Orijinalini görmek için tıklayınız : IPhone 5 Söylentisi ..
By_HaNNibaLL
26-09-2011, 12:57
Hergün farkli farkli haber sitelerinde farkli haberler okuyorum.
Bu haberlerden biriside bu:Herkes iPhone 4'n Satmaya Balad haberi / 26 Eyll 2011 Pazartesi 11:06 (http://www.haberajans.com/herkes-iphone-4-unu-satmaya-basladi-haberi-630176.html)
5 cıkacak mi hesin bir yazi haber yok ama hep kulaktan dolma haberler
Bugün bütün haber sitelerinde var bu haber:) Heralde cıkacak Ekim'de..
Ekim'de çıkacak diye söyleniyor ama.. Ne kadar doğrudur bilinmez.. :)
Dip Not : iphone 4'leriniz uygun fiyattan alınır hahaha :D Ölücü mode off
Ekim'de çıkacak diye söyleniyor ama.. Ne kadar doğrudur bilinmez.. :)
Dip Not : iphone 4'leriniz uygun fiyattan alınır hahaha :D Ölücü mode off
:) Benim anlamadığım mesela Turkcell'de hala 2000TL ye satılıyor, 2. eli nekadar olacak nasıl düşecek, bunlara bakarak 5'in fiyatı ne olacak vs. vs. sıkıntı cok:)
individual
26-09-2011, 13:08
ya bunun sonu yok 5 çıksın 1 sene sonra 6 çıkacak teknolojinin hızına yetişemeyiz :)
By_HaNNibaLL
26-09-2011, 13:09
türkiyeye iphone 4ün büyük coğunluğunu sokan biriyle taniştim istanbulda 3200 lira gibi bir fiyatinin olacağini söyledi ona fiyatina kadar söylüyorlar ama kesin cıkar mi cıkmaz mi bilmiyor öyle saçma bi durum
deeperblack
26-09-2011, 13:13
Kanımca ekimde çıkma ihtimali yüksek. Çünkü bu cihazı i os 5 ile piyasaya sürecekler. i os5 inde tanıtımı yapılalı baya zaman geçti. Teknoloji manyakları yine paraya kıyıp alacaklar ama yine aynı akıllı satış stratejisini uygulayarak milleti kıvrandırırlar.
türkiyeye iphone 4ün büyük coğunluğunu sokan biriyle taniştim istanbulda 3200 lira gibi bir fiyatinin olacağini söyledi ona fiyatina kadar söylüyorlar ama kesin cıkar mi cıkmaz mi bilmiyor öyle saçma bi durum
599 pound olsa 1700 TL eder... Bana 10 kişi 2000 lira verirse ben hepsine alır gelirim ingiltereden :)...
iphone 4 artık heryerden alınabiliyor. Zaten sokakta 10 kişiden 3-4 ünün elinde görebiliyoruz. Siteye bile göz atarsanız şuanda dahi satılık bi 10-20 iphone 4 var. Yani bence evet çıkması yaklaşmış.
Ludacris
26-09-2011, 13:18
Yalan yalan yalan :D
Bence cikmaz daha ciksada ne ekliceklerki uzerine
Cozunurlugu yuksek kamera olur en fazla :)
Satilik beyaz aypon 4 :D sikintisiz 5 alacagim o yuzden satiyorum :hehe:
Face e düşen bikaç video vardı. Resmi iphone videosu olmasa bile.Söylentisi bile güzel :D
Çıksada bizde 4e geçsek :D
Öyle bi fiyat hiçbir zaman olmadı olmasınada imkan yok. I phone 4 çıktığında fiyatı neyse 5de o kadar olucak. İngilterede 490 pound du, şu an 510 pound. Tr ye resmi gelmeden kaçak sokanlar olur onlarında satabileceği en fazla 2bin 2.500 tl dir..
gelip burda fırsatcılık yapan çakallara 3200 tl vericeğime atlar ingiltereye giderim 4-5 tane alır gelirim yol paramda çıkar bide londra turu yaparım..
Emre Ekrem
26-09-2011, 13:29
en geç kasım ortası satışta, turkcell öyle diyor :)
mgnPower
26-09-2011, 13:35
en geç kasım ortası satışta, turkcell öyle diyor :)
Turkcell yogurt beyazdir dese gidip bir yogurt alir rengine bakarim once :) iphone 3gden sonrada 4dediler gs yapiverdiler. resmi olarak apple aciklamadan hic bir seye inanmam. gelirse ekime gelmezse sivilceme yani :) hala 1000 lira 3g satanlar var 4un fiyati dusse dusse neye dusecek. hurafe bunlarin hepsi. honda gibi eskidikce fiyatlari tavan yapiyor meretlerin :)
Day Walker
26-09-2011, 13:38
Gelirse Ekime gelmezsede bana ne :D
Emre Ekrem
26-09-2011, 13:42
Turkcell yogurt beyazdir dese gidip bir yogurt alir rengine bakarim once :) iphone 3gden sonrada 4dediler gs yapiverdiler. resmi olarak apple aciklamadan hic bir seye inanmam. gelirse ekime gelmezse sivilceme yani :) hala 1000 lira 3g satanlar var 4un fiyati dusse dusse neye dusecek. hurafe bunlarin hepsi. honda gibi eskidikce fiyatlari tavan yapiyor meretlerin :)
android rules :D , sadece duyduğumu ilettim, android alır keyfime bakarım.
Samsungun Iphone ile süre gelen yeni mahkemesi (yazılım üzerine) nedeni ile iphone5 çıkması erteleniyormuş diye bir haber okudum.
onursumer
26-09-2011, 13:45
iphone 5 çıkıcak diyorlar ama hep problem :D
samsungla arası açık olduğundan Wintek aldı firmadan ekran almışlar firmanın açıklamalarına gore verdikleri ekranların %25 üretim hatalı çıkmış hahaha :D
Teknoloji müsriflğini önlemek adına çıksada 4'ün kontratı bitene kadar almam :)
ygtkrmdnz
26-09-2011, 13:54
5 çıksında artık 3gs i verip 4 alalım :D
onursumer
26-09-2011, 13:59
Samsungun Iphone ile süre gelen yeni mahkemesi (yazılım üzerine) nedeni ile iphone5 çıkması erteleniyormuş diye bir haber okudum.
evet oda var iphone5 i bekilyorlar dava açmak için iphone5 uzerinde patent ihlaleri olduğu için :)
tüm ulkelerde satışını vs durdurmak için dava açmaya hazırlanıyorlar
google da ayrıca motorolayı patentleriyle satın aldıktan sonra motoroladaki tüm patent haklarını kendi işletim sistemini kullanan firmalara verdi samsunga davalarda destek olucak :D
zaten apple sharp gibi panel uretici firmalara yatırım yapıyor şu aralar çünkü samsungdan ekran alamıyor artık ipad2 üretimini uzun süre bu yuzden yapamamışlardı :D
Elektronik & Bilişim dünyasını dikkatle takip eden bilinçli kullanıcı ve tüketiciler bir ürün çıkar çıkmaz hemen almazlar.. Bunun iki sebebi vardır..
1- Üründe çıkabilecek hata ya da sorunların ilk parti ürünlerde olması sebebi ile
2- Piyasaya yeni sürülen ürünün değerinin üzerinde bir ücretle satılması sebebi ile..
Bu kişiler "tester/kobay" olarak "fiyatı ne olursa olsun bu yeni ürün ilk bende olmalı" psikolojisindeki kişileri kullanırlar ve beklerler..
Bu kişilere "fanboy" da denilir..
Piyasaya çıkan ilk parti ürünler biter, fabrikalar 2nci ve 3ncü parti ürünleri tüm sorunlarından arındırılmış olarak üretirler, bilinçli tüketici de denilen kişiler gider bu ürünlerden alır..
Hem piyasa fiyat anlamında oturmuş olur (bu arada piyasa da kendi jargonuyla 'kaymağını yemiş' olur),
Hem de tüm problemler giderilmiş olur.
Tavsiyem,
Heyecan yapmadan bekleyiniz.. Bırakınız alsınlar, bırakınız kullansınlar :)
onursumer
26-09-2011, 14:07
bence iphone 5 i bilerek çıkarmıyor çünkü son zamanlarda okadar çok dava açtılarki tüm firmalar onlara bilendi resmen
HTC'nin VIA'dan satın aldığı S3 Graphics ile dava hazırlığında
zaten VIA A4 ve A5 işlemci patent ihlali olduğu için dava hazırlığında
Samsung direk iphone5 i bekliyor dava açmak için apple ın işi çok zor çook :)
apple ürünlerinde diğer teknoloji markalarında olduğu gibi ciddi fiyat gerilemeleri olmuyor, uygulanan fiyat-stok politikası ve sınırsız karşılanamayan talep nedeni ile, isterseniz 3g, 3gs,4g çıkış fiyatlarını ve günler içinde düşüş oranlarını çıkarıp değerlendirin...
diğer konu ilk parti sorunlarının sonraki partilerde giderilmesi ise bence apple'ın en ciddi sorunu... dünya para verip güncelleme çıkmasını beklemek rezil bir durum....
valla ben aypon serisine 5'ten giriş yapmayı planlıyorum, 4 alacakken erteledim fiyat tahminlerimi aşmaz ise ilk partiye gireceğim .... herro merro :)
Elektronik & Bilişim dünyasını dikkatle takip eden bilinçli kullanıcı ve tüketiciler bir ürün çıkar çıkmaz hemen almazlar.. Bunun iki sebebi vardır..
1- Üründe çıkabilecek hata ya da sorunların ilk parti ürünlerde olması sebebi ile
2- Piyasaya yeni sürülen ürünün değerinin üzerinde bir ücretle satılması sebebi ile..
Bu kişiler "tester/kobay" olarak "fiyatı ne olursa olsun bu yeni ürün ilk bende olmalı" psikolojisindeki kişileri kullanırlar ve beklerler..
Bu kişilere "fanboy" da denilir..
Piyasaya çıkan ilk parti ürünler biter, fabrikalar 2nci ve 3ncü parti ürünleri tüm sorunlarından arındırılmış olarak üretirler, bilinçli tüketici de denilen kişiler gider bu ürünlerden alır..
Hem piyasa fiyat anlamında oturmuş olur (bu arada piyasa da kendi jargonuyla 'kaymağını yemiş' olur),
Hem de tüm problemler giderilmiş olur.
Tavsiyem,
Heyecan yapmadan bekleyiniz.. Bırakınız alsınlar, bırakınız kullansınlar :)
Cok iktisadi bir yorum olmus :) ve tabiki ayni zamanda doğru bir aciklama ;)
Emre Ekrem
26-09-2011, 14:26
Kısacası "tüm firmalar el ele, hep beraber Appleeeee" durumu :D
mgnPower
26-09-2011, 14:34
android rules :D , sadece duyduğumu ilettim, android alır keyfime bakarım.
bende aypon for kullanicisiyim. 3 ciksin alayim 4 ciksin alayim yok onuda bekleyeyim yok bunuda bekleyeyim yok 5 cikacak 5gs cikar 10 cikar ne gerek var al kullan iste. zira benimki 8 agustos 15 eylul arasi servisde kaldi yenisi ile degisim cikti lakin buradan erhanarici18 nickli arkadasimiz sayesinde gonderimi yapildi ama bu tarihler arasi bunalima girmisligim var o derece yani :D ici beni disi seni yakar misali bagimlilik yaratiyor meret :D
Emre İlbi
26-09-2011, 15:51
Gelirse Ekime gelmezsede bana ne :D
gelmezsede züküme kadar :hehe::hehe:
abi şaka bir yana benide ilgilendirmiyor :D
bu arada geçen gazetede haber vardı,
abartmışlarda abartmışlar,
yok arabayı çalıştıracakmışda bilmem ne :D
gelmezsede züküme kadar :hehe::hehe:
abi şaka bir yana benide ilgilendirmiyor :D
bu arada geçen gazetede haber vardı,
abartmışlarda abartmışlar,
yok arabayı çalıştıracakmışda bilmem ne :D
kalkanıda indiricekmiymiş töbe töbe ya konuşturucaklar şimdi beni :D
emretektas
26-09-2011, 19:34
4s mevzusu var sanırım 5 sallamaca şimdilik
Şu anda arabayı ericsson 337 de çalıştırıyor :)
http://www.meydansozluk.com/gorsel-buyuk/20074/ericsson+gh+337
Ayrıca,
iPhone değil sadece WiFi olan ve menü düzenlenebilecek herhangi bir telefonda (ki bu ya iphone ya da android olur) otomobil çalıştırma özelliğini koyabilirsiniz :)
WiFi çekim alanı dahilinde bu tip işlemleri yapabilirsiniz.. Otomobil çalıştırma, durdurma, kapı açma kapama, klima çalıştırma kapama, farları yakma kornayı çalıştırma vs..
Teknik olarak bu mümkün.. :)
Bu tip kitler de var ayrıca.. Yalan değil o okuduklarınız :)
.::EmrE::.
26-09-2011, 20:10
Bütün iPhone'ları kullanan biri olarak çok gereksiz bir tel. oldugunu düşünüyorum.. Blackberry 4ever. Galaxy serisi de iPhone'lar da teoride çok çok işleveri olan,özelliklere sahip telefonlar ancak pratikte hiçbir işe yaramıyorlar.. Oyun ve multimedia'dan başka bir artısı yok bence iPhone' un.. Gerçekten Blackberry'den nefret ederdim,fakat elimden düşüremiyorum artık.. Her işi mi görür bir aygıt?..
kardeşim amerkada apple store ıp4 almaya gitmiş..oradakıler alma ıp5 ekım gıbı geleck demısler...yalnız fiyatı 3000 tl falan olacakmıs dedi...
çıksada bizde 3g s alsak :)
ayfon 1i 7 diye satsalar anlamam alırım :D
o derece anlarım ayfondan :hehe:
bence iphone 5 i bilerek çıkarmıyor çünkü son zamanlarda okadar çok dava açtılarki tüm firmalar onlara bilendi resmen
HTC'nin VIA'dan satın aldığı S3 Graphics ile dava hazırlığında
zaten VIA A4 ve A5 işlemci patent ihlali olduğu için dava hazırlığında
Samsung direk iphone5 i bekliyor dava açmak için apple ın işi çok zor çook :)
Samsung kadarda yüzsüz firma olamaz:D apple'dan çaldı ne war ne yok uehue bir de dava mı açıyor galaxy'lerin satışı yasaklandı çoğu Avrupa ülkesinde...Kolpa Taywanlılar:D
Low-Rider
26-09-2011, 21:49
Bütün iPhone'ları kullanan biri olarak çok gereksiz bir tel. oldugunu düşünüyorum.. Blackberry 4ever. Galaxy serisi de iPhone'lar da teoride çok çok işleveri olan,özelliklere sahip telefonlar ancak pratikte hiçbir işe yaramıyorlar.. Oyun ve multimedia'dan başka bir artısı yok bence iPhone' un.. Gerçekten Blackberry'den nefret ederdim,fakat elimden düşüremiyorum artık.. Her işi mi görür bir aygıt?..
kullanımdan kullanıma değişiyor demek ki
bb bedava verseler kullanmam , anneme torch aldık şu en son çıkanı hem klavyeli hem dokunmatik. ekran desen ekran değil kasa kalitesi desen berbat kullanım çok kötü bence.
iphone'da benim her işimi görüyor elim ayağım oldu cidden , servise vericem veremiyorum
şu ip5 kesin çıkma tarihi netleşse ya , ip5 çıksın telefonu o zaman vericem servise belki ip5 verirler:D
En fazla çözünürlük daha iyi olucak ve biraz daha hatları keskin olur
Ludacris
26-09-2011, 21:56
Bb bencede super vasat bi cihaz. Su ip4 meletinden kurtulmak icin 2 kere kullanmayi denedim
9780 den kurtuldum simdi 9000 var ondanda kurtulucam ins :D
Yanliz 4 kullaninca eski nesil iphonelerse cikin gelmeye basladi :) eskilerin ekranlari ne kadar kotuymus ya
Sanirim sensation alacagim niyetim o
Bence BB ile i phone Mercedes Bmw ilişkisi. Onu kullanan onu beğenmez öbürü kullanan öbürünü beğenmez.
I phone kullanıyorum. Samsung üste para versen cebime koymam. BB beleş olursa kullanırım o kadar. BB alana kadar ucuz yollu nokia e71 alırım. Benim gözümde bir farkları yok inanın. Zira tweeter face vs yok bende. Bana büyük ekran kullanışlı hızlı msn vs mutlimedia olsun yeter. O yüzden i phone tam benlik
Bb bencede super vasat bi cihaz. Su ip4 meletinden kurtulmak icin 2 kere kullanmayi denedim
9780 den kurtuldum simdi 9000 var ondanda kurtulucam ins :D
Yanliz 4 kullaninca eski nesil iphonelerse cikin gelmeye basladi :) eskilerin ekranlari ne kadar kotuymus ya
Sanirim sensation alacagim niyetim o
Aynen 4 aldıktan bir süre sonra arkadaşların 3ü alıyorum elime. Sanki 5 yıllık telefon:) Ne kadar ilkel eski geliyor gözüme:S
Ludacris
26-09-2011, 22:08
Yazdiklarin aynen benim icinde gecerli :)
Millet tutturmus bold soyle boyle alalim eksik
Kalmayalim dedik :D ortada bi navi tusu var janjanli baska bi
Dışkı yok neymiş efendim meyıl takip ediyomuşun :D yerim mail'ini
Motorola lg vs vs cihazlar zaten tutunamiyor ne yaparsa yapsin
Sony ericsson aslinda hos tasarim yapiyor kotu degil. nokya artik kaliteyi cok
Dusurdu bence tercih edilmemeli.
İphone htc sony bence bunun gerisi civa toprak ve tahta
otuzdört
26-09-2011, 22:12
her yeni cıkan telfonu alıcaksak götümüzde don kalmaz:D
5 çıksın ticarete dokecem direk 20 adet alicam :)
Yazdiklarin aynen benim icinde gecerli :)
Millet tutturmus bold soyle boyle alalim eksik
Kalmayalim dedik :D ortada bi navi tusu var janjanli baska bi
Dışkı yok neymiş efendim meyıl takip ediyomuşun :D yerim mail'ini
Motorola lg vs vs cihazlar zaten tutunamiyor ne yaparsa yapsin
Sony ericsson aslinda hos tasarim yapiyor kotu degil. nokya artik kaliteyi cok
Dusurdu bence tercih edilmemeli.
İphone htc sony bence bunun gerisi civa toprak ve tahta
Ben maillerini an ve an kontrol etmesi gereken bir iş adamı olamadım:) Hotmail'e gelen milletin bilmem kimin attığı mailleri junklarıda anında görmesem olur ki önemli işlerde yahoo adres veririm oda iphone'da sn.de düşüyor.
Madem alıyorsun dibine kadar kullanacaksın hakkını vereceksin derim. htc kullanımı bir tuhaf karışık geldi (geçen mıncıkladım) ama kalite baya iyi. Sıralamamız aynı diyebilirim
Bildiğim kadarıyla iphone5 değil 4s gelecek o da ne zaman gelir belli değil.
Ama bu memlekette 3gler hala 350-400tl lere satılıyor apple zarar ettirmiyor ya :)
Bildiğim kadarıyla iphone5 değil 4s gelecek o da ne zaman gelir belli değil.
Ama bu memlekette 3gler hala 350-400tl lere satılıyor apple zarar ettirmiyor ya :)
onlarda haşat olanlar. Temiz çatlaksız çiziği az birşey iste 450 500 istiyorlar:D Dediğin parayı adam utanmadan 2g ye istiyor:D
kelalper
26-09-2011, 22:22
IPhone gerçekten kullanımı kolay bir makine. Bende bildiğiniz 3G var. Alet dağıldı artık beni kurtarın bu denyodan diyor hala kullanıyorum. Bir ara arıza yaptı sesi çıkmamaya başladı 4 aliim dedim alana kadarda hanımdaki BB den birine el koydum. İki gün dayanabildim BB e aynen 3G yi tamire götürdüm 50 TL ye tamir ettiler aynen kullanmaya devam. 4 den farkını göremediğim için 4 almadım. Arada 1500 lira verecek fark göremediğim için almadım açıkçası. Başka bir telefon kullanıo olsaydım o zaman 4 ü alırdım ama 3 kullanırken üstüne o kadar para vermeye değmez 4 ler.
Ludacris
26-09-2011, 22:23
Bende htc hd2 var. bi kere sattim 2 gun sonra dayanamadim tekrar aldim oda guzel cihaz
Ciddi anlamda buyuk ama yakisikli melet saksung lar gibi kayik tipli degil :D
Ekrani cizmek nerseyse imkansuz ben anahtarligi resmen gezdiriyorum ustimde daha seftesi yok ekran hala ayni :) bide onu kullandiktan sonra ip4 ü elime aldigimda aypon ufak geliyor gozume :)
İlk hd2 yi aldigimda ekran isigini kisabilmek icin 10dk menude gezdim :D sen git ses menusune isik ayari koy :D ama alisinca cok guzel cihaz sense arayuzu cok seksi
Tek kotu yani mono hoparlor kullanmasi ama kulaklik performansi iyi radyosuda var :)
Kamera cok iyi makro cekim yapiyor, ayrica alet sakiz gibi yazilimsal olarak..
Bu arada yada ilk efsane cihazim olan s.e w550i almaya niyetliyim
3G kullanıyorum ve hâlen de değiştirmeyi düşünmüyorum.Evet;3G,4'ten daha yavaş ama benim işimi hâlâ görüyor.GMail hesabımı da bağladım telefona ve ofisle sürekli irtibat hâlindeyim.Açıkçası şimdilik o kadar fark verip te değiştirmeyi düşünmüyorum.5/4S ne ise artık çıkınca da değişim yapmayı düşünmüyorum.
Ama şunu söyleyeyim 2'de olsa,3'de olsa,4'te olsa kullanımı güzel cihazlar.
Alper abi bende 3gs vardı sırf merakımdan ve imkan oldu diye 4e geçtim (grntili 3gs iyi para ederken sattım 1 2 ay bekleyip yurtdışından simfree 4 alarak) onunla bile arasında fark ciddi anlamda var. 1 hafta kullan 4ü sonra 3e geri dön daha rahat anlarsın ne demek istediğimi:)
Ludo benim için efsane cihaz Ericsson 688 ve 888 .Günümüz şartlarında ciddi anlamda kullanılabilecek efsane ise 6310i benim için. w550i al birde kaliteli güzel bir stereo kulaklık al bayılana kadar müzik dinle:)
Ludacris
26-09-2011, 22:34
Evet mantik tasarim vs ayni hepsinde
Ama cidden biraz 4 kullaninca farki goruyor insan
Bende 2-3-4 te var cidden 4e alistim eskilerin ekrani cok kalitesiz
Geldi gozume ama 4 kullanmaya baslamadan once boyle dusunmuyodum
Kamera zaten ciddi farkli flas destegi vs.
Tabiki mantik cercevesinde pahali bi urun ama
Araba icin sacma sapan para harcayip buna "pahali" diyenin aklindan
Suphe ederim :D
Ludacris
26-09-2011, 22:38
Erenim 3 tane ciddi anlamda guzel kulakici Sony kulakligim var en son xb40ex aldim cok dengeli bi kulaklik deli gibi volume vermiyor fakat ipodda ses yarida iken basslar en tatli tonda alabiliyorum. Mp3calar olarakta nwz-w203 kullaniyorum o zaten yahşi bisey
Ben teknolojiye para harcamayi savurmayi seven enayilerdenim :D
darkmann
26-09-2011, 22:45
bende bi fark yok diye 3gs den 4 e geçmedim ama bu yeni çıkıcak olanı alırım
Erenim 3 tane ciddi anlamda guzel kulakici Sony kulakligim var en son xb40ex aldim cok dengeli bi kulaklik deli gibi volume vermiyor fakat ipodda ses yarida iken basslar en tatli tonda alabiliyorum. Mp3calar olarakta nwz-w203 kullaniyorum o zaten yahşi bisey
Ben teknolojiye para harcamayi savurmayi seven enayilerdenim :D
Hacı ben one savurma değil işi bilip kaliteden vazgeçemeyen derim. Millet walkman çağını yaşarken discman denen şey aşırı pahalıyken md (minidisc) ile geziyordum. Millet deli gözüyle bakıyordu verilen parayı duyunca ama kulaklığı denemek için takan bir daha çıkarmıyordu nedense:D
Ludacris
26-09-2011, 23:07
Ahaha aynen arkadasin kahvehane si var ordaki cayci benim mp3 calari gordu bu ney bana sat dedi :D
Hatta bugun sanayideyim yanimda 5-6 tane tiher ve vapor var :D millet gelip " abi bunlar telefonmu ?" diye soruyolar :hehe: gelde yarilma
Dedim bunlar kilif 100lira boyle diyince mercedesci gibi vay amg demeye basladilar :D
Ben muzik dinlemeyi severim o yuzde. Gozunun yasina bakma
Bisey begendiysem alirim tabi marka fanatikligi var
Sony ve philips severim
5 cıkar 6 cıkar 7 cıkar cıkarda cıkar
@EREN34 Aynen abi düşün nasıl bir piyasası var appleların 3-4 sene sonra hala 1000-1200 tllerden satılır ip4ler :D
@Ludacris Valla bende hd2den ip4e geçtim geçen ekim ayında neredeyse 1 sene olacak Hd2mi çok üzülerek satmıştım biraz da nakite sıkıştığım için ama ip4 bambaşka vallahi :)
ya arkadaş anlamadığım bazı şeyler var,
sokakta herkesin elinde iphone 4 var, olmayanı da dövüyorlar. Yeni iphone 5 çıkacakmış 3000tl de olsa eminim yine herkesin elinde olacak. Kontrat montrat anlamam, nerede bu ekonomik kriz. Kriz var evet yeni iphone 5 çıkacak, 4leri satma krizi.
slowmotion
27-09-2011, 00:59
gerçekten marka takıntım yok, hava atma olayınıda sevmem.ihtiyacım için aldım. dokunmatik samsungdan ip4 e geçtim. fiyatı pahalı birşey demem, hatta fiyatını hak etmiyor. ama özellikleri mükemmel. benim işimi fazlasıyla görüyor.internet olayı beni ip4 almaya iten tek nokta. geçen gece müzik attım dinleyim dedim ilkkez dinliyordum. 3-4 saat dinledim aralıksız. 5in çok uç özellikleri olduğunu zannetmiyorum. ip4 benim işimi 2-3 sene görür gibime geliyor.
By_HaNNibaLL
27-09-2011, 01:08
kim ne derse desin iphone 4 sınırlari gerçekten uc noktalara kadar zorluyor
byspecial
27-09-2011, 01:09
sokakta herkesin elinde iphone 4 var, olmayanı da dövüyorlar. Yeni iphone 5 çıkacakmış 3000tl de olsa eminim yine herkesin elinde olacak. Kontrat montrat anlamam, nerede bu ekonomik kriz. Kriz var evet yeni iphone 5 çıkacak, 4leri satma krizi.
