Orijinalini görmek için tıklayınız : Lost
LOST dizisini bircok arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3sezonunuda izledim ve 500 kişilik senaryo ekibinin yazmış oldukları beni fena gerdi düşündürdü.Aranızda izleyenler vardır tartışmak sormak istediklerim olabilir burada paylaşabileceğimizi düşündüm.
LOST dizisini bircok arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3sezonunuda izledim ve 500 kişilik senaryo ekibinin yazmış oldukları beni fena gerdi düşündürdü.Aranızda izleyenler vardır tartışmak sormak istediklerim olabilir burada paylaşabileceğimizi düşündüm.
ya baran begüm de başladı izlemeye sosyal hayatımız bitti vallaa :P hehe
yusufbatırel
12-10-2007, 12:13
ya baran begüm de başladı izlemeye sosyal hayatımız bitti vallaa :P hehe
:):):):):)
Hic bulasmadım, düsünmüyorum da :)
eet süper bi topic olmuş herkes izlemeli diorum :)
Low-Rider
12-10-2007, 12:45
valla tartışmayla çözülücek yanı yok lostun,o kadar çok bilinmeyeni var ki:)
arka arkaya 3sezon birden izleyince baya güzel oluyor ama
Yapımcılarının açıklamasına göre(gossip olabilir) diziyi 4. sezonda bitirmek istiyorlarmış... Aslan 6 sezon sürmesi planlanan dizi 4 sezona indirgenince, yapımcılar, açıklanmayan bu kadar çok olay yaptıktan sonra komple diziyi nasıl 4. sezonda toparlayıp bitireceklerini kara kara düşünmeye başlamışlar... Hadi bakalım hayırlısı...
Low-Rider
12-10-2007, 12:50
bu kadar reyting alan bir diziyi bitirmezler 4sezonda.
Walla benim de umudum o yönde ama ben de bir sitede okumuştum paylaşayım dedim... İnşallah bitirmezler ama inşallah da 10-12 sezon yapmazlar :D
Shadow_Dancer
12-10-2007, 12:55
Hic bulasmadım, düsünmüyorum da :)
Aynen, bu kadar hit olan diziler felan nedense bana itici geliyor...
Low-Rider
12-10-2007, 12:56
6sezonluk sözleşmeleri olduğunu okumuştum bir çok yerde ama nolucağı belli olmaz tabi 4.sezonda da bitirmezler:D
lost süper şiddetle izlemeyenlere tavsiye ediyorum ...
4. sezon da artık başlasa ...
dizideki tek hayal kırıklığım 3. sezon bittiğinde Lost u yaratan 2 kişi "Lost Answers" olarak çıkardığı söyleşi komple 3 sezon özeti hep bizim gördüğümüz şeyleri anlattılar 4. sezon a dair 1 tane ip uçu vermediler çok acımasızca :)
"previously on LOST ! " o herifin ses de süper ya :P
^^ANIL^^
12-10-2007, 13:01
vallahi ablam ilk sezonundan beri izliyo manyak gibi bi ara bende izliyodum ama acaib sarıyo sarmak istemiyorum ben hiç :):):)
http://www.lostblog.net/postimages/desflashes.jpg
benm adam ım Desmond iskoç whiskey lover :D geleçeği görmeside gzl bişi abi bende öle olmak isterdim :P
http://gallery.lost-media.com/albums/ep-caps/season3/3x08-flashes/2/flashes-cap357.jpg
bu arda piyasada satılan en pahalı wiski iskoç 21 yıllık Johnnie walker blue label
bu ise 60 yıllık iskoç çok acaip bişi nette çok aradım ama bulamadım hikayesini bilen warsa bana anlatırsa sevinirm :)
Low-Rider
12-10-2007, 13:06
kaan sende iç onun kadar sende gör geleceği:D
kaan sende iç onun kadar sende gör geleceği:D
ahuauhauh kanka süpersn ya koptum içmek için bi bahane daha buldn bana eyw :D
walla ben almıyım lost falan benımde abla takıp edıyo bu tarz dızılerı...lost mu battlestar galactıca mıs,prıson breakmıs, vırık cırık hepsını ızlıyolar..
^^ANIL^^
12-10-2007, 13:18
walla ben almıyım lost falan benımde abla takıp edıyo bu tarz dızılerı...lost mu battlestar galactıca mıs,prıson breakmıs, vırık cırık hepsını ızlıyolar..
tünay aynen vallahi ablam ilk çıktından veri takip ediyo lost hero bilmem ne ıvır zıvır bisürü dizi :)
dizideki tek hayal kırıklığım 3. sezon bittiğinde Lost u yaratan 2 kişi "Lost Answers" olarak çıkardığı söyleşi komple 3 sezon özeti hep bizim gördüğümüz şeyleri anlattılar 4. sezon a dair 1 tane ip uçu vermediler çok acımasızca :)
O sesin bir de sen Heroes versiyonunu dinle o daha bomba :D
tünay aynen vallahi ablam ilk çıktından veri takip ediyo lost hero bilmem ne ıvır zıvır bisürü dizi :)
anıl bıde netten ındırıyolar hepsını haftasonu arkadaslarıyla bı toplanıyolar evde sabaha kadar sıradan ızlıyolar ya cok garıp wallaha:)
herhafta beklemek koyar aslinda lostu ama dvd olunca bi oturunca 5 bolum izlemeden biraktirmio meret dizi :D
ALPER-VNS
12-10-2007, 14:05
inat ettim izlemicem.. herkes lost lost gıcık oldum daha izlemeden
buradan spoiler veren olursa var ya tenhada sıkıştırırım çok pis :D
walla en ızlemedım hıc bı bolumunu ama kız arkadasm manyaa, jack mi ne varmış, (uyuz oluom herife bizimki bayılıo ona) 4. sezonda sakat kalıyormuş bacağının tekinı köpek balığı kıtlıcakmış
Low-Rider
12-10-2007, 15:34
Hit olduğu için ve çoğu kişi sevdiği için uyuz olmakta enteresan:) izleseniz seversiniz sizde.
Serkan.S
12-10-2007, 16:22
izlemeyen çok şey kaybetmiştir ama Ana vurulmıcaktıııı yazık ettiler kıza hala o aklımdadır :D
Ben 2. sezonun ortalarında sıkıldım yarıda bıraktım, tekrar başlamaya üşeniyorum. Kesinlikle söyleyebilirim ki Heroes çok daha güzel bir dizi. Heroes rulesss....
valla 3sezonda ameliyattan sonrasını izleyememiştim şimdi izlyrm...
Lost 1.-2.-3. sezon, Heroes 1. sezon ve 2. sezonun ilk 3 bölümü(zaten daha 4. bölüm yayınlanmadı :D) hakkında itinayla spoiler verilir, kafa karıştırılır, izlemeden işler bozulur :D
Ben bir ara Saw(Testere)'ı izlicek 1-2 sene evvel, "hahaha katil yerde yatan zuahaha :D" yapmıştı sanırsam onun intikamını alıyorum hala :D
SerkanKurt
12-10-2007, 18:56
lost süper bir dizi ya şubatta başlıyormuş yeni sezon.
yok abi kolay kolay 4.sezonda bitiremezler, yanıtlanmamış bin tane soru var , 24 bölüme nası sığdırsınlar. bence 4 başlasın bir an önce yoksa kafayı yicem. Bu aralar 24'e sardım bakalım sonumuz hayırlı olsun
canseks&yedi sıkıştırır ben döverim :D
dörde indirmiycekler de geri kalan sezonları 16 şar bölüm yapıcaklar diye biliyorum ben
spoyler vereyim hemen;
dizi 2010da bitiyor :D
Prison Break bitti 2 sezonuda 3. sezonu bekliyorum acayip hoşuma gitmişti ....
Lostunda 1-2-3 sezonları arşivde var aldım koydum ama onada tutulucam ekran manyaa olcam diye izlemekten cekiniyorum hala ilk bolumunu :D
izle abi izle, ilk bölüm manyaa çevirio zaten adamı...
izle abi izle, ilk bölüm manyaa çevirio zaten adamı...
