Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuzey-Güney
handan kocası mapusa girmesin diye yaptı dersem çok mu saçma olur :D
Jön Türk
01-11-2012, 22:41
of bu çok sert oldu:D
edit: opsiyonlar arasında ferro nun kızıda var
Cumartesi fragmanı verseler bari :D
Sami ve Güney konuşmasının bir bağıntısı var bu işle..
İkisinden birisi mecbur.
Deniz falan mümkün değil..
Ya Güney "Saçmalama Baba!!" diyerek olayı tepti, Sami de mecbur kendisi vurdu ve Kuzey'e görünmemek için kaçtı. (Kuzey, Sami'ye: "Ferhat'ı sen öldürürsen ben kendimi vururum" demişti, o yüzden Sami'nin gizlenmesi son derece mantıklı.)
Ya da Güney "Saçmalama Baba!!" dese de borcunu ödemek için ikna oldu, kendisi sıktı..
B.Aktepe
01-11-2012, 22:48
komser vursa kaçmaz.
ferronun kızı karakolda emniyet için.
barış desen teknede bayılttılar adamı akıbeti belli değil.
vuran koşarak kaçtığına göre simay da değil. :D
simayın amcası muhtemel ama konu ile bağdaşmaz derim.
burak zeynep baloda zaten konu ile alakaları olmaz haberleri de olmaz.
güney yada sami büyük ihtimal.
güney eline silah almamış bir adam. vursa niye kaçsın. mantıksız.
babasına ultimatom verdi kendimi de vururum diye kuzeyi hatırlarız. kaçtığına göre vurduktan sonra sami olma ihtimali çok yüksek.
güneyi arayıp ne söylediği çok kilit.
cemrenin hapise girme mevzusu, barışın içip cemreyi düdüklemeye çalışması ile ilgili bir konu olabilir. ferhat olmayabilir mevzu.
zeynebin attığı silah önemli bir kanıt ki olay muhtemel hapise girmiş olan cemrenin aklanması ile ilgili.
yeni sezon fragmanlarında hapise düşen cemre ile kuzeyin konuşmalarında artık birlikte olmak için aramızdaki tek engel parmaklıklar diyor. demekki cemre barış ile birlikte değil ve cemrenin dudağı patlamış demekki barış tokadı patlatmış yeter ulen ver diye :D
barış öldü mü acaba adam cemreye port polish atamadan gözü açık gitmiştir öldüyse :D :D :D
komiser vursa kaçmaz
%99 sami reyiz
ferronun kızını en son arabaya bindirmemişmiydi komiser ? Hatta komiser, aracın kapısı acıkken telefonla konuşuyordu ?
Valla kim vurdu bilmem ama yine bu herif sakat makat ayağa kalkar ölmez ya da rüya falan çıkarsa harbiden eşşeğin ürolojik organına su kaçırmış olacaklar, yetti da madrabaz puşt.
Güney yada sami reiz büyük ihtimalle :)
berkay_aydin
02-11-2012, 00:54
Güney yada sami reiz büyük ihtimalle :)
Güney vurur mu ya, günahını vermez o şerefsiz :D
bence de sami aga :) güney silahı görse kaçar... :)
koraycano
02-11-2012, 01:59
Bence güney olması lazım çünkü trafik kazasında suçu üstlendi şimdide ferhatı vurarak alinin öcünü alıp kendini kuzeye affettirmeye çalışcak :D
Bence güney olması lazım çünkü trafik kazasında suçu üstlendi şimdide ferhatı vurarak alinin öcünü alıp kendini kuzeye affettirmeye çalışcak :D
Banada öyle geldi :)
yaa güney hayatta yapamaz öyle birşeyi hatta rüyasında bile yapamaz ya :D adam 7/24 kardeşinden dayak yiyen adam o kadar lafı yiyip içine atan ses cıkarmayan adam sen kalk babanın sözünü dinle git katil ol yemez o bence :D
İzliyebileceğimiz link yokmudur brolar
Low-Rider
02-11-2012, 06:14
Çok ongorulebilir tahminler bunlar biraz fantazi yapin:D
Bence senaristler şaşırticaktir.
İzliyebileceğimiz link yokmudur brolar
Kuzey Güney 47.Bölüm Part 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=AI5UGxeGXqQ&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&index=3&feature=plcp)
http://www.youtube.com/watch?v=vM97LmdWoZA&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&index=1&feature=plcp
O değil de madem Ferro'ya sıktılar bunun adamları neden topukluyor.Kuzey orda Cemre orda madem patron öldü sıksana 2 tane neden topukluyosun? Sadakatsiz ibnler :D
Bekirin adamları da vurmuş olabilir diyerek bi seçenek de ben atayım ortaya :)
B.Aktepe
02-11-2012, 08:09
part 2 de 52.dakika 20.sn de, arkada mavi gömlek koyu pantolonlu bir siluet beliriyor sol tarafta. vay anasını :D
Ali çıkmasın ; Selam ben geldim pampa yeni bir boyut buldum hadi gidelim. Dizi out :D
part 2 de 52.dakika 20.sn de, arkada mavi gömlek koyu pantolonlu bir siluet beliriyor sol tarafta. vay anasını :D
Ferro kurşunu kendi sağından yedi ama silüet kuzeyin sağ çaprazında:D Eğer o silüet sıktıysa ferroya kurgu hatası yapmış ekip :D
affettirmekten öte, hem bak hayatını kurtardım diyebilecek, hem de kuzeyin kendisinin almak istediği imkanı aldırmayarak da kuzeyin içdünyasına mıçmış olacak. ama kuzey buna kızmaya kalkarsa da bak hayatınızı kurtardım diyebilecek:)
ben güneyden yana kullanıyorum oyuumu
ykavcioglu
02-11-2012, 08:34
bence kim vurduya gitti:D
Ferro'nun adamları etrafımız sarılmış tribine girip kaçmışlardır.
bence kim vurduya gitti:D
O kadar konuşmadan olabilitesi en yüksek şık :D
ewet arkadaşlar ferroyu bennnnn yurdummmmmmmm bu haftaki bölümde beni görüceksiniz.:D
ykavcioglu
02-11-2012, 08:58
vayy hayırlı olsun müdür, maaş dışında sigortanı yapıyorlarmı?
bizde gelekmi:D
Part2 de 49.16'sn de güneyin arabanın kartı da getiriyorlar.Kesin güney sıktı :D
Güney sıkmış olabilir onun yerine içeri girip kendini affettirmek için ama ama sanmıyorum Güney bildigini okusun valla sümüklü cemre peşinde koşucagına Banu'yu odadan cıkarmasın arkadaş :)
Thracian
02-11-2012, 10:09
Part2 de 49.16'sn de güneyin arabanın kartı da getiriyorlar.Kesin güney sıktı :D
babasından gelen telefon ve arabanın getirilmesi, nefes nefese koşma güney dedirtiyor.
