Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra Gsi...
Anıl_Kuru
08-07-2011, 01:22
94-99 arası astra gsi almayı düşünüyorum kullananlar varsa iyi ve kötü yanlarıyla yardımcı olabilirlerse sevinirim...106 gti kullanıcısıyım 106 ya göre artıları eksileri nedir atarı gideri açısından...
önceden açılmış bi konu varsa şimdidenb özürr
astra gsi ayrı bır dunya 92de dısbırıtorlu olarak uretıldı 93 e kadar sonra 94ve 96 ortalarına kadar dısbırıtorsuz uretıldı c20 xe motor kodlu motora sahıptır 92 ve 94 de kadar body kıtlı olarak opellın yaptıgı en guzel kasaya sahıptır 95 de body kıtsız oraka uretıldı yanı kısaca rezıl ettıler aracı 96 nın ortalarında x20 xev olarak ecotec motora gecıldı 136 dedıler ama benım gozumde 5 para etmez makına kullandılar bıldıgım kadarıyla emısyon gazı ıcın yapıldı tam bılemıyourm yol tutusu olarak bı 306 gıbı olamaz gıdısı 306 yı gecer 200 nm torka sahıptır c20 xe ııcn konusuyurm f20 sanzuma sahıptır 94 senesıne gore 2000 yıllarının teknolojısı kullanılmıstır her yerınde sensor var balatan bıttı bılgısayardan gorusyorsun sılıcek suyu bıttı bılgısayardan goruyorsun tabı yasıda var bu aracların temızını bulmak cok zor bu arada arac gıder durmaz abs hıc bır ıse yaramaz dırek ıptal edıyorduk + aracta tc var antı patınaj sıstemı karlı havalarda ıs yapar sol koltugun yanında beyını vardır gazlamak ıcın dusunuyorsan dırek ıptal edebılırısn aslında cok artılar aracın guzel aractır tavsıye ederım uzunda 250 km hızları gorurusun eger bu aracı doldurmak ıstıyorsan egzantırık ve emme heders duz boru chıplerııı mevcuttur amac temız bulmak + eger alıcaksan arac elektırık tesısatı kurcalanmamıs olsun 150 euro ya spor yaylarını alabılırısn sıfır uretılse parasına bakmam alırım dıyıyım eskı bır gsi kullanıcı olarak ben bunları yazdım geregı sende :)
alıcaksanız Doch olanlardan SFI olalardan alın 155 HPliklerden.Eco-Tech olanlar gitmiyor ( 136 hp ).
zaten 155 likler tek kapı çok daha güzel bi görünüme sahip ve daha iyi gidiyor , yüklemeyede gayet açık bi motoru var
106 ya göre daha konforludur , daha oturaklı rahat edersiniz , performans olarakta zaten 3 den sonra 106 ları geçen bi araç.Araçın piyasası eskiği için çok mantar Astra dolu piyasada iyi kontrol etmek lazım alırken
Anıl_Kuru
08-07-2011, 01:43
astra gsi ayrı bır dunya 92de dısbırıtorlu olarak uretıldı 93 e kadar sonra 94ve 96 ortalarına kadar dısbırıtorsuz uretıldı c20 xe motor kodlu motora sahıptır 92 ve 94 de kadar body kıtlı olarak opellın yaptıgı en guzel kasaya sahıptır 95 de body kıtsız oraka uretıldı yanı kısaca rezıl ettıler aracı 96 nın ortalarında x20 xev olarak ecotec motora gecıldı 136 dedıler ama benım gozumde 5 para etmez makına kullandılar bıldıgım kadarıyla emısyon gazı ıcın yapıldı tam bılemıyourm yol tutusu olarak bı 306 gıbı olamaz gıdısı 306 yı gecer 200 nm torka sahıptır c20 xe ııcn konusuyurm f20 sanzuma sahıptır 94 senesıne gore 2000 yıllarının teknolojısı kullanılmıstır her yerınde sensor var balatan bıttı bılgısayardan gorusyorsun sılıcek suyu bıttı bılgısayardan goruyorsun tabı yasıda var bu aracların temızını bulmak cok zor bu arada arac gıder durmaz abs hıc bır ıse yaramaz dırek ıptal edıyorduk + aracta tc var antı patınaj sıstemı karlı havalarda ıs yapar sol koltugun yanında beyını vardır gazlamak ıcın dusunuyorsan dırek ıptal edebılırısn aslında cok artılar aracın guzel aractır tavsıye ederım uzunda 250 km hızları gorurusun eger bu aracı doldurmak ıstıyorsan egzantırık ve emme heders duz boru chıplerııı mevcuttur amac temız bulmak + eger alıcaksan arac elektırık tesısatı kurcalanmamıs olsun 150 euro ya spor yaylarını alabılırısn sıfır uretılse parasına bakmam alırım dıyıyım eskı bır gsi kullanıcı olarak ben bunları yazdım geregı sende :)
teşekkürler yani 94 e kadar olanlaramı bak anlıyım ben bundan
Anıl_Kuru
08-07-2011, 01:44
alıcaksanız Doch olanlardan SFI olalardan alın 155 HPliklerden.Eco-Tech olanlar gitmiyor ( 136 hp ).
zaten 155 likler tek kapı çok daha güzel bi görünüme sahip ve daha iyi gidiyor , yüklemeyede gayet açık bi motoru var
106 ya göre daha konforludur , daha oturaklı rahat edersiniz , performans olarakta zaten 3 den sonra 106 ları geçen bi araç.Araçın piyasası eskiği için çok mantar Astra dolu piyasada iyi kontrol etmek lazım alırken
çok saol teşekkürler
ayenn 94 olanlara bakabılrıısn eger duzgun bır sey bakıyorsan sana yardımcı olabılırım pıyasadakı brı cok arabayı bılıyurm elımızden geldıgı kadar yardımcı oluruz
C20XE kodlu SFi motor olmalı bence de Astra GSi dediğin :)
Atmosferik yüklenebilir, C20LET'e çevirip orj turbo olarak binilebilir, diğer bildiklerim üstlerde yazılmış zaten :) Amortisör - yay ile it gibi yol tutar deyim yerindeyse..
Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin elimizden geldiğince cevaplayalım
Şuan uzun yazmaya üşendim kısacası güzel arabadır temiz 94 bul al bin :D
Anıl_Kuru
08-07-2011, 01:52
ayenn 94 olanlara bakabılrıısn eger duzgun bır sey bakıyorsan sana yardımcı olabılırım pıyasadakı brı cok arabayı bılıyurm elımızden geldıgı kadar yardımcı oluruz
eyw saolasın 106 yı veriorm bu hafta önümüzdeki hafta bamaya başlarım haberleşiriz
yanı emre halen kullanıyor gazlıyor kafasına gore takılıyor sıslerı ve orjınal panjuru orjınal tamponları uzerınde + far yıkama fıskıyelerı uzerınde almaya bak pğarcalar kolay bulunmuyor ve su an tampon altı lıpı yok bır cok kısı arıyor kımsneın elınde yok anca ebay yoluyla satın alabılırısn :)
Anıl_Kuru
08-07-2011, 01:53
Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin elimizden geldiğince cevaplayalım
Şuan uzun yazmaya üşendim kısacası güzel arabadır temiz 94 bul al bin :D
yakışı,gidişi 94 bulmaya çalışıcaz doch motor onda sıkıntı yok:D birde parça konusunda sıkıntı yaşamam heralde
parca konusundada sıkıntı yasamazsın elımızden geldıgı kadar yonlendırız senı kımın elınde ne parca var kım neyı satıyor yardımcı oluruz yakıt konusunda bır depoyla 750 km rahat gıdersın uzunda hıc bır sey yakmıyor dıyebılırm ama gazlarsan 400 km gıdersın oda kullanımdan kullanıma deyısır
yakışı,gidişi 94 bulmaya çalışıcaz doch motor onda sıkıntı yok:D birde parça konusunda sıkıntı yaşamam heralde
şehiriçi karışık kullanım 8.5, 9 litre
şehirdışı 5, 5.5litre
gidişine gelince alacağın arabanın durumuna göre çok farklı olabilir ***** 94 model sağlığı ne durumdadır bilemeyiz
Anıl_Kuru
08-07-2011, 02:02
teşekkürler değerli bilgiler için:d
94 ön tamponun allah cezasını versin :D mümkünse 94 model alın ve kesinlikle temizini orjinalini alın lütfen parçalarını araştırırsan bulursun zor bir araç değil
halilcan9455
08-07-2011, 05:39
c20xe 94 modele kadar diye birşey yok .