Valla korkuyorum prison break 2 sezonun tamamını 1 hafta sürmedi izlemem :D buda sararsa yandık sosyal hayatım biter :D hehehehe şimdilik kenarda duruyo bi ara gerekeni yaparım artık :D
iddda ediyorum lost 4. sezon 2 günde izlicek adam aranıyo dese dünya da hayat durur ...
tamama hereos güzel , prison break harika ama LOST bambaşka ötesi yok ...
lost u izlemeyenler çok şey kaçırıyor...
ilk 2 sezon çok iyidi ama 3.sezonda baydı biraz.
bakalım 4.sezonda neler olacak merak ediyorum. insan izledikçe izleyesi geliyor piskopata bağlıyor insanı yahu :D
streetracer_nos
12-10-2007, 23:58
prison break şiddetle tavsiye ederim
lost fena sarıyo ya. kalkmadan sezonu yarıladığımı bilirim :)
bnm kuzende youtube dan izlio paso nedir anlamadım:D
Bende cevremden cok duymuş gıcık olmuştum gidip 3sezonunuda aldım ve 2haftada bitirdim.Su ana kadar cekilen en kapsamlı ve komplike dizi.Siteleri falam var mıllet baya kafa patlatıyor.Mitolojiye meraklı bir arkadaşımla izledim aslında coğu seyin göndermesi var din bilim v.s inanılmaz seyler yauu :D Bu arada 4.sezon fragmanlarına youtube den ulaşabilirsiniz..Heyecanla bekliyoruz..
evet bu lost böyle ya. çok kişi tarafından ilk önce gıcık olunmuş,sonrada herkes tarafından tırım tırım sezonları aranarak alt yazı indirmek için cebellendiği deli bi dizi :D
O değil de Lost'un topic'i Heroes topic'ini çok daha kısa bir sürede geçti ben biraz kıskandım sanırsam :D
hahaah yaşasın intikam :) kanka heroes falan yalan LOST ezer geçer..
Lost gıraL ya... çok kapsamlı bir türk sitesi var
www.lostforum.gen.tr
her bölüm ertesi gün link olarak veriliyor, altyazısıda sitenin kendi ekibi tarafından hazırlanıyor.
hahaah yaşasın intikam :) kanka heroes falan yalan LOST ezer geçer..
ama... ama... ama He... HEROEEES :D :D
17-18 saat aralıksız izleyip uyuyunca ruyalarında Previously on LOST diye başlıyo:DSawyerı kuzenin gibi hissediosun Kate içinden saydırıyosun arasıra fln:DMario desen arkadaşının hep ezillen şişman kardeşi gibi fln oluyo..Ahh ahh başlasın artık yaa özledim:D
Kate is my girlfriend plss laf yok yengene :)
Low-Rider
15-10-2007, 10:16
bırakın kate i ya ,ana lucia vardı bir zamanlar:hahaha:
O marionun sewgilisini boşuna öldürdüler yaw ondan çook malzeme çıkardı eksik kaldı giderken..Kadın deliler hastanesindeymiş ama psikoloğu oynuyodu.Niye orda neler olmuş hiç bişi yok bence en hatalı olay o oldu dizide
Arkadaşlar aklıma gelenleri sorayim hele..En son kate ve jack konustularya,benim düşünceme göre bunlar adadan kurtuldu ama geri döndükten sonra pişman oldular özellikle jack.Bence BEN haklıydı herseyi biliyordu bu elemanlar adadan kurtulunca hata yaptıklarını anladılar ve 4.sezonda tekrar geri dönmeye calışıcaklar ne dersiniz.
Low-Rider
15-10-2007, 10:25
adadan kurtulmadılar,hep flashback gösteriyorlardı ya karakterlerin geçmişine dönüp bu seferde flashforward gösterdiler.bu sefer geleceği gördük,kurtulucaklar ama göründüğü gibi kurtulduktan sonra pek hoş bir durum çıkmıyor ortaya
bence jack in düşüncesiydi o ... o ada dan kurtulunca kate in onla işi olmicak we ona bakmıyacağını onsuz da yzapamıyacağından sıyırıcağını düşünüyor ...
bence jack in düşüncesiydi o ... o ada dan kurtulunca kate in onla işi olmicak we ona bakmıyacağını onsuz da yzapamıyacağından sıyırıcağını düşünüyor ...
Jack KAtesizlikte sıyırıyorsa sıyırsın :D Aslanım Sawyer :D nasıl goturdu hatunu ...btw sizce cenaze kimin? Bence sawyer
ama bide şu war kate o bekliyor gitmem lazım diyor ya :) sawyer ın cenazasş olduğunu sanmıyorum ama başka kim olabilir slkghksğjodf işte bu yüzden lost u seviyoruz :D
flashforward'larda jack'in paso uçağa binip tekrar adaya düşme isteği var, dönmek istiyor.Bu baba bence Kate'siz yapamaz. Ama artık başlasın çıldırcam yoksa...
zaten gözküyor hep haritalarla bi planlar yapmış aramalra ada nn yerini bulmaya çalışıyor sonra hep uçuyorum düşmek istiyorum filan diye birşeyler söylüyordu ...
bi de bunlara limitsiz uçuş hakkı verilmiş ya oceanic airlines tarafından, sabah akşam uçmaktan jetlag olup kafayı iyice sıyımış olabilir mi?? :D
Low-Rider
15-10-2007, 13:59
charlie'ye yazık oldu ya,sevimli karakterdi.
İyide katin tutuklama kararı war adadan kurtulsa direk mpusta lost olması laazım:DBence orda anlatılmak istenen hepsinin dünyayala bağının adaya gelmeden önce kopmuş olması..Kimsenin kaybetcek bişeyi yok...
o diil de bi jacob vardı o noooldu ona ne diyosunuz :D
Low-Rider
15-10-2007, 22:06
onun topu bi hatch'e kaçmış zamanında,hiç sorma:D
abi bana jacob deme tırsıorm allaama kitabıma
jacob u sbaha kadar tartışsak bulamayız ... jacob mu siyah duman mı .. derken gene sıyırcaz işte bu yüzden lost u seviyoruz ...
Siyah bulutunda jacobunda adanında bahsi geçen ne istersen içinden o cıkar denen kutununda hepsinin dinde mitolojıde bir karşılığı var hepsinin temsil ettiği birşey var.Nasıl bir para varsa şirkettede adaya fena sistem kurmuşlar amaçları ne acaba sadece insanlar üstünde psikolojik deneylermi??
şuna bi bakın derim Lost hakkında güzel bi teori ...
tıklayın (http://www.comolokko.com/index.php?option=com_content&task=view&id=145&Itemid=1)
size göre ben(benjamin linus) hain mi yoksa kahraman mi?
Bence ilk dharma girişimi çalışanlarını ki babasıda bunların içinde adanın yerlileriyle bir olup öldürmesi onu hain yapar.Bide şuan hatırlayamadığım bişi war hani küçükken bi kız arkadaşı wardı oyuncakları fln wardı bunların.o kıza nooldu?
Başlıyorumm ahada actım cdbox un kapagını :D hep sizin yüzünüzden ne güzel duruyodu ole kenarda :D Ya Allah :D
Ahanda iptal oldu pazar günkü pist organizasyonu:DEhueuhe
Kazamız mübarek olsun . . :) :)
killererkan
17-10-2007, 08:52
Arkadaşlar henüz LOSt izlememiş arkadaslar bence bu topiği takip etmesinler, burda tartışılacak konuların hepsi yüksek dozda spoiler içerecektir !
-ben 3.sezonu bitirdim...Lost izlerken hep büyük keyif aldım...aklımda tabiiki bazı sorular var benimde..
ilk olarak
-sizce michael ve walt kurtuldular mı?
Arkadaşlar henüz LOSt izlememiş arkadaslar bence bu topiği takip etmesinler, burda tartışılacak konuların hepsi yüksek dozda spoiler içerecektir !
-ben 3.sezonu bitirdim...Lost izlerken hep büyük keyif aldım...aklımda tabiiki bazı sorular var benimde..
ilk olarak
ben hiç sanmıorum,karaktersiz michael kurtulamamaıştır işallah :D
killererkan
17-10-2007, 08:58
o ufak tekneyle ve ne kadar yakıtı olup olmadıgını bilmeden herif çekti gitti..
Michael aslında iyi bi karakterdi ama yaptıklarına bakınca..inanamıyorum..delirdi Walt için resmen
o ufak tekneyle ve ne kadar yakıtı olup olmadıgını bilmeden herif çekti gitti..
