80 model chevroleti dügün arabası olarak kullancaz uzun süredir yıkanmıyor en son yagmur tozunu aldı. Parlaklıgı yakalamak için ne tavsiye edersiniz sıvı cifle yıkayın filan dediler sizin ucuz yollu tavsiyeleriniz nelerdir.
80 model chevroleti dügün arabası olarak kullancaz uzun süredir yıkanmıyor en son yagmur tozunu aldı. Parlaklıgı yakalamak için ne tavsiye edersiniz sıvı cifle yıkayın filan dediler sizin ucuz yollu tavsiyeleriniz nelerdir.
eğer boya çizik içindeyse parlaması pek mümkün değil, idareten bir şey lazımsa tek kat pasta üzerine hızlı cilayla 1 günlük işinizi görür
Bölümdeki diğer başlık olan Jumbo Car Care'e bi uğrayıp yardım alabilirsiniz
sakın cifle yıkayayım demeönce kil sonra m105sonra hare giderici ve wax atılıysa kendine gelir
auto glym srp , opak beyaz aveoda kullanmıştık , sonuç mükemmeldi.
eger masraf yapmıyım tek gunluk temiz dursun sonrası önemli değil diyorsanız cifle yıkayın yumusak uclu bir fırcayla.üstünede gazlı bezle silin arabanın rengi resmen acılacaktır.Ben bekcinin accentine yapmıştım bu işlemi arabanın kaderi değişti![]()
Renault 9 springim varken CİF taktiğini denemiştim
Gayet başarılıydı
Aynı ipana yumurta testi gibiydi
CİF vurulan bölge parıl parıldı.
Fakat mantık zaten üstteki boyayı aşındırmak
Opak boyada vernik olmadıgı için direk boyayı aşındırıyorsun
Cif yerine İnce pasta çekersen güzel bir parlaklık ve işin görülcektir.
Herhangi bir ince olmak şartıylan vurucağın pasta işini fazlasıylan görür.Benim bildiğim Carpexin var ince pastası güzelde iş yapıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)