Orijinalini görmek için tıklayınız : IPhone 5 Söylentisi ..
ya düzceye yapacağım masrafla köfteci yusufa giderim :D
Day Walker
14-09-2012, 08:32
olm sus lan canım çekti sabah sabah :D
ayrıca akşam yaza veda partisi var boğazda teknede :D
Lan şuanda olsa 1,5 porsiyon yerim he :D
kim yaza veda ediyo la :D
ses sus koray bey bak Allahıma zor tutuyom kendimi gel al sucuğunu :D
Ye lan ye ben gidiyorum zaten h.sonu yokum :D
Day Walker
14-09-2012, 08:49
Bizim şirket veriyo partiyi hacı mikemmel :D
ayrıca bende de bi sucuk var az bekle 2 porsiyon olcak :D
herkesin sucuğu kendine :D
Low-Rider
14-09-2012, 08:53
çok iyi fotolar çıkmaya başladı:D:D
http://elysplanet.com/wp-content/uploads/2012/09/iphone-30s.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/223196_10151406962634966_1150622476_n.jpg
Day Walker
14-09-2012, 08:56
Muştu ne zaman geliyomuş tr ye iphone 5
pasaport sorunu yüzünden artık yurtdışı iphone alıp satmıyoruz hacı değmiyo yane :D
Muştu ne zaman geliyomuş tr ye iphone 5
sürer biraz gelmesi,daha Almanya'da bile başlanmadı satışına.
darkmoon
14-09-2012, 11:25
21 eylülde satışa çıkıcakmış..
dragger sana önceden beri tavım zaten her forumda benim yorumlarıma atlıyosunda anlamadım bu kadar atara giriştiniz klavyedenmi yazmak hoşunuza gitti yada 3-5 kişi toplanıncamı yazıyosunuz
Olum haplandın mı sen naptın? Biraz büyü biraz piş sonra tav olursun.
Nickini bile bilmiyorum, forumu arattım senle aynı konulara yazmamısız bile, neyine atlıyım senin? Neyin kafasındasın?
Aynen klavye delikanlısıyız biz, gruba da bayılırız ondan 3-5 kişi yazıyoruz.
Sokturma elmana da karizmana da şimdi...
Day Walker
14-09-2012, 11:48
Son cümlede ki kafiyeyi sevdim :D
:D :D :D
itools , itunes'a göre çok çok kolay bir program ama bu seferde itools'a bağımlı kalınıyor çünkü dışarda herhangi bir yerde pc bağlantısı kuracaksan illa bir program ihtiyacı var.
ben o işi çözdüm :D iphone da taşıyorum itools u hangi pc ye takarsam takayım iphonu içinden alıyorum direk itoolsu ;)
merak eden var ise resimli olarak anlatabilirim.
Low-Rider
14-09-2012, 12:54
Olsun taşısanda yine bir programa bağımlısın :)
İhtiyacı olanlar için iphone uygulamaları konusunda resimli olarak anlat bence,işine yarıyanlar olabilir.
ilovedrifting
14-09-2012, 12:57
Öyle bi fiyat hiçbir zaman olmadı olmasınada imkan yok. I phone 4 çıktığında fiyatı neyse 5de o kadar olucak. İngilterede 490 pound du, şu an 510 pound. Tr ye resmi gelmeden kaçak sokanlar olur onlarında satabileceği en fazla 2bin 2.500 tl dir..
gelip burda fırsatcılık yapan çakallara 3200 tl vericeğime atlar ingiltereye giderim 4-5 tane alır gelirim yol paramda çıkar bide londra turu yaparım..
Bu ülkede daha mesaj yazmasını bilmeyip fodulluğundan ay-fon alan bu kadar insan olursa 3200 de olsa satar.
i5 de titreşim yokmuş , doğru mu :S
bnde öyle bılıyorum :)
bide bi hatırlatma dah arkadaslara i5 çift cekırdek, s3 4 cekırdek (+ 1 bardakta kola :D )
SinanATASOY
14-09-2012, 13:04
Yazılım randımanlı çalışmadıktan sonra 16 çekirdek olsa kaç yazar?
Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum yalnızca fiyatla ilgili bir şey yazacağım.
Apple'ın fiyat stratejisi hep aynı kalıyor her iphoneda ne kadar çıkacak? diye düşünüp durmaya lüzum yok.4te de 4ste de sırasıyla 16-32-64gb 199$-299$-399$ kontratlı çıktı 5te de böyle oldu bu muhtemelen kontratsız hali de yine 600-630$ arası olur.
Sürekli iphone pahalı denmesini de çözemedim açıkcası he bir telefon için genel olarak 1000+ pahalıdır zaten bu apayrı bir şey ama sanki bir tek iphone bu fiyatlara satılıyormuş imajı yaratılıyor.Çıkın yurt dışından 1100 tl civarına alın o zaman ne diyeyim telefonların kendisi pahalı değil Türkiyede ki vergi sistemi pahalı..
Kontratsız ip5 2000-2200 gibi fiyatlara çıkar kontratta 110*24 falan olur yine :)
anıl bıse yazcaktımda vazgectım :D :hehe:
Allaha şükür halim vaktim yerinde parasını veriyorum alıyorum. 199 luk çin malı olan kişi ile 2000 tl veren kişinin farkını herkez anlar.
Bu ne demek ya ? 2 milyarlık telefonla mı adam olunuyo ? Sarf ettiğin kelimelere dikkat et.
Bu ne demek ya ? 2 milyarlık telefonla mı adam olunuyo ? Sarf ettiğin kelimelere dikkat et.
199$'lık iphone sahibiyiz galiba :p
bu arada s2-s3 randımanlı çalışmıyomuşya yazılımı pes vallahi :D :hehe:
199$'lık iphone sahibiyiz galiba :p
bu arada s2-s3 randımanlı çalışmıyomuşya yazılımı pes vallahi :D :hehe:
Yoo hayır. iphone ve blackberry kullanıyorum 2 side orjinal.
Kullandığı kelimeler yanlış. Benim arkadaşım çakma iphone kullanıyor diye, ben ondan üstün mü oluyorum. Saçmalığa bak.
Yoo hayır. iphone ve blackberry kullanıyorum 2 side orjinal.
Kullandığı kelimeler yanlış. Benim arkadaşım çakma iphone kullanıyor diye, ben ondan üstün mü oluyorum. Saçmalığa bak.
tamam yahu şaka yapmıştım sakiin :D ow shit orginal-imitasyon-pompalamasyon bu benim misyon kavgası cıkmasın bide şimdi :D dedikleri yanlış bende hem fikiirim:icon_tup:
tamam yahu şaka yapmıştım sakiin :D ow shit orginal-imitasyon-pompalamasyon bu benim misyon kavgası cıkmasın bide şimdi :D dedikleri yanlış bende hem fikiirim:icon_tup:
Benim sana karşı bi lafım yok zaten :) 2 milyarla kendini yüksekte görene söyledim :)
Ken_Block
14-09-2012, 13:56
turkcell, avea, vodafone, teknosa, vatan vs. gibi yerlerde daha önceden sıraya girmiş olan var mı?
kapora gibi bişey veriliyor mu onu sormak istiyorum :)
Yazılım randımanlı çalışmadıktan sonra 16 çekirdek olsa kaç yazar?
konuyu biraz dah acarmısınız ?
ABD ve Avrupa'da bugün ön sipariş verilmeye başlanacak olan iPhone 5'te yine anten sorunu var. 4. nesil iletişim (4G) teknolojisine uyumlu olan iPhone 5'in, 4G LTE şebekesinde aynı anda hem ses hem de data/veri iletişimi yapabilmesi için üçüncü bir antene ihtiyacı olduğu belirlendi. New York Times'ın ABD'deki iPhone tedarikçisi GSM operatörlerine dayandırdığı habere göre ABD'deki operatörlerden Verizon ve Sprint'in 4G şebekesi üzerinden iPhone 5 kullanacaklar, ses iletişimi sırasında internete bağlanamayacak veya internete bağlıyken de cepten 'Alo' diyemeyecek. ABD'li diğer büyük GSM operatörü AT&T'nin 4G şebekesinde böyle bir sorunun yaşanmayacağı belirtildi.
mannerboy
14-09-2012, 14:02
Olum haplandın mı sen naptın? Biraz büyü biraz piş sonra tav olursun.
