Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa Romeo Giulietta alınır mı?
Ankarada hali hazırda bir alfa romeo bayisi olmadığından arbayı inceleme fırsatı hiç bulamadım. 2.el düşünüyorum scirocco ile arasında gidip gelmekteyim. daha ucuza daha az kmli giuletta bulunabiliyor sahibinden.com da hatta benzinli scirocco yerine dizel alfa bile alınabiliniyor.
Aslında alfa dış tasarım olarak güzel olmakla birlikte içi bravo ya çok benziyor. Malzeme kalitesi nasıldır bilemiyorum ama gerçi sciroccoda golfle benzeşiyor iç tasarım olarak.
Birde 2. eli var tabii gerçi gene 2-3 yıldan önce satılacağını sanmıyorm alınacak aracın ama ...
Binen kullanan biri varmı yorum yapabilecek?
0 km aldık çok memnunuz aklınızdaki soru işaratleri için biraz burda dolanabilirsiniz
Cevap : alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (http://forum.donanimhaber.com/m_37083700/mpage_82/key_/tm.htm)
Sormak istediğiniz bi soru varsa elimden geldiğince yanıtlayabilirim . :)
turco_013
28-06-2011, 13:44
bizde'de var bir tane giulietta tek şikayetimiz koltuk oturma mesafesi bacaklar boşluga düşüyor oda bir müddet sonra yoruyor.Bende tek eksiği o arabanın.
307xsi kazasız belasız..
bizde 0 km dizelini aldık şu anda 1200 km'de. Valla gerek yakıtı olsun gerek tasarımı olsun ben herşeyinden çok memnunum iyiki almışız diyorum..
vw'nin iç tasarımı da bana çok sıradan geliyor. Yıllardır hep aynı gibi. Alfanın içi olsun dışı olsun kendine has bir çizgisi - tasarımı var bence.
arkadaşın verdiği adresteki yorumları bende okumuştum günlerce :) fakat resimlere bakmak yerine aracı yerinde inceleyip test sürüşü de yapabilirseniz düşünceleriniz tam netleşir.
307xsi kazasız belasız..
bizde 0 km dizelini aldık şu anda 1200 km'de. Valla gerek yakıtı olsun gerek tasarımı olsun ben herşeyinden çok memnunum iyiki almışız diyorum..
vw'nin iç tasarımı da bana çok sıradan geliyor. Yıllardır hep aynı gibi. Alfanın içi olsun dışı olsun kendine has bir çizgisi - tasarımı var bence.
arkadaşın verdiği adresteki yorumları bende okumuştum günlerce :) fakat resimlere bakmak yerine aracı yerinde inceleyip test sürüşü de yapabilirseniz düşünceleriniz tam netleşir.
Teşekkür ederim bir buluşma olsada tanışssak :)
DoDo_hamann
28-06-2011, 13:52
Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM Distinctive 2011 Model 65.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-giulietta-51312666/detay/)
Bizim arabamız aklınızda olsun.
Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM Distinctive 2011 Model 65.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-giulietta-51312666/detay/)
Bizim arabamız aklınızda olsun.
5 cm yay ile bir sorun yaşadınız mı garanti falan aklımı çok kurcalıyor da :)
DoDo_hamann
28-06-2011, 13:55
Yaylı araba garantiden çıkmaz amartisörümden ses geliyor diye servise gitmesseniz:)
Teşekkür ederim bir buluşma olsada tanışssak :)
Aynen güzel olur :)
Istilldo
28-06-2011, 14:07
koray satarken ne kadar zarar ediceksin onu da düşün bence, ben hertürlü rocco derim:)
Yaylı araba garantiden çıkmaz amartisörümden ses geliyor diye servise gitmesseniz:)
Siz sorun yaşadınızmı ailede kullanıyor aracı ona göre çaktırmadan bir operasyon düşünüyorum da :D Fiyat konusundada bilgi verirseniz çok teşekkür ederim :)
Sercan Keklik
28-06-2011, 14:41
koyu bı alfacı olarak ALMA! kafan rahat etsin diyebilirim.. Niye dersen
Yagmur yagar bagajına su dolar, farları buhu yapar, koltukları paslanır, airbag vidaları takılmamış halde sana gelir.. bakalitleri düşer çıkar ses gelir o bu su bu saydıklarım guilietta hakkında bilgilerdir Alfa romeo tüm modelleri degil sadece giulietta..
Sercan Keklik
28-06-2011, 14:42
şunuda ekliyim; bir alfa romeo sitemiz var ortak dostlarımızla, bu sorunları bır kısı degıl birden fazla (10+) kişiden duydugum için yazıyorum. Neticede para veriyosunuz yazık..
_muhaRRem
28-06-2011, 14:44
dosta gidecek bi scirocco var bende. rakamımda çok iyi.
Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Sportline 2009 Model 53.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-full-full-berilyum-grisi-boyasiz-scirocco-51435064/detay/)
driftboy
28-06-2011, 14:49
Kuzenin arkadası sıfır almıştı paraya sıkıştıgı icin biz aldık ondan yaklasık 3 hafta kaldı kullandım ve gayet güzel bi araç.. Ama o paraları verirmisiniz o size kalmış. Yanlız kullanım olsun konfor olsun sevdim ben. Bizdeki beyazdı ve cam tavanlıydı. Aşırı dikkat çekiyodu tavsiye ederim .)
guiletta nın cok guzel bir kırmızı rengi insan baka kalıyor , diger yandan neden dizeli 105 lik 120 lik degil ona anlam veremiyorum bravo dan vgt 120 lik dizel var guiletta da 105 lik basic dizel yanlısım varsa duzeltin ..
guiletta nın cok guzel bir kırmızı rengi insan baka kalıyor , diger yandan neden dizeli 105 lik 120 lik degil ona anlam veremiyorum bravo dan vgt 120 lik dizel var guiletta da 105 lik basic dizel yanlısım varsa duzeltin ..
105 hp 320 nm :)
105 hp 320 nm :)
120 beygir olsun 300 tork olsun yeterli neden basic motor konmus onu kafam almıyor..
goruntusu guzel araba ama gel gorki golf ile ikinci ellerini karsılastırsan cok fark olur bundan 2 yıl sonra satarken totalde alfa iyi olsa bile alıcı tercihi vw e dogru kayıyor sırf bu sebepten..
120 beygir olsun 300 tork olsun yeterli neden basic motor konmus onu kafam almıyor..
goruntusu guzel araba ama gel gorki golf ile ikinci ellerini karsılastırsan cok fark olur bundan 2 yıl sonra satarken totalde alfa iyi olsa bile alıcı tercihi vw e dogru kayıyor sırf bu sebepten..
aynı dediğiniz motor lancia deltalarda var 120 hp 300 nm kısmet olursada denersek sonucu yazarım serviste ustayla konusurken keske 120 hp liği gelse diyordu :icon_wack
Hergün işe ya da okula giderken rolling veya drag yapmayacağımıza göre bence 105 hp 320nm gayet yeterli. Dizel motorun kullanımı rahat olsun, az yaksın yeterli işte :) 120 olsun 105 önemi yok.
katılıyorum. 105 ile 120 arasında dağlar kadar performans farkı yok. aslında 1.6 ve altı hacimli dizeller yakıt ekonomisi amaçlı kullanılan araçlar. bundan dolayı 120 liğini aldığınızda da performans açısından çok büyük beklentilere girmemek gerekir.
keşke tct şanzımanını kullanmaya başlasalardı . bence alfa sırf şanzıman eksiğinden ötürü müşteri kaybetti.
ya zaten alfa bayısıne gıdınce ıster ıstemez alıosun arabayı öle satıs temsılcılerı çalısıo twıngo verseler 100bın deseler genede alırsın öle ablalar calısıo yanı :))
ya zaten alfa bayısıne gıdınce ıster ıstemez alıosun arabayı öle satıs temsılcılerı çalısıo twıngo verseler 100bın deseler genede alırsın öle ablalar calısıo yanı :))
İzmir bu konuda şanssız o zaman :D
merttepe
28-06-2011, 17:44
İzmir bu konuda şanssız o zaman :D
metin abi var, yakışıklı adam :D ahaha
hahaha biz uğur beyden aldık arabayı :D
aviator35
28-06-2011, 22:06
alfa alınır bence, şekli yeter..
Bizdede hem 170lik var hem 105 lik dizel.
Hicbi sorunumuz olmadi dizel olan 5.500 km de 170lik 480km de. Dizel olan en full 170 lik baz donanim (bitek cam tavan var) 2sini yan yana koyunca cok alakasiz oluyor onu bi soyliyim. Alacaksaniz boş almayin özellikle spor paket ve cam tavan olsun. Dizelinin cokta az yaktigini soyleyemem. Birde cabuk dagiliyor daha 5.000km de simdiden icinden ses gelmeye bAsladi (yay falan yok.)