Ama sonuçta güney g.tü pek yemez diye başkasıdır diyorum. sezon fragmanı 4 te zeynepin göle attığı silah ne iştir?
yine sezon fragmanında Cemre Hapisteydi. Acaba Ferhat ölürse Cemre kurtulur mantığıyla Cemre nin annesi mi öldürdü.suçu da Cemre üstlenip hapse girdi ?
babasından gelen telefon ve arabanın getirilmesi, nefes nefese koşma güney dedirtiyor.
Ama sonuçta güney g.tü pek yemez diye başkasıdır diyorum. sezon fragmanı 4 te zeynepin göle attığı silah ne iştir?
Zeynep'in göle attığı silah sahnesi daha sonralarda karşımıza çıkıcak sanırım. Şuan Zeynep'le hiçbir alakası yok. Elbise, saç vs. uyuşmuyor zaten.
Jön Türk
02-11-2012, 10:24
Kuzeyin mezara gömüldüğü bölüm gibi ileriye alma falan olabilir mi acaba ? Güney ben vurdum falan diye arıyordur :D
Viper_Si
02-11-2012, 10:54
vay be fragman3de simay pavyona düşmüş ya la :D
s.alican
02-11-2012, 13:18
zeynebin silahı attığı ortamla ferhatın vurulduğu yer aynı gibi illaki bi bağlantısı var bence cemre ile zeynebin düşmanlığı var.zeynep vurupta cemrenin üstünde kalmasını istemiş olabilir diyecem ama nasıl olucak o? ferhatın kuzeyi ararken yürüdüğü yere dikkat edin zeynebinde suya attığı silahın solunda aynı yol.
Bence, abisi vuruyo Güney. ilerleyen bölümlerde vurdugu silahta burak ile zeynebin eline geçiyor onlarda delil olsun diye oraya götürüp atıyolar ki aile iyice bölünsün.
ÜSTÜNERC
02-11-2012, 13:50
abi vallaha kuzeyin annesi handan bile vurmus olabılır.dizi karıstı vallaha :):) bence hıc ummadıgımız biri vurdu ferhatı.
yorumlar çok iyi yalnız, birleşip dizimi yazsak napsak :D
GokhanRS
02-11-2012, 14:31
o ferhata silah dayadığı sahnenin ufak bi kısmında üstü mavi altında siyah pantullu bir insan beliriyor görülmüyor çok flu. acaba kim o? kesin o vurdu yada çekim hatasıdır. ama sanmıyorum. kesin o kıyafette biri çıkıcak ve o görünen kişi şişko değil. demekki sami değil o görünen kişi ise. handanda olamaz.
eğer o bulanık şekilde görünen kişi ise vuran zayıf biri vurdu. zeynep desen balo kıyafeti vardı onda o da olamaz. kim acaba.
Low-Rider
02-11-2012, 14:33
caps var mı caps
bence cemrenin hapse düşmesi barışın ölmesiyle alakalı. ferhat barışı vurdu büyük ihtimalle zaten, olay cemrenin üstüne kalabilir. istemiyodu zorla evlendi sonrada vurdu hesabı veya miras falan
GokhanRS
02-11-2012, 14:38
ve 4ncü sezon fragmanında zeynep silahı attığı sahne olayın yaşandığı yerle aynı. ve yine aynı fragmanda bu flu görünen kişi ile kıyafetlerin benzeştiği iki kişi var.
zeynepte mavi üstü altı siyah pantolon. samide mavi gömlek siyah pantul. kesin zeynep vurdu.
sülüetin görüldüğü yer
http://www.youtube.com/watch?v=vM97LmdWoZA&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&index=1&feature=plcp
52nci dakika 20nci saniye. bilal aktepe zaten bi önceki sayfada yazmıştı. dakikayı. bende şimdi sezon fragmanı 4ü izleyince anladımki zeynep bence. görünen kişi ile aynı kıyafet çünkü.
buda o fragman
http://www.youtube.com/watch?v=ZB41PosRD8A
güney zeynebe sen çok tehlikeli birisin dediğinde doğru söylüyordu. zeynep hırsından cemreyi hapse bile düşürdü uzun lafın kısası bence.
Low-Rider
02-11-2012, 14:52
evet gördüm şimdi
ama zeynep olma ihtimali bence zayıf ya,önce ki fragmandan yola çıkarsak orada ki araç başka,baloya clio ile gidiyorlar falan filan çıkamayız bu işin içinden:D
ama sami ya da güney değil bence
GokhanRS
02-11-2012, 14:58
evet gördüm şimdi
ama zeynep olma ihtimali bence zayıf ya,önce ki fragmandan yola çıkarsak orada ki araç başka,baloya clio ile gidiyorlar falan filan çıkamayız bu işin içinden:D
ancak bunlar hep ters köşe yapıyor. sezon fragmanı çekildikten sonra reno sponsor olmuş olabilir :D
bence gene bi flaşbek atacaklar olaya bi şekilde zeynep haber alacak gidecek v.s karışacak olaylar. ben zeynebe oy kullanıyorum :D çok kevaşe oldu çıktı.
vay be fragman3de simay pavyona düşmüş ya la :D
bi kapalıya alırım ben masaya :D
kızı tarafından vurulmuş da olabilir.
neymiş, 4-10 yaş grubuna puzzle oynatmak satranç oynatmak yerine kuzey-güney izletsen yaratıcılık, algıda seçicilik tavan oluyormuş :D
Jön Türk
02-11-2012, 21:06
evet gördüm şimdi
Hüsük vurdu bence :D
http://b1211.hizliresim.com/13/2/fkdfl.png
Sami reisin silahı parlak değildi sanki ?
