Merhabalar,
Yoğun geçen bir kaç ayın ardından bende uygulamalarımızı paylaşabileceğim bir başlık oluşturma fırsatı buldum.
Bundan sonra elimden geldiği ölçüde uygulama yaptığımız araçların fotoğraflarını bu başlık altından paylaşarak başlığı güncel tutmaya çalışacağım.
Madem bu başlık sadece bize özel olacak bende, DBY Detailing Hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
DBY kısaltması Demir Berkay Yavrucuk olan ismimin baş harflerinden oluşuyor.
Detailing'de ***** yaptığımız işin ingilizce tam kelime karşılığı. Türkçede tek kelime ile yaptığımız işi özetlemenin bir yolu olmadığından mecburen ve istemeyerekte olsa bu şekilde adlandırmak durumunda kaldım.
DBY Detailing olarak çalışmalarımıza 7 yıl kadar önce freelance olarak başlayıp daha sonrasında yetkili ve özel servislerle anlaşmalar yapıp, özel uygulamalar yaparak devam ettik. İlerleyen yıllarda Boom Garage ve Sametech Garage başta olmak üzere, çeşitli mekanlarda belirli süreler ile yine özel uygulamalar yaparak çalışamalarıma devam ettim ve 2013 Yılı Kasım ayı itibari ilede artık uygulamalarımı daha ileri seviyelere taşıyabileceğim kendi işyerimi açtım.
İşyerimi açarken en çok özen gösterdiğim konu, mutlak kaliteyi her uygulamada korumak ve en iyisi olmaktı. Bunun içinde uygulama yapacağımız mekanın gerçekten emsali olmayan bir mekan olması gerekiyordu. Alışılagelmiş yıkamacı ve aksesuarcı mantığından uzakta, şık bir görünüm ile sadece detay işleri için hazırlanmış bir mekan açmak istedim. Bu süreçte 1 aylık tadilat ve özel imal edilen malzemelerin yerlerini almasıyla Aralık 2013te çalışmaya başladık. Şu an uygulama merkezimizde, 16 adet spot lamba, 9 Adet 50watt Led Projektör, 32 adet Florasan lamba ve 3 adet 500watt halojen lamba ile tüm uygulamalarda mümkün olan her detayı gözden kaçırmadan uygulamalarımızı yapabiliyoruz. Bu aydınlatma ekipmanları sayesinde bir garajdan çok bir Stüdyo çevresine büründü mekan![]()
DBY Detailing bünyesinde yapılan başlıca uygulamalar; Boya düzeltme uygulamaları, Boya Koruma Uygulamaları, Nano Teknoloji Yüzey Kaplama Uygulamaları, Seramik yüzey kaplama uygulamaları, komple zımpara ile boya düzeltme, Far Temizliği, Detaylı iç temizlik, Motosiklet detaylı temizlik ve koruma uygulamaları, Cam filmi ve koruma filmleri uygulamaları, Boyasız Göçük Düzeltme Uygulamaları gibi aracınızın daha güzel ve temiz görünmesinin yanında en iyi şekilde korunmasını sağlayacak uygulamaların neredeyse tamamını uyguluyoruz.
Firmamız hakkında olabildiğince detaylı bilgiler verdikten sonra artık paylaşımlara başlamak istiyorum..![]()