Orijinalini görmek için tıklayınız : faturalı hat kampanyaları???
arkdaslar avea faturalıya gecmek ıstıyorum en az 750 dak avea olsun 250 300 dıger operator olsun . mesaj paketı 2000 den asagı olmasın bırde ınternet ne kadar yeterlı olur ? ınternet paket fıyatları nelerdır sıtesıne baktım anlayamadım yardımcı olursanız sevınrım ...
slowmotion
13-06-2011, 00:28
dostum aveaya geçersen benim gibi rezil olursun, bence diğer operatörden birini seç...
caner8958
13-06-2011, 00:35
vodafone heryone 500 dakka 5000 sms 25 tl
hazır konusu varken birşey sormak istiyorum
bende mevcut kontorlu hattımı faturalıya geçirmek istiyorum ama üstüne kayıtlı bi fatura istiyorlarmış?
ama bende yok :D
alamıcakmıyım şimdi ? yokmu bunun bi yolu ?
slowmotion
13-06-2011, 00:38
hazır konusu varken birşey sormak istiyorum
bende mevcut kontorlu hattımı faturalıya geçirmek istiyorum ama üstüne kayıtlı bi fatura istiyorlarmış?
ama bende yok :D
alamıcakmıyım şimdi ? yokmu bunun bi yolu ?
kredi kartı extresi olur dostum
kredi kartı extresi olur dostum
eyvallah :) :icon_tup:
Vtec-SEDAN
13-06-2011, 00:43
avea kesinlikle düşünme.. uzun süredir faturalı kullanıyorum ve hiç memnun değilim. işlerimden dolayı bir türlü iptal edip değiştiremedim ama en yakın zamanda vodafone faturalıya geçeceğim, tavsiye ederim.
GokhanRS
13-06-2011, 00:50
vodafone candır. vodafone ve sabit ev ve iş yerlerine sınırsız limitsiz hattım.
diğer operatörlere 1000 dk
500 sms paketi ile birlikte 61 mi ne fatura gelip duruyor. daha hiç söz verilenden fazla fatura gelmedi. avea kullanan arkadaşlarımdan 300 500 1000 tl mi dersin ne varsa giren girene. çünkü vodafone sınıra yaklaştığın an mesaj yağmuruna tutuyor seni ve limiti aşmana engel oluyor sağolsun.
turkcell miş aveamış geçin arkadaşlar şuan işini dürüst yapan tek operatör olma yolunda vodafone var sanırım. çünkü her ayrıntısını anlatıyorlar hattı alırken. ve kampanyalarda o altlarda yazan minnacık okunmayan yazılara sallama maddeler ekleyip kol gibi geçirmiyorlar. neyse o geliyor faturanız.
vodafone - sabit hatlar sınırsız+diğer operatörler 750dk = 55 TL
10000 vodafone+2000 diger hatlar = 8 TL
avea ya geceğine vodatone geç bize dua et:):)
arkdaslar yorumlar ıcın sagolunda asagı yukarı 8 senedır avea kullanıyorum ayrıca turkcelde kullanıyorum ama avea dan cok memnunum :) sızlerde nasıl boyle oluyor anlamadım ama avea faturalı kullanan arkdslarımda hıc yuksek fatura geldıgını duymadım ayrıca evde 4 tane avea kamu hattı var extra babamda avea faturalı var acayıp memnunuz :) . vodafone konusuna gelınce telfon rehberımde asagı yukarı 300 tane numara var ve 1 tane dahı vodafone kullanan arkdsım yok alırsam hıcbır ısıme yaramıycak yoksa kampanyları guzel ..
mert_leon
13-06-2011, 09:32
ben turkcell in bi tarifesini kullanıorum normalde 30 lira gelmesi gerekiyor fakat biraz sonra 125 liralık fatura ödicem. en yakın zamanda vadofone a gecıcem.
Sercan K.
13-06-2011, 10:29
Ben avea kullanıyorum faturalı hiç sorun yaşamıyorum ve çok memnunum..hiç fazla ödemedim 10 aydır internetide gayet hızlı ...
babama 3o tl gelcegıne aveadan heray 75 gelıyr hanı nerde bedava avea
Yaklaşık 7-8 senedir Avea kullanıyorum.
Bu yıl çektiğim sıkıntı kadar hiçbir zaman çekmedim.
