Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
Draniela
22-10-2015, 21:35
Birazdan yüklicem :D
Şu dikkatimi çekti, %20 yada %10 a gelince şarj uyarısı veriyor..
Bunu, %80 altına inince otomatik düşük güc moduna geçmek istiyor musunuz diye sorsa güzel olurdu sanki..
zaten bunlar nasıl pil ömrünü yükseltmiş anlamadım ben :D
benim şarj önceden daha çok gidiyordu şimdi gitmiyor. ben o düşük güç modunu da kullanmıyorum bitsin anasını satayım :D
5S için iOS 9.1 kuran var mı? Takılmalar buglar halen aynı mı? 8.4.1 den geçeceğim, kararsız kaldım.
9.1 ilaç olmuş , 6 Plus ta sorunsuz ve stabil ben çok beğendim.
32 Gb 3G li İpad isteyen varmı?
iphone 6 9.1 e geçtim hala şarj sorunu yaşıyorum öğlene kadar dayanmıyor şarj..
Başka aynı sorunu yaşıyan yok mu :D
Draniela
23-10-2015, 10:10
iphone 6 9.1 e geçtim hala şarj sorunu yaşıyorum öğlene kadar dayanmıyor şarj..
Başka aynı sorunu yaşıyan yok mu :D
sabah evden çıkarken şarjdan çıkardım telefonu. %77 kaldı 1 saat 45 dakika da kullanım sürem var. Bekleme süresi 3 saat 33 dk. Bakalım eskiden öğlene kadar %50 kalırdı böyle kullandığımda
burak_2885
23-10-2015, 10:45
iPhone 6 16Gb alsam beni ne kadar idare eder o bellek ? Sürekli günlcellemeler falan da geliyor onları hesap ederekten.. ?
6s çok para şuan ona para veremiycem malesef
emresener
23-10-2015, 10:53
pil sorunu yaşayan arkadaşlar
İphone 6 satıpta 6s almadan önce bi daha düşünün derim. 6s te çok daha hızlı bitiyor yada psikolojik :d
zaten özelliklere bakıncada 200Mah daha düşük olduğu yazıyor ama bu kadar fark edermi bilemedim yani. 09:00-20:00 aarası yeten sarj simdi saat 15:00 dedimi bitio hergun rutin aynı yoğunlukla kullanıyorum telfonu..
anıl turan
23-10-2015, 11:01
iphone 6s ile 6s plus arasinda sarj omru bakimindan fark var mi?
SerkanYazgan.
23-10-2015, 11:25
iphone 6s ile 6s plus arasinda sarj omru bakimindan fark var mi?
Malesef çok fark var ama plus kalas gibi çok büyük, oturması, kalkması, tek elle kullanması dert oluyor. Plus taşıyacağıma 6s alır ve yanınada ufak olan kaliteli bir powerbank alırdım.
SerkanYazgan.
23-10-2015, 14:36
Bu arada 6s in bataryası galiba 6 dan 200mah daha düşük değere sahip. Çok farkedermi bilmiyorum.
Arkadaşlar telefonum 5s ve kendi kendine şarjı bitiyor. Kullanmasam dahi 10-12 saatte şarj sıfırlanıyor. Bir tek telefon kapalıyken şarjı gitmiyor. Uçak modu bile denendi. Şimdi telefoncu bu haline 1200 veriyor, garantiden değişim yaparlarsa açmadan getir 1500 vereyim dedi. 6yla arasında ekran hariç çok büyük fark yok fakat 6yla takasa girersem üste ne kadar vereyim? Şu şekilde soğumuş bulunuyorum telefondan.
serkanokan
23-10-2015, 14:59
İos 8'den direkt olarak 9.1e geçtim. Takılma,donma gibi herhangi bir performans problemi yaşamadım. Şarj süresinden ios8de zaten çok memnundum, şimdi de herhangi bir problemle karşılaşmadım, seyrinde gşdiyor herşey. Telefon 6+ 16gb.
3 haftadır 5s telefon ıcloud dan yedekleme yapmıyor cozumu bulamadım bılen var mı yeterlı alan da var son surum yuklu yedekle dıyorum sure hesaplanıyor dıyor oyle kalıyor son yedekleme de asla yazıyor
9.1'de Rehber Arama kısmında kişileri bulamayan var mı ?
Sağ tarafta ki harflere tıkladığım zaman bulabiliyorum aramadan yazdığım zaman isim gözükmüyor.
ErayCerit
24-10-2015, 10:04
9.1'de Rehber Arama kısmında kişileri bulamayan var mı ?
Sağ tarafta ki harflere tıkladığım zaman bulabiliyorum aramadan yazdığım zaman isim gözükmüyor.
aynı şey bende de mevcut,iyice bokunu çıkardı ios.biyeri yaparken başka yeri bozuyor
Y.içi garantili 6s 16-64gb satıyorum. İlgilenen olursa msj atabilir.
suan ıos 9 kullanıpta icloud da duzgunce yedekleme yapabılen var mı?
3 haftadır 5s telefon ıcloud dan yedekleme yapmıyor cozumu bulamadım bılen var mı yeterlı alan da var son surum yuklu yedekle dıyorum sure hesaplanıyor dıyor oyle kalıyor son yedekleme de asla yazıyor
Aynı problem bendede var, en son 1 ekimde yedeklemiş telefonu, dün akşamdan beri zorluyorum ama bi türlü olmuyor, yeterli alanda var. Telefon 5S, sürüm 8.4.1.
Ahmet Saraçoğlu
25-10-2015, 10:35
iphone 6 nın saati ileri gitti , eşimin 5s normal değişmedi.Nasıl düzeltirim saati?
saat ayarından otomatik duzeltmeyı kapatıver
gercı ben kapattıgım halde gerı almış
Umut_Akkuş
25-10-2015, 12:31
benimde kapattığım halde geri almış , sonra otomatik düzeltmeyi açtım normale döndü.
Draniela
25-10-2015, 12:32
yalnız şu an saat kaç her kafadan bir ses çıkıyor :D
Aynen oto yapinca artik tr ye gore ayarliyor
Amerikada 6s ler satılmaya başladımı unlock olarak? Bilen var mı?
emresener
26-10-2015, 09:48
Amerikada 6s ler satılmaya başladımı unlock olarak? Bilen var mı?
internetten hala satış yok.
tükkana gidip alabiliyorsunuz.
emresener
26-10-2015, 09:51
edip şuan internetten de Sımfree satış varmış ;)
Applestore da sim free gözüküyor. &s 16GB da TR ile arada yaklaşık 1200TL fark var. Kaç liraya pasaporta işleniyor bilmiyorum. Avantajlı geldi bana. Hazır gitmişken alırım 2 tane :)
emresener
26-10-2015, 10:09
Applestore da sim free gözüküyor. &s 16GB da TR ile arada yaklaşık 1200TL fark var. Kaç liraya pasaporta işleniyor bilmiyorum. Avantajlı geldi bana. Hazır gitmişken alırım 2 tane :)
135tl pasaporta işletme. ama apple store da dikkat edin allta TAX var ;) yani +40$ gibi rakam daha mevcut ordan alırken yine ucuz yine ucuz tabi :D
Draniela
26-10-2015, 10:19
7 çıksın da 7 alalım bari :D maksat şekli şemali değişsin :D
Ürünü zaten mağzadan alıcam. İstediğim renk vardır inşallah.
64GB mantıklı abi ben ondan alıcam inşallah :)
Day Walker
26-10-2015, 11:48
Cumartesi rahat aldığım randevu sayesinde 10 dk. garantiden cihaz değişimi yapıldı. Alt mikrofon arızalı çıktı. :)
1 yıllık cihazım sıfırlandı :hehe:
Aslında verilen cihazlar, tadilat görmüş telefonlardan oluşan parçaları birleştirip kasası yeni telefon veriyolar. Tamamiyle sıfır degil diye biliyorum.
Draniela
26-10-2015, 12:58
randevu alıp gitmek zor geliyor garantiye versem kaç günde gelir geri ?
ekranda ölü piksel var artı bazen ekrandan ses geliyor böyle telefonla konuşurken bariz belli oluyor ama hep yapmıyor.
emresener
26-10-2015, 13:07
Geçen hafta gittiler almaya. neredeyse kolundan tutup içeri alacaklarmış.. incin top oynuyormuş apple storelarda :D
Nerdesin Alp?
Geçen hafta gittiler almaya. neredeyse kolundan tutup içeri alacaklarmış.. incin top oynuyormuş apple storelarda :D
Artık 7de tasarımdan kazanmaları lazım, aynı kasa pişirip pişirip koymak olmuyo tabi :)
Nerdesin Alp?
Abi Moskowa'daydım, bu sabah döndüm ama burada pahalı 66.000RUB takribi 1060dolar falan.
Artık 7de tasarımdan kazanmaları lazım, aynı kasa pişirip pişirip koymak olmuyo tabi :)
Abi Moskowa'daydım, bu sabah döndüm ama burada pahalı 66.000RUB takribi 1060dolar falan.
