PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Techturkey Counter Strike 1.6 Server !

Sayfa : 1 2 [3]

cery
21-08-2011, 11:01
iyi oynayanlar biraz müsammaa gösterin. hs den önce bikaçtane etrafa sıkın zevki çıksın. görür görmez tek atış hs olmuyor :D

emrah-58
21-08-2011, 11:09
varmı gelen oynayak :D

alperkmen
21-08-2011, 11:10
hade gelın oynıyalım

alperkmen
21-08-2011, 11:11
yokmu gelen

emrah-58
21-08-2011, 11:12
hangi map acık tennis yazıp hata veriyor

alperkmen
21-08-2011, 11:13
tenıs acık bende hata vermed alla alla

cery
21-08-2011, 11:19
tennis mapı hata verenler:

c:/program files/valve/cstrike/maps klasörü içindeki he_tennis.bsp dosyasını silip oyuna girin. hata vermeyecektir :d

alperkmen
21-08-2011, 11:23
map deıscekkımse yokmu ya

Mr.K
21-08-2011, 11:27
yenı kalktım bırazdan degısırım mapı gelıp,ıstedıgınızı soyleyın ona gore acım..

Mr.K
21-08-2011, 11:32
he tennıs mapı hata verenler valve/cstrıke/maps klasorunden sılsınler mapı,upload edıcem ben lınk vercem ındırıp atarsınız aynı klasor ıcıne sorunsuz gırersınız..

A K N
21-08-2011, 11:40
10ur-k hemen gel bekkliyorum...

3rk4n
21-08-2011, 11:40
Server ip si falan nedir bna bi pm atabilirmisiniz ?

Vtec-SEDAN
21-08-2011, 11:45
geliyorum bende ifadenizi alayim :D

Gokalp-M
21-08-2011, 11:46
girelimmm :)

lnd_samet
21-08-2011, 12:23
samet oyunyonetıcısınden ındır arkadasların verdıgı lınkten gercekten hıc urasma half lıfe tı cd keydı dırek kur sxe kur oyundasın..

hımm.
cs 1.6 full indir diyor
indirelim
oke:)

cagri-35
21-08-2011, 12:44
indir dayı bıde sxe ındır beklıomm ben serverdayım

cery
21-08-2011, 12:45
bulamayanlar için v23 patch ile cs setup dosyasını upload ediyorum şimdi. 10 15 dakkaya hazır olur. ilk mesaja ekleyelim bulamayanlar indirsin :)

A K N
21-08-2011, 12:48
connect 178.211.51.129

lnd_samet
21-08-2011, 13:18
kurduk bakalım hepsini,
ne kadar değişmiş yaa:D,
keşfediyim ben bunu bi,
nerden giriyoruz şimdi sizin oldugunuz yere?

cagri-35
21-08-2011, 13:23
178.211.51.129:27015

burası adres hacı favorıtes e ekle.

gırerken sıfre sorcak : techturkey yaz enter :D :D

Underworld
21-08-2011, 13:28
kapışalım bakalım :)

cem
21-08-2011, 13:38
kapışalım bakalım :)

sen counter içinmi üye oldun ?

cery
21-08-2011, 13:47
CS 1.6 oyunyöneticisi setupu ve V23 Patch

ikisi bi arada upload ettim

http://s2.dosya.tc/server/vzFdiE/CS1.6.rar.html

burdan indirip iksini de kurarsanız sorunsuz tüm swlere girebilirsiniz

linki tıklayıp en alttaki sayacın bitmesini bekleyin
sonra yerinde çıkan download düğmesine basın :D

Day Walker
21-08-2011, 13:59
Kabasakal dun gece kurcaliyodu serveri Yavuzla ilgili oylama yapiyodu :D

lnd_samet
21-08-2011, 14:07
178.211.51.129:27015

burası adres hacı favorıtes e ekle.