Türk olmanın ayrıcalıkları diye bir metin vardı abi sanırım .
aldıgı maaşın 2 katına denk fiyatlı telefon kullanabilen bir milletiz :D
Adam maasinin 2 kati degerinde telefon alir, evde camasir makinesi bozulsa 500tl vermez :)
Neyse konuyu dagitmadan ben 5'in bu kadar erken cikacagini sanmiyorum, ciksa ciksa 4s cikar gibi geliyor bana.
bu ip4 te intrnette flash üzerine bazı sorunlardan bahsediyorlar
%100 internet sorunsuzmu ?
birde bazı arkadaşlar son nokta diye nitelendirmiş telefonu
tabiki iyi olacak tabiki üstün olacak 2 bin TL para vermişsin ona
normal değilmi iyi olması ?
ben samsung S2 aldım, full HD film seyrediyorum hemde MKV, telefon IP4 kadar pahalı değil , demekki ip`nin bir üstünlüğü var benim bilmediğim.
Birde kötü niyetimle söylemiyorum yanlış anlamayın bunu
benim şahsi karakterimle alakalı sadece :
Değil 2 bin TL, isterse 800 TL ye düşsün fiyatı, isterse 500 olsun ben gene almam
arkadaş bakıyorum, sucu da var, tüpçüde var, iett şöföründe var , taksicide var ,
manavda var, nalburda var, bizim köşedeki bakkalda var, popçuda var,
şehir hatları vapur kaptanında var, şarkıcıda var, milyarderde var, ortaokul talebelerinin elinde var , inşaatta çalışan amelede bile var,
bir bende yok ehehehe mutluyum.
tamam ürün çok iyi olabilir kabul ama herkeste olan şey bana göre değildir.
mgnPower
27-09-2011, 08:08
yanliz herkesde var demissinizde soylede bir durum var. internette yada isportada satilan ve disaridan bakinca asla anlamayacaginiz sekilde olan 200 liraya cift hatli tvli ayfon dortte var. sizce gordugunuz her ip4 gercek ip4 mu? ben bu durumdan rahatsizim birazcik isin asli. bizim bankada bile en az 20-30 tane cakma kullanan insan var. bir cogununun tek aylik maasi 4-5 tane alir uzerinede gecimini saglar o derece olmasina ragmen sirf elinde ip4 gibi dursun diye 200-300 liraya cakmasini kullaniyorlar. dolayisi ile bu kadar cok surumu olan bir telefonun herkesin elinde gormeniz kacinilamaz.
Android'de Virüs Alarmı!
Android'li akıllı telefonların başı şu sıra bir virüs ile dertte. Eğer siz de bir Android kullanıcısı iseniz konun detaylarını ve korunma yollarını yazımızdan öğrenebilirsiniz.
Zararlı yazılımlar teknoloji dünyasının yeni gözdesi akıllı telefonları da fazlasıyla etkileyemeye başladı. iOS kullanıcıları Apple'ın katı tutumu nedeniyle bu konudan pek fazla etkilenmezken, Android, Symbian gibi işletim sistemlerinde daha önce çeşitli virüslere rastlamıştık.
Mobil dünyaya dair son kötü haber ise Android'li akıllı telefonlardan geldi. Lookout Mobile Security isimli bir güvenlik firması yeni bir virüs keşfettiğini duyurdu. Geinimi kod adlı trojan için firma, şimdiye kadar ortaya çıkmış en gelişmiş malware olduğunu ifade ediyor.
IMEI Numaranız Tehlikede!
Çin'den hızla yayılan zararlı yazılım, bir çeşit Android oyunu yükleteceğini iddia ederek karşınıza çıkıyor. Kurulum adımlarını tamamladığınız takdirde gerçekten de bir oyun yükleniyor. Ancak aynı zamanda yazılım da arka planda çalışmaya başlıyor ve telefonun IMEI numarası, sim card numarası, konum bilgisi gibi verileri 5'er dakikalık aralıklarda Çin'deki bir merkeze gönderiyor.
Firma tarafından yapılan açıklamada şimdiye kadar yazılımdan kaynaklı olumsuz bir olayın ortaya çıkmadığı belirtilmiş. Bu zararlıya karşı henüz kullanılabilecek bir mobil güvenlik uygulamasının bulunmadığına da değinen yetkililer, kullanıcılara güvenilmeyen geliştiriciler tarafından sağlanan yazılımları yüklememeleri konusunda uyarıyor.
----------------
Android marketin app store kadar kontrol ve denetim altında tutulmaması sonucu bu tip sonuçlar normal..
IMEI numarasının yayılması mevzusu çok önemli bir tehlike düşünecek olursanız..
IOS un tüm özelliklerini farkını vs geçin, androidde tam anlamıyla altyapının oturmamış olması ve IOS işletim sisteminin virüs gibi bir tehlikeden uzak olması bile iPhone almak için yeterli sebep benim adıma..
Facebook'un uzun zamandır beklenen iPad uygulamasının Apple'ın 4 Ekim'de gerçekleştireceği iPhone 5 etkinliğinde kullanıcılara tanıtılacağı belirtildi.
onursumer
27-09-2011, 10:44
cok uzak degıl androıd ın ıos tan basarılı bır hal alması dıye dusunuyorum acık kaynak kodlu gelıstırılmeye acık oldugu ıcın 1adım onde bence
hetece var bizim abi hiç ip4 müz olmadı :D
cok uzak degıl androıd ın ıos tan basarılı bır hal alması dıye dusunuyorum acık kaynak kodlu gelıstırılmeye acık oldugu ıcın 1adım onde bence
Evet ancak bu açık kaynak kod yapısını olumlu bir şekilde kullanmak gerek..
Çok kontrollü bir şekilde ilerlenmesi gerekli ancak şu an çok dağınık bir şekilde ilerleniyor.
Geçen bankacı kriz konusunda isyanlardaydı..Adamın bankaya 500bin tl borcu varmış , yapılandırma istiyormuş..Bi gitti diyor , kapısında E350 cdi var :D
onursumer
27-09-2011, 11:32
Evet ancak bu açık kaynak kod yapısını olumlu bir şekilde kullanmak gerek..
Çok kontrollü bir şekilde ilerlenmesi gerekli ancak şu an çok dağınık bir şekilde ilerleniyor.
evet bende katılıyorum buna 1 yıl ıcınde cıddı yol alıcaklardır bu konuda onlarda farkında bu dagınıklıgın :) androıdı bu yuzden sadece eglence ıcın kullanıyorum :)
Ekim 5'de çıkacak diye söyleniyor iphone Forumlarında.
ios5'in tanıtımının üstünden bayağı geçmesi ,
yeni güncellenen 4.3.5'in tam JailBreak yapılamaması vs. gibi gerekçelere gösterilerek.
Bakalım nasıl olacak :)
4'ten sonra belirli bir zaman sonra 5'te kullanmak isterim.
Ludacris
27-09-2011, 11:43
Peki hep iyi yonde gelistiginimi dusunuyosun ?
Android demek abs siz hava yastiksiz emniyet kemersiz yaris arabasi gibi bence
İos ta oyle bi sorun yok daha dogrusu yillardir apple de oyle bi sikinti yoh :)
Gsm sebekelerinin taksitle vermesi yuzunden cok var aypon
Tabi taklitler ciddi anlamda fazla
150liraya ayni goruntuye sahip olmayi herkes istiyor zaten millet cahil
Bana cok kisi sordu essahmi gardass bu diye :)
1.4ayesi fitenk yapmak gibi ucuza aypon keyfi
onursumer
27-09-2011, 12:05
Peki hep iyi yonde gelistiginimi dusunuyosun ?
Android demek abs siz hava yastiksiz emniyet kemersiz yaris arabasi gibi bence
İos ta oyle bi sorun yok daha dogrusu yillardir apple de oyle bi sikinti yoh :)
Gsm sebekelerinin taksitle vermesi yuzunden cok var aypon
Tabi taklitler ciddi anlamda fazla
150liraya ayni goruntuye sahip olmayi herkes istiyor zaten millet cahil
Bana cok kisi sordu essahmi gardass bu diye :)
1.4ayesi fitenk yapmak gibi ucuza aypon keyfi
hatalar hep var ıostada oluyor ama sonucta bu hatalar sayesınde daha ıyıye gıdıyor :)
butun ıslerımı klavyelı e72 ıle halledıyorum ıp4ıle sadece onlıne batak oynuyorum baska bı ısıme yaramıyor
Ludacris
27-09-2011, 12:21
Android kotu degil bende arasira hd2 yi kullaniyorum
Fakat ios kadar stabil bi meletin oldugunu dusunmuyorum
Uygulamalari dusununce.
E61i ve 71 de kullandim nokia nin kalitesi belli
5800 ve n8 den :) nokia bence basarili bi uretici degil
Cok satabilir ama bence alo luk telefon olur nokyadan
By_HaNNibaLL
27-09-2011, 13:52
konu neden iphone iyidir android kötüdür bu konu bitmez herkez kullandiği telefonun iyiliğini anlatir diğerinin kötü yönlerini ısrarla vurgular.