Hea Amerikadasından sanmıştım. Ok.
ipad ios 7 cihazımın ekran görüntüsünü Lg tv ye kablosuz apple tvsiz nasıl gönderebilirim? x bir uygulamadaki görüntü ve sesi aktarmak istiyorum.
Not: Digitürk yansıtılamayacağını biliyorum. Konu digitürk değil
aynı durumu bende merak edıyorum mıracast gıbı bırsey lazım sanırım banada telefondaki goruntuyu andorid teype aktarmak ıstıyorum.
bu arada ıos 9 ıle durumlar ne alemde
aynı durumu bende merak edıyorum mıracast gıbı bırsey lazım sanırım banada telefondaki goruntuyu andorid teype aktarmak ıstıyorum.
bu arada ıos 9 ıle durumlar ne alemde
ıos 9 un ıcıne ettıler hıc bulasmayın suan ıcın ıcloud yedekleme yapan telefon yıllardır yapmaz oldu
iPhone6 kullanıyorum. Ağustos sonlarına doğru aldım cihazı herşeyi kurdum iMovie,Whatsapp,facebook vs sonra bilgisayar telefonumu görmediği için reset atılması gerekiyormuş atıldı. Lakin iMovie ilk aldığımda ücretsizdi ve şimdi ücretli gözüküyor. Bunun bi çaresi var mıdır ?
Diğer bir sorun ise şu;
Arkadaşım telefonu kulağına götür salla dediğinde telefondan ses geliyor kimisi ver 6s falan verirler diyor veya 0'ını. Bu herkes de olan bir şey mi yoksa normal mi ?
ifunbox ve itools artık kullanılmıyo bildiğim kadarıyla , 9.1 için böyle bi program varmı jail siz ?
Apple dan değişim yaptığım cihazın garantisi 2017 Ekim ayı olarak gözüküyor , normalde 3 ay değilmiydi ? sıfır telefon gibi direk 2 yıl görünce garibime gitti.
Draniela
28-10-2015, 07:31
iPhone6 kullanıyorum. Ağustos sonlarına doğru aldım cihazı herşeyi kurdum iMovie,Whatsapp,facebook vs sonra bilgisayar telefonumu görmediği için reset atılması gerekiyormuş atıldı. Lakin iMovie ilk aldığımda ücretsizdi ve şimdi ücretli gözüküyor. Bunun bi çaresi var mıdır ?
Diğer bir sorun ise şu;
Arkadaşım telefonu kulağına götür salla dediğinde telefondan ses geliyor kimisi ver 6s falan verirler diyor veya 0'ını. Bu herkes de olan bir şey mi yoksa normal mi ?
benimkinden de ses geliyor :D
SerkanYazgan.
28-10-2015, 12:18
Apple dan değişim yaptığım cihazın garantisi 2017 Ekim ayı olarak gözüküyor , normalde 3 ay değilmiydi ? sıfır telefon gibi direk 2 yıl görünce garibime gitti.
İmei numarası sistemde güncellendiğinde eski garanti süreniz görünecektir.
Diğer bir sorun ise şu;
6s verilmez, çünkü 6 nın sıfır satışı devam ediyor. Ayrıca o ses tüm iphonelarda gelir, kameradaki lensten geliyor diye biliyorum ama farklı birşeyde olabilir.
Caner B.
28-10-2015, 12:53
Telefonun ekrani kirildi.3 kasima randevu aldim ama daha aciliyeti var durumun.Daha onceki tarihlere randevu alipta degistirmek isteyen cikar mi ?
Arkadaşlar elimde faturalı sıfır iphone 6 16 gb mevcut. Düşünenler varsa görüşebiliriz.
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/209719-satilik-sifir-garantili-iphone-6-16-gb-silver.html
blumenberg
29-10-2015, 18:31
Arkadaşlar uzun süredir randevu için ugraşıyordum, sonunda aldım, benim 6 plus'un ekranı kırık, dokunmatiğinde sorun yok, fakat home tuşu kenarları dökülmüş durumda. Telefon değişimine 1230 TL, ekran değişimine 475 TL dedi applestore.
Telefoncu bi arkadaş da 300-350 TL değiştiririz dedi.
Benim sorum ise, telefonun daha 1. yılında olması ve garantisinin devam etmesi. 1230 TL verip telefonu yenilemektense, ekranı yaptırıp veya yaptırmayıp sattıktan sonra 6s plus modelini almak daha mantıklı geldi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bu arada 6s plus fiyatını tam bilmiyorum fakat yine daha uygun olacaktır diye düşündüm
Caner B.
29-10-2015, 18:59
Benimde bir sorunum var.Telefonun sesli sessize alma tusu calismiyordu.Gecen hafta apple storea gittim 1 randevuya 2 telefon bakamadiklarindan benim telefonun degisme olayi yalan oldu.Ama telefohu gosterdim randevu alin getirin cihazin degismesi gerek dendi.Kac gundur randevu almaya calisiyorum alamadim 2 gun once telefonun ekrani kirildi.Tus hala calismiyor.Ayni kisiyi bulup konussam degisim yapilir mi yine ? Sonuc olarak tus hala bozuk ve tusun calismamasi kullanici hatasi olamaz.İlk basta olaya dramatik girip yan cizerlerse cirkeflik yapacagim.Daha once benzer durum basina gelen var midir ?
Beyler, iphone da fotoğrafları mac e attım, telefondan da fotoğrafların hepsini sildim ancak telefonun hafızasında yer açılmadı. Nasıl becerdim sizce ben bunu?
Beyler 9.1 den sonra 3g ye bağlanamıyorum. 3g veya lte seçtiğimde komple şebeke gidiyor. neden olabilir bilen varmıdır ? telefon 5s bu arada
Beyler 9.1 den sonra 3g ye bağlanamıyorum. 3g veya lte seçtiğimde komple şebeke gidiyor. neden olabilir bilen varmıdır ? telefon 5s bu arada
telefonu kapatıp açtıktan sonra da aynısını mı yapıyor? Kapatıp açıp dener misin ?
Arkadaşlar uzun süredir randevu için ugraşıyordum, sonunda aldım, benim 6 plus'un ekranı kırık, dokunmatiğinde sorun yok, fakat home tuşu kenarları dökülmüş durumda. Telefon değişimine 1230 TL, ekran değişimine 475 TL dedi applestore.
Telefoncu bi arkadaş da 300-350 TL değiştiririz dedi.
Benim sorum ise, telefonun daha 1. yılında olması ve garantisinin devam etmesi. 1230 TL verip telefonu yenilemektense, ekranı yaptırıp veya yaptırmayıp sattıktan sonra 6s plus modelini almak daha mantıklı geldi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bu arada 6s plus fiyatını tam bilmiyorum fakat yine daha uygun olacaktır diye düşündüm
vallahi 6plusun ekranı o kadar ucuz değildir, 300-350 ise hiç düşünmeyin derim.
ben 700-800 civarında duymuştum.
telefonu kapatıp açtıktan sonra da aynısını mı yapıyor? Kapatıp açıp dener misin ?
fabrika ayarlarına bile döndüm hala aynı
Fiyat dogru, ben disarida degistirilmemesini oneriyorum cok acil bir durum yoksa. Disarida orjinal diye takilan ekranlarin hicbiri orjinal degil en azindan apple inkiler. Apple disari yedek parca vermiyor. Disarida takilan ekranlar darbelere karsi cok daha dayaniksiz. Store buyuk ihtimalle once ekran parasini alicak ve daha sonra yeni cihaz vericektir.
Kasa da ekran degisimini engellicek yamukluk veya koselerde ekrana dogru ezik.er varsa cihaz degisimi yapiliyor. Bunun icin 1000 kusur liralik ucreti talep ediyorlar.(bu tar dueumlarda telefoncuda 300 lira gibi ucretlere degistirmek mantikli oluyor bence)
blumenberg
03-11-2015, 01:40
dogru dediniz, 800 TL tanıdık olmayan bir telefoncu demişti, applestore 475 TL dedi. Benim telefoncu bir tanıdık da 350-300 civarı dedi. bende daha pazarlık yaparım diye umuyordum :)
fabrika ayarlarına bile döndüm hala aynı
aman dikkat 3g modülün öldü ölecek :) tecrübe ettim daha önce 5 6 defa garantisi devam ediyorsa mutlaka apple dan randevu alıp değişim yaptır cihazını yoksa kısa sürede elinde patlıyacaktır (mecazen)
dipnot : 3g kapatıp açma olayından sonra Aranıyor... diyerek kalıyorsa hemen ayarlardan girip IMEI no kontrol et %99.99 imei yi bulamayacaksın :heyoo:
Ahmet Saraçoğlu
03-11-2015, 07:46
Beyler 5 imde 6 almama sebep bi arıza var.Sizce ne olabilir?
