PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İforex-Xforex-Lider Forex Vs Hakkında

Ae86
25-01-2011, 21:58
Arkadaşlar şu sıralar borsa ve forex piyasaları ile ilgilenmekteyim.Xforex çok dikkatimi çekti ancak nette araştırmalarım sonucu pek iyi yorumlar okumadım.Xforexten 10 günde ancak para hesaba yatıyormuş.Xforex ile ilgili başka bir sıkıntı illa kredi kartından para yatırın diye ısrar ediyorlar buda benim midemi bulandırdı açıkçası.Araştırırken iforex ve lider forex dikkatimi çekti ancak onlarda denetime tabi değilmiş emin değilim.Bu konularla uğraşanlar var ise nasıl bir yol izlenmeli? Tavsiyeleriniz nelerdir?

efe-E
25-01-2011, 22:50
fxcm ve oanda'yı tavsiye ederim abi.

Ayhan_izmir
25-01-2011, 22:56
ben hiç ilgilenmedim ama tavsiye etmem fazla,adamda hırs oluşturuyo,arkadaşımdan biliyorum 1-2 senne evvel liderforexle ilgilenmişti kumar gibi önce 100 dolar yatırdı battı bi daha 100 dolar yatırdı kurtarcam diye oda battı sonra bi daha yatırdı,bu sefer para kazanmaya başladı sonra almadan parayı daha çok kazanayım diye bi daha bastı oda battı.yani tavsiye etmem :D

baretta
25-01-2011, 23:06
Forex pis bir iştir , parayı yatırdıgınız hesaplar yurtdışındaki bankalar olacaktır , kredi kartından çektirdiğinizde ise her battığınızda nasılsa kart hesaba tanımlı çekip oynayayım diyerek çıkılmaz bir batağa girebilirsiniz.

Ayrıca Forex Türkiye'de yasal birşey değildir , yaklaşık 1-2 yıldır SPK Forex'e el koyacak diyorlar ama hala bir yasak gelmedi ona alternatif olarak VOB geldi.

İşin özü Forex'e bulaşmayın :)

mustafa-u
26-01-2011, 00:19
forex bambaşka bir dünyadır...
1000 dolar ile 10 günde zenginde olabilirsin 2 günde 0 da olabilirsin....
burada önemli olan kaldıraç... 1/10 , 1/100 falan...
bir arkadaşım 1000 dolarını 12-13 günde 40 bin dolar yaptı ama parasını alamadı..
firma açıklaması şöyle idi ; hileli işlem yaparak bu parayı kazanmışsınız !!!!
hala mahkemelik ama birşey çıkacağınıda beklemiyor zaten...:(
forex piyasalarında kendinizi şartlamanız gerekli...günlük kazandığınız her parayı o gün geriye çekmenizi tavsiye ederim..

ACTPK
26-01-2011, 02:03
Bir ara bulaştım ancak kimse bişey söylememekle beraber hiçte iyi konuşmadı dolayısıyla hiç yatırımım olmadı. Hala arada İsmail diye bi yatırım danışmanım varmış Lider Forexte o arar durur:D Mail gönderir:D

Ae86
26-01-2011, 07:46
forex bambaşka bir dünyadır...
1000 dolar ile 10 günde zenginde olabilirsin 2 günde 0 da olabilirsin....
burada önemli olan kaldıraç... 1/10 , 1/100 falan...
bir arkadaşım 1000 dolarını 12-13 günde 40 bin dolar yaptı ama parasını alamadı..
firma açıklaması şöyle idi ; hileli işlem yaparak bu parayı kazanmışsınız !!!!
hala mahkemelik ama birşey çıkacağınıda beklemiyor zaten...:(
forex piyasalarında kendinizi şartlamanız gerekli...günlük kazandığınız her parayı o gün geriye çekmenizi tavsiye ederim..

Bu arkadaşınız xforex aracılığı ile işlem yaptı sanırım :) Xforexten beni arayan temsilci böyle bir hikaye anlattı.

Kredi kartına bulaşmam zaten ağzına kadar dolu :) Havale yaparım oynarsam ama borsada belirli firmaların hisse senetlerine mi yatırım yapsam diye karmaşık düşüncelerdeyim.:icon_wack

baretta
26-01-2011, 11:01
Forex de hisse senedi yoktur , pariteler arasında al sat yaparsınız. Hisse senedi alıp satmak istiyorsanız bankanızdan bir yatırım hesabı açtırıp internet bankacılığını kullanarak al sat yapabilirsiniz. Forex'e bulaşmayın çoğu firma dolandırıcıdır , kazansanız bile alamazsınız geri :)

Ae86
26-01-2011, 14:24
Forex de hisse senedi yoktur , pariteler arasında al sat yaparsınız. Hisse senedi alıp satmak istiyorsanız bankanızdan bir yatırım hesabı açtırıp internet bankacılığını kullanarak al sat yapabilirsiniz. Forex'e bulaşmayın çoğu firma dolandırıcıdır , kazansanız bile alamazsınız geri :)

Bankada hesabım açık ancak cesaret edemedim daha.Şuan sadece öğrnmeye çalışıyorum.

5500
26-01-2011, 14:27
Forex hakkındaki tek iyi düşüncem adsense reklam tıklamalarında 1$ altında vermiyor olması :)
Girmemekte fayda var.

Bülent76
26-01-2011, 14:28
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/73917-borsa.html

anthinka
31-01-2011, 01:24
Bu tip durumlarda şu soruyu sorak gerekiyor.
Eğer bu iş az parayla yapılıyor ve çok para kazandırıyorsa bu reklam veren firmalar neden kendi paraları ile bu işi yapmıyorlar?
reklam verdiklerine göre belli ki paraları var hatta sizin paranıza 100 kat kaldırabilecek kadar bile paraları var , e madem paran var ve o işide iyi biliyorsun kendin yap niye başkasını çağırıyorsun ki .Elinize define haritası geçse ve yüksek ihtimal az zahmetle altınları bulabileceğinizi düşünüyorsanız başkasına haber verirmisiniz.?