Low-Rider
02-11-2012, 21:12
komiser ferronun kızın pasaport bileti falan çekmeceye attığında içeri memur gelip cinayet var dedikten sonra komiser dışarı çıktığında hatun çekmeceden araklıyabilir,babasını vurduysa eğer onları alıp fıyy tüyer:D off çok olasılık var:D
mhmtsrtp
03-11-2012, 00:57
bayadır bakmıyodum bu sayfaya ne olaylar olmuş arkadaş dizi bütün tech i hafiye yapmış ya la :D
belkide kuzey'in başlarına geçtiği adamlardan biridir diyim ortalık karışsın :D
ve 4ncü sezon fragmanında zeynep silahı attığı sahne olayın yaşandığı yerle aynı. ve yine aynı fragmanda bu flu görünen kişi ile kıyafetlerin benzeştiği iki kişi var.
zeynepte mavi üstü altı siyah pantolon. samide mavi gömlek siyah pantul. kesin zeynep vurdu.
sülüetin görüldüğü yer
Kuzey Güney 47.Bölüm Part 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vM97LmdWoZA&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&index=1&feature=plcp)
52nci dakika 20nci saniye. bilal aktepe zaten bi önceki sayfada yazmıştı. dakikayı. bende şimdi sezon fragmanı 4ü izleyince anladımki zeynep bence. görünen kişi ile aynı kıyafet çünkü.
buda o fragman
Kuzey Güney 2.Sezon Fragmanı 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZB41PosRD8A)
güney zeynebe sen çok tehlikeli birisin dediğinde doğru söylüyordu. zeynep hırsından cemreyi hapse bile düşürdü uzun lafın kısası bence.
oha abi ya bulmaca gibi çözmüşsün resmen zeynep sevdiğimiz bir kızımız inşallah katil olmamıştır canım benim :D
emresener
03-11-2012, 22:18
Simayın dayısımı amcasımı ne vardı eski polis memuru... 1-2 bölüm önce kuzeyi takip ediyordu sanırım..
Simayın annesini öldürdüğünü anladığı için ferroyu vurmuş olabilir. (kuzeyi takip edip)
Burak-Akın
03-11-2012, 22:38
sülüetin görüldüğü yer
Kuzey Güney 47.Bölüm Part 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vM97LmdWoZA&list=UUq0rwzp5dJ12kUnmjFIarBQ&index=1&feature=plcp)
buda o fragman
Kuzey Güney 2.Sezon Fragmanı 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZB41PosRD8A)
ihale cemreye kalacak desene :D ama sami veya simayın amcası vurma ihtimalide çok yüksek
Samide silah var, Simayın annesi yeni öldürüldü amcası imtikan almak için öldürmüşte olabilir
bence handan hanım vurmusturr :D
kuzeyın babası vurdu başka kim vurabilir
B.Aktepe
04-11-2012, 20:05
Fragman genelde ne zaman veriliyor? Takip eden var mi?
Pazar - Ptsi görüyordum ben genelde abi ama henüz yok resmi kanalında.
Jön Türk
05-11-2012, 10:27
zO32zKVVrYE
http://www.youtube.com/watch?v=zO32zKVVrYE&feature=youtu.be
yeappaa :D
Oha herkez orda nasıl bi iş bu amk :)
Cemre vermedi diye Barış vurmuş olabilir
:D
ErenErdem
05-11-2012, 11:43
Sami yapmamıştır, Simayın amcasının işi sanki
Cemre vermedi diye Barış vurmuş olabilir
:D
ozaman kuzeyide vurması lazım :D
Bayağı karışmış ortalık :D
oklar samiyi gösteriyo.. dolayısıyla vuran sami çıkmayacak..
-Günalp-
05-11-2012, 12:25
Burak catalcalı vurdu
tam fragmanı gördüm paylaşacadım bu ne hız hacı abi :D
Ormanda bi biz yokuz la :D
balonun adres değişmiş belli ormana almışlar
Biri yapti ama kimin yaptini cozeriz :)
oklar samiyi gösteriyo.. dolayısıyla vuran sami çıkmayacak..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Bence kurarırlar ölmedi ferhar :) çenesıne gelmişti kurşun sanırım ....
ÜSTÜNERC
05-11-2012, 16:08
Bence kurarırlar ölmedi ferhar :) çenesıne gelmişti kurşun sanırım ....
polat olsaydı ceneye vursa mermi bıse olmaz :) 2-3 dısı kırılırdı belkı yanı oda belki.ferhat kesin olmustur yanı bu saatten sonra donusu yok :)
Fragmanı izledikten sonra Bilal abinin tahminini bekliyorum :D
Olay tam bir karmaşaya dönüştü
Jön Türk
05-11-2012, 20:58
Ferhat’ın ölümüyle Kuzey için tehlike bitmiş değildir Annesinn ölümünden onu sorumlu tutan Simay onun hayatını kâbusa çevirmek için yemin eder
al bide burdan yak :D
tuner faruk
05-11-2012, 21:00
al bide burdan yak :D
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar :D Oda Ferhatın adamlarının başına geçip hanımağa olucak değil :D
Low-Rider
05-11-2012, 21:26
oo bu ne ya, herkes ormanda
bahçevan mı uşak mı olayına dönücek
kaan megi
05-11-2012, 21:45
simay yada simayın amcası vurmuştur bence
B.Aktepe
06-11-2012, 09:57
Şimdi olaydaki silahta sami beyin parmak izlerine rastlandığı söylendiğine göre silah düşürülmüş yada bir yere atılmış polis tarafından bulunmuş demektir.
Yani zeynep ile burak ın göle attığı silah ile alakası yok olayın.
