Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullandığınız Navigasyon Cihazları
Hangi cihazları kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?
Piranha Nitro kullanmaktayım, 2 hafta oldu alalı ve 2 kere arıza yaptı. Satarken sorunsuz, çok güzel, yeni yazılım diye öğütlediler ama 2 sorunda uyduya bağlanamamaktan kaynaklanmakta. Normal çalışırken özellikleri çok güzel. Uyarıları tepkileri güzel. Ama 2 sorunda da yolda koydu bizi ve KGS-OGSmiz yokken gişelerin önüne vardık:) Allah'tan geri viteste tecrübeli bi arkadaşımız vardı sağolsun 250 mt geri geri götürdü : .. En güzeli bilmediğin yola çıkmayacaksın navigasyon yoksa:)
Garmin nuvi 200 modelini kullanıyorum, son derece memnunum.
c5 nokia nın kendi navigasyonunu kullanıyorum ilk bağlantıda geç bağlanıyor uyduya tek sıkıntısı o gayet güzel navigasyon fıyatına telefon aldım zaten
fatihtemizer
06-01-2011, 13:39
Tom Tom kullanıyorum serisiaklıma gelmiyor ama gayet güzel ve başarılı:)paralı yada parasız yola ayarlıyorsunuz ona göre rota yapıyor size.
piranha leon var bende de baya güzel iş çıkardı..
sorunda çıkarmadı şimdiye kadar..
TomTom one Xl kullanıyorum bu ikici aynı model cihazım.
vtec powe®
06-01-2011, 13:45
Bende nokia 5800 ün navigasyonunu kullanıyorum, teknoloji güzel şey.
Birde şu aracımdaki avt double ın navi sini çalıştırabilsem.Hariçten cihaz filan almak gerekiyormuş uğraşmadım kaldı öyle. :)
piranha neo var bende..yazılımı çok iyi en son çıkan 3d olan..fakat istanbul da az kalsın kırıyordum tam 15 dk uydu bulamadı..bulduktan sonra girdiğimiz adresin tam önüne götürdü :)
yusufaltintepe
06-01-2011, 15:13
next g708 kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim başarsoft ıgo yazılımı ile 2013 yılına kadar ücretsiz güncellemesi vardı ben aldığımda ( 2009 yılında ) en ufak bir problem yaşamadım şimdiye kadar
kifanhom
06-01-2011, 15:15
samsung telefonda route 66 var
1,5 senedir kullanıyorum, harita güncellemeler bedava
burger king yazıyorsun , hangisini istiyorsun abi diyor :):):)
navigasyon konusunda birşeyi merak ediyorum hani sağdan dönüceksin geç söylediği oluyormu? mesela otobanda sapıcaksın sağa dönücen geç söyleyip yeni rota bulması gibi sorun olmuyor dimi? :D
ulasoztas1
06-01-2011, 15:48
TomTom One kullanıyorum ilk açtığımda geç bağlanması dışında bir sorun yaşamadım bazende belli başlı mekanları bulamıyor (carrefour gibi) çıldırtıyor beni :D genel olarak memnunum ve çok işe yaradı ;)
Bendede TomTom one var . Burda en ucuz olan ama gayet işimi görüyor
deal extreme'den çin malı navigasyon siparişi verdim.. sizce ordaki ürünler nasıldır?
Piranha Escape var.. Ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi zart-zurt falan var işte :)
Şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı, kullanmayı öğrenmem 1 günümü aldı, az biraz karışık menüsü :)
Garmin nuvi200 kullanıyorum kurtarıcım resmen ama bi guncellestrme yapmam lazm yollar cok degişti :)
8.000rpm
06-01-2011, 19:56
mio c720b kullanıyorum
uyduyu bulma hızı süper
foto da çekebiliyor
mio pocket programını yükledim , artık kendini pocket pc zannediyor :D
kesinlikle tavsiye ederim
piranha kullanıyorum gayet ıyı sorunsuz 1 yıldır .vıdeoda yukluyorum işimi goruyor
rns510 da yuklu güzel memnunum...
deal extreme'den çin malı navigasyon siparişi verdim.. sizce ordaki ürünler nasıldır?
canınızı sıkmak gibi olmasın ama ordan bende aldım içinden yazılım çıkmadı 120 tl ye aldığım cihaz bana 200 tl ye maloldu..sonuç çöp :D alıp sorun yaşamayanlar da var umarım sizde yaşamazsınız :)
kifanhom
06-01-2011, 23:39
mio c720b kullanıyorum
uyduyu bulma hızı süper
foto da çekebiliyor
mio pocket programını yükledim , artık kendini pocket pc zannediyor :D
kesinlikle tavsiye ederim
telefonda bedava olmasa bunu alırdım
epey bakmıştım gayet güzel özellikleri var
bulbul b90, malzeme olarak piranhadan daha kaliteli degil ama igo yukledim ustune gayet verimli oldu :D
Garmin ve İgo Kullanıyorum... Cep Telefonum'dan =) tabiki Ankara küçük genelini biliyorum istanbul'da lazım abi yaa
canınızı sıkmak gibi olmasın ama ordan bende aldım içinden yazılım çıkmadı 120 tl ye aldığım cihaz bana 200 tl ye maloldu..sonuç çöp :D alıp sorun yaşamayanlar da var umarım sizde yaşamazsınız :)
yaklaşık 4 aydır kullanıyorum sıfır sorun.. Yazılım da önemli değil istediğimi kaldırıp istediğimi yüklerim :)
DERAN_TUYNER
06-06-2011, 11:19
Dun Tomtom Via 125 aldım cok fazla deneme şansım olmadı ama ısındık birbirimize :)
ilerleyen zamanlarda detaylı izlenimlerimi yazarım :)
poseidon
06-06-2011, 11:26
3,2" Piranha Sigma aldım 2-3 ay önce.
Video amaçlı aldım ama yazılımda sorun olduğu için izleyemedim.
Navigasyonda bir sorun yok güzel çalışıyor ama iphone alacağım için ve navigasyon olacağı için
boşa çıkacak.
2 sene garantili ürün sıfırdan farksız kutulu faturalı isteyen olursa satabilirim. İşiniz görülsün.
isterseniz garantiden yapılır ben uğraşmak istemedim.
XETEC DOTN 400B kullanıyorum gayette memnunum.
Sercan K.
06-06-2011, 11:36
nokia n8 gayet güzel :)
bora1311
06-06-2011, 12:19
tom tom kullanıyorurum...
garmin kullanıyorum orta boy bir cihaz en ufaklarından değil ama hiç memnun değilim ayda yılda bir lazım oluyo onda da çileden çıkartıyor.
DERAN_TUYNER
06-06-2011, 12:41
garmin kullanıyorum orta boy bir cihaz en ufaklarından değil ama hiç memnun değilim ayda yılda bir lazım oluyo onda da çileden çıkartıyor.
dun bende alırken Garminle tomtom arasında kararsız kaldım sırf su 3 boyut mevzusuna tomtomu sectım ıyıkıde secmısım BT var aynı zamanda arax kıtı gıbı seslı komutla arama falan yapabılıyorsun gelen mesajları seslı okuyor sana )
http://www.tomtom.com/tr_tr/images/tr_via125_tcm153-7797.jpg
bu da cihazın linki
Via 125 Regional - Araç navigasyonu - TomTom (http://www.tomtom.com/tr_tr/products/car-navigation/via-125-regional/)
8.000rpm
06-06-2011, 14:19
telefonda bedava olmasa bunu alırdım
epey bakmıştım gayet güzel özellikleri var
vereyim sana :D
ben bunu kullanıyorum gayet güzel.. hiç boşuna tr'de satılan kazık fiyatlı gps lere para vermeyin..
$70.11 - 5.0" LCD Windows CE 5.0 Core GPS Navigator w/FM Transmitter + Internal 2GB Memory (Europe Maps) - GPS Gadgets (http://www.dealextreme.com/p/5-0-lcd-windows-ce-5-0-core-gps-navigator-w-fm-transmitter-internal-2gb-memory-europe-maps-41578)
http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_41578_1.jpg
ilkerrrrr
06-06-2011, 14:30
Ben de dealextreme den aldığım 5 inçlik navigasyonu 1 yıldır kullanıyorum. Bilgisayardan biraz anlıyorsanız harita ve program yükleme oldukça kolay.
$98.29 - 5" LCD 600MHz CPU Windows CE .NET 6.0 Core GPS Navigator (Internal 4GB Memory with US Map) - GPS Gadgets (http://www.dealextreme.com/p/5-lcd-600mhz-cpu-windows-ce-net-6-0-core-gps-navigator-internal-4gb-memory-with-us-map-30501)
iphone navigon mutluyum =)
COOLFEAR
06-06-2011, 23:33
en güzeli iphona alcaksın yapıcaksın jb ni igoda var tomtomda duruma gore takılıyorum hemde bedava:D
mert_leon
06-06-2011, 23:35
navking kullanıorum. alırken harita guncellemesı bedava dıodu. bı guncellıyeyım dedım alet istanbulda yaşıorum istanbulu bulamaz oldu çok dandikmiş kimseye tavsiye etmiyorum. dokunmatık ekranı tam anlamıyla rezalet ayrıca. bu güncelleme hakkında bana yardımcı olabilcek birisi varsa çok makbule geçer.
