PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paylaşım Program Sorunsalı

ReFiK
14-12-2010, 10:00
Limewire kapatıldıktan sonra başka bir program bulamadım genelde kullandıklarım virüs deposuydu, pc de bir alarm modu oldu.Birde Limewire de mp3 kalitesini de gösteriyordu bu çok iyiydi... internet sitelerinde her istediğiniz şarkıları bulamıyorusunuz siz hangi programı tavsiye edersiniz :confused:

Sercan K.
14-12-2010, 10:05
internet download manager var youtubedan şarkının videosunu indiriyorum video dan mp3 e çeviriyorum ben 2 dk lık iş ..:)

ReFiK
14-12-2010, 10:15
internet download manager var youtubedan şarkının videosunu indiriyorum video dan mp3 e çeviriyorum ben 2 dk lık iş ..:)

Mozilla kullanıyorum DowlandHelper var videoyu indiriyorum mp3 çeviriyorum ama mp3 kaliteside önemli kimi şarkıda VOL:30 ise kim mp3 de VOL:10 ideal oluyor ses ayarıyla oynuyorum devamlı bu da gıcık edici :)

Sercan K.
14-12-2010, 10:24
Mozilla kullanıyorum DowlandHelper var videoyu indiriyorum mp3 çeviriyorum ama mp3 kaliteside önemli kimi şarkıda VOL:30 ise kim mp3 de VOL:10 ideal oluyor ses ayarıyla oynuyorum devamlı bu da gıcık edici :)

videoyu free studio managerla mp3 çevirin orda mp3 kalitesini ayarlayabiliyorsunuz..ama ses olayı videoyla ilgilidir yani vol 30 vol 10 meselesi..:)

R-13239
14-12-2010, 10:27
Ares kullaniyorum ben yillardir , virus programi kullanmiyorum o yuzden ne gibi tehditler icerdigi hakkinda fikrim yok ama aradigini bulmak istiyorsan Ares :)

Alp'R
14-12-2010, 10:40
FROSTWİRE
indirme linki:http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=frostwire&lid=6476

ReFiK
14-12-2010, 10:59
videoyu free studio managerla mp3 çevirin orda mp3 kalitesini ayarlayabiliyorsunuz..ama ses olayı videoyla ilgilidir yani vol 30 vol 10 meselesi..:)

hehe ilgine tşk ederim :)

FROSTWİRE
indirme linki:http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=frostwire&lid=6476

Teşekkür ederim aradığım programa yakın bir program, daha iyisi önerilene kadar bunu kullanıcam...

Ares kullaniyorum ben yillardir , virus programi kullanmiyorum o yuzden ne gibi tehditler icerdigi hakkinda fikrim yok ama aradigini bulmak istiyorsan Ares :)

Ben sana söyleyim format at pc ye hehe :)