Durduk yere konuşurken şebeke gidiyor, hat kesiliyor.
Önümüzdeki ay bende Vodafone'ye geçicem.
TolgaEsentepe
13-06-2011, 10:45
500 her yöne konuşma + 5000 sms her yöne + facebook, tweet ücretsiz 25tl. vodafone kampanyası bunu kullanıyorum gayet memnunum
öğrencilikten beri turcell fatruralı kullanıyorum şaka maka; ocağıma incir ağacı dikti :D
internet paketi olan en mantıklı tarife ne olabilir arkadaşlar ?
caner8958
13-06-2011, 11:45
arkdaslar yorumlar ıcın sagolunda asagı yukarı 8 senedır avea kullanıyorum ayrıca turkcelde kullanıyorum ama avea dan cok memnunum :) sızlerde nasıl boyle oluyor anlamadım ama avea faturalı kullanan arkdslarımda hıc yuksek fatura geldıgını duymadım ayrıca evde 4 tane avea kamu hattı var extra babamda avea faturalı var acayıp memnunuz :) . vodafone konusuna gelınce telfon rehberımde asagı yukarı 300 tane numara var ve 1 tane dahı vodafone kullanan arkdsım yok alırsam hıcbır ısıme yaramıycak yoksa kampanyları guzel ..
artık farketmıyorkı rehberındekı hıckımse vodafone olmasada mesaj paketlerıde konuşmalarda heryone oldugu ıcın hattın kalitesi onemlı sadece bence...
internet paketi olan en mantıklı tarife ne olabilir arkadaşlar ?
Mobil operatör arama - Mobil operatör arama modülü,GSM Tarifesi arama,Mobil Operatör Arama modülü ile en hesaplı gsm tarifesini bulmak çok kolay, (http://www.hurriyetkiyasla.com/gsm/mobil-operator-arama/) burada bütün tarifeler mevcut.. hediye dakikaları varsa internet hediyeleri kampanyaları yazıyor.
atarktan
28-09-2011, 13:52
Avea faturasız kullanıyorum 1000dk avea içi(istenirse 500 dk heryöne)+1000sms heryöne + 1 gb int. paketi var 19tl tam öğrenci işi hemde kafam rahat =)) Bu tarz kampanyaların içinde en avantajlısı bu paket sanırım.
Konu ilac gibi geldi..Suan bende faturalı tarifelere bakıyodum..
Aklıma yatan vodafone genc avantaj tarifesi 25TL'ye 500dk heryöne+5000sms heryöne+face+tweeter bedava artı olarak freezone kampanyasındanda 10 aylık 1000 dakika ve 1000mb internet geliyomus..Tabi bu numara tasıyanlar için gecerli..
Avea faturasız kullanıyorum 1000dk avea içi(istenirse 500 dk heryöne)+1000sms heryöne + 1 gb int. paketi var 19tl tam öğrenci işi hemde kafam rahat =)) Bu tarz kampanyaların içinde en avantajlısı bu paket sanırım.
500dk heryöne diye bisey ben göremedim...Eger kesinse bu bilgi hemen geçebilirim
Vodafone genç avantaj kullanıyorum sınırsız internet paketimde var ,sorunsuz olarak kullanıyorum herkese vodafone tavsiye ediyorum en azından turkcell'den sonra vodafone geliyor bence ,avea 'ya hiç bulaşmayın derim
Sınırsız internet nekadar peki ? Sitede göremedim
LightSide
28-09-2011, 17:29
Vodafoneda 8 Tl sınırısız internet.
bu işlerde birazda ne kadar konştğnu hattı ne kadar kullandığını takip etmek gerekiyor benim faturam hiç bi zaman paket ücretimden fazla gelmedi sanırım takip ettiğim için..
vodafone şuan en fazla dk yı en ucuz rakaam veriyor ama var bir iki arkadaşta konuşurken tilt oluyorum çekmiyo telefonları..
aveaya yöneliyosun fazla dk uygun fiyat güzel bu seferde çou kişi fazla geliyo diyo en mantıklısı alıcaksın bi 532 li hat ordan bi başla memnun kalmadıkca değiştir şu da var prestij numarsını boş yere işgal ediyosun diye 150 tl verip çıkartıyolar haberinizde olsun :)