Michael aslında iyi bi karakterdi ama yaptıklarına bakınca..inanamıyorum..delirdi Walt için resmen
Yapma yav michaeldan cacık olmaz :D
Serencebey
17-10-2007, 10:21
michael gebersin gitsin benım merak ettigim o yer altı zıkkımından ne cıkıcak
size göre ben(benjamin linus) hain mi yoksa kahraman mi?
kendi halkını süper etkisi altına almış bence, kimse durup bi lan noluyo filan dememiş demiyo da, o yüzden kahraman olmasa da süper bi lider. ben baya seviyorum şahsen kendisini :D
o ada da tam oalrak neler oluyor bitiyor bilemiyoruz ki ( jacob , siyah duman vs vs vs ) Ben in belkide bi yapma sebep i çıkıcak ilerde ... açıkcası Babasıda pek baba değil yane ... o yüzden hain mi kahraman mı anlamak zor :)
işin ilginç noktası ben i çocukken bulan adam a dikkat ettiniz mi hane saçları uzun ? Juliet ile görüşme yapan o adam hala ben in grup unda ve şimdi saçları kısa ve bunca zaman hiç yaşlanmamış ... ben i ada halkınn arasına soktuğu halde şimdi ben in emrinde ...
bi nokta daha Juliet onların merkezine giderken burda hava alanımı varmış hiç bilinmiyor diyor ... o adanın orda büyük işler war ... + Juliet Sawyer ın adam öldürdüğünü bile ! biliyor hatta ona James diyor ... özel yaşamları bulmak kolay ama öle kimse nin bilmediği kimse nin olmadığı bi yerde olan olayı bile biliyor çok ilginç..
Maxiboost
17-10-2007, 15:37
ne dumanı ne jacob u yaw :D izlettirmeyin şunu direniyorum hala :D
kesin izle çok şey kaçırıyosun çok gzl lost
ilk olarak
İzlememişlerde takip etsinler bence belki bikaç kişiye iyilik yapmış olur izletiriz diziyi.. ama dizide ceşitli dinlere göndermeler v.s var
E burda tartışalım sarıyo bizide:DBu arada o beni küçükken bulan we haala emrinde olan adam hiç yaşlanmamışta buda bi detay
abi dikkat edin Ben'in komple adayı ele geçirme zamanına flashback yapıldığı bölüme... benden söylemesi...
abi dikkat edin Ben'in komple adayı ele geçirme zamanına flashback yapıldığı bölüme... benden söylemesi...
ne varmış o bölümde efecim aydınlat beni tek tek tüm bölümlere baktırma bana şimdi :D
Serencebey
17-10-2007, 23:57
o ben varya PKKlı olm aslında :D
ne varmış o bölümde efecim aydınlat beni tek tek tüm bölümlere baktırma bana şimdi :D
izle abi izle, hatta otur baştan 3-5 kere izle o bölümü
ben hakkında çok şey öğreniosun abi, çocukluğunu,ruh halini,jacob hakkında fikir yürütmeni sağlayacak en büyük ipuçları orda.
bi de tekrar hatırlatayım
www.lostforum.gen.tr benimde üyesi oldugum bir site, lost hakkında hersey mevcut aylık lost dergisi bile cıkarıolar...takip edin özellikle teoriler kısmını...
yok o bölümü gayet iyi hatırlıyorum babasını, ormanda onu bulan adamı, çocukluğunu, babasını nasıl öldürdüğünü, jacob'ı falan ama hangi kısmından bahsettiğini merak ettim ben senin :)
babasına,bulan adama,nasıl öldürüldüğüne dikkat et abi...
Çatlııcam...Annatsana burdan ben,m lost dvdlerim kız arkımda haala açıp izleyemiorum
sawyer adamım nası götürdü kate i :) muahuauh o sahneler varmı youtube de cok aradım bulamadım muahaha
sawyer adamım nası götürdü kate i :) muahuauh o sahneler varmı youtube de cok aradım bulamadım muahaha
o sahneleri görmemek daha iyi aklıma geldikçe sinirleniyorum zaten :D
walla bende 2.sezon 15 inci bölüme kadar izledim sonrada dewam etmeye waktm olmadı :D
Serencebey
18-10-2007, 23:44
Arkadaslar elımde full 1-2-3 HD mecvut 50Gb toplamı isteyen varsa Ankaradan ulastırabılırım.
Sehır dısı varsa DVD'yi gondersın cekem :D
Arkadaslar elımde full 1-2-3 HD mecvut 50Gb toplamı isteyen varsa Ankaradan ulastırabılırım.
Sehır dısı varsa DVD'yi gondersın cekem :D
bana lazım ya ilk 3 sezon msn kullanıyorsan : eriador_raistLin@hotmail.com ordan detayları halledelim ? şimdiden teşekkürler :)
Beyler bana 3. sezon 1. bölüm dvd lazim bendekini basina kaza geldide. Evde olay olmadan nasil halledecegiz. Helpp lütfen.
killererkan
19-10-2007, 11:23
BEn şahsen kate'den nefret ediyorum ,acaip irrite 1 kadın bence...hem jack e buyuk bi ilgi duyarken bi taraftanda sawyer ile çatır çatır takılıyo olması çok sinir bozucu.. dizideki en dengeli bayan Sun...
the others'ın bizim elemanlar hakkında bu kadar detaylı bilgiye nasıl ulaştıkları ise başka 1 soru
Elemanlar hakkında bu kadar bilgi sahibi olmaları bizim düşündüğümüzden daha akılalmaz bir durum olduğunun kanıtı.Ayrıca ucağın düşüp mılletin sağ cıkmasıda ilginç..Sizde helikopterden düştüğünü iddia eden kadın doğrumu sölüyor yoksa BEN o kızın iyi niyetli olmadığı konusundaki düşüncesinde haklımı?
killererkan
19-10-2007, 11:53
4.sezonun olayı zaten bence buyuk ihtimalle o kız ve o kızı gönderenlerle ilgili olacaktır
sonucta Ben ve dadaşları tüm dharma girişimindekileri çatır çatır telef ettiler.. dharma nın intikamı olabilirmi? Alıkalmaz olaylar ve soru işaretler bu dizinin en güze yanı cidden
Yalnız ben biara o kadar bilinmeyen olduki ben vazgeciyordum izlemekten.Biraz acıklanmasını istiyor insan izlerken.Yapımcılar dizi bittiğinde kafalardaki tüm soru işaretlerinin silineceğini sölüyor bakalım bekliyoruz..
Low-Rider
19-10-2007, 16:35
bu adamların bir şekilde dışarıyla bağlantısı var,denizaltı vs. ayrıca tv yayını da vardı hatırlarsanız jack'in esir tutulduğu bölümlerden birinde tv de canlı yayınlanan maçı göstermişlerdi.
killererkan
19-10-2007, 18:14
evet dışarısıyla bağlantıları var ama adalarına 1 uçak düşüyor ve uçaktaki herkes hakkında süper detaylı dosyalara ulaşabiliyorlar.. bu biraz soru işareti değilmi?
Low-Rider
19-10-2007, 18:17
jack'in doktor olması gibi basit bilgileri öğrenmeleri normal ama,sawyer'ın babasına kadar locke'un sırlarına kadar öğrenmeleri düşündürücü
bu adamların bir şekilde dışarıyla bağlantısı var,denizaltı vs. ayrıca tv yayını da vardı hatırlarsanız jack'in esir tutulduğu bölümlerden birinde tv de canlı yayınlanan maçı göstermişlerdi.
e abicim zaten hatırlamıo musunuz , Ben gitti o rus'un hatch'ine uçak düştükten hemen sonra.Bu uçaktaki herkesin hayatının her detayını öğrenmek istiyorum falan filan bişiler dedi.O hatch patladıktan sonra dışarıyla bağlantı birtek su altındakiyle sağlanıodu.
