Arkadaslar oncelikle herkese selamlar,
2 sene kadar Turbo Toyota Celica kullandiktan sonra yeni ev aldigim icin arabami satmak zorunda kaldim. Su anda Ford Focus Combi kullaniyorum ve tahmin edebileceginiz gibi sadece aile arabasi olarak hizmet veriyor![]()
BMW M3 - E46 alip Turbo takmak istiyorum. Yalniz sorun su ki bu isin detaylari ile ilgili hic bir fikrim yok. mesela M3 ler arasinda motor farki varmi, 1jz - 2jz gibi ornek olarak.
Sonrasinda dogru arabayi sectikten sonra dogru modifiye islemlerini yaptirmak istiyorum. Polonya'da bu isi yapanlara guvenmedigim icin her parcayi kendim secmek istiyorum.
500 Hp civari gunluk kullanabilecegim bir araba hedefliyorum. fabrika cikisi 3.2 litre 343 Hp oldugunu dusunursek, 500 Hp elde etmek cok zor olmasa gerek diye dusunuyorum (yaniliyorda olabilirim tabi ki). Daha once kullandigim Celica 143 Hp den Turbo ile 320 Hp ye cikarilmisti ve sorunsuz gunluk kullanabiliyordum, oradan kiyaslamaya calistim.
A dan Z ye neler almam gerektigini onerebilecek bilgiye sahip birini bulabilirsem cok mutlu olucam. Mesela Turbo secimi nasil olmali, motorda hangi islemler yapilmali, ecu, Enjektor vs. neler alinmali.
Bu isle daha once ilgilenmemisseniz kulaktan dolma bilgiler vermeyin lutfen, faydadan cok zarariniz olabilir.
Simdiden cok tesekkurler.