Dyeshield marka şeffaf ppf koruma filmi hakkında bilgisi olan varmı?
Dyeshield marka şeffaf ppf koruma filmi hakkında bilgisi olan varmı?
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
selamlar.
bende güzel bir wax bakıyorum.koruma özelliğiyle birlikte cayır cayır parlasın derdim.
sık sil parlat tarzı değilde uygulama pediyle uygulayabileceğim sonrasında cila bezimle silebnileceğim bir öneri?
Soft99 Authentic Premium Carnauba Wax nasıldır?
gönül ister Auto Finesse Desire alalım ama fiyat *****
daha önce 3d hd proxy denemiş çok memnun kalmıştım.
polytop un bir ürününü denedim çok sevememiştim.
önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Ben oyumu sürmesi ve silmesi çok rahat olan soft99 authentic'den yana kullanıyorum. Bu ürünü kiwami shampoo ve/veya Soft99 Luxury Gloss ile destekleyebilirsin. Etkisi minimum 1 aydır. Ancak kış şartlarında etkisi azalabilir.
Soft99 - Authentic Premium Wax - YouTube
teşekkür ederim ikisinide deneyeceğim![]()
NXT çok güzeldi, evet ama zamanına göre![]()
Bence artık çook eskide kaldı ve parasını hak eden bir ürün değil artık..
Katı wax olarak; Soft99 - Kiwami veya Fusso bakabilirsiniz.
Hızlı cila/wax olarak; Tac System shinee wax.
Not olarak: Ayrıca wax öncesi, aracınıza demirtozu temizliği ve ardından kil temizliği yaparsanız çok daha güzel verim alırsınız![]()
Bu ürün karşıma çıkıyor sürekli. Kullanan var mı hiç? Çokta güvenilir hissi vermiyor ama
TRIM COAT PLASTIC CERAMIC
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
beyaz polo araç için pasta cila öneriniz nedir ?
dediğiniz gibi soft99 authentic i aldım.üstünede gereksiz. belki ama Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier hızlı cilasını aldım.1 aydır uygulama üzerinde hala su iticilik ve parlaklık harika.Geçtiğimiz hafta kartalkayaya çıktım .Tuz ve çamurun aracın arkasına doğru uzadığını görmek bile mutlu etti.
yalnız ilk uygulama hatası mı bilemedim kalın tabaka sürmüş olabilirim wax ı zor temizledim.
kısaca authentic i herkese öneririm![]()
Güle güle kullanınAuthentic ile Luxury Gloss daha iyi geçinirlerdi. Ben Authentic üzeri Fusso nasıl tepki verir deneyimlemedim, muhtemelen şu an etki olarak Fusso Coat'u görüyorsunuz. Kötü yapmamışsınız ama fusso coat tutunması nasıl olur onu bilemiyorum. Umarım vaad ettikleri süreyi yakalarsınız ama olmadı ilk yıkamada tekrar fusso coat uygularsınız.
![]()
civic 2005 hb aracımın tavanını temizlemek istiyorum fakat tüylenme konusunda korku var. tavsiyeleriniz nelerdir
camlardaki kireç kalıntılarını nasıl temizleyebilirim?
birde cam bezi arıyorum. Yağlı tabakayı temizlemek için?
doğuştan araba manyağı
Geçenlerde Polytop cam temizleyici aldım. Küçük şişe olanı alıp denemek için. Bende de var çok eski kireç lekeleri. Onları çıkaramadı ama gene olarak normal günlük damla izlerini vs. güzel temizledi. Başarılı bence
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Crystal Concept Desqale (kromdaki kireç lekesine ait videoyu paylaşmıştım ama cam ve boyada da kullanılabiliyor)
Video şöyle
Crystal Concept Desqale / Hard Stain Remover - YouTube
Link :Desqale | Shopier
Auto Finesse Revive (krom ve camda kullanıma uygun, boyada uygun değil(miş))
3:20'den itibaren izlemeni tavsiye ederim
Auto Finesse Vision Glass Polish - YouTube
Soft99 Glass Compound Z (Bunun videosunu çekmiştim ama pek içime sinmedi (arka planda gürültü çoktu)o nedenle de upload etmemiştim.)
Soft99 Glass Compound Z Cam Temizleyici Pasta 100ml.
Bu ürünler dışında, beyaz sirke ile de çıkarabilirsin ama biraz uğraştırır.
İçeriğinde özellikle asetik asit bulunun ve cam ile uyumlu ürünler iş görecektir.
Tşkler fiyatları nasıl abi ? Araca cila sıkarken biraz camda leke ve yag tabakasıda hafif var çıkarır mı ?
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)