Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
cgnozdmr
19-11-2014, 20:59
bi abim yurtdışından ip 6 plus getiricek şimdiki ip 4 deki uygulama fotoğraf rehber vs nasıl diğer telefona atabilirim en kolay şekilde bi yardımcı olur msnuz?
bi abim yurtdışından ip 6 plus getiricek şimdiki ip 4 deki uygulama fotoğraf rehber vs nasıl diğer telefona atabilirim en kolay şekilde bi yardımcı olur msnuz?
Yeni iPhone'a mevcut Apple kimliğiniz ile giriş yaptıktan sonra fotoğraflarınızı, rehberinizi ve uygulamalarınızı aktarır. (İlk açtığınızda soruyor zaten, kimliğinizi yazmanız yeterli)
iphone 5s te mavi ekran hatası ve kendi kendine recovery mod a girip saatlerce açamama sorunu yaşayan oldu mu
RottingChrist
20-11-2014, 09:11
arkadaşlar,
hafta sonu note 4 almaya diye çıktım bir kaç tim gezdim ama nereye sorsam elimizde yok dediler. en son i6+ ı incelerken birden karar verip 64 gb modelini aldım. yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ama kafamı karıştıran bazı şeyler var. daha önce de iphone kullandım ama şarj sebebiyle pek uzun sürmedi. (i6+ bu konuda beni şaşırttı 1,5 gün rahat gidiyor) kullanan insanların ios hatasız stabil vs. gibi yorum yapıyorlar. yalnız benim kullanımımda hiç te öyle stabil falan değil. uygulama indiriyorsun 5 uygulamanın 2 sinde hata verip tekrar denensin mi diyor. ayrıca android te saniyelerde inen uygulama için uzun sayılabilecek bir süre bekletiyor. whatsapp ta yazı yazarken bildirim sesleri birbirine girip garip sesler çıkartıyor. kapalı olan ekrana whatsapp bildirimi düşüyor uygulamayı açıp okuyayım diyorum bariz şekilde bekletiyor. telefonu aldık artık *** atacak durumda da değilim ama şunu da söyleyebilirim ki evde duran nexus 5 çok daha stabil ve hızlı. ayrıca safari de bir sayfa açıyorum ***** ekran büyük aşağı yukarı parmak ile kaydırmak lazım ama sürekli gecikmeler yaşanıyor bundan dolayı yanlışