PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PTT Kargo Süresi Sıkıntısı Adamı Hasta Edicek Boyuta Geldi

Skyhawk34
25-03-2011, 20:18
bu anahtarlıkdan bir tane alayım dedim anadolu yakasından avrupa yakasına gidip ugrasamam dedim kargo en iyisi

YouTube - Spinning Turbo Keychain with Ball Bearing Technology (KCT-11BB) (http://www.youtube.com/watch?v=rQxvowrAUNY)

ama keske gidip alaymısım neredeyse 3 gündür anahtarın geçişine bakıyorum daha yeni avrupa yakasına geçiş yaptı kanser olucagım 3 liralık kargo da böyle oluyormus demek :S

Hafta Sonu PTT Kargo İş Yaparmı Yani Bugünde Gelmedi Haftasonu Gelirmi Hiç Değilse ???

Bu da benden size ufak bir not UPS Kargo dan şaşmayın

darkred
25-03-2011, 20:32
Benimde stoplarım üzerinde kırılabilir ibaresi olmasına rağmen kırık geldi sağolsun ptt :)

Kutu eciş bücüş olmuş nereye koydularsa artık...

arfy
25-03-2011, 20:33
Benimde stoplarım üzerinde kırılabilir ibaresi olmasına rağmen kırık geldi sağolsun ptt :)

Kutu eciş bücüş olmuş nereye koydularsa artık...

desene PTT kutuda yazanın hakkını vermiş .. kırılabilir , kırıldı bile diye not yazmadıklarına dua et valla :)

Gokhan43
25-03-2011, 20:34
2 hafta önce Eskişehir'den verilen kargom İstanbul'a salı günü gelmişti , sanırım hafta sonları çalışmıyor PTT Kargo :o

darkred
25-03-2011, 20:36
desene PTT kutuda yazanın hakkını vermiş .. kırılabilir , kırıldı bile diye not yazmadıklarına dua et valla :)

:D aynen bu açıdan düşünmemiştim hiç :D :D

Allahtan cok büyük bir kırık değil köşe kısmından ufak bir kırık cok takılmadım o yüzden :)

Skyhawk34
25-03-2011, 20:37
2 hafta önce Eskişehir'den verilen kargom İstanbul'a salı günü gelmişti , sanırım hafta sonları çalışmıyor PTT Kargo :o

Ben bu 3 güne sinirleniyorum ama haksızım arkadasınkı 1 ay da anca bulundu heralde basarım ptt binasını :D

başka bilenm yokmu arkadaslar haftasonu calısıyormu diye ( sanki çok çalışıyorlar ya Haftasonu bide izin alıcaklar )

:D :D :D

ahmet3425
25-03-2011, 20:39
yarın öğlen 12 ye kadar calısıyorlar insallah gelir kardes...

Gokhan43
25-03-2011, 20:40
Oha çok pardon nası yazdıysam :D iki hafta önce cuma günü verildi hafta sonu araya girdi ve salı günü geldi yani totalde 4 günde geldi diyim :D

Ayrıca yazın Perşembe günü APS ile verdiğim kargo (çabucacık gitsin diye ) yine ertesi hafta salı gitmişti araya 5-6 gün girerek :D

Bunlara dayanarak PTT'nin hafta sonu çalıştığını sanmıyorum :D

deniz
25-03-2011, 20:41
rezillik ya ..
mng ve yurtıcınden sasmayın derım . cok ıyıler

Skyhawk34
25-03-2011, 20:42
yarın öğlen 12 ye kadar calısıyorlar insallah gelir kardes...

İnşallah...

Ozaman Yarın 12 ye kadar Totem Yapıyoruz Beyler :)

palamut
25-03-2011, 20:52
türkiyeye amerikadan 1 günde gelen ürünün istanbuldan ankaraya 1.5 aya varan sürelerde geldiğini bikaç defa gördüm yine de istanbul biraz daha avantajlı :)