Bence spor bi araba istiyorsan kesinlikle scirocco ile yanyan koyma bile. Git scirocco al keyfine bak. Hi ama kendine baktirsin 4 kapi genc isi olsun diyorsan bence mantikli araba.
Dna gercekten cok guzel birsey deri koltuklu olanlarin spor paketli olanlarin koltuklari dikisleri falan cok iyi.
Ama bence ici cokta iyi degil nerde o alfa fuhunu yansitan 156 159 gögsü..
punto_multijet
29-06-2011, 09:33
metin abi iidir :D
Bizdede hem 170lik var hem 105 lik dizel.
Hicbi sorunumuz olmadi dizel olan 5.500 km de 170lik 480km de. Dizel olan en full 170 lik baz donanim (bitek cam tavan var) 2sini yan yana koyunca cok alakasiz oluyor onu bi soyliyim. Alacaksaniz boş almayin özellikle spor paket ve cam tavan olsun. Dizelinin cokta az yaktigini soyleyemem. Birde cabuk dagiliyor daha 5.000km de simdiden icinden ses gelmeye bAsladi (yay falan yok.)
Bence spor bi araba istiyorsan kesinlikle scirocco ile yanyan koyma bile. Git scirocco al keyfine bak. Hi ama kendine baktirsin 4 kapi genc isi olsun diyorsan bence mantikli araba.
Dna gercekten cok guzel birsey deri koltuklu olanlarin spor paketli olanlarin koltuklari dikisleri falan cok iyi.
Ama bence ici cokta iyi degil nerde o alfa fuhunu yansitan 156 159 gögsü..
Açıkçası karar veremiyorum ama juliyetin içi bana fena bravo havası veriyor... Gerçi bravonun içide fena değil ama beklenti ister istemez yüksek... alırsam 170 lik alırım zaten dizel aracımız var ama rocco ve dsg ikilisi kafamı kurcalamıyor değil ...
yusufcan_k
29-06-2011, 10:02
rocco iyidr alfa cok degişik duruyor böcek gibi
sadece stopları ıcın alınır
Bülent76
29-06-2011, 10:11
Alan arkadaşlar güle güle, kazasız, belasız kullansın inşallah. O sınıfta bence en karizmatik, en dikkat çekici araç Giulietta. Yolda kırmızısını gördüğüm zaman neredeyse kaybolana kadar arkasından bakıyorum :)
AhmetYılmaz
29-06-2011, 10:16
Corsa satılırsa kafamdaki ilk arabadır. Duruşu yeter. Mahallemde var bitane sahibi bizim arabaya bende onun arabasını tip tip bakıyorum geçerken. Takas yapcaz sanırım. :D :D tip olarak çok iyi. Bembeyazzzz.
Stopları :D
http://i.imgur.com/QOG6P.jpg
sanctuary35
29-06-2011, 15:41
o kadar param olsa 308le gui arasında kalır kırmızısından gui alırım ;)
sanctuary35
29-06-2017, 22:02
o kadar param olsa 308le gui arasında kalır kırmızısından gui alırım ;)
yıl 2017 ben hala gui arıyorum :D
enes_srb
29-06-2017, 22:20
o ekrani olmasa alincak arabada iste..cok kotu bence
Ben Bravo kullandim 120lik... Adi FIAT ti sadece. Cok guzel bir aracti bana gore...
Konuyu biraz canlandıralım. Bir arkadaşım skoda vrs ni sattı çok yakıyor diye :D şimdi bendeki giu hastalığı ona da bulaştı giu bakıyor yine otomatik yine çok yakacak sanırım ama şekline vuruldu :)
İlandaki araç sizce nasıl-alınır mı-ne kadar vermek lazım ? Varsa öneri de alabiliriz. Kardeş engelli otomatik olma zorunluluğu var.
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-milanoalfa-dan...2012..giulietta..tct..sunroof..deri..isitma-596030945/detay)
sanctuary35
12-09-2018, 22:43
yıl 2017 ben hala gui arıyorum :D
vay be bu yazımdan sonra 5 temmuzda aldım giumu :)
ilandakine gelince araba spor paket gibi duruo ama farlar neden beyaz?