beyler az önce nasıl olduysa hatun yan koltuğu ruj yapmış benzinlikte durunca farkettimbu lekeyi koltuğa zarar vermeden nasıl çıkartırız? koltuklarım kusursuz bozmak istemiyorum döşemeyi
beyler az önce nasıl olduysa hatun yan koltuğu ruj yapmış benzinlikte durunca farkettimbu lekeyi koltuğa zarar vermeden nasıl çıkartırız? koltuklarım kusursuz bozmak istemiyorum döşemeyi
uhaushduha hatunla netten konusuodum konuyu görünce ona sordum kan çıkıodu az kalsın senin arabadır o diyip durdu deriyse ıslak mendille çıkabilr...
imza...
Deriyse deri temizleyici kumaşsa kumaş döşeme temizleyici alırsan çıkartırsın.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
kenarlar deri ortası kumaş, sıkıntı kumaş kısımda![]()
kulak cubugun ustune genel temızletıcı sıkıp lekelı yere degdırıp cekebılırsın ama kesınlıkle ıslak mendıl fln deneme yayarsn komple.
Ruj Lekesi Nasıl Çıkarılır:
Bir pamuğun üzerine dökeceğiniz eterle lekeyi ıslatıp silin. Sonra sıcak sabunlu suyla yıkayınız. Eteri kullanırken ateşten uzak durmaya dikkat ediniz. Ayrıca oksijenli suyla da ruj lekesini çıkarabilirsiniz. Yünlü ve ipekli kumaşlar için oksijenli suyu tercih edin. Pamuklu yıkanabilen kumaşlarda ruj lekesi kurumuş ise önce tereyağı sürerek lekeyi yumuşatınız. Sonra oksijenli su ya da eterle silip sabunlu sıcak suyla yıkayınız.
kaynak:Ruj Lekesi Nasl karlr? - Pratik Bilgiler
- AOS-
kosla oxi yi dene başkan![]()
Sonax yada meg gibi pro biyere git dokunmadan yoksa yayarsın bu lekeyi cıkartın dedinmi çıkartırlar kasma hiç en kötü 50 lirandan olursun![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
sinsi sonaxın döşeme temizleme köpüğü gayet başarılı kentparkın altındaki yıkama sonaxdı sanırım bi sor istersen kolay gelsin![]()
What Goes Around,Goes Around
Benimde benzer sorunum vardı.Benim hatun komple patates baskı yapmış koltuğa.Ruj rimel fondoten zart zurt komple koltukta. Ben temizletmedim birazcık çektirdim süpürgeyle fondoteni aldı gerisi duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)