sene 2006 da sıfır aldım .2 yıl bindim. 19 inç jant koymuştum o zamanlar pek takılmayan bir ölçüydü : ) görüntüsü ve içi 10 numara ...ama gidişi görüntüsü gibi tatmin etmez : ) arkadaşımda turbo yapmıştı pek tat vermemişti.
sene 2006 da sıfır aldım .2 yıl bindim. 19 inç jant koymuştum o zamanlar pek takılmayan bir ölçüydü : ) görüntüsü ve içi 10 numara ...ama gidişi görüntüsü gibi tatmin etmez : ) arkadaşımda turbo yapmıştı pek tat vermemişti.
Wastegateden basinc ayarlayip,lpg ecusu ile afr tutturup turbo taktik diyenler bile min 3 4 harciyorlar
Turbolamaya verilcek paraya vergi farki verilir diyorum
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
turbolu model alıp modlasa daha az masraf
dizel olarak focus 1.6 tdci 109 cerato 1.6 crdi ibiza 1.9 tdi
benzinli çeşitli araçlar ama şöyle olsun böyle olsun derken fiyat gider
arabayı stil için alıyorsan temiz bi vosvos al bence karşı cinsin dikkati oldukça iyi çekiyor
Makyaj super yatak rezalet...
AFR si fakir e ceken adam.....
fx coupe güzel araç spor aracım olsun şeklim olsun tarzım olsun konforum keyfim olsun benim süratle işim olmaz süratli performanslı olmasada olur diyicek adamın arabası.. sanırım onlarda eco motor vardı.. fazla bir şeyler yapıp para harcamaya değermi şüpheli en azından 1.6 motora.. 2.0 alınır ona bir şeyler yapılır daha verimli olur kanısındayım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Tatlı bir egzoz ve spor filtre tak , Headers , uygun bir yazılım yeterli turbolama işinede maceraya girme.
Ona vericeğin parayı accent era'ya var 1.5 VGTSadece yazılım ile bile yürürsün
ama şekil olarak fx coupe çok çok daha iyi
![]()
görüntüsü dışında hiç bir özelliği, sürüş keyfi olmayan gereksiz bir araba. turbolamak için harcayacağın para ve turbolama sonrası çıkacak sorunlarla uğraşacağına e36 328 al, biraz masraf et. Onun çıkaracağı sorunlarla uğraş. En azından uğraşılmaya değecek bir araç. Motor kondisyonu düzgün 328 lerin performansı çok güzel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)