Arkadaşlar ürün yeni aldığım aracımda önceki sahibi tarafından jantlara uygulanmış.
Ancak videolarda gösterildiği gibi çatır çutur sökülmüyor havaların soğuk olmasından mıdır nedir. Küçük küçük parçalar halinde sökülüyor ve bunu sökmem günler alacak.
Şirketimde selülozik tiner ile silmeyi denedim ve elle parça parça sökmekten bir miktar daha başarılı oldu ama yinede uzun süreceği ve yorucu şekilde olacağı aşikar.
Bu ürünü daha kolay şekilde sökebilecek ve alttakı boyaya zarar vermeyecek bir kimyasal önerisi bekliyorum.
Feysbuuk ta plasti dip ile ilgili sayfaya durumu anlattım onlarda selülozik tiner kullanabilirsiniz dediler.
Ürün az ve ince sıkılarak kullanıldığında bu problem oluyormuş. Bendeki plasti dip çokta ince değil ama sanırsam soğuklarda bu ürün kemikleşiyor ve denildiği gibi kolay sökülmüyor.
Şimdi biriler çıkıpta ürünü karalıyorsun demez umarım.
Çünkü ürünü alıp cam çıtalarımda kullanmayı planlıyorum bence gayet başarılı bir ürün. Ama sökme konusunda tam emin değilim. Youtube da gösterilen videolarda ürünü bir janta yada araba parçasına sıkıp işlemi bitirdikten sonra söküyor kolayca görüyor ve izliyoruz ama uygulama yapıldıktan 3 ay sonra sanırsam aynı şey olmuyor.
![]()