PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saç dökülmesi sorunu...

Sayfa : 1 [2]

Göki,ZD
03-04-2013, 23:33
Bir çok eczanede bulabilirsin :) valla gel tanışır gezeriz. Yemek işi bizden olur :) hadi hayırlısı..

18 ayımı gecırdım,kayseri den çıkıs o çıkış bi daha tovbe gitmem dedim ama saç cıkarsa sebep olur artık:D

Sequental
04-04-2013, 00:31
ilk defa birinin olumlu sonuç aldığını görüyorum mümkünse bir resim paylaşırmısın?

Mumkunse bir resim alabilirmiyim :)

Yaa kardes gecenin bu saatinde sesli sesli guldurdun beni yaa :) Hahhaaaa

Imzali mi olsun resim , soyle yeni cikan kivircik tuylerin uzerine afilli dolmakalem ile atilmis bir imza :))

Hayal etmeye calisiyorum resmi valla :)

Sequental
04-04-2013, 00:37
Öncesi;
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lqwlg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Sonrası;
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lqwmj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Reçeteyi yazmıştım. 4 ay öncesi ve sonrası buyrun. Aynı yer, aynı sac uzunluğu , aynı ışıklandırma, aynı saç ıslaklığı. ;)

Sac uzamis burada...Ama 2nci resimde yuz guluyor , sakalida koyuvermissin :) Ohenkle dans ediiler :)

oguzedr
04-04-2013, 01:04
Sac uzamis burada...Ama 2nci resimde yuz guluyor , sakalida koyuvermissin :) Ohenkle dans ediiler :)

sadece saç uzaması değil be hocam...baya baya ön yan taraflarda saç çıkmış tepe bölgede minoxil ve proscar tarzı ilaçla başarı sağlama oranı yüksektir fakat ön bölgede başarı sağlamak gercekten cok zordur arkadaş bence büyük bir başarı elde etmiş :)

dnr1
04-04-2013, 01:56
Arkadaslar meral sasmazoglunun bulusunu tavsiye edicem size..tv de programda izledim dunyada deriden sac diplerine etki eden formulun kendinde oldugunu ve bu sayede olu hucreleri canlandirdigini yeniden ciktigini iddia ediyor..urunun arkasinda olup kendisi ile email yoluyla irtibata gecebildiginiz sistemi var..60 tl serum sampuan kuru. Siddetle tavsiye ederim internete isim olarak yazin cikiyor...

SONE-R
04-04-2013, 07:15
olu hucreleri canlandirdigini

bu söz, o ürünün palavra olduğunu ispatlar.. ölü hücreyi dirilten bir ilaç dünyada yok, henüz keşfedilmedi.. nedense böyle bol keseden atanlar hep bizim türkler oluyor.. kanada menşeili minoxidil üzerinde hiç böyle palavralar yok. "herkeste işe yaramayabilir, genelde kafanın cortex bölgesinde daha çok işe yarar, 4 ay sonrasında saç gelişimi görmezseniz ürünü bırakın" gibi doğru düzgün, ayağı yere basan ifadeler var..

Uur
04-04-2013, 08:27
!!
O derece yani, yanlislikla kolumuza degdiginde oradan sac mi cikiyor? Oyle ise koseler icinde sakal cikarir bu sey..

Umarim isinize yarar, mutlu eder sizi..

Zaten kendi prospektüsünde başka bir yere sürülmemesi yazıyor ayrıca bazı arkadaşların alın bölgesinde tüğlenme olduğunu da gördüm!!

ArMy
04-04-2013, 09:10
Cem'in reçeteyi bende uygulayacağım ama kimse bioxcinden bahsetmemiş.Ben sadece Bioxcin Forte şampuanı 2 ay kadar kullandım ceminki kadar verimli olmasa da baya bi düzeltmişti saçın durumunu.Şu 1 ay kadar bırakıp biomen'e geçiş yaptım daha fena halde kafada açılmalar meydana geldi. Bu tip şampuan ilaç vb.. ürünlerde bırakınca dökülme olayı hep oluyor galiba.İlelebet bunlara bağımlı mı yaşıyacağız :)

ArMy
04-04-2013, 09:13
Benim saçım 2 yıldır felaket dökülüyordu ama bölgesel açılmadan çok genel bir dökülme sorunu yaşadım.bununla birlikte saç kalitesi düştü ve saçlar inceldi..Herşeyin başlangıcı diş problemlerinden sonra oldu,ardından bademcik iltihabı geçirdim.Halen yarım kalan kanal tedavisinin neden oldugu sorunlarla uğraşıyorum..Bu problemler bağışıklık sistemini etkilediği için saç dökülmesine neden olabiliyormuş,alakasız geliyor ama araştırmalar bunu gösteriyor..Herkesin dökülme nedeni farklı olabilir tabi,yinede dişçiye görünüp dişleri kontrol ettirmekte fayda var.Bademcik ve troid problemleri olup olmadıgına da kesinlikle baktırmak gerekiyor..

http://www.hastane.com.tr/saglik/sac-dokulmesinin-nedeni-dis-curukleri.html

Şaç dökülmesi için en etkili tedavi yöntemi FDA onayı olan propecia,minoksidil ve nizoral şampuandır..Biotin,çinko vb vitaminlerde destek açısından fayda sağlıyacaktır elbette..

2 Ayda Sa karma pular - Sa Dklmesi (http://www.sacbakimi.org/sac_bakimi_detay.asp?id_sac_bakimi=1318#.UVyXxpMqy pc)

Agzında diş kalmamış ne şarapcılar var kafada saçlar fırça gibi.Onları incelememişler mi hiç :)

Uur
04-04-2013, 09:17
Dermalute şampuan dediğin bu dimi :
Dermalute Şampuan | Eczaonline (http://www.eczaonline.com/dermalute-ampuan)

SONE-R
04-04-2013, 09:37
beyler yaza yaza dilimde tüy bitti ama hiç söylediklerimi kaale almıyorsunuz. şampuanlar saç dökülmesine olumlu, olumsuz katkı vermezler. derinin altından nüfuz edip, saç köklerine ulaşabilmesi için saatlerce duşta beklemeniz gerekir. bu pratik olarak mümkün değildir. saçını köpürtür, 1-2 dk yıkarsın. sonra suyu basar durularsın. hani nerde kaldı şampuanın etkisi?
placebo etkisinden başka etkisi yoktur. ben bu saç dökülmesine yıllarımı verdim. bir çok uyduruk ürünü (faboa 101d, biotin, bioksin, vs vs) denedim, paramı çöpe attım. bir nevi uzman sayılırım.
propecia ve minoxidilden başka ürüne para hacamayın. işe yaramaz. şampuanın en ucuzunu en katkısız olanını kullanın. şapka takmak, jöle sürmek saçları dökmez. saçı kazıtmak saçları kuvvetlendirmez.

İnce ve Güçsüz Saçlar | Transmed (http://www.transmed.com.tr/tr/content/ince-ve-gucsuz-saclar)
Saç Dökülmesi Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar! - Askmen Türkiye - Mynet (http://askmen.mynet.com/saglik-ve-spor/saglik-sorunlari/8114-sac-dokulmesi-hakkindaki-yanlislar.html?limitstart=0)

twstr
04-04-2013, 09:56
Aynı sorundan bende gıttım doktora zamanında..adam dedı kı ırsi olan sac dokulmelerinde yapacak birsey yoktur ta ki bugune kadar artık minoxil var git onu al ben sana yazsam ılacta yazarım ama bir işe yaramaz dedi adam..gittim aldım kullandım ve gercekten durdurdu..yanlz aradab 6 7 ay gecınce tekrar baslıyor yıne kullanmka gerekıyor..