Dokunmatik bazen gidiyor.Yani tutukluk yapıyor.Üstteki power tuşuna basıp kilitleyip tekrar tuş kilidini açtıktan sorna düzeliyor.Sonra yine yapıyor.Böyle böyle devam ediyor mevzu.Annem kullansın diye babama vermiştim babam telefoncuya götürmüş , telefoncu -yazılım atalım- demiş artık nasıl atıcaksa apple a , olmazsa ücret almayız demiş.Bişey değişmemiş tabi , ekran değişicek 300 lira demiş.Garantisi doldu.Sizce yaptırsam mı bu şekilde satsammı?
Siyah Iphone 6 128 GB için 2400 lira gibi bir fiyat istiyor arkadaşım.
Ben de şu an halen emektar 4S'i mi kullanıyorum sorunsuz sıkıntısız.
Android'e hiç bulaşmadan bu cihazı arkadaştan almalı mıyım yoksa fiyat sizce yüksek mi?
Cihaz Türkiye Apple Store çıkışlı, kutusu tam içerikli fakat cihaz üzerinde kozmetik yara bere var köşelerinde. Arkadaş koruyucu film, kılıf vs hiç birşey kullanmamış. Şu an da 6S aldığı için satıyor cihazı.
Sizce alınır mı, ne dersiniz?
yara bere varsa fıyatı normal yoksa daha yuksek olması gerekırdı
https://dbrand.com/shop/iphone-6s-plus
https://dbrand.com/skins/how-to-apply/iphone-6-plus
sanırım siparişi vereceğim, iyi bir kaplamacı bulursam da ona yaptırıcam.
baya güzel şekil veriyor.
mannerboy
03-11-2015, 17:15
6s kullanan varmı nasıldır şarjı hızı vs
anılayvaz
03-11-2015, 17:24
iphone 6 telefonum var bundan 5 ay önce camı kırılmıştı dışarıda bir telefoncuda camı değiştirdim bütün fonksiyonları çalışıyordu şimdi durup dururken parmak okuma sistemi devre dışı kaldı ayarlardan parmak izi ekle seçeneği de açılmıyor ne gibi bir sorun olmuş olabilir ? Ön cam takılırken oradaki soket vs. tam takılmamış olabilir mi ?
Draniela
03-11-2015, 17:32
Beyler, iphone da fotoğrafları mac e attım, telefondan da fotoğrafların hepsini sildim ancak telefonun hafızasında yer açılmadı. Nasıl becerdim sizce ben bunu?
bende de macbook air var telefonu bağlayıp normal win deki gibi klasör içine girip harici diske atmak istiyorum ama fotoğraflar zımbırtısını açıyor. nasıl yapabilirim ? :) direkt kopyala diyor ve pc hafızasına atıyor zaten 128 gb ake :D
slowmotion
03-11-2015, 19:28
6s kullanan varmı nasıldır şarjı hızı vs
Kardesim ben kullaniyorum 6s, sarji 5s e gore cok iyi. Pil tasarruf modunda harikalar yaratiyor bana gore. Hizida bayagi iyi ama karsilastirmak icin baska android cihazla denemedim. Mumkunse plus modelini al. Ben plus almadigima pismanim
aman dikkat 3g modülün öldü ölecek :) tecrübe ettim daha önce 5 6 defa garantisi devam ediyorsa mutlaka apple dan randevu alıp değişim yaptır cihazını yoksa kısa sürede elinde patlıyacaktır (mecazen)
dipnot : 3g kapatıp açma olayından sonra Aranıyor... diyerek kalıyorsa hemen ayarlardan girip IMEI no kontrol et %99.99 imei yi bulamayacaksın :heyoo:
imeide problem yok garanti devam etmiyor :/ bazı yerlerde çekiyor 3g galiba baz istasyonlarına yaklaştığımda olabilir..modül gidikse dışarda yaptırmaya kalksam ne kadara patlar
Arkadaşlar meraba iphone 5 ios 9.1 yüklü telefonum ara ara kendi kapanıyor reset yapmadan açılmıyor.cihaz 15.03.2015 tarihinde değişimden geldi.garanti süresi
doldu.sorun ne olabilir çözümü nedir? teşekkurler
Apple Store California da ekstra tax istiyo neden acaba? Her eyalet farklımıdır?
mannerboy
04-11-2015, 10:00
Kardesim ben kullaniyorum 6s, sarji 5s e gore cok iyi. Pil tasarruf modunda harikalar yaratiyor bana gore. Hizida bayagi iyi ama karsilastirmak icin baska android cihazla denemedim. Mumkunse plus modelini al. Ben plus almadigima pismanim
abi plus elime gelmez elim küçük birde 6 nın normali tam telefon yani pluslar büyük geliyor yazın elimde gezdiremem 6 dan belirgin farkları kamerasımı sadece işlem hızı faşan nasıl
slowmotion
04-11-2015, 12:15
abi plus elime gelmez elim küçük birde 6 nın normali tam telefon yani pluslar büyük geliyor yazın elimde gezdiremem 6 dan belirgin farkları kamerasımı sadece işlem hızı faşan nasıl
Kardesim 6 kullanmadim ama gece cekimi olsun selfie olsun gayet iyi. Hizida iyi kardesim. Dusunme al :)
Draniela
06-11-2015, 02:34
beyler çok acil yardım lazım telefon bir kaç gündür salak salak hareketler yapıyordu şimdi ekran kilitliyken bildirimleri falan açamadım aşağı doğru çekip ekranı kararttım karartma o karartma tepki yok :D 10 dk dır sövmedik tarafını bırakmadım ne yapmam lazım
Draniela
06-11-2015, 02:35
telefon ip6 resetledim bu defa geldi kendine :D neyse bu neyin işareti :D
evrendogu
06-11-2015, 06:44
Arkadaşlar meraba iphone 5 ios 9.1 yüklü telefonum ara ara kendi kapanıyor reset yapmadan açılmıyor.cihaz 15.03.2015 tarihinde değişimden geldi.garanti süresi
doldu.sorun ne olabilir çözümü nedir? teşekkurler
Yedeklerini al, temiz kurulum yap düzelir
6S'in şarjı 5S'in 3-4 saatte bittiği günlerden sonra ilaç gibi geldi. 1,5 aya yakın oldu daha 1 veya 2 kere gün içinde şarj ihtiyacım oldu, hele düşük pil moduna sokarsan 2 gün bile çıkaracak neredeyse, baya memnunum.
Apple Store California da ekstra tax istiyo neden acaba? Her eyalet farklımıdır?
Ekstra tax derken? Tüm ABD Apple Store'lardaki fiyatlar vergisizdir, Delaware eyaletinde bir tek vergi yok sanırım, onun dışında her eyalet farklı oranlarda vergi ekler. NY'ta 9-10% arası, NJ'de %8 mesela.
Tarık selam, tamamdır tam senin dedigin gibi oldu zaten. Normalmiş :)
emresener
06-11-2015, 11:17
6 İLE 6S Arasında pil farkı var. bu yuzden mıdır bilmem 6s in sarjı daha çabuk bitiyor gibi geldi bana.
hızı falan gayet iyi. fotograf içinde kamerların çekimi iyileşmiş gerçekten. ön kameranın flaşı güzel göz alıcı değil. memnun kalırsın 6s ten yani genel olarak.
5 ten sonra 6s e gecınce noldumu sasırdım baya hızlı ve kullanıslı geldı ve pıl butun gun sosyal medyada dolasma 3g acık olmasına ragmen gece eve gıttımde yuzde 20 lere dusuyor ip5 te 2 kere sarj edıyordum bu tarz kullanımda
not:İP5 siyah eski telefonum Satılıktır...(ust tus bozuk-on ve arka cam metal yuzeyde cızık yoktur-kenarlarında cızıkler mevcuttur) fıyat 675tl!!! dusunuyorum
iphone 5 ios 9 da şöyle bi sorunum var,
şarj %20 nin altına düşünce ne kadar gideceği belli olmuyor, bazen %1-2 lerde kapanıyor, bazen %12-13 lerde kapanıyor. ve şarja takıp açtığımda yüzdesi çok saçma çıkıyor mesela %12 de kapandı, kapanır kapanmaz şarja takıyorum, açılınca birden %20 falan göstermeye başlıyor.
bu neden olur? telefon çok yeni, 5-6 ay önce 900 küsur liraya apple storedan değişim cihazı aldım, pil ömrü bitmiş olamaz bu kadar kısa sürede
şarj %20 nin altına düşünce ne kadar gideceği belli olmuyor, bazen %1-2 lerde kapanıyor, bazen %12-13 lerde kapanıyor. ve şarja takıp açtığımda yüzdesi çok saçma çıkıyor mesela %12 de kapandı, kapanır kapanmaz şarja takıyorum, açılınca birden %20 falan göstermeye başlıyor.
bu neden olur? telefon çok yeni, 5-6 ay önce 900 küsur liraya apple storedan değişim cihazı aldım, pil ömrü bitmiş olamaz bu kadar kısa sürede
Apple a tekrar götürün değişim isteyin. Bence bataryada sorun var. Aynı problemi 2-3 aylık ip6 da da yaşayan biliyorum.