Skyhawk34
25-03-2011, 20:55
bu iller arası değil Bir Yakadan Öbü Yakaya İSTANBUL İçi :D

darksideİmpreza
25-03-2011, 21:04
Bir ptt klasiğide benden...n95 telefonumu ihtiyacım kalmaması sebebi ile sahibindende satılığa koydum denizli çivril kıralan kasabasından birisi aradı, nasıl yollayabileceğimi sordu bende ödeme şartlı yollayabilecegimi söledim..kabul etti..yanımızdaki yardımcı çalışan kişiye özellikle tembih ettim ödeme şartlı ,normal kargo olmadığını,tabi bizim yardımcının hatasıda var burda ama... ptt memuruna demişki üstüne basa basa 200 tl alınacak bu karşı taraftan diye(memur azcık düşünse bu kişi 200 tlden bahsetti ama normal kargoyu seçmiş diye), neyse doldurduğu form üzerine telefon direk kargoo olarak gitmiş :) Allahtan alacak olan arkadaş helal süt emmiş bugün aradı beni abi telefonu 4 tl kargo ücreti karşılığında teslim ettiler dedi :)... bir anda ohaa oldum yapacak bişey yok adam aramasa beni gitti telefon..karşıdaki kişi iyi niyetli olunca işler kolaylaşıyor posta havalesi yaptı parayı...kendi işinii kendin göreceksin illa !!! bana ders oldu başka arkadaşlar ödeme şartlı yollayacaklar ise kesinlikle emin olsunlar..belki herkez benim kadar şanslı olmayabilir..

Onurkk06
25-03-2011, 21:06
pttden netten sorgulamasına bakmayın bana anahtar gelecekti aksaraydan denizliye 3 gündür konyada gösteryiodu gidip sövecektim artık dedim benim kargom var hala konya gösterio adam baktı dün gelmiş dedi garip bi kargo :)

darkred
25-03-2011, 21:09
Ödemeli kargoları birde istediğiniz şubeye yönlendiremiyorsunuz illa merkezden almanız gerekliymiş...Kapıda ödeme nasıl oluyor o zaman anlayamadım...

Benim kargom cumartesi esk ye geldi...Pazartesi dağıtıma cıktı ödemeli olduğu için belirttiğim PTT subesine bırakmamışlar...Pazartesi günü bütün eskişehiri dolaştı...Salı günü merkez PTT subesinden zor aldım...Hemde kırık olarak...O arabada gezdiği gün içinde kırıldı eskişehire kadar sağlam geldiğine eminim...

Merkez PTT den kargomu almaya gittiğimdede adam dediki sıraya gir karşıdan HAVALE yap sonra o makbuzla gel kargonu vereyim dedi.Ulen ben sıraya girip havale yapacaksam zaten 3-4 gündür yapardım neyi bekledimki kargo ücreti dahil ödeme ücretini tahsil et yolla beni.Ödemeyi havale kısmından sıraya girip yapıyorsun kargo ücretinide kargo kısmına ödüyorsun..

Bürokrasinin böylesi :D :D :D

Skyhawk34
25-03-2011, 21:16
1 dk şimdi benm kargom ptt kargom ADRESE TESLİM gelmiyecekmi ???

darkred
25-03-2011, 21:23
1 dk şimdi benm kargom ptt kargom ADRESE TESLİM gelmiyecekmi ???

Ben şube teslim istedim...Kargo ücreti harici satıcıya bir ödeme yapmam gerekiyordu merkez ptt yönlendirdiler...Adrese teslimler nasıl oluyor bilmiyorum...

166 mı 169 mu ne bir hat vardı o hattı arayıp barkod numaramı söyledim...Kargonuz suan dağıtım aracında dedi sonra arabanın şöförünü arayıp nerde olduğunu filan sordu ... O numara neydi tam hatırlamıyorum ama...

Skyhawk34
25-03-2011, 21:27
PTT kargo 169 yarın arayıp bi sorayım bende ozmn

ulasoztas1
25-03-2011, 22:16
tüm yazılanlara inanırım çünkü;
İstanbul'dan Bolu'ya 4günde gelirmi bir kargo? PTT ise gelir :)

Frid
25-03-2011, 22:25
20 25 günde antalaydan bir posta bana ancak geldi :D

şikayet mail i atmıştım geçn gün geri cevap gelmiş 1 ay oldu nerdeyse, utanmadan kargonun hangi tarihte çıkıp elime geçtigini beyan edip aksaklıkları çözmeye çalşıyoruz bir daha bizi tercih etmenizi ümit ediyoruz felan yazmışlar maytap geçer gibi :D

bu arada 1.7 barda fırlayıp uçacak sandım :hehe:

ufuksaracci
25-03-2011, 22:57
işin komigi ptt ile yurt dısına paket yolluyorum USA' ya bir hafat fransaya 4 gunde gidiyor. Yine ptt kargo ile 2 haftada ankaradan paket elime ulaşıyor.

