Arkadaşlar merhaba aşağıdaki ürünlerden hangisi almamı tavsiye edersiniz,
Meguiars 12664 NXT Generation Car Wash Cilalı Şampuan 500ML (BOLUNMUŞ URUN)
3D Wash N Wax-Cilalı Oto Şampuanı 500ML (Bolunmuş Urun)
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki ürünlerden hangisi almamı tavsiye edersiniz,
Meguiars 12664 NXT Generation Car Wash Cilalı Şampuan 500ML (BOLUNMUŞ URUN)
3D Wash N Wax-Cilalı Oto Şampuanı 500ML (Bolunmuş Urun)
Fiyat performans ürünü arıyorsanız Valet Pro
Valet Pro - Concentrated Car Wash 5L
Cilalı hoş güzel bir şampuan arıyorsanız
Koch Chemie - Nano Magic Shampoo 750ml
Tüm ürünler orjinal ambalajlarıyla size ulaşırlar.
divortex in şampuanı na veya 3d wash & wax a bakabilirisin. F/p olarak sanırım en uygun ürünler. iki üründe ph nöhr
Ben ilk kuru arabaya uyguladımAllah'ım dedim boyayı falan komple kazımam lazım heralde çıkarmak için.
Sonra dedilerki ıslak arabaya uygulayacaksın, bu seferde 3 dakikadan fazla beklediğim yerler yine taş gibi oldu.
3. sünde sık - sil yaptım, bu seferde hızlı sildiğim için kürleşme olmadı yine bi işe yaramadı
En sonunda lanet ettim attım bi köşeye![]()
Cilali sampuan kullanmak istiyorsaniz bunu araba nispeten temizken, yani yaz aylarindaki kirlilik varken yapmanizi tavsiye ederim. Kis aylarinda, yagmurda camurda yapmanizi onermem. Cilali sampuanlar hem daha az kopurur, hem daha az kayganlik saglar (yikama esnasinda); bu yuzden araclar kirliyken normal sampuanlari kullanmanizi tavsiye ederim. Ama illa cilali sampuan kullanmak istiyorum isim kolay olsun derseniz, aracinizi yikayin, durulayin ve bir miktar cilali sampuani temiz bir kova ile aracin uzerine yayin. Yine barindirdigi kadar efekti saglayacaktir ve cilali sampuaninizin sarfiyati cok daha az olacaktir.
Ben cilali sampuan yerine cabuk uygulanan bir Qd-Sealant lari daha cok seviyorum. Kurulamadan sonra kalan ufak tefek izleri almami sagliyor, hemde cogu urun cilali sampuandan daha fazla koruma sagliyor ( bu tarz urunleri kurulama yaptiginiz havluyla temas ettirmemenizi oneririm ).
Ped yada sünger ile yıkıyorsan biz şampuan üreticisiyiz. Çok hoş şampuanımız var. Yıkamacılara da satıyoruz. Cilalı aynı zamanda. Lastik parlatıcı vs. De mevcut. Düşünürsen pm atabilirsin.
SWAT
Sizin ürünlerinizi inceleyebileceğim bir platform varmıdır?
Sizin ürünleriniz daha uygunsa siz kazanın
Jant Temizleme Maddesi 5 L SD-35 Omniwash - omnipazar.com
Jant çok kirlendi artıkda böyle bişey buldum. Bunu alıcam gibi.
Okudumda takmadım abi![]()
https://m.n11.com/magaza/omnipazar
Omnipazar - GittiGidiyor
Omnipazar - Hepsiburada Mağaza
Tüm sitelerde alışveriş puanları fazlasıyla yüksek.
Ürün üzerinde de içerisinde kostik bulunduğunu yazması hoş detay![]()
Bu yüzden zaten boyaya sürmeyeceğim için bana bir zararı olabileceğini sanmıyorum.
Yine de ilgilenip uyardığınız için teşekkür ederim.
ahaha evet bela , ayrıca camlarıda gelmesin onada dikkat etmek lazım.
2017de arabaya pasta cila yaptırdım , bu dalgametre sayesinde o pasta 2 yıl gitti.
evimin önüde yıkıyorum arabayı hortumla , sonra duruluyorum.
elimde bide plaj havlusu kadar sonaxın kurululama havlusu var.
parça parça sıkıp sadece havlu ile kuruluyorum.
bu rutini ayda bir yapıyordum.
sanıyorum 15 yıkama falan gitti o şişe ,
memnun kaldım gene aldım![]()
médiocrité partout
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)