arkadaşlar yeni aldığımız 106 xs için atmosferik olarak ufak çaplı neler yapabiliriz daha önce xs deneyimleri olanlar öneride bulunursa sevinirim 1.6 8v motora ne gibi iyileştirmeler yapılabilir şimdiden herkese teşekkürler.
arkadaşlar yeni aldığımız 106 xs için atmosferik olarak ufak çaplı neler yapabiliriz daha önce xs deneyimleri olanlar öneride bulunursa sevinirim 1.6 8v motora ne gibi iyileştirmeler yapılabilir şimdiden herkese teşekkürler.
Güncel .......
ufak çaplı bişi düşünüyorsanız headers, filtre portpolish ince conta felan yapabilirsiniz ebaydada egzantrik ile ayarlı kasnağı yay şapkası felan bulunabiliyo o tarzda ürünler alabilirsiniz ama fiyatı tuzludur ingiltereden geliceği için onun haricinde ben olsam gti kapak takarak yoluma devam ederdim
hopbaalaa
dostum lütfen ezberden bişiler yazma yazdıkların hem yanlış hemde alakasız şeyler
gti kapagı oluyormu xs lara ?
chıp + yazılım + 51 lık egzoz sıstemı ıle guzel yurur bı xs ın olabılır .
48lik boru sonda remuz tarzı bir susturucu, iyi bir filtre, emme kelebek portpolish, şanzuman zaten orjinalden kısayemede yanında yat
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Konu sapıtmış biraz![]()
ne yapabileceğin senin bütçenle alakalı..
en basitinden yazılım+egzoz+filtre uygulayabilirsin. sağlıklı olması için XS'lerde sensörü iptal etmeden filtreyi uygulamalısın.
Daha da ileri gidersen diferansiyel + piston yaparsın xs için çok iyi sonuçlar alırsın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)