Orijinalini görmek için tıklayınız : ıphone 4 hakkında
arkdaslar ıphone 4 alıcam fakat pıyasa tamamen karısmıs durumda bırlerı bana acıklarsa sevınırım :) oncelıkle kvk genpa brightstar var sanırsam garantılı olarak brıghtstar nedır? bıde garantılı almazsam eger sım free cıhaz alırsam garantılıye gore ne eksılerı vardır ?
Brightstar vodefone cihazlarında oluyor genelde.Bildiğim kadarıyla piyasaya vodafone ile giren bildiğin KVK gibi bir firma.Ancak KVK kadar eski olmadığından kullanıcılarda bir güven problemi var.Yerlimi yersiz mi bu güven yaşayanlara sormalı.
sim free cihaz ile KVK cihazın farkları birinde garanti burda geçerli iken diğerinde uluslararası garanti söz konusu (Türkiye hariç) KVK cihaz onarırken apple garantisinde onarılıp herşeyi ile sıfırlanmış cihaz ile değişim yapıyorlar birebir.Apple garantisi için cihazı yurtdışına yollamak gerek.Teknik olarak cihazlar aynı yani
Yurtdışı cihazlara KVK yada Genpa servis bakmıyor falan diyede bir söylenti mevcut ancak tamamen şehir efsanesi.Zira arızalanan iphone 4ümüzü ÜCRETLİ olarak Genpa'da tamir ettirdik
arkdasım cok sagolasın baska arkadaslarda deneyımlerını vs paylasırsa sevınıırım ..
yaa herseyı bılen sayın techturkey uyelerı bu konu hakkında fıkır yok mu ?
ben bir yolunu buldum hemde çookk ucuz bir rakama ;)
Day Walker
09-06-2011, 10:35
Alıcaksan vodafone yada turkcellden al piyasadan alırsan büyük ihtimalle yurt dışından gelme cihaz alıcaksın aldığında simlock olmasın sonra çok uğraşırsın
ben bir yolunu buldum hemde çookk ucuz bir rakama ;)
Biraz daha açsanız:o
oguz abi öğlen bir tavla atalım anlatırım sana ;)
Deagles48
09-06-2011, 10:41
Yurtdısından gelen cihazların hepsinde sim kilit yoktur örn canada arabistan ingiltere gibi ama amerika ve att anlaşmalı olan her apple store'daki iPhone lar simkilidlidir garanti konusuna gelirsek yurtdısı iPhone'lar 1yıl uluslararası garantiye sahipdir fakat bu Türkiye'de geçerli degildir yurtdısından daha ucuz bir fiyata simkilidsiz bir iPhone 4 alınabilir yada garantili istiyorsanız Vodafone veya Turkcell veya alışveriş sitelerinden alabilirsiniz
Day Walker
09-06-2011, 10:43
oguz abi öğlen bir tavla atalım anlatırım sana ;)
aslan dün arkadaşa söz verdim başka bi gün ayarlayalım olur mu?
aslan dün arkadaşa söz verdim başka bi gün ayarlayalım olur mu?
olur abi sorun değil
Hortlattım fakat birinin çıkıp yol göstermesini istiyorum ip4 kullanan epey insan var sitede...
1400den aşağı sahibindende ip4 yok , 2000tl'den aşağısınada garantili piyasada yok ...
En mantıklısı nedir arkadaşlar sizce??
yasindamar
14-06-2011, 00:17
yurt dışından gelen cihazlar simfree ise sorun yok. garanti olayını tam bilmiorum ama zaten kolay kolay da bozulmuyor düzgün kullanılırsa. Garantili olanlar şu anda 2000 tl. ama yurtdışı cihazı 1300 tl ye bulabiliyorsun...bende garantili cihaz var. abilerime de yurtdışı cihaz aldım. yurt dışı cihazın tek sıkıntısı simlock ve pasaport. bu sorunları halledilmiş olan yurtdışı bi cihaz al keyfine bak bence.700 TL cebinde kalsın.şu anda alacak olsam yurtdışından gelmiş olanı alırdım şahsen :)
bugun migrosda gördüm 1600 kusurdu fıyatı garantı bankasının money kartı olana
Hortlattım fakat birinin çıkıp yol göstermesini istiyorum ip4 kullanan epey insan var sitede...
1400den aşağı sahibindende ip4 yok , 2000tl'den aşağısınada garantili piyasada yok ...
En mantıklısı nedir arkadaşlar sizce??
bence en mantıklısı yurtdışı ingiltereden gelmiş pasaportla açılmış kayıtlı simfree olanı almak bugün sirkecide 1300 lira nakit fiyat aldım daha ucuz bulan varsa bilgilendrsn almayı düşünüyorm
yasindamar
14-06-2011, 00:37
adanada da aynı rakamlar...daha ucuzu yok şimdilik. pasaporu sen bulursan 1250 ye belki
turbo&quattro
14-06-2011, 04:05
Elimde 3 tane ABD den alinma iphone 4 var gevey sim ile calisabilen..Fiyat $750..Isteyen mesaj atsin :)
Migrosta 500 adet 16GB var 1690TL 12 taksit. :D
Hızlı davranın kaçırmayın...
Elimde 3 tane ABD den alinma iphone 4 var gevey sim ile calisabilen..Fiyat $750..Isteyen mesaj atsin :)
Gevey sim'siz çalışmıyormu:)
Migrosta 500 adet 16GB var 1690TL 12 taksit. :D
Hızlı davranın kaçırmayın...
1700 tl :(
İngiltere veya Kanada cihazı satan varmı arkadaşlar güvenilir fiyatta makul olan:D
turbo&quattro
14-06-2011, 16:25
Gevey sim'siz çalışmıyormu:)
Su an simkilitli ve bildigim kadari ile ( emin degilim ) unlock yapilamiyor versiyonundan dolayi..
Ben 2 hafta önce glasgow İskoçya'dan aldım, Apple Store dan. Vergi iadesi ile bana 1280 tl ye geldi. 32 gb ve beyaz. Pasaporta işletdim ve hiç bı problem yok. Eğer böyle bı sansin varsa siddetle tavsiye ederim.
Valla onu bunu bilmem de.
Bu Gevey olayı bayağı uygun.
Ben 1100 liraya sıfır aldım Gevey'i cartı curtu herşeyi üstündeydi.
Kapansa açmam 2 dk sürüyor ki genelde şarjını bitirmiyorum genelde.
onurgoyunc
14-06-2011, 17:50
Ben 2 hafta önce glasgow İskoçya'dan aldım, Apple Store dan. Vergi iadesi ile bana 1280 tl ye geldi. 32 gb ve beyaz. Pasaporta işletdim ve hiç bı problem yok. Eğer böyle bı sansin varsa siddetle tavsiye ederim.
çok uygunmuş. vergi iadesi için özel fatura mı düzenlenmesi gerekiyordu?
yok..hava limanında faturanı ibraz ediyorsun ve geri ödeme yapıyorlar..aa yok, bide telefonu aldığın yerden tax free için bi belge istiyorsun.
yok..hava limanında faturanı ibraz ediyorsun ve geri ödeme yapıyorlar..aa yok, bide telefonu aldığın yerden tax free için bi belge istiyorsun.
Bileydim 1 tanede ben isterdim sizden:(