Arkdaslar 94/96 model e34 lerde 2 çeşit motor beyni var diye duydum bosch ve siemens bunlar arasında fark nedir. Bide sacma olcak ama halk tabiriyle bilinen vututu sesinin beyin ile alakası varmı yoksa o ses icin bi işlem gerekiyormu?
Arkdaslar 94/96 model e34 lerde 2 çeşit motor beyni var diye duydum bosch ve siemens bunlar arasında fark nedir. Bide sacma olcak ama halk tabiriyle bilinen vututu sesinin beyin ile alakası varmı yoksa o ses icin bi işlem gerekiyormu?
siemens beyinlerde kesici yok diye biliyorum.
ikisindede kesici var tabiki ancak siemens daha yavaş girer kesiciye senin istediğin bosch beyin
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Benim araçımda siemes var büyük ihtimal. Degiştirmek mümkünmü bosch ile.
Alpinstar Fatih usta bu işlem için motor elektrik tesisatının komple değişmesi gerektiğini söylemişti
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
kesiciye girsin diye beyin mi değiştirmek istiyorsun gerçekten? sadece tesisat ve bütün sensörlerle beraber beyni değiştirmen yeterli, sonra çok güzel vututu olur aracın, sana maliyeti de 2.000 lira...
m50 motordada tek bosh beyin yok sanırsam kodları etiket renkleri farklı farklı araca göre değişiyor
Anlaşılan baya maliyetli bi iş :S
6450 de keser zatwn
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kesiyo ama istedigim seste kesmiyo 6500 6400 civarında kesiyo sorun bmw nin vazgercilmezi vututu ses i yok vuuvuvuuvuu diye kesiyo![]()
Vututu..
Hıthıthıt...
Ğığığı...
Konu nereye gidiyor boyle![]()
M50B25 Vanossuz
Beyin Bosch 403 (7500)
Akismetre 011
Tesisat
Krank Sensoru
Egzantrik Sensoru
Rolanti Valfi
Set 1200 lira ya bı arkadas satıyo
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)