Sami hastane de kurşun izi gözükmediğine göre kalp sıkışması gibi heyecandan birşey olmuş olabilir. Büyük ihtimalle güneyi çağırıyor, ferhatı takip ettiğini yerini bildiğini söylüyor. buluştukları zaman sami fenalaşıyor, silahı güney alıyor ve ateş ediyor ferhatı vuruyor, sonra koşarak babasının yanına dönüyor. o sırada silahı düşürüyor yada atıyor.
burak çatalcalının güneyi takip etmesi, yada barışın olay yerine gelmesi (polisle birlikte gelicek zaten şeref komser ile %90 ) sadece izleyiciyinin kafasını karıştırmak için. :D
kısacası güney vurdu. :D
ykavcioglu
06-11-2012, 10:02
bencede Güney vurdu, bu gidişle Güney hattrick yapacak:D
Şimdi olaydaki silahta sami beyin parmak izlerine rastlandığı söylendiğine göre silah düşürülmüş yada bir yere atılmış polis tarafından bulunmuş demektir.
Yani zeynep ile burak ın göle attığı silah ile alakası yok olayın.
Sami hastane de kurşun izi gözükmediğine göre kalp sıkışması gibi heyecandan birşey olmuş olabilir. Büyük ihtimalle güneyi çağırıyor, ferhatı takip ettiğini yerini bildiğini söylüyor. buluştukları zaman sami fenalaşıyor, silahı güney alıyor ve ateş ediyor ferhatı vuruyor, sonra koşarak babasının yanına dönüyor. o sırada silahı düşürüyor yada atıyor.
burak çatalcalının güneyi takip etmesi, yada barışın olay yerine gelmesi (polisle birlikte gelicek zaten şeref komser ile %90 ) sadece izleyiciyinin kafasını karıştırmak için. :D
kısacası güney vurdu. :D
Mantıklı :) En başından Güney dedik hepimiz :D:D
Jön Türk
06-11-2012, 16:42
mjBIGhuqRQ0
Kuzey Güney 48.Bölüm Fragman 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mjBIGhuqRQ0&feature=youtu.be)
Ozgurr61
06-11-2012, 16:57
Carsamba olsada gorsek ne olacak. Heyecan tavan yapti yine :D
cemreye evlılık yaramıs :D bakire dulmu olur la :D
131mirafiori
06-11-2012, 17:29
Her şey Kuzey için..! :D
kıvançın şansına hep bakire dul :D bakınız Menekşe ile halil :)
Nerdesiniz millet gün bugün :D
Acaba feroyu kim vurdu ?
Cemre Kuzey'e kavuşabilecek mi ?
Banu dul mu kalacak ?
Sami nerelerde ?
Handan hanım şizofren mi ?
Güney'de erken boşalma mı var ?
Zeynep kime verecek ?
Burak ne ayak ?
Venüsün ateşini kim söndürecek ?
Hepsinin ve daha fazlasının cevabı bu akşam K-G ' de :D
birikmez dediler birikti.. dizide olaylar çok birikti :D
s.alican
07-11-2012, 10:32
ferhatı kim vurdu kim ne olucak ?nereye gidiyor bu dizi?
Moskova'nın Şifresi Temel - Teaser - Eşek Arısı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TCgTxy_T1rY)
ahhahaha :D
venüsteki fizik hiçbirinde yok o dizide :D
venüsteki 5gen çenede kimsede yok kanka :D:D
amerikan adamlarının çeneleri gibi hahah :D
venüsteki 5gen çenede kimsede yok kanka :D:D
amerikan adamlarının çeneleri gibi hahah :D
ya çenesini yerim onun, sıkıntı yok. masaj yaptırırken barış'ın içeri girdiği sahneyi hatırlatırım :D
Göksen Ateş Masaj FULL HD 1080i - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9wN34u3tHv4)
GökhanÖzkan
07-11-2012, 14:41
barışın el freni çekik kaldı hırsını ferro dan aldı :D
Al sana venüs kanka :D
9wN34u3tHv4
http://s12.postimage.org/vl2d9te8d/akma_ferrari.jpg (http://postimage.org/)
ÜSTÜNERC
07-11-2012, 16:23
9wN34u3tHv4
http://s12.postimage.org/vl2d9te8d/akma_ferrari.jpg (http://postimage.org/)
hacı işin yokmu yaa :):):):):)
Aynı videoyu paylaştım, sadece link olarak bi önceki sayfada kanka :D
Venüs iyidir, "uzaysın" demek geldi bi an hatuna :D
Jön Türk
07-11-2012, 18:24
#benceferhativuran Hüssük :D
venüs neymiş yaw bu kadar dikkatli bakmamıştım :)
Bu bölümde katilin kim olduğunu kesinlikle öğrenemicez bence. 2-3 bölüme yayarlar en az.... :D
Venüse de saygılar..... :D
typermelih
07-11-2012, 19:19
venüş neymiş helalll :)
Ozgurr61
07-11-2012, 19:27
su meyhane sahnesi biteriyor beni
Jön Türk
07-11-2012, 19:30
VqTa8EH73J0
eğer ağlıyorsam yaşıyorum beeeennn öfff yak buraları gülden ablaaaa
JusticeForAll
07-11-2012, 19:31
su meyhane sahnesi biteriyor beni
polisin ölmeseydi aldatsaydı razıydım falan demesi insanı bi an düşündürüyor :o
Ozgurr61
07-11-2012, 19:36
sanirim oyle bi duyguyu yasamadan net cevap verillmez gibi :S
Thracian
07-11-2012, 19:56
her durum farklı sonuç doğurur. aldatsaydı, ölseydi daha iyiydi diye bilirdi.
Ama aşkın ölümle ayrılması gerçekten ayrı bir acıdır.
venüs neymiş yaw bu kadar dikkatli bakmamıştım :)
Bu bölümde katilin kim olduğunu kesinlikle öğrenemicez bence. 2-3 bölüme yayarlar en az.... :D
Venüse de saygılar..... :D
venüş neymiş helalll :)
benden kaçmaz :D
sanirim oyle bi duyguyu yasamadan net cevap verillmez gibi :S
valla Allah kimsenin başına vermesin de, eski kız arkadaşım motor kazası geçirip (motor kaza yapıp bizimki yürürken çarpmıştı) 2 hafta yoğun bakımda kaldı.. o bile ciddi etkilemişti herşey bitmiş olmasına rağmen.. şuanda iyi kendileri :)
Venüs candır bu saatten sonra :D
Fero vuruluyo beyler başladı bölüm :D
edit: yorum yapamıyorum :D
erdem325
07-11-2012, 20:16
Noluyo lan :)
h.guroglu
07-11-2012, 20:17
kım vurduya gıttı totossss masallah kımı ararsan var olay yerınde
kuzeyınde ıcınde patladı ferhatı oldurme sevdası
Caneration
07-11-2012, 20:21
çok heyecanlı yaa :)
Kim vurdu la simdi bu ferroyuu
ozaslanf
07-11-2012, 20:24
Bulundugum yerde TV yok ve kanal d nın kendi sitesinden canlı yayın izlenmiyor. Acayip kasıyo. Var mı netten düzgün izleyebileceğim bi yer arkadaşlar ??
h.guroglu
07-11-2012, 20:27
bu kosan adamda var bı numaraya bakalım
Koşan Burak Çatalcalı çıkar.. Ama sonrası muamma..