96 modelde olanlarda var.
hatta 5 kapı gsı larda var.
aLperTunga
08-07-2011, 07:05
106 sevdamdan önce bende gsi cıydım bendede 2 parça boyalı SFI vardı + olarak lex. chip vardı o zamanlar 306 ları bayaa bi üzerdim..şöyle söyliyim çok havalı bir araba benım mesela yol bilgisayarım hatasız çalışıyordu örneğin cam suyum biterdi hemen ikaz verirdi balatalarım eksilirdi ikaz verirdi ampul patlardı ikaz verirdi yani birde 94 model bir arabada böyle bi özellik olunca insan mest oluyordu..ama şimdi böyle temizini bulabilirmisin onu bilemem bayaadır gsi piyasasını bilmiyorum ama burda elpadre ve emre sana en iyi şekilde yardımcı olacaklardır..kesinlikle SFI al ama düzgün arabul kardeşim öyle al 106 dan inip ona bindiğinde ohh bee hayat buymuş diycen emin ol :)
bugra_0101
08-07-2011, 07:34
ben alalı bir sene oldu Emre sebep olmuştu birazda almama ben arabamdan çok memnunum , temiz bir gsi alırsan çokta mutlu olursun parçayı dert etme her türlü bulunuyo :D
KA®ANLIK
08-07-2011, 08:02
ilanlarda çok güzel 94GSI'lar var bu ara.
amasya ve ankaradaydı sanırım 2 tane 94 GSI vardı kırmızı. bir de çanakkalede vardı kırmızı yine.
bakmakta fayda var. Çok şişirmemişlerde fiyatları... pazarlık yapılır daha.
düşündüğünüz aracı buraya yazın zaten yardımcı olunur ;)
sfı motor 96 yılına kadar üretildi.Bende vardı sarı renk 96 model sfı motor.Konforu ve yolda bastıkça zevk alacağın bi araçtır.
94 lerinde body kiti çok güzel arkadaş gidişinden ziyade dış görünümü için alasım geliyo.
106dan gsi'A mutlu olamaya bilirsin bence
Anıl_Kuru
08-07-2011, 12:34
106 biryere kadar gidio olum benim arabada olanları sen biliosn....180 den sonra kimse yok içerde hacimli bişi alıcam..paraya göre gsi yada clio sport bakalım herkeze teşekkürler bilgiler için tekrardan
senın gsi cok bındın yay varken arkada uyudugun zamanı unutmuıyalım nasıl bır konfor var dıyordun hatırlatıyım :)
KA®ANLIK
08-07-2011, 12:41
bana GSI konforlu demeyin hiç Allah aşkınıza ya :D
hele ki arka koltuğu :D
başlık yok bişey yok kafanı koycak yer bulamazsın GSI da arka koltukta. objektif yorum yapın biraz :=)
106 cı arkadaş yaylı GSI'ın arka koltuğunu "nasıl bir konfor" diye methediyorsa eğer ya kafası güzeldir ya da arka koltuktan beklentileri farklıdır :D
başlık yok bişey yok kafanı koycak yer bulamazsın GSI da arka koltukta. objektif yorum yapın biraz :=)
106 cı arkadaş yaylı GSI'ın arka koltuğunu "nasıl bir konfor" diye methediyorsa eğer ya kafası güzeldir ya da arka koltuktan beklentileri farklıdır :D
5 cm eibach yay delphi gazlı amortusor atka koltukta uyuyanları gordum yavrum :)
canlı sahıtlerım var :D
KA®ANLIK
08-07-2011, 12:43
5 cm eibach yay delphi gazlı amortusor atka koltukta uyuyanları gordum yavrum :)
canlı sahıtlerım var :D
uyuyabilir buna birşey demiyorum,
ama uyumaları için önemli ve geçerli sebepleri olması lazım... :D
Tutup GSI ı da konforlu yaptınız ya, daha ne diyim size ben :D
TolgaEsentepe
08-07-2011, 12:45
94 model kırmızı motor sfi alın :) zamanında arkadaşda vardı sfi motor, benim 106mı ve ankaranın zamanında çok sıkı giden 106sını bi güzel geçmişti :) pekte bi oynaması yoktu motorunda.. ama bana kalırsa 106 satıp da astra almazdım tipi pek hoşuma gitmiyo :D
engın 3 cm konı + konı amortusıorlerle gezmdım ben :) senın gıbı :D bu arada kırayı yatır parasız kaldım :D
senın gsi cok bındın yay varken arkada uyudugun zamanı unutmuıyalım nasıl bır konfor var dıyordun hatırlatıyım :)
onlara bişey demiyorumda :) 106 bana göre başka bir dünya 106dan sonra hantal kalabilir bence görenler yanlış anlamasınlar bu sadece benim yorumum binmişligim cok var kullanmışlıgımda öyle ama :) bana göre degil diyim gsicılar yanlış anlamasın :D
yolumuz düdüklenmşti ayrı yetten o yüzden bayıldık ve ben uyudugumda arkada koltuk yoktu :D :D
bu arada kafalık falan demişsin ama :D ben uyudugumda arkada koltuk yoktu 200 ve üstünde yanlıyorduk :D evet birazcıkta kafam güzeldi :D hzuahza bi kaç günlük uykusuzluk 1200 km civarında yol vsvs :D
Eyup Duygun
08-07-2011, 13:55
O paralara alınabilecek en iyi arac bence.Turşu gti,vts vsvs alınacagına duzgunlerı 13 cıvarı pazarlık edilir heralde.Hem top speed,yol tutuş vsvs iyi bir tercih olur.
Birkaç ufak kurcalama ilede fena gitmiyor forumda örneklerı mevcud.
KA®ANLIK
08-07-2011, 13:56
O paralara alınabilecek en iyi arac bence.Turşu gti,vts vsvs alınacagına duzgunlerı 13 cıvarı pazarlık edilir heralde.Hem top speed,yol tutuş vsvs iyi bir tercih olur.
Birkaç ufak kurcalama ilede fena gitmiyor forumda örneklerı mevcud.
Eyup ya,
Simtec70 ecu ya software atabiliyormuyuz :D
yardım lazım :)
Eyup Duygun
08-07-2011, 13:59
Vectra B ?
Programlanabiliyor.Simtec70
KA®ANLIK
08-07-2011, 14:00
Vectra B ?
Programlanabiliyor.Simtec70
astra g x20xev
elimde bir iki birşey varda denemek istiyorum.
yardım edermisin ? :)
Astra F GSi.. Yaklaşık 4 sene boyunca keyif alarak kullandığım ve gidişine,duruşuna hala hayran olduğum farklı bir araçtır. Ayrıca rallilerde de çok haşır neşir olduğumdan, ralli parkurlarıan en çok yakışan araçlardan biri olduğunu (hele opel branding'i ile) söyleyebilirim.
Motor olarak arkadaşlarında yazdığı gibi C20XE ve X20XE olarak iki çeşidi var.C20 Coshworth tarafından geliştirilen İngiltere Touring Car şampiyonasında da kullanılmış yarış kökenli bir motor. GM bunu daha uysal bir silindir kapağı ve sıkıştırma oranı ile Kadett ve Astra GSi'larda kullandı. X20XE ise bilindiği üzere emisyon kuralları çerçevesinde çok daha sakinleştirilmiş bir motor. İki motorunda çap ve strok oranı aynı.
Astra GSi'da şimdiye kadar gördüğüm en kullanışlı yol bilgisayarlarından biri var. Her yer sensör dolu olduğundan araçta oluşabilen bütün aksaklıklar yol bilgisayarına yansıyor. Oil lack (yağ kaçağı), wash bilmemne (cam suyu), brake fluid (hidrolik seviyesi), brake pad (fren balatası) ve daha bir çok şey. Oturuş pozisyonu enfes, ayarlı koltuk sayesinde araca gömülmüş olarak kullanabilirsiniz. Omuzumda biten cam hizası hala çok hoşuma gider.