Low-Rider
19-10-2007, 20:31
heh doğruu be efe unutmuşum ben onu,istihabarat teşkilatı gibiler:)
Lost'u hiç izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum nedense :D ne bilim hiç te merak etmiyorum nasıl bişey diye
Kız arkadaşım jacobun ne mal olduğunu buldu :D
Jacob aslında kollektif bilincin şekil almış hali; ki bu da insanların rüyalarına girme, onları yönlendirme gücünü veriyor ona. Jacob iyi ya da kötü değil; phoenix gibi (adada dolaşan siyah duman) karşındaki neyse o oluyor, yani sen iyisen o da iyi, kötüysen o da kötü; yani mirro image denilen kişinin kendi aksi. Ki adadaki siyah duman ve jacop arasında da çok sağlam bir ilişki var ; ya jacop onu yönlendiriryor ya da duman jacop'ın ta kendisi. Kollektif bilince bu linkten de ulaşabilirsiniz. http://gulernameste.blogcu.com/3039497/
Bu başlıı çok sewdim yaw:D
Lost'u hiç izlemedim, izlemeyide düşünmüyorum nedense :D ne bilim hiç te merak etmiyorum nasıl bişey diye
merak etmiyosan o ayrı ama eğer kapıcının oğlu bile izliyo ben izlemem diyosan çok şey kaçırıyosun :D
Serencebey
03-01-2008, 14:04
evet arkadaslar beklenen an geldı :D
http://www.dizidizi.net/wp-content/uploads/2007/12/lost-sezon-4-yayin-tarihi.jpg
“LOST“un 4. sezonu için kesin yayın tarihi bugün ABC tarafından açıklandı. Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz aylarda yayın günü çarşamba gününden pazartesi gününe çekilmişti. Fakat, bugün yapılan açıklamada; “LOST“un kesin yayın günü perşembe, saat 21:00 olarak belirlendi. Ayrıca, 4 Şubat 2008 olarak belirlenen 4. sezonun prömiyer tarihi ise 31 Ocak 2008‘e geri çekildi. Tabii, bu değişiklikte kanal yetkilileri, her ne kadar Amerikan Senaryo Yazarları‘nın yaptığı grevin etkisinin olmadığını söyleseler de kesintisiz yayınlaması planlanan 4. sezonun ilk 8 bölümü için herhangi bir sorun yokken, geri kalan 8 bölümün yayın tarihleri ise tam bir soru işareti!
4.Bölüm fragmani (http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=11&vid=1951)
Alıntıdır:
“LOST” ekibi, 4. sezonunun ilk bölümlerinin hummalı çekim çalışmalarını sürdüredursun, ABC’nin “LOST” için tuttuğu güvenlik yine işlemiyor gibi. Dizi setine girdiğini, daha doğrusu sette call-sheet (bir bölümde olacak olan olayların ve mekanların yazılı olduğu kâğıt) kâğıdını gördüğünü iddia eden bir arkadaş, dizinin 4. sezon 3. bölümünün konusunu, bölümde neler olacağını 3-5 maddeyle yazmış. Spoiler görmek istemiyorsanız lütfen yazının devamını okumayın.Dizinin ilk iki bölümünde neler olduğunu henüz bilmediğim için, bu haberi fazla yorum yapmadan, olduğu gibi aktarmaya çalışacağım. İşte diziden birkaç parça kopardığını iddia eden arkadaşın söyledikleri: 4×03 numaralı bölüm “The Economist” adıyla olacak (bu adın değişme ihtimali var) ve Sayid odaklı bir bölüm olacak. Üstelik bu bölümde Sayid’in flashforward’ı olacağı iddia ediliyor, yani Sayid’in de adadan kurtulduğu gibi bir bilgi çıkmış oluyor böylece.- Call sheet’te yazdığına göre, ki call sheet’te oyuncuların adları, oynadıkları karakterlerin adları, bölümde kullanılacak şeyler ve mekanlar yazar; diziye 4. sezonda dahil olacak Ken Leung adlı aktörün oynadığı karakterin adının “Miles” olacağı, Jaramy Davies’in Faravay diye bir karakteri canlandıracağı ve Rebecca Mader’ın Charlotte’u canlandıracağı belirtilmiş. Aynı kâğıtta bir de Elsa adında, Sayid’in flashforward’daki kız arkadaşını oynayacak karakter var imiş.
* “Economist” bölümü -yukarıda da belirttiğim gibi- Sayid odaklı bir bölüm olacak ve onun adadan kurtulduktan sonraki hayatını yansıtacak. Sayid’i Almanya’da göreceğiz ve Elsa adında bir kız arkadaşı olacak. Bu kız arkadaşı, Sayid’in gizli işine meraklı gibi birisi. Ancak Sayid gizli işinden bahsetmeme taraftarı, Elsa’ya bile… (burada Sayid’in işinin, adadaki deneyler ve olayları kuran şirket tarafından sağlandığı ve şirketin Sayid’in susmasını emrettiği gibi bir yorum var)
* Adada, bazı Lost’çular Ötekilerköyü’ne gidecekler ve bazı sesler duyacaklar. Kate sesin Juliet’in evinden geldiğini anlayacak ve sesi kontrol etmek için eve gidecek. Evde sesin bir dolaptan geldiğini fark edecek ve dolabı açınca Hurley’nin içinde sıkışmış olduğunu görecek (bu detayın ne gibi bir önemi var, onu ancak ilerki zamanlarda yeni bilgiler çıkarsa anlayabileceğiz veya bölümü izledikten sonra).
* Locke ve Sayid, adaya yeni gelen “misafirler”in gizemini çözmek için tartışacaklar: Sayid “misafirler”in gemisine Charlotte’la gitmeyi isterken (Charlotte’un gemiye gidebilecek bir botu olduğu söyleniyor), Locke, botta bir casusu olduğunu iddia eden Ben’e güvenmelerini önerecek.
http://www.dizidizi.net/wp-content/uploads/2007/10/lost_s4_dino_01.jpg
Bu fotoğrafta net olarak görülmese de, aşağıdaki fotoğraflara dikkatli bakıldığında ambar kapısı üzerinde dinozor benzeri bir sembol var, bu da adanın tarihine ışık tutacaktır sanırım (ada dinozorlar zamanından kalmış olabilir ama o kadar yaşlı olduğunu sanmam, hikaye çok daha uzar o zaman). Ve işte bu dinozor benzeri sembolün görüldüğü yer, ambar kapısı:
http://www.dizidizi.net/wp-content/uploads/2007/10/lost_s4_dino_02.jpghttp://www.dizidizi.net/wp-content/uploads/2007/10/lost_s4_dino_03.jpg
Eğer yanlış görmüyorsak, bu ambar kapısı, 2. sezon finalinde Sayid’in Ötekiler’in sahte kampına yaptığı baskında keşfettiği ve ardında bir ambardan ziyade tamamen kayanın olduğu sahte ambar kapılarından biri. Peki bu ambarın esas yerini öğrenebilecek miyiz, gerçekten böyle bir ambar var mı ve vardıysa ne tür araştırmalar yapılıyordu. Bu sorulara ancak üç ay sonra cevap bulbileceğiz. Ancak elimize konu hakkında bilgiler ulaştıkça sizlere sunmaya devam edeceğiz.
İşte ambar kapısındaki sembolün bir dinozor sembolü olabileceği ihtimalini akıllara getiren diğer iki fotoğraf:
http://www.dizidizi.net/wp-content/uploads/2007/10/lost_s4_dino_04.jpg
http://www.dizidizi.net/wp-content/uploads/2007/10/lost_s4_dino_05.jpg
Bu fotoğraflardakiler dinozor kemiği olabileceğini düşündüğümüz kemikler. Demek ki 4. sezonda adanın tarihine bayağı bir dönülecek gibi. Yapımcılar, 2. sezon finalinde gördüğümüz dört parmaklı dev ayak heykelinin 4. sezonda açıklığa kavuşabileceğini söylemişlerdi. Acaba bu dinozor hikayesi de ayak figürüyle birlikte açığa çıkacak mı? Ve ayak figürünün temsil ettiği ada tarihiyle dinozor kemiklerinin ne gibi bir bağlantısı olacak?…
http://www.lostblog.net/postimages/desflashes.jpg
benm adam ım Desmond iskoç whiskey lover :D geleçeği görmeside gzl bişi abi bende öle olmak isterdim :P
http://gallery.lost-media.com/albums/ep-caps/season3/3x08-flashes/2/flashes-cap357.jpg
bu arda piyasada satılan en pahalı wiski iskoç 21 yıllık Johnnie walker blue label
bu ise 60 yıllık iskoç çok acaip bişi nette çok aradım ama bulamadım hikayesini bilen warsa bana anlatırsa sevinirm :)
Desmond en sevdiğim karakter yaw :) Hele ki hızlı&heyecanlı "yes brother" deyişine bitiyorum :) :)
Blue Label gerçekten çok değişik bir içki. Bu yaz içme fırsatım oldu, hakikaten eşsiz abi :) Özelliği okyanusun dibinde özel bir fıçı içinde dinlendirilmesi. Aslında karışım , melez bir viski ama elde edilen sonuç Kaanında dediği gibi en pahalı viski olmasını sağlıyor.
3 Sezonun DVD sini (kopya da olur) satmak isteyen olursa talibim..
pm den görüşebiliriz..
Serencebey
03-01-2008, 17:37
bende full HD var istedigin zaman gel al kardesım umıtkoydeım
Bende Beysukentteyim:)
Hemen geleyim müsayitmisiniz?
Serencebey
03-01-2008, 17:54
musaitim kardesım ayıp ettın bı tasınabılırın falan varas super olur varmı?