gırerken sıfre sorcak : techturkey yaz enter :D :D

olmadı beceremedik bi türlü
calıstırdım oyunu sonunda.
favorite de add server diyorum ok diyorum bi hareket olmuyor
bende new gameden '' girip yazıyorum şifre yazmadıgım halde disconnect diyor.
ala ala:D
du bkaalım bulcam:D

Mr.K
21-08-2011, 14:10
kııım ben bıse yapmadım:D haha yavuz bozuktur sımdı baana,bırazdan arıımda gonlunu alıım barı hehe

lnd_samet
21-08-2011, 14:13
aha buldum:D:D:D

dgoo
21-08-2011, 14:14
wall var mı :D

Eriador
21-08-2011, 14:18
online olanalrdan biri : 212.7.7.78:28888 bu adrese gelsn lütfen takılma yoks alıyorm burdan server açıyorm bu gün beklyrm , yoru myazn lütfen

cagri-35
21-08-2011, 14:19
aha buldum:D:D:D

dengesızzz ben geldım cıktın korktundemı ecelın olcaktım ahahaha gerı dön gerı dööööön

Eriador
21-08-2011, 14:21
onur k konuya bakıcağına link e gir lan yorum yaz beklyrm :)

lnd_samet
21-08-2011, 14:23
dengesızzz ben geldım cıktın korktundemı ecelın olcaktım ahahaha gerı dön gerı dööööön

disconnect verdiya girince
giremiyorum

''you have been disconnected from the server
reason:kicked :sxe yüklemeniz gerekmektedir bu yazılım

diyor bu ne diyor sitesine baktım yok:D

cagri-35
21-08-2011, 14:32
ee amcaoglu

sxe ındırsene oyunyonetıcısınden sxe dıe antı hıle programı war onu yuklucen sora onu acıcaksın ardından o masaustunde acıkken counter ı acıp oyuna gırıceksın.

lnd_samet
21-08-2011, 14:35
la yükledim yüklü olması rağmen yapıyor zaten işin garip tarafı
neyse neyse bakıyım bilader forumlara açmam lazım gaza geldim:D

Berkan
21-08-2011, 14:37
biri hayrına pool_suite yada/ fy_pool_suite ti :) yüklesin güzel oluyo oda

Dragger
21-08-2011, 14:44
Dün söylemistim günaya yüklememis mi?

Onur yüklesene :D

@Lp2
21-08-2011, 14:44
bugun yuklerız panpa herseyı guzel olur

lnd_samet
21-08-2011, 14:45
girdimm
beee
:D:D:D:
süper yaa:D

utkuselamoglu
21-08-2011, 14:57
eski günlerdeki gibimi olucak ?:D

Eriador
21-08-2011, 14:58
online olanalrdan biri : 212.7.7.78:28888 bu adrese gelsn lütfen takılma yoks alıyorm burdan server açıyorm bu gün beklyrm , yoru myazn lütfen

ben böle dişi dedim ama pek sikleyen yok galiba , herkes bi server bulmş ona göre takılıyor yorum yapıyor ?

@Lp2
21-08-2011, 14:58
suanda guzel gıbı :D yukle gel oyuna utku

@Lp2
21-08-2011, 14:59
ben böle dişi dedim ama pek sikleyen yok galiba , herkes bi server bulmş ona göre takılıyor yorum yapıyor ?

kaan ben gırdım pıng normalde bnm 5 15 arası senın yazdıgın yerde 95 den asagı dusmedı bı onu ayarlarsan sorun bıter

Eriador
21-08-2011, 14:59
Herkes sever ını bulmuş ben boşuna kasıyorum , iyi oyunlar beyler .

Eriador
21-08-2011, 15:00
saol @Lp2 , diğer yorumlardan herşey belli.

başka bişi demiyorum artık , bu kadar CS aşkı vardıda biz konu açmadan önce nerdeydi ? ikizlerin emekleri piç olurken nerdeydi ? şansa bak ben konu açınca canlandılar ne diyim iyi oyunlar beyler.