Sürüş olarak 92-94 arası ve 94-97 arası modellerde bir fark yok. En büyük handikapı rallilerde proflex amortisor ile dahi çözemediğimiz direksiyonu çeyrek turdan fazla aniden kırdığınızda yaşanılan arkadan kayma problemidir. Problem diyorum ama bilinçli olarak yapıldığında hem yarışlarda çok zaman kazandıran hem de caddelerde süper enstantaneler verdiren bir olaydır bu. Eskişehir'li bazı foruma yazan arkadaşlar yıllarca GSi ile virajları 3. viteste oldukça süratli bir şekilde nasıl arkadan itiş gibi döndüğümü çok iyi bilirler.:) Fakat gelgelelim ani bir durumda, ayağınızın gazın üzerinde kalamayacağı hallerde hiç hoş olmayan enstantaneler yaratır. Netekim şehirler arası bir yolda oldukça süratli giderken başıma geldi ve 320 metre sürüklendim, araçta pert oldu. Tipik Alman sağlamlığı böyle durumlarda kendini gösteriyor tabi. EuroNcap testleri günümüz standartlarının çok altında olsa da, sağlam kabuğu sayesinde sizi çok güvende hissettiren taş gibi bir arabadır. En büyük handikaplarından biri hissiz ve tepkileri geç ileten direksiyonuyla beraber bu arkadan kayma durumudur işte.. Onun dışında yüksek sürat stabilitesi enfestir. Yol durumu müsait olduğunda iki motorda da 250 km/h süratleri görebilirsiniz ve bu süratlerde şimdiye kadar kullandığım 106,206 ve Clio Rs'ten çok daha stabil olarak ip gibi gider.
Yakıt tüketimi uzun yolda 5.5 lt civarlarında seyredecektir, şehir içinde hafif gazlamalarla 11 lt'yi bulur. F20 şanzıman çok uzun oranlıdır ve yakıt ekonomisini destekler. X20 alırsan Irmscher egzantirik , yazılım, büyük gaz kelebeği ile etkili sonuçlar alabilirsin. C20 alırsan Irmscher kırmızı manifold(emme), egzantirik, yazılım, komple egzoz ile 190 hp'lere çıkan gücü F16 ya da 18 şanzıman ile de yola aktardığında dehşet akselerasyon zamanlarına imza atabilirsin.:)
Aracın en büyük problemlerinden biri çabuk bozulan direksiyon kutusu olduğundan almayı düşündüğünde kontrolunu mutlaka yaptır. Öyle tamir ile falan kurtaramazsın kolay kolay. 1700 TL gibi bir rakamı bayılman gerekir paşa paşa. Ön takım parçaları ucuzdur; salıncaklarını 25 TL'ye bile bulabilirsin yan sanayi olarak. Sahibinden'de 177k'da ikinci sahibinden güzel bir Astra GSi vardı geçen ay gidip bakmıştım. Alınabilir bir araçtı sadece fiyatında çok ufak bir fark sebebiyle anlaşamamıştık şmdi baktım ilan kalkmış. Eğer satılmadıysa aracı şiddetle tavsiye ederim sahibinin telefonu bende olmalı düşünürsen pm atarım.
Genel olarak Sunroof'u, kliması, yol bilgisayarı ve 94'ünün vahşi, 97'lerinin mütevazi şıklığı ile biraz yaşlanmışta olsa uygun paralara bulunduğunda tercih edilebilecek, uzunca bir süre bindiğim, 6 ileri 225 hp. dogbox şanzımanlısından 136'lığına kadar her türlüsünü keyifle kullandığım zevkli araçlardır. Uygun bir fiyata oynanmamış, bozulmamışını bulursan fazla düşünmeden almanı tavsiye ederim.
Bu arada X20 motorlusu güzel bir yazılım + kat iptali ile standart C20 kadar yürür. Öyle çok çok gözle görülür bir fark olmaz. Tabii sene olmuş 2011, madem Astra GSi alacaksın Irmscher body-kit'li 94 kasası makbuldur ama çokta elzem değil fakat gelgelelim motoru bencede C20 olmalı.:)
Anıl_Kuru
08-07-2011, 14:15
çok teşekkürler bu hafta arabayı satıorum irtibata geçicez sizlerle muhakkak
Tabii her konuda danışabilirsin. Bahsettiğim GSi, Ankara'da, kırmızı renkteydi. İlgilendiğinde detaylarını da geçerim.
benimde peşinde olduğum serilerden birisi bunun yanında "brava 2,0 - lantis 1,8 - 500 sec" lere de bakıyorum ama acelem yok
bendeki favoriler
bu arada bilgiler için bende teşekkür ederim
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 9.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-faydasi-olur-53385032/detay/)
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aradiginiz-yipranmamis-156-hp-gsi-burda-53369025/detay/)
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-astra-gsi-52608069/detay/)
edit; bunu unutmuşum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-gsi-fuul-fuul-yol-canavari-53380466/detay/
12.500'lük araç benim bahsettiğim GSi. Fakat ne yazık ki araç satılmış ve alan kişide sanırım kar amaçlı olarak satılık ilanı vermiş. Eski ilanında araç 11.500 liraydı ve şu an ki iğrenç cam filmleri ve ön taraftaki siyah kaplanmış kısım yoktu. Güzel boyanmış birebir orjinal bir araçtı. Aracı orjinal çift çikiş egzoz sisteminden ve öndeki GSi yazısıyla km'sinden tanıdım. Araç sahibi fiyatı en son 11k'ya düşürmüştü zannedersem o fiyata da satmıştır. Alan kişi ne akla hizmet güzelim GSi'yı bu hale getirmiş anlamadım.
çağlarcoskun
08-07-2011, 15:58
bişeymi dedin harun ? izindeyim anında uçarım yanına ayık ol =)))
benim aracım ( 94 GSİ ) bi ton masraf açtı bana ama yinede mutluydum onunla :D sürüş keyfi çooook çoook fenaa. temiz ve dikkat çeken bi rengini al. yolda giderken diyceksinki 106 la gezerken bakanlar neden şimdi farklı bakıyo =))) 106 varken serseri gözüyle bakarlar ama GSİ la ağır araba derler kalite derler =)) bi laf vardır sende duymuşundur ALMAN tahtı varken FRANSIZ taburesine oturulmaz :icon_tup:
onlara bişey demiyorumda :) 106 bana göre başka bir dünya 106dan sonra hantal kalabilir bence görenler yanlış anlamasınlar bu sadece benim yorumum binmişligim cok var kullanmışlıgımda öyle ama :) bana göre degil diyim gsicılar yanlış anlamasın :D
:hahaha: komik olmuş
bana göre de 306'ları üzer komik olmuş :)
yapılınca her araba üzer birbirini, GSI'ın GTI-6'dan daha verimli olduğu da aşikar fakat stocka stockta GSI GTI-6'yı üzemez onu geçiniz:)
:hahaha: komik olmuş
bence senin yaptıgın olay komik ben orda bangır bangır alınmasınlar benim düşüncem ben böyle düşünüyorum dedim ama sen anlama sorunu yaşıyorsun heralde benim burda 3 tane 4 tane gsicı arkadaşım var belki onlara nispet olsun diye yazdım bilmiyorsun bu tarz bi yorum yapıyorsun :icon13:
bişeymi dedin harun ? izindeyim anında uçarım yanına ayık ol =)))
benim aracım ( 94 GSİ ) bi ton masraf açtı bana ama yinede mutluydum onunla :D sürüş keyfi çooook çoook fenaa. temiz ve dikkat çeken bi rengini al. yolda giderken diyceksinki 106 la gezerken bakanlar neden şimdi farklı bakıyo =))) 106 varken serseri gözüyle bakarlar ama GSİ la ağır araba derler kalite derler =)) bi laf vardır sende duymuşundur ALMAN tahtı varken FRANSIZ taburesine oturulmaz :icon_tup:
hemen nasılda atlamış hemen nasılda :D :hahaha::hahaha::hahaha:
melii abiyle sana yem yaptım belki samette görür :D atlayın bakalım yavrular
bana göre de 306'ları üzer komik olmuş :)
yapılınca her araba üzer birbirini, GSI'ın GTI-6'dan daha verimli olduğu da aşikar fakat stocka stockta GSI GTI-6'yı üzemez onu geçiniz:)
Beni şuana kadar hiçbir 306 üzemedi alican nasıl olcak:soru:
bence senin yaptıgın olay komik ben orda bangır bangır alınmasınlar benim düşüncem ben böyle düşünüyorum dedim ama sen anlama sorunu yaşıyorsun heralde benim burda 3 tane 4 tane gsicı arkadaşım var belki onlara nispet olsun diye yazdım bilmiyorsun bu tarz bi yorum yapıyorsun :icon13:
senin düşüncen diye bişey yok gsi 106'dan hantaldır diyorsun, adam burda bilgi almak için konu açmış soru sormuş, sen arkadaşlarına nispet yapasın diye değil..