CeM öZeR
04-04-2013, 10:20
Dermalute şampuan dediğin bu dimi :
Dermalute Şampuan | Eczaonline (http://www.eczaonline.com/dermalute-ampuan)

Evet dermalute şampuan bu. Benim saçımda yağlanma biraz fazlaydı o sebeble kullandım işe yaradı baya.

beyler yaza yaza dilimde tüy bitti ama hiç söylediklerimi kaale almıyorsunuz. şampuanlar saç dökülmesine olumlu, olumsuz katkı vermezler. derinin altından nüfuz edip, saç köklerine ulaşabilmesi için saatlerce duşta beklemeniz gerekir. bu pratik olarak mümkün değildir. saçını köpürtür, 1-2 dk yıkarsın. sonra suyu basar durularsın. hani nerde kaldı şampuanın etkisi?
placebo etkisinden başka etkisi yoktur. ben bu saç dökülmesine yıllarımı verdim. bir çok uyduruk ürünü (faboa 101d, biotin, bioksin, vs vs) denedim, paramı çöpe attım. bir nevi uzman sayılırım.
propecia ve minoxidilden başka ürüne para hacamayın. işe yaramaz. şampuanın en ucuzunu en katkısız olanını kullanın. şapka takmak, jöle sürmek saçları dökmez. saçı kazıtmak saçları kuvvetlendirmez.

İnce ve Güçsüz Saçlar | Transmed (http://www.transmed.com.tr/tr/content/ince-ve-gucsuz-saclar)
Saç Dökülmesi Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar! - Askmen Türkiye - Mynet (http://askmen.mynet.com/saglik-ve-spor/saglik-sorunlari/8114-sac-dokulmesi-hakkindaki-yanlislar.html?limitstart=0)

Abi şampuan konusuna katılıyorum. Ama yinede yağlanma varsa şampuanı doğru seçmek gerektiğini düşünüyorum. :) Sende sonuç ne oldu abi peki ?

HaKo
04-04-2013, 10:31
şampuan olayı gerçekten kolpa ama aşırı yağlanan saçta çabuk dökülüyor şampuan en azından onu engeller.

Uur
04-04-2013, 10:33
Evet dermalute şampuan bu. Benim saçımda yağlanma biraz fazlaydı o sebeble kullandım işe yaradı baya.

Benim saçım 1 gün geçince yağlanıyor bu normal mi yoksa biraz fazladan kasıt nedir?

Birde saçın yağlanması kötü birşey mi yani dökmeye sebep birşey mi ?

Semii
04-04-2013, 10:44
cem saç uzmanı oldu :D

SONE-R
04-04-2013, 10:47
Abi şampuan konusuna katılıyorum. Ama yinede yağlanma varsa şampuanı doğru seçmek gerektiğini düşünüyorum. :) Sende sonuç ne oldu abi peki ?

finasterid harici kullandığım (minoxidil kullanmamıştım, 2 hafta önce başladım) hiçbir ürün işe yaramamıştı. bu forumda kimsenin duymadığı Faboa 101D isminde Çin'den losyon bile almıştım. ama sonuç hep hüsran olmuştu. 3-4 yıl önce finasterid'e başlayınca, neden daha erken başlamadım diye pişman oldum. :)

CeM öZeR
04-04-2013, 12:33
Benim saçım 1 gün geçince yağlanıyor bu normal mi yoksa biraz fazladan kasıt nedir?

Birde saçın yağlanması kötü birşey mi yani dökmeye sebep birşey mi ?

Normal değil. Benimde aynı durum vardı. Hadda saçımı 2-3 gün yıkamasam psikolojikmen çok rahatsız hissediyorum kendimi. Eskiden gece yatarken yıkasam sabaha saçım vıcık vıcık yağ gibi olurdu. Aslında yağlı saç kötü saç diye bişey yok. Aşırı yağlanmayı engelleyebilirsen çok verimli sonuçlar alabilirsin. Kuru saçtan kat kat iyidir yani. Dermalute'yi bu konuda çok başarılı buldum. :)

SONE-R
04-04-2013, 13:09

benim saçım da 1 gün geçince yağlanıyor. o yüzden yaz-kış ayırt etmeden her gün yıkanırım. sen de aynısını yap. hem temiz olmak iyidir ter kokmaktansa.. :D

dnr1
04-04-2013, 21:07
Arkadaslar finasteridi3. E bolup hergun bir tanemi kullanicaz..yardim gerekli...?

halilcan9455
04-04-2013, 21:18
şok diyetler yüzünden saçım dökülmeye başladı .Bimin saç dökülmeye karşı olan şampuanını filan kullandım uzun süre sonra baktım ki sadece dökülen saç miktarında azalma var . paraya kıydım bioxcin aldım. 3 haftadır filan kullanıyorum saç dökülmesi 0'a indi. dökülen saçlar geri gelirmi bilemiyorum( ki şampuan etki etsede diyet sonrası dökülen saçların yenide çıkması uzun bir süreçmiş bekleyip görücez)
saçı benim kuru olanlara tavsiyem yine bioxcin benim saçları bile o kadar yumuşak yapıyor ki hiç beklemiyordum.
bunun yanında sone-R abininde dediği gibi o dokunun beslenmesi vs çok önemli
özellikle de balık yağı kıl-tüy vs de çok etkili

SONE-R
04-04-2013, 21:35
Arkadaslar finasteridi3. E bolup hergun bir tanemi kullanicaz..yardim gerekli...?

4'e böleceksin.. aslında becerebilirsen 5 eşit parçaya bölüp içebilirsin. çünkü 1 adet proscar hapının içinde 5mg finasterid var.. günlük alman gereken değer 1 mg'dır..

Emre Akçay
04-04-2013, 22:26
arkadaşlar saç dökülmesine 2 ayda kesin çözüm saçlarınızın arttığınıgöreceksiniz ancak dediklerimi harfiyen uygulamanız gerekiyor isteyenler öm atsın yardmcı olim

SONE-R
04-04-2013, 23:03
buraya yaz da öğrenelim bakalım neymiş sihirli metod.. :))

Göki,ZD
04-04-2013, 23:12
Harbi komiksiniz ya, formuller reçeteler filan :) hiç haz etmem ama sone-r kadar araştırdınız okudunuzmu acaba

ALy
05-04-2013, 00:24
bu minoxil işe yarıyomuş kullanan var mı acaba nasıldır :)

CeM öZeR
05-04-2013, 09:58
bu minoxil işe yarıyomuş kullanan var mı acaba nasıldır :)

Paylaşımlarım... :)

Arkadaşlar bir-iki tavsiyede bulunuyum. 1.5 aydır uyguladığım bir yöntem. Saçlarımda seyrelme ve güçsüzleşme vardı. Günde 20-25 tel kadar saçım geliyordu benim gördüğüm kadarıyla. İyi bir araştırma ve uzman doktorların tavsiyesine uyarak şöyle bir şey yapmaya başladım.

Minoxil forte sprey ( Farma firması) / uygulaması bir sabah-bir akşam kuru saça
Dermalute Şampuan ( Farma firması) / Yatmadan önce 2 defa şampuanlayıp masaj yaparak
Biotin 1000 mg kapsül ( Solgar firması) / Günde bir adet sabahları kahvaltıdan sonra
Günde 1 bardak sabah 1 bardak akşam süt
Aklıma geldikce 1 avuç badem,1 avuç fındık,4-5 tane ceviz yiyorum.

Saçımda seyrelme kalmadığı gibi ciddi anlamda saça dönüşen rengi saç rengine dönüşen tüyler çıktı. Saçlarım güçlendi.Alın bölgemin kenar açık bölümleri dolmaya başladı..

:) Kesinlikle deneyin tavsiye ederim.