Eriador
21-08-2011, 15:02
bu konuda silinsin lütfen madem yeni server var onu açan kişi açsın ip leri ilk msg da versn adam gibi cs konusu olur

utkuselamoglu
21-08-2011, 15:03
212.7.7.78:28888 açılmadı abi gelmeye çalııyoruz

utkuselamoglu
21-08-2011, 15:04
suanda guzel gıbı :D yukle gel oyuna utku

abi eski günler ya:D

cagri-35
21-08-2011, 15:05

Dediğin serverda ping 80 90 arası gezıyor fazla yanı dıger oynadıgımız serverda pıng 0 yada 2 ile 10 arası gezıyor benım fıber olmasına ragmen senın verdıgın sw de pıng baya yuksek cıktı...

Baglantı hızı ıyı olmayanları sureklı atar o server.

cagri-35
21-08-2011, 15:06
Ben bı gıdıım evın alısverısını yapayım burdayım bu gece uzun olucaaaak :) Eskı gunlerdekı gıbııı

Eriador
21-08-2011, 15:09
cagri sanada tşk ederim , ben abd de olduğum içn ortak nokta server bulmaya çalışıyorum hem ben hem siz sorunsuz oynayın diye ...

ama belli kimsenin ihtiyaçı yok serverlarını bulmş takılıyorlar .

keşke bu kişiler madem bu kadar CS sevdaları vardıda benm konu güncenlememi niye beklediler ? ikizlerin emekleri piç oldu ondan önce Vtec-Sedan Ercan vs vs .. milleti düdüklemek lazımmış demekki birşey yapmaları için ne diyim.

iyi oyunlar

Mr.K
21-08-2011, 15:17
cagri sanada tşk ederim , ben abd de olduğum içn ortak nokta server bulmaya çalışıyorum hem ben hem siz sorunsuz oynayın diye ...

keşke bu kişiler madem bu kadar CS sevdaları vardıda benm konu güncenlememi niye beklediler ? ikizlerin emekleri piç oldu ondan önce Vtec-Sedan Ercan vs vs .. milleti düdüklemek lazımmış demekki birşey yapmaları için ne diyim.

iyi oyunlar

Kaan emekler piç oldu dedın bızım eskı sw zamanında para verenler sadece bızlerdık herkes gırdı.Mınıkler sw actı ok para verıldı bılmmne 1senelık noldu sw ???? bum.

Para veren gırcekmıs sadece ok kardesım para verenler buyursunlar gırsınler o zaman.+ Ben bosnadayken pıngle oynuyodum kaan cok ıstıyosan sende oynarsın.Ya alkollusun yada bıseyler moralını bozmus mılletten cıkartmaya calısıyosun.Dost acı soyler,sen amerıkadan beceremedın sw ısını kısa ozetle alp2da dedıkı ne kdr sa neyse alalım dedı adam gıttı 10dk da aldı sw'yı suanda oynuyoruz sıkıntısız. Ben bosnadayken nasıl gırıyosam sw'ye sende amerıkadan pek haylı gırebılırsın.Alp2 dedıgın adam swnin hıcbıseyınden anlamayan bı adam map degısmeyı bıle bılmıyo,ondan ote bu zamana kadar sw almayanlara yada acıp para toplayıp sw kapatanlara konussan daha hora geçer.+Yok bu konu sılınsın benım actıgım konu yok o yok bu yok ısmı ben buldum bılmem ne bunlar ayıp seyler.Bulusmalarda da bırısı hadı bulusalım dıyodu bulusuluyodu ılla bırının bısey dedıgınde bıseyler canlanır zaten kısa ozetı.

178.211.51.129 sxe korumalı TechTurkey oyun sw'sindeyiz. Herkese iyi oyunlar forumlar.

Eriador
21-08-2011, 15:17
bu arada kimse kusra bakmasın eski günlern lafını yazanların hemen hemen çoğunu ilk server ı açtığım zaman oynarken hatırlamıyorum :)

Mr.K
21-08-2011, 15:19

iyi oyunlar

Kaan emekler piç oldu dedın bızım eskı sw zamanında para verenler sadece bızlerdık herkes gırdı.Mınıkler sw actı ok para verıldı bılmmne 1senelık noldu sw ???? bum.