emre stocka stock bi 306tıyla denedin mi hiç?
bak ben stocka stock diyorum dikkatini çekerim.
chip filtre egzos emme'li bi SFI yapıcam inşallah kısmetse bende, tatmak istediğim araçlardan gerek tip gerek gidiş ve tork olarak acayip cazip makineler..
edit: bu arada inşallah ilk üzen ben olurum chip filtre egzos şeklinde diycektim ama projelerin başka sen benden geçtin yani :D
senin düşüncen diye bişey yok gsi 106'dan hantaldır diyorsun, adam burda bilgi almak için konu açmış soru sormuş, sen arkadaşlarına nispet yapasın diye değil..
kardeşim konuyu açanda benim arkadaşım yorumları yapanda ben hergün telefonda konuşuyorum konuyu açanla sen aramdaki muhabeti bilmiyorsun.. ben oraya gsicı arkadaşlar alınmasın darılmasın gücenmesin die yazdım sen gelmişsin alıntı yapmışsın yani bosuna karnın agrımasın dedim ama sen genede içine dert etmişsin..
sen aracını biliyormusun biliyorsun .... EE o zaman her insanın lafına takılma takma
Sıkıntı yapma bence sen kendini arabanı biliyorsan gerisi boş hadi iyi akşamlar
emre stocka stock bi 306tıyla denedin mi hiç?
bak ben stocka stock diyorum dikkatini çekerim.
chip filtre egzos emme'li bi SFI yapıcam inşallah kısmetse bende, tatmak istediğim araçlardan gerek tip gerek gidiş ve tork olarak acayip cazip makineler..
edit: bu arada inşallah ilk üzen ben olurum chip filtre egzos şeklinde diycektim ama projelerin başka sen benden geçtin yani :D
sadece chipli halimle sadece filtreli 306 ile denedim alican, baya fark oluyodu
sadece chipli halimle filtre egzozlusuyla denedim 240ta arada 6 boy vardı bilinen bir 306 ile..
boş konuşmayı sevmem tecrubemi söylüyorum :icon_tup:
filtre egzoz chip emme p&p olcak specler alican abartı bişey yok merak etme :)
kardeşim konuyu açanda benim arkadaşım yorumları yapanda ben hergün telefonda konuşuyorum konuyu açanla sen aramdaki muhabeti bilmiyorsun.. ben oraya gsicı arkadaşlar alınmasın darılmasın gücenmesin die yazdım sen gelmişsin alıntı yapmışsın yani bosuna karnın agrımasın dedim ama sen genede içine dert etmişsin..
sen aracını biliyormusun biliyorsun .... EE o zaman her insanın lafına takılma takma
Sıkıntı yapma bence sen kendini arabanı biliyorsan gerisi boş hadi iyi akşamlar
hergün telefonda konusuyorsan telefon acıp söyler makaranı yaparsın burdaki insanlar senin kimle samimi oldugunu takip etmek zorunda değil..
106'dan yana karın ağrım olmaz merak etme.. başka işim gücüm yok 106yı içime dert edicem :D
hergün telefonda konusuyorsan telefon acıp söyler makaranı yaparsın burdaki insanlar senin kimle samimi oldugunu takip etmek zorunda değil..
106'dan yana karın ağrım olmaz merak etme.. başka işim gücüm yok 106yı içime dert edicem :D
bak ben konuyu yatıştırmaya çalışıyorum sen saçma gereksiz yersiz konuşuyorsun can sıkıyorsun...
bence birazcık adam ol insan gibi cevaplar ver.. ben sana atar gider yapıyormuyum sen benimle burda makara geçiyorsun ? ben iş yatışsın diyorum sen sakız yapmışın uzatıyorsun
bak ben konuyu yatıştırmaya çalışıyorum sen saçma gereksiz yersiz konuşuyorsun can sıkıyorsun...
bence birazcık adam ol insan gibi cevaplar ver.. ben sana atar gider yapıyormuyum sen benimle burda makara geçiyorsun ? ben iş yatışsın diyorum sen sakız yapmışın uzatıyorsun
dur sana pm den yazıyorum konu kirlenmesin ...
konu sapmasın mod.lar siler zaten mesajları
bizde deneriz inşallah emre :)
mad_max1978
08-07-2011, 20:49
temiz bulunabilirse bence 94 modeli alınmalı.çok güzel ön tamponu ve sisi var.
bugra_0101
08-07-2011, 20:51
çok merak ettim İstanbulda en iyi giden 306 hangisi ??
çok merak ettim İstanbulda en iyi giden 306 hangisi ??
SS'i yapmayı planlıyoruz inşallah speclerinde en hızlısı olarak:icon_tup:
speclerimizde belli, filtre egzos chip emme gaz kelebeği port polish. bi chipim eksik onu yapınca çıkıcaz salıcaz hayvanı :icon_tup:
bu kadar GSI cı var ozamn bi resim koyalım :)
http://img856.imageshack.us/img856/3854/image547l.jpg
daha yaş 18 mi 19 mu ne öle bişi :) ne günlerdi ehliyeti almışız altımızda astra keyifler 10 numaraydı :) Acaba NE 500 nerde şuan bilen varmı ? umarım şuanki sahibi araçı öldürmemiştir hakkıyla kullanıyordur
bugra_0101
08-07-2011, 20:56
SS'i yapmayı planlıyoruz inşallah speclerinde en hızlısı olarak:icon_tup:
speclerimizde belli, filtre egzos chip emme gaz kelebeği port polish. bi chipim eksik onu yapınca çıkıcaz salıcaz hayvanı :icon_tup:
sen yapıyosun daha inş. bittiğinde de araban istediğin gibi olur ama benim merak ettiğim bilinen yürüyen GTi lar benim bildiğim SBL,TS var başka var mı istanbulda ?
SBL güzel yürüyordu.
GV'de güzel yürür şuanda ne durumda bilmiyorum.
KA®ANLIK
10-07-2011, 12:02
daha yaş 18 mi 19 mu ne öle bişi :) ne günlerdi ehliyeti almışız altımızda astra keyifler 10 numaraydı :) Acaba NE 500 nerde şuan bilen varmı ? umarım şuanki sahibi araçı öldürmemiştir hakkıyla kullanıyordur
NE 500 benim bildiğim 2 kere ön cama kadar girmişti.
en çok toplanan GSI lar arasında TOP 10 da ilk 3tedir herhalde :D
Astra F GSi.. Yaklaşık 4 sene boyunca keyif alarak kullandığım ve gidişine,duruşuna hala hayran olduğum farklı bir araçtır. Ayrıca rallilerde de çok haşır neşir olduğumdan, ralli parkurlarıan en çok yakışan araçlardan biri olduğunu (hele opel branding'i ile) söyleyebilirim.
Motor olarak arkadaşlarında yazdığı gibi C20XE ve X20XE olarak iki çeşidi var.C20 Coshworth tarafından geliştirilen İngiltere Touring Car şampiyonasında da kullanılmış yarış kökenli bir motor. GM bunu daha uysal bir silindir kapağı ve sıkıştırma oranı ile Kadett ve Astra GSi'larda kullandı. X20XE ise bilindiği üzere emisyon kuralları çerçevesinde çok daha sakinleştirilmiş bir motor. İki motorunda çap ve strok oranı aynı.
Astra GSi'da şimdiye kadar gördüğüm en kullanışlı yol bilgisayarlarından biri var. Her yer sensör dolu olduğundan araçta oluşabilen bütün aksaklıklar yol bilgisayarına yansıyor. Oil lack (yağ kaçağı), wash bilmemne (cam suyu), brake fluid (hidrolik seviyesi), brake pad (fren balatası) ve daha bir çok şey. Oturuş pozisyonu enfes, ayarlı koltuk sayesinde araca gömülmüş olarak kullanabilirsiniz. Omuzumda biten cam hizası hala çok hoşuma gider.