The Jackal*
25-03-2011, 23:46
20 25 günde antalaydan bir posta bana ancak geldi :D

şikayet mail i atmıştım geçn gün geri cevap gelmiş 1 ay oldu nerdeyse, utanmadan kargonun hangi tarihte çıkıp elime geçtigini beyan edip aksaklıkları çözmeye çalşıyoruz bir daha bizi tercih etmenizi ümit ediyoruz felan yazmışlar maytap geçer gibi :D

bu arada 1.7 barda fırlayıp uçacak sandım :hehe:

Tek değilmişiz bu kargo süre konusunda, sıkıntı yok :D

Skyhawk34
26-03-2011, 01:40
nam yapmışlardı bunu duymuştum ancak kaşındım bende istiyorum dedim ve şu anda Ptt'mden Buldum Belamı :D

darkred
26-03-2011, 02:01
Adres teslimleri sıkıntılı ancak sube teslimleri daha hızlı çalışıyor...PTT den kargo gönderimi yapacaklar sube teslim calısırlarsa eğer paketlerini daha cabuk alırlar...

Sercan Keklik
26-03-2011, 02:08
bnm yurt dısı paketımı apartmana bırakıp gıttıler :) sonuc? calındı.. aşagıdan bırakıyorum buraya dıyo nereye dıyorm kapıya dıyo yahu yukarı cıkartman gerekmıyomu dıyorum hayır yok öyle bısey dıyo.. Paketım calındı bıldıgın.. Gittim sube müdürüne sonra evrak ıstedıler ıcınde ne vardı vs dıye ödemesını yaptılar. ıcınde 8$ lık bısey vardı ama olay 8 TL nın pesıne düşmek degıl herkes ısını yapsın..

kadirsa
26-03-2011, 02:26
Ben de bir paylaşım yapayım konuylar ilgili;

***** kurum aracılığıyla kargom geldi kapıya, alıcı ödemeli sorduk ücreti 6 TL dediler. Bozuk 6 tl çıkmadı yalan olmasın cebimde de bütün olarak 50 mi 100 mü ne para var. Diyalog:

-Kargocu: ooo nerden bozayım ben şimdi
-Ben: E hazırlıklı olmanız gerekmez mi, müşteri kapısına geliyorsunuz
-Kargocu: e kurum benim cebime para koymuyorki bozayım
-Ben: tamam o zaman alın gidin kargonuzu bozuğum yok, istemiyorum kargo vs.

...adam bir tribe girdi, niye tersliyorsun artistlik yapıyorsun hesabı, sonra başladı klasik nağmelere yok devletin kurumuda öylede böylede

dedimki sen özel bir kargo firması olsaydın ben seni burada meletirdim ya ne diyeyim sen de haklısın, yok diyo niye öyle diyosun, e dedim niye demeyeyim devlet kurumu olman ne fark eder sen şu anda hizmet sağlayıcı rolündesin ve kargo teslimine cebinde bozuk para olmadan geliyosun.... vs vs vs

neyse demem o ki biri bana gönderecek olursa veya benden göndermemi isterse PTT kargo dedimi "-Amannnnnn!" diyorum etme uğraştırma beni..

Skyhawk34
26-03-2011, 02:33
Maalesef çok kötü bir durum bu kadar salıverilmiş bir hayat falan ee sen niye çalışıyorsun kardesım orada bırakda ıhtıyacı olan gırsın

devlet memurıyet hayatı boledır bı kere kapak at tamam gerisi geliyor

gelde değiştir şu zihniyeti

ferdi_S2000
26-03-2011, 02:36
Ben kapıda ödemeli bir alışveriş yaptım.CUMARTESİ GÜNÜ SABAH 9 da geldi arkadaş aldığım ürün 2.eldi önce parayı verdim bozuk yok dedi bendede bozuk yoktu ürünüde denemeliydim ne yaparım diye düşündüm ayıptır söylemesi kahvaltı yapıyordum evde çay falan demlemiştim adama dedimki usta sen gel kahvaltı yapalım parayıda bozdururuz hem hava soğuk bi çay iç.Adam geldi kahvaltı yaptık devletin pttsiyle o ara PC yi kontrol ettim ptt memuru kahvaltısını bitirdi demezmi bende bozuk var ver bozim diye :D kufur edemedim içimde kaldı :D