çok sık şarj edip yüzde oranı fazla iken koyuyorsan pili yemiş olabilirsin.
ama hep %10 ların altında yapıyorum dersen, apple a göstermende fayda var.
öff apple store çok meşakkatli iş, randevu al derdini anlat bilmem ne :)
yok şarj %5-6 lara düşmeden şarja takmıyorum, bu sayede bu problemi farkedebildim zaten. bitmeden takmam
Day Walker
06-11-2015, 12:34
Randevu sistemi değişmiş artık gündüz açıyorlarmış 11-12 gibi apple stora gittiğimde söylemişlerdi.
Yedeklerini al, temiz kurulum yap düzelir
çok teşekkur ederim
http://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-6-6s-kilif-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma-kapali-sgp11596-p-TELKILSGP11297
http://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-6-6s-kilif-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma-kapali-sgp11596-sgp11368-p-TELKILSGP11596
arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz. termoplastik nedir polikarbon nedir hangisi kauçuk dediğimiz malzeme hangisi lastik yumuşak malzeme diye sorayım. darbeyi çok önlemesine gerek yok ama ufak düşmelerde çizilmeyi engellesin yeter bana. burdan arkadaşlar dr ye bak demişti orada bunlarda yoktu hybrid ler vardı onlara bakabildim sadece onlarda çok kaba.
bunla şeffaf mı ? Ben mi yanlış gördüm ?
o tarz bir takacağına, hybrid armor falan var onlardan bakabilirsin.
O şeffaf olanlar çok ucuz gösteriyor, tavsiye etmem. En azından kıyu olanları var spigen' in onlara bak derim.
Bende Plus var - neo hybrid kullanıyorum oldukçada memnunum:)
Hoş, anahtarla ayna ceve atmaktan hafiften renk solması oldu ama normaldir - koruyor cidden..
dr de bakarken bir kaç kutuyu açıp denedim telefon gold olduğundan sıyah falan yakışmadı. ya gold rengini bulucam yada şeffaf alıcam mecbur. şuan dandik şeffaf var üzerinde lastik gibi olandan pek belli olmuyor zaten:)
neo hybrid kaba geldi bana dr de denediğimde. ses tuşu göçük kalmıyormuyo ?
neo hybrid kaba geldi bana dr de denediğimde. ses tuşu göçük kalmıyormuyo ?
Yok, kaba sıfır neredeyse. Boşluk yok, tuşa basınca direk etki gösteriyor.
Alışınca güzel geliyor :)
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen-SGP-iPhone-6-Case-Neo-Hybrid-Satin-Silver/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-6-Aksesuarlari/urunno=0000000613992
bunu dıyorsun dımı sen
selam,
instagram da fotoğraf birleştirip, arka fona müzik koymak istiyorum.
Tavsiye edeceğiniz program var mıdır ?
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen-SGP-iPhone-6-Case-Neo-Hybrid-Satin-Silver/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-6-Aksesuarlari/urunno=0000000613992
bunu dıyorsun dımı sen
Aynen öyle, ilk zamanlar kaba geliyor ama alışınca güzel. Slikon sade ince kablar var onlarada bakabilirsin
selam,
Yok mu bilen eden
emresener
09-11-2015, 09:37
Yok mu bilen eden ��
flipagram ne öyle bişey vardı belki yardımcı olur
yok ya onda yok onu denedim
Slayt tarzında fotoğraf değiştirip, arka fonda müzik çalsın istiyorum
selam,
Replay'i dene. Free haliyle güzel şeyler yapılıyor full sürümü verdiğin paraya (9.99$) değer kesinlikle.
Ipad Pro > Gümüş, altın ve uzay grisi renk seçeneğine sahip iPad Pro’nun 32 GB Wi-Fi modeli 2.999 TL’den ve 128 GB Wi-Fi + Cellular modeli 4.099 TL’den başlayan fiyatlara satışa sunuluyor. Apple Pencil 379 TL’den ve kömür grisi renk seçeneğiyle gelen Smart Keyboard 649 TL’den satışa sunuluyor.
http://www.hurriyet.com.tr/ipad-pronun-turkiye-fiyati-belli-oldu-40012135
youtube videolarından 15 saniyelik kesit alıp instagramda paylaşmak istiyorum.
Nasıl yaparım?
Nasıl yaparım?
bende yazdım da kimseden ses çıkmadı :) Flipagram da millet yapıyorda ben yapamadım :)
iPhone 6 Plus telefonum normal kullanırken kapanıyor açmaya çalıştığımda. Şarj bittiğini gösteriyor . Şarja takıyım hemen açılıyor şarjı %70 lerde gösteriyor. Biraz kullanıyorum yine aynı şekilde kapanıyor. Sorun ne olabilir acaba.
iPhone 6 Plus telefonum normal kullanırken kapanıyor açmaya çalıştığımda. Şarj bittiğini gösteriyor . Şarja takıyım hemen açılıyor şarjı %70 lerde gösteriyor. Biraz kullanıyorum yine aynı şekilde kapanıyor. Sorun ne olabilir acaba.
Bazen böyle sorunlar oluyor home + tuş kilidi düğmesine basılı tutup reset atmayı deneyin ?
bende yazdım da kimseden ses çıkmadı :) Flipagram da millet yapıyorda ben yapamadım :)
Yukarıda yazdım ben sana ayıp ediyosun :)
Fotoğrafları video şeklinde yapmak için "replay" i kullanabilirsiniz
Videoların istediğiniz yerini "CropVS" ile düzenleyebilirsiniz
Yukarıda yazdım ben sana ayıp ediyosun :)
Fotoğrafları video şeklinde yapmak için "replay" i kullanabilirsiniz
Videoların istediğiniz yerini "CropVS" ile düzenleyebilirsiniz
Kardeşim, çok özür dilerim gözden kaçırmışım :(
flipagram ' ı pazar yüklemiştim olmadı/yapamamıştım. Şimdi tekrar yükledim yapabildim :)
Dediğin programıda deneyeceğim, çok çok teşekkür ediyorum tekrar. :)
Nasıl yaparım?
CropVS ile yapabilirsin.
https://itunes.apple.com/us/app/crop-video-square-free-square/id720611039?mt=8
[QUOTE=diyadin;7974191]Bazen böyle sorunlar oluyor home + tuş kilidi düğmesine basılı tutup reset attım sıfırladım bide telefonu bakalım yapacak mı :/
CropVS ile yapabilirsin.
https://itunes.apple.com/us/app/crop-video-square-free-square/id720611039?mt=8
Teşekkür ederim indiriyorum
TElefondan ayarlardan sıfırladım ama yine fayda etmedi kapanıyor telefon
Güncelleme yaptın mı telefonu hiç?
2-3 gündür kullanıyorum telefonu arkadaşımdaydı.
Son sürüm güncel telefon
servise götür direk, beyni sulanmaya başlamış.
Son sürüm güncel telefon
Şarj mekanizmasını kontrol eden çip gitmiş olabilir. Dediklerin bunu gösteriyor. Orjinal şarj aleti kullanmama bu soruna yol açar.
Şarj mekanizmasını kontrol eden çip gitmiş olabilir. Dediklerin bunu gösteriyor. Orjinal şarj aleti kullanmama bu soruna yol açar.
Orjinal kablo kullanıyorum aslında en azından ben öyle biliyorum ama bişeylerin gittiği kesin.
Yüzeysel vuruklar var telefonda ama uzun süre oldu onlar olalı.
Randevu alabilirsek götürsem servis'e sıkıntı çıkartmaya çalışırlar mı acaba ?
Birde randevu nasıl alıcam
servise götür direk, beyni sulanmaya başlamış.
Aynen onu gösteriyor bu gidişle :/
Bilgisayardan tekrar yazılım atsam bi fark olmaz sanırım..
Birden kapanıyor. Şiimdi şarja taktım yarım saattir bakalım %70 ti taktığımda % 80 lerde çıkartıcam bakalım %70 lerde mi kapanıcak yoksa daha önce mi blkide bataryayı dolu gösteriyor olabilir sanki
benim iphone5 de aynısı olmuştu akasya apple bataryayı değişti o zaman değiştirme kapsamından
emresener
10-11-2015, 16:07
Son sürüm güncel telefon
gel sana tertemiz 6s vereyim 64lük :D
gel sana tertemiz 6s vereyim 64lük :D
Yavaş yavaş abi kalın gelir o bize.
Bu akşam yine yaptı bu seferkananırken dikkat ettim %1 gösteriyo şarjı kapanıyo. Şarja takıyom açılıyo%68 ....