Sürüş olarak 92-94 arası ve 94-97 arası modellerde bir fark yok. En büyük handikapı rallilerde proflex amortisor ile dahi çözemediğimiz direksiyonu çeyrek turdan fazla aniden kırdığınızda yaşanılan arkadan kayma problemidir. Problem diyorum ama bilinçli olarak yapıldığında hem yarışlarda çok zaman kazandıran hem de caddelerde süper enstantaneler verdiren bir olaydır bu. Eskişehir'li bazı foruma yazan arkadaşlar yıllarca GSi ile virajları 3. viteste oldukça süratli bir şekilde nasıl arkadan itiş gibi döndüğümü çok iyi bilirler.:) Fakat gelgelelim ani bir durumda, ayağınızın gazın üzerinde kalamayacağı hallerde hiç hoş olmayan enstantaneler yaratır. Netekim şehirler arası bir yolda oldukça süratli giderken başıma geldi ve 320 metre sürüklendim, araçta pert oldu. Tipik Alman sağlamlığı böyle durumlarda kendini gösteriyor tabi. EuroNcap testleri günümüz standartlarının çok altında olsa da, sağlam kabuğu sayesinde sizi çok güvende hissettiren taş gibi bir arabadır. En büyük handikaplarından biri hissiz ve tepkileri geç ileten direksiyonuyla beraber bu arkadan kayma durumudur işte.. Onun dışında yüksek sürat stabilitesi enfestir. Yol durumu müsait olduğunda iki motorda da 250 km/h süratleri görebilirsiniz ve bu süratlerde şimdiye kadar kullandığım 106,206 ve Clio Rs'ten çok daha stabil olarak ip gibi gider.
Yakıt tüketimi uzun yolda 5.5 lt civarlarında seyredecektir, şehir içinde hafif gazlamalarla 11 lt'yi bulur. F20 şanzıman çok uzun oranlıdır ve yakıt ekonomisini destekler. X20 alırsan Irmscher egzantirik , yazılım, büyük gaz kelebeği ile etkili sonuçlar alabilirsin. C20 alırsan Irmscher kırmızı manifold(emme), egzantirik, yazılım, komple egzoz ile 190 hp'lere çıkan gücü F16 ya da 18 şanzıman ile de yola aktardığında dehşet akselerasyon zamanlarına imza atabilirsin.:)
Aracın en büyük problemlerinden biri çabuk bozulan direksiyon kutusu olduğundan almayı düşündüğünde kontrolunu mutlaka yaptır. Öyle tamir ile falan kurtaramazsın kolay kolay. 1700 TL gibi bir rakamı bayılman gerekir paşa paşa. Ön takım parçaları ucuzdur; salıncaklarını 25 TL'ye bile bulabilirsin yan sanayi olarak. Sahibinden'de 177k'da ikinci sahibinden güzel bir Astra GSi vardı geçen ay gidip bakmıştım. Alınabilir bir araçtı sadece fiyatında çok ufak bir fark sebebiyle anlaşamamıştık şmdi baktım ilan kalkmış. Eğer satılmadıysa aracı şiddetle tavsiye ederim sahibinin telefonu bende olmalı düşünürsen pm atarım.
Genel olarak Sunroof'u, kliması, yol bilgisayarı ve 94'ünün vahşi, 97'lerinin mütevazi şıklığı ile biraz yaşlanmışta olsa uygun paralara bulunduğunda tercih edilebilecek, uzunca bir süre bindiğim, 6 ileri 225 hp. dogbox şanzımanlısından 136'lığına kadar her türlüsünü keyifle kullandığım zevkli araçlardır. Uygun bir fiyata oynanmamış, bozulmamışını bulursan fazla düşünmeden almanı tavsiye ederim.
katılıyorum gsı ın arkası baya oynak,gecenlerde tekrar kullandıgımda tecrube ettım gene ama yuksek hızda gayet stabıl..
katılıyorum gsı ın arkası baya oynak,gecenlerde tekrar kullandıgımda tecrube ettım gene ama yuksek hızda gayet stabıl..
1.6 Vectra dahil kullandığım tüm opeller uzun şanzıman oranları sayesinde yüksek top speedlere sahiplerdi. Genel olarak Opel'ler büyük kasalarda küçük motorlara sahip olsalarda yavaş hızlanmalarına rağmen bu yüksek son hızlara ulaşıyorlar. Direksiyonu düz tutarsanız yada çok ufak direksiyon açılarının dışına çıkmazsanız gayet stabil bir his veriyor. Ama dediğim gibi düzlükte. 200 üstü hızlarda düzlük üstünde sert fren yapsanız bile araç ip gibi duruyor. Ama düzlük dışında biraz ürkütmüyor değil.
aLperTunga
10-07-2011, 13:43
sene 2006 106dan önceki arabam 2 parca boyalı,momo corse jantlar sebring eksoz yanıyordu bee o zamanlar..sonradan 34 esj34 oldu benden sonraki sahıbınde şimdide izmit semalarında sanırım.. :)
http://www.yukleresim.com/images/99244068459837816023.jpg
http://www.yukleresim.com/images/65833957647879188625.jpg
SBL güzel yürüyordu.
GV'de güzel yürür şuanda ne durumda bilmiyorum.
emre hepsi ile denedi diye biliyorum sonuç baya farklı oluyor diye hatırlıyorum
bir kere gti-6 cıların orj jantları çıkarıp yerine 5kg lik bi jant takıp aynı ölçüde yürüyenden bi 24kg atmaları lazım. erel söylemişti 11küsür kg orj jantlar nasıl bi jant ağırlığıysa :D
çağlarcoskun
10-07-2011, 14:57
senelerden geçen senee =))
"http://img43.imageshack.us/img43/1050/dsc0597jo.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/43/dsc0597jo.jpg/)
varmı acaba sağda solda gören duyan K 8884'ü ? halen benim verdiğim halde duruyosa alınabilecek bi gsi bence. ben baya masraf yapmıştım. benim sattığım adamda titizdi o da yapmıştı baya masraf ama ondan sonrasını bilmiyorum =))
bir kere gti-6 cıların orj jantları çıkarıp yerine 5kg lik bi jant takıp aynı ölçüde yürüyenden bi 24kg atmaları lazım. erel söylemişti 11küsür kg orj jantlar nasıl bi jant ağırlığıysa :D
geçme geçilme işini boşwerin her araçın kendine özgun bi krıterleri vardır 306 da kullandım gsi ikisini keyfi bambaşka buna bakmak lazım :D neysem konu iç olmasın
GSİ güzel araçlarıdır yalnız temizini bulmak önemli ben gsi aldığım zaman motorununda sorun vardı ve Adan Zye herşeyini değiştirmiştim parça sıkıntısı yok bazı parçalar hariç ama rahatlıkla bulunabilir araştırmacı olcaksın gsi bu forumda cok iyi bilen kişeler vardır. bende alacağın araçı bi araştır burda sor et öle al derim tavsiyem parça alırken herzmn orginali almaya bak derim yan sanayi parçayı kabul etmeyen bi araç umarım temiz sorunsuz bi araç bulup keyifine bakarsın yeni nesil araçlarda olmayan özellik gsi da mevcut :) bu en büyük artısı benim gözumde
senelerden geçen senee =))
"http://img43.imageshack.us/img43/1050/dsc0597jo.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/43/dsc0597jo.jpg/)
varmı acaba sağda solda gören duyan K 8884'ü ? halen benim verdiğim halde duruyosa alınabilecek bi gsi bence. ben baya masraf yapmıştım. benim sattığım adamda titizdi o da yapmıştı baya masraf ama ondan sonrasını bilmiyorum =))
sariyerde görüyorum sürekli fena durmuyor :)
sene 2006 106dan önceki arabam 2 parca boyalı,momo corse jantlar sebring eksoz yanıyordu bee o zamanlar..sonradan 34 esj34 oldu benden sonraki sahıbınde şimdide izmit semalarında sanırım.. :)
[MG]http://www.yukleresim.com/images/99244068459837816023.jpg[/IMG]
[MG]http://www.yukleresim.com/images/65833957647879188625.jpg[/IMG]
Vaybe Alper bendede brodway vardı :D
Erol'dan haberin varmı çıktımı ?
Bu 94 sfi motorluların temizleri aşağı yukarı ne kadardır :rolleyes:
19gokhan90
10-07-2011, 16:24
bildiğim en temiz gsi lardan roll drag devir kesici nedir bilmeyen bi araba :)
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-94-model-astra-gsi/detay/)
Bu arada alacak arkadaşlar yağ pompasının değiştiğinden emin değiller ise mutlaka pompayı değiştirsinler.
NE 500 bu olmasın??
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-astra-gsi-52608069/detay/)
:soru:
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-94-model-astra-gsi/detay/)
Cidden çiçek gibi duruyor :) Alacak arkadaşlar kaçırmasın :)
bu araba 2-3 senedir satılık neden satılmıyor diye merak ediyorum madem bu kadar düzgünse :)
benim fotolardan gördüğüm ön lip yok far fıskiyeleri yok, logo yanlış yerde, arka çeki demiri kapağı yok vs..
bugra_0101
10-07-2011, 22:26
bu araba 2-3 senedir satılık neden satılmıyor diye merak ediyorum madem bu kadar düzgünse :)
benim fotolardan gördüğüm ön lip yok far fıskiyeleri yok, logo yanlış yerde, arka çeki demiri kapağı yok vs..
lip:250 tl yurt dışından getirmek lazım
far fiskiyleri: 180
arka çeki: 90 tl
yeni logo 35 tl
alır almaz yapılcaklar bu arabaya ben gsi ararken bakmıştım da hatırlamıyorum bişeyi varmıydı yokmuydu
lip:250 tl yurt dışından getirmek lazım
far fiskiyleri: 180
arka çeki: 90 tl
yeni logo 35 tl
alır almaz yapılcaklar bu arabaya ben gsi ararken bakmıştım da hatırlamıyorum bişeyi varmıydı yokmuydu
Arkadaş o parçaların fiyatından sebep söylemedi , önden kazası mı var acaba niyetinden söyledi sanırsam :)
aLperTunga
10-07-2011, 22:37
Vaybe Alper bendede brodway vardı :D
Erol'dan haberin varmı çıktımı ?
valla en son aydınla(horoz) konustugumda 8 senesinin kaldıgını söyledi bana..
DogukanB
12-07-2011, 20:37
amasyada ki kırmızıya bakan oldu mu veya durumunu bilen var mı?
önerebileceğiniz öncelikli kırmızı-beyaz öncelikli var mı?
gopta bı 94 var sahıbındende ılanı olmayan bıraz yıkık ama uyguna duser bı sorsammı napsam :D
NE 500 benim bildiğim 2 kere ön cama kadar girmişti.
en çok toplanan GSI lar arasında TOP 10 da ilk 3tedir herhalde :D
Tam ortam malı olmuş yane :)
NE 500 bu olmasın??
:soru:
Baktımda Emin olamadım , Bizden sonra Ahmet e geçmişti oda siteye üye kırmızı sparco koltuk takmıştı .
Ama bizdeyken direksiyon sarı Momo idi Ahmet te onla kullandı, ilandakine baktığım zaman o direksiyonu göremedim .
Resim bulamadım ama eski bi videomu buldum Bu bendeyken videosu 90-220 . Direksiyon gözüküyor , Lexmaul Manifold yok bu arada sesten anlaşılıyor zaten araç full gırtlak yüklü değil hatrı sayılır bişiler vardı , derece fena deil be dimi :rolleyes: Yalçın abi sağolsn :)
jLUdXfMLW6Y
YouTube - ‪Ne500‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=jLUdXfMLW6Y)
ozamnlar dijital foto makineleri 5.2 mp di :) HP nin şarjı bitmişti kadran sonunu görmüştük çekemedik ama
YavuzNaz
13-07-2011, 09:14
bu konuyu bende takip ediyorum kararımı verdim gibi inşallah bir kaç aya bir gsi alcam en doch olanından :) çekincelerim vardı açıkcası tecrübesi olanlar eklemek istedikleri varsa memnun olurum selamlar kaan :)
ben c20xe ve 94 bodykiti bir arada sunan bu muhteşem aracı alıpta aşık olmayan görmedim. satalı 2 seneden fazla oldu keşke satmasaydım bence çok özel bir araçtır. 94 sonrası bodykitsiz versiyonun ve ecoteclerin en ufak bi çekiciliği yok. sınıfının en hızlısı olmakda mümkün turbo kategorisine hızlı geçiş de mümkün günlük kullanımdada yakıt tüketimi çok zorlanmamış setuplarda insaniyetli kullanımda gerçekten düşük birçok parçası makul fiyatlarda olan bir araç. bazı parçaları ise çook zor bulunuyor ve ne olursa olsun absyi ve klimayı iptal etmenizi tavsiye ederim. alıpta pişman oluncak bir araç değil asla.
DogukanB
13-07-2011, 15:45
linkte vereyim; Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tr-de-tek-orjinal-astra-gsi-doch-52208857/detay/)
yokmu temiz bilindik gsi?
YavuzNaz
13-07-2011, 15:59
amasyadaki iyi duruyor tampondaki kapak hariç lip su fıskiyeleri felan yerli yerinde fiyatıda normal seviyelerde ama amasyada işte evveliyatını bilen çıkar muhakkak hayırlısı olsun.
linkte vereyim; Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tr-de-tek-orjinal-astra-gsi-doch-52208857/detay/)
yokmu temiz bilindik gsi?
Her türlü sağ önden bi darbesi var ama çok büyük bişey değil gibi duruyo
şöför tarafının fotosu yok hiç istemek lazım aslında
Samet bu araç için hiç iyi şeyler söylememişti :)
DogukanB
13-07-2011, 16:26
emrenin yönlendirmesiyle konyadaki 93ü alıcaz kısmet olursa mete abiye amasyadaki pek iç açıcı değil anlaşılan
YavuzNaz
13-07-2011, 16:32
satıldı işaretlenmiş zaten :)
DogukanB
13-07-2011, 16:37
hayırlı olsun alan
inşallah turbo ile başlayıp 4x4 le devam edip altından girip üstünden çıkıcaz :D
YavuzNaz
13-07-2011, 16:40
fena sardım gsı lara şöyle orta halli bir arac bulasım var :D
Trance-R
13-07-2011, 16:44
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 6.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-2-0-156-bg-parlement-mavisi-54125760/detay/)
bu araç nasıldır acaba ? ucuz ama bi değişik sanki ... ön tampon değişik ... çok enteresan ...
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 6.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-2-0-156-bg-parlement-mavisi-54125760/detay/)
bu araç nasıldır acaba ? ucuz ama bi değişik sanki ... ön tampon değişik ... çok enteresan ...
bakınız hayattan soğumaya sebebiyet vericek bir gsi :D güneşlikleri bile yok vay akeü
YavuzNaz
13-07-2011, 17:03
Opel Astra 2.0 GSI 1995 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-159000-tertemiz-gsi-acil-satlik-49148484/detay/)
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sorunsuz-94-gsi-c20xe-52303683/detay/)
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-karton-kasa-gsi-47557982/detay/)
gözüme takılan birkaç arac
Opel Astra 2.0 GSI 1995 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-159000-tertemiz-gsi-acil-satlik-49148484/detay/)
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sorunsuz-94-gsi-c20xe-52303683/detay/)
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-karton-kasa-gsi-47557982/detay/)
1. ilandaki eski VSL plakalı araç tavsiye etmem
2. ilandaki fena değil gibi duruyor değerlendirilebilir bence
3. ilan 3 senedir satılık kaputu çamurlugu vs. değişmiş bi araç
Arananlarda da GSI konusu vardı yazmıştım , Astra isteyenlere tavsiye ederim
gsi.mert@hotmail.com . Opel Dostlar Yalçın Abi nin mail i zaten kendiside buraya üye konuyu mesaj olarak attım ona görünce bakar. Ustalığına , kişiliğine kefilim bu aralar bir tane satıyordu bi ekleyin konuşun . Hayırlısı olsun
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/262215_10150242647214125_548489124_7417223_5962763 _n.jpg
Lexmaul manifolt u direk göze çarpıyor Astra lar için en efsane mod parçası herhalde
Ankara'dan temiz bir GSi biliyorum, düşünen arkadaşlara özelden telefon verebilirim.
ondertopcu
13-07-2011, 19:10
bu vsl osman t' nin eski aracı
DogukanB
13-07-2011, 20:10
Ankara'dan temiz bir GSi biliyorum, düşünen arkadaşlara özelden telefon verebilirim.
plaka-renk-kilometre-değişen-fiyat-foto ne varsa öğrenebilir miyim
Fiyatlar coşmuş yine..
sen costurdun :)
sen costurdun :)
:):) Link verilenlerin çoğuna 5 basacak makineleri 12 ye sattım ben ;)
Kadett_gsi
13-07-2011, 20:55
MAşallah tüm Gsi uzmanları bu konuda , arabaların seceresi çıkıyor :D
umarım güzel bir Gsi bulursunuz ve ona iyi bakarsınız
sende yaslandın benden soylemesı sen bı gsi al dıgru yoll bu :)
plaka-renk-kilometre-değişen-fiyat-foto ne varsa öğrenebilir miyim
P.m attım.
