Orijinalini görmek için tıklayınız : Multivitamin tavsiye
arkadaşlar,
suda eriMEYEN cinsten,
hap şeklinde olan,
ama ilaç gibi kokmayan veya işte kokusuz olan bir vitamin hapı biliyormusunuz ?
erkek kullanımı için GNC megamen var multivitamin ama kokusu var mıydı hatırlamıyorum uzun zaman oldu içmeyeli..
abı kokusuz ıstıosan komplıke vıtamın bulamazsın. one a day falan alıcaksın. now ın urunlerıde kokusuz galıba Melıh gorunce yazar
Serhat Y.
01-01-2011, 10:36
one a day en mantıklısı görünüyor
pharmaton tavsiye edebilirim geçen başka bi konuda daha konusu geçmişti hatta.
İbrahim Erdem
01-01-2011, 10:51
Twinlab Daily one caps öneririm bulabilirseniz.
Hap şeklinde, kokusu yok. Günlük ihtiyacın baya baya fazlasını da karşılıyor (B12 vitamini %1667 misal) :D
Multivitaminler kokar hele dozajları yüksek olanlar buram buram kokar :) Bunun sebebi içinde yüksek miktarda B vitamini olması..aslında pek kafaya takılacak bir durum değil onun dışında kendi kullandığım hem içeriği zengin olan hemde kokmayan multivitamin olarak NOW Adam önerebilirim istediklerinizi her şekilde karşılıyor..
bayan için olacak, sanırım içerikte farklılıklar oluyor o zaman ?
bayan için olacak, sanırım içerikte farklılıklar oluyor o zaman ?
Evet dozajlar bayanlara göre biraz daha farklı o zaman NOW'un Eve 'ini önerebilirim..
solgar kullanan var mı? Halsizliğe karşı önerebileceğiniz bir (multi)vitamin var mıdır?
centrium kilo aldırmayan en faydalı vitamin
aklima takilan birsey vardi, one a day for man gibi vitaminler kilo yapar mi?
bu takviyeler kokmasa bile gun icinde surekli insana kokusu ve biraktigi tuhaf tat hep geliyor
midede aksama kadar duruyor sanki
emirzukak
24-02-2012, 21:28
pharmaton diyebilirim hemen hemen hepsini denedim fakat bu diğerlerinden farklı strese kadar etkisi var yorgunluğa birebir iyi geliyor
Pharmaton 30 Kapsül - Boehringer Ingelheim - 27,90 TL | evdeczane.com (http://www.evdeczane.com/pharmaton-30-kapsul/urundetayi/31?gclid=CPj-5_-4t64CFcnP3wodqErknQ)
bir ara ben one a day kullandım, psikolojik olarak mı bilmiyorum ama iyi hissettiriyordu, sabah 6:30 da uyanan ben gece dahi yeni uyanmış kadar aktif dolaşabiliyordum, one a day'i bırakma sebebim biraz fazla piyasa bir ürün olmasıydı(bakkallarda satılacak kadar yaygın), sonra zaten uzun süre kullanmadım..
şimdi mevsim geçişlerinden mi nedir yine halsizlik çöktü, solgar arayışı içindeyim, kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum bir de düzenli beslenen biri de sizce multivitamine gerek duyar mı?
Skyhawk34
24-02-2012, 21:30
bence bir gnc noktasına gidip oradakilerdende yardım almanız daha iyi olacak ben erkek için olanları biliyorum
emirzukak
24-02-2012, 21:33
multivitamin takviye amaçlı vücudun günlük ihtiyacı olandan az alınıyorsa takviye yapıyor zaten fazla alınıncada bir işe yaramıyor vücut dışarı atıyor halsizlik stresede bağlıda oluşabiliyor
multivitamin takviye amaçlı vücudun günlük ihtiyacı olandan az alınıyorsa takviye yapıyor zaten fazla alınıncada bir işe yaramıyor vücut dışarı atıyor halsizlik stresede bağlıda oluşabiliyor
aynen ilk kez kullanan için idrardaki koyu sarı renk şok etkisi yaratabilir :D
bora1311
24-02-2012, 22:22
bende pharmaton u tavsiye ederim...
one a day in jelibon şeklinde mutlivitaminleri var çokta lezzetli tavsiye ederim.
one a day tavsiye ederim.
volkan_gs
29-09-2014, 23:04
Güncel, kış geldi yine hasta olmaya başladık :)
Centrum kullanmıştım geçen yıl kış boyunca hiç hasta olmadım ama 5-6 kilo aldırmıştı.
Var mı güncel tavsiyesi olan askere de gidiyorum kullanayım bir şeyler :)
Solgar FEMALE Multiple tavsiye edebilirim, erkek için olanı kullanmıştım etkisini azçok hissettiriyor.
pharmaton kapsül tavsiye ederim.