Yazılımsal olma şansı nedir acaba :/
Draniela
11-11-2015, 20:16
El Capitan'ı yüklesem mi? Şeytan dürtüyor :D
earpods yerine iphone uyumlu kullandığınız başka kulaklık varmı
volkan_gs
12-11-2015, 19:01
earpods yerine iphone uyumlu kullandığınız başka kulaklık varmı
Ben Sennheiser-MM-70i kullanıyorum çok başarılı hem müzik kalitesi hem mikrofon algılaması falan orjinalden üstün
Draniela
12-11-2015, 22:18
El Capitan yükle diyen şeytana kafam girsin.
Neighs download yaparken sonlara doğru mac i kapatmak zorunda kaldım daha sonra bug oldu ne yüklüyor ne iptal ediliyor. Format attım şimdi formattan sonra launchpadteki programlar az gibi geldi mesela imovie falan yok neden öyle oldu anlamadım ben bunu aldığımda iphoto falan hepsi yüklüydü. hatta şu an iphoto appstore da bile yok.
Yanlış mı yaptım acaba bu işin doğrusu nasıl oluyor ?
bu sıra, wi-fi açıkken sürekli bir bağlanma isteği oluyor telefonda. Bağlanabilecek ağları soruyor, iptal deyip kapatıyorum ama ısrarla tekrar açılıyor. Ben istemediğim sürece bağlanmama seçeneği var mı ? WI-FI deki bağlanırken sor olayı bu işe mi yarıyor ?
Day Walker
13-11-2015, 07:20
bu sıra, wi-fi açıkken sürekli bir bağlanma isteği oluyor telefonda. Bağlanabilecek ağları soruyor, iptal deyip kapatıyorum ama ısrarla tekrar açılıyor. Ben istemediğim sürece bağlanmama seçeneği var mı ? WI-FI deki bağlanırken sor olayı bu işe mi yarıyor ?
wifi kapa gitsin. :)
Benim eski telde oluyordu. Çok fazla kayıtlı wifi modem şifresi olunca yaptığını düşünüyorum. Bağlanmak istediğiniz modemi unut yapın tekrar şifre girerek deneyin benimki bu şekilde düzelmişti.
Benim eski telde oluyordu. Çok fazla kayıtlı wifi modem şifresi olunca yaptığını düşünüyorum. Bağlanmak istediğiniz modemi unut yapın tekrar şifre girerek deneyin benimki bu şekilde düzelmişti.
Ben yanlış anlamışım soruyu şimdi farkettim :D
Ben Sennheiser-MM-70i kullanıyorum çok başarılı hem müzik kalitesi hem mikrofon algılaması falan orjinalden üstün
tuş kontrolleride earpods gibi çalışıyormu? dr de 250 gittigidiyorda 150 ye var hepsi buradada 190 :)
6S inde pilide çabuk gidiyo, daha sabah 9da şarjdan aldım 11:20 geçiyo saat ve 10dk toplam konuşma ve 4normal mesaj, 5 6dk max instagram ve 3 4snap izleyince %86 şuan şarj :)
emresener
13-11-2015, 10:21
6S inde pilide çabuk gidiyo, daha sabah 9da şarjdan aldım 11:20 geçiyo saat ve 10dk toplam konuşma ve 4normal mesaj, 5 6dk max instagram ve 3 4snap izleyince %86 şuan şarj :)
iphone 6s in pili iphone 6ya göre 200mah daha düşük ve bu hakkaten fark ediyor :(
var abi, wifiye gir - ağlara katılmadan önce sor ' kapat.
Çok ama çok kötü, daha ilk gününden bu imajı vermesi düşündürdü. Samsung deniycem bundan sonra kesinlikle.
Çok ama çok kötü, daha ilk gününden bu imajı vermesi düşündürdü. Samsung deniycem bundan sonra kesinlikle.
pil tasarrufu açık olduğu halde mi öyle ?
1-2 hafta kullanınca pil süresi biraz daha otruru sanırım :) ben 6 ile rahat 1 günü geçiriyorum, aşağı yukarı gün boyu sizin anlattığınız işlemleri yapıyorum bolca da whatsapp var.
Pil tasarufu açık degil belli pil yüzdesi sonrası acarim tabiki.
Birde bişiy sorucam arkadaşlar, eski telefonum (ip5) içinde başka hat takılı ama yeni telefondan cagrı gelince oda aynı isimli kişi tarafından çalıyor. Bu neden olabilir? Hatlar farklı ama aramada ikiside çalıyor :)
Pil tasarufu açık degil belli pil yüzdesi sonrası acarim tabiki.
Birde bişiy sorucam arkadaşlar, eski telefonum (ip5) içinde başka hat takılı ama yeni telefondan cagrı gelince oda aynı isimli kişi tarafından çalıyor. Bu neden olabilir? Hatlar farklı ama aramada ikiside çalıyor :)
icloud ayarlarınla alakalı :) aynı wifi ağına bağlı olursan 2 side çalar diğerinde hat olmasa bile. hatta aynı hesap ve ağda olan ipad ve mac de çalar :) ayarlardan kapatabilirsin
nereden kapanıyo peki? :)
volkan_gs
13-11-2015, 11:48
tuş kontrolleride earpods gibi çalışıyormu? dr de 250 gittigidiyorda 150 ye var hepsi buradada 190 :)
Evet aynı mantıkla çalışıyor ses açma-kapama, arama cevaplama, çift tıklayınca sonraki şarkıya atlama vs. Ben mediamarkt internet sitesinden 190 civarına almıştım.
PiscocuK
13-11-2015, 12:44
selamlar
iosa yeni geçtim iphone6 plus kullanıyorum.daha önce note3 vardı arama öncesi tuş takıımına gelince harf arıyorum ece için 323 yapınca ece ile ilgili kişiler yada numarasında 323 geçen kişler geliyordu..bir nevi kısa yol gibi...iosta bu durum yokmu her seferinde kişilerden isim bulmak zor geldi
selamlar
iosa yeni geçtim iphone6 plus kullanıyorum.daha önce note3 vardı arama öncesi tuş takıımına gelince harf arıyorum ece için 323 yapınca ece ile ilgili kişiler yada numarasında 323 geçen kişler geliyordu..bir nevi kısa yol gibi...iosta bu durum yokmu her seferinde kişilerden isim bulmak zor geldi
Abi maalsef bende androidden ios geçince cok sinir olmustum :)
iosta şöyle bir güzellik var siriye ece ara diyorsun
bu arada ece ismini örnek verdiğin için söyledim oda direk arıyor birnevi daha kısa :)
metin_1989
13-11-2015, 15:16
birde şu fotoları nasıl ayarlıyorsunuz arkadaslar ya albumde yapsam ana fotoyu kendı dosyasında da saklıyor biz her kopyaladıgımızda yer azalıyor bu seferde bunun biy çözümü yokmu yada siz nasıl kullanıyorsunuz ilk defa iphone kullanıyorum :)
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-earpods-orjinal-kulaklik-kumandali-193617527
gerçekten orijinalmidir bunlar
http://www.apple.com/tr/shop/product/MD827TU/A/uzaktan-kumandal%C4%B1-ve-mikrofonlu-apple-earpods-kulakl%C4%B1k
orijinal istiyorsan bundan şaşmayacaksın alırken.
ben özellikle appshop ta satılan bikaç ürünü yurtdışı sitelerden araştırdım farklı marka olanları, aynı fiyata geliyor döviz kuru ile apple shop ta satılanlarla. O kulaklıkların çakma olması muhtemel.
http://www.hepsiburada.com/apple-earpods-iphone-ipad-ipod-mikrofonlu-kulaklik-md827tu-a-p-TELKULAPPLIP5?wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CPzLquOHjskCFQQTwwod9_QHTQ
http://www.teknosa.com/urunler/110261665/apple-md827tua-earpod-mikrofonlu-kulaklik?gclid=CI6phOWHjskCFQjgGwodEqMALw
buralarda birazcık daha uygunda. %100 orjial diyince merak ettim. elde kalan stoklardan falan olurmu acaba diye. bu orjinal değilse arkadaşın tavsiye ettiği sennheiserden alırım sanırım.
bu arada iphone ile android cihaz arasında mirorlink kullanılabiliyormu?
6s pili çok iğrenç arkadaşlar haberiniz olsun :) 2 günlük tel ayarları kısılmasına rağmen çatır çatır pil yiyo, 6dan daha küçük pil mah kapasitesi varmış galiba ama bukadarmı etkili olur bilemedim?
Kimisi pil daha oturmamıştır diyo ama böyle bişiy olucagını sanmıyorum 😁
Emrecan-R
14-11-2015, 20:19
Iphone 5 var sarj tutmuyor 30dakikada bitiyor cozumu nedir?
