Arkadaşlar bildiğiniz üzere 94 model şahinim var ve jant arıyorum aklımda BSA 323 vardı ama buralarda bulamadım acaba 16 bbs taksak arabaya herhangi bi skıntısı olur mu tavsiye edermisiniz yada tavsiye ettiğiniz jantlar var mı??
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 94 model şahinim var ve jant arıyorum aklımda BSA 323 vardı ama buralarda bulamadım acaba 16 bbs taksak arabaya herhangi bi skıntısı olur mu tavsiye edermisiniz yada tavsiye ettiğiniz jantlar var mı??
difransiyelde ötme yapabilirmiş araştırdım bayağa benden tavsiye çok büyük jant takma araaban standar ise.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
şöyle bol offsetlisinden göbeği renkli bi bbs koy sağlamda bas on numara olur
jantlar farklı ama basıklık şöyle mükemmel olur, bu arkadaşımızında arka jantlar sürtüyordu beyzbol sopası ile çamurlukları açtık sıkıntısız on numara oldu
![]()
peki nasıl bişey takabiliriz ofset olarak da 8 ofset yeterli sanırım
benim beyaz şayinim olsun full basarım cms40la yoluma bakarım şahsen ama 16 offsetli diyorsan düz kapak borbet 205 40 16 maz1 lastikle
cms 40 ve borbet düşünmediğim iki janttır
eray haklı diğerleri sana zaman zaman huzursuzluık cıkartabilir standar şahinde.
peki 15 bsa 323 nasıl olur
eğer tam anlamlı basamıcayacaksan arabanıo cok güzel olacağını düşlünmüyorm cünki ufak kalacak. eğer 16 tkarsan daha güzel durur ama yinede ben sana 16 tavsiye etmiyıorm bende çok araştırdım şuan takmadıgıma seviniyorum
sonrasında cms nin ofsetli bir modeli var istersen bir göz at 15 olması lazm kötü değil
bsa güzel jantdır tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)