Cmts öglene kadar çalışıyorlar bilgin olsun

Skyhawk34
26-03-2011, 02:46
Ben kapıda ödemeli bir alışveriş yaptım.CUMARTESİ GÜNÜ SABAH 9 da geldi arkadaş aldığım ürün 2.eldi önce parayı verdim bozuk yok dedi bendede bozuk yoktu ürünüde denemeliydim ne yaparım diye düşündüm ayıptır söylemesi kahvaltı yapıyordum evde çay falan demlemiştim adama dedimki usta sen gel kahvaltı yapalım parayıda bozdururuz hem hava soğuk bi çay iç.Adam geldi kahvaltı yaptık devletin pttsiyle o ara PC yi kontrol ettim ptt memuru kahvaltısını bitirdi demezmi bende bozuk var ver bozim diye :D kufur edemedim içimde kaldı :D

Cmts öglene kadar çalışıyorlar bilgin olsun

Dipnota Teşekkürler ... :)

ama olayda fenaymıs ya ; gel hoşgelmişsen gözüm yollarda galdı gardaş gel bi çayımı iç :D Ama Sonu Gene Hüsran Bende Bozuk Vardı Ya Niye Ugrastın Ki :D ( Ohhh Gzelde Yedim aksama Kadar Kebab )

ferdi_S2000
26-03-2011, 02:49
Dipnota Teşekkürler ... :)

ama olayda fenaymıs ya ; gel hoşgelmişsen gözüm yollarda galdı gardaş gel bi çayımı iç :D Ama Sonu Gene Hüsran Bende Bozuk Vardı Ya Niye Ugrastın Ki :D ( Ohhh Gzelde Yedim aksama Kadar Kebab )

Keşke abi sana hergün paket getirsem diyerek gitti adam vallahi :D

Skyhawk34
26-03-2011, 11:04
Artık gelmediğine Göre Pazartesi gelir :D :D :D

Skyhawk34
26-03-2011, 11:34
kargo geldii !!! :D

-fatih-
26-03-2011, 13:07
bende karşıdan bizim b.şehire ptt kargo ile bir iki eşya istedm tam 9 günde geldi o günden beri ptt kargo mu aman aman diyorum :)

ahmet3425
26-03-2011, 13:09
en ucuzu ptt beyler yapacak bisey yok ucuz etin yahnisi agır olurmus :)

messi
26-03-2011, 15:39
özelleşecek bir iki seneye kalmaz ptt.
devletin en köklü kuruluşlarından birisi.
telekom falan neysede bu kurum özelleşirse çok üzülürüm.
koskoca ptt ya...

Skyhawk34
26-03-2011, 19:48
bende karşıdan bizim b.şehire ptt kargo ile bir iki eşya istedm tam 9 günde geldi o günden beri ptt kargo mu aman aman diyorum :)

Bahçeşehirin Neresinden :)

EM-RE
26-03-2011, 19:53
Bugun protesto yürüyüşü yapmışlar çok az çalışan kişi var,yogunluğa yetişemiyoruz diye.Cumartesi mesaileri saatine ne kdr doğru bilmıorum 0.110 krş dıolar butun gun calıssa bir lira yapar ayda 4 lira yapar bir sigara parası yapmaz oda deişik bir sistem,haklılar heralde,son kullanıcı olarak bizlerin sıkıntı yasaması sanırım bunlardan kaynaklanıyor.

Skyhawk34
26-03-2011, 19:57
Bugun protesto yürüyüşü yapmışlar çok az çalışan kişi var,yogunluğa yetişemiyoruz diye.Cumartesi mesaileri saatine ne kdr doğru bilmıorum 0.110 krş dıolar butun gun calıssa bir lira yapar ayda 4 lira yapar bir sigara parası yapmaz oda deişik bir sistem,haklılar heralde,son kullanıcı olarak bizlerin sıkıntı yasaması sanırım bunlardan kaynaklanıyor.

Kesinlikle...

Frid
26-03-2011, 20:37
Tek değilmişiz bu kargo süre konusunda, sıkıntı yok :D

aynen kardeşim :D

Kadyr
26-03-2011, 20:54
özelleşecek bir iki seneye kalmaz ptt.
devletin en köklü kuruluşlarından birisi.
telekom falan neysede bu kurum özelleşirse çok üzülürüm.
koskoca ptt ya...

Ozellesince hizlanir:)

-fatih-
27-03-2011, 14:02
Bahçeşehirin Neresinden :)

3.cadde deym ben faruğun abisiym tanırsn büyük ihtimal :D