Fiyatlar coşmuş yine..
Fiyatlara aldanmayın arkadaşlar. 160k - 200k olmuş bir GSi müzelik olsa anca eder o bahsettikleri rakamları. Piyasası 8 - 9 lira olan araçlar bunlar, model yok bir kere.. Hadi biz gidiyoruz değerini bilmiş, aracına iyi bakmış kişilerin arabasına 11 - 11.5 lira teklif ediyoruz. Dahası da olmaz..
YavuzNaz
13-07-2011, 23:00
P.m attım.
zahmet olmazsa bir pm de ben alabilirmiyim :)
zahmet olmazsa bir pm de ben alabilirmiyim :)
Gönderilmiştir. :)
95 düşünürseniz:)
Opel Astra 2.0 GSI 1995 Model 11.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-sfi-astra-54201559/detay/)
Trance-R
14-07-2011, 13:53
bakınız hayattan soğumaya sebebiyet vericek bir gsi :D güneşlikleri bile yok vay akeü
aynen ; çok ucuza idi ... bu kadar olur dedirten cinsten :)
maddiyat el versede ; sfi gsi tadına varsam diye bakıyorum bende , allah herşeyin hayırlısını versin :)
DogukanB
14-07-2011, 22:07
Varsa öyle gsi lar şimdi de görmek isteriz.
bu arada bunla pazarlık aşamasındayız fakat fiyat düşündürüyor. 4 yıl önce boyasız arabayı 13.500 e sattığını hatırlıyorum abimin, temizliği konusunda şüphemiz yok ama, nedir ederi, ne verirdiniz ?
Opel Astra 2.0 GSI 1993 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acill-astra-gsi-kazasiz-52762068/detay/)
93 olduğu için sunroof, klima yok
bugra_0101
14-07-2011, 22:12
Varsa öyle gsi lar şimdi de görmek isteriz.
bu arada bunla pazarlık aşamasındayız fakat fiyat düşündürüyor. 4 yıl önce boyasız arabayı 13.500 e sattığını hatırlıyorum abimin, temizliği konusunda şüphemiz yok ama, nedir ederi, ne verirdiniz ?
Opel Astra 2.0 GSI 1993 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acill-astra-gsi-kazasiz-52762068/detay/)
93 olduğu için sunroof, klima yok
dediği gibiyse 15.000'e kadar verirdim ama motor sonuçta kapalı kutu kaç senelik araba ne çıkcağı belli olmaz herşeyi göze almak lazım :)
Ederini bilemem tabi ama yazdığı gibi bile olsa ben 12 den fazla vermezdim.Fazla veya az verene de saygı duyarım.
chiefkadir
14-07-2011, 23:11
95 düşünürseniz:)
Opel Astra 2.0 GSI 1995 Model 11.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-sfi-astra-54201559/detay/)Meraba arkadaşım siz bilgili birine beniziyonuzz , bende Astra Gsi düşünüyom hani şu kırmızı motur 156beygür olanlardan korinik sorunları nelerdir ne yakar ? nası gaçar ? Sanayide bi arkadaşın turboşahini var onunla gapuştursak geçermi:hahaha:
Gsi alacaksanız lifte kaldırın önce altına bakın şaselere bakın kazası yoksa içi temizse motoru siktiredin alın gitsin ...Araca üç beş sene binmeyi düşünüyosanız,zaten hertürlü motor yapacağınızdan önemli olan kasa diriliğidir..
[QUOTE=chiefkadir;2440134]Meraba arkadaşım siz bilgili birine beniziyonuzz , bende Astra Gsi düşünüyom hani şu kırmızı motur 156beygür olanlardan korinik sorunları nelerdir ne yakar ? nası gaçar ? Sanayide bi arkadaşın turboşahini var onunla gapuştursak geçermi:hahaha:
Meraba kardeş:D.gel vereyim sana bunu.turbo sahinle yürüyecek arabamızda var;)aybaşında ankaradayım şu turbo sahini bi görek nasıl gidiyormuş:D
chiefkadir
14-07-2011, 23:20
Meraba kardeş:D.gel vereyim sana bunu.turbo sahinle yürüyecek arabamızda var;)aybaşında ankaradayım şu turbo sahini bi görek nasıl gidiyormuş:DGel panpa bekleriz , c20let li Şahinin az işi kaldı galiba bende merak ediyom bakarız :)
Dıştan kasası 10 numara duruyor :) GSI alacaklar için bi seçenek
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-emsalsiz-sfi-54151589/detay/)
Varmıdır bi bilen nedir ne değildir ? :)
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-emsalsiz-sfi-54151589/detay/)
Fotoğraflarda photoshop sezdim. :)
KA®ANLIK
15-07-2011, 07:59
çizgileri pek düzgün değil. hatta hiç düzgün değil. ne sağı ne solu ne de önü...
kısa zaman önce boyanmış olabilir veya fotoğraflarda rengi ile oynanmış olabilir :)
KA®ANLIK
15-07-2011, 08:04
şu anda GSI alacak olsam; tek bakacağım araba çanakkaledeki olurdu herhalde, resimlerden düzgün "GÖZÜKEN" bir o var ilanlarda gördüğüm kadarı ile.
Birde Amasyadaki var.
Yine ecotech leri yerden yere vurmussunuz neyse astra iyidir konu derin :)
Antalya'da bitane var lacivert 06 yada 34 plaka olması lazım 40-45 yaslarında bı teyze kullanıyor. Satarsa güzel stock bir araç .Sahibindekılerın cogundan dırı ve temızdir.
cembozbey
15-07-2011, 23:46
nedir =)
slowmotion
16-07-2011, 00:15
konyada gümrük çıkışlı vardı kırmızı onu tek geçerim. bence diğerleri güzel durmyor
konyada gümrük çıkışlı vardı kırmızı onu tek geçerim. bence diğerleri güzel durmyor
Onunda klimasi yoktu ebay den bakin astra gsi lara turkiyedekilerin nasil izdirap cektigini anlarsiniz
DogukanB
16-07-2011, 10:36
nedir =)
3 senedir satılık kaputu çamurlugu vs. değişmiş bi araç
..............
Bende tik oldu ya :) 94 sfi larda ilk baktıgım far yıkama :D Standart mıdır yoksa opsiyonel mi bilemiyorum , biri beni aydınlatsın sonum iyi değil :D
Bende tik oldu ya :) 94 sfi larda ilk baktıgım far yıkama :D Standart mıdır yoksa opsiyonel mi bilemiyorum , biri beni aydınlatsın sonum iyi değil :D
fabrıka cıkıslı far yıkama var :)
Arkadaşlar her SFi da far yıkama yoktur. Özellikle ilk gelenler far yıkamasız geldiler. Karışıklık olmasın.