236 22 74 odamın nosu arada konusalım
var var getiririm..
Birazdan Arıyorum :)
Low-Rider
03-01-2008, 18:06
başlasın artık bakalım bu kadar uzun aradan sonra bomba gibi bir giriş yapmaları lazım..
bence de başlasın artık..arayı baya açtılar 3.sezondan sonra..
bende full HD var istedigin zaman gel al kardesım umıtkoydeım
Işte yönetim olarak sizinleyiz her zaman , işte TechTurkey farkı :p :)
Valla Görkem şaşırmadım desem yeridir.
9 gibi Burak'a gideceğim :)
Serencebey
03-01-2008, 19:01
gel gel kardesım basımla beraber beklerım varsa sendede arsiv getir takas edeh :D
1 ay kaldı yaw zaman geçmek bilmiyor başlasın artık :)
Burak Bende ki arşiv cd şeklinde..
İstediğin bişii varsa getiriyim..
Serencebey
03-01-2008, 19:33
kap gel patron :D
Olm hangi birini getiriyim:D
Yaklaşık 40 tane film var...:)
Low-Rider
03-01-2008, 19:39
alaman filmi istiyomuş serence :D
SerkanKurt
03-01-2008, 19:48
başlasın valla artık bukadar aramı verilir bir diziye :)
4. sezon un en büyük bombası bizim low kate i kaçırcak mış geçen kafası gzlken ağzındn kaçırdı :D
Low-Rider
03-01-2008, 20:03
olm ben ağzımdan kaçırdım da sen niye buraya yazıyosun bak olmadı :D
sana da hurley'i alalım :D
olm ben ağzımdan kaçırdım da sen niye buraya yazıyosun bak olmadı :D
sana da hurley'i alalım :D
adam a kate i verioz herif bize hurley dio ya wazgeçtim Mr.Eko yu al sen :p
Ben 2 sezon olucagını begenilince eklemeler yapıldıgını duydum.
2. sezondan sonra herşey berbat oldu heycan kalmadı abudik şeyler çıkmaya başladı nasıl topluycaklar merak ediyorum.
adamı gögsünden vuruyolar bikaç gün sonra tak canlanıyo ne kan kaybı ne şok ne enfeksiyon var ahahaha
Serencebey
04-01-2008, 11:24
kanka okadar toktor var :D
2. sezondan sonra herşey berbatmı oldu ? yapma lütfen bence en iyi sezon 3. sezondu herkes şu 4. sezon başlasada görsek diyor ...
Serencebey
04-01-2008, 11:30
2. sezondan sonra herşey berbatmı oldu ? yapma lütfen bence en iyi sezon 3. sezondu herkes şu 4. sezon başlasada görsek diyor ...
yerden goge kadar haklısın kaancım, bende her sezon ayrı bır tat verıyo..
tv'den degil dvd'den komple izledim 1 ve 2'de iyi gidiyordu 3'te beni sıktı yani artık saçmalıyorlar. keltoş ölüyo sonra diriliyo !!!!
http://tr-load.com/uploads/422f8486af.jpg
http://www.thetailsection.com/uploaded_images/lost_dharma_decoded-747503.jpg
http://www.ucandaire.org/imaj/jeon/lost.jpg
Lost Season 4 Offical Trailer ; http://www.youtube.com/watch?v=0ou7cWOTXJs
hadi 4. sezon başlamadan tekrar bi ateşliyelim şu işi :)
şimdi öncelikle Deasmond için gelen kızın yalancı olduğu çıktı Charlie ölmeden ! önce eline yazdımıştı Penny nin gemisi değilmiş diye . peki kim bunlar ve deasmond la penny nerden biliyorlar , Deasmond ın orda olduğunu nerdn biliyorlar ?
ben 3. sezon finall inde ağaç a bağlı iken demişti jack e bu adayı bulmak isteyenler var bunlar onlar gelirlerse hepinizi öldürürler diye ! ( fragmanda 51 saniyede başlıyor galba yanlış anlamadıysam )
Charlie hakkında boğulmayı beklerken tek gözlü adam el bombası atmıştı o patlama sayesinde çıkacak gelcek diyorlar ...
3. sozun un sonunda başka bi yer gösterilmeye başlandı .. adadan kurtulmuşlar jack durmadan hesap yapmış adann yerini bulmaya çalışıyor ... Ve meşur ölen acaba o kim ? artı kate sonunda gitmem lazım o bekliyor diyor o kim ?
ve meşur JACOB ... john locke la konuşmuştu " Help me " demişti o iş olacak
bu arada 8 bolum gosterip 6 ay sora diger 8 i vericeklermis yazarlar grevde olduu icin
yeter artık başlasın şu sezon :)
tv'den degil dvd'den komple izledim 1 ve 2'de iyi gidiyordu 3'te beni sıktı yani artık saçmalıyorlar. keltoş ölüyo sonra diriliyo !!!!
dikkatli izleseydin anlardn ölmüyor .. daha önceki bölümlerde babasına böbreğini vermişti artık orası boş mermide oraya denk geliyor o sayede hayatta kalıyor gayet mantıklı ...
dikkatli izleseydin anlardn ölmüyor .. daha önceki bölümlerde babasına böbreğini vermişti artık orası boş mermide oraya denk geliyor o sayede hayatta kalıyor gayet mantıklı ...
şimdi kurşun orda bi organ parçaladıgı için degil sadece enfeksiyon nedeni ile de öldürür. yani böle bi açıklama yapıyolarsa şaka yapıyolar derim. Bu imkansız bişey hem sıvı kaybet hem enfeksiyon oluşsun üstüne üstlük hasta şoka bile girmiyor.
işte ilk 2 bölümde uçak düşmesi hariç abartı yoktu
lan başlasın yeminle sıyırıcam balatayı artık aloooooo yazarların grevine başlarım ha
şimdi kurşun orda bi organ parçaladıgı için degil sadece enfeksiyon nedeni ile de öldürür. yani böle bi açıklama yapıyolarsa şaka yapıyolar derim. Bu imkansız bişey hem sıvı kaybet hem enfeksiyon oluşsun üstüne üstlük hasta şoka bile girmiyor.
işte ilk 2 bölümde uçak düşmesi hariç abartı yoktu
Ben sana kısa bi özet geçeyim. Koca uçak adaya düşüyo 50 kişi hayatta kalıyo. Adanın hastalıkları falan normalden çok daha hızlı tedavi eden özel gücü var. Fotoğraf çeken duman var yazar kasa sesi çıkarıyo ...ve dizide abartı yok diyosun öyle mi? :D :D
Bence Locke'un kurtulmasına adanın hastalıkları tedavi etme gücünü bahane ederler. :)
o adada ne olursa eyv diceksin :) orda her an herşey olabilir
previously on Lost!
az kaldıı arkideşler son 30 saat fln gibi birşey :)
Uyduda yada digiturkte vs hangi kanalda yayınlanacağına dair bir fikri olan var mı acaba ?
Serkan.S
30-01-2008, 15:53
amerıkada bıter bıtmez 10 dk sonra izlicem :D
Vtec-SEDAN
30-01-2008, 16:00
ya ne diziymiş ön yargılı bakıyordum sıkılırım diye ama acaip hit topluyor izlicem bende:)
ilk bölüm 2 saat olcakmış hadi gözümüz aydın :)
Dizimax vercekmiş görkem ama 27 şubattan itibaren ! :Deli:
gene torrent e kaldık ...
http://www.digiturk.com.tr/theme/series.aspx
canına yandıımın dizisi başla artık :D
eri kaan torrente ne zaman düşer beni bilgilendir bro :D
baba direk torrent linkini paylaşalım burda kim bulursa koysun...
ya ne diziymiş ön yargılı bakıyordum sıkılırım diye ama acaip hit topluyor izlicem bende:)
Benimde çok tutulan şeylere karşı hep önyargım ve antipatim vardır ama bu meret çok başka :)
yanılmıyorsam 3sezonda 69 bölüm var. Bir bölüm ortalama 42-43dk olduğunu varsayarsak toplam kaç saat tv&bilg. başında zmn harcağıdığımız ortaya çıkar :):)
Aslında dizinin en kilit noktası merak duygusunu doruğa çıkarması. Bu yüzden aralıksız arka arkaya 4-5bölümü soluksuz izleyebiliyorsunuz.. tabi sosyal hayatmış vs. hepsi pert oluyor :)
Önceden uyarmak istedim :heyoo:
........bu yüzden aralıksız arka arkaya 4-5bölümü soluksuz izleyebiliyorsunuz.. tabi sosyal hayatmış vs. hepsi pert oluyor :)
................
