xenon alıcam marka konusunu aştım gibi ama kelvin olarak hangisi daha iyi onu pek çözemedim...8000k gece görüşünde pek ii diil diolar 6000 al diolar ama 8000 inde görünüşü çok hoş çok kararsızım...Yorumlarınızı bekliyorum
![]()
xenon alıcam marka konusunu aştım gibi ama kelvin olarak hangisi daha iyi onu pek çözemedim...8000k gece görüşünde pek ii diil diolar 6000 al diolar ama 8000 inde görünüşü çok hoş çok kararsızım...Yorumlarınızı bekliyorum
![]()
4300k ile önünü daha iyi görürsün 6000k 4300k den biraz daha az aydınlatır kısacası kelvin arttıkça görüntü azalır mercek varsa 4300k yoksa 6000k tercih ederdim
8000 görsellikten öte bişey değil.
önünü görmedikten sonra farlar güzel görünmüş bişeye yaramaz.
6000 tak
renk olarak 8000 çok güzel ama 6000 tam beyaz oda hoş durur heralde?
bu ara xenonlardan polisle baya basi derde giren kisilar var bence dusuk kelvinli almak daha mantikliki cok goze batmasin.
!! Yngwie J. Malmsteen !!
yani? yarın taktırıcam yüksek ihtimalle bu akşm kararlı uyumak istiyorum =)
görünüş olark beyaz renk 6000 dimi? 8000 birz daha mavi..önden görünüşüde ii olsun istiyorum
Görüntü istiyorsan 8000k
Görmek istiyorsan 4300 yada 6000k
Benim kısa ve sislerde 8bin var. yagmurlu havalarda parklar açık gibi gidiyorum nerdeyse.
Pişmanım. Ozaman bilmiyordum :/
peki 6000k nın görünüşü güzelmi önden?
yaz geldi sayilir cok yagmur da yagmaz, 8bin iyidir
ben tum kisi gecirdim ve aracimi gunluk kullaniyorum, zor durumda kalmadim hic..
böle oluyo işte bazı kullannlar 8000 ii dio sorun olmuo çok dio bazısı çok kötü 6000 dio bnde böle arada kalıorum![]()
Bende 6000 k almıştım yolu daha iyi görmek için , sonradan 8000'e çevirdim ampulleri özellikle farlarınız mercekse aracınız çok güzel görünür..
mercek yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)