Benim merak ettiğim bu söyletiler doğru mu yoksa asparagas haber mi
Valla çıksada iphone 4 alsak :D
VTec_king
27-09-2011, 15:58
satılık 3 aylık iphone 4 garantili 1500 :P
Ludacris
27-09-2011, 16:06
3 aylik garantili beyaz ile takas olurmu :D
Emre İlbi
27-09-2011, 16:46
kalkanıda indiricekmiymiş töbe töbe ya konuşturucaklar şimdi beni :D
:hehe::hehe:
abi daha aklımda kalan bu, 20 tane madde vardı, arkadaşla şaşırdık kaldık :D
bu ne biçim bişeymiş diye :D
hatta makarasını yapmıştık, olum arabayı çalıştır, klimayı 20 dereceye ayarla,
beni bekle falan diye :D
Gazetelerin abartması, ama olursada tuhaf karşılamamak lazım,
son 12 yılda cep telefonu nerelere geldi,
babam 2000 yılının ocak ayında 3310 almıştı,
arama kaydı yapılıyordu, atıyorum EV diye kaydediyordum,
sürekli onunla uğraşıyordum, EV diyordum Oda tekrarlıyordu falan :D
ha birde yılan vardı tabi :D
3 aylik garantili beyaz ile takas olurmu :D
senin telefonda kesin bi arıza var hahaha :D
bu arada, iphone 4 almayı düşünüyorumda, ilk partlardaki üretim hatalarının olduğucihazlar denk gelir mi diye düşünüyorum. hangi yıl, haftadan sonraki üretimleri almak gerek acaba? bilen biri bilgiledirebilir mi beni :soru:
Ludacris
27-09-2011, 17:06
:D yok be makara yapiyorum sadece uzun sure ayni meleti kullanmak bana gore degil
Simdi bunu satip sensation alicam 3ay sonra onu satip tekrar ip4 alirim
Burda zaten satamam :D 1300lira dedik alet beyaz millet geveyli siyah olanlari bu rakamlara satiyor. Ayrica benimki daha 3 aylik senelik yillik degil.
En guzel halde jb 4.3.3 simfree ve beyaz :)
Siyah herkezde var
Ludacris
27-09-2011, 17:07
Gel sana satam :D
valla siyah ve tr garantili olsa alırdım, sende bende kurtulurduk :D
bu arada yukardaki sorum halen geçerli biri beni aydınlatsın :D
MR.TurboALİ
27-09-2011, 17:43
4 çıkarken 5 zaten adamların eline hazır bekliyor bea :D adamlar işi biliyor 5 cıkarken 6yı yaparlar oda seneye fırlat piyasaya.
Adam maasinin 2 kati degerinde telefon alir, evde camasir makinesi bozulsa 500tl vermez :)
Neyse konuyu dagitmadan ben 5'in bu kadar erken cikacagini sanmiyorum, ciksa ciksa 4s cikar gibi geliyor bana.
Zaten ekim ayın da çıkacak olan telefon İphone 5 değil (İphone 4S) ama halk buna 5 diyor. gereksiz bence..
Alttaki iphone 5 için üretilmiş aksesuar, diğeri ise iphone4
Tepsi kadar büyük bir şey geliyor anlaşılan.
http://img.donanimhaber.com/images/haber/29402/hfghtyj.jpg
büyümesi kötü değilmi yaw ztn bu gelsede dedikleri 3000 tl ye dayanır heralde fiyatı onada gerek yok
biz 4 le devam edelim :)
haha s2 boyutunda bise yapcaklar demek ki :D
güzel espiri :)
white light
28-09-2011, 12:35
esım vodafone genel mudurlukte calısıyor ve 5 turkıyeye gelmesı 1 sene dedı baglantılar yapılmıs ama ekran hataları yuzunden cıkartmıyorlarmıs ekım yada kasım gıbı 4 gs gelıcek dedı ama oda suanda askıdaymıs turkcelde vodafone da beklıyor
iPhone 5'in geliş tarihi açıklandı
Apple yeni nesil iPhone akıllı telefonunu duyuracağı toplantının davetiyelerini göndermeye başladı.
Titizlikle gizlenen yeni iPhone modelinin 4 Ekim'de açıklanacağı duyuruldu.
Apple, üzerinde 'haydi iPhone konuşalım' ibaresi yer alan ve 4 Ekİm'i gösteren davetiyeleri Amerikan ve Batı Avrupa basınına göndermeye başladı.
Yakın geçmişte çıkan söylentiler de, isminin iPhone 5 olacağı düşünülen yeni nesil cihazla 'daha ekonomik' fiyatlandırılacağı iddia edilen yeni bir iPhone 4 modelinin Ekim başında açıklanacağı yönündeydi.
Geçtiğimiz hafta France Telecom'un CEO'su Stephane Richard, yeni iPhone'un 15 Ekim gibi piyasada olacağı bilgisini ağzından kaçırmıştı.
Apple geçen yıl, iPhone 4'ü duyurduğu basın toplantısından yaklaşık bir hafta sonra cihazları piyasaya vermeye başlamıştı. Dolayısıyla Richard'ın verdiği tarih mantıklı görünüyor.
kaynak milliyet.com
By_HaNNibaLL
28-09-2011, 13:06
Alttaki iphone 5 için üretilmiş aksesuar, diğeri ise iphone4
Tepsi kadar büyük bir şey geliyor anlaşılan.
http://img.donanimhaber.com/images/haber/29402/hfghtyj.jpg
cok garip haberler dönüyor videolar resimler ama hala net bişey yok
volume81
28-09-2011, 13:33
Zaten ekim ayın da çıkacak olan telefon İphone 5 değil (İphone 4S) ama halk buna 5 diyor. gereksiz bence..
4 ekimde belli olucak 5 mi 4s mi ;) daha şuan hiç bişey belli değil tutturabilene sallıyorlar :)
By_HaNNibaLL
28-09-2011, 14:11
iPhone 5'in Geliş Tarihi Açıklandı haberi / 28 Eylül 2011 Çarşamba 12:26 (http://www.haberajans.com/iphone-5-in-gelis-tarihi-aciklandi-haberi-630260.html)
3-7 Ekim arasında satışa çıkarsa ve fiyatı buraya göre uygun olursa çökerim yenisine İngilterede :D
onursumer
28-09-2011, 16:44
4 ekimde belli olucak 5 mi 4s mi ;) daha şuan hiç bişey belli değil tutturabilene sallıyorlar :)
hem 4s hemde 5 çıkıcak :D
ugr_kskn
12-09-2012, 00:52
iPhone 5 Concept - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0lTTEjrnTPg&feature=player_embedded)
Yarın tanıtılacakmış, bakalım nasıl bir oyuncak geliyormuş. :)
iPhone 5 Concept - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0lTTEjrnTPg&feature=player_embedded)
Whilst this video may draw upon the visual style of Apple, Inc. it has been independently made and shares no connection with the company.
TurboJDM
12-09-2012, 01:11
benim kanatim apple bu gidişle batar :)
berkay_aydin
12-09-2012, 01:43
benim kanatim apple bu gidişle batar :)
marka fanatikleri oldukça birşey olmaz, birşekilde popüler oluyorlar.. Ben hayatım boyunca iphone kullanacağını zannetmiyorum, küçümsemek amaçlı yazmıyorum ama kağıt toplayan abilerde bile var...
Tuncer M.
12-09-2012, 01:59
marka fanatikleri oldukça birşey olmaz, birşekilde popüler oluyorlar.. Ben hayatım boyunca iphone kullanacağını zannetmiyorum, küçümsemek amaçlı yazmıyorum ama kağıt toplayan abilerde bile var...
Ev kredisi gibi taksit olayı var neden olmasın. Ayranı yok içmeye ayfonla gider kakasını yapmaya :o :D
TurboJDM
12-09-2012, 02:36
iphone 5 iphone 4ün biraz genişlemiş versiyonu acaba iphone 4gs satıp iphone 5 alan kaç tane salak çıkıcak merak içindeyim.
İphone 5 satışlarının ABD büyümesine yılın 4.çeyreğinde %0.5 katkı sağlaması bekleniyor siz apple'ın batacağını düşünüyorsunuz :)
Windows phone da kullandım androildde bizzat kullanmasam da çok tecrübem oldu 2 yıldır iphone4,4 aya yakındır da yeni ipad kullanıyorum.
Şu dakikadan sonra apple'dan döneceğimi kolay kolay zannetmiyorum marka fanatikliğim pek yoktur ama beni fazlasıyla tatmin ediyor apple her konuda.
Eğer bir marka bu kadar tutuluyorsa yıllarca bir şeyler doğru yapılıyordur...
Eğer ki iphone 5 şekli itibariyle 4-4sten daha hoş gelirse gözüme 5e terfi etmeyi düşünüyorum he şeklini beğenmessem 4s'e geçebilirim açıkcası özellik bakımından 4sten iyi olmaması gibi bir durum yok zaten :)
iphone 5 iphone 4ün biraz genişlemiş versiyonu acaba iphone 4gs satıp iphone 5 alan kaç tane salak çıkıcak merak içindeyim.
Burada bu fikirde olan insanlara peşinen salak damgasını yapıştırmak da çok doğru gerçekten takdir ettim.Çok ararsanız dünyada milyonlarca bulursunuz o "salak"tan.
"Hıyar" gibi acıklama yapanlarda cok bu konu hakkında acaba merak ediyorum kaç tane insan olucak böyle yazıp düşünen. :rolleyes:
S.Özeren
12-09-2012, 03:55
videodaki gibi özelliklerle gelirse hala Galaxy 3'e rakip olamıcak . Ben 5'e anca S3 den iyi olursa geçerim yoksa 4s'den çok memnunum
ocean0636
12-09-2012, 04:12
3g-4-4s kullandım 4s'i şuanda halen kullanmaktayım oldukca menunum, bence cıddı ozellık farkları olmadıgı surece 4s den 5 e gecmek son derece mantıksız olur çünkü 5in tahmını tr satıs fıyatı 3000-3500lira olacak denılıyor. Ancakk parasını hakedecek niteliklerde 3g-4 arasındakı farklar gıbı 4 den 5 e cıddı degısıklıkler yapıldıysa direkt alınır tabii..