hadi rekorları yazın arkadaşlar :D
2.sezon dvdleri elimdeyken 1-12 arasında 3-11 yani 9 bölümü aralıksız seyrettim. :heyoo:
hayatımda dizi izlemezdm taki bi gün kardeşim lost 1 sezon un dvd lerini ewe getirene kadr ... bi gün can sıkıntısı yapcka bişi yok bizimkiler izkerken gözüm takılmıştı doğal ortam filan bi bakim diye bakış o bakış o gün ark arkaya 2 dvd bitirdim sonra gerisi ***** ... izlemeyenler bence hemen başlasın çok şey kaçırıyor ...
evet kaan benden de sapık çıktı kendisini kutluyoruz :D
ben toplu izlediğim zamanlar gece 1 de başlıyodum sabah 6 da falan kapıyodum bölüm olarak bilmiyorum ama 5 saati buluyodu bi de gece olunca daha bi gerilimli oluyodu süper süper :D
Heroes 1. sezon 1-7 + Lost 3. sezon son 7 bölüm akşam 8de oturdum sabah 6.30 aralıksız WC'siz, en son işemeye zor yetiştim o kadar diyeyim, artından 7de bir daha oturup Heroes 8-10 arası 3 bölümü daha izleyip 9-9.30 gibi uyumuştum :D
Low-Rider
30-01-2008, 19:00
alias derim başka bişi demem,5sezon izledim dizi bitti,izlemiyorum artık bişi,hiçbiri bağlamaz beni bu kadar
sen bilirsin uğur:D
sıkıntınmı vardı ugur hadi var cocugu nie zorluyosun :hahaha::D
http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=about
şu an itibariyle abc de yayınlanmasına tam olarak 8saat 15dk var gibi görünüyor. Var mı bnm gibi sabaha karşı galayı izleyecek olanlar :) :)
hadi rekorları yazın arkadaşlar :D
2.sezon dvdleri elimdeyken 1-12 arasında 3-11 yani 9 bölümü aralıksız seyrettim. :heyoo:
ben üstüste 6bölümden fazlasına çıkamamıştım ama gün içinde sezonun 2/3ünü izlediğimi hatırlıyorum :) :) bir sabahta lost diye sayıklayarak uyanmışım :D
Low-Rider
30-01-2008, 21:46
hiç kasmam gala falan,nete düşer indirriim paşalar gibi yatağa kurulur izlerim:)
M_PROJECT
30-01-2008, 21:48
hiç kasmam gala falan,nete düşer indirriim paşalar gibi yatağa kurulur izlerim:)
gel canli izletim . camden :D
Low-Rider
30-01-2008, 21:49
auhauha bak o olur cambro :D
Vtec-SEDAN
30-01-2008, 21:52
Benimde çok tutulan şeylere karşı hep önyargım ve antipatim vardır ama bu meret çok başka :)
yanılmıyorsam 3sezonda 69 bölüm var. Bir bölüm ortalama 42-43dk olduğunu varsayarsak toplam kaç saat tv&bilg. başında zmn harcağıdığımız ortaya çıkar :):)
Aslında dizinin en kilit noktası merak duygusunu doruğa çıkarması. Bu yüzden aralıksız arka arkaya 4-5bölümü soluksuz izleyebiliyorsunuz.. tabi sosyal hayatmış vs. hepsi pert oluyor :)
Önceden uyarmak istedim :heyoo:
hehe eywallah izlerken söylediklerini dikkate alcam :)
alias derim başka bişi demem,5sezon izledim dizi bitti,izlemiyorum artık bişi,hiçbiri bağlamaz beni bu kadar
sen bilirsin uğur:D
sıkıntınmı vardı ugur hadi var cocugu nie zorluyosun :hahaha::D
Sorma sorup duruyodu bu öSKür Alias da Alias diye, indir izle de gör ebenin örekesini dedim harbi izledi ve gördü :D 5 sezonu toplamda 3er kere izledim Alias'ın düşün yani o kadar :D
Ayrıca ben başka bir konuya değinmek istiyorum ki birçok dizi izledim ve hala izliyorum ama bir dizi var ki onun tadını başka hiçbir dizide alamadım... O da BSG yani Battlestar Galactica... Benden başka BSG'ci var mı merak ettim, çünkü 3. sezon finalini hala arada bir açar izlerim, çok etkiledi beni... Olmadı ben de açayım bir BSG topici :D
Lost bu kadar aradan sonra çekiciliğini kaybetti benim için malesef... Heroes eh şöyle böyle ama o da hiçbir sonuca ulaşmadığı için ya da geç ulaştığı için baymaya başladı, Stargate Atlantis zaten çerez, 4400'e başladım en baştan o da eh şöyle böyle ama BSG apayrı birşey onu da şiddetle tavsiye ederim...
Nerden nereye neler anlattım off birikmiş içimde demekki kustum rahatladım :D
Low-Rider
30-01-2008, 22:48
bende bsg ci olucam inşallah ama altyazılarda senkron sorunu yaşanıyor uur bi el at:D
aynen benim içinde çekiciliğini kaybetti bu kadar aradan sonra,olayları unuttum nerdeyse:)
Lost out BSG forever :D
Kanka kendi evimde değilim şuan, yarın akşam hatırlat evden bulayım altyazıları atayım sana, aslında sildim ama buluruz elbet... Olmadı KMPlayerdan izle bölümleri, ğ ve ü tuşlarını kullanarak altyazıyı da senkronlıyabilirsin ;)
Bu CS vs. WaRRoCK mevzusuna dönücek az kaldı hahaha :D
baba bu foruma 128937189237 gün girmeyin , sizde unutursunuz :D
Arayı çok açıyor şerefsizler, bu kadar ara vermeseler daha aç bi seyirci kitlesiyle karşılaşıcaklar. Çok arkadaşım var "başlarım böyle işe lan, ne beklicem bunları" diyip izlemicek olan.
Low-Rider
30-01-2008, 23:07
Lost out BSG forever :D
Kanka kendi evimde değilim şuan, yarın akşam hatırlat evden bulayım altyazıları atayım sana, aslında sildim ama buluruz elbet... Olmadı KMPlayerdan izle bölümleri, ğ ve ü tuşlarını kullanarak altyazıyı da senkronlıyabilirsin ;)
kardeşim zatn km player kullanıyorum ama o manuel senkron yapma bi süre sonra çıldırtıyo beni:D
Sorma bana daha çok Stargate Atlantis'te oluyor bu her 5-10dk da bir senkron ver çıldırıyorum ben de :D
Missing piecesi izlemeyenler warsa ilk bölümden önce islesin
http://lostmobisodes.blogspot.com/
Serencebey
31-01-2008, 01:42
lan amma cok kayıp parcası varmıs bize nıe yarım yamalak ızletio bunlar :D
Missing piecesi izlemeyenler warsa ilk bölümden önce islesin
http://lostmobisodes.blogspot.com/
ben izlememiştim saol Onurum . Bazısında bayağı bir tezat düşünce yaratıyor.. 3tane izledim ve taşlar yerine oturmaya başladı.
Videolara bırakılan yorumları mutlaka okuyun ama ..
torrent linki isteriz uur bro özellikle sen :D
22saat 34 dakika kaldi...
kaynak: http://lostforum.gen.tr/sayac/index.htm
Heroes ta başlasa artık... Lost'tan daha iyi bir dizi ne de olsa :) :)
M_PROJECT
31-01-2008, 07:47
Heroes ta başlasa artık... Lost'tan daha iyi bir dizi ne de olsa :) :)
dimi lost pejocularin dizisi :D hauhua clioda olur :D Soner abi bidahaki secimlerde lutfen aday ol valla billa butun sulalem cevremle sectiricem seni :D muhalefet parti olcak ama :D
heroes da guselde nebilim dizileride karsilastirmak garip :)
dimi lost pejocularin dizisi :D hauhua clioda olur :D Soner abi bidahaki secimlerde lutfen aday ol valla billa butun sulalem cevremle sectiricem seni :D muhalefet parti olcak ama :D
heroes da guselde nebilim dizileride karsilastirmak garip :)
:icon_tup: eyvallah mustafa. seçilirsem stok hondalar tüm arabaları geçecek :D :D :hahaha: ya Lost'u ben de 2 sezon izledim sonra baymaya başladı ve bıraktım. Ama Heroes öyle değil.... Lost'un üst devirleri ölü :D :D :D Heroes ise Vtec açmış gidiyor...
