Ankara'da aracıma seramik kaplama yaptırmak istiyorum. Aslında aklımda bir yer var hali hazırda fakat farklı alternatifler olsun diye konu açmak istedim.
Ankara'da aracıma seramik kaplama yaptırmak istiyorum. Aslında aklımda bir yer var hali hazırda fakat farklı alternatifler olsun diye konu açmak istedim.
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Gimat tarafında petrolart detailing var, sahibi emin abi çok eskiden vw doğuş satıştaydı, arabalara çok meraklıdır yaptığı işlerde çok iyi.
Bağlıcada da giza detailing var sahibi rıza bey , kendisi geçen sene premium araba yıkama işlemi yapmıştı çok memnun kalmıştım.
Bence böyle butik yerlere gitmek daha iyi, dby ve vintage seriye bağladılar eskisi gibi üst düzey ilgi alaka yoktur zannediyorum.
Petrolart ve gizanın instagram hesabı mevcut, yaptıkları işlere bakın ve yüzyüze görüşün bence
kanka hiç uğraşma götür detaycı adama hem işcilik hem fiyat hemde insanlık olarak 10 üzerinden 11 numaradır![]()
Merhabalar, oncelikle guzel mesajin icin tesekkur ederim.
Detayci Adam Mert te isinin ehli guzel sonuclar cikartan iyi bir Usta dir ( hatta ben de zamaninda tum araclarimi kendisine yaptirmisimdir)
PetrolArt Detailing olarak her zaman memnuniyetle sohbet muhabbet icin beklerim. Tamamıyla ticari bir isletme mantiginda kurulmadik ve gelen misafileri de yeni bir arkadas kazanma olarak gormekteyiz. Dusuncemiz bu cercevede oldugu icin isimizi de haliyle severek yapiyoruz, sizin otomobilinizi en az sizin kadar da sahipleniyoruz. Belirttigim gibi gercekten her zaman ( ticaret yapmak onemli degil ) tanisma - sohbet icin bekleriz.
BMW E86 Z4 3.0SI / E46 3.18TI / E36 3.18 Cabrio
Fiyat Performans Olarak Ankara da DETAYCI ADAM Mert i öneririm
Hatta Ankara da detailing işlemlerini yapan ilklerden diyebiliriz
Detaycı Adam - Ana Sayfa | Facebook
Ben de arkadaşımı önereyim.Kendisi hobi olarak yapıyordu.Artık iş olarak yapıyor.Uyarsa kafanıza yatarsa görüşebilirsiniz.
Crown Detailing & Hi - Fi (@crowndetailinghifi) • Instagram fotoğrafları ve videoları
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
buda benim arabalarımı yaptırdığım Detailin Garage, Onur sahibi
Instagram'da Detailing Garage(R) (@detailinggarage) • 405 fotoğraf ve video
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
ERK's 2011 E90 320d Msport
konu linkini eklemeyi unutmuşum![]()
Kendisi samimi kankam. İsmi koray ozan bozdemir. Ümitköy beysukent göbeğin orada kendi yeri.
So shine detailing dükkanın ismi. Kendiside foruma üye ama iş yoğunluğundan pek fırsatı olmaz girmeye.
İnstagramda sayfası var hatta girip bakabilirsin yaptığı çalışmalara. Tavsiye ederim.
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Alacaatlı ery detailing iki arabama seramik yaptı çok da memnun kaldım yaptığı işin her adımını story atar. Tek başına çalışır butik bir işletmedir.
06 SS 0006
06 MRZ 06
Arkadaşlar Rıza ben, Bağlıca’dan Giza Detailing.
Konuyu geç gördüm.
Ben de tek başıma çalılıyorum, bazen iç temizlik ve seramik sürme aşamasında eşimden destek alıyorum.
Konum ve instagram bilgilerimi paylaşıyorum; detailing hakkındaki ihtiyaçlarınız için yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Login • Instagram
Giza Detailing
0542 292 89 22
Google Haritalar
Hakacım olumlu referansın için teşekkür ederim, tekrardan beklerim
Abi merhaba; yukarıda link paylaştım;
Bağlıca bulvarının bir üst paralelinde kalıyor yerim.
Mermeroğlu caddesi ile Merkez Caddesinin kesişimindeyim.
Teşekkürler Ömer.
3 saat kesin zaten![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)