_SeLim_07_
06-06-2011, 23:46
Kim ne derse desin şu anda en iyi ve kullanışlı navigasyon Piranhadır ! :)
Piranha, TomTom, Garmin, Navigon, Veya Navigasyonlu Telefon, Hepsini Satıyorum :)
İlk Başlarda Şüphe İle Baktığım Piranha Alayını Tokatlıyor. Haritası Başarsoft, Kullanımı Gayet Basit, Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme Vs. Üstelik Taksicilere Yüzlerce Sattık Bir Alan Bir Daha Alıyor Ve Bayada Olumlu Geridönüş Var. Arada Memnun Kalmayanlar Doğal Olarak Olcaktır, İnsanoğlu Hangi Üründen %100 Memnun Kalmış Ki ? :)
Saygılar..
vtecmaniaa
06-06-2011, 23:53
garmin 205 var 1 yıldır kullanamıyorum harita olmadığı için :(
istanbulda harita yükletebileceğim bi yer var mı acaba?
orjinal haritayı 170 TL ye yüklüyolar ben de yükletmedim
_SeLim_07_
07-06-2011, 00:03
170 e harita yükletceğine yeni navigasyon cihazı al daha iyi :D
aradan 4-5 ay geçmiş ama, çok da değişiklik olmamıştır gerçi.
kullandığınız ve memnun olduğunuz, salak saçma yollara çıkartmayan bir navigasyon cihazı lazım bir süreliğine iş için Ankara'ya yerleşecek olan kız arkadaşıma.
öneri alabilir miyim?
navitech 512 var hiç sıkıntı çıkarmadı gayet hızlı bluetooth çok iyi
Edit: ömür boyu ücretsiz güncelleme var
yiğit205
24-10-2011, 09:12
tomtom xxl kullanıyorum..cok ıse yarıyo ama cama tutturma aparatına gıcık oluyorum ansızın çat dıye düşüyo
by_BuRoCk
24-10-2011, 10:45
goldmaster nav 434 aldım kullanıyorum.
çok memnunum. şiddetle tavsiye ederim. ömür boyu ücretsiz güncelleme 3 yıl garanti.
cep telefonu ile bluetooth ile baglantı yapıp üzerinden konuşma gerçekleştirme vs.
Hepsiburada.com : GoldMaster NAV-434 Navigasyon Cihazı | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/goldmaster-nav-434-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=otgldnav-434&categoryId=257643#Gorseller)
kullanılan harita başarsoft mu yoksa diğeri neydi unuttum atlas mıydı? o mu olmalı?
fark var mı?
Low-Rider
24-10-2011, 10:53
bende alıcam bu ara takipteyim ama çinden alıcam sanırım , çünkü gelen ürünü konsola oturtmak için içini açıcaz birkaç işlem yapılcak sonuçta garanti dışı kalıcak.
çinden alan kullanan var mı?
xetec 400B kullanıyorum gayet memnunum arkadşalar.
tavsiye edebilirim yani...
leader_T
24-10-2011, 10:58
Navitech'i öneririm. Gayet başarılı ve hem işlemcisi hemde RAM'i yüksek fiyatlarıda çok uygun. Bende uzun araştırmalarım sonucu bu markaya karar verdim 4,3 inc olanları bence ideal.
Mert Safa
21-10-2012, 20:28
Biraz hort olucak ama yeni konu acmim dedim :)
150-200 liralık bir navigasyon cihazı düşünüyorum, eskiden baya pahalılardı şimdi düşmüşler sanırım :) Her ne kadar İstanbulda büyüsemde arabayla işler cok karısıyor :D Kullandığınız bağlanma sorunu olmayan uygun birşeyler tavsiye edermisiniz ?
bende alıcam bu aralar tomtom un bir kac modeli var vatanda 190 200 lira arasına fakat sadece navigasyon ozelligi var bluetooth senkronizasyon vs.. hic bir extrası yok ve bana menuleri cok zor geldi adres araması falan, baska onerebileceginiz ne var ?
Mert Safa
21-10-2012, 22:25
Yok mu hiç bilen :/ Next için hızlı ve iyi diyolar ?
Next 515 5.0'' Navigasyon Cihazı | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor (http://www.bimeks.com.tr/urun/123684/next-515-5-0--navigasyon-cihazi.aspx#comments)
Navitech QX-B433 4.3'' Navigasyon Cihazı (Bluetooth) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor (http://www.bimeks.com.tr/urun/117188/navitech-qx-b433-4-3--navigasyon-cihazi-bluetooth-.aspx#comments)
Sizce hangisi?
BuRaK_eFe
16-02-2013, 17:08
navigasyonda dünya devi tomtom un bugün kampanyalı olan bir ürününü aldım teknosadan
ürünün kendi satış fiyatı 249 tl
kampanya ile 179 tl + remington pg350gp 8 li erkek bakım seti (hediye)
navigasyon
https://www.tomtom.com/tr_tr/product...onal/index.jsp
set
REMINGTON PG 350GP 7 IN 1 ERKEK BAKIM KİTİ - BAKIM KİTİ - Teknosa.com
ve ekstra olarak 20 tl ye çalınma ve bozulmaya karşı 1 yıl ekstra sigortalattım
toplam garantisi süresi +1 yıl ile 3 yıl oldu tavsiye ederim
Deagles48
17-02-2013, 15:35
Google Maps the mother of all navigations