Ozgurr61
07-11-2012, 20:29
aynen kesin burak catalcali cikar kosan adam. Zaten gece de ordan gecti ne alakaysa S:
Thracian
07-11-2012, 20:31
Bulundugum yerde TV yok ve kanal d nın kendi sitesinden canlı yayın izlenmiyor. Acayip kasıyo. Var mı netten düzgün izleyebileceğim bi yer arkadaşlar ??
canlı tv olabilir
Olay yerindende gecti burak catLcali barisi polisler tutarken
h.guroglu
07-11-2012, 20:38
buragın ferhatla bır olayı yoktu kı neden vursun durduk yere
A.g baksana ferronun kizi bile seymiyoo adami atin bi cukura dedi
ÖmerF.Bayar
07-11-2012, 20:44
Cemreyi gordukce kanali degistiresim geliyo arkadas ne kadar itici bi hatundur.
Thracian
07-11-2012, 20:45
Hemen yeni yorum getireyim. Bunun ortagı vardı büyük mafya o vurdurmuştıur
Arkadas unlu olmakta sorun dusunsene role gidiceksin gazeteciler pesinde onlari atlatiyosun olcak is degill
Thracian
07-11-2012, 20:48
Bu çatalcalının kullandığı motou bilen varmı ?
ÖmerF.Bayar
07-11-2012, 20:48
Simdi olay yeni bi boyut kazaniyo isde :D Bu arada BurakCatalcalida benim takdigi uyguluyo, evde tek koltuk var gelen uzaga otrmasin diye :D :D
Not; yanlis gormusum :D
h.guroglu
07-11-2012, 20:50
katıl venusmu burakmı amk kafam ıyıce karıstı yawwww
ÖmerF.Bayar
07-11-2012, 20:50
Adam eldeki avucdaki nevarsa yitirdi ya la :D
Viper_Si
07-11-2012, 20:56
kuzey diyemedim ya laa diyor :D
Lan su cibiliyetsiz simaya bak sennnnn
Thracian
07-11-2012, 20:58
forumda para toplayıp, zengin gösterelim her hafta bir üyeyi. Kuzeyden intikam için simay yatar hepsiyle
h.guroglu
07-11-2012, 21:20
kuzey barısa bu sefer kafa goz dalar
Caneration
07-11-2012, 21:22
dallas gibi oldu yaa
ya bu simay harbi dayaklık
ÖmerF.Bayar
07-11-2012, 21:22
Karadeniz tv de muzik dinlemek daha keyifli arkadas bu ne dandik bolumdur .
gsi_club
07-11-2012, 21:23
simaya bak tam psikopat
Cemre sadece imza attim, soyadini aldim. Baska bisey almadim diyo
Ozgurr61
07-11-2012, 21:29
Cemre sadece imza attim, soyadini aldim. Baska bisey almadim diyo
kuzeyin yuzu guldu hemen o lafi duyunca :D
barış ve cemre eve birlikte dönüyorlar :D
Handan yine vtec actii
:))))))))))))))))))))))))) bu nedir ya :))))))))) akşam akşam :)))))
Simay yakinda asar kendiniiii
Thracian
07-11-2012, 21:45
seref komser, seref eniste olcak gibi
h.guroglu
07-11-2012, 21:45
seref komserle demetın arasında bır seylermı oluyor yoksaaa
kuzey keser bu komserı ole bısey varsa
Seref serefsizlik yapiyoooo
fatihcakin
07-11-2012, 21:49
Hosteeeessss :D :D
Hossstesssssssss luleulippp şapur şupur :D
h.guroglu
07-11-2012, 21:51
ulan nebıcım bolum katıl herkes olabılır herkes bıseyler ıma edıp duruyor
Handan vtec ustu dewam ediyooo
Sen barisa pazarla kizini sonrada agla arkasindan olcak ismi bu
Ooooo ferroyu guneyy haaa
Thracian
07-11-2012, 22:00
zeynepin attıgı silahla. saminin silah aynı.
fakat hala simayın annesini neden vurdugu belli degil
h.guroglu
07-11-2012, 22:01
katıl guneymı sımdı........
katıl guneymı sımdı........
Aynen öyle görünüyo valla...
Guney sıkar kuzey duyar :))))
Guneyin suratina bakarken reklamlar girdi memelerr fena yanliz
Patisever
07-11-2012, 22:02
Demiştim ya güney yada barış güney cıktı o akşamı baloya giderken arabadaki halinden belliydi
Jön Türk
07-11-2012, 22:03
Katil Güney Katil Type-R
Ozgurr61
07-11-2012, 22:04
guney bi ise yaradi sonunda :D
h.guroglu
07-11-2012, 22:04
Guneyin suratina bakarken reklamlar girdi memelerr fena yanliz
bende benden baska dıkkat eden varmıdır dıye dusunuyodum :D
Güney ferroya iyi isabet ettirmiş, hiç beklemezdim :D
yok güneyde öle bi g...t :D
:) ben demiştim güney vurmuştur diye.hem onun ıcın durumu toparlamanın en etkılı ve tek yolu,oda ıyı degerlendırdı,kuzey ıle durumları esıtledı :)
Jön Türk
07-11-2012, 22:11
:) ben demiştim güney vurmuştur diye.hem onun ıcın durumu toparlamanın en etkılı ve tek yolu,oda ıyı degerlendırdı,kuzey ıle durumları esıtledı :)
Kuzey onu hapse yollatacak mı acaba ?