Öncesi;
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lqwlg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Sonrası;
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lqwmj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Reçeteyi yazmıştım. 4 ay öncesi ve sonrası buyrun. Aynı yer, aynı sac uzunluğu , aynı ışıklandırma, aynı saç ıslaklığı. ;)

Frid
10-03-2014, 00:05
saç ektiren oldu mu konu çok uzun okuyamadım,

eşe dosta benim saçlarım zaten seyrekti, dökülüyordu, açılıyordu, kelleşiyorum derken, pek dert etmiyordum da, son 1 yılda çok başka boyut aldı. benden büyükler abi demeye başladı. amca diyen bile duydum yahu :D :D

Risendark
10-03-2014, 00:49
bişey sorcam acaba sakalların gürleşmesi için neler yapılabilir. yüzümde faul altı çene ve bogazımın altında çıkıyo ufak ufak yanaklarımda cansız tüyler var çirkin görüntüsü oluyo neler yapabilirim düzgün gür çıkması için ? var mı formül :)

ErBAY
10-03-2014, 00:55
Paylaşımlarım... :)

yazdıklarını aynı sekılde uygulucam. ınsallah bendede aynı sonuc verır. :) sacların yanlarda barız acılma var. Günde 2 defa sac yıkarım asırı yaglanma mevcut. Hiç önemsemezdım ırsı aıleden dolayı dıye ama yınede tedbır almak laızm. Denemek lazım :D

ahmet3425
10-03-2014, 01:00
minoxil işe yarıyor...

alihan_27
10-03-2014, 02:15
bişey sorcam acaba sakalların gürleşmesi için neler yapılabilir. yüzümde faul altı çene ve bogazımın altında çıkıyo ufak ufak yanaklarımda cansız tüyler var çirkin görüntüsü oluyo neler yapabilirim düzgün gür çıkması için ? var mı formül :)

Tuna kardeş istersen Cem Özer'in formülü uygula. Fotolardan göründüğü üzere saçla beraber sakalda çıkmış.

onursumer
10-03-2014, 08:02
Vishy dercos neogenic hakkinda bilgisi olan varmi ?

ilbeyyagci
10-03-2014, 08:14
Abimde 1.5 senedir , kendimde 4 aydır minoxil forte + prominoxil şampuan kullanıyoruz. Nazar değmesin farkı gören inanamıyor. Çok şey denedik kür halinde ama tek işe yarayan minoxil oldu.

Bu dertten muzdarip tüm Türk erkeklerine tavsiye ediyorum :) yukarda abilerimiz de yazmış ama sorusu merak ettiği olan varsa seve seve yardımcı olurum .

Not: Okul ve iş sebebiyle sadece akşamları uyguladım.

Uur
10-03-2014, 08:29
Minoxilin farkını bizim akrabalarda bana çok söylüyor Uğur senin saçlara ne oldu diye. Ama gerçekten sabır işi. 3 ayda bırakılacak birşey değil.
Önce biraz dökebilir saçı ama korkmayın. Baya baya sıklaşıyor saçınız :) Dermalute şampuan kullanıyorum birde mis :)

AdemAr
10-03-2014, 11:01
beyler saçlarım allaha şükür aslan yelesi gibi dökülme yok ama ne olur ne olmaz dökülmeye karşı dökülmeden önce önlem alabiliyomuyuz :)

GökhanO
10-03-2014, 11:03
beyler saçlarım allaha şükür aslan yelesi gibi dökülme yok ama ne olur ne olmaz dökülmeye karşı dökülmeden önce önlem alabiliyomuyuz :)

bu konuda cok dayak yersin sen aslan yelesi falan ayıp oluyooo :D

ikuybu
10-03-2014, 11:14
Saç dökülmesini minoksidil içeren spreyler ve losyonlar harici birde propecia isimli hap engeller.bu iki ürün fda onaylıdır.fakat kullanmayı bıraktığınızda rebound etkisi yapar yani yoğun bir dökülme olur.saç olmayan bölgede hiç bir ilaç,losyon,hap saç çıkartamaz sadece cansızlaşan saçların büyümesi ve yoğunlaşmasını sağlar.birde kimyasal içermeyen organik bir şampuan kullanın,bioxin vichy vb şampuanlara losyonlara boşa para vermeyin yazık olur paranıza.

AdemAr
10-03-2014, 11:43
bu konuda cok dayak yersin sen aslan yelesi falan ayıp oluyooo :D

Allah vergisi napiim kuldan saklamak olmaz :D

2Fast4Me
10-03-2014, 16:16
minoxil
monixidil

bunların ikisi farklı şeyler mi, yoksa aynı mı ?

ilbeyyagci
10-03-2014, 21:15
minoxil
monixidil

bunların ikisi farklı şeyler mi, yoksa aynı mı ?

Minoxidil minoxil'in etken maddesi. Yani minoxil bir marka , minoxidil ise bir madde

SULTANOGLU
11-03-2014, 08:40
Benimde.saclarim feci dokulmeye basladi. Burada yazilanlari uygulamaknistiyorum ama once bir doktora gidicem. Hangi bolume gitmek lazim ?? Hergun avuc avuc sac geliyor elime

maxpower
11-03-2014, 08:45
saç dökülmesi çinko eksikliğinden de olabiliyor. bence ilk olarak test yaptırmakta fayda var

ahmet_xy
11-03-2014, 23:07
Allah vergisi napiim kuldan saklamak olmaz :D

22 yasinda saci aslan yelesi olan ama 30 undan sonra kelaynak kuşuna dönmüş çok kişi gördüm. Onun için şimdiki gençliğine güvenip havalanma derim :)

mad_max1978
12-03-2014, 02:11
sone-r reis olsa engin tecrübeleriyle bizi bilgilendirirdi ama yalan oldu:)

AdemAr
12-03-2014, 14:11
22 yasinda saci aslan yelesi olan ama 30 undan sonra kelaynak kuşuna dönmüş çok kişi gördüm. Onun için şimdiki gençliğine güvenip havalanma derim :)

İlk yazdığıma dikkat edersen şuan aslan yelesi ilerde kelaynağa dönmemek için ne gibi önlemler alabilirim diye sordum :)

Uur
12-03-2014, 14:39
Benimde.saclarim feci dokulmeye basladi. Burada yazilanlari uygulamaknistiyorum ama once bir doktora gidicem. Hangi bolume gitmek lazim ?? Hergun avuc avuc sac geliyor elime

Ben saç için cildiyeye gitmiştim. Dahiliye biz ilgilenmiyoruz demişti. Ama onlarda ırsi diyip gönderiyolar iki şampuan yazıp

aroglu
12-03-2014, 15:18
defne sabunu ve yatarken tülbent bağlama ile ben dökülmeyi engellemiştim :)

Frid
12-03-2014, 20:55
ektiren yok mu hacılar :D

emrah-58
12-03-2014, 21:44
işe yarayan bir reçete varsa sayfa başına koyulsa :) uygulasak bu gidişle bende kel kalıyorum

MBuğra
12-03-2014, 22:33
Bizdeki minoxil ile amerkadaki minoxil kirkland arasinda fark var mi? Yoksa bosu bosuna siparis vermeyelim te amerikanyadan? :)

2Fast4Me
12-03-2014, 22:38
Minoxidil minoxil'in etken maddesi. Yani minoxil bir marka , minoxidil ise bir madde

teşekkür ettim. o zaman bahsedilen ürün bu oluyo tam olarak

http://www.bakimstore.com/products200/minoxil_forte_5_deri_spreyi_minoksidil_4470_1.jpg

athem
12-03-2014, 22:45
Bioxcin sampuan kullanan varmi ?

burock
12-03-2014, 23:04
Benim kuzenim kendini bu işe adadı :D aşağıdaki tarif büyük 3 lü
1-nizoral
2-propecia(hayatın boyunca kullanacan,kuşa yan etkisi var dedi :)
3-rogaine(hayatın boyunca kullanacan)

büyük 5 li yaparım diyen varsa yukarıdakilere artı

4-emu yağı
5-copper peptide

arabasızadam
12-03-2014, 23:34
Saçlarda genetik olarak dökülme kodlandıysa bunun önüne asla geçemezsiniz (saç ektirme hariç oda ?) ben bütün ilaç ve şampuanları kullandım yıllar önce ama faydası yok paranızı boşuna harcamayın ,senelerdir kafamı kazıtarak geziyorum ve mutluyum bu halimden, saçınız dökülüyor diye kendinizi üzmeyin .

Giulietta
13-03-2014, 00:41
Bepanthen Ambül

Bemiks Ambül

Evigen Ambül

Bu üçünü alın (bepanten,bemiks,evigen) birer ambül karıştırın Sırınga ile cekin pamukla sac diplerine uygulayın veya elinizle masaj yaparak askerde iken ben ve arakadaşlarım uyguladı 40'a yakın sacım dökülüyordu 10'a 8e kadar düştü sac dökülmesini engelliyor. arastırdım doktor bile bu üçünün karışımını yazıyor receteye sac dökülmesinden doktora gidenler cildiyeye vs.. birer kutu alın 10 12tl tutar 3,4 günde bir uygulayın ;) bemiks in kokusu hoş degil fakat idare edin bu uygulamayı bayanların cok uyguladını gördüm sonuç %99;9,999 faydalı besleyici sac dökülmesini durdurma garantili.

ilbeyyagci
13-03-2014, 13:31
teşekkür ettim. o zaman bahsedilen ürün bu oluyo tam olarak

http://www.bakimstore.com/products200/minoxil_forte_5_deri_spreyi_minoksidil_4470_1.jpg

Evet hocam doğrudur. 3 tane 100 tl veya 105 tl kampanyalı olabiliyor bazen.

Bizdeki minoxil ile amerkadaki minoxil kirkland arasinda fark var mi? Yoksa bosu bosuna siparis vermeyelim te amerikanyadan? :)

Ben o işi yaptım, buradaki minoxil'den daha ucuz diye kirkland aldım. İzmir'den bi yerden gönderdiler. Kutusunu göndermediler kargo pahalı diye, 3 adet aldım. Gönderilen ürün ya çakmaydı ya da işe yaramıyordu hiçbir faydasını göremedim.

Ardında paraya kıydım eczaneden has hakiki Minoxil aldım kutulu prospektüslü :) Maşallah 4 ayda tepeyi kapattık.

2Fast4Me
13-03-2014, 15:38
Bioxcin sampuan kullanan varmi ?

ben kullanıyorum, bixcin forte şampuan + sprey

athem
13-03-2014, 15:41
ben kullanıyorum, bixcin forte şampuan + sprey

Nasil memnunmusun faydasi varmi?

ilbeyyagci
13-03-2014, 15:42
Arkadaşlar bu ara Minoxil'e başlayanlara tavsiyem, mutlaka ProMinoxil şampuanı da alsınlar . 15 TL bişey sadece minoxil için değil herkes için iyi bir şampuan. Saçı yormuyor elektriklendirmiyor. Kükürt özlü sanırım kokusundan öyle anladım.

cookies
13-03-2014, 16:07
Travestilerin saçları neden dökülmüyor? Testosteron salgılamadıkları için mi başka bir nedeni var mı acaba :D

ilbeyyagci
13-03-2014, 16:12
Travestilerin saçları neden dökülmüyor? Testosteron salgılamadıkları için mi başka bir nedeni var mı acaba :D

Peruk :hoo: Başka sebepleri düşünmek istemiyorum abi :D

yakuza
13-03-2014, 19:20
ben belli bi süre minoxil kullandım faydası oluyor, eczanelerdeki pahalı aktarlarda pak darou var 20 lira gibi bi fiyatı var ilaç içeriği ve kullanımı minoxidil ile aynı, çinko hapı kullanmanıda tavsiye ederim

2Fast4Me
13-03-2014, 19:45
Nasil memnunmusun faydasi varmi?

Bundan yaklaşık 1 sene önce sadece şampuanını kullandım sanki dökülmeyi azda olsa yavaşlatmıştı, sonradan salladım normal şampuanlara dönmüştüm.
Bundan 1,5 ay önce şampuan ve spreyini aynı anda kullanmaya başladım. Öncesinde saçlarım o kadar yıpranık ve güçsüzmüş ki gözle görülür derecede bi yavaşlama var. Dökülmeyi %100 durdurma gibi bi durum olmadı tabi ki, ama yine yavaşladı ve saçlarım güçlendi, en azından gün içinde elimi attığımda elime dökülen saç gelmiyor.
edit :
denemekte fayda var, ama mucize beklemeyin :)

ilbeyyagci
13-03-2014, 20:09
ben belli bi süre minoxil kullandım faydası oluyor, eczanelerdeki pahalı aktarlarda pak darou var 20 lira gibi bi fiyatı var ilaç içeriği ve kullanımı minoxidil ile aynı, çinko hapı kullanmanıda tavsiye ederim

Bi efsane vardı 10 liraya İran minoxidili diye :D o mu yoksa ?

ikuybu
13-03-2014, 20:12

O kadar para harcıyorlar kendilerine,saç ekiminide yaptırmışlardır :)

2Fast4Me
13-03-2014, 20:14
Evet hocam doğrudur. 3 tane 100 tl veya 105 tl kampanyalı olabiliyor bazen.

Ben o işi yaptım, buradaki minoxil'den daha ucuz diye kirkland aldım. İzmir'den bi yerden gönderdiler. Kutusunu göndermediler kargo pahalı diye, 3 adet aldım. Gönderilen ürün ya çakmaydı ya da işe yaramıyordu hiçbir faydasını göremedim.

Ardında paraya kıydım eczaneden has hakiki Minoxil aldım kutulu prospektüslü :) Maşallah 4 ayda tepeyi kapattık.

öncesi sonrası fotosu var mı , arada ki farkı merak ettim

athem
13-03-2014, 20:23
Bundan yaklaşık 1 sene önce sadece şampuanını kullandım sanki dökülmeyi azda olsa yavaşlatmıştı, sonradan salladım normal şampuanlara dönmüştüm.
Bundan 1,5 ay önce şampuan ve spreyini aynı anda kullanmaya başladım. Öncesinde saçlarım o kadar yıpranık ve güçsüzmüş ki gözle görülür derecede bi yavaşlama var. Dökülmeyi %100 durdurma gibi bi durum olmadı tabi ki, ama yine yavaşladı ve saçlarım güçlendi, en azından gün içinde elimi attığımda elime dökülen saç gelmiyor.
edit :
denemekte fayda var, ama mucize beklemeyin :)

Bilgi icin tesekkur ederim

Bnde bi ara kullandim etki yapmisti azda olsa ama spreyi merak etmistim onunda yarari varmış deneyelim bi :)

cookies
13-03-2014, 20:24
Peruk :hoo: Başka sebepleri düşünmek istemiyorum abi :D

O kadar para harcıyorlar kendilerine,saç ekiminide yaptırmışlardır :)

Ya valla soracağım onlardan birine :D Paranoyak ediyor bu başlık iki saattir tepeden fotoğraf çekiyorum açılmış mı diye valla..

ilbeyyagci
13-03-2014, 20:43
öncesi sonrası fotosu var mı , arada ki farkı merak ettim

PC'yi karıştırayım, tepedeki açıklığı belli eden foto bulursam atarım özelden.

Ya valla soracağım onlardan birine :D Paranoyak ediyor bu başlık iki saattir tepeden fotoğraf çekiyorum açılmış mı diye valla..

Dikkatli olmak lazım abi :) Türk erkeğinin büyük derdi bu :D

cookies
13-03-2014, 21:52
Dikkatli olmak lazım abi :) Türk erkeğinin büyük derdi bu :D

Dikkatlice anlatırım 2 tarafı da anlar onlar :beuj: :D

yakuza
14-03-2014, 10:40
Bi efsane vardı 10 liraya İran minoxidili diye :D o mu yoksa ?