Berk7767
12-09-2012, 04:37
ekran daha büyük olacak ve kamerada iyileştirme olacakmış duyduguma göre:)
Low-Rider
12-09-2012, 06:48
ekran daha büyük olacak ve kamerada iyileştirme olacakmış duyduguma göre:)
Duyum almana gerek yok , bunları yapmazsa tutunamaz.
KGüneyli
12-09-2012, 06:58
ben yine 4 e dönuyim en iisi. su bi cıksın fiatları düşür 4s lerin :D
VolcanoS
12-09-2012, 07:21
hadi bakalım geldi ayın 12 si bugun dananın kuyrugu kopacak herhalde :D
34tb9544
12-09-2012, 07:47
Çıkışında alalım artık bakalim nasıl bı şeymiş
İphone 4S in aynısınıda çıkartsalar bence yinede satar adından dolayı:D
İphone 4S in aynısınıda çıkartsalar bence yinede satar adından dolayı:D
satar satmasınada oda milletin ne kdr eşşek olduğunu gösterir bence
sırf üst model iphone diye 3küsür lira vermem için bir telefona ya çok iyi olması lazım ya da çok kolay para kazanan biri olmam lazım
ayrıca bi kaç videoda 4ün biraz daha büyük bir modeli görünüodu bgn saat 8 de tanıtımı yapılacakmış diye biliyorum
arkadaş artık çıkıyosa çıksın . tlefon alıcaz 2 aydır bekliyoruz
kemal_koker
12-09-2012, 08:15
bunu buldum 7 dakka once eklenmiş bu heralde yeni iphone :D
Official iPhone 5 Promo Video for September 12 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6OwNCz_ya14)
individual
12-09-2012, 08:22
bunu buldum 7 dakka once eklenmiş bu heralde yeni iphone :D
Official iPhone 5 Promo Video for September 12 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6OwNCz_ya14)
adamlar güzel uğraşmış klip için helal olsun.
üstüne bişi eklenmemiş biraz büyük bide parmak izi var ama deli gibi satar
saat 20.00'daymıs tanıtımı. gün içinde cok fake video gezer artık
satar satmasınada oda milletin ne kdr eşşek olduğunu gösterir bence
sırf üst model iphone diye 3küsür lira vermem için bir telefona ya çok iyi olması lazım ya da çok kolay para kazanan biri olmam lazım
ayrıca bi kaç videoda 4ün biraz daha büyük bir modeli görünüodu bgn saat 8 de tanıtımı yapılacakmış diye biliyorum
İşte bende aynı fikirdeyim 1 senedir 3GS kullanıyrm fazlasıyla yetiyo 2GB internetim var aylık herşeyi yapıyorum. 1500-2000 TL telefona veremem şuanda ama çoğu insan özellik filan bakmıyo o yüzden sırf adından dolayı yine deli gibi satar ama beklentileri karşılayamazsa kemik kullanıcılarını kaybedebilir Apple.
ykavcioglu
12-09-2012, 08:41
sanal bebek büyüsün artık.:)
serkanokan
12-09-2012, 08:43
Apple kendi tanıtım videosunu göstermeden çıkan hiçbir videoya inanmam :)
ıphone sevmiyorum bbden şaşmam
bi telefona o kadar mani verilir mi laa :D
Burak E.
12-09-2012, 10:31
ios 6 ne zman cıkıcak bugün cıkıcak dendi ama hala güncelleme yok inş sarj durumunu düzeltmişlerdir
Görkem.Y
12-09-2012, 10:35
Bugun tanitimi yapilcak satisina Ekim gibi baslanir.
Bilkom Eylül ayı icin cok yogun sekılde yukleme talimatı veriyor ürünler tahminimce eylülün son haftası Türkiyede olacak
34tb9544
12-09-2012, 10:39
İ phone 4 ümü yurt disından ilk çıktığı hafta almistim fiyati 1270 liraya gelmişti ilk hafta kullanmadım sahibindene 2400 lira yazdım cogu 2000 tl ödedi daha sonra kullanmaya karar verdim 1,5 sene kullanıp 1300 tl ye sattım tekrar 4 aldim garantili sıfır simdi yine 4 ümü satıp 5 alicam yurt dışındaki fiyati daha açıklanmadı tr den ucuz olacağı kesindir yani ucuz olunca aliniyo
mechanic
12-09-2012, 10:40
alalım bari napalım
22-28 Eylül arası umarım Dubai'de yakalarım :) özellikleri s3'den iyi olursa s3'ü satıp alabilirim.
ipone altın gibi istediğin zaman satabiliyorum 3g den 4s e kadar hep aldım sattım ve diğer cihazlar gibi önce trend olup sonradan 100 liraya düşmedi.
5 gelsin 5 :)
darkmoon
12-09-2012, 11:07
apple bugün yeni ürününü tanıtıcakdı herkes iphone5 tanıtıcağını düşünüyor çünkü sitesindeki 12 eylül ableminin gölgesi 5 şeklindeymiş..
bu arada apple lcd ekranını lg den tedarik ediyor bendede gc900 var lg bendeki panel lg nin apple verdiği iphone4 lerde kullanılan panel.. bütün paneller sharp değil.. bilhassa ipod ipad iphone daki paneller lg nin panelleri.
İnşallah s3 kadar büyük birşey çıkmaz
KingoAtmo
12-09-2012, 11:32
Çıkmış mı, çıkmış mı, noolmuş :)
ygtkrmdnz
12-09-2012, 11:34
bu konuda aradıığnız herşey var adamlar uğraşmışlar :)
iPhone 5 Olduğu Iddia Edilen Görüntü & Video ( Son 1 Gün ) (http://www.iphoneyardim.net/iphone_makaleler/58482-iphone_5_oldugu_iddia_edilen_goruntu_amp_video_son _1_gun.html)
halilcan9455
12-09-2012, 11:35
akşam saat 20:00 de tanıtılcak diye biliyorum.
Kutluhan
12-09-2012, 11:37
Ciksin artik su blackberryden kurtulmak icin can atiyorum :)
Ciksin da hazir ingilteredeyken pasaportla alayim. :D
home tusunu dokunmatik koymazlarsa ayip ederler vallahi
Ken_Block
12-09-2012, 11:44
Bi iPhone 5 diye çıkacak diyor bir taraftan da yeni çıkacak iPhone'nun adı iPhone 5 olarak çıkmayacak diyor zaten şöyle bişey var 4s çıkacakken o zaman da iPhone 5 çıkacak dediler Çinliler iPhone 5 çıkardı; Amerikalılar iPhone 4s çıkardı.. Çinlilerin kafa karıştı şimdi:)
darkmoon
12-09-2012, 11:59
aslında sağ gösterip solda vurabilirler yeni ipod falanda olabilir çünkü ipodunda yenisi çıkıcak diye söylentirler vardı ***** onunda meraklısı çok.
Biyandanda htc'nin iphone5 için amerika satışlarını durdurabilcegi yazılıyor :)
darkmoon
12-09-2012, 12:17
apple a amerikada hiç bir şey olmaz.. amerika apple ın kalesi.. amerikan ordusu bile iphone kullanıyor deniz komandoları rangerlar falan amerikan ordusuna özel geliştirilmiş olan iphonelardan kullanıyorlar..
Söylentisi bile nelere kadirrr :)
Abi su dock değişmesin ya :D
halilcan9455
12-09-2012, 12:49
HTC de 19 eylülde tanıtacakmış
berkay_aydin
12-09-2012, 12:59
Eğer bir marka bu kadar tutuluyorsa yıllarca bir şeyler doğru yapılıyordur...
Bu doğru yapılan şey reklam ve satış fiyatları olabilir mi ?
bugün tanıtımı yapılacak...
kerem_euk34
12-09-2012, 13:14
yok mu bu meretin resmi falan görünümü ipod touch4 le aynı die biliorm ben
darkmoon
12-09-2012, 13:15
saatler kaldı zaten saatler sonra öğreniriz ne olduğunu az sabır edin :)
Biraz incelse yeter, ben cok cok bir ozellik aramiyorum artik zaten herseyi yapabiliyorum aklima birsey gelmiyor suda olsa super olurdu diye,belki kamerayi abartabilirler..
Tahminimce;
-Biraz daha uzun olur, pil için.
-Kameranın geliştirilmesi Apple'da gelenek zaten.
-İşlemcisini geliştirirler.
-Retina ekran kullanırlar.
-Dock çıkışının değişeceği söyleniyor ama, dua ediyoruz değişmemesi için. :)
20:00 dan sonra tanıtılıcakmış... umarım arkası düz olmaz.
darkmoon
12-09-2012, 14:54
tanıtılıcak şeyin ne olduğu belli değil ***** apple geleneği açıklamıyorlar tanıtıcakları şeyin ne olduğunu sadece tanıtıcaz diyorlar.. yüksek ihtimal iphone ama başka yada yeni bir süpriz üründe olabilir.
