Orijinalini görmek için tıklayınız : Çeşme Suyuyla Rakı ?
arkadaşlarla birlikte kafamıza takılan bir olay bu. kimisi yararlı diyor kimisi zararlı diyor arada kaldık :D varmı bunun yararlarını veya zararlarını bilen birisi. :D
yeni rakı yeni su çıkartmış :D
By_HaNNibaLL
21-09-2011, 16:40
Çeşme suyunu buzluğa buz kabina koyup buz yapin su ilede uğraşmayin direk buz atin bi fark olmaz :D su yerinede şalgam suyu yada ayran kullanin
istanbulda çesmeden akan su ne akdar saglıklıki boyle birşey kafanıza takılmıs
ProdriveSTI
21-09-2011, 16:42
Musluk suyu deseydin keşke,çeşme suyu diyince İzmir - Çeşme'mi diye bi espri yapasım geliyo :D:D
yeni rakı yeni su çıkartmış :D
bi yerlerden başlamak lazım tabi :D
Çeşme suyunu buzluğa buz kabina koyup buz yapin su ilede uğraşmayin direk buz atin bi fark olmaz :D su yerinede şalgam suyu yada ayran kullanin
yada suyu kaynatsak mı ne yapsak ? :D
istanbulda çesmeden akan su ne akdar saglıklıki boyle birşey kafanıza takılmıs
konu biyerlerden açıldı buralara kadar geldi fazla alkol kullanan biri değilimdir,bende istanbul su durumunu düşünerekten sorayım dedim :D
Musluk suyu deseydin keşke,çeşme suyu diyince İzmir - Çeşme'mi diye bi espri yapasım geliyo :D:D
hahahahha :D yadırgamam :D
By_HaNNibaLL
21-09-2011, 16:44
Konuyu tartişmaya bile gerek yok bende gidin 5 litre su alin marketen :D
Konuyu tartişmaya bile gerek yok bende gidin 5 litre su alin marketen :D
içeceğim için sormadım taktımda bu soruya o yüzden :D birazdan makarasıda döner bu işin :D
Talih.b16
21-09-2011, 16:48
hazır suyla içiceksin rakıyı yoksa kokuyo buzda atmıycaksın içine tadını bozar.bizim çesme suları aytaç sırma kardelen falan aynı yerden doluyo musluktan içiliyo yani sular adapazarı su cenneti zaten:)öyle bile tadı değişiyo hatta yanında su falanda içmek pek iyi diildir soda şalgam hep tad bozar.aydın boysandı zannedersem okumuştum bişiler denedik gayet doğru:)hee rakı arası çay yapın cok iyi gider ne alaka demeyin deneyin:)
individual
21-09-2011, 16:50
damacana su varken nerden çıktı çeşme suyu.
hazır suyla içiceksin rakıyı yoksa kokuyo buzda atmıycaksın içine tadını bozar.bizim çesme suları aytaç sırma kardelen falan aynı yerden doluyo musluktan içiliyo yani sular adapazarı su cenneti zaten:)öyle bile tadı değişiyo hatta yanında su falanda içmek pek iyi diildir soda şalgam hep tad bozar.aydın boysandı zannedersem okumuştum bişiler denedik gayet doğru:)hee rakı arası çay yapın cok iyi gider ne alaka demeyin deneyin:)
böyle tavsiyelerde diğer kişilerden gelirse rakının yanında kimin ne yaptıgını bilmiş olabiliriz :D çay'ı ilk defa duyuyorum mesela,birde ayranla yapın diyorlar o nasıl acaba :D
By_HaNNibaLL
21-09-2011, 16:51
bi bardak doldurda karşilikli icek ya :D
Sek iç Hacı polemiğe girme :D
maksat öğrenmek yoksa çeşme suyuyla içip değişik bi fantazi aramayacağım yani :D
bi bardak doldurda karşilikli icek ya :D
şerefee :D
By_HaNNibaLL
21-09-2011, 16:54
böyle tavsiyelerde diğer kişilerden gelirse rakının yanında kimin ne yaptıgını bilmiş olabiliriz :D çay'ı ilk defa duyuyorum mesela,birde ayranla yapın diyorlar o nasıl acaba :D
Örnekleri coğaltilabilir.
Ben Rakiyi sek severim yaninda sadece yoğurt olabilir.
-Raki ve cay
-Raki ve süt
-Raki ve şalgam
-Raki ve ayran
Bunlari bizzat denedim hepsi güzel
individual
21-09-2011, 16:55
ya çeşme suyu bi kere kokuyor hani ilçelere göre belki süper akan yer vardır ama apartmanın tesisatından hatta apartamanın deposuna kadar bir temizlik şart.
buz bile yapmak gerektiğinde damacana sudan buz yapıyorum ben şahsen ama yinede bir koku oluyor.En güzeli soğuk su yetiyor.
Valla cesme suyunu icene Allah akıl fikir versin.
Cesme suyuyla yemek yapanlara, cay demleyene falan garip bakıyorum ben.
Rakı icmek de sacma olur bence, o pis su insanda keyif falan bırakmaz.
sormamın sebebide bu,deneyenler veya denemek isteyenler varsa akılda bulunsun :D
ProdriveSTI
21-09-2011, 16:56
-Raki ve cay
-Raki ve süt
-Raki ve şalgam
-Raki ve ayran
rakı ve süt ? :eek:
kusma sebebim olur,rakı ve sütün kokusuda birleşince ıykk :)
-Raki ve cay
-Raki ve süt
-Raki ve şalgam
-Raki ve ayran
rakı ve ayran'ı denemiştim sadece,iyi oluyor :)
rakı ananas suyu karışımını övmüşlerdi ama denemedim.adanada su'lar temiz olduğu için içiliyor rahatlıkla ama ist.'da güvenilmez bence.
SekoLive
21-09-2011, 16:57
günay o nasıl fantezi kardeşim :D rakı çay rakı süt
rakı ve çay güzel oluyormuş ama sütten bende endişeliyim :D:D
Dip Not :çeşme suyu klorludur zararlıdır...
By_HaNNibaLL
21-09-2011, 16:59
Abi sen ne diyosunn ya :D karpuzun içine raki enjekte edip karpuzu yiyen arkadaşlarim var :D
İstiyorsaniz dahada genişletebilirim raki ile cok tehlikeli fantazilerim vardir
SekoLive
21-09-2011, 17:00
kardeş tekirdağlımısın :D
Abi sen ne diyosunn ya :D karpuzun içine raki enjekte edip karpuzu yiyen arkadaşlarim var :D
İstiyorsaniz dahada genişletebilirim raki ile cok tehlikeli fantazilerim vardir
arkadaşlarınız bu iş üzerinde meslek erbabı sanırım :D:D
By_HaNNibaLL
21-09-2011, 17:04
kardeş tekirdağlımısın :D
yok abi bursaliyikkk :D ama yoğun ders temposunu raki içerek gideriyorum :D lastik patladiğinda üzüntüden raki içip sınav iyi geçti diye raki içebiliyrum
arkadaşlarınız bu iş üzerinde meslek erbabı sanırım :D:D
Estafurullah yaşimiz daha ufak önümüzde cok yol var bizden yeni yeni içiçi oluyo sek 2 70lik bitiren dayim var.
Oturup raki muhabbeti bile yapmiyorum onunla
Estafurullah yaşimiz daha ufak önümüzde cok yol var bizden yeni yeni içiçi oluyo sek 2 70lik bitiren dayim var.
Oturup raki muhabbeti bile yapmiyorum onunla
Saygı her zaman iyidir tabi :)
alperkirman
21-09-2011, 17:07
sek 2 70lik vay anam vay
ama o abide ne muhabbet vardır bee :D
bu tarz konular otomobil forumuna uygun degildir.