İphone 6 plus ım kapanmaya devam ediyor %70 lerde fulleyince. Garantili ürün nasıl randevu alıcam garantiye yollıyayım bulamadım tam olarak yardımcı olursanız sevinirim powerbankla gezer oldum 😩
arkadaşlar dün gg den bi kulaklık aldım 50 tl ye adam ısrarla orijinal dedi. orijinal olayını biraz araştırdım ama sizden ricam kulaklığınızın ayrıntı kısımlarını bana foto atabilirmisiniz daha iyi karşılaştırma yapmış olayım. ona göre ürünü iade edeceğim
arkadaşlar dün gg den bi kulaklık aldım 50 tl ye adam ısrarla orijinal dedi. orijinal olayını biraz araştırdım ama sizden ricam kulaklığınızın ayrıntı kısımlarını bana foto atabilirmisiniz daha iyi karşılaştırma yapmış olayım. ona göre ürünü iade edeceğim
Miktofon ve jack arasında "designed by apple in california assembled in china xxxxxxxx" yazar. Yazı sonuçta taklit edilmiş olabilir.
Kalan ayrıntıları kulaklığı sökmeden anlayamzsn.
Sökünce sahte çıksa bile iade ederim affetmem :)
Arkadaslae telefonla konusurken hucresel net tamamen kapaniyor. Halbuki 3g secili. Vodafone kullaniyorum htc var iken konusma sirasinda edgeye geciyordu sebeke dandikliginden. Ama simdi hepten net kapaniyor telefonla konusurken. Ayari falanmi var acaba
Arkadaslae telefonla konusurken hucresel net tamamen kapaniyor. Halbuki 3g secili. Vodafone kullaniyorum htc var iken konusma sirasinda edgeye geciyordu sebeke dandikliginden. Ama simdi hepten net kapaniyor telefonla konusurken. Ayari falanmi var acaba
Vodafone kullanıyorum telefonun iyi çekmediği yerlerde arama esnasında net kapanıyor.3g tam çeken bir yerde görüşme yaparsam,görüşme esnasında nete girebiliyorum.
yanlış bilgilendirmek istemem ama - data ile ses aynı anda çalışmayabiliyor.
operatörünüz ile görüşebilirsiniz belki de kart desteklemiyordur..
Ama benim bildiğim ( yanlış bilme ihtimalim var ) ses ve data aynı anda çalışmıyor dediğim gibi..
hddsheriff
19-11-2015, 21:23
Iphone 5 var sarj tutmuyor 30dakikada bitiyor cozumu nedir?
Pil değişimi gerekiyor
Valla dedigim gibi htc var iken yavasta olsa nete giriyordu. Dun evde sabit iken bi baktim net komple yok. Telefondami ayar var acaba diye dusundum. Baska yerdede dikkat etmemistim belki o anlik olmus olabilir. Ama turkcel catir catir netede giriyordu orasi ayri vodafonda bu alt yapi yok malesef varda yavas:)
PiscocuK
20-11-2015, 08:06
uyarı ledi olmamas ıda kötüymüş :D
ekranı açmadan geleni gideni göremiyoruz
evrendogu
20-11-2015, 08:10
Abi maalsef bende androidden ios geçince cok sinir olmustum :)
iosta şöyle bir güzellik var siriye ece ara diyorsun
bu arada ece ismini örnek verdiğin için söyledim oda direk arıyor birnevi daha kısa :)
ios ta da var bu özellik. yazdığın şey neyin içinde geçiyorsa getirir. sıkça kullandığım bir özelliktir ama siri de güzel :)
PiscocuK
20-11-2015, 08:17
ben siriyle henüz tanışmadım :)
salih_560
22-11-2015, 01:23
merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum sizlere iphone cihaz satın aldık diyelim ikinci el 3 kere mi icloud hesabı ile açabiliyoruz cihazı yoksa sınırsız mı oluyor bu konuda bilgim yok sizlere danışmak istedim bilgisi olan bilgi verebilir mi acaba ...
turbo&quattro
22-11-2015, 01:37
Benimde oyle . Konusurken net kullanilamiyor. Ayarlari oldugunu ilk kez duydum varsa oyle birsey cok guzel olur.
SerkanYazgan.
22-11-2015, 14:56
merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum sizlere iphone cihaz satın aldık diyelim ikinci el 3 kere mi icloud hesabı ile açabiliyoruz cihazı yoksa sınırsız mı oluyor bu konuda bilgim yok sizlere danışmak istedim bilgisi olan bilgi verebilir mi acaba ...
Evet öyle birşey var, icloud hesabına girip cihazın silinmesi gerekiyor. Tabi googledan bakarsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Sayı 3 ya da 5 tir.
Anadolu yakasında Iphone tamırı yapan fiyatı makul tavsiye edilen bir servis varmıdır?
Üst tuş çalışmıyor ve şarj soketinde problem var.
bu işlemleri kaç tl yaparlar ayak üstü öpmesinler :)
Anadolu yakasında Iphone tamırı yapan fiyatı makul tavsiye edilen bir servis varmıdır?
edit
cihaz ıphone5
yer bilmiyorum fakat soket geçen yıl 120-150 tl civarına değişiyordu.. tahmini 200 e falan hallolur diye düşünüyorum
İphone 6 Plus ı kapanıyor diye garantiye gönderdim ama kenalarda vuruklardan dolayı garanti dışı kalır onarılmaz dedi marmaraparktaki yetkili ? Bu durumda kaderime mi küsücem bi yolu yokmudur. Titreşim çalışmıyor ve %70 e gelince telefon kapanıyordu :/
Garanti dışı kalırsa orda mı yaptırayım yoksa dışarda sağlam biyer varmıdır yaptırmaya ? :/
Zorlu dan randevunalmaya bak
Ya da Genpaya götür Etiler
Ama, zorlu daha mantıklı olur açıkçası. Direk değişebilir bile..
5s'te batarya değişimi ne kadara yapılıyor yaklaşık? bir de randımanlı oluyor mu?
PiscocuK
04-12-2015, 15:35
iosa yeni geçtim
mail atarken ek koyamıyorum.mail yazdığım yere basılı tutup yapıştır-resim video ekle- vsvs yerine tıkladığımda ek ; yazı yazdığım yerde gidiyor ekstra bir ek olarak gönderemiyorum
ayrıca bana gelen ekli mailleri ilet dediğimde ekler gidiyor ve ekleyemiyorum.bu özellik iphone 6 da yokmu benmi beceremedim :)
yoksa satılık 6+ var :D
iosa yeni geçtim
mail atarken ek koyamıyorum.mail yazdığım yere basılı tutup yapıştır-resim video ekle- vsvs yerine tıkladığımda ek ; yazı yazdığım yerde gidiyor ekstra bir ek olarak gönderemiyorum
ayrıca bana gelen ekli mailleri ilet dediğimde ekler gidiyor ve ekleyemiyorum.bu özellik iphone 6 da yokmu benmi beceremedim :)
yoksa satılık 6+ var :D
resimle örnek vereyim göndereceğin resme gel sol alttaki seçme tuşuna bas , sonraki de, e postala dersen resmi yeni mail gönderine ekler.
mail ilettiğinde sorar dahil et ve ya dahil etme diye.
dahil et demelisin.
ayrıca yeni mail yazarken. basılı tutar isen yapıştırın yanındaki oka bas menüden fotoğraf yada video ekle gelir.
PiscocuK
04-12-2015, 16:00
resimle örnek vereyim göndereceğin resme gel sol alttaki seçme tuşuna bas , sonraki de, e postala dersen resmi yeni mail gönderine ekler.
kendi kendime mailler attım şimdi
ben gönderirken mailin içinde gidiyor gibiydi ama pcden gelen maili kontrol ettiğimde ekleri mailin içinde değil ayrı olarak görebiliyorum
sevindim böyle olmasına
PiscocuK
04-12-2015, 16:00
mail ilettiğinde sorar dahil et ve ya dahil etme diye.
dahil et demelisin.
ayrıca yeni mail yazarken. basılı tutar isen yapıştırın yanındaki oka bas menüden fotoğraf yada video ekle gelir.
beğen tuşu bulamadım denedim şimdi kendime mailler atıyorum oldu sanırım
teşekkürler
Jön Türk
06-12-2015, 12:43
İphone ile whatsapp üzerinden ses olarak müzik yollamak istiyorum hangi programı kullanabilirim ? Youtube'dan müziği bulup çevirmeli falan :D
CasabLanca
06-12-2015, 21:49
videoya müzik ekleyebileceğimiz program önerisi olan var mı? tercihim videonun orasına burasına logo koymayanlardan :D
titanium
06-12-2015, 22:28
ios 9 da üstteki bildirimlerin silmeye rağmen gitmemesi, kapatıp açınca gitmesi sorunun yaşayan var mı?
Draniela
07-12-2015, 21:24
Hala sıkıntımı çözemedim!
iphonedan macbook a fotoğrafları atıyorum içe aktar diyerek. Şimdi burası gayet normal ama 128 gb olduğu için fotoğraflarla doldurmak istemiyorum.
1 TB lık harici var fotoğraflar bölümünden giriyorum hepsini seçip kopyalıyorum diğer tarafa ve atıyorum 3 gblık fotoğraf listesi oluyor 250 mb :D
İnternette arattım bulamadım gitti
Draniela
07-12-2015, 21:27
Bu arada el capitan yükledim en ufak bir problemim olmadı.
