Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk kızları gitsin Japon kızları gelsin !
pqKFxNN508w
Bana katılmayan yoktur heralde bu videodan sonra :D
Yok ben istemem, sonra birde araba konusunda mı sidik yarıştıracaz. O diyecek ben bilirim sen diyecen ben bilirim. Salla gitsin :D
200 sx im geldi yine bunları görünce :) en sonunda yeminimi bozucam :)
Bone-crusheR
16-02-2011, 08:41
lastik ellerine yakısmıyo bende istemem bole hatun kalsın turk kızları
Cimmeria
16-02-2011, 08:41
iki direksiyon sallıycaklar diye kara kuru japonlarla işimiz olmaz :)
Zaten yaratık gibiler dokunuyorsun hemen triplere giriyorlar bide aşırı sesliler ahaha,
Japon kızları iyidir iyi :D
http://img328.yukle.tc/images/9113asian-girl-blows-kiss-.gif.gif
iko işe kaçar :heyoo:
Bırakın Türk kızları pasta börek yapsın, elnin hamuruyla arabalarla uğraşmasınlar :)
CeM öZeR
16-02-2011, 08:53
Haydin kızlar drifte :D :D
haydin kızlar drifte :d :d
:d:d:d:d:d:d
ahmet3425
16-02-2011, 11:52
vay arkadas bunlardan birinin sevgilisi olmak vardı hergun drift hergun drift :D:D
aynen katılıyorum keşke roll geceleri renklerindi sap sap bir yere kadar yaw :D:D
Eray Yümsel
16-02-2011, 11:57
geçen keichi yle lokalde konustuk bu muhabeti tam üstüne denk geldi video bukadar olur.
geçen keichi yle lokalde konustuk bu muhabeti tam üstüne denk geldi video bukadar olur.
:D:D:D:D hahahaha
Emre İlbi
16-02-2011, 12:05
iki direksiyon sallıycaklar diye kara kuru japonlarla işimiz olmaz :)
aynen abi,bunlar gilamada gibi bişeye benzemiyorlar,en iyisi bizim kızlar etine dolgun :D
hep dağıttıkları için hep tamponları sökmüşler :D
by serçe
16-02-2011, 13:00
:D ahahahahahahah
Mikrop_Ali
16-02-2011, 13:12
pis insan bunlar ya:D canlı gördüm biliyorum..
Sevgilimi seviyorum. rb26dett'in hacmini, torkunu, hpsini ezbere bilir, sokakta bi arabayı güzel mi die gösterdiğimde önce honda logosu arar, araç honda ise beğenmez, durup dururken hadi arabayı yıkıyalım der. Çok yıkamıştır e21'i, yağ, pas, benzin kokusu, fazla ses rahatsız etmez onu : ) Otomobillere olan ilgisi beni ona daha çok aşık ediyo, inşallah drift derslerine başlicaz bu yıl : )
Genel olarak süperlükslerden ziyade Amerikan arabalarını, eskileri seviyo. '89 kasa Carrera Targa istiyo ama vakti gelince alırım inş.
Lakin tüm bunlara rağmen ön yargımzı değişmedi!!!
Japon'un karısı drift yapsın, Türk'ün karısı trip atsın!
:D
boyle bi hatun olsa sürekli arabayı ister:) gerek yok :)
Sevgilimi seviyorum. rb26dett'in hacmini, torkunu, hpsini ezbere bilir, sokakta bi arabayı güzel mi die gösterdiğimde önce honda logosu arar, araç honda ise beğenmez, durup dururken hadi arabayı yıkıyalım der. Çok yıkamıştır e21'i, yağ, pas, benzin kokusu, fazla ses rahatsız etmez onu : ) Otomobillere olan ilgisi beni ona daha çok aşık ediyo, inşallah drift derslerine başlicaz bu yıl : )
Genel olarak süperlükslerden ziyade Amerikan arabalarını, eskileri seviyo. '89 kasa Carrera Targa istiyo ama vakti gelince alırım inş.
evlen o kızla ciddiyim :D
Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
darısı başıma gerçi oda bmwci cıkar paso kavga ederiz :D
Erdem Ünal
16-02-2011, 18:16
Bırakın Türk kızları pasta börek yapsın, elnin hamuruyla arabalarla uğraşmasınlar :)
:icon_tup:
individual
16-02-2011, 18:36
helal olsun valla kızlara :D
ah be orda olaydık keşke :D
geniş ailedeki betonun manita gigi kafayı gömmesin sonra sana :hehe:
Eşim bu kızlara 5 basar. Eşim hep spor araç kullanır, arabayla yanlar. Top speed yapmayı sever. Spin atar üzülmez, vitese takar devam eder :D
İş makinası, kamyon kullanır.
valla benim hanım kullanmaz ama başındanda ayrılmaz :D forumdaki bir çok arkadaş tanıyor zaten :D
STP yi bile susturmuşluğu vardır :hehe: