Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyükcekmece tarafında akşam yemeği için gidebilecek restorant
Özel bi gece için büyükçekmece tarafında tavsiye edebiceğiniz yer varmıdır
yardımlarınız bekliyoruz :)
gürpınar sahile doğru bi git..
orda çok sayıda restaurant var..
1 kere düğüne 1 kere şirket yemeğine gittim ikiside güzel nezih mekandı..
Ama isimlerini hatırlayamadım şimdi..
Cliosportve
15-09-2011, 23:59
Albatros Restaurant iyidir ... Yada diğer arkadaşın dediği gibi gürpınara doğru güzel yerlerde var ...
Albatros Restaurant yazarsan google a görürsün denizin içinde bir yer
http://www.holigan.com.tr/images/albatros.jpg
Abi az daha yol yap silivride garden a git :)
Burasıda güzel biryermiş,
Bayece Restaurant - Et Balk Cafe (http://www.bayece.com/)
bayece var iyidir
2 3 sene evvel gitmiştik de güzeldi
Gürpınar da Düven ve Bayece tavsiye ederim
kumburgaz a doğru giderken Maltız vardı etleri baya kaliteliydi hala duruyorsa gidilebilir
ORKUN D.
16-09-2011, 09:39
gürpınar bayece güzel mekandır hizmetide kalitelidir. iki üç sefer gittik gayet memnun kaldık. ;)
bu bayece nerde tam olarak ? cengiz topel caddesi yazmışlar ama isim benzerliği heralde, benim bildiğim cengiz topel caddesinde böyle bi yer yok
ORKUN D.
16-09-2011, 09:44
cadde ismi olarak tam hatırlamıyorum ama kule restaurant ın hemen arkasında
bu bayece nerde tam olarak ? cengiz topel caddesi yazmışlar ama isim benzerliği heralde, benim bildiğim cengiz topel caddesinde böyle bi yer yok
Albatrostan yukarı çıkılaraktan gidiliyor Cengiz Topel ile alakası yok.
cadde ismi olarak tam hatırlamıyorum ama kule restaurant ın hemen arkasında
tamam o zaman doğru biliyomuşum. Yoldan geçerken görünüyodu zaten büyük sütunları.. Dürüm ün az yukarısında gürpınar yokuşundan çıkarken ?
bykarakus
16-09-2011, 09:52
Tabikii bayece ;))
ORKUN D.
16-09-2011, 09:57
tamam o zaman doğru biliyomuşum. Yoldan geçerken görünüyodu zaten büyük sütunları.. Dürüm ün az yukarısında gürpınar yokuşundan çıkarken ?
aynen kule zaten heryerden gözüküyor ona geldikten sonra bayeceyi bulamamak imkansız gibi bişey :)
fikir veren herkeze tşkr. iyi oldu benim için
Albatros daha iyi geldi
bi alternatifte ben vermiş olayım herşeye rağmen.gürpınar sahilde lunapark karşısı güngör et lokantası..pişman olmazsınız
slhdmr34
17-09-2011, 19:28
Bayece hem manzaralı hem kaliteli
bayecede guzeldır ama benım favorım buyukcekmece sahılde star balk lokantası bence dene
Thracian
17-09-2011, 20:43
Abi az daha yol yap silivride garden a git :)
aynısını yazacaktım 20 dk yol tutmaz
Ahmet Saraçoğlu
17-09-2011, 20:55
Albatros kesinlikle...
İşletmecisi mecit bey e Ahmet Saraçoğlunun arkadaşıyım derseniz gereken ilgiyi fazlasıyla gösterecektir.
Albatros kesinlikle...
İşletmecisi mecit bey e Ahmet Saraçoğlunun arkadaşıyım derseniz gereken ilgiyi fazlasıyla gösterecektir.
Tavsiyenize güvenip bu akşam gitmeyi düşünüyorum. Fiyatlar ne seviyelerde acaba ? :)
Rezervasyon gerekir mi ?
SOMEONESPECIAL
29-12-2011, 11:13
Düven'i tek geçerim :icon_tup:
Kaşarlı Tandır Kebabını da tavsiye ederim.
Bayece tavsiye ederim,
:icon_tup::icon_tup:
bencede bayece tek geçerim bu tarafta...
SHOCKİNG
29-12-2011, 13:11
Bayece'yi bende tavsiye ederim..
Albatros kesinlikle...
Tavsiyenize güvenip bu akşam gitmeyi düşünüyorum. Fiyatlar ne seviyelerde acaba ? :)
Rezervasyon gerekir mi ?
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Nişanlımla gittim. gayet güzel ilgilendiler. Yer ve konum itibariyle de çok hoş biyer. (Denizin üstündesiniz)
Tavsiye ederim. Fiyatları da makul, 2 kişi 60 lira civarında hesap ödedeik.
katılıyorum albatros konumu itibari ilede çok güzel bir yerdir..