Kendim iphone 4 kullanıyorum galaxy s3'e devamlı gozum kayıyo ama bugun 5 tanıtılırsa ancak s3'ten daha iyi bi telefon yaparsa alırım yoksa suan 4 gayet yeterlı benım ıcın nası bsey olcak merak edıorm 4s gıbı husran yaratmaz umarım :)
Abdullah Çınar
12-09-2012, 15:05
açıklansada kurtulsak 1 2 ay önce 4s almıştım bakalım değiştirmeye değermi :D
tr saati ile 8 de açıklanıcakmış sabırsızlıkla beklıyorum :D
onursumer
12-09-2012, 15:29
tanıtılsada karar versek alsakmı almasakmı :D
ios6 da bugunmu yayınlancak bilen varmı ?
redbaron
12-09-2012, 15:47
apple ın ne kadar büyük olduğunun kanıtı :ABD ekonomisine 'iPhone 5 dopingi' | Mynet Haber (http://haber.mynet.com/abd-ekonomisine-iphone-5-dopingi-650856-dunya/)
Bu aksam saat 20 de tanitilcakmis.tr ye geldiginde de bankalar fakirler alsin diye kredi vercekmis.84 ay vadeli (:
takip ettigim tum forumlar,sozlukler de elinde 4s i satip yenisini alcagini yazmis.resmen tuketim ulkesi olup ciktik.umarim 4s in ozelliklerinden fazlasi vardir.
iPhone 5 Booting Up - Real? - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9YIpWo9LhL8&feature=related)
Deagles48
12-09-2012, 16:07
Live Stream Saat 20'de lansman saat 20:00'da başlayacak İOS 6 ve 6. Nesil iPhone
http://www.ustream.tv/ltktv
darkmoon
12-09-2012, 16:13
5 i tanıtırlarsa bir ay içinde internette satılık 600-700 tl lere 4s ler görürseniz hiç şaşırmayın.. o kadar çok 4s satılığa düşerki millet satabilmek için artık fiyatları iyicene kırar..
IOS6 22 eylülden sonra tanıtılacak.
5 i tanıtırlarsa bir ay içinde internette satılık 600-700 tl lere 4s ler görürseniz hiç şaşırmayın.. o kadar çok 4s satılığa düşerki millet satabilmek için artık fiyatları iyicene kırar..
4 ler o paraya düşer 1200 tl altına 4S zor görürüz.
Lansman 20:00 da TR saati ile ben yabancı kaynaklardan takip için bilgisayar başına kilitlenmiş durumdayım şuanda.
Aşşağı yukarı tahminlerimiz %90 belli ne görünümde geleceği konusunda ama bilmediğimiz şeyler var.
Hayırlısı olsun biran once sahiplenicez inşallah.Haftaya cuma satışta olacak dış ülkelerde.
iOS 6 GM lansmandan 1-2 saat sonra muhtemelen yayınlanmış olacak.
12 Eylül iPhone tanıtımı ve ön sipariş
22 Eylül satışı ve ios 6
Diye biliyorum.
Kablosuz şarj, 4.5" ekran, 8.7mpix sony kaynaklı kamera, ciddi beklentiler arasında.
turbo&quattro
12-09-2012, 16:37
Yarin vereyim bari siparisimi :)
devil_berk22
12-09-2012, 16:39
4s alarak ilk defa ıphone kullanmaya başladım vazgeçilmez birşey oldu benim için. Samsung s3 aldı arkadaşım inceledim ancak nedense ıphone bana daha bi güven veriyor app store da uygulama bolluğu vs. cabası. kamerası iyileştirilirse ve şarjın ömrünü uzatırlarsa dahada birşey istemem 2.bir telefona daha ihtiyacım var şu aralar ıphone 5 alasım var ancak ne zaman Tr.ye gelir mechul :(
Apple, iPhone 5 Adını Doğruladı! (http://www.tamindir.com/apple-iphone-5-adini-dogruladi_h/)
Yarin vereyim bari siparisimi :)
Abi mahvettin benii :( :ofk:
İşte o zaman iphone sahibi olurum :)
ygtkrmdnz
12-09-2012, 17:07
4s çıktığında 4lerin fiyatı düşer diyorlardı 4ler sabit duruyor 1000 lira altında 4 yok simfree..
4s lerin fiyatı düşüyor :)
Bu doğru yapılan şey reklam ve satış fiyatları olabilir mi ?
Sence sadece reklam ve fiyatlarla olacak iş mi bu ? Mal kaliteli olmadığı sürece asla tepeye çıkamassın he bir nesil çıkarır çok iyi reklam yaparsın o nesil satar ama tüketiciler o nesilden bir kez soğurlarsa ondan sonra ne yaparsan yap imajını silemessin.
Her ülkeyi Tr gibi düşünmemek lazım burada ki çoğu insan ulan ortamda iphoneu masaya koyayım kafasıyla alıyor iphoneu.Dünyanın hiç bir yerinde bu değil olay...6.nesli çıkacak iphoneun insanlar sabırsızlanıyor :)
1 önceki sayfada benim bahsetmiş olduğum Abd ekonomisine etkisinden bahsedilmiş bir haberde o da kanıt olmuştur inşallah o arkadaşa.
berkay_aydin
12-09-2012, 17:51
Sence sadece reklam ve fiyatlarla olacak iş mi bu ? Mal kaliteli olmadığı sürece asla tepeye çıkamassın he bir nesil çıkarır çok iyi reklam yaparsın o nesil satar ama tüketiciler o nesilden bir kez soğurlarsa ondan sonra ne yaparsan yap imajını silemessin.
Her ülkeyi Tr gibi düşünmemek lazım burada ki çoğu insan ulan ortamda iphoneu masaya koyayım kafasıyla alıyor iphoneu.Dünyanın hiç bir yerinde bu değil olay...6.nesli çıkacak iphoneun insanlar sabırsızlanıyor :)
1 önceki sayfada benim bahsetmiş olduğum Abd ekonomisine etkisinden bahsedilmiş bir haberde o da kanıt olmuştur inşallah o arkadaşa.
Bunu alanların bence %50'si dediğiniz gibi masaya koymak için alıyor, benim demek istediğim ürünün yazılımı güzel birde tasarımı göze hitap edince alınıyor sizce 2-3 bin lira edecek ürün mü ? yapsınlar bin lira, masaya koyanların yarısı almayacaktır..
Bunu alanların bence %50'si dediğiniz gibi masaya koymak için alıyor, benim demek istediğim ürünün yazılımı güzel birde tasarımı göze hitap edince alınıyor sizce 2-3 bin lira edecek ürün mü ? yapsınlar bin lira, masaya koyanların yarısı almayacaktır..
Türkiye şartlarında hangi şey ucuz ki?Her şey bize 2-3 katı fiyatına geliyor Abd'de kontratlı iphone 350-400$ a çıkıyor burada kontratlı iphone 105-110 *24 ay..Bunun içinde vergi sistemimiz de var bunun içinde bizim iletişim devlerimizin bize geçirme çabaları da var :)
2-3 bin lira hiç bir telefon ya da pda zaten etmez :) Dediğim gibi hoşuma giderse yurtdışından almaya çalışacağım bu kez 1400-1500 Tlye geliyor o da maksimum he olmazsa yine kontrata mecbur kalabilirim çünkü gün geçtikçe ip4tte çıkan applerden kasmaya başlıyor :)
Satılık ip4 diyelim biz şimdiden :p
darkmoon
12-09-2012, 17:59
iphone yazılımdır zaten iphonedan yazılımı sök at normal 200tl lik çin malı telden farkı kalmaz satan telefon değil ios zaten.. tabi hava civa için alanları saymassak..
iphone yazılımdır zaten iphonedan yazılımı sök at normal 200tl lik çin malı telden farkı kalmaz satan telefon değil ios zaten.. tabi hava civa için alanları saymassak..
Peki bunu yeni nesil her telefon için söyleyemez miyiz?Yazılımı çıkarınca bahsettiğiniz şey estetik mi kasa sağlamlığı mı nedir?
turbo&quattro
12-09-2012, 18:05
ayfonu masaya koyunca ne oluyor yahu ? Bu mantigi hic anlayamadim anlayamayacgaimda.
ayfonu masaya koyunca ne oluyor yahu ? Bu mantigi hic anlayamadim anlayamayacgaimda.
Bir şey olmuyor işte abi olacağını sanıp alanlar olmadığını anlıyorlar :D
darkmoon
12-09-2012, 18:08
söylemeyiz ios kadar telefonla bütünleşik ve uyumlu bir yazılım ben görmedim androd fason bir yazılım her tele her firma kullanıyor ama ios sadece iphone da kullanılıyor. yazılımı söker atarsanız çin malı iphone taklidi teller varya onlardan bir farkı kalmaz diyorum.. iphone u iphone yapan ios dur..
Washington'a babam gidicem 22eylülde acaba Apple Store larda mevcut olurmu ki?
söylemeyiz ios kadar telefonla bütünleşik ve uyumlu bir yazılım ben görmedim androd fason bir yazılım her tele her firma kullanıyor ama ios sadece iphone da kullanılıyor. yazılımı söker atarsanız çin malı iphone taklidi teller varya onlardan bir farkı kalmaz diyorum.. iphone u iphone yapan ios dur..
