User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Basınçlı Araba Yıkama Makinası

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Basınçlı Araba Yıkama Makinası

Merhaba Arkadaşlar...

Şu sıralar basınçlı oto yıkama makinalarına sarmış durumdayım.Bir tane almak istiyorum ama çevremde kullanan yok ve ne yazık ki deneyerek alabileceğim bir yerde yok aynı zamanda bir tek bildiğim marka var karcher oda alman markası ve çok kaliteli olduğunu duydum bir kaç kişiden neyse;

Sizlerden ricam hangi makinayı ne marka kaç bar almamı tavsiye edersiniz dün Bauhaus'a gittim baktım 2 marka kafama takıldı biri Karcher 120,150,160 bar'daki fiyatları en kötü 1500 TL idi birde Herkules diye bir marka var oda 160 bar fiyatı 599 TL idi hangisini almamı tavsiye edersiniz.Bazı kişiler internette araştırıyorum karaköyden almışlar bazıları koçtaş bazıları bauhaus falan nerden almamı tavsiye edersiniz yada ne marka kaç bar almamı çünkü dün tam Herkules alıcaktım 160 bar 599 TL birde Bosch'un polisaj makinasını alıcaktım 309 TL idi almadım foruma sorup öyle alıyım dedim.Polisaj makinasında değilde şu basınçlı yıkama makinasına fena takıldım.

Bununla birlikte makinayı hortuma bağlıcam bunun için bi giriş bulamadım makinalarda aksine ucu sivri değişik farklı bir giriş yerleri mevcut bir aparat falan mı almam gerekiyor bu konuda bir bilgim yok işin açıkçası satış temsilcilerine sormadımda araştırarak almak foruma konu açmak daha mantıklı geldi

Nerden hangi marka kaç bar yada farklı özellikleri varsa nasıl bişey alıyım bu oto yıkamadakinler kaç bar onlar fazla mı gelir 160 Bar yeterlimidir makinanın büyüklüğü küçüklüğü önemlimi çünkü aynı fiyatta bir küçük birde büük makina var özelliklerde fiyatlarda aynı karar veremedim.Bu makinayı kapalı garajımda kullanıcam ve arabamı yıkamayı temizlemeyide seviyorum ancak hortum işimi görmüyo tatmin olabileceğim bir makina almam gerekiyor okuyup yardım eden arkadaşlarıma,abilerime,kardeşlerime teşekkür ederim...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2 senedir aşağıdaki cihazı kullanıyorum ;

En Ucuz GALILEE GHPW2000 YIKAMA MAKİNASI(170 BAR)

İstisnasız her hafta aracını yıkayan biriyim yazın 3 günde bir bu yoğun kullanımda bir kere sudaki pislik yüzünden arıza yaptı, tıkandı bunun dışında hiç bir sorun yaşamadım hala ilk günkü gibi kullanıyorum.Basıncı da gayet iyi.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karcher ve nilfisk metal pompalı ve 120 bar ile 150 bar arası yeterli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle metal pompalı alınmalı. Eğer metal pompalı alınamıyorsa da alınmamalı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)