Draniela
07-12-2015, 21:40
Hala sıkıntımı çözemedim!
iphonedan macbook a fotoğrafları atıyorum içe aktar diyerek. Şimdi burası gayet normal ama 128 gb olduğu için fotoğraflarla doldurmak istemiyorum.
1 TB lık harici var fotoğraflar bölümünden giriyorum hepsini seçip kopyalıyorum diğer tarafa ve atıyorum 3 gblık fotoğraf listesi oluyor 250 mb :D
İnternette arattım bulamadım gitti
Kendimi çok garip hissettim :D
Onca yerden denedim olmadı direkt tutup çekince oldu ya hayret ettim :D
hondafit
08-12-2015, 08:30
şarj soketinde kolay kolay problem yaşanmaz.Muhtemelen pislik girmiştir bir iğne yardımıyla pislikleri çıkartın pupa'da çalışırken çok karşılaşıyordum
Ios 9.2 ile ios 9 sorunlari halloldumu acaba8 dengecis yapayimmi artik
Ios 9.2 ile ios 9 sorunlari halloldumu acaba8 dengecis yapayimmi artik
bence yapma 5s kullanıyorum telefon yavasladı gıttı
Kesinlike ikinci kullandıgım cihaz 5 ve ios9 pişman ettirdi :)
Yalniz bndeki 6
5 biraz daha yavas kalabilir
Day Walker
11-12-2015, 18:33
Altı plusa kurdum sorun yok devam :)
Bilgisayardaki klasörleri iphone'a aktabilme olanağı sağlayan bir program mevcut mu? O programa girdiğimizde aynı pcdeki gibi klasörlenmiş şekilde dosyalarımızı görebilme şansımız var mı ?
ygtkrmdnz
11-12-2015, 21:23
5s e kurdum hiz ayni pek fark yok yukleyin gitsin
6 da 9.2 pek değişiklik hissettirmedi bana.
Bilgisayardaki klasörleri iphone'a aktabilme olanağı sağlayan bir program mevcut mu? O programa girdiğimizde aynı pcdeki gibi klasörlenmiş şekilde dosyalarımızı görebilme şansımız var mı ?
Kendim sordum kendim cevaplıyım.Belki birinin işine yarar.
Winzip kuruyoruz. İtunes üzerinden klasörleri winzipe atıyoruz. Aynı bilgisayardaki gibi klasörlenmiş şekilde gözüküyor dosyalarınız.
5s kullanıyorum 9.2 de bi fark olmadı
mert_can 41
12-12-2015, 11:50
Şu mesaj yazarken üste kutularda hatırlatmasını nasıl kapatabiliriz deli ediyo beni yanlış yazıyorum onun yüzünden
Şu mesaj yazarken üste kutularda hatırlatmasını nasıl kapatabiliriz deli ediyo beni yanlış yazıyorum onun yüzünden
tahminden bahsediyorsun sanırım ? tam üstünden tutup, aşağıya çek kapanıyor.
mert_can 41
12-12-2015, 17:48
tahminden bahsediyorsun sanırım ? tam üstünden tutup, aşağıya çek kapanıyor.
Çok teşekkür ederim abi ayarlardan kapatmayı arıyodum çok basitmiş meğer :D
Telefonu güncelleyince (5s) video izlerken ekran kararıp daha sonra kitleniyor. Daha önce böyle birşey olmuyordu. Bunu nasıl önlerim ?
İpad Air ekranı ne kadara tamir edilir? Bilgisi olan var mı?
Draniela
15-12-2015, 00:01
El Capitan'a güncelleme geldi duyurulur. Yükledim, bazı problemleri iyileştirmişler.
İPhone 6 cihazımda şarz %25 in altında ani kapanmalar meydana geliyor.15-20 dakika sonra açıldığında işe dakikalar içersinde %10 - %8 civarına düşüyor ve tekrar kapanıyor.Aramızda bu problemi yaşayan var mı?
İPhone 6 cihazımda şarz %25 in altında ani kapanmalar meydana geliyor.15-20 dakika sonra açıldığında işe dakikalar içersinde %10 - %8 civarına düşüyor ve tekrar kapanıyor.Aramızda bu problemi yaşayan var mı?
Servise birakin bence batarya problemin var
Draniela
22-12-2015, 09:01
%5 ten sonra direkt kapanıyor bir kaç gündür olmaya başladı. Zaten ölü pixel de var.
Aslında yedek bir telefonum olsa garantiye bırakacağım ama yedek telefon yok. Var ama sadece aramaya yarıyor.
1 haftada geleceğini bilsem hiç düşünmem garantiye gönderirim.
slowmotion
22-12-2015, 21:31
Telefonum 6s, ios 9.1 yuklu. Program arattirmak icin apple store girdim bos sayfa cikiyor. Keşfet vs de boş. Bir tek güncellemeler kismi gorunuyor. 2g-3g wifi sorun ayni. Kapatip actim hard reset attim sorun ayni. Baska apple store kullanici adi girdim yine ayni. Nette bu sorun yok. Varmi yardim edecek pm ile?
beyler 26-27 aralıkta bımekste ıphone 5s 999tl den satılacak duyrulur almak ısteyen olursa dıye yazayım dedım sınırlı sayıda stok mevcut
slowmotion
22-12-2015, 22:05
beyler 26-27 aralıkta bımekste ıphone 5s 999tl den satılacak duyrulur almak ısteyen olursa dıye yazayım dedım sınırlı sayıda stok mevcut
Ayirtabiliyormuyuz? Yada internet satisindanmi alabiliyoruz?
Birde yenilenmis cihazmi yoksa gercek fabrika sifirimi?
Ayirtabiliyormuyuz? Yada internet satisindanmi alabiliyoruz?
Birde yenilenmis cihazmi yoksa gercek fabrika sifirimi?
fabrıka cıhaz dıye duydum ayırma yok ınt degıl sadece magazalara gelecek ank ıcın 250 adet dıye duydum.tanıdık olan varsa orda calısan ayırır.
G.S.İ_07
23-12-2015, 00:56
Beyler bu 6s ve 6s+ la gelen hareketli resim formatı (Live Photos )dosyasını “*.mov” formatı,en eski olarak 5s destekliyor mu acaba?Android de en az s6 destekliyormuş dedi arkadaş.Yani “*.mov” uzantılı dosya yı ,gif e çevirip başka bir cihaza yükleyerek değil yani.Ya da sadece s lere özgü bir uzantı mı bu?
Selam
Babama ipad alıcam doğum günü hediyesi olarak bütçem öyle çok uçuk değil anne ile ortak alıcaz işte facebook twitter iddaa filan takılmak için.Sizce ne almalayım önerileriniz nelerdir biraz teknoloji özürlüyüm ona göre açıklama yaparsanız sevinirim :D bütçemiz 1.500 filan
Teşekkürler
ipad air 2 alabilirsin 1500 e en son çıkan ipad air 2 zaten ipad pro da var o biraz daha buyuk 2 katıda pahalı
yilmazcatalbas
23-12-2015, 08:42
Sitede herhangi bir şey yok nereden öğrendiniz
Cihaz 6 plus , ios 9.2 yi yükledikten sonra şarj daha hızlı gitmeye başladı yada yüklediğim bir uygulamamı sömürüyor anlayamadım başına gelen varmı başka 9.2 sonrası ?
4s ime malesef 9.2 yükledim kendi kendine kapanmaya başladı çözümü yeni sürüm gelene kadar olamaz dımı?
ekran kilidi bölümüne girdiğimde pasif gözüküyor, değiştirme yapamıyorum.
çözümünü bilen var mıdır ? pil tasarrufundann dır diye düşündüm ama öyle de değil.
ekran kilidine girince, pasif durumda..
Arkadaşlar telefon ekranı küçük geldiği için internete girmek sosyal medya ve youtube için ipad arıyorum sadece evde duracak wifi ile kullanacağım bu ihtiyaçlarıma yetecek cihazını satmak isteyen varsa talibim :D
5s kullanıyorum 9.2 de bi fark olmadı
fark oldu şarjım daha az gidiyor :(
battalgazi
24-12-2015, 20:48
dün 5s şebeke hatası verdi bir türlü sebekeyi görmedi sol üstte aranıyor yazıyor başka birşey yok cihaz sıfırladım ağı sıfırladım bir türlü düzelmedi,bugün tamirciye gittim ağı sıfırladı vifi açtı telefonu kapatıp açtı düzeldi iki günde 10 tane apple aynı sorunla gelmiş başınıza gelirse dediğim şekilde yapınca düzeliyor bilginize
ekran kilidi bölümüne girdiğimde pasif gözüküyor, değiştirme yapamıyorum.
çözümünü bilen var mıdır ? pil tasarrufundann dır diye düşündüm ama öyle de değil.
ekran kilidine girince, pasif durumda..
neden olur bilen var mı ?