Para veren gırcekmıs sadece ok kardesım para verenler buyursunlar gırsınler o zaman.+ Ben bosnadayken pıngle oynuyodum kaan cok ıstıyosan sende oynarsın.Ya alkollusun yada bıseyler moralını bozmus mılletten cıkartmaya calısıyosun.Dost acı soyler,sen amerıkadan beceremedın sw ısını kısa ozetle alp2da dedıkı ne kdr sa neyse alalım dedı adam gıttı 10dk da aldı sw'yı suanda oynuyoruz sıkıntısız. Ben bosnadayken nasıl gırıyosam sw'ye sende amerıkadan pek haylı gırebılırsın.Alp2 dedıgın adam swnin hıcbıseyınden anlamayan bı adam map degısmeyı bıle bılmıyo,ondan ote bu zamana kadar sw almayanlara yada acıp para toplayıp sw kapatanlara konussan daha hora geçer.+Yok bu konu sılınsın benım actıgım konu yok o yok bu yok ısmı ben buldum bılmem ne bunlar ayıp seyler.Bulusmalarda da bırısı hadı bulusalım dıyodu bulusuluyodu ılla bırının bısey dedıgınde bıseyler canlanır zaten kısa ozetı.

178.211.51.129 sxe korumalı TechTurkey oyun sw'sindeyiz. Herkese iyi oyunlar forumlar.

Eriador
21-08-2011, 15:20

onur bilmeden yazıyorsun kendini *** ediyorsun...

ilk olarak şunu sölim o alınan server a giremiyorum . bunu bil. ping filan sorun direk DİREK GİREMİYORUM

2. si madem öle alınma bi hevesi vardı ben karşıyım demedim keşke haber verseydeniz bende bildiğim bi iki tecrübemi paylaşır öle alırız dedim ki bu konuda onlarlada anlaştık zaten merak ettim sen bizim konuşmalarımızı biliyormusunda atladın konuya böle herşeyi biliyor gibi ?

Mr.K
21-08-2011, 15:23
onur bilmeden yazıyorsun kendini *** ediyorsun...

ilk olarak şunu sölim o alınan server a giremiyorum . bunu bil. ping filan sorun direk DİREK GİREMİYORUM

2. si madem öle alınma bi hevesi vardı ben karşıyım demedim keşke haber verseydeniz bende bildiğim bi iki tecrübemi paylaşır öle alırız dedim ki bu konuda onlarlada anlaştık zaten merak ettim sen bizim konuşmalarımızı biliyormusunda atladın konuya böle herşeyi biliyor gibi ?

1haftadır sw gırıyo herkes farklı farklı alp2 gıdıpte 10dk da alabılıyos pekhaylı sende alabılırdın 10dk da;) madem zaten tecrubelıymıssın alsaydın.O kadar ınsan bıton sw de dolandı hafta boyunca yazabılırdın konuya beyler xxxx bak suna dıkkat edın yada su kadardan fazla para vermeyın yada tr'den alcaksanız tnaıdık var vs dıye. Sızın konustuklarınızla alakalı bısey demedım ben zaten sana.Sarcak yer arama mubarek ramazandayız ıcıyosan ıckıyı azalt,yada bı kalk pc basından da bı elını yuzunu yıka.Kendınde degılsın sen.