İyi bari bende bu akşam diziyi izleyemiyordum burdan gelişmeleri takip edeyim... :)
redlinemst
07-11-2012, 22:16
mk şeref bile istifa etti kuzey ..ti attı ortalığı :D güney ilk defa bi bölüm hoşuma gitti :)
Hadi bakalim hepimize gecmis olsun. :)
gsi_club
07-11-2012, 22:19
güney erkek çikti
bende benden baska dıkkat eden varmıdır dıye dusunuyodum :D
Löp diye cikti fena ynlizzz
Kuzey onu hapse yollatacak mı acaba ?
intikam soğuk yenilen bir yemektir (kurtlar vadisinden alıntı :) ama...
kuzey de onu yapacak ne *** ne de yürek var :) yürek varda , vefa lisesinden mezun kuzey pek ıhtımal vermıyorum :) ama onunda zamanı gelır,pozısyon olursa kuzey ortayı keser mecbur kalırsa :) zor ıhtımal :)
brother love is brother love ( 60.second fılmınden alıntı :)
Bu arada Barış, Cemre'ye; Güney köşkten ayrılana kadar benimle köşkte yaşıcaksın yoksa senden boşanmam, sende Kuzey'le evlenemezsin dedi..
Bu yüzden Cemre zorla köşke gitmek zorunda kaldı.
Benden bu kadar, hadi iyi geceler :)
Fragmandaki yanıltmacayı yazıcaktım vazgeçmiştim. Fragmanlarda farklı yerlerden laflar ve sahneleri ard arda göstererek yanıltma vardır hep. Babam öldürmüş olamaz dedikten hemen sonra tabancada parmak izleri var diyor fragmanda. Halbuki ayrı ayrı yerlerden alıntı her ikisi de.
Neyse bu bölüme gelelim. Bölüm sonuna kadar yanıltmalar devam etti ve sonunda herkes Güney yaptı sandı. Bence o yapmadı ama yapmadığını söylemeyip hem babasının gözüne giriyor hem de Kuzey'e artık sana borcum yok tribi yapıcak. Babası Güneyin öldürdüğünü söylemiyor zaten. Kardeşini korudun diyor. Fakat aşağıda neler olduğunu bilmiyor muhtemelen. Çünkü Güney'e silahı verip fenalaşıyor. Zaten Simay'ın annesiyle Ferhat'ın vurulduğu silah aynıymış. Demekki neymiş Ferhat kendi silahıyla vurulmuş, Sami'nin silahıyla değil. Çatalcalı'nın vurma ihtimali çok yüksek. Ama ne alıp veremediği varki Ferhat'la diye düşünmeden edemedim az önce tuvalette :D Onu da buldum. Güney öldürdü sanıp hapse atsınlar diye büyük ihtimalle.
Forum kurallarına karşı çıkmıyım diye Simay'a bişey demiyorum ama çok sinirlendim yine. Kuzey içinde tuttuklarını ona söyleyip tokadı bassa harika olurdu. kendini zorla Kuzey'e yamayıp bir de Kuzey'i suçlaması ve artık en büyük düşmanınım demesi bir de yetmiyormuş gibi burda kalıcam boşanmıcam demesi delirtti beni. Yalnız şu psikopata bağlayınca saç kesme olayı da baydı artık. Kaç filmde kaç dizide gördüğümü hatırlamıyorum o olayı.
Bu arada Venüs ve Demet'te surat yok ama 2si de fizik olarak alayını bozar :D
Bir de demedi demeyin yeni bir Ali doğuyor dizide bence. Komiser Ali'nin yerini doldurabilir hem Kuzey hem Demet açısından :D
kaan megi
07-11-2012, 23:15
Fragmandaki yanıltmacayı yazıcaktım vazgeçmiştim. Fragmanlarda farklı yerlerden laflar ve sahneleri ard arda göstererek yanıltma vardır hep. Babam öldürmüş olamaz dedikten hemen sonra tabancada parmak izleri var diyor fragmanda. Halbuki ayrı ayrı yerlerden alıntı her ikisi de.
Neyse bu bölüme gelelim. Bölüm sonuna kadar yanıltmalar devam etti ve sonunda herkes Güney yaptı sandı. Bence o yapmadı ama yapmadığını söylemeyip hem babasının gözüne giriyor hem de Kuzey'e artık sana borcum yok tribi yapıcak. Babası Güneyin öldürdüğünü söylemiyor zaten. Kardeşini korudun diyor. Fakat aşağıda neler olduğunu bilmiyor muhtemelen. Çünkü Güney'e silahı verip fenalaşıyor. Zaten Simay'ın annesiyle Ferhat'ın vurulduğu silah aynıymış. Demekki neymiş Ferhat kendi silahıyla vurulmuş, Sami'nin silahıyla değil. Çatalcalı'nın vurma ihtimali çok yüksek. Ama ne alıp veremediği varki Ferhat'la diye düşünmeden edemedim az önce tuvalette :D Onu da buldum. Güney öldürdü sanıp hapse atsınlar diye büyük ihtimalle.
Forum kurallarına karşı çıkmıyım diye Simay'a bişey demiyorum ama çok sinirlendim yine. Kuzey içinde tuttuklarını ona söyleyip tokadı bassa harika olurdu. kendini zorla Kuzey'e yamayıp bir de Kuzey'i suçlaması ve artık en büyük düşmanınım demesi bir de yetmiyormuş gibi burda kalıcam boşanmıcam demesi delirtti beni. Yalnız şu psikopata bağlayınca saç kesme olayı da baydı artık. Kaç filmde kaç dizide gördüğümü hatırlamıyorum o olayı.
helal valla bi ara yönetmen aramızda sandım =)))))
Jön Türk
07-11-2012, 23:46
bcrroQjoP38
adamsınnnn ama diyemedin
helal valla bi ara yönetmen aramızda sandım =)))))
Yönetmen değil senarist :) Ben galiba çok kaptırdım kendimi. Bu kadar düşünmeye gerek yok :D
bu bölüm noldu ya tam anlamıyla kaçırdım ve çok üzüldüm ferro net olarak öldü mü :D
Net olarak öldü :)
haydaaa :D bundan sonra nolcak ki acaba kuzey güney yeminle milletin kafayı çalıştırıyor beyin jimnastiği yaptırıyor artık :D
Yönetmen değil senarist :) Ben galiba çok kaptırdım kendimi. Bu kadar düşünmeye gerek yok :D
Aferin nickinin hakkini veriyosun cellat
yalniz hakkatn su sac kesme olayi da yetti artik biri evire cevire dovse su kariyi da bi şişim inse yahu
Jam da Joker
08-11-2012, 03:37
Katil herzaman olay yerine geri döner..