19gokhan90
16-07-2011, 12:54
astradan soğuttunuz :D :D
raptor_98
16-07-2011, 16:51
gsi candır kandır,valla evladım gibi özlerim 3 gün binmesem :)
Ultraleggera
17-07-2011, 15:54
Vay arkadaş GSİ yi sattık Popüler oldu :( Hayatımda yaptığım en büyük hataydı YSJ GSİ yi satmak çok özledim çoook bence ciğerli düzgün bi GSİ bulursan hiç kaçırma emin ol senin yüzünü kara çıkartmaz ;)
Vay arkadaş GSİ yi sattık Popüler oldu :( Hayatımda yaptığım en büyük hataydı YSJ GSİ yi satmak çok özledim çoook bence ciğerli düzgün bi GSİ bulursan hiç kaçırma emin ol senin yüzünü kara çıkartmaz ;)
sen nıye sattınkıı sen en eskı gsi cılardan bırydın :) doktur bkalım bılgılerınıı gsi hakkında :)
Ultraleggera
17-07-2011, 16:24
sen nıye sattınkıı sen en eskı gsi cılardan bırydın :) doktur bkalım bılgılerınıı gsi hakkında :)
Başkan ne diimki ya anlatılmazki onu alıcaksın yaşıyıcaksın hissedeceksin seviceksin bi elin sürekli onda olacak. Keşke şimdi olsada inip garajda bi yıkasam sonra dekora çekip karşısına geçip bi sigara yaksam GSİ Farklı bi dünya :) Bide bölesini bulursan tadından yenmez..
http://i51.tinypic.com/34ef5g4.jpg
http://i53.tinypic.com/23tr43c.jpg
oha içi çok iyiymiş harbiden
bu 2000 senesinde kırmızı bir gsi vardı draglarda s2000 ile kafa burun gidiyorlardı bilgisi olan varmı ?
birde bu lexmaul emme manifoldu , header, eksoz, ekzantrik ile ne civarda guc veriyor bu aletler ?
Bide bu aracların ust kapakları cosworth oldugunu ve na olarak ingilterede 280-290 beygir olanlarının oldugunu duymustum recetesi nedir ?
Bide bu aracların ust kapakları cosworth oldugunu ve na olarak ingilterede 280-290 beygir olanlarının oldugunu duymustum recetesi nedir ?
http://www.techturkey.com/forum/2424345-post36.html
su postta yazıo bıseler
Ultraleggera
17-07-2011, 16:39
oha içi çok iyiymiş harbiden
Evet içi gerçekten çok temizdi 2 kişi hiç binmiyordum araca hep tek biniyordum. Hiçbir usta eli deymemişti aracıma hep kendimiz deiştiriyorduk en avantajlı yanımızda buydu..
bu 2000 senesinde kırmızı bir gsi vardı draglarda s2000 ile kafa burun gidiyorlardı bilgisi olan varmı ?
birde bu lexmaul emme manifoldu , header, eksoz, ekzantrik ile ne civarda guc veriyor bu aletler ?
34NE500 den bahsediyorsun sen 280m de s2000 le kafa kafaya 400m de 1.5 boy önünde gidiyordu. 180 190 hp civarı bi GSİ di.
‪Astra GSI vs Honda S2000‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Lh7M-GbkeMA)
cok keyifli arabadır.. benim de ilk aracım olduğu icin ayrı bir yeri vardır ama, hangi arabaya binsem onun verdiği tadı alamıyorum..
ben anlamam pek gti -gsi vs.ama
timing ayarlıydı sanırım dynoda tam kendi değerini vermiş 167 vermiş 306 yla denedim.2010 model a3 1.4t 122 bg ile.benim aracım 154.7 vermişti dynoda.bende 18 jantlar,306 da 2 kişi denedik 2 de 55 ten.basar basmaz 1.5-2 boy civarı çıktım,3 e attık gti yaklasmaya basladı,4 te 306 önüme geçti,4 ü bitmelerine yakınken 306 nın arkasına dayanmıstım.ama gti ufak ufak gidiyordu.ecotec 5 kapı gsi ı da rahat geçmiştim.
ama sfi olan stok vs stok geçebilir 306 yı diyorum .
jazzmaniac
26-08-2011, 22:13
bu konuyu bir uyandırayım. linkte ki araç nasıl gerçi üstadların beğendiği motor değil anladığım kadarıyla.
Opel Astra 2.0 GSI 1997 Model 13.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 47192768 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-meraklisina-47192768/detay/)
temize benziyor bu araç kilometreside doğruysa düşünülebilir.
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 12.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57297575 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1994-model-kiz-gibi-105-binde-orjinal-hatasiz-57297575/detay/)
burak35-
26-08-2011, 23:45
harbiden iyiymiş burdan görünüşü çok güzel ve temiz araç.
YavuzNaz
27-08-2011, 08:46
temize benziyor bu araç kilometreside doğruysa düşünülebilir.
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 12.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57297575 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1994-model-kiz-gibi-105-binde-orjinal-hatasiz-57297575/detay/)
eski clio direksiyonu takmışlar arabaya yuh :)
lnd_samet
27-08-2011, 08:59
direksiyon farklı-koltuklar kaplanmış,panjur farklı.tampon 94 ama GSİ yazısı yok-far yıkaması yok.
direksiyon farklı-koltuklar kaplanmış,panjur farklı.tampon 94 ama GSİ yazısı-far yıkaması yok.
Arabaya çamur atma.Baksana orjinal 105000 km :D:D
lnd_samet
27-08-2011, 11:41
gösterge kağıdını için elimiz değmişken kmyide düşürelim demişlerdir belkide:D
Konuyu uykudan uyandırmanın vakti geldiii : )
Öncelıkle tum sayfaları okudum işime yarar baya bilgi aldım bunlar için tesekkurler.
Gelelım asıl konuya. Aracımı sattım ve araç araştırmaya başladım ilk tercihim vts'lere bakmak oldu fakat araç ararken gorduklerım karsısında araçtan sogudum desem yerıdır. Neyse eşe dosta soyledım vts yada gti arıyorum diye. Gecen gun araba konusunda cok guvendıgım bir arkadaşım aradı. 97 model bir Gsı var araç orjınal sıkılmamıs, yorulmamıs temız bir araç dedi. İlk başta soguk baksamda aracın orjinal oluşu beni cezbetti ve fiyat olarak ta 10,500 gibi bir rakam konustuk aramızda. Önceki sayfalarda C20XE motor kodlu 94 Gsı'lar cok fazla tavsiye edilmiş.
Şimdi benim sizden ricam X20XE motor kodlu 97 Gsı stock halde filtre ekzos ile ne kadar yurur nedir ne degıldır bu fiyata alınırmı alınmazmı kronık arızası varmıdır yada önerebılecegınız bu fiyatlara yakın Gsı varmıdır kısacası fikirlerınıze ihtiyacım var cunku cok kararsız kaldım....
Tesekkurler.
Gsı'cılar nerde yaww :confused::confused:
Benim gozumde ecotecler gsi degil astra 2.0dir. 94 ile alakalari yok, ayrica temiz 94 gsi aramak sadece arabadan degil hayattan sogutur adami birkacini gidip incelemen yeterli :)
sinanbaysal
04-03-2015, 20:22
Konuyu güncelleyelim. Öncelikle merhaba arkadaşlar ciddi derecede 94 gsi hastalığı başladı bünyemde. Şahsıma ait ilk arabam olucağı için sık düşünüp ince eliyorum. Öncelikle aklımda Si crx vardı fakat gerek fiyatları gerekse sorunlu motoru beni gsi a yöneltti. Zaten küçüklükten gelen bi gsi hastalığım vardı alev alev yanıyorum :D Yalnız çok fazla bütçem yok max 15 çıkabilirim o yüzden sık düşünüyorum :) :) Varmı çevrenizde temiz 94 gsi önerebilceğiniz.
Tayfun.O
04-03-2015, 20:59
Konuyu güncelleyelim. Öncelikle merhaba arkadaşlar ciddi derecede 94 gsi hastalığı başladı bünyemde. Şahsıma ait ilk arabam olucağı için sık düşünüp ince eliyorum. Öncelikle aklımda Si crx vardı fakat gerek fiyatları gerekse sorunlu motoru beni gsi a yöneltti. Zaten küçüklükten gelen bi gsi hastalığım vardı alev alev yanıyorum :D Yalnız çok fazla bütçem yok max 15 çıkabilirim o yüzden sık düşünüyorum :) :) Varmı çevrenizde temiz 94 gsi önerebilceğiniz.
Varda temiz değil sana gitmez :D