Alicanrs
21-08-2011, 15:23
beyler neyi tartışıyorsunuz yaa ortak bişi yapamıyormuyuz onu çözün tartışıcağınıza hep beraber oynayalım

BaD61
21-08-2011, 15:25

Servar şifreli giriş yapamıyoruz verdiğiniz ıp den :)

@Lp2
21-08-2011, 15:25
sıfre:techturkey

Mr.K
21-08-2011, 15:26
Servar şifreli giriş yapamıyoruz verdiğiniz ıp den :)

konsola techturkey yazıp entera basıp sonra connect ip yazarsan gırebılırsın

Alicanrs
21-08-2011, 15:26
password: techturkey

connect ip

Eriador
21-08-2011, 15:28
1haftadır sw gırıyo herkes farklı farklı alp2 gıdıpte 10dk da alabılıyos pekhaylı sende alabılırdın 10dk da;) madem zaten tecrubelıymıssın alsaydın.O kadar ınsan bıton sw de dolandı hafta boyunca yazabılırdın konuya beyler xxxx bak suna dıkkat edın yada su kadardan fazla para vermeyın yada tr'den alcaksanız tnaıdık var vs dıye. Sızın konustuklarınızla alakalı bısey demedım ben zaten sana.Sarcak yer arama mubarek ramazandayız ıcıyosan ıckıyı azalt,yada bı kalk pc basından da bı elını yuzunu yıka.Kendınde degılsın sen.

bırak içki olaylarını Onur . Bilgin olsun Ramazanda da içmiyorum .

1 hafta içinde Hem ABD hemde TR sıkıntısız Non-Steam ve Steam lerin girebilceği server bulamadım , he sen bulursan hemen göster link i parasını vericem açıyorum öle kolay olmadı malesef , ben herkes iyi oynasın sıkıntısız olsun diye uğraşıyorum .

Banada Server açma işini öğretme . Bu sitede ilk CS server ını kuran benm ondan önce benim CS kariyerm belli bana bu konuda akıl vericek adam burda yok ;)

Yurt dışında çoğu server firması non steam e olanak vermiyor çünkü sahte key olayı suç ;) sende Avrupalı sayılırsın sende bilirsin bunları biraz ;)

o yüzden bişi bilmeden biliyormuşcasına yorum yazma bana burda

Mr.K
21-08-2011, 15:30
bırak içki olaylarını Onur . Bilgin olsun Ramazanda da içmiyorum .

1 hafta içinde Hem ABD hemde TR sıkıntısız Non-Steam ve Steam lerin girebilceği server bulamadım , he sen bulursan hemen göster link i parasını vericem açıyorum öle kolay olmadı malesef , ben herkes iyi oynasın sıkıntısız olsun diye uğraşıyorum .

Banada Server açma işini öğretme . Bu sitede ilk CS server ını kuran benm ondan önce benim CS kariyerm belli bana bu konuda akıl vericek adam burda yok ;)

Yurt dışında çoğu server firması non steam e olanak vermiyor çünkü sahte key olayı suç ;) sende Avrupalı sayılırsın sende bilirsin bunları biraz ;)

o yüzden bişi bilmeden biliyormuşcasına yorum yazma bana burda

Tamam kaan teşekkürler herşey için.

Dragger
21-08-2011, 15:32
Miniklerin emegi dedigin 1 senelik para toplanıp alınan server noldu?

Para verenler de kabul etti, belli bir noktadan sonra ücretsiz olsun herkes gelsin diye...O sekilde dolacaktı server eski günlerdeki gibi.

Ama server yalan oldu, ortada yok.

Ben simdi su anki server icin yeni konu acıyorum, bu konuları sildirelim olsun bitsin.

TRden yurtdısındaki servera girdi mi biz 100 pingten asagı oynayamayız, kimse de girmez Kaan.

Eriador
21-08-2011, 15:34
iyide abi ben bunu çözmeye uğraşıyprum diyorum .. Server ayda 200 dolar olsun kimseden 5 kuruş istemiyorum dedim tek başıma açıcam dedim yeterki beraber olalım diye ...

Ne CS aşkı imiş illa benim düdüklemem lazımmış herkesin girmesi yada server açması için ne diyim ...

iyi oyunlar size bu saatten sonra girersem siksinler ...

ben orjinal Steam Acoount una sahipim . ABD de internetten server arat deyince yüzlerce bedeva girebilceğim server ı anında buluyorum sever açma ihtiyaçım yok , sadece bura için server açim beraber olalım dedim ama çok gereksizmiş .