Suçlu psikolojisi. Burak Çatalçalının koşarak ormana gitmesinden zaten belli onun vurduğu. Parmak izide yok yani bulamicaklar.. İlerleyen bölümlerde muhtemelen Zeynep'in eline koz vericek intikam alması için fakat Zeynep o silahı suya atarak ya birisine iyilik edicek belki Güney'e ya da Cemre'yi hapise düşürecek orasını kestiremiyorum..
tuner faruk
08-11-2012, 06:23
Yekta abi valla tam olarak aklımda olanları yazmışsın :D(Demet ve Venüs açısından bile :hehe: Ama Demetin yüzü iyi bee :D)
Büyük ihtimalle Burak Çatacalı öldüren Güneyde bunun üzerinden prim yapıcak Ferhatla çatacalının arasında mutlaka bi ilişki var mutlaka :)
O bu değil de bu simayın alçı anası ölünce birden bire çıkıverdi :D
şimdi izledim yeni bölümü. bu handanın tipi ve hareketleri golluma benziyor ya pireşşıssss:D
TolgaEsentepe
08-11-2012, 11:26
Guney degil bence vuran
Daha belli değil bence.
Tam açıklanmadı.
Yine herkes şüpheli.
Yekta abi valla tam olarak aklımda olanları yazmışsın :D(Demet ve Venüs açısından bile :hehe: Ama Demetin yüzü iyi bee :D)
Büyük ihtimalle Burak Çatacalı öldüren Güneyde bunun üzerinden prim yapıcak Ferhatla çatacalının arasında mutlaka bi ilişki var mutlaka :)
ferhatla çatalcalının bı ılıskısı vardı dıye hatırlıyorum.ters dusmeden dolayı da catalcalı yapmıs olabılır.o da az ıpne degıl cunku normal bırı ayaklarında takılıyor
aynen vuran kesinlikle burak çatalcalı:D
Ben düşündüm d ferhat'la Çatalca'lı arasında bişey olmadı sanki hiç. Simay'ın bi ara yattığı bi herif vardı Sümer mi neydi onla karıştırmış olmayın.
Çatalcalı Güney'i zor durumda bırıkmak için yaptı bence. Olayın ertesi günü oraya gitmesi ve Zeynep'e Güney'in peşinden gittiğini ama yolda keybettiği yalanını söylemesi şüpheleri üzerine çekmeye yetiyor. Zeynep de şüpheli zaten. Yalnız yanık elde parmak izi alamamaları ilginçmiş. O zaman seri katiller, hırsızla falan yaksın 2 elini de kurtulsun :)
Huseyin0727
08-11-2012, 16:59
her çarşamba kendi kendime söz veriyorum bu hafta kuzey-güney den sonra içmiçem diye yok aga durulmuyor yaa walla psikoloji bozuyor bu dizi yaa :D
burak ferhatı öldürmekle kuzeyle cemrenin beraber olmasının kolaylaşabileceğini düşünmüş olabilir bölelikle zeynepte ona kalır:D:D
dachosen
08-11-2012, 18:49
Sümer vurmuş olmasın olum? Öldümüydü o?
Jön Türk
11-11-2012, 12:58
kuzey güney 49. bölüm ilk fragman on Twitpic (http://twitpic.com/bcb3st)
Edit: youtube linki
sWJuJm3MciE
Kuzey Güney 49.Bölüm Fragmanı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sWJuJm3MciE&feature=g-all-u)
emresener
11-11-2012, 13:03
ahaha gülten hanım çok iyiymiş diğer videoda :D
gülten hanımın gerçek yüzü :))) @_GELIN_TACI, @Zerrintekind... on Twitpic (http://twitpic.com/8zapg6)
hahaha :D
Yalnız barışın cemreyi o konu üzerinden tehdit edeceğini hiç düşünmemiştim.
blumenberg
11-11-2012, 13:51
Çatalcalı vurdu bence, çünkü el izi de alınamıyormuş yaralı elden..
Güneyin vurması imkansız, yani diziye ters, dizinin adından da belli oluyor zatn. Seyirciyi her seferinde 'acaba' ikileminde bırakmak için güneyin kuzeyi kurtardığı yalanına inanadırmaya yönelik hareketler bunlar :) Güney hiçbir zaman kuzeye iyilik edemez :)
Güneyin vurması imkansız, yani diziye ters, dizinin adından da belli oluyor zatn. Seyirciyi her seferinde 'acaba' ikileminde bırakmak için güneyin kuzeyi kurtardığı yalanına inanadırmaya yönelik hareketler bunlar :) Güney hiçbir zaman kuzeye iyilik edemez :)
bende güney olmadığını düşünüyorum zaten ama güney iyilik etmek için değil , kendini vicdan azabından kurtarmak için yaparsa yapar zaten.. bence güney değil , burak hiç değil..eğer diziye ferhattan sonra hareket katmak istiyolarsa üç, beş bölüm acaba samimi ,güneymi , burakmı v.s diye şüphelendircekler izleyiciyi.vuran hiçbiri olmayacak..sonrasında yeni bir oyuncu çıkacak sahnelere..
Thracian
11-11-2012, 15:13
Çatalcalının silahla ne işi olur daha dün yurtdışında şirketten gelen parayla yaşayan biriydi. Kaldı ki silahı nerden bulacak, üstelik güneyi takip ederek olay yerine gidecek, orda ferhata sıkacak. Hele hele de Simayın annesinide öldürecek.
h.guroglu
11-11-2012, 15:23
burağn zaten ne ferhatla nede simayın annesiyle bir karşılaşması olmadıki olduda benmi kaçırdım yoksa
blumenberg
11-11-2012, 15:46
bende güney olmadığını düşünüyorum zaten ama güney iyilik etmek için değil , kendini vicdan azabından kurtarmak için yaparsa yapar zaten.. bence güney değil , burak hiç değil..eğer diziye ferhattan sonra hareket katmak istiyolarsa üç, beş bölüm acaba samimi ,güneymi , burakmı v.s diye şüphelendircekler izleyiciyi.vuran hiçbiri olmayacak..sonrasında yeni bir oyuncu çıkacak sahnelere..