E orası öyle tabi bende sizinle aynı fikirdeyim şu anda iphone kullanmamın sebebi de budur zaten.2 yıldır kullanıyorum bir kere donduğunu görmedim,he bunda benimde telefona bakışımın etkisi var kapsız,filmsiz 1 kere düştü sadece o da arkadaşımın elinden.Bazısı var elinde cebinde telefon tutamıyor telefon yerden kalkmıyor sonra bu neden donuyor neden camı kırılıyor :)
iOs kesinlikle büyük veli nimet.
son 45 dakikaaaaaaaaaaaaa heycan fenalar ötesi doruktaa :)
berkay_aydin
12-09-2012, 18:18
Bende bunu anlamıyorum abi, pahalı olduğu için hava atma aracı olarak kullanıyorlar, hiç uygulama yüklememiş internetle işi olmayan arkadaşlarım bile alıyor...
ygtkrmdnz
12-09-2012, 18:23
şu zamana kadar iphone iyidir dedim durdum gerçektende 4s en iyisiydi fakat galaxy s3 ün ekranı ve hızı karşısında çaresiz kaldım umarım saat 8 de s3 den daha iyi bir iphone tanıtırlar :)
Bende bunu anlamıyorum abi, pahalı olduğu için hava atma aracı olarak kullanıyorlar, hiç uygulama yüklememiş internetle işi olmayan arkadaşlarım bile alıyor...
Hayatta ezilmiş,hayattan beklentisi olmayan insanlar onlar aynı şey blackberryde sadece bbmde kız kovalamak için alanlarda var :)
Hangi ayfonu koyduğuna bağlı olarak gelip birisi veriyo :hehe:
Hangi ayfonu koyduğuna bağlı olarak gelip birisi veriyo :hehe:
Çin malı ayfonlara da veriyolarmış. ama tam olarak bayan diyemeyiz :D
deeperblack
12-09-2012, 18:47
Çıkması çıkmaması bir yana da esas sıkıntı yasal olarak satılıp satılamayacağı bence.
apple ios6 da google maps i terk edip kendi haritalarını kullanıyor ve buna birde 3d özelliği ekliyor.
Buraya kadar herşey güzel ama sınırlarla ilgili bir sorun mevcut. Kıbrısı sadece rum kesimi olarak gösteriyor bu yeni harita ve sınır çizgilerimiz de çok doğru değil. Bu tarz ürünlerin satışı için haritalar müdürlüğünden izin alması gerekiyor keza bu sıcak bölgelere çok dikkat eden haritalar müdürlüğü burada bir kriz yaratabilir...
http://gradly.net/wp-content/uploads/2012/05/20120529_apple_maps_ios_6_3d_summer.jpeg
aypon 5 uyurken arkadan sarılıyomuş:eek:
bana ters abi
ygtkrmdnz
12-09-2012, 18:56
iphoneyardım.net çöktü
ahahah :D
olivera7
12-09-2012, 19:04
nerden izleyebiliriz :D
Apple's next-generation iPhone liveblog! -- Engadget (http://www.engadget.com/2012/09/12/apple-iphone-5-liveblog/#post-18357)
izlemek degilde 10 sn de 1 foto geliyor :D
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:08
siteye bağlanabilen varsa linkler burda verilmiş
http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/68067-iphone_5_the_event.html
vtec_alp
12-09-2012, 19:08
Nerden izleye biliyoruz:)
şu an sanki yeni ipad tanıtılıyormuş gibi
Apple's next-generation iPhone liveblog! -- Engadget (http://www.engadget.com/2012/09/12/apple-iphone-5-liveblog/)
Low-Rider
12-09-2012, 19:10
Çıkması çıkmaması bir yana da esas sıkıntı yasal olarak satılıp satılamayacağı bence.
apple ios6 da google maps i terk edip kendi haritalarını kullanıyor ve buna birde 3d özelliği ekliyor.
Buraya kadar herşey güzel ama sınırlarla ilgili bir sorun mevcut. Kıbrısı sadece rum kesimi olarak gösteriyor bu yeni harita ve sınır çizgilerimiz de çok doğru değil. Bu tarz ürünlerin satışı için haritalar müdürlüğünden izin alması gerekiyor keza bu sıcak bölgelere çok dikkat eden haritalar müdürlüğü burada bir kriz yaratabilir...
http://gradly.net/wp-content/uploads/2012/05/20120529_apple_maps_ios_6_3d_summer.jpeg
Görüntü müthiş görünüyor ama hızlı gezintilerde performansı merak ediyorum
Bloomberg Television: Live TV - Bloomberg (http://www.bloomberg.com/tv/)
birazdan buradan canlı yayına başlicaklar sanırım şu an reklam verdiler
vtec_alp
12-09-2012, 19:11
Acilmiyor cokuse ugramis gibi :D
Şimdi iphone 5 beklerken mini ipad görmeyelim ? bi fake daha yapabilirler :D
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:12
biri geldi bakalım belki teelfonu getirmiştir :D
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:13
geliyoooo
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0081.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0082.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0087.jpg
Low-Rider
12-09-2012, 19:14
ulan film izler gibi izliyoıruz heyecanlıymış:D
Apple's next-generation iPhone liveblog! -- Engadget (http://www.engadget.com/2012/09/12/apple-iphone-5-liveblog/#post-18357)
izlemek degilde 10 sn de 1 foto geliyor :D
gösteriyo la yetişin :D
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:15
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0091.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/appleipgone520124616.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0092.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0096.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0098.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0099.jpg
iphone 5 cıktıktan hemen sonra bır arkadasım bıkac tane getırıcek o zmn bu konuyu okudugunuzda ıletısıme gecebılırsınız.
olivera7
12-09-2012, 19:16
4 kasaya mı benziyo bana mı öyle geliyı :D
redbaron
12-09-2012, 19:16
yine anlaşmalı olmayana 600 dolar civarı satılcakmış buda demek oluyor ki fiyatı iph4 le aynı .Tr ye ilk geldiğinde muhtemelen 3 bin falan isterler...
Apple ıkınıyor hadi bekliyoruz merakla. :p
redbaron
12-09-2012, 19:17
4 e çok benziyor görsel olarak fazla oynamamış biraz uzayıp incelmiş.Gerçi önemli olan yazılımsal özellikleri
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:18
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0105.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0107.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0110.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0104.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0112.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0111.jpg
al işte 4ün brz daha büyüğü yani s3ün elmalısı :D
Ya o değil de kuzey güneyle bunun tanıtımı aynı gün aynı saate mi denk gelir. Hangisini takip edeceğimi şaşırdım.
Bu arada sadece dokunmatik kısmı 10.08 cm e denk gelio sanırım.
teknik özellikleri neler hadi açıklaaaaaaaaaaaaaaaaa
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:20
Bloomberg Television: Live TV - Bloomberg (http://www.bloomberg.com/tv/)
tanıtıma başladılar
%44 colora ayar vermişler
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:21
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0116.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0118.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0119.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0120.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0122.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0126.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0127.jpg
amerika da kaçtan satışa çıkcak acaba,5ekimde Los Angelas ta olcam,alıp getiresim var
video gerçek çıktı :D
iPhone5-TV-trailer.flv - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kOp5f_JiKUk&feature=player_embedded)
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:23
bkz : avucumuzu yalıyoruz bi süre :D
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0134.jpg
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:25
teknik bilgilere geldik
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0137.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0138.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0139.jpg
JumboAli
12-09-2012, 19:25
low cık sen bu konudan ahahaha
cacik olmaz
ama yinede tesekkur ediyorum galaxy s3 un fiyati dusecek sayelerinde :D
TURBO_S2K
12-09-2012, 19:26
satış tarihi belli mi?
21 eylül gibi bişey deniyodu?
sanki atari tanıtıyolar arkadaş
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:29
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0149.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0159.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0160.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0161.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0162.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0163.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0165.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0167.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0169.jpg
Apple Yeni iPhone Tanıtım Lansmanı Canlı Paylaşım | Page 2 | Liveblog live blogging (http://embed.scribblelive.com/Embed/v5.aspx?Id=59405&ThemeId=1474)
turbo&quattro
12-09-2012, 19:32
satilik iphone5 3bin tl hahaha :D
bence 3 den 4 e geçişteki gibi bi devrim söz konusu değil.bence daha iyi olmalıydı
kameraya panorama modukoymuslar
TURBO_S2K
12-09-2012, 19:34
bu arada youtube daki trailerda gösterilen biçok şey doğru çıktı
sonuçta sallayıp da tutturmuş olamazlar
o video da home button da fingerprint scan diyor o video da. o da doğru mu?
daha tanıtılıyor techno-labs.com / Yeni iPhone Tanıtımı Başlıyor (http://www.techno-labs.com/1/35530/1/yeni-iphone-tanitimi-basliyor.html)
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:35
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0189.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0188.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0190.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0191.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0192.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0193.jpg
34tb9544
12-09-2012, 19:35
Resim yok mü yeni 5 in
bundada yüz yanıma var sanırım?
berkay_aydin
12-09-2012, 19:36
Hala 8mp, hız ve görsel dışında başka bir özelliği var mı ? Kendi telefonum iğrenç bir yazılıma sahip iken bile 12mp kamera usb bellek okuma özelliği gibi ekstraları var.. Bilerek uçmuyorlar nasılsa satılacak diye... yakında 5s çıkar tamamdır...
BirkanYazici
12-09-2012, 19:37
telefonun arkası 2 farklı renk mi?
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:38
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0197.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0198.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0201.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0204.jpg
ygtkrmdnz
12-09-2012, 19:40
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/09/img0205.jpg