KV forewer :D ne lostuymuş :P
bir grup insanın başına bukadar musubet gelmiş ve gelecek olamaz...bir yerden sonra ohaaa diyor insan.
Low-Rider
31-01-2008, 11:06
heroes ta 4400 özentisi:)
sabah 5e doğru nete düşer artık ilk bölüm...Heycanla beklioruzzzzz
M_PROJECT
01-02-2008, 02:12
basladi basladi :D
Low-Rider
01-02-2008, 02:15
cam aç mustafa:D
M_PROJECT
01-02-2008, 02:18
kredi kart numaasini ver acim :D
Low-Rider
01-02-2008, 02:19
100konture olmazmı güzelim:D
M_PROJECT
01-02-2008, 02:23
nazarin degdi , kablolu calismior :D
Low-Rider
01-02-2008, 02:24
auhauha biz izliyemiyoruz şuanda sende izleme:D
torrent linki nerden buluruz.
Low-Rider
01-02-2008, 02:30
saat 5ten sonra nete düşmeye başlar ömer
http://www.torrentz.com/
bu siteden bulabilrsin
yeni bölüm dosyası nette var mı?
Low-Rider
01-02-2008, 09:55
http://www.eztv.it/index.php
torrent için burdanda bakabilirsiniz.
bende yeni bölümün promosu ve 2tane sneak peek vereyim, SPOILER icerir!
LOST 4X02 "confirmed dead" promo
http://www.dailymotion.com/search/lost/video/x48f2j_lost-4x02-confirmed-dead-abc_events
4.2. Sneak Peek One
http://www.dailymotion.com/search/lost/video/x48g82_42-sneak-peek-one_shortfilms
4.2. Sneak Peek Two
http://www.dailymotion.com/search/lost/video/x48g8t_42-sneak-peek-two_shortfilms
Nedir bu lost ya. >Dizi galiba.
Allah akıl fikir versin size:D
ilk bölümü izleyenler yorum yapmayın , CS'den banlarım allahıma kitabıma ha.
Ne var şu Lost'ta ya.. Lost lost diye uykusuz kalıyo millet.. :):):)
valla bende merak edıyorum ama ızlersem tutulur kalırım dıe ızlemıyorum:D
Serkan.S
01-02-2008, 13:05
torrent verim ama bütün dünya abanmış biraz yavaş gelicek :)
http://www.mininova.org/tor/1142758 (Lost S04E00 Past Present and Future)
http://www.mininova.org/tor/1142804 (Lost S04E01)
Serencebey
01-02-2008, 13:21
Yokmu eMule linki ben torrentı beceremiom yauu :D
Serkan.S
01-02-2008, 13:22
torrent daha kolay serence kur 1 tane torrent programı bu indirilen şeylere tıkla başlasın o kendi devam eder :) azureus kurmanı tavsiye ederim
bende henuz ızlemedım ama ankarada olupta ızlemek ısteyen arkadaslar varsa getırebılırım 1-2-3 sezon vardı yanlıs hatırlamıyosam :)
tamam izledim artık konuşabiliriz. :D
sanki tek sen izliyosun olm daha indiremedim bile :(
Low-Rider
01-02-2008, 17:58
aslında yazıcak çok şey varda yazmiyim,izlemeyen arkadaşlara ayıp olmasın.
jack zayıflamış ama :D
3.sezın final bölümünde olduğu gibi bu bölümde de flashforwardlar devam etti,kafalar yine karıştı.
aslında yazıcak çok şey varda yazmiyim,izlemeyen arkadaşlara ayıp olmasın.
jack zayıflamış ama :D
3.sezın final bölümünde olduğu gibi bu bölümde de flashforwardlar devam etti,kafalar yine karıştı.
öSKür Çağlar, TT News İstanbul... Esen kalın...
Low-Rider
01-02-2008, 18:05
auhauha ya ben niye böyle yazıyorum ahaha yazdıktan sonra varıyorum hep farkına :D:D
hurley kilit nokta abi..
FF'ler maymun etti artık bağlasınlar nereye bağlıcaklarsa :D
auhauha ya ben niye böyle yazıyorum ahaha yazdıktan sonra varıyorum hep farkına :D:D
hurley kilit nokta abi..
TV Shows At US Muhabirimiz öSKür'den bir ipucu daha... Bizden ayrılmayın...
salya sümük bölümü olmuş;
2hour premiere falan yalandan..
Low-Rider
01-02-2008, 18:09
yanlız hastaneye gelen zenci irenç bi tipti ya,o en son bakışından tiksindim
Low-Rider
01-02-2008, 18:10
salya sümük bölümü olmuş;
2hour premiere falan yalandan..
4.sezon 1.bölümden önce böyle birşey yayınlandı "Lost S04E00 Past Present and Future REAL REPACK HDTV XviD-XOR" 2hour premiere dedikleri bu olsa gerek..
ilk 3 sezon özetleriymiş onlar...
4.sezon 1.bölümden önce böyle birşey yayınlandı "Lost S04E00 Past Present and Future REAL REPACK HDTV XviD-XOR" 2hour premiere dedikleri bu olsa gerek..
onada baktim ya,
abc sitesindeki videonun biraz daha detayli hali :D
http://www.lostpedia.com/images/6/6c/Lostconnections.gif
hala inmedi modem iflas etti torrent gelmedi o takıldı bu kilitlendi... şu an 00 da 01 de yüzde 60 larda, yeni bölüm çıkmadan izleyebilirim umarım :D
bu da benden olsun:
adanın 5MB a yakın tahmini haritası ve Dünya haritası üzerinde karakterlerin bulunduğu yerler, bağlantıları, dizideki kuruluşlar, uçağın gitmesi gereken rotası + gittiği rotası, adadaki Dharma istasyonlarının lokasyonları, kurtulanlar listesi, adanın zaman çizelgesi, vs. Hiç izlemeyen için acı spoiler olur baştan söyliyim :D
Screenshot:
http://img218.imageshack.us/img218/5741/sstm1.jpg
Download:
http://rapidshare.com/files/88425356/Lost_-_The_Island.jpg.html
Low-Rider
01-02-2008, 22:37
bu kadar derinlemesine dalmayın manyakmısınıs,izleyin işte:D
Low-Rider
01-02-2008, 22:41
aha hurley konuştu
bu kadar derinlemesine dalmayın manyakmısınıs,izleyin işte:D
aliyasa benzemez bu arkadaşım lost adamın ...... :heyoo: :hahaha:
Low-Rider
01-02-2008, 22:47
bildiniz gibi yapın valla bişi demiyorum garip geliyo sadece bi diziye böylesine gömülmek :)
aha hurley konuştu
4 8 15 16 23 42
OMG !
:D
yok olm ne gömülmesi bende vardı buraya atayım dedim özür dilerim istemiyosan kaldırırz :D
Yaa bu ilk bölüm bende hayal kırıklığı yaptı daha ii olmasını beklerdim.......
malesef bi yanlışlık yaparak hanımın sayesinde 2 gün önce başladık 1.sezon ilk bölümden izlemeye .:D
ilk sezon 23.bölümde bitti... Fransız kadın gazı verıp geliyorlar sizi alacakalr falan filan deyip fırtına çıkmadan 1 gün önce salı tamamlayıp 4ü açılıp gittiler adadan ....
daha yolun başındayızz ama 3-4 güne kadar 3 sezonu tamamlayıp .. 4üncü sezona yetişiriz.....
dedikleri kadar varmış akşam bizim ufaklık uyuduktan sonra dvd de 4-5 saat izliyoruz, hastalık bu başa gelen çekilir:D
2. 3. sezon yorumlarını forumlardan okuyunca aslında izlemiş olduğumuz 1. sezonda daha hiç birşeyin tam belli olmadığını anlıyoruz, bu geriye dönük olayları hatırlatmasalar herkezin bir geçmişi olduğu ve bu olaylarla ilişkilendirincede bu dizi içinden çıkılmaz mantık-hafıza-beyin fırtınalarıyla dolu dolu olduğu anlaşılıyor......
Forumlardan takip etmeye çalştığım kadarıyla Kurtulanlar tekrar geriye adaya dönmeye çalışıyormuş , ambar diye yırtınıp durdukları aslında daha esrarengiz yolun başı olduğu vs vs.......
Bi ada bu kadarmı gizemli olur
Durmak yok izlemeye dewam....