ONURRBAKI
26-12-2015, 09:15
5s için internetsiz müzik indirebileceğim bi program varmı siz hangi programları kullanıyorsunuz?
metin_1989
26-12-2015, 09:45
5s için internetsiz müzik indirebileceğim bi program varmı siz hangi programları kullanıyorsunuz?
internetsiz müzik indirme programı icatmı edilmis? nasıl cekıyr gpslemi :D
metin_1989
26-12-2015, 09:46
Cihaz 6 plus , ios 9.2 yi yükledikten sonra şarj daha hızlı gitmeye başladı yada yüklediğim bir uygulamamı sömürüyor anlayamadım başına gelen varmı başka 9.2 sonrası ?
bende de 6s var evet saraj daha hızlı gidiyor.
ıphone6s güncel müzik indirip(download) edip dinleyebileceğim program varmıdır
Musify. 10krtr
iphone yeni kaydettiğim numaraları tekrar kaydettiğim halde siliyor. ios un son sürümünü kullanıyorum neden olabilir sizce var mı başına gelen?
telefona muzık ındırıp dınlemek ıcın musıfy kullanıyorum tavsıye ederım
Greentiger01
27-12-2015, 17:42
iphone 6s plus telefonumum kulakgindan ses gelmiyor hoparloru actigimda ses geliyor servise yolladigim zaman degisim mi olur yoksa tamirat mi olur 2 aylik telefonun tamirat gormesini istemiyorum daha once boyle bir sorun yasayan oldumu acaba arkadaslar
muhtemelen değişim olur, özellikle appstore a giderse kesin diyebilirim değişime hatta.
onursumer
27-12-2015, 17:47
tamirle uğraşmıyorlar swap yaparlar
Day Walker
28-12-2015, 07:34
iphone 6s plus telefonumum kulakgindan ses gelmiyor hoparloru actigimda ses geliyor servise yolladigim zaman degisim mi olur yoksa tamirat mi olur 2 aylik telefonun tamirat gormesini istemiyorum daha once boyle bir sorun yasayan oldumu acaba arkadaslar
bende aynı sorun vardı randevu alıp gittim 10 dk. da yeni cihaz verdiler. Senin ki de değişecektir.
ONURRBAKI
28-12-2015, 12:03
Dumanla indiricez 😄😄
İndirdikten sonra yolda dinlerken internete ihtiyacı olmayan yahu 😄
İpad 4 64 gb Wifi + 3g özellikli siyah renk ipadimi satıyorum ilgilenen olursa pm atabilir.
Dumanla indiricez
İndirdikten sonra yolda dinlerken internete ihtiyacı olmayan yahu
Musify, dumanla indir :)
Yolda uçuş modunda dinle.
Spotify candır ilk 3 ay 0.99 du galiba yeni üyelere. Buradan kullanan çok kişi vardır. Offline a çekip rahatlıkla dinlersin kafa rahat :)
Greentiger01
28-12-2015, 21:35
Telefonun kendiliğinden sesi geldi ayarlardan olmadıgı kesin birdaha yaparsa götüreyim
Selam,
i6 larda ya da genel olarak , wifi sorunu yaşayan var mı ?
hücresel verinizi kapattığınızda wifi ye bağlanma sorunu yaşıyor musunuz/yaşadınız mı ?
şuan hücresel veriyi kapatıyorum, wifi ye bağlanmıyor mesela şirketin.
Bunu samsung telefonda yaptığımızda herhangi bir sorun yaşanmıyor.. Telefondan mı kaynaklanıyor, wifi den mi sizce?
PiscocuK
30-12-2015, 10:53
Selam,
i6 larda ya da genel olarak , wifi sorunu yaşayan var mı ?
hücresel verinizi kapattığınızda wifi ye bağlanma sorunu yaşıyor musunuz/yaşadınız mı ?
şuan hücresel veriyi kapatıyorum, wifi ye bağlanmıyor mesela şirketin.
Bunu samsung telefonda yaptığımızda herhangi bir sorun yaşanmıyor.. Telefondan mı kaynaklanıyor, wifi den mi sizce?
ben şimdi denedim bir sorun olmadı klasik olacak ama tlf kapatıp açın isterseniz :)
bende başka birşey sormak istiyorum..misal youtube açık müzik dinliyorum onu aşağı alıp whatsapp açamazmıyım? Fantezimi oldu acaba bu sorduğum? note kullanırken ekranı ikiye bölüyorduk oluyordu
ben şimdi denedim bir sorun olmadı klasik olacak ama tlf kapatıp açın isterseniz :)
bende başka birşey sormak istiyorum..misal youtube açık müzik dinliyorum onu aşağı alıp whatsapp açamazmıyım? Fantezimi oldu acaba bu sorduğum? note kullanırken ekranı ikiye bölüyorduk oluyordu
ekranı bölme olayı yok diye biliyorum abi mlsf :/
onu sadece, televizyona bağladığında yapabiliyorsun ..
mesela, youtube dan video açtın telefonundan - telefondan başka bir şey yaparken videoyu izleyebiliyorsun
dediğin gibi, ekranı 2 ye bölmek yok :/
Kendimize ait hostingimizde tanımlı e-posta adresimiz var. Mailler telefona otomatik olarak düşmüyor, sürekli el ile güncellemek gerekiyor. Hotmail vs. kurunca her şey normal çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mıdır?
GuneyOnur
05-01-2016, 09:53
Kız arkadaşımın 4S'inde geçen ekran titreme olmuş bayağı 4-5 kere restore attırıp sabaha kadar şarj ettirdim düzeldi.Acaba Apple Store'dan randevu alsa sıfır değişim yaparlar mı ?
Kendimize ait hostingimizde tanımlı e-posta adresimiz var. Mailler telefona otomatik olarak düşmüyor, sürekli el ile güncellemek gerekiyor. Hotmail vs. kurunca her şey normal çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mıdır?
iphone'da mail ayarlarında otomatik güncelle vs. gibi bir seçenek var. Hotmail'de default şu kadar dakikada bir güncele derken sizin sunucu için kapalı olabilir. Bir kontrol etmende fayda var
iphone'da mail ayarlarında otomatik güncelle vs. gibi bir seçenek var. Hotmail'de default şu kadar dakikada bir güncele derken sizin sunucu için kapalı olabilir. Bir kontrol etmende fayda var
Yeni verileri al > Anında ilet şeklinde seçili ama yine de olmuyor, anlamadım :confused:
Spotify candır ilk 3 ay 0.99 du galiba yeni üyelere. Buradan kullanan çok kişi vardır. Offline a çekip rahatlıkla dinlersin kafa rahat :)
2015 ' in en güzel app si tartışmasız ve verilen para çok cüzi..
Yeni verileri al > Anında ilet şeklinde seçili ama yine de olmuyor, anlamadım :confused:
Benim bilgi bu kadar :)
9.2 jailbreak cıkıyor pangu ekıbı yogun calısıyor bılgınıze:)
Kendi hostingindeki mailler normal web arayüzünden atar atmaz gözüküyor mu ?
9.2 jailbreak cıkıyor pangu ekıbı yogun calısıyor bılgınıze:)
Bi çıkaramadılar yav..
slowmotion
05-01-2016, 23:52
Spotfy ucuza nasil aliriz ios da? Kampanya falan varmi
O işi nettube uygulaması yapıyor.
Kendi hostingindeki mailler normal web arayüzünden atar atmaz gözüküyor mu ?
Web arayüzünde herhangi bir problem yok olması gerektiği gibi çalışıyor, ama telefonda manuel yenileme yapmadıkça görünmüyor.
Spotfy ucuza nasil aliriz ios da? Kampanya falan varmi
https://www.spotify.com/tr/
en ucuzu bu =) 1 senedir kullanıyorum, en ufak bir sıkıntı yaşamadım..
atakan67
06-01-2016, 17:32
Telefondan icloud yedeklemesi yapabilen var mı 2-3 gündür yedekleme yapmıyor yedekle diyorum kalan süre hesaplanıyor diyor sonra tekrar yedekleme ekranına atıyor aynı şekilde whatsapp yedekleme 91 oluyor orda kalıyor icloudda yeterli alan mevcut
golfcu0101
06-01-2016, 20:59
Klavye benim hızıma yetişmiyor çok yavaş geliyor arkadan kasılıyor kısaca nedendir iphone 6 64 lük
KGüneyli
06-01-2016, 21:03
Yedeklemeyi bende yapamıyorum. bu aksam ne olur ne olmaz diye, Bilgisayara yedekledim
yedekleme yapamayan arkadaslar dns ayarlarını degıstırsın telefondan veya baska bı wıfı den denesın zamanında benım de basıma gelmıstı boyle cozdu ıcloud musterı temsılcısı
atakan67
10-01-2016, 22:53
yedekleme yapamayan arkadaslar dns ayarlarını degıstırsın telefondan veya baska bı wıfı den denesın zamanında benım de basıma gelmıstı boyle cozdu ıcloud musterı temsılcısı
Telefondan dns değiştim ve farklı wifi den de denedim yine yedekleme olmadı