User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: c20xe astra gsı n/a bilglileri

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

c20xe astra gsı n/a bilglileri

bugun aracımı sattım ve suan bi gsı bakıorm fakat aklıma takılan bi kaç soruyu gsı sahipleri ile tartsmak istyrm... kimileri lexmaul emme çok ise yarar derken kimiler egzantrik vs olmadn hiç bi işe yarmaz dio ve sanzımanlarının biraz sıkıntılı oldklarını duydm alırken ve ufak tefek atmsferik olarak yukleerken nelere dikkat edilmeli ve ne parçalar kullanılmalı denenmis örnekler ne durumda bilenlerin kullananların dikkatine fikirlerinizi extra önerilerinizi bekliorm

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzımanları sen üzerine 100hp koyacaksan sıkıntı yaratır.

Lex iyi bir emmedir, ama yazılımıda çok güzel yapılmalı. Dereceli araçlarda tabiki daha iyi sonuçlar veriyor.

Lex yerine işlenmiş boğaz kelebeği vede powercap kullanman yeterli olacaktır. Arada ciddi fiyat farkı var çünkü.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben egzantirk olmadan işe yaramayan diyenlerdenim kadir abi tarkan abi erhan emre de yazar zaten ki çok konuştuk emreyle bunu cidden egzsiz işe yaramıyo..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzımanları sen üzerine 100hp koyacaksan sıkıntı yaratır.

Lex iyi bir emmedir, ama yazılımıda çok güzel yapılmalı. Dereceli araçlarda tabiki daha iyi sonuçlar veriyor.

Lex yerine işlenmiş boğaz kelebeği vede powercap kullanman yeterli olacaktır. Arada ciddi fiyat farkı var çünkü.
    aslında çokta pahalı degil uygun fiyatlı 2. el emme buldm 100 hp n/a olarak baya uzak bana yakıt olayı nedr baskan siznkini kaçırdm aslında oda iyiydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gsi c20xe, eğer sağlıklıysa inanın yakmayan bir araçtır. şehir içi normal kullanım 8 lt falandır. Gazlayarak rol gecelerinde 12 lt yaktıramassın.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gsi c20xe, eğer sağlıklıysa inanın yakmayan bir araçtır. şehir içi normal kullanım 8 lt falandır. Gazlayarak rol gecelerinde 12 lt yaktıramassın.
    lex emme gereksiz egzantik olmadan diorz yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    powercap 200tl. Birde gaz kelebeği işlemli alındımı oda 150-200tl civarı. 400tl ye aynı etkiyi alırsınız. Çipleri 50 tl den 200tl ye kadar gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çipler ölede custom bi yazılım daha ii olucagı kanısındayım

isotta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim görüşüm lex sadece ses.kendi araçımdan söktüm,egzantrikler kaldı. aynı yazılımla gidişi, alt devirleri daha iyi oldu diyebilirim.yakıt konusuna gelince 8-9 litre arası yakıyor.tago nun dedikleri bence en mantıklısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı isotta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim görüşüm lex sadece ses.kendi araçımdan söktüm,egzantrikler kaldı. aynı yazılımla gidişi, alt devirleri daha iyi oldu diyebilirim.yakıt konusuna gelince 8-9 litre arası yakıyor.tago nun dedikleri bence en mantıklısı.
    egzantrik ne kullanıosnz peki?

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    n/a derken motor içi dahil güzel bi iş yapılmak isteniyorsa bence standalone ecu ile başlayın, çiple falan bi yere kadar, stock arabada iş yapmıyor lex emme. işin içine yüksek sıkıştırma egzantrik ve port polish güzel bi beyin girdiği zaman işler değişebilir deneyip görmek lazım

stock motorda en güzeli gaz kelebeği + power cap imkan varsa güzel bi beyin olmadı custom iyi bir yazılım. üst devirler sıkıntı özellikle 6500dd sonrası, headers güzel iş yapıyor. 7000 devirdeki gücüm 115whp'ye düşerken iken headerstan sonra 135 whp'ye yükseldi dyno üzerinde.

şanzımanı çok üzmezseniz o da sizi üzmez, ben biraz üzdüm o da beni üzdü şanzıman parcası pek yok o yüzden komple alıyorsunuz ama zaten komple şanzıman fiyatları uçuk değil.

yakıt uzunda sakin kullanım 5-5.5 arası, şehiriçi karışık kullanım 7 9lt arası, rollde 10-10.5 lt yakıyorum ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    n/a derken motor içi dahil güzel bi iş yapılmak isteniyorsa bence standalone ecu ile başlayın, çiple falan bi yere kadar, stock arabada iş yapmıyor lex emme. işin içine yüksek sıkıştırma egzantrik ve port polish güzel bi beyin girdiği zaman işler değişebilir deneyip görmek lazım

stock motorda en güzeli gaz kelebeği + power cap imkan varsa güzel bi beyin olmadı custom iyi bir yazılım. üst devirler sıkıntı özellikle 6500dd sonrası, headers güzel iş yapıyor. 7000 devirdeki gücüm 115whp'ye düşerken iken headerstan sonra 135 whp'ye yükseldi dyno üzerinde.

şanzımanı çok üzmezseniz o da sizi üzmez, ben biraz üzdüm o da beni üzdü şanzıman parcası pek yok o yüzden komple alıyorsunuz ama zaten komple şanzıman fiyatları uçuk değil.
    headers baya degistrmis ya ne orj headersları caık yani peki ne headers kullanıosn ilerisi için bilmem ama su aralar standlone olayına giremem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ashley kullanıyorum headers. stock motora bence yapıcağın filtre egzoz custom yazılım headers powercap gaz kelebeği. arabada sağlıklıysa güzel gider

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ashley kullanıyorum headers. stock motora bence yapıcağın filtre egzoz custom yazılım headers powercap gaz kelebeği. arabada sağlıklıysa güzel gider
    powercap bu kadar etkili demekki herkes aynı fikirde

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    powercap olayı nedir müzik tesisatında var ama gaz kelebeği ile ilişkisini uygulamasını açıklarmısınız? ebay den kapasitör siparişim var, belki orada kullanırım
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    powercap bizzat tecrube etmedim ama bana mantıklı geliyor zaten yurtdışında herkes tercih ediyor onların söylediklerine göre baya etkiliymiş, bu aralar deneyip görcez bakalım

Alıntı polo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    powercap olayı nedir müzik tesisatında var ama gaz kelebeği ile ilişkisini uygulamasını açıklarmısınız? ebay den kapasitör siparişim var, belki orada kullanırım
    gsi da emme manifoldunun üstünde plastik bir kutu var hava orda dağılıyor direk emmeye girmek yerine, o kutuyu söküp powercap denen zımbırtıyı takıyoruz hava direk olarak emmeye girmiş oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    powercap bizzat tecrube etmedim ama bana mantıklı geliyor zaten yurtdışında herkes tercih ediyor onların söylediklerine göre baya etkiliymiş, bu aralar deneyip görcez bakalım
    sana mantıklı geliyoda niye takmadın gazoz
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    powercap bu kadar etkili demekki herkes aynı fikirde
    sfi gsi olupta power cab takmayana ingilterede kız vermiyolar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sfi gsi olupta power cab takmayana ingilterede kız vermiyolar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)