Orijinalini görmek için tıklayınız : TmNationsForever (Online Yarış)
ProdriveSTI
30-01-2011, 22:20
Bu oyunu oynayan var mı arkadaşlar,F1 gibi bir oyun.500 mb'lık bir setup'ı indirip kurduktan sonra oyuna girip profil oluştuyorsunuz sonra Türk veya başka ülkenin serverlarından yarışabiliyorsunuz.Çok zevkli tavsiye ederim.
TrackMania Nations Forever - Free game download (http://www.trackmania.com/nations.php) bu linkten indirebilirsiniz oyunu :)
tavsiye edeceğim en güzel online oyunlardan birtanesidir:)
çok harika dereceler yapmıştım 3 veya 4 sene önce..yabancılarla filan aşırı zevklidir;)
ProdriveSTI
30-01-2011, 22:22
Bugün bi arkadaş önerdi,bilsem daha önce oynardım gerçekten süpermiş :)
çok fena sarar o oyun,sabahlara kadar aptala bağladığımı bilirim:)
ProdriveSTI
30-01-2011, 22:23
:) kasma filan da yok gayet eğlenceli.
TolgaEsentepe
30-01-2011, 22:40
indiriyorum bakalm google dan baktım pek anlayamadım :)
ProdriveSTI
30-01-2011, 22:42
:) beğenirsin umarım bende ilk başta ordan baktım hoşuma gitmedi oynayınca güzel olduğunu anladım :D
CinAli_06
30-01-2011, 22:45
zamanında bir ara oynamıştım çok böyle çocuk oyunu gibi gelmişti. ama yeniden indirecem bakalım değişiklik varmı?
Bir arkadaştan CD sini almıştım yıllardır kenarda duruyor hiç kurma girişiminde bulunmadım...
Madem iyi CD den kurayım bakalım bi :D
Sefa_vts
30-01-2011, 22:51
Sistem gereksinimleri hakkında bilgisi olan var mı? Nette araştırdım çok farklı şeyler var..
ProdriveSTI
30-01-2011, 22:55
:) kurun oynarız.
Nickleri de burdan paylaşıp ekleşelim oyunda :)
Sistem gereksinimlerinde pek bişey isticeğini zannetmiyorum.Çokta prof. bi oyun değil sonuçta.
TolgaEsentepe
30-01-2011, 23:00
evren özellikle sen kurda sna bi saplayayım :D
evren özellikle sen kurda sna bi saplayayım :D
kanka sen yat şimdi uykuya dal rüyaya dal o zaman tam bana sapliycak olursunki annen tolgaa uyan oğlum der rüyanda bile saplayamazsın hauhauhauhauha :D
kanka sen yat şimdi uykuya dal rüyaya dal o zaman tam bana sapliycak olursunki annen tolgaa uyan oğlum der rüyanda bile saplayamazsın hauhauhauhauha :D
kanka güzelmi lan oyun sen kesin oynamisindir ona gore kurcam : D
Sefa_vts
30-01-2011, 23:30
kanka güzelmi lan oyun sen kesin oynamisindir ona gore kurcam : D
Zevkli de oynanabilirlik tırt :D
TolgaEsentepe
30-01-2011, 23:42
hah :) lfs zamanlarını hatırlarmısın bilmiyorum kank...:heyoo::p
Olm araba fizik ötesi yol tutuyo :D
Ama kalabalık olursa zevkli olur bencede kurdum şimdide traning den baska bişey yok illa online olcak sanırım...
@ dolgaa
LFS oynayasım var napacaz....
BurakCengizhanoğlu
30-01-2011, 23:50
Lfs oynayan var mıdır?
TolgaEsentepe
30-01-2011, 23:51
oynayasın varsa oyna olm :) zamanında yanlaya yanlaya geçiyodum içinden sesin cıkmıyodu :D
Olm araba fizik ötesi yol tutuyo :D
Ama kalabalık olursa zevkli olur bencede kurdum şimdide traning den baska bişey yok illa online olcak sanırım...
@ dolgaa
LFS oynayasım var napacaz....
LFS X te server ac lan girelim hade
oynayasın varsa oyna olm :) zamanında yanlaya yanlaya geçiyodum içinden sesin cıkmıyodu :D
Çapıp benim çizgimi arabamı pert etme diye yol veriyodum sana sen geçiorummu sanıyodun yoksa hauhau :D
Olm Setup yok oyunun indircem kurcam dünyanın işi üşeniyorum :D
@cem
kanka PC de setup ı yok oyun kurulu değil indircem kurcam filan ama oynayak dersen indiririm :D
olm yükle sen oynarız yaaa spartacus yok lfs yok nabion olm sen :D yukle sen yukle
spartacusu bulabildinmi
Kanka indirmedim spartacus ü netten izliyorum işte...
LFS indiriyorum bu arada birazdan açalım bi server :D
Track mania da kurulu suan hangisini oynayalım derseniz gelirim ikisinede...
BurakCengizhanoğlu
31-01-2011, 00:02
lfs kurarsanız girebilirmiyiz bizde :)
ProdriveSTI
31-01-2011, 00:22
LFS X te server ac lan girelim hade
LFS'in sağlam linki,eklentileri filan varsa paylaşabilir misiniz ?
LFS'in sağlam linki,eklentileri filan varsa paylaşabilir misiniz ?
http://rapidshare.com/files/61750368/LFS_S2_ALPHA_X.part1.rar
http://rapidshare.com/files/61750500/LFS_S2_ALPHA_X.part2.rar
bu kafayla lfs oynanmaz :D size iyi rglernceler
ProdriveSTI
31-01-2011, 00:33
eyvallah sağolasın.
HondatugraL
31-01-2011, 01:50
indiriorum guvendık sana inşallah beğeniriz :D
ProdriveSTI
31-01-2011, 02:37
:) güzel güzel.adamların uçmalarına filan çok gülüyorum eğlenceli baya :)
ProdriveSTI
04-06-2011, 00:09
Konuyu hortlattığım için özür dilerim :)
Oyundan haberi olmayan ya da oynamak isteyen olursa vakit geçirmek için güzel bi oyun :D:D
owww çok eski çok güzel oyun viraj kasmak şart milim kaysa saniye fark ediyo ve efsane trickleride olan bir oyun kestirmelerde mevcut youtube dan bakabilirsin kafayı kırdırcak bölümde mevcut :D
owww çok eski çok güzel oyun viraj kasmak şart milim kaysa saniye fark ediyo ve efsane trickleride olan bir oyun kestirmelerde mevcut youtube dan bakabilirsin kafayı kırdırcak bölümde mevcut :D
aynen. yıllaar yıllar once oynardım. arkadaşların dediği gibi hastalık derecesinde yol tutar sacma sapan rampalardan ucar virajın cizgisini yakaladığında dehşet saniyeler saliseler kasılır altın yapcam aaabiii diye cıldırılır..
S.Özeren
04-06-2011, 03:21
güzel bişeye benziyo yarın indirirm :D
Bluttbeton
04-06-2011, 06:57
inmeye başladı bakalım nasıl bişe merak ettim.