10 liraya ne zmn satıldı bilmiyorum ama ben en son 15-20 lira gibi bi rakama almıştım bayağı oluyor iran üretimi pak darou sonunda içindeki etken madde aynı %5 minoxidil

ghibli06
14-03-2014, 10:42
benim ustabaşı saç ektirmiş, 3 gündür şantiyede şenlik var :)

Frid
14-03-2014, 20:56
Benim kuzenim kendini bu işe adadı :D aşağıdaki tarif büyük 3 lü
1-nizoral
2-propecia(hayatın boyunca kullanacan,kuşa yan etkisi var dedi :)
3-rogaine(hayatın boyunca kullanacan)

büyük 5 li yaparım diyen varsa yukarıdakilere artı

4-emu yağı
5-copper peptide

yeniden kafa monte edilir ömür boyu para yatırılmaktansa :D

SULTANOGLU
14-03-2014, 21:00
Bugun gitttim doktora ayni terrane. Test virt zirt.

ilbeyyagci
14-03-2014, 21:04
10 liraya ne zmn satıldı bilmiyorum ama ben en son 15-20 lira gibi bi rakama almıştım bayağı oluyor iran üretimi pak darou sonunda içindeki etken madde aynı %5 minoxidil

Etkisi ne oldu peki ?

yakuza
15-03-2014, 12:30
Etkisi ne oldu peki ?

normal minoxil ne ise o , 3-4 sene önce sürekli berbere gider saçlara fön çektirirdim waxlattırırdım belli bi süre sonra saçlar zayıflayıp fönlenirken kafa derimde yanma hissettim baktımki saçlar çok zayıflıyor bende fönletmeyi bıraktım sampuan olayını kestim sonuçta içinde doğal olan hiçbir şey yok, hakiki zeytinyağlı defne sabunu kullandım saç bakım yağları hazırladım 1 ampul benexol, susam,badem yağı,ısırgan otu yağı, çam terebentin haftada 2 kere bu karısımı sacımda ortalama 1 saaat bekleterek kullandım minoxidil kullandım ve çinko hapı almıştım 3 ay düzenli kullandıktan sonra ilk haftadan itibaren saçlardaki canlılık çok farkedilir oldu dökülme durdu dökülen saçlar tekrardan yenilenmeye başladı 3 ay sonra bi fön çektireyim dedim tarak zor girdi :) berber bile şaşırdı

ahmet_xy
15-03-2014, 19:21
hakiki zeytinyağlı defne sabunu kullandım saç bakım yağları hazırladım 1 ampul benexol, susam,badem yağı,ısırgan otu yağı, çam terebentin haftada 2 kere bu karısımı sacımda ortalama 1 saaat bekleterek kullandım minoxidil kullandım ve çinko hapı almıştım 3 ay düzenli kullandıktan sonra ilk haftadan itibaren saçlardaki canlılık çok farkedilir oldu dökülme durdu dökülen saçlar tekrardan yenilenmeye başladı 3 ay sonra bi fön çektireyim dedim tarak zor girdi :) berber bile şaşırdı

bu yazdıkların erkek tipi saç dökülmesinde işe yaramaz. ilerleyen haftalarda dökülme devam edecektir. ;)

ilbeyyagci
15-03-2014, 21:49
normal minoxil ne ise o , 3-4 sene önce sürekli berbere gider saçlara fön çektirirdim waxlattırırdım belli bi süre sonra saçlar zayıflayıp fönlenirken kafa derimde yanma hissettim baktımki saçlar çok zayıflıyor bende fönletmeyi bıraktım sampuan olayını kestim sonuçta içinde doğal olan hiçbir şey yok, hakiki zeytinyağlı defne sabunu kullandım saç bakım yağları hazırladım 1 ampul benexol, susam,badem yağı,ısırgan otu yağı, çam terebentin haftada 2 kere bu karısımı sacımda ortalama 1 saaat bekleterek kullandım minoxidil kullandım ve çinko hapı almıştım 3 ay düzenli kullandıktan sonra ilk haftadan itibaren saçlardaki canlılık çok farkedilir oldu dökülme durdu dökülen saçlar tekrardan yenilenmeye başladı 3 ay sonra bi fön çektireyim dedim tarak zor girdi :) berber bile şaşırdı

Ama kulanmayı bırakmayın, bırakınca dökülme devam ediyor hocam.

ilbeyyagci
15-03-2014, 21:51
bu yazdıkların erkek tipi saç dökülmesinde işe yaramaz. ilerleyen haftalarda dökülme devam edecektir. ;)

Yazılanlardan hangisi işe yaramayacak mesela ?

ahmet_xy
16-03-2014, 01:16
Yazılanlardan hangisi işe yaramayacak mesela ?

Neyi alinti yapmissam onlar. :icon_tup:

Bunlari kullanan arkadas 1-2 ay icinde yine sac dokulmesini gorecektir. Care FINASTERIDE :)

ilbeyyagci
16-03-2014, 07:22
Neyi alinti yapmissam onlar. :icon_tup:

Bunlari kullanan arkadas 1-2 ay icinde yine sac dokulmesini gorecektir. Care FINASTERIDE :)

Valla biz 1.5 yıldır kullanıyoruz minoxili bi dökülme göremedik ? Aynı şekildi ben de 4 aydır kullanıyorum maşallah diyelim. Birçok arkadaşımda da durum aynı.

Ama derseniz ki kalıcı çözüm değil geçici çözüm evet haklısınız bırakınca dökülme başlıyor tekrardan. Saç ekimine kadar götürsün yeter.

Özellikle evlenene kadar olan kısım önemli :D

maskman
16-03-2014, 12:27
Kesin çözüm yazacam arkadaşlar defteri kağıdı çıkarın not alın kirkland minoxil 6aylık 140 lira paket halinde bulamayanlara yardımcı olurum sabah akşam 1mil saça sürülecek sürdükten sonra akşamları azalderm adlı kremi yoğun dökülen bölgeye fındık büyüklüğünde masaj yaparak uygulanacak ve eczanede PROSCAR adlı ilacı alacaz mavi hap şeklindeki bu ilacın her bir tanesini bıçak yardımıyla 5 ebölüyoruz her böldüğümüz bir parçasını günde bir adet içiyoruz ve şampuana veda edip bioxcin bioblas filan hikaye yeşil dalan sabun veya defne veya Eytin yağlı bir sabun kullanmaya başlıyoruz bu uygulamayı düzenli yaparsanız emin olun 2 ay sonra değişimi farkedecksnz unutmayın düzenli uyguluma şart

ilbeyyagci
16-03-2014, 13:27
Kesin çözüm yazacam arkadaşlar defteri kağıdı çıkarın not alın kirkland minoxil 6aylık 140 lira paket halinde bulamayanlara yardımcı olurum sabah akşam 1mil saça sürülecek sürdükten sonra akşamları azalderm adlı kremi yoğun dökülen bölgeye fındık büyüklüğünde masaj yaparak uygulanacak ve eczanede PROSCAR adlı ilacı alacaz mavi hap şeklindeki bu ilacın her bir tanesini bıçak yardımıyla 5 ebölüyoruz her böldüğümüz bir parçasını günde bir adet içiyoruz ve şampuana veda edip bioxcin bioblas filan hikaye yeşil dalan sabun veya defne veya Eytin yağlı bir sabun kullanmaya başlıyoruz bu uygulamayı düzenli yaparsanız emin olun 2 ay sonra değişimi farkedecksnz unutmayın düzenli uyguluma şart

Çok mantıklı uygulama hocam. Denenmeli.

Ama piyasadaki kirkland'lara güvenmiyorum ben. Çakma mal çok var.

maskman
17-03-2014, 14:45
Çok mantıklı uygulama hocam. Denenmeli.

Ama piyasadaki kirkland'lara güvenmiyorum ben. Çakma mal çok var.

