Orijinalini görmek için tıklayınız : MINI Cooper S koltuk sorunsalı
Merhaba arkadaşlar Mini cooper S 2006 r53 ün ön koltuklarının tanesi kaç kg dir bilgisi olan varmıdır şmdiden ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
Juggernaut
27-10-2011, 13:41
20kg olması lazım.
Tek 1 koltuk agarligi mi bu arada koltuk airbagli
Juggernaut
27-10-2011, 18:20
Evet sağ koltuk 2-3 küsüratıda olabilir eskiden ölçmüştüm tam hatırlamıyorum.Arkalarında komple 15 olması lazım.
Arkalari bende tarttim ilgine cok tesekkur ederim sagol:D
Hafifletmeye gerek yok ki , gecen cumartesi maslakta denk geldim size deli gidiyodu :D
Hafifletmeye gerek yok ki , gecen cumartesi maslakta denk geldim size deli gidiyodu :D
Tesekkurler nerde bastigimi bile hatrlamiyorum ama o taraflardaydim mesele aslinda kilo atmak degil oem koltuklar cok kotu araba viraja giriyo ama ben icinde giremiyorum:D kismetse recaro koltuk aldim onlari takicam arklari sokmicem ama yaza aklmda bikac plan var:D
Tesekkurler nerde bastigimi bile hatrlamiyorum ama o taraflardaydim mesele aslinda kilo atmak degil oem koltuklar cok kotu araba viraja giriyo ama ben icinde giremiyorum:D kismetse recaro koltuk aldim onlari takicam arklari sokmicem ama yaza aklmda bikac plan var:D
Opet'in onunden Levente kadar yapistirdiniz :D Iyimis sorunsuz viraj zevki :D
Opet'in onunden Levente kadar yapistirdiniz :D Iyimis sorunsuz viraj zevki :D
cumartesi akşam meguiarsdan çıkmıştım son zamanlarda emg cooper ı kmse gormuyo gorunmez hissetmiştim kendimi iyi oldu:>D
34tb9544
28-10-2011, 08:23
Aren bı ara deneyelim Emg cooperla müsait oldugun zaman iesle
Aren bı ara deneyelim Emg cooperla müsait oldugun zaman iesle
olur deneriz sorun diğl çok bi iddam yok turbo ies le sanmıyorum ama tanışmış oluruz:D sende getir deli oğlanı pistte gördüm:D geçen senin arbaydı sanırım dışarı parketmiştin mümkünse saçma sapan adamlar gelmesin bide denemeye ...ricam olur
34tb9544
28-10-2011, 08:42
Ne demek aren bız cumhurdayken denedik ama hortum çıkmıştı hevesim kursağımda kalmıştı zaten o gece Emg ye bindim sagolsun Gorkem ertesi gunü Cooper aldım izmitte dışardan gördüğün siyah beyaz jantliysa benimdir kanka istersen kimse olmaz ikimiz deneriz sorun degil pm den bana müsait oldugun zamanı söyle yeter kanka bu aksam halisaha maçımız var şimdiden soyliyim :)
Ne demek aren bız cumhurdayken denedik ama hortum çıkmıştı hevesim kursağımda kalmıştı zaten o gece Emg ye bindim sagolsun Gorkem ertesi gunü Cooper aldım izmitte dışardan gördüğün siyah beyaz jantliysa benimdir kanka istersen kimse olmaz ikimiz deneriz sorun degil pm den bana müsait oldugun zamanı söyle yeter kanka bu aksam halisaha maçımız var şimdiden soyliyim :)
Kankacım karşımdaki düzgünse her zaman gelirim mesele değil ama önmüzdeki haftaya bırkmayalım ben çine gidicem 20 gün deli oğlan garajda yatıcak:D belki hindistana flnda geçme durumum var 1 ay bile olablir:) çok fazla deneme şuna buna zaman ayıramıyorum ama ne yapar yapar gelirim;)
34tb9544
28-10-2011, 09:09
Tamam kanka pm atarım sana bu gun yarın sorun yok
Onlar kardes arabalar birbirlerini severler :)
koltuk konusuna hakikaten ihtiyac var Aren im araba tutunuyor ama şöför tutunamıyor :)
Onlar kardes arabalar birbirlerini severler :)
koltuk konusuna hakikaten ihtiyac var Aren im araba tutunuyor ama şöför tutunamıyor :)
;) aynen öyle kankacım araba virajı alıyo ama ben alamıyorum bu sabah işe gelirken yine yaşadım yeter dedim koltuk işini kısmetse bugün çözüyorum :) acaba arkları söksemmi:)? arkaya bi GP gibi doşeme yapılablirde;)
34tb9544
28-10-2011, 09:47
John works al kanka koltuk alicaksan dün yine gördüm icim gitti :(
John works al kanka koltuk alicaksan dün yine gördüm icim gitti :(
;) sürpriz kanka koltuklar işte recaro alıyorum zaten:D arabayı satıp alıcam koltukları anca ole alınıyo:P
34tb9544
28-10-2011, 09:54
Hahahaha gecen sordum jcw 3000 Euro civariydi koltukları takiyosun araba uçak oluyo resimlerini koyarsın merak ettim koltukları
4500 euro istyo atamotors son gelecklere 3900 a verirlermiş komik :D arkadaşım aldı r 56 ya 2 ay once 2000 euro ya :) yine pahalı ama yapıcak bişey yok