M_PROJECT
02-02-2008, 09:12
abi naaptin sen :D
Lost 4x02 Confirmed Dead - Sneak Peek 1 ;
http://www.youtube.com/watch?v=34Bb6i1ycwk
Lost 4x02 Confirmed Dead - Sneak Peek 2
http://www.youtube.com/watch?v=ZsjIIp6arBE
4. sezon 2. bölümden sahneler kesin izleyin !
bonus !
http://cache.lostpedia.com/images/6/6d/THEY_NEED_YOU.jpg
( THEY NEED YOU ! ) ... charlie gene eline yazmış ama onun eline yazma olayını gören tek Deasmond dı ... + onları nie hurley e ihtiyaçı var neden ?
en çok dikkatimi çeken Hurley de Jacob u gördü ... + locke da klübedeydi jacıb la locke beraberdi ... gelecekten kesintiler acaba gerçekmi yoksa diğerlerinn düşüncesimi kurtulunca böle olucam diye ... bide hurley ı tırmarhanede sıkıştıran kim dierleri yaşıyormu diye amaçı ne yaşıyolarsa ne olcak işler çok karışık ... locke da jacob un yanında ne arıyor ? ne yaptı orda ? jacob ane boru değil :) walla iyiki başladı ya :)
Low-Rider
03-02-2008, 16:26
hurleyin gördüğü jacob değildi,hurley jacobun kulubesini gördü ama camdan içeri baktığında gördüğü jack'in babasıydı.başka bir forumda resmini koymuşlardı.bulursam koyarım burayada.
hurleyin gördüğü jacob değildi,hurley jacobun kulubesini gördü ama camdan içeri baktığında gördüğü jack'in babasıydı.başka bir forumda resmini koymuşlardı.bulursam koyarım burayada.
low iyi bak tekerli sandelye kendi kendine sallanıyordu bi daha dikkatli baktı aynı locke un gördüğü gibi orda bi adam gördü jacob o ..
Low-Rider
03-02-2008, 16:31
http://cache.lostpedia.com/images/a/a5/Cap08.jpg
abi sallanan sandalyedeki Jack'in Babası.
Ayakkabılara ve Kravat'a dikkat edin
lostmobisodes.blogspot.com buraya girip missing pieces 13'ü izleyin
kravat ve ayakkabı aynı ;)
Lost 4x02 Confirmed Dead - Sneak Peek 1 ;
http://www.youtube.com/watch?v=34Bb6i1ycwk
Lost 4x02 Confirmed Dead - Sneak Peek 2
http://www.youtube.com/watch?v=ZsjIIp6arBE
4. sezon 2. bölümden sahneler kesin izleyin !
bonus !
http://cache.lostpedia.com/images/6/6d/THEY_NEED_YOU.jpg
( THEY NEED YOU ! ) ... charlie gene eline yazmış ama onun eline yazma olayını gören tek Deasmond dı ... + onları nie hurley e ihtiyaçı var neden ?
en çok dikkatimi çeken Hurley de Jacob u gördü ... + locke da klübedeydi jacıb la locke beraberdi ... gelecekten kesintiler acaba gerçekmi yoksa diğerlerinn düşüncesimi kurtulunca böle olucam diye ... bide hurley ı tırmarhanede sıkıştıran kim dierleri yaşıyormu diye amaçı ne yaşıyolarsa ne olcak işler çok karışık ... locke da jacob un yanında ne arıyor ? ne yaptı orda ? jacob ane boru değil :) walla iyiki başladı ya :)
sneak'leri vermistim zaten ;)
http://cache.lostpedia.com/images/a/a5/Cap08.jpg
ula harbi o herifmiş lan :eek: iyice arap saçı oldu bu iş
Serencebey
04-02-2008, 23:09
lan ne olcak bu iş hay ben o işin
all the characters stories are on a loop. they have been running/living the same loop for who knows how long and how many times. maybe hundreds. don't ask me why, i was never good at science. the whole point to their madness is to figure out they are on a loop so that everyone doesn't make the same mistakes. hence jack's crappy future life for example. locke is figuring this out, ben knows this. that is why they do things that seem bad but really aren't. like locke killing naomi. locke tried to stop jack from getting them rescued because they are not supposed to, or at least not rescued yet or at that certain way or time. that's why flash forward jack wants to go back, he knows they made another mistake, which is why he tells kate "he is tired of lying!" desmond's flashes are memories from all the times they have gone through the loop and all the mistakes they have made, except now he is remembering them ever since he turned the key and blew up the hatch and now he is trying to prevent these flashes. every flash he has had of charlie's death have been past loops that have gone wrong. next season they will most likely go back to this moment again and he will prevent charlie from drowning aswell, like one of those choose your own adventure books....plus if you haven't figured it out yet, it was charlie that programed the code in the looking glass in first place since it was programed by a musician...all this happened on a past loop. a loop we have not seen yet, but ** sure will see in the future. which means charlie will be back next season when they repeat the loop again. yes charlie is dead....he did die. so dm and the writers did not lie. but, they did also say that the reference to death on the show lost should be interpreted in a way that the audience is not expecting. when they repeat the loop again, they will have to make different choices.
in the end each character will have to go through the loop until they realize what they are meant to know, they will eventually never get on the plane in the first place, and none of the castaways will ever meet each other in their lives even though their paths have crossed over so many times before. which is what causes that moment between two people who have never met but feel like they are connected in a way they can never explain.
- locke is the chess master who programmed the flame, which is why he is the only one who can beat it.
- and locke kills naomi because he dosn't want to get off the island, and jack was supposed to go along with that - but he didn't. like locke said "you arn't supposed to do this jack"
- ....like hurley probably came up with the numbers in the hatch that you had to type in, since those are his numbers. think about it...it is all making sense. the island has been living for a long time with them on it leaving clues for themselves. it all a recurring loop.
- there was an episode of star trek that did something like this. in the episode there were small things that changed every time they went through the loop and each time they retained a little more knowledge than the last time. obviously they eventually found a way to send themselves a message to get themselves out of the loop. maybe this is what the losties are trying to do, maybe this season or the series will end by trying to finally close the loop.
sozlukten alıntı oraya yazan da imdb den almış. şimdiye kadarki teorilerden en çok hoşuma gidenlerinden :)
kısaca diyo ki, bizimkiler adada bi döngü yaşamakta hem de belki de yüzlerce defadır aynı döngü yaşanmakta. bunların olayı da döngü olayını anlamak ve aynı hataları diğer döngüde yapmamak. Ben bunu biliyo locke da çözmeye başlıyo ve o yüzden mesela locke naomiyi öldürüyo. çünkü jack in o anda evine gitmemesi gerekiyo ki bu yüzden de flashforwarddaki jack kate'e adaya geri dönmeliyiz diye yalvarıyo (eve gitmemesi gerekse bile jack gidiyo - hurley de basket oynarken biz yanlış yaptık şimdi o (ada) bizi geri istiyo demekte). desmond da anahtarı çevirdiğinden beri geçmiş looplarda yapılmış hataları tekrar görebiliyo ve o hataları engellemeye çalışıyo. mesela charlie nin ölme şekillerini görmesi önceki looplar ve bizim izlediğimiz loop da önceki hataları hatırlayıp onları engelliyor. en sonunda da karakterler hatalarını anlaya anlaya uçağa binmemeye kadar gerileyecekler ve belki en sonunda birbirleriyle tanışmamış bile olabilecekler. fakat farklı paralel zamanlarda bi ilişkileri olduğu için de mesela bizim de yaşadığımız "lan ben seni biyerden tanıyorum ama nerden" olayını yaşayacaklar birbirlerini gördüklerinde... demiş abiler. bnm anlayabildiğim bu yani siz bi daha bakın merak ediyosanız :D
4x5i izlemeyen kalmasın efsane bi bölüm(açık arttırmaya we adayı biliyorum cümleleri yeni teoriler oluşturacak tarzda =) ,gerçi eski teorileri de bilmiorum ama belkide baazılarını destekliyodur)
Bekleyip yazın komple izlicem biriktirip.böle kafa yedirtiyor 1 hafta iş güc bıraktırıyor gerek yok :)
aslında böyle izleyince daha bi keyifli oluyo.ööle bi günde bitiyo...
4. sezon 5. bölümü izledm ... sıyırdı bu dizi sıyırdı !
=)Bildiin btirmişler ama yaw...cidden oklarda izledim bide o açık artıtrmadaki seir defterine çok kafam takıldı=)
4. sezon 5. bölümü izledm ... sıyırdı bu dizi sıyırdı !
desmond fenalardaaa bide o elemanı niye yataa bağlamışlar ya harbi gitgide anlaşılmıo :D