Nickini bile bilmiyorum, forumu arattım senle aynı konulara yazmamısız bile, neyine atlıyım senin? Neyin kafasındasın?
Aynen klavye delikanlısıyız biz, gruba da bayılırız ondan 3-5 kişi yazıyoruz.
Sokturma elmana da karizmana da şimdi...
Her kelimende hap cigara muhabbeti yapıyosun demekki sen normal konusamiyosun bunları kullanmak gerek senin büyüklüğün küfürlü sokmalı çıkarmalı konuşmak mı ? Ben ozaman büyük olmiyim ben Apple hayranı olarak kullanma tarzımı yazdım yok kucağa karımı alcan yok adammi olunuyo gibi saçma şeylerle geldin satastin konu kıyaslama konusu bile değil. Bı telefon muhabbetine dayı olabiliyosaniz bravo size çok korktum bol şans sizee
tck tck 25 yasındasın utanmıyosun 40ına merdiven dayamıs yasını basını almıs adama :eek::eek: saygısızlık etmeye :D
Her kelimende hap cigara muhabbeti yapıyosun demekki sen normal konusamiyosun bunları kullanmak gerek senin büyüklüğün küfürlü sokmalı çıkarmalı konuşmak mı ? Ben ozaman büyük olmiyim ben Apple hayranı olarak kullanma tarzımı yazdım yok kucağa karımı alcan yok adammi olunuyo gibi saçma şeylerle geldin satastin konu kıyaslama konusu bile değil. Bı telefon muhabbetine dayı olabiliyosaniz bravo size çok korktum bol şans sizee
Yahu güzel kardeşim bundan bir önceki mesajında bana tav olduğunu, her forumda senin yorumlarına atladığımı falan yazmadın mı sen?
Tek tek tüm mesajlarına baktım, hiçbir konuda beraber yorumumuz bile yok.
Kafa iyi dedim herhalde ben de.
Sen yok elmayı gösteririm, yok cebimden çıkarırım şeklimi yaparım dersen burda herkes senle dalga geçer kusura bakma.
Konuyu da hiç ettik sayende, hala tav oluyorsan varsa karın ağrısı falan özel mesaj at, cebim yazıyor heryerde ara vs çözelim sıkıntını.
güvenlik görevlisi androidci:D applecılara bak hele sen:D
HBt-uxABEds&feature=related
mechanic
14-09-2012, 14:39
yaw bırakın onu bunu da sim kartları nasıl ayarlıcaz bu ayfon beşe??
Operatörler microsim çıkarana kadar hiç birsey yapamazsın :) kesme vs bitti artık:)
30 - 40 tl olursa da hiç şaşırmam :)
Edit: microsim degil nanosim :)
Küllüm para tuzakları yahu.her iphone çıktığında sim kart'lara birşey oluyor.Kazanan turkcell ak.
mechanic
14-09-2012, 14:44
bi de almanyadan bana gönderecekler. kargoyla, takılmazsa ne ala ama yakalanırsam ne kadar vergi öderim bilen var mı?
Ken_Block
14-09-2012, 14:45
yaw bırakın onu bunu da sim kartları nasıl ayarlıcaz bu ayfon beşe??
nano sim olacak kestikçe kesecekler sim'i :)
http://http://www.9to5iphone.com/wp-content/uploads/2012/09/iphone-5-nano-sim.jpg
mechanic
14-09-2012, 14:47
http://www.teknolojioku.com/application/static/data/news/1/1347394477_iphone-5-nano-sim.jpg
aha adamlar yapmış mı yoksa
alamanyada 750 yüro beyler 16 gb olan... 21inde satış yapılacak. şu an taze hhaberleri alıyorum... 4s de 630 yüro şu an
Shadow_Dancer
14-09-2012, 14:49
vay amk ne telefonmuş..
Low-Rider
14-09-2012, 14:54
Operatörler nano sim'leri satışa sunana kadar yurtdışından telefon alan kullanamıcak o zaman.
Operatörler nano sim'i, sırf kontratlı alana bile verebilirler belki..
mechanic
14-09-2012, 14:56
Operatörler nano sim'leri satışa sunana kadar yurtdışından telefon alan kullanamıcak o zaman.
inşallah gözlerini para bürür de nanoları 50 tlden herkese satarlar yoksa hayal olur dışardan alıp getirmek.
bu arada.
bir sorum var: kargoyla tlfnum geldi, gidip nereye nasıl işletiyoruz para felan veriyor muyuz ben hiç bilmiyorum bu işleri?
http://www.teknolojioku.com/application/static/data/news/1/1347394477_iphone-5-nano-sim.jpg
alamanyada 750 yüro beyler 16 gb olan... 21inde satış yapılacak. şu an taze hhaberleri alıyorum... 4s de 630 yüro şu an
almanya'da 679€ eğer kendin getirirsen vergiyide düşersin 580€ civarına gelir.
O is imkansız iste. Yapamazlar onu :)
avea pazartesi günü nano sim'i satışa çıkarıyormuş.
Nano-SIM kartlarn geli tarihi belli oldu - Hrriyet TEKNOLOJ (http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/21464643.asp)
turbo&quattro
14-09-2012, 15:29
inşallah gözlerini para bürür de nanoları 50 tlden herkese satarlar yoksa hayal olur dışardan alıp getirmek.
bu arada.
bir sorum var: kargoyla tlfnum geldi, gidip nereye nasıl işletiyoruz para felan veriyor muyuz ben hiç bilmiyorum bu işleri?
Kargoyla Tr ye telefon sokmak imkansiza yakin. Bosuna deneyipte vakit kaybetmeyin . Ucak biletleri ne alemde bilmiyorum ama bir hafta sonu cik git kendin al daha hesapliya gelir Tr de alacagindan :)
adamlar çoktan hazırladı bile nanosim teknolojisine çünkü apple avrupaya kabul ettirdi adamlar hazırlıklı doğal olarak TR De çok gecikmez tahminimce. Eylül sonunda Turkcell genel müdür yardımcısı cihazlardan elinde olacağı ( kendileri için ) haberini iletti fakat satış tarihi vermedi.
bu arada USA Fiyatlarıda absinthejailbreak.org haberine göre 16gb 649$ 32gb 749$ ve 64gb 849$ şeklinde.
mechanic
14-09-2012, 16:03
Kargoyla Tr ye telefon sokmak imkansiza yakin. Bosuna deneyipte vakit kaybetmeyin . Ucak biletleri ne alemde bilmiyorum ama bir hafta sonu cik git kendin al daha hesapliya gelir Tr de alacagindan :)
neden imkansız başka bir kutunun içine koyarız, yani başka birşey satın alınır 30 yüroluk, içine tlfn konur, kargoya da fatura konur 30 yüroluk. yemez mi xray lemi bakıyorlar her kutuya acaba
Low-Rider
14-09-2012, 16:04
neden imkansız başka bir kutunun içine koyarız, yani başka birşey satın alınır 30 yüroluk, içine tlfn konur, kargoya da fatura konur 30 yüroluk. yemez mi xray lemi bakıyorlar her kutuya acaba
Ülkeye giren her şey xray'den geçiyor diye biliyorum ben.
Day Walker
14-09-2012, 16:06
Seni seviyore :D
olurmu öyle şey indirimli uçak biletlerini takip et git al dönüştede kendi paşportuna işletirsin :D
mechanic
14-09-2012, 16:08
şundan emin olsak almanyadaki fiyattan hergün kargolatacam da.. sonuç hüsran olmasa iyi
Farklı firmalardan aldığım el broşürleri bile alanda yeri geldi arandı :)
TIR'lar dev X-Ray cihazlarına giriyor sınır kapılarında keza aynı şey gelen her konteynır içinde geçerli :)
http://www.x-ray.gen.tr/FileUpload/ks300935/File/hcvcab2000.jpg
emin olacak bir şey yok.. :)
kargoyla telefon alırsan burada sevinen sen değil yurtdışı kargolarını denetleyen kişi olur :)
unut kargo işini, bu sevdadan vazgeç :)
mechanic
14-09-2012, 16:13
emin olacak bir şey yok.. :)
kargoyla telefon alırsan burada sevinen sen değil yurtdışı kargolarını denetleyen kişi olur :)
unut kargo işini, bu sevdadan vazgeç :)
nayır!!!
anlatamadım .
kargoyu arkadaşım yapacak. atıyorum oyuncak alacak, 30yüroluk, içine tlfn koyacak,
kutuyu kargolayacak faturasını koyup hediye yazacak.
konteyner veya online alışveriş yok yani..
bu da mı gol değil.
dubaiden mi alicik illa
bence boş bir ssd nin içine koyulursa geçer. tabi tuş yerlerine şekilleri çok belli olmaması için alüminyum parçalar konulabilir.
nayır!!!
anlatamadım .
kargoyu arkadaşım yapacak. atıyorum oyuncak alacak, 30yüroluk, içine tlfn koyacak,
kutuyu kargolayacak faturasını koyup hediye yazacak.
konteyner veya online alışveriş yok yani..
bu da mı gol değil.
dubaiden mi alicik illa
yok öyle bir şey :)
unut unut :)
yok öyle bir şey :)
unut unut :)
Al koy kutuya kesin gelir :D
Optimus Prime alın dorseye koyar yollarsınız :D
Al koy kutuya kesin gelir :D
Optimus Prime alın dorseye koyar yollarsınız :D
gümrükteki tanıdığına kıyak mı yapıyosun :D :D :D
gümrükteki tanıdığına kıyak mı yapıyosun :D :D :D
Dil yanmadan, işi çözemeyeceksiniz :)
Day Walker
14-09-2012, 16:22
Tabi gelir gelir :D
onursumer
14-09-2012, 16:28
ya ben şimdi şunu anlayamadım 2000tl lik iphone kullanınca adam olunuyor ok
peki 3000euro luk vertu kullanan ne oluyo :D
turbo&quattro
14-09-2012, 16:29
Denedim hepsini yemiyorlar :)
mechanic
14-09-2012, 16:32
desenize aramızda gümrükçü var:eek:
salak yeminederim gerizekalı bunlar ;
http://i.imgur.com/d0mj7.jpg
MehmetCanA.
14-09-2012, 16:37
salak yeminederim gerizekalı bunlar ;
http://i.imgur.com/d0mj7.jpg
vay anasını bebek yapmıyolar ayfon almak için. (ottan ingilizcemle bu kadar anladım)
bizim büyük patron onun 15000€ olanını cebinden çıkardığında 3 gün tansiyonum düzen tutmamıştı:D
MehmetCanA.
14-09-2012, 16:41
200 liralık bold kullanan noluyo :(:(:(:(:(:(:(
vay anasını bebek yapmıyolar ayfon almak için. (ottan ingilizcemle bu kadar anladım)
olmamış o ingilizce :D kız hamile doğurmak istemiyor, bedava kürtaj yaptıracak yer arıyor çünkü ayfon almak için para biriktiriyormuş.
Ken_Block
14-09-2012, 17:01
onun adını daha kimse koyamadı:D
Fiyatları official olarak acıklandımı?
turbo&quattro
15-09-2012, 16:15
2 yil kontratli Amerika icin $199 - $299 - $399
Kontratsiz satmaya basladiklarinda ki muhtemelen birkac ay sonra $649 - $749 - $849 seklinde olur her iphone da oldugu gibi .
berkay_aydin
15-09-2012, 16:16
200 liralık bold kullanan noluyo :(:(:(:(:(:(:(
:D ciddi misin ?
2 yil kontratli Amerika icin $199 - $299 - $399
Kontratsiz satmaya basladiklarinda ki muhtemelen birkac ay sonra $649 - $749 - $849 seklinde olur her iphone da oldugu gibi .
Ben kanada dan getirticem rusya ya yalnız soyle birsey konusuldu usa den gelenler sanırım tr de calısmıyomus ama kanada dakiler de sıkıntı olmuyo dediler burdakiler bunu kesinlestirmek istiyorum dogrumudur sen daha ii bilirsin
turbo&quattro
15-09-2012, 16:28
Kanada yi bilmiyorum ama burada iphone lock olarak satiliyor en azindan birkac ay . Bazi versiyonlari unlock yapilabiliyor ama bazilari olmuyor Iphone forumlarindan detayli bilgi alabilirsin ben yanlis bilgilendirmiyim .
Kanada yi bilmiyorum ama burada iphone lock olarak satiliyor en azindan birkac ay . Bazi versiyonlari unlock yapilabiliyor ama bazilari olmuyor Iphone forumlarindan detayli bilgi alabilirsin ben yanlis bilgilendirmiyim .
tamam bakınıyım biraz:) tesekkür ederim...
Evet amerikadan gelenler sikintili bizde kanadadan aldik 4 onlar sorunsuz kanadadan alinir yni
Shadow_Dancer
15-09-2012, 17:08
Amerikadan alınanlarda ne gibi bir sıkıntı oluyormuş, ben bizzat aldım yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum etrafımda da onlarca insan var amerkadan alan.. Daha bi sıkıntı görmedim..
Ha kanadadan alınanlar, kanada dolarının düşük kurlu olması sebebiyle biraz daha ucuz olabiliyor.. Tıpkı hongkongtan alınanlar gibi.. YOksa mal dünyanın her yerinde aynı unlock olduktan sonra..
turbo&quattro
15-09-2012, 19:03
Sikinti dedikleri unlock muhabbeti kankacim :)
Apple ın yeni ürünü :D
EaKWHvUASgk
amerikadan gelenlerde bir sorun varmı ?
bir kişi kaç tane getirebiliyor ?
ona göre sipariş geçicem
devil_berk22
16-09-2012, 17:16
unlock fiyatlarıda açıklandı hayırlı olsun 749$ 32 gb olan iyidir :)
http://gdeluxe.com/wp-content/uploads/2012/09/iPHONE-5-PRICE-UNLOCKED1.jpg
devil_berk22
16-09-2012, 17:19
birde şöyle birşey buldum doğrumudur acaba ?
http://images.macworld.com/images/article/2012/09/iphone5upgrade-294377.png
turbo&quattro
16-09-2012, 17:23
@ Devilberk
Apple sayfasinda kontratsiz satilmiyor hala. Muhtemelen ilk yogunlugu bitirip sonra baslayacaklar hep oldugu gibi . Ilk resim photoshop olabilir cunku bugun alsan bile en az 2-3 hafta icinde kargoluyorlar "in stock " yok .
Ikinci resimdeki yine kontratli fiyatlar. yine o resme g ore konusuyorum Egerki mevcut kontratin 24 kasim itibari ile bitiyorsa yada operator tarafindan belirlenen mevcut sure var ise o fiyatlardan alabiliyorsun. Yani bugun itibari ile almak istersen $649 kasim 24den sonra almak istersen $449 . Ben kendi hattim icin baktim 23ekimden sonra $199 bugun itibari ile almak istersem eger $649 .
bulgarıstanda varmı ayfon 5 alalım:D
Farklı firmalardan aldığım el broşürleri bile alanda yeri geldi arandı :)
TIR'lar dev X-Ray cihazlarına giriyor sınır kapılarında keza aynı şey gelen her konteynır içinde geçerli :)
http://www.x-ray.gen.tr/FileUpload/ks300935/File/hcvcab2000.jpg
kardesım bulgarıstanda 3 senedır 2 kez aradılar hıc aramıyrlar ne ustunu ne otobusu abı dıyo ne getrmek ıstysan soyle hıcbısı demıyrlar dıyor:)
Ulan yalan oldu bizim ip5 pehh :D 22-30 arası inşallah bulabilirler amerikadan
RottingChrist
16-09-2012, 19:56
kara yolundan gelenlere zaten sıkıntı yok. montuna cebine de soksan gene getirirsin. et alkol sigara vs ieylere dikkat ediyorlar. 5 10 telefonu sıkıntısız geçirirsin. bir şişe şampanya aldım onu buldular sanki kokain amk. kırdım çöpe attım gözlerinin önünde.
kardesım bulgarıstanda 3 senedır 2 kez aradılar hıc aramıyrlar ne ustunu ne otobusu abı dıyo ne getrmek ıstysan soyle hıcbısı demıyrlar dıyor:)
Evet amerikadan gelenler sikintili bizde kanadadan aldik 4 onlar sorunsuz kanadadan alinir yni
banada oyle dediler de yinede süpheye düsüyo insan.verdim siparisi zaten bakalım gorucez gelince:)
onursumer
17-09-2012, 09:02
türkiyeye kontratlı aralıktan once gelmez bendede nakit verip almayı pek düşünmüyorum beklicez mecbur :D
24 saatte iki milyon sattı - Mobil Yaşam- ntvmsnbc.com (http://www.ntvmsnbc.com/id/25382678/)
ön sipariş baya ilgi görmüş.
Cinde on siparis 1100usd ama yetkili degil,
1-2 ay once kapak tasarimlarini gormustum, apple cok gizli yaparken cinli arka aksesuar kapaklarini yapmisti :):):):)
Yine çok satar.
Bu arada ip5 çıkmadan hemen önce ip4s abd fiyatını bilen var mı ? şu an kontratsız 549 usd görünüyor . 5 çıkınca düşmüş hali midir bu fiyat ?
Altin borsasi bu kadar hareketli degil :)
RottingChrist
01-10-2012, 11:21
kullanmaya başlayan arkadaşlardan biraz bilgi alsak ne güzel olur.
kullanmaya başlayan arkadaşlardan biraz bilgi alsak ne güzel olur.
Ne gibi bir bilgi lazım size?
RottingChrist
01-10-2012, 11:32
siyah renk düşünüyorum 4 e göre kenarları siyah renk. acaba burası her telefonda olduğu gibi renk atmaya müsait bir malzeme mi? batarya süresinden memnunlarmı?
Ne gibi bir bilgi lazım size?
kesinlikle siyah beyazdan daha güzel yurtdışı forumlara göre kenarları soyulmaya başlamış hemen pil ömrü olarak 4s ten fazla bişi bekleme 2 batarya arasında 10mah fark vardı :)
individual
01-10-2012, 11:42
Turkcell iPhone 5'i Ne Zaman Satışa Sunacak? | Scroll (http://www.scroll.com.tr/92628/turkcell-iphone-5i-ne-zaman-satisa-sunacak/)
iPhone 5 2099 TL'den satışa çıkıyor :) Turkcell iPhone 5′i Ne Zaman Satışa Sunacak?
RottingChrist
01-10-2012, 12:11
bende öyle duydum ama gerçek mi bilmediğim için sormak istedim. tanıtım videolarında kasanın kendi rengi siyah mış gibi anladım ama değilmiş herhalde. ekranı büyük olduğu için belki pil de geliştirme yapmışlardır diye düşündüm.
kesinlikle siyah beyazdan daha güzel yurtdışı forumlara göre kenarları soyulmaya başlamış hemen pil ömrü olarak 4s ten fazla bişi bekleme 2 batarya arasında 10mah fark vardı :)
RottingChrist
01-10-2012, 12:14
böyle bir ihtimal varsa fiyat konusunda şu an satılanlar baya düşüş yaşar herhalde.
Turkcell iPhone 5'i Ne Zaman Satışa Sunacak? | Scroll (http://www.scroll.com.tr/92628/turkcell-iphone-5i-ne-zaman-satisa-sunacak/)
iPhone 5 2099 TL'den satışa çıkıyor :) Turkcell iPhone 5′i Ne Zaman Satışa Sunacak?
siyah renk düşünüyorum 4 e göre kenarları siyah renk. acaba burası her telefonda olduğu gibi renk atmaya müsait bir malzeme mi? batarya süresinden memnunlarmı?
ben iphone 3 üde 4 üde siyah kullandığımdan aşırı sıkılmıştım ondan beyaz aldım bu sefer ama şansıma siyahı daha güzel çıktı beyazdan fakat dediğiniz gibi yurtdışında siyahta sıkıntı var sanırım,sarj süreside 4s ile hemen hemen aynı bir farklılık görmedim...
individual
01-10-2012, 12:18
bu 3000 TL 4000 TL rakamları Klasik her zaman 3G de de böle oldu 4G Dede aynı ilk almak isteyenler her zaman fazla ödedi.Türkiyede operatörler getirtmeye başlayınca fiyatlarda düşüş yaşanacaktır.Iphone 5 için alınacak en uygun zaman aralık yada ocak bence fiyatlar o dönemde 2000 tl ile 2100 tl arasında gezicek.
RottingChrist
01-10-2012, 12:20
hiç canlı görme fırsatım olmadı ama resimlerde siyah daha şık duruyor sanki. istemeden de olsa güzel tercih yapmışsınız o zaman. soyulan hasarlı gibi duran bir cihaz insanı soğutabilir. hayırlı olsun.
ben iphone 3 üde 4 üde siyah kullandığımdan aşırı sıkılmıştım ondan beyaz aldım bu sefer ama şansıma siyahı daha güzel çıktı beyazdan fakat dediğiniz gibi yurtdışında siyahta sıkıntı var sanırım,sarj süreside 4s ile hemen hemen aynı bir farklılık görmedim...
başka başlık açıp forum kirletmeyeyim dedim o nedenle burada sorayım;
iphone 3gs'i ios6'ya yükseltmeli mi yükseltmemeli mi?
durakta bekliyor ikigözümün çiçeği elinde masa gibi telefon
RottingChrist
03-10-2012, 08:41
arkadaşlar, bir arkadaşım iphone 5 i araştırırken yurt dışı forumlardan birisinde çekilen fotografta bir pembe gölge oluştuğunu resim kalitesini ve görüntüsünü etkilediğini duymuş. sizce karalama mı yoksa gerçek mi?
Bazı problemli ekran (sararma) fotoğrafları gördüm bende.
RottingChrist
03-10-2012, 08:51
uzun süre sonra tekrar iphone almaya niyetlenmişken bunları duymak canımı sıkıyor.
Bazı problemli ekran (sararma) fotoğrafları gördüm bende.
evet iphone 5 çıkacak diye söylentiler dolanıyor...
uzun süre sonra tekrar iphone almaya niyetlenmişken bunları duymak canımı sıkıyor.
4'de aynı şekilde ısındığı zaman sağ üst köşede genelde belli belirsiz bir sararma oluyor. Yapılan açıklamada yazılımsal olduğu söylenmişti. Çünkü bu sararma kalıcı olmuyor gel git şeklinde beliriyor.
3s kingtir abi milyarlar bayılmayın 500 tlye cillop gibi satılıyor heryerde :D 50 kere duştu hala bişey olmadı
3s kingtir abi milyarlar bayılmayın 500 tlye cillop gibi satılıyor heryerde :D 50 kere duştu hala bişey olmadı
3gs 300 liraya satamadım evde papağanım kullanıyo, nerde 500 lira :D ?
500 çok la :D 350 iyidir :D
5 isteyen varsa 2700 canlı para :D
5 isteyen varsa arkadaşım yurt dışında 21 Ekim dönüyor 2200 liraya getiririm dedi. 16gb siyah beyaz mor pembe ne isterseniz.
Yanında ön jelatin arka kapak hediyesiyle :D
arkadaşlar, bir arkadaşım iphone 5 i araştırırken yurt dışı forumlardan birisinde çekilen fotografta bir pembe gölge oluştuğunu resim kalitesini ve görüntüsünü etkilediğini duymuş. sizce karalama mı yoksa gerçek mi?
Evet doğrudur , bu testi Iphone 5 , Iphone 4S , ve Nikon D300 ile yaptılar.
Bahsettiğin test görüntüsü :
https://lh4.googleusercontent.com/-0hk4DqXjhUA/UGNpSULBufI/AAAAAAAASbc/ciyrx8vBZEE/s972/iphone-5-purple.jpg
Link (https://lh4.googleusercontent.com/-0hk4DqXjhUA/UGNpSULBufI/AAAAAAAASbc/ciyrx8vBZEE/s972/iphone-5-purple.jpg)
benim 3gs pert oldu, bu kadar narin telefon görmedim içindeki herşey gitmiş çalışmıyor. hurda 3gs isteyen varsa iletişime geçebiliriz :)
RottingChrist
03-10-2012, 09:22
tşk. nokta atışı oldu bu bilgi. dün hanıma s3 aldım bu akşam da kendime alayım bari. tamam iphone ayrı bir kategori ama bukadar para verip bunlarla uğraşmaya deymez.
Evet doğrudur , bu testi Iphone 5 , Iphone 4S , ve Nikon D300 ile yaptılar.
Bahsettiğin test görüntüsü :
https://lh4.googleusercontent.com/-0hk4DqXjhUA/UGNpSULBufI/AAAAAAAASbc/ciyrx8vBZEE/s972/iphone-5-purple.jpg
Link (https://lh4.googleusercontent.com/-0hk4DqXjhUA/UGNpSULBufI/AAAAAAAASbc/ciyrx8vBZEE/s972/iphone-5-purple.jpg)
şöyle ölücü spec böleseler 24 ay 36 ay parçalasalar ödemeleri de alsak operatörler:D
RottingChrist
03-10-2012, 09:31
dün turkcell dükkanında s3 2200 tl peşin fiyat. samsung dükkanından 1650 tl ye aldım 12 taksit. bence tam tersi iteliyorlar adama. belki şu an satılanların fiyatı düşer diye düşünüyorum.
şöyle ölücü spec böleseler 24 ay 36 ay parçalasalar ödemeleri de alsak operatörler:D
Şuan için en mantıklısı s3 gibi duruyor. ip5 in diğerlerinden tek güzel yanı kasası o kadar.
dün turkcell dükkanında s3 2200 tl peşin fiyat. samsung dükkanından 1650 tl ye aldım 12 taksit. bence tam tersi iteliyorlar adama. belki şu an satılanların fiyatı düşer diye düşünüyorum.
hafta sonu gold da 1450 ye düşmüştü .
hmm iphoneda da olur mu öyle acaba, bekleyip görelim. zaten o gelene kadar benim n8 in taahütü ancak biter turkcelle:D
RottingChrist
03-10-2012, 09:51
çok iyiymiş valla. demekki biraz bekleyip araştırmak lazımmış alırken.
hafta sonu gold da 1450 ye düşmüştü .
qwertynord
03-10-2012, 09:52
o yayınlanan resimler tamamen hikaye bence kusura bakmayında 4s öyle çekerken 5 öyle çekemez 13 yaşında çocuklar yönetmiyor bu şirketi..
çok iyiymiş valla. demekki biraz bekleyip araştırmak lazımmış alırken.
bende bi 15-20 gündür takip ediyordum bütün elektronik marketleri falan :) s3 almaya baya niyetlenmiştim bi anda vazgectim iphone dan devam etik yine
walla 5 gayette güzel resim çekiyor hatta dün s3 le kapıştırdık loş ışıkta s3 bildiğiniz sıçtı..
Shadow_Dancer
03-10-2012, 10:15
walla 5 gayette güzel resim çekiyor hatta dün s3 le kapıştırdık loş ışıkta s3 bildiğiniz sıçtı..
Daha önce 4s mi vardı Emre?
Ip5 ingilterede tax free ile 1400liralara geliyor.. s3 1400lere kadar dusuyor garantilide, gayet uygun..
Daha önce 4s mi vardı Emre?
bende 4 vardı kardeşimde 4s var...
Shadow_Dancer
03-10-2012, 10:35
4s'i 5 ile kıyaslarsan nasıl fark peki_?
4s'i 5 ile kıyaslarsan nasıl fark peki_?
abi özellik için alınıcaksa açıkçası pek gerek yok sonuçta hemen hemen aynı,bir farklılık yok ön büyük fark tasarımda telefon ince ekran daha kullanışlı bariz farkedilicek şekilde daha hafif kullanması daha eğlenceli olmuş 4s e görede biraz daha hızlı gibi geldi ama bunu tam karşılaştırmam yanlış olur 4s te çok şey yüklüydü bu yeni olduğundan fazla bir şey yok içinde belki ondan bana hızlı gibi geliyordur.Bence alınır zaten değerde kaybetmiyor ben 2 senedir it gibi kullandığım 4 ümü 900 e verdim ki s değildi simfree değildi benim cihaz..2 sene kullansan dahil diğer teller gibi sattımmı para etmez denilicek bir durumu yok ki iphoneum en sewdiğim yanıda bu kırılıp patlamadıktan sonra çok zarar etmiyorsunuz.
RottingChrist
03-10-2012, 11:52
pasaport kaydı falan derken 1500 e kullanmaya başlarız yakında.
Ip5 ingilterede tax free ile 1400liralara geliyor.. s3 1400lere kadar dusuyor garantilide, gayet uygun..
suan bulgaristandayim burda 12 ekimde cikicak diyolar fiyatlarida turkiyeyle kiyaslarsak arada yine dunyalar var ortalama bulgaristanda satilacak olan iphone 5 fiyati 2000 - 2500 tl arasi soleniyor.. gecenlerde gormustum trde ise 4000 den yukari olcak diye bi solenti vardi :S
tr'de 2000TL civarına çıkar.
Burak E.
03-10-2012, 15:10
arkadaşlar bişi sorucam iphone 3gs kullanıyorum babama bugun bi arkadaşından iphone hediye geldi sanırım cakma diyorum ama telefon acılırken welcome yazar mı ? telefon yurt dışından gelme
app store'a giremiyorsan çakmadır...
Burak E.
03-10-2012, 15:12
app store'a giremiyorsan çakmadır...
daha bakmadım akşam bakıcam babama sordum acılırken welcome yazıyormuş yani benimkinde yazmıyorda
daha bakmadım akşam bakıcam babama sordum acılırken welcome yazıyormuş yani benimkinde yazmıyorda
çakmadır kanka büyük ihtimal :)
34tb9544
03-10-2012, 16:29
1250 dolara isteyen sıfır simfree i phone satarim
bugün adapazarınada bi telefoncunun vitrininde gördüm 5 i kutulu halde
ygtkrmdnz
03-10-2012, 20:04
fiyat olarak şu an iyi aslında fakat biraz daha bekleyip 1xxx li fiyatlara alınabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-apple-iphone-5-kapali-kutu-garantili-siyah-ve-beyaz-hemen-teslim-100676544/detay?source=promotion_topl
Dedigim gibi, ingilterede tax free ile 16gb 1400lira civarina geliyormus.. Bunu uygun getirip az karla cok satacak olan saticilar illaki cikacaktir..
firsat sitelerinde 2750/3000 civari fiyati vardi en son, ama kaclik modeldi hatirlayamadim..
amerikadan gelen tüm iphonelar artık avrupada çalışabiliyor yani amerikada sim lock avrupada ise kilitsiz... (apple store çalışanı böyle söyledi) buna güvenerek aldım ve burada rahat rahat çalışıyor....
Var arKadaşlar iphone 5 yukarıyı okudumadım ama toptancılara fiyat listesi geldi Normal telefonculara Geliş fiyatı 2.850 TL arkadaşlar benim elimde su anda amerikadan gelme Sim kilitsiz pasaporta kayıtlı var 2.700 :) Satılık
Nightfish
22-10-2012, 14:37
Dubaiden bizim patrona 32 gb olanı 2200 liraya aldık, şu anda da çalışıyor sorunsuz.
Amerika'dan alınan sprint'e kayıtlı cihazlarda mesaj atamama problemi var. (bizzat yaşayarak gördük :) )
Mesaj alabiliyor fakat atamıyorsunuz.
İleride güncelleme çıkacakmış ama duyduğum kadarı ile çıkan güncelleme ile Sprint cihazlar Avrupa'da çalışmayacakmış. Ben kendime İtalya'dan aldım. 959€ 64Gb. Şuan problemsiz kullanıyorum.
bu amerikadan fln alıp getirim 2500 vs gibi fiyatlara satmaya calısanlara acayip sinirleniyorum haberiniz ola :@ 1175 tl ark neyin kafasını yaşıyosunuz ya ayıp yaptgnz
ProdriveSTI
22-10-2012, 16:06
Bir tv kumandası için çok para o,bir halta yaramıyor zaten.Iphone 5'miş pehhh !
B.Battal
02-12-2012, 02:14
Bu sprint muhabbeti nedir tam olarak Allah aşkına biri net acıklasın.
Baska bir konuda bir arkadaş imei koduyla ilgili birsey soyledi ama kesin net olarak acıklayacak bilgi sahibi biri daha olsa cok iyi olur.
Kac zamandır alacagım alamıyorum. Amerıkadan gelecek var guvenıp getırtemıyorum.
Burada sahıbındende satılanlar var 1700 civarı paralara bunlar neden bu kadar ucuz? Patlayacak mı havaya mı ucacak ondan mı uygun satıyorlar? Sprint cihazının zararı ne tam olarak?!Çok mu soru sordum?, bitmedi. Cihazın sprint olup olmadıgını karpuz gibi tıklatarak anlayabilir miyiz?
bu amerikadan fln alıp getirim 2500 vs gibi fiyatlara satmaya calısanlara acayip sinirleniyorum haberiniz ola :@ 1175 tl ark neyin kafasını yaşıyosunuz ya ayıp yaptgnz
1175 mi dedin kanka
1175 mi dedin kanka
yes şuan abd de free cıktı 649 dolar oda şuan 1161 tl yapıyor getirte bilen getirtir kullanır :) :heyoo:
onursumer
02-12-2012, 10:46
Bu sprint muhabbeti nedir tam olarak Allah aşkına biri net acıklasın.
Baska bir konuda bir arkadaş imei koduyla ilgili birsey soyledi ama kesin net olarak acıklayacak bilgi sahibi biri daha olsa cok iyi olur.
Kac zamandır alacagım alamıyorum. Amerıkadan gelecek var guvenıp getırtemıyorum.
Burada sahıbındende satılanlar var 1700 civarı paralara bunlar neden bu kadar ucuz? Patlayacak mı havaya mı ucacak ondan mı uygun satıyorlar? Sprint cihazının zararı ne tam olarak?!Çok mu soru sordum?, bitmedi. Cihazın sprint olup olmadıgını karpuz gibi tıklatarak anlayabilir miyiz?
sprint bir operator kontratlı alıyorlar 200dolar vs gibi
o cihazlardan bahsediyorlar
sen apple storeden normal sim free cihaz al kafan rahat olur
şuan 32gb 1350tl falan
KA®ANLIK
02-12-2012, 10:53
yes şuan abd de free cıktı 649 dolar oda şuan 1161 tl yapıyor getirte bilen getirtir kullanır :) :heyoo:
649 dolar + KDV = 707 Dolar...
geçen hafta aldım şahsen...
1270TL ye falan geliyor TR'ye artı bir de 100TL kayıt parası... 1370TL
Bir iPhone satış konusunda bir arkadaş yazmıştı, doğruluğunu bilmyorum ama, SPRINT cihazların IMEI si 9 ile başlıyormuş.
Simfree lerin de 1 ile başlıyormuş.
Benim aldığım simfree li cihaz hakikaten de 1 ile başlıyor.
Burdan da ayırt edebilirsiniz sanırım...
IMEI numarası direkt cihazın kutusunda yazıyor, nasıl göreceğiz diye sorarsanız baştan söyliyim :)
yurtdışında olan bi arkadaşım ocak ayı gibi tr dönücek ona ip5 getirtmeyi düşünüyorum, sprınt ve simfree hangisini almalıyız pek anlmamda :D
KA®ANLIK
02-12-2012, 11:49
simfree aldıracaksın kardeşim...
teşekkür ederim bilgi için :)
mustafa-u
02-12-2012, 20:39
almanyadan sim free ve havaalanında vergi iadesi alınmış şekliyle net 600 euro ...
MUGENPOWE®
02-12-2012, 21:05
turkcell e ne zmn dusucek bu makıne ?
onursumer
02-12-2012, 22:14
sozde aralığa yetiştirmeye çalışıyorlardı ama
bence ocak sonuna anca gelir
ben kıbrıstan getirtiyorum 1700 lira salı günü elimde olacak cihaz simfree olarak cihaz gelsin yazarım problem yoksa isteyen arkadaşlar irtibata geçebilir
Lansmanda bile Aralık'ta geleceği belliydi. Bu ay içinde çıkacak, biraz sabır :)
cabrioleter
03-12-2012, 23:22
turkcell mail atmış 14 aralıkta turkcellde diye..
onursumer
03-12-2012, 23:25
aynen turkcell 14 aralıkta getiricek stok sıkıntısı olmasa bare :)
ogunozcan
03-12-2012, 23:33
fiyat bellımı?
turkcell fiyatları belli olmuş ön satış yapıyorlar 14 aralıktan itibaren sevk edilecekmiş.
16gb 2149
32gb 2479
64gb 2829
fırsatçıların zamanı bitti yurtdışı telefonların fiyatı düşer :)
Artık 1.400 - 1.500 lü fiyatları görürüz yurt dışı tellerde.:D
hahaha daha dün htc one x alan arkadaşıma söyliyim de morali bozulsun :D
onursumer
07-12-2012, 11:35
hahaha daha dün htc one x alan arkadaşıma söyliyim de morali bozulsun :D
akıllılık etmiş iphone5 almak için bi nedeni yok o telefona sahipse :)
alanlara kızıyorsunuz da biz sıkıldık iphone 5 ten artık :D
2 ay filan oldu herhalde ki yine turkcellin fiyatından ucuz aldık :)
Xort kanka saolsun :)
hee 3.000 küsüre alanlar harbiden düşünsün :)
Silence45
07-12-2012, 12:16
Fena fiyat değil bence.3000'lileri düşünürsek Tr şartlarında
alanlara kızıyorsunuz da biz sıkıldık iphone 5 ten artık :D
2 ay filan oldu herhalde ki yine turkcellin fiyatından ucuz aldık :)
Xort kanka saolsun :)
hee 3.000 küsüre alanlar harbiden düşünsün :)
Rica ederim kardeşim :) imkan vardı aldık geldik. 28 Eylül Cuma akşamı teslim etmiştim :D
amerikada çıkmış unlock 649 dolar
Rica ederim kardeşim :) imkan vardı aldık geldik. 28 Eylül Cuma akşamı teslim etmiştim :D
70 Gündür sıkıntısız kullanıyoruz işte :)
Shadow_Dancer
07-12-2012, 12:30
amerikada çıkmış unlock 649 dolar
Eve sipariş degil mi ? Yoksa storelarda satılmaya mı başlanmış.?
sıkıldık 5ten yahu, 6 çıksada alsak :D
Shadow_Dancer
07-12-2012, 12:48
70 Gündür sıkıntısız kullanıyoruz işte :)
Batarya performansı nasıl ?Yani bir gün zor mu yine .)
onursumer
07-12-2012, 12:48
web storede free shipping olarak sanırım sadece orda geçerli banada mail gelmiş
teslim suresi 2-4 gün diyor
kotratsız yoktu artık var :)
Shadow_Dancer
07-12-2012, 12:49
web storede free shipping olarak sanırım sadece orda geçerli banada mail gelmiş
teslim suresi 2-4 gün diyor
satılmaya başlansa alıp gelecem bi tane
Ön satış fiyatı olan 2149 tl 14 aralıktan sonrada aynı kalır mı acaba?
satılmaya başlansa alıp gelecem bi tane
almışken banada alsana hacı bitane :D
KingoAtmo
07-12-2012, 13:02
2150 süper fiyat değil mi ya , yurtdışı malları ile uğraşmaya gerek varmı :)
onursumer
07-12-2012, 13:08
Ön satış fiyatı olan 2149 tl 14 aralıktan sonrada aynı kalır mı acaba?
valla yükselmez sanmıyorum
vodafonede açıklama yapmadı daha
ben 2 tane kontrtatlı alıcamda
kontrata daha uyguna vermeleri lazım yoksa htc 8x alıcam :D
valla yükselmez sanmıyorum
vodafonede açıklama yapmadı daha
ben 2 tane kontrtatlı alıcamda
kontrata daha uyguna vermeleri lazım yoksa htc 8x alıcam :D
Vodafone kontratlıları ne zaman açıklar acaba ,uzun sürecekse beklemeyelim yüzyıllardır blackberry bıktım artık :)
asıl 5 alanların canı sıkılacak..
ahanda 5S :D
iPhone 5 - En Son Cep Haberleri - HTEkonomi (http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/801162-iphone-5sin-ilk-resmi-mi)
onursumer
07-12-2012, 13:49
Vodafone kontratlıları ne zaman açıklar acaba ,uzun sürecekse beklemeyelim yüzyıllardır blackberry bıktım artık :)
vondafone bayi var burda 2 tane ayırttım belli olunca kontrat olayı sana haber veriyim 10-12 si arası belli olur tahmini diyorlar
asıl 5 alanların canı sıkılacak..
ahanda 5S :D
iPhone 5 - En Son Cep Haberleri - HTEkonomi (http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/801162-iphone-5sin-ilk-resmi-mi)
applede artık samsungun arkasından gelicek anlaşıldı :D
iphone5 mini yakında :D yada xl olabilir :D
açıkcası ben iphone5 kontratla alıcam amabiliyorumki 3 aya satıp htc 8x alıcam
benim için onemli olan kontrat şartları :)
kontratlılar bir çıksın heryer 5 dolucak gibi :)
onursumer
07-12-2012, 13:57
kesin dolucak
birde firmalar ciddi şekilde aylardır buna hazırlanıyor stok olarak kalmadı demiceklerdir bu sefer ki fiyatlara bakılırsa bu spot olayını sağlam vurmak istiyorlar
dolsun dolsun.. herkesin elinde iphone görmek istiyorum :)
onursumer
07-12-2012, 13:59
iphone nasıl bi yazılım yapsakda parayı kırsak diye düşünüyorum biturlu çıkamadım işin içinden :D
berkayGLRN
07-12-2012, 14:00
banada 3 tane gelıyo ıphone 5 amerıkadan kaca versem acaba:D
enteresan düşüncelerini paylaşanlara yüzde vericem :D
dolsun dolsun.. herkesin elinde iphone görmek istiyorum :)
Boynumuzada şarj kablosu sardıkmı tamamdır kış'ı çıkartırız üşümeden :D
onursumer
07-12-2012, 14:05
abi ciddi anlamda bende arayıştayım
kuzen bitirme odevi bi oyun yapıyo okulu bitiyo bu sene artık kafa çalıştırmamız lazım :D
iphone5 in ekmeğini yiyelim en azından geç te olsa :D :hahaha:
Once su yazilim sorununu halletsn srfzler 5s lerine sovdurcekler. Programlar kendi kendine kapanp dryr sinirim bozlyr
Once su yazilim sorununu halletsn srfzler 5s lerine sovdurcekler. Programlar kendi kendine kapanp dryr sinirim bozlyr
ios sebepli değil o.. programdan..
hele telefon ip5 ise mantık çok daha basit, ip5 uyumlu değil o program..
Day Walker
07-12-2012, 14:15
çok deyişik düşüncelerle kapını çalıcam :D
çok deyişik düşüncelerle kapını çalıcam :D
Büyük bir zevkle ve istekle dinlemeye hazır ve nazırım :D
ios sebepli değil o.. programdan..
hele telefon ip5 ise mantık çok daha basit, ip5 uyumlu değil o program..
Yok abi 4s tel 6.0.1 yuklu. Hadi progrmlri gectim safari niye kapaniyor. Senin paylastgn haberi actm az once 5 10 sn icinde kapaniyor pat diye. Diger cogu uyglma progrmdda oluyor bu
Day Walker
07-12-2012, 14:20
Büyük bir zevkle ve istekle dinlemeye hazır ve nazırım :D
subliminal mesaj alınmıştır :D power mode on :hehe:
Yok abi 4s tel 6.0.1 yuklu. Hadi progrmlri gectim safari niye kapaniyor. Senin paylastgn haberi actm az once 5 10 sn icinde kapaniyor pat diye. Diger cogu uyglma progrmdda oluyor bu
anladım.. tethered de olsa jb var mı?
sistem dosyalarında bir sorun olması muhtemel.. sistem dosyalarını kullanan bir app kurmuşsundur, o sebepli sorun yaşıyor olabilirsin..
tekrar kurmanı öneriyorum. safari havadurumu saat vs gibi ios un kendi programları bende bu güne kadar hiç kapanmadı.. her seferinde appstore dan indirdiğim app lerde bu şekilde kapanma sorunu yaşadım.. onlar da kendilerini güncellediler, sorunum kalmadı..
dolayısıyla ios kaynaklı bir sorun olsa herkeste aynı sorun olması gerekirdi.. sana özel ise bu durum -ki anlattığına göre öyle- dediğim gibi mutlaka bir app mıncıklamıştır sistem dosyalarını..
senin işini restore görür..
subliminal mesaj alınmıştır :D power mode on :hehe:
para edecek bişey olsun :D
-----------
bu arada benim iyi düzeyde ingilizce, almanca, portekizce, çince ve rusça bilen çeviri yapabilecek kişilere ihtiyacım var.. :)
sistem dosyalarında bir sorun olması muhtemel.. sistem dosyalarını kullanan bir app kurmuşsundur, o sebepli sorun yaşıyor olabilirsin..
tekrar kurmanı öneriyorum. safari havadurumu saat vs gibi ios un kendi programları bende bu güne kadar hiç kapanmadı.. her seferinde appstore dan indirdiğim app lerde bu şekilde kapanma sorunu yaşadım.. onlar da kendilerini güncellediler, sorunum kalmadı..
dolayısıyla ios kaynaklı bir sorun olsa herkeste aynı sorun olması gerekirdi.. sana özel ise bu durum -ki anlattığına göre öyle- dediğim gibi mutlaka bir app mıncıklamıştır sistem dosyalarını..
para edecek bişey olsun :D
-----------
bu arada benim iyi düzeyde ingilizce, almanca, portekizce, çince ve rusça bilen çeviri yapabilecek kişilere ihtiyacım var.. :)
İngilizce yaparım Portekizcede eski Gs'lı Capone'nin baldızını düdükleyen bi arkadaşım vardı o iyi biliyo ama Amerikada yaşıyo ancak facebook üzerinden çevirttirebilirim :D
Day Walker
07-12-2012, 14:47
İngilizce yaparım Portekizcede eski Gs'lı Capone'nin baldızını düdükleyen bi arkadaşım vardı o iyi biliyo ama Amerikada yaşıyo ancak facebook üzerinden çevirttirebilirim :D
sadece portekizce bilen biri var desene bize ne adamın uçkurundan :cool:
sadece portekizce bilen biri var desene bize ne adamın uçkurundan :cool:
O derece biliyor yani onu ima etmeye çalıştım :hehe:
Day Walker
07-12-2012, 14:52
O derece biliyor yani onu ima etmeye çalıştım :hehe:
olm app yapcaz adam sitmiycez :D elinde kamaşullahı adam lazım değil bize :hehe:
olm app yapcaz adam sitmiycez :D elinde kamaşullahı adam lazım değil bize :hehe:
Sordum mavi don'u varmış
ahahaa :D ne adamsınız be :D
huhuhauhauha :D iyi güldüm :D
Day Walker
07-12-2012, 15:34
Sordum mavi don'u varmış
tişikkirler sipirmen :D
Batarya performansı nasıl ?Yani bir gün zor mu yine .)
Gün içi kullanıma bağlı çoğu zaman %1 le eve yetişiyorum akşam süratli kullanıp eve gidip gitmemen telefonuma bağlı.... :)
2 gün kullananı alnından öperim.
Genel kullanımda sabah 8 akşam 10 veya 11 hiç oyun yok telefon görüşmesi ve yaklaşık 20 mail,whatsupp filanla...
individual
07-12-2012, 16:27
IPhone 5 için önsipariş almaya başlayan Turkcell, fiyatı 2 bin 149 TL olarak belirledi. İşte Turkcell'in iPhone 5 fiyatları:
16 GB iPhone 5 - 2 bin 149 TL
32 GB iPhone 5 - 2 bin 479 TL
64 GB iPhone 5 - 2 bin 829 TL
Avea da ise 16 GB'lık iPhone 5'in fiyatı 2 bin 139 TL oldu. İşte Avea fiyatları:
16 GB iPhone 5 - 2 bin 139 TL
32 GB iPhone 5 - 2 bin 469 TL
64 GB iPhone 5 - 2 bin 819 TL
Kullanıcılar her iki operatöre ulaşarak iPhone 5'i satın alabiliyor; ancak 14 Aralık tarihi itibariyle iPhone'lar sahiplerine ulaşacak.
Vodafone ise henüz iPhone 5 fiyatını paylaşmadı.
14 Aralık'tan itibaren operatörlerin iPhone 5 fiyat tarifeleri de belli olacak.
Alıntı:Ve Trkiye fiyatlar belli oldu - Hrriyet TEKNOLOJ (http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22101484.asp)
Low-Rider
07-12-2012, 17:10
Fiyat politikası güzel olmuş, spot alana kadar böyle almak çok mantıklı.
