arkadaşlar, aracıma çıkmacıdan yeni bagaj halılarını ve yan kaplamaları aldım yalnız baya bir kirli ne önerirsiniz kalıbını bozmadan nasıl temizler hijyen sağlarım, yanıtlar için teşekkürler saygılar.
serkan
arkadaşlar, aracıma çıkmacıdan yeni bagaj halılarını ve yan kaplamaları aldım yalnız baya bir kirli ne önerirsiniz kalıbını bozmadan nasıl temizler hijyen sağlarım, yanıtlar için teşekkürler saygılar.
serkan
walla meguiars ı ravsiye ederim ya urunlerini al yada uygulama merkezine götür
foto koyma şansın varsa daha detaylı bi yardımda bulunulabilir diye düşünüyorum. meg apc veya amway loc temizlik için ideal ürünler. bunlarla güzelce temizleyip sonra tazdikli suyla bütün kiri pası alman mümkündür bence.
içine geçicek kadar sıkmazsınız, üstten sıkar köpürtür silersiniz. Halı yıkama makineside gerçekten işe yarıyabilir..
bence direk su vurmayın sağlı sollu olanlara
kapı düşemelerinden bahsediosan malzemesinin ne oldugu onemli sıkıştırılmış mukavva yada kontraplak tarzı şeylerse sudan kesinlikle uzak dur ama sadece plastik ve kumaşsa korkma devam diyorum temizliğe..
şekillerinin bozulacagını sanmıyorum, şayet bozulacagı konusunda tereddütün varsa şekiilerini bozmadan yıkamaya, katlamamaya ve kıvırmamaya çalış. yıkarkende bagaj içindeki şekline göre açarak yıka. kuruturkende yine aynı şekilde bagaj içindeki şekli gibi kurusun. Çok büyük ihtimalle basarılı olucaksın.
loc ile elle temizliyebilirsin ama uzun sürer yorar
tazzikli su ve deterjan daha hızlı bir çözüm ama halının tam yapısın bilmiyorum tabi bozulabilcek şekildeyse ilk seçenek daha mantıklı
Kosla Oxi Action renkliler için,
ne meg in ne de hiç bir araba firmasının okadar arge si teknololjisi yok...
Built to fall....
Halıfleksse birayla silmeyi dene![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)