Aynen öle 2ay içinde gerçekten değişimi farkedecksiniz kirklanda gelince bu işi yapanlar var amerikadan getirip burda satıyolar üstüne biraz koyuyolar tabi ama yine fiyatı 6aylık için çok. Deil

Emre-Dylan
02-08-2016, 02:07
Konuyu hortlattığım için çok çok özür dilerim ama acil önerilerinize ihtiyacım var. Daha 23'ümü göremeden kel olacağım son 1.5 aydır aşırı şekilde dökülmeye başladı. Zeytinyağlı sabun kullanıyordum 6 7 aydır ama son 1.5 ayda deli gibi dökülmeye başladı, duşta dökülenleri bile saymıyorum. Duştan çıktığımda havluyla hafifçe kuruladığım zamanlar bile, en az 7 8 tel saç görüyorum havluda. Saçım ıslakken elimi DOKUNMAM yetiyor 1 2 telin gelmesine. Bu aralar çok büyük sorunlarım var, belki strestendir bilmiyorum ama gözle görülür derece özellikle sağ sol ön tarafta açılma var. Abiler lütfen zamanında kullanıpda işe yarayan ilaç, iğne, şampuan, sabun ne olursa olsun yazında deneyeyim. Birde bu dökülen yerleri yeniden nasıl canlandırırız? Uzun zamandır saç spreyi, wax v.b kimyasallar kullanmıyorum üstelik. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Emre-Dylan
02-08-2016, 02:14
Bu arada belirtiyim abiler kaşlarımı bile şöyle hafifçe çeksem kökten dökülüyor 1 2şer tane, kaş çok o sorun değilde zaten alnım açık saçlarda iyice gitti...

yigitblr
02-08-2016, 02:16
Konuyu hortlattığım için çok çok özür dilerim ama acil önerilerinize ihtiyacım var. Daha 23'ümü göremeden kel olacağım son 1.5 aydır aşırı şekilde dökülmeye başladı. Zeytinyağlı sabun kullanıyordum 6 7 aydır ama son 1.5 ayda deli gibi dökülmeye başladı, duşta dökülenleri bile saymıyorum. Duştan çıktığımda havluyla hafifçe kuruladığım zamanlar bile, en az 7 8 tel saç görüyorum havluda. Saçım ıslakken elimi DOKUNMAM yetiyor 1 2 telin gelmesine. Bu aralar çok büyük sorunlarım var, belki strestendir bilmiyorum ama gözle görülür derece özellikle sağ sol ön tarafta açılma var. Abiler lütfen zamanında kullanıpda işe yarayan ilaç, iğne, şampuan, sabun ne olursa olsun yazında deneyeyim. Birde bu dökülen yerleri yeniden nasıl canlandırırız? Uzun zamandır saç spreyi, wax v.b kimyasallar kullanmıyorum üstelik. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Stres büyük etken gerçekten ama şehir değişikliği yaptıysanız ondanda olmuş olabilir.Üniversite için konyaya geldiğimden beri benimde yanlar açılmaya başlamıştı hatta giderin tıkandığını bilirim öyle çok dökülüyordu.Bende saçları üç numaraya vurdum,stresten uzak durmaya çalıştım.Şimdi baya baya azaldı dökülme olayları.Uzun lafın kısası strestendir:D

aposport
02-08-2016, 06:21
Selam,

Linkteki ürün ile başlayabilirsin. Saç dökülmesine neden olan eksik vitamin mineral vs hepsi içinde. Ben faydasını görmüştüm.

Medobiocomplex Kadın ve Erkek Kapsul (http://www.botanikecza.com/Medobiocomplex-Kapsul#0)

Kesmezse b planımız var. Yazarsın.

okanackgz
02-08-2016, 08:00
dostum dökülmeden kastın saçkıran hastalığı ise,yani bölüm bölüm dökülmeler oluyorsa bursa uludağ üniversitesi dermotoloji bölümü prof. dr. emel bülbül gitmeni öneririm bursada çok yere gittim zamanında hüseyin durmuşlar da buna dahil.Allah şifalar versin

onursumer
02-08-2016, 09:23

herkeste aynı ilaç aynı etkiyi yapmıyor aslında en doğrusu saç ile ilgili test yaptırmak olabilir fakat ben vichy neogenic ten çok memnun kaldım , biraz pahalı ama 1 kutu alıp deneyip eğer fark gorursen devam edebilirsin , biraz uzun sureli kullanım istiyor yanlız en az 3 kutu yoksa bıraktığın gibi eski haline donuyor saçlar

GKHNGS
02-08-2016, 10:32
Mınoxıl iyi hoş da saç çıkardıgı gıbı vucutta ozellıkle kol ve omuzlarıda orman kıvamına getırıyor...Kana karısıp butun vucudu etkılıyor...Bıraktıgında saçlar dokuluyor ama bu kıllar gıtmıyor...

Abım den bılıyorum :)

Emre-Dylan
02-08-2016, 17:35
Saç kıran gibi bir sorunum yok baktırdım ona. Minoxili deneyeceğim artık omuzdan umarım kıl çıkarmaz iğrenç bir görüntü oluşturuyor. Minoxilin hangisini tercih etmeliyim nereden temin edebilirim orijinalini, dökülen yerleride canlandırıyor mu? Saçımıda kazıtmayı düşünüyorum iki kere filan belki canlanır biraz saçlar.

Emre-Dylan
02-08-2016, 17:50
Selam,

Linkteki ürün ile başlayabilirsin. Saç dökülmesine neden olan eksik vitamin mineral vs hepsi içinde. Ben faydasını görmüştüm.

Medobiocomplex Kadın ve Erkek Kapsul (http://www.botanikecza.com/Medobiocomplex-Kapsul#0)

Kesmezse b planımız var. Yazarsın.

Abi şimdi sipariş verdim onerdiğin siteden bu dökülen yerlerde ki saçlarıda canlandırıyor mu? Senin saçlarda canlanma oldumu hiç? Çok teşekkür ederim gerçekten

emrah-58
02-08-2016, 23:52
denedi görüldü şu taktik işe yarıyor , tamamdır denilen bir sonuç yokmu , kazıtıp sarımsak basıcam kafaya sonra buz masajı :D he bide hacamat düşünüyorum

SGTI
02-08-2016, 23:54
Ben turlu sey kullandim.Ise yarayan sadece minoxidil.Duzensiz kullanmadigimda cok etki ediyor.Uzun zamandir dogru durust kullanamadim.Dermotologa gidin yoksa ilac deneye deneye ise yarayacak ilaci bulursunuz oda doktor parasi yapar

atituti
03-08-2016, 00:32
propecia harici hepsi yalan arkadaşlar denendi görüldü , en yakın arkadaslarım kullandı bizzat şahidim fakat ciddi oranda alt takım rot kolu salıncak vs. mahfediyor :)

aposport
03-08-2016, 06:12
Abi şimdi sipariş verdim onerdiğin siteden bu dökülen yerlerde ki saçlarıda canlandırıyor mu? Senin saçlarda canlanma oldumu hiç? Çok teşekkür ederim gerçekten

selam, evet dökülmeyi durduruyor, mevcut saçları kalınlaştırıyor ve canlandırıyor. Ama saç çıkarma kabiliyeti kısıtlı. Saç çıkarma için Minoxidil kullanman gerekli.

aposport
03-08-2016, 06:14
propecia harici hepsi yalan arkadaşlar denendi görüldü , en yakın arkadaslarım kullandı bizzat şahidim fakat ciddi oranda alt takım rot kolu salıncak vs. mahfediyor :)

üst takımı yapalım derken alt takımı bozuyorlar.. Onun stresiyle yine saç kaybı yaşıyorlar...

aposport
03-08-2016, 06:16
Saç kıran gibi bir sorunum yok baktırdım ona. Minoxili deneyeceğim artık omuzdan umarım kıl çıkarmaz iğrenç bir görüntü oluşturuyor. Minoxilin hangisini tercih etmeliyim nereden temin edebilirim orijinalini, dökülen yerleride canlandırıyor mu? Saçımıda kazıtmayı düşünüyorum iki kere filan belki canlanır biraz saçlar.

Minoxidil konusunda SPECTRAL DNC serisini tek geçerim. Gerçekten faydasını görüyorsun. Ama pahalı. Çoğu arkadaş ona vereceğim parayı biriktirir saç ektirrim diyor. Karar senin. Bu da B planımızdı.