çıplak tel vermezler tahmin etmiyorum.
kontratla birlikte satarlar yeni gelen partiyi.. asıl karı paket satısından yapacaklar çünkü
çıplak tel vermezler tahmin etmiyorum.
kontratla birlikte satarlar yeni gelen partiyi.. asıl karı paket satısından yapacaklar çünkü
14 Aralık'ta kontratsız satış olacak. Müşteri hizmetleriyle görüştüm.
onursumer
07-12-2012, 18:27
bu seferde kontratsız vercez diyorlar :D
bana kontrat lazım ya bi açıklasalardı ii olcaktı :D
jb yok abi. e iyi restore yapayımda o uygulama gene duracak sıstemi mıncıklayan nasıl bulacaz acaba :D
iphone yok akıllıımış yok şu özelliğiymiş bir çok kişi statü sembolu oldugu için alınıyor artık. Android_forever :D
not:yılbaşında piyango vrursa admin şu postumu silsin kıh kıh :D
iphone yok akıllıımış yok şu özelliğiymiş bir çok kişi statü sembolu oldugu için alınıyor artık. Android_forever :D
not:yılbaşında piyango vrursa admin şu postumu silsin kıh kıh :D
s3 iyi telefon gercekten s4 ü beklıyorum ben bakalm 5 yada 5s ten üstün olursa gecmeyı dusunuyorum :)
ama bugun 5e baktım baya iyi incelik hafiflik vs
14 Aralık'ta kontratsız satış olacak. Müşteri hizmetleriyle görüştüm.
e o zaman süpermiş.. inşallah dediğin gibi olur..
jb yok abi. e iyi restore yapayımda o uygulama gene duracak sıstemi mıncıklayan nasıl bulacaz acaba :D
yüksek boyutlu oyun kurmamanı öneririm :)
muhtemelen senden farkım benim telde tek bir tane bile oyun olmaması :)
aphalt7 vardı sildim onu onun dısında en buyugu 200mb dır bır kactane var
ProdriveSTI
08-12-2012, 02:08
Engin abi senin Iphone'la ilgin nedir bu kadar,merak ettim baya bi :D
Engin abi senin Iphone'la ilgin nedir bu kadar,merak ettim baya bi :D
Apple Developer ım
ProdriveSTI
08-12-2012, 02:12
Apple Developer ım
Oww Saygı duydum şuan,kolay gelsin abi.
Saygı duydum şuan.
Teşekkür ederim. :D
turbo&quattro
08-12-2012, 02:17
Engin abi nasilsin :)
Engin abi nasilsin :)
İyiyim Yusufum teşekkür ederim :) Sen nasılsın? Almadın değil mi hala 100usd verip bi ip5 :D Pinti adam :D
turbo&quattro
08-12-2012, 02:22
Hahaha yok yaw daha almadim . Camin paramparca olsun home button iyice gocsun soz alacam :D
Hahaha yok yaw daha almadim . Camin paramparca olsun home button iyice gocsun soz alacam :D
Apple senin iphone un yağını çıkarma operasyonundan haberi olsaydı eminim ups le bir tane kutulu jelatinli ip5 yollardı.. :D
turbo&quattro
08-12-2012, 02:31
:)
Aslinda idareten free ip4 alip gelecek sene ip5 free oluncami alsam ne :)
an itibariyle susma hakkımı kullanasım geldi :D
izmir için elden teslim kapalı kutu jelatinli beyaz iphone 5 almanyadan aldım 1750 tl isteyen arkadas varsa
Shadow_Dancer
08-12-2012, 17:19
Kanka Zincirlikuyu mezarlıgında kampanya varmış, atla gel yeter yaşadıgın :)
Day Walker
08-12-2012, 17:23
Apple Developer ım
Wuuu çok sertti :D
turbo&quattro
08-12-2012, 17:31
Kanka Zincirlikuyu mezarlıgında kampanya varmış, atla gel yeter yaşadıgın :)
hahahha burada da 1 alana 1 bedava kampanyasi var cik gel memleket gorursun:D
Tesadüfen tekrar bu konuyu görüştüm, ilk parti sadece kontratlı satış diyorlar şimdi de. İlk sefer önsiparişi kastettiler herhalde. Elçiye zeval olmaz ama yanlışımı düzelteyim dedim :)
Bu haber üzerine önsiparişi verdim ben de mecburen.
redbaron
08-12-2012, 21:06
Apple Developer ım
abi bende developer ım . Eksik olduğum noktalar olursa sana danışsam bana yardımcı olurmusun ?
abi bende developer ım . Eksik olduğum noktalar olursa sana danışsam bana yardımcı olurmusun ?
Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Evet 10 saniye once iphone5in camı kırıldı ne yapmamız lazm telefon yurtdışı
onursumer
09-12-2012, 00:21
Tesadüfen tekrar bu konuyu görüştüm, ilk parti sadece kontratlı satış diyorlar şimdi de. İlk sefer önsiparişi kastettiler herhalde. Elçiye zeval olmaz ama yanlışımı düzelteyim dedim :)
Bu haber üzerine önsiparişi verdim ben de mecburen.
kontratlı mağzalara geldiğinde olabilir belki
şuan webte
TurkcellMagaza.com'da, iPhone 5 Yapı Kredi WorldCard ile 12 Ay Peşin fiyatına taksit fırsatıyla!
diyor hala satış açık
amerikadaki apple storedan alan arkadaşlar için soruyorum bi ara kuyruk filan oluyor diye söyleniyordu öyle birşey varmı?
Türkiye'de GSM operatörleri tarafından 14 Aralık'tan itibaren kullanıcılara sunulacak olan iPhone 5'in sözleşmeli fiyatları açıklandı.
Türkiye’deki kullanıcıların iPhone 5 ile buluşmasına sadece 2 gün kaldı. Geçtiğimiz hafta iPhone 5′in peşin satış fiyatını açıklayan Turkcell ve Avea, şimdi de cihazın sözleşmeli satış fiyatlarını açıkladı. Turkcell, iPhone 5′in 16 GB’lık modelinin 113 TL, 32 GB modelinin 128 TL, 64 GB’lık modelinin ise 144 TL’den başlayan fiyatlarla 24 ay sözleşmeli olarak Turkcell İletişim Merkezleri’nde ve anlaşmalı zincir mağazaları üzerinden 14 Aralık’ta satışa sunulacağını açıkladı.
Bunu haricinde Turkcell müşterileri iPhone 4S 16GB’a aylık 98 TL ve iPhone 4 8GB’a aylık 73 TL karşılığında 24 ay sözleşmeli olarak sahip olabiliyor. Turkcell, 13 Aralık akşamı Suadiye’deki Turkcell Mağazası’nda saat 20.00’den itibaren düzenlenecek etkinlikler ve gece boyunca sürecek yarışmalarla 20 kişiye iPhone 5 kazanma şansı da sunuyor. Gece 00.00’dan itibaren müşterilerin beğenisine sunulacak iPhone 5’i, alan ilk 100 kişiye de 449 TL değerindeki Jawbone Jambox kablosuz hoparlör hediye edileceği belirtildi.
http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/802762-iste-sozlesmeli-iphone-5-fiyatlari
B.Battal
12-12-2012, 13:40
Evet 10 saniye once iphone5in camı kırıldı ne yapmamız lazm telefon yurtdışı
Geçmiş olsun Mecidiyeköy'de iPhone Türkiye diye bir özel servis var ben orada 4'ümün tuşlarını falan değiştirmiştim. Değiştirdikleri parçaya 1 yıl garanti de veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama henüz 5'e yabancı olabilirler biraz deneysel takılma ihtimalleri var tabi yedek parça bulma sıkınıtısı da olabilir.
B.Battal
13-12-2012, 12:21
*Dün yolumun üstündeydi uğrayıp sordum 440$ ekranın fiyatı dokunmatiğiyle birlikte.
Turkcell
http://hizliresimyukle.com/showoriginal-386359/f.png
AVEA
http://img826.imageshack.us/img826/6868/avean.jpg
onursumer
13-12-2012, 12:38
bi vodafone açıklamadı inş onunki daha uygun olur
kontrat paketleri hiç ama hiç cazip değil daha onceden iphone kontratlı almıştım ama fiyat çok cazipti şimdi bakıyorum aynı tarife ile ayda 200 odemem lazım
bide ustune internet 2gb olmuş
iphone paketlerini gordukten sonra htc 8x e biraz daha ciddi bakmaya başladım :D