Dragger
21-08-2011, 15:40
Gereksiz alınganlık yapıyosun.

Sildir bu konuyu da istersen gir istersen girme artık birsey demiyorum.

hakan115
21-08-2011, 15:44
@eriador

seninde dahil olabilecegin ortak bir cozum icin ben gereken ucrete yardimci olurum seve seve,

konuyu actin bizi heveslendirdin sen acikta kalma. isim geregi ben de surekli yurt disinda

oluyorum benim de isime yarar ya da bu durumda olanlarin. ortak bir cozum bulalim arkadaslar..

Eriador
21-08-2011, 15:45
Evet gereksiz alınganlık .. daha önce açılan açılan serverın yarısına giremedm , yarısında ping sorunu oldu .

Alp2 ların açtığı server a giremiyorum bile ...

Bu CS olayı yoktu , kimsenin aklında değildi ben tekrardan açıyorum hep berar oynarız bana süre verin herkesin girebilceği ortak bi server kurucam kimseden 5 kuruş istemiyorum dedm ama birden değere bindi sevdimin sever ı ...

beyler daha önce nerdeydiniz hayatta her zaman ben başınızda olmam sizi düdüklemem , beni beklemeyin bi dahaki sefere haberiniz olsun..

iyi oyunlar.

Dragger
21-08-2011, 15:50
Kaan bul 5-10 pinglik server hepimiz oraya gelelim sorun degil...

Ama kimse 5-10 varken gidip 100 pingte oynamaz.

Gider rakı balıkta oynar orda burda oynar, forum serverı olması gerekmiyor, onurk alp2 vtecercan vs herkes oynuyor zaten baska serverlarda.

Eriador
21-08-2011, 15:54
iyide ben sizi 100 ping de oynayıcam demedim ki ? server arıyorum dedim gerekirse 200 dolar bir ayda verrim en kralını alır ve kimseden 5 kuruş istemeden server ı açıcam dedim .

Cem sağolsun konuyu hit tuttu ama , sözde siz BRO larım biraz beklemek yerine ilk buldupunuz server a RESMEN SATTINIZ . TT idik Apache Meeting , BRO luk filan kimse yemesin bu saatten sonra beni.

Ben sakatım evden çıkamıyorum kendim açıcam vakit geçirrim , beraber olurum dedim ama bu zor zamanımda tek başıma ödeme yapıcağım halde bu forumda satılmak , yazıcak bişi bulamıyorum

beni tanımamış sayın siktir edin

Eriador
21-08-2011, 15:55
ben fizik tedavi uygulanırken 10 dk molada girip server bakıyorum şuraya bak ... içkiyi azalt , çok alıngansın vs vs yakında o.ç sin diyede suçlanırız hemde BRO larımız tarafından ne güzel ya

vay anasını satim ne brolukmuş bu be

blacx
21-08-2011, 16:00
bad file server is enforcing file consistency for models/player/terror/terrors.mdl

arkadaşlar ben bu hatayı alıorum yardımcı olabilecek varmı?

Mr.K
21-08-2011, 16:00
ben fizik tedavi uygulanırken 10 dk molada girip server bakıyorum şuraya bak ... içkiyi azalt , çok alıngansın vs vs yakında o.ç sin diyede suçlanırız hemde BRO larımız tarafından ne güzel ya

vay anasını satim ne brolukmuş bu be

Psikolojik tedaviye ihtiyacın var bence bir sw'den dolayı kımse bunları yazmaz kaan kusura bakma ama goruyosundur gormuyosundur bılemem ama gıt senın tabırınle eskı bro tavsıyesi ;).

Eriador
21-08-2011, 16:03
Bunca yazdığımda sonra bir SW diye bakıyorsan olaya bi kaç kez daha oku belki anlarsın Onur , anlamazsan kusra bakma yapıcak bişeyim yok sana