Emre-Dylan
03-08-2016, 13:24
Minoxidil konusunda SPECTRAL DNC serisini tek geçerim. Gerçekten faydasını görüyorsun. Ama pahalı. Çoğu arkadaş ona vereceğim parayı biriktirir saç ektirrim diyor. Karar senin. Bu da B planımızdı.

Abi önerdiğin ilacı bir deneyim ondan sonrası Allah kerim. Bu ilacı ne kadar kullanmak gerekiyor abi?

Burak Demirci
03-08-2016, 16:43
kendımı bıldım bılelı ınce tellı seyrek saclarım destek amaçlı hafıfde sıklaştırması acısından yan etkısı vs alt takım olmayan varmı onerecegınız .propecıanın yan etkısı cok dıye yazıyordu çoğu yerde xpecıa varmış bıtkısel vs bunu kullanan varmı aramızad acaba.XPecia Tablet Resmi Sitesi (http://www.xpecia.com/)

aposport
04-08-2016, 06:27
Abi önerdiğin ilacı bir deneyim ondan sonrası Allah kerim. Bu ilacı ne kadar kullanmak gerekiyor abi?

ilk zamanlar hergün. 2-3 ay sonra saçların istediğin kıvama gelince 3 günde 1 fıs sonrasında 5 günde 1 fıs falan. Ama bırakmıyorsun hiçbir zaman. Hep bir kenarda duracak.

Emre-Dylan
04-08-2016, 13:18
ilk zamanlar hergün. 2-3 ay sonra saçların istediğin kıvama gelince 3 günde 1 fıs sonrasında 5 günde 1 fıs falan. Ama bırakmıyorsun hiçbir zaman. Hep bir kenarda duracak.

Abi kargom geldi bugun hapı içtim yok böyle bir koku. Kullanayım işe yaramazsa gözü kararttım minoxidil deneyeceğim. Propecia'nın yan etkileri çok riskli olmasa onu tercih ederdim

aposport
04-08-2016, 13:31
Abi kargom geldi bugun hapı içtim yok böyle bir koku. Kullanayım işe yaramazsa gözü kararttım minoxidil deneyeceğim. Propecia'nın yan etkileri çok riskli olmasa onu tercih ederdim

içinde vitamin mineral olan haplar genelde kokar. Sonrasında mideni rahatsız etmiyorsa sıkıntı etme.

Propecia ya sakın bulaşma. Daha gençsin. Yolun uzun. Makine lazım. Kalıcı yan etkisi falan olur mazallah...

vtec26
04-08-2016, 13:36
Bende saçlarım varken gitmesin tutayım diye minoxil kullanmıştım. Gerçekten işe yarıyor fakat bende sinir stres te yapmıştı :) Sonra bıraktım.

Emre-Dylan
04-08-2016, 14:14
Bende saçlarım varken gitmesin tutayım diye minoxil kullanmıştım. Gerçekten işe yarıyor fakat bende sinir stres te yapmıştı :) Sonra bıraktım.

Sırtta omuzda kıllanma yaptı mı hiç? Sinir stres zaten bünyede bayağı bir mevcut onun üstesinden geliriz :)

Emre-Dylan
16-09-2016, 18:49
içinde vitamin mineral olan haplar genelde kokar. Sonrasında mideni rahatsız etmiyorsa sıkıntı etme.

Propecia ya sakın bulaşma. Daha gençsin. Yolun uzun. Makine lazım. Kalıcı yan etkisi falan olur mazallah...

Abi Medobiocomplex'i bir aydır kullanıyorum dökülme hala aynı düzenli şekilde vitamini de aldım şampuanı da her gün kullandım, hatta 3-5 dk arası bekliyorum şampuanı iyice sürdükten sonra ama bi gelişme olmadı diyebilirim. Önler her geçen gün açılmaya başladı hatta şöyle bir fotoğraf atayım fark bariz belli vesikalık fotoğrafta 19 yaşındaydım şimdi ise 23e girdim sayılır arada 4 yıl bile yok. Serum merum artık ne olursa denemek için gözü kararttım propecia bile kullanacak kadar gözü kararttım acil daha güçlü önerine ihtiyacım var. Saç spreyi filanda kullanmıyorum kış gelsin kafayı kazıtacağım bere takarak kamufle etmeyi planlıyorum. :) :)

http://i.hizliresim.com/lEZ8Og.jpg
http://i.hizliresim.com/oEVaOR.jpg

Dodoo
17-09-2016, 01:10
Mezoterapi ile tedavi yapan yerler var. Ben de saç ekimine kalmadan önce bu yöntemi deneyeceğim büyük bir ihtimalle doktor ile konuştuk. Saç ekimine şuan için pek sıcak bakmıyorum, anca kel kalma gibi bir durum olursa başvururum sanırım.

Umarım faydasını görürüz.

Emre-Dylan
18-09-2016, 04:32

Abi bu yan etkiler gelip geçici mi gözü kararttım artık dökülen yerlerde ki saçlarıda çıkartıyor mu? Ne kadarlık bir kullanımda etkisini görüyoruz sadece dökmeyi engelliyorsa kullanmam ama benim her taraftan döküldüğü için o dökülen yerlerden yeniden çıkartıyorsa kullanacağım.

ikuybu
18-09-2016, 07:33
Saclari kurtarmak icin para harcamayin elbet dokulecek,sadece dokulmesini yavaslatirsiniz bu isin sonu sac ekimi bekleyin dokulen dokulsun sonra sac ektirin 1 hatta 2 seans.

aposport
18-09-2016, 14:12
Abi Medobiocomplex'i bir aydır kullanıyorum dökülme hala aynı düzenli şekilde vitamini de aldım şampuanı da her gün kullandım, hatta 3-5 dk arası bekliyorum şampuanı iyice sürdükten sonra ama bi gelişme olmadı diyebilirim. Önler her geçen gün açılmaya başladı hatta şöyle bir fotoğraf atayım fark bariz belli vesikalık fotoğrafta 19 yaşındaydım şimdi ise 23e girdim sayılır arada 4 yıl bile yok. Serum merum artık ne olursa denemek için gözü kararttım propecia bile kullanacak kadar gözü kararttım acil daha güçlü önerine ihtiyacım var. Saç spreyi filanda kullanmıyorum kış gelsin kafayı kazıtacağım bere takarak kamufle etmeyi planlıyorum. :) :)

http://i.hizliresim.com/lEZ8Og.jpg
http://i.hizliresim.com/oEVaOR.jpg

Selam, mevcut kullandığını 1 ayda bırakma. 3 ay kullanmalısın. Sonunda bakarsın duruma.

Sende erkek tipi korfez dökülme var. Spectral DNC-L iş yapardı ama artık üretilmiyor. Firma yerine hangi modeli öneriyor bakmamız lazım.

GKD
18-09-2016, 14:22
Minoxidil nereden nasıl temin ederiz

Emre-Dylan
18-09-2016, 15:01
Selam, mevcut kullandığını 1 ayda bırakma. 3 ay kullanmalısın. Sonunda bakarsın duruma.

Sende erkek tipi korfez dökülme var. Spectral DNC-L iş yapardı ama artık üretilmiyor. Firma yerine hangi modeli öneriyor bakmamız lazım.

Merhaba abi spectral dnc-l ilacını hiç bir şekilde bulamaz mıyız? Firmanın önerdiği ürünü nasıl öğrenebilirim? Umudu mu kestim iyice saç ekimi de çoğu zaman bekleneni karşılamıyormuş o yüzden en son tercihim ekim.
Mezoterapiyi araştırdım kesin sonuçlar veriyorsa onuda deneyebilirim ama hiç yorum yapan olmamış bu konuda.

