Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen C2 VTR Sorgusu veya 15bin TL ye kadar otomatik araç
Citroën C2 VTR 1.6 2005 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c2-1-6-vtr-sensodrive-44067559/detay/)
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
bu olmazsa otomatik vites bayan için 15bin tl ye kadar araç arıyorum
elinde varsa olan hemen bu hafta içi almayı düşünüyorum
Vites geçişlerinden pek memnun kalmayacağını söyliyim de ona göre bak derim ;)
vites atışı onemli değil kardeşim için zaten benim kendi arabam var
RASCAL
B.Aktepe
19-04-2011, 11:15
vtr şanzıman beyini problem çıkarıyor genelde vites geçişleri saçma salak oluyor viteste takılı kalıyor vs. problemli genel olarak şanzıman ve beyinleri. tavsiye etmem.
Ahmet Saraçoğlu
19-04-2011, 11:16
aa benim araba :D ,,, arkadaşlar vtr hakkında genel yorumu yapsın , ben bişey yazarsam yönlendirmiş olurum.Sonrasında isterseniz ilan için irtibata geçeriz.
Ahmet Saraçoğlu
19-04-2011, 11:18
vtr şanzıman beyini problem çıkarıyor genelde vites geçişleri saçma salak oluyor viteste takılı kalıyor vs. problemli genel olarak şanzıman ve beyinleri. tavsiye etmem.
robotik+beyin yeni değişti , ankaraya gittim geldim sürekli kullanıyorum bi sıkıntı yok çok şükür :D
Şanzıman üzerine yeni yazılımla o sorunlar halledildi citroen tarafından şuan için sıkıntı yok sadece biraz yavaş vites atıyor o kadar ...
güncel yokmu tanıdık yahu başka araçlarda olur
Bizde Ford Fusion 1.4 TDCİ var . Annem kullanıyor. Bende kullandım gayet güzel. Bayan için çok rahat ve güzel araç . Yakıtı çok çok az,şehiriçi kullanıcaksa rahat eder. Parçası ucuzdur. Bakımları 15.000 de bir yapıyoruz biz 250-300 lira arası tutuyor.Süspansiyonları biraz sert yollar bozuk değilse hiç bir sorun olmaz. Bakmanızı öneririm . Biz 2.el 2006 da aldık,40.000 kmdeydi sanırım şuan 160.000 kmde şuana kadar hiç bir sorunu olmadı . Vites geçişleri güzel,sadece yama yukarı fazla basarsanız patiye kalıyor,devir düştüğünde fazla basarsanız vites küçültüyor . Bunlar harici bir eksisini göremedim .
Ahmet Saraçoğlu
19-04-2011, 16:31
arkadaşlar , mertcan arkadaş sayesinde km de sıkıntı olduğunu öğrendik.Ben böyle bişeyden haberdar olmadığım ; araca güvendiğim ve yakın tarihte soktuğum ekspertizde de en ufak bişey söylenmediği için rahat rahat plakam açık bi şekilde koymuştum ilanı.Herşeyi apaçık yazmıştım , ama şu andan itibaren bu şekilde satmak bana yakışmaz , ilanı editleyip pazarlık payını dahada esneterek ciddi alıcıya herşeyi açık bi söylemek kaydıyla satıcam.Şimdide servisle irtibata geçicem.Ekspertiz diye o kadar para alıp gözümüzle gördüğümüz herşeyi söyleyip böyle bişeyi nasıl atlarlar açıklasınlar bakalım.
ee yokmu satan arabasını veya tanıdğı olan ?
halamı yok satan :D 1999 dan günümüze kadar 15bin tl ye kadar alınık otomatik vites ufak araba günceli