Orijinalini görmek için tıklayınız : Ücretsiz Anti Virüs Programı
Sercan Keklik
26-06-2011, 16:00
Ücretsiz Anti Virüs Programı Önerisi olan varmı? ablamın pc ye virüs gırmiş format attık fakat verılerın ıcınde gene olabilir diye yedeklerı yükliyemiyorum. Tavsiyeleriniz nedir? veya crack falan özel mesaj :)
banada lazım antı vırus ucretsız
34btr1907
26-06-2011, 16:01
avg kullanıyorum 2 senedir hiç sıkıntı yaratmadı
tuner faruk
26-06-2011, 16:07
Bende AVG kullanıyorum ve gayet memnunum :)
bende eset nod32 4.0 sağdan soldan serial blup kullanıyorum 2 senedir tık demedi. ;)
avast! Free Antivirus ? Virüs Koruma Yazılımını İndirin (http://www.avast.com/tr-tr/free-antivirus-download)
Ücretsiz versiyonunu " Free Antivirus " indirip kullanabilirsiniz
GokhanRS
26-06-2011, 16:34
avast home free iyidir.
ben avast kullanmanızı tavsiye etmem, bir kaç tane büyük virüs var , onları bulup silemiyor avast. ( autorun, brontok gibi virüsler.) ben de size AVG öneriyorum. nod32 da bulamıyo bu virüsleri. ayrıca avast benim windows sistem dosyalarıma da zarar vermişti zamanında.
DogukanB
26-06-2011, 16:42
avira antivir
teşekkürler avg indiriyorum bakalm
avg ındırdık nasıl kaldırcaz kaldıramıyrm pc yavasladı a.g
Ücretsiz değil ama Symantec Protection Suite kullanıyorum son derece memnunum... İhtiyacı olanlara protection suite olmasa bile Symantec Endpoint Protection tavsiye ederim. Enterprise bir üründür, arkasındaki virus database'i ve product geliştirmeleri son derece başarılıdır. Özellikle yeni çıkacak versiyonunda bulunan "trusted files" yeteneği performansını çok üst noktalara çıkarıyor..
otuzdört
26-06-2011, 17:20
Microsoft Security Essentials, Bunu indir kur güzelce tarat. Tamamdır..
Bukonu kilitlenir Cok fazla Link vermeyin. Özelden iletişim kurun.. Link vericekler.
Konuyu görmeden önce pc yavaşladığı için anti virüs programı indirmeye karar verdim,bi kaç seçenek arasından avastı seçtim,şu an taratıyorum komple pc'yi..gayet güzel şimdilik,hiçbi yavaşlama vs.yok.
avg yukledım c yavasladı kaldıramıyrum napıcaz:S
ProdriveSTI
26-06-2011, 17:28
avg yukledım c yavasladı kaldıramıyrum napıcaz:S
Revo uninstall programını yükleyip ordan kaldır,programdan kalan bileşenlerin hepsini kaldırıyor sorunsuz...
LAptopu aldığımda 3 aylık norton internet security vermişlerdi, bittiğinde sistem kurtarma sonra yine 3 ay başlıyo. Laptopu alalı 2,5 sene oldu çok memnunum, orjinalini almayı düşünüyorum 55tl gibi bir rakamdı bekleyişteyim belki biraz daha düşer diye :D
aviator35
26-06-2011, 20:38
avira antivir spec..
avg kesinlikle çok iyidir.
yavaşlığın ondan olduğuna emin misiniz?
otuzdört
26-06-2011, 20:47
avg kesinlikle çok iyidir.
yavaşlığın ondan olduğuna emin misiniz?
Bence yavsaklık AVG de bugune kadar 4 laptop aldım 4undede AVG geldi, Ve bugune kadar gördüğüm en hantal virüs programı durduk yere tarama baslatması. Boşboş PC kastırmaktan baska birşeye yaramıyor.. :)