Günkut
28-09-2016, 13:45
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14448989_10207770607331383_3373691203161897296_n.j pg?oh=e0628c474364fd2079fb000b14caeddb&oe=586986A3

Kullanan varmıdır şuan dökülme yok ilk kullanımda dökülme olduğunu söylemiş kullananlar, olmayan dökülmeyi tetiklermi ve mevcut saçların korunmasını sağlar mı ?

clioGT
28-09-2016, 13:59
bende de var saç dökülmesi sıkıntısı... çözüm zor...:)

dnr1
28-09-2016, 15:58
Dermoroller kullaniyorum cok faydasini goruyorum dokulme durdu..sabah aksam yapiyorum..deri gozukmeye baslamisti yavas yavas deriyi goremez oldum ve de siklasmaya devam ediyor..kan dolasimi yaptigi icin cok faydali siddetle tavsiye

Burak Demirci
28-09-2016, 18:37
Dermoroller kullaniyorum cok faydasini goruyorum dokulme durdu..sabah aksam yapiyorum..deri gozukmeye baslamisti yavas yavas deriyi goremez oldum ve de siklasmaya devam ediyor..kan dolasimi yaptigi icin cok faydali siddetle tavsiye
iğneli masaj aletı cıkıyo yazdığın adda abı :) şöyle önerisi olan varmı ilaç seyrekliği dolduracak sacları kalınlaştıracak felan ustalar

Evrenoz
28-09-2016, 18:43
Haftada 1 kazıyorum kafayı senelerdir..
Tarama derdi yok, kurutma derdi yok, şekil verme derdi yok, dökülme derdi yok..
Kafa serin, ben rahat

Eren G.
28-09-2016, 19:36
Evrenoz Abi faydasini gordun mu koklerin kalinlasmasi bakimindan ? Ben de bu yaz 3 4 kere kazidim ve sac tellerim daha kalin gibi geldi bana. Su anda saclarim 3 numara. Normalde kel gibi dururdu suan kapali bariz eskisine gore. Faydasi olursa 2 3 kere daha kazimak istiyorum acikcasi.

Evrenoz
28-09-2016, 19:37
Evrenoz Abi faydasini gordun mu koklerin kalinlasmasi bakimindan ? Ben de bu yaz 3 4 kere kazidim ve sac tellerim daha kalin gibi geldi bana. Su anda saclarim 3 numara. Normalde kel gibi dururdu suan kapali bariz eskisine gore. Faydasi olursa 2 3 kere daha kazimak istiyorum acikcasi.

Bilmem, 1 haftalıktan uzun saçım olmadı son 8-10 senedir :)

Emre-Dylan
28-09-2016, 21:25
Haftada 1 kazıyorum kafayı senelerdir..
Tarama derdi yok, kurutma derdi yok, şekil verme derdi yok, dökülme derdi yok..
Kafa serin, ben rahat

Abi sana sıfır yakışıyordur ama çoğu kişiye gitmiyor misal benim kafa çok şekilsiz gitmiyor sıfır :)

aposport
29-09-2016, 08:07
Merhaba abi spectral dnc-l ilacını hiç bir şekilde bulamaz mıyız? Firmanın önerdiği ürünü nasıl öğrenebilirim? Umudu mu kestim iyice saç ekimi de çoğu zaman bekleneni karşılamıyormuş o yüzden en son tercihim ekim.
Mezoterapiyi araştırdım kesin sonuçlar veriyorsa onuda deneyebilirim ama hiç yorum yapan olmamış bu konuda.

Selam,

Spectral için linkteki dist. ile bir görüş. Bakalım ne geliyor yerine. REVİTA / DS Laboratories Tek yetkili Distribütör (http://www.dssatis.com/)

Mezoterapiyi herkez beceremiyor. Eskişehir de mayasente de yaptırıyordum çok faydalı oluyordu. İstanbul mecidiyeköy de bir atkuyruklu, sürekli tv ye çıkan bir doktor var. Ona yaptırmıştım. Adam kafamı kan içinde bırakmıştı. Mezoterapi makinesinin iğne ucunu ayarlamaktan aciz. Hiçbir işe de yaramamıştı yaptığı. İşinin ehli olacak.

Anıl E.
29-09-2016, 08:42
wax kullanmaya başladıktan sonra dökülmeye başladı,yanlardan biraz seyreldi gibi :/ çözüm yolu var mıdır ne kullanalım ? Wax'da hep kaliteli markalar kullanmaya özen gösteriyorum ama.

cannn22
29-09-2016, 09:55
Aynı şekilde zamanında wax-sprey-sürekli fön çekmem sebebiyle saçlarım felaket derecede dökülüyordu. Nasıl mı kurtardım, öncelikle saçlarımdan vaz geçtim. Daha doğrusu fön-wax-sprey üçlüsünden vaz geçtim. Bunu başarmak uzun saçlarla pek kolay olmadığı ve sürekli dağılıp sizi rahatsız ettiği için pek mümkün olmuyor. Saçlarımı direk 3 numara yaptım. Yakışıp, yakışmaması çokta umurumda değildi aslında çünkü saçlarımı temelli kaybetmeye başlamıştım. Sonra gittim aktardan sabun tamamen yemyeşil bu arada yarı saydam bir görünümde olan zeytin yağlı bildiğimiz kalıp sabun aldım. Saçlarımı her gün bu sabunla yıkamaya başladım. Belli bir zaman sonra fark ettim ki saçlarım dökülmeyi kesti. Çünkü fön çekmiyordum, wax ve sprey kullanmak için zaten saçım yoktu kafamda. Saç doğal halinde kalıyordu ve ihtiyacı olduğu kadar besinleri kendi kendine toplayabiliyordu. Saçlarınızı asla her gün yıkamak gibi bir hataya düşmeyin. Her gün yıkadığınız taktirde saçlarınız hiç yağlanmıyor ve kirlenmiyor. Ne olursa olsun saçlarında belli oranda yağ ve kire ihtiyacı var.

Belki sizlere saçma gelir, belki mantıklı bulmazsınız ama ben saçlarımı bu şekilde kurtardım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Şuanda saçlarım yine uzun. Saçlarımın önü burnuma kadar geliyor fakat yine fön,wax,sprey üçlüsünü kullanmaya başladım ve saçlarım dalgalı bir yapıda olduğu için çok dağınık kötü duruyor bana göre bende fön çekmeden duramıyorum. Tekrar kestireceğim muhtemelen. En güzeli 3 numara hem kafanız rahat, hemde ayna karşısında saatlerce zaman kaybı olmuyor.

clioGT
29-09-2016, 09:59

15 senedir filan 2 hafta da 1 jiletlliyorum, ya da 2 haftada 1 makinayla 1 yapıyorum. kök mök kalmadı döküldü gitti :D

Dodoo
03-10-2016, 17:11
Enjeksiyon - mezoterapi tedavisine başladım.

Haftada 1 gidiyorum, yarın 2.kez gideceğim. 4.hafta sonunda ya tamam ya devam kararı alacak doktor. Tamam derse tek çaren saç ekimi dedi.

Keseyi de biraz açmak gerekli tedavi için 3 bin lira kadar. :)

Emre-Dylan
03-10-2016, 17:46
Enjeksiyon - mezoterapi tedavisine başladım.

Haftada 1 gidiyorum, yarın 2.kez gideceğim. 4.hafta sonunda ya tamam ya devam kararı alacak doktor. Tamam derse tek çaren saç ekimi dedi.

Keseyi de biraz açmak gerekli tedavi için 3 bin lira kadar. :)

3bin daha ekleyip ekim yaptırmak daha mantıklı bana göre.

emrah-58
03-10-2016, 21:43
aslında dermaroller ile yeni kanallar açıp düzenli sarımsak yedirmek lazım arada bide buz gezdiricen 5 ayda kafa kıldan gözükmez :)

sercanaktasss
03-10-2016, 22:00
minoxil eczanelerde mevcut bende kullanıyorum bı haylı faydasını gordum...

Emre-Dylan
04-10-2016, 00:33
minoxil eczanelerde mevcut bende kullanıyorum bı haylı faydasını gordum...

Abi hangi minoxili kullandın ve ne kadarlık bir fayda gordun? Saç çıkartma konusunda başarılı mı? Zaten saç tellerim kalınlaşsın diye kazıtmayı düşünüyorum kış gelince bere v.b şeylerle kamufle ederim.