Aracımın orjinal farı buzlu camdır. bunu şeffaf mika cam(pleksiglas) yaptırmak istiyorum anadolu yakasında göztepede stopcu ibrahim vardı acaba hala duruomu veya başka yer varmı bildiğiniz sadece ön farlar yapılacak araç corsa b dir.
Aracımın orjinal farı buzlu camdır. bunu şeffaf mika cam(pleksiglas) yaptırmak istiyorum anadolu yakasında göztepede stopcu ibrahim vardı acaba hala duruomu veya başka yer varmı bildiğiniz sadece ön farlar yapılacak araç corsa b dir.
farların aynaları düz olduğundan desenli camları değiştirirseniz aydınlatma sıfır olur.onun yerine düz camlı desenli aynalı farlar vardı onlardan bakın derim
corsa b farlarına yaptıran arkadaşım hiç memnun değildi
buzlu camı şeffaf ile değiştirirseniz muhtemelen kör gezersinizbuzlu cama sahip farlar odaklamayı aynada değil buzlu camda yapıyor şeffaf cama geçince odaklama olmadan dağınık berbat bir aydınlatmaya mahkum kalırsınız. önerim şeffaf cam+mercek montajı
RACE WERKS
aydınlattıgınız için saolun ama şeffaf cam türkiyede bulmak ölüm aracımda mercekli şeffaf camlı farım vardı cok memnundum bir tanesi kırıldı oyuzden orjinale dönüp karartılmış far yapmak istiyorum ama cam buzlu oldugu için (çizgi çizgi) oldugu için güsel bi görsellik olmuyor o yuzden böyle bişey yapmak istiyorum
Avatarınıza bakınca angel farlar olduğunu gördüm illaki böyle birşey yapmak istiyorsanız onların camlarını oem farlara takabilirsiniz.
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)