Orijinalini görmek için tıklayınız : lfs yardımm
lfs online oynamak ve araçları açmak için hangi linkleri nasıl indirmem lazım bulamadım kaç saat aradım yardımcı olurmusunuz .
halilcan9455
18-05-2011, 19:52
full sürümünü almadan tüm arabaları açıp onlıne oynayamazsınız.
crack yaparak tüm arabaları açabilirsiniz.ancak onlıne oynayamazsınız.
berkay_aydin
18-05-2011, 19:55
demo online oynamak da zevkli lfs.net'den üye olabilirsiniz..
demo online da olur ya sadece gtx turbo mu ne bir araba var o s1 sürümünde var sanırım ama s1 i indiremedim s2 indirdim oda online için kullanıcı ve şifre istiyor s1 de istemiyordu şuan online oynayanlar hangi sürümü kullanıyor acaba ?
s1 indirebiliceğim br link verirmisinz lütfen .diğer arabalar açılmasada olur şu turbo ola n açılsın yeter
lfs.net adresinden cogu seyi temin edebilirsin. crack vs. haric tabi
en son surumunu indir z30 deneme surumu var suan. z patch indirmen gerek onun icinde. orası daha kalabalık oluyo ama bebe cok oluyo ben yabancı serverlarda takılıyorum genellikle
ben zaten lfs.netten indrdim ama lfs s2 indiriyor.oda online için kullanıcı ve şifre istiyor.
ilk sürümde yani s1 de öle bişi, istemiyordu . ben sadece online oynamak istiyorum
en son surumunu indir z30 deneme surumu var suan. z patch indirmen gerek onun icinde. orası daha kalabalık oluyo ama bebe cok oluyo ben yabancı serverlarda takılıyorum genellikle
en son sürüm z 28 değilmi onu indirdim ama online için kullanıcı adı ve şifre istiyor ???????
lfs.net'e uye oldugun en az 8 haneli olan sifreni girceksin.
en son z30 deneme surumu olarak cıktı ama z28 de oynayan cok suan.
k.adı ve sfreni girerek oynayabilirsin
If you have bought a voucher code, you can enter it here:
Voucher code ----
(a valid code upgrades your account after the account has been created successfully)
buraya ne yazcaz?
serial number gibi bişi istiyor
şimdi açtım kardeşim saol ama bir sorum daha olucak
bu turbo olan aracı nasıl açarım
şimdi açtım kardeşim saol ama bir sorum daha olucak
bu turbo olan aracı nasıl açarım
ilizyonnnnnnnnnnnnn:D
z28 crackı elimde var ama anlatmaya kalkarsam oynadığın lfs'yide kaybedersin:D
atmosferik devam hahaha :D
ilizyonnnnnnnnnnnnn:D
z28 crackı elimde var ama anlatmaya kalkarsam oynadığın lfs'yide kaybedersin:D
atmosferik devam hahaha :D
yaw hiç çekilmiyor atmo yan vercen bayılıyo ayılıyo ooo işimiz var sen anlat hele :D
aynene atmosferik şayinle yann yann :D
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/205216_10150162160299776_754164775_6501318_1096175 _n.jpg
oo bu iimiş hehe
ya e30 falan gördüm baya yama çıkmış ben en az 4-5 senedir oynamıyorum .neler çıkmış yaw ama nolur biri şu turbo yu nasıl açıcağımı anlatsın
ama online da oynıcam he :D:
valla yamalara hic bulasma derim. oyunun fps'si duser bosu bosuna ve icindne falan hic hos dgl bence. 3 senedir oynuyorm ve hic yama kullanmadım.
ayrıca atmo baymıo valla yanık lastk drift yapıyorm duz gitmiyo araba :
ama genellikle race yaptıgım icin drift unuttum braz :)
ama bnde önceden hep turboyla oynadım yaw
bende turbo olan aracla cok oynadım.
z patche gectigimde yıkım oldu direk :D
ama alısıyosun bi sure sonra ben race e basladım z ye gecince bayaga da alıstım cok iyiyim diyebilirim :)
tavsiye ederim race'i cunku herkes drag yapıp duruyo artık bebe işi oldu driftte aynen ole
race konusunda yardımcı olabilirim gerek ayar gerek sürüs tarzı falan :)
o konuda race güzel bende katılıyorum ama turbonun race i olsa :S
z patch de anca ucretli s2 lisansı alarak turbo aracla yarısabilirsin.
demoda sadece o araclar var.