Burak değilse aklıma yeni bir ihtimal geldi, ferhatın kızı Olabilir..
Bir diğer ihtimal de simayın amcası, kardeşinin karısını öldüren ferhattan intikamını aldı :)
Burak Simay'ın annesini neden vursun? Simay'ın annesini Ferhat, Ferhat'ı da kendi silahıyla biri vurdu. Çünkü aynı silahla vurulmuş ikisi de. Ferhatı vuran kişi demekki Kuzey'le Ferhat kapışırken Ferhat'ın yere düşen silahını aldı. Yani Burak vurduysa eğer zaten silah bulmasına gerek yok.
10 bolumde kım vurdu dıye ızlerız :D bakmısın zeynep vurmus olur :D
10 bolumde kım vurdu dıye ızlerız :D bakmısın zeynep vurmus olur :D
bende zeynep aplaya vuruldum :D
ahaha gülten hanım çok iyiymiş diğer videoda :D
gülten hanımın gerçek yüzü :))) @_GELIN_TACI, @Zerrintekind... on Twitpic (http://twitpic.com/8zapg6)
:( saat 3.30 vize haftası evde tek kalıyorum sağol dayı
İkinci fragman geldi.Baba oğul demleniyorlar :)
uDKjvGLTRjQ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uDKjvGLTRjQ
oo yooohhhh sahne çok sert geliyo :(
2nci fragman çok başarılı.
Jön Türk
12-11-2012, 18:53
Kahramansın sami babaaa
Bu bolum baya ilginç seyler olacak gibi
CasabLanca
12-11-2012, 21:33
izlerken içim ürperdi
dachosen
12-11-2012, 22:12
Kötü oldum valla izlerken
2. Fragman yürek sızlattı.
2. Fragman yürek sızlattı.
asıl bunlar yürek sızlatıyor :D
3aM0QB09P3k&feature=related
mdr8a-dLWQY&feature=related
dachosen
13-11-2012, 00:35
Ne yalan söyliyim maseratide sızlattı:D
emresener
13-11-2012, 16:24
Çarşamba günü maç var. bir süpriz olmasın sakın. reyting kaygısı hesabı sallamasınlar diziyi bi hafta ?
EMRE KAAN
13-11-2012, 16:28
maç varsa sallarlar yaaa hiç iyi olmadı
erdem325
13-11-2012, 16:32
bende zeynep aplaya vuruldum :D
abi, vuruldum kelimesini vurdum diye okudum bi an :D
nooluyo dedim yau ahahahahah :D
JusticeForAll
13-11-2012, 17:11
abi, vuruldum kelimesini vurdum diye okudum bi an :D
nooluyo dedim yau ahahahahah :D
bende öyle okumuştum demek ki tek değilim :D :D
Hoop fragman 3..Kuzey reyis saydırıyo bam güm :D
m9Sz8w3Pul4
http://www.youtube.com/watch?v=m9Sz8w3Pul4&feature=plcp
Çarşamba günü maç var. bir süpriz olmasın sakın. reyting kaygısı hesabı sallamasınlar diziyi bi hafta ?
yeni bölüm diye reklamını izledim şimdi 3. fragmanla beraber tv de .. sallamayacaklar belli
B.Aktepe
14-11-2012, 08:03
cemre o sehpaya başını filan vurup hastaneye kaldırırlarsa, ortada ne barış kalır ne güney :D kuzey alayına go :)
aboww bugün mevzu karışacak gibi Cemre'de iki gram akıl kaldıydı oda gitti ya la :D
GökhanÖzkan
14-11-2012, 11:52
:D kuzey alayına basınç açıcak sanırım:D
powerfuL
14-11-2012, 19:10
cemrenın beyın gıttıyse kuzey cemreyı özgüne ayara götürür :D
Bu simayi gorunce tuylerim diken diken oluyor
Jön Türk
14-11-2012, 19:20
saat 9 u buluyor yeni bölüm :(
cemre o sehpaya başını filan vurup hastaneye kaldırırlarsa, ortada ne barış kalır ne güney :D kuzey alayına go :)
Timeing gerek abi :)
Hadi bakalım kurulalım televizyonların başına :D
Ne cok reklam giriyor ya bi 15dk oynatsalar iyiydi
RafetAraç
14-11-2012, 21:30
zeynepin anneside hüseyin beye arka bahçeyi sulatıyo :D :D
rahmetlinin sevgılısıde pehhh pehhh :D
Jön Türk
14-11-2012, 21:42
handan hanımın gözlükler efsaneydi
YunusAydn
14-11-2012, 21:43
handan hanımın gözlükler efsaneydi
hahaha aynen yaa :D
RottingChrist
14-11-2012, 22:06
vicdan azabı insana neler yaptırmıyor ki. cemrenin anası şimdi fitili sokacak kuzeye.
vicdan azabı insana neler yaptırmıyor ki. cemrenin anası şimdi fitili sokacak kuzeye.
sarı gomlek yumurta topuk ayakkabı bide altın kolye taksa sırıtmaz bi oraya pazarlıo bı buraya :D
bu bölümü izleyemedim, nasıldı netten izlemeye değer mi?
emresener
14-11-2012, 23:25
şuan son iki part'a geçtim ancak ekşın yok
Kuzey Gney 49.Blm HD izle, Kuzey Gney 49.Blm HD dizi izle, Kuzey Gney 49.Blm HD özeti, Kuzey Gney 49.Blm HD yeni bölüm izle, Kuzey Gney 49.Blm HD full izle (http://www.dizi-izleyin.net/kuzey-guney-49bolum-hd-kisim-5.html)
-Günalp-
14-11-2012, 23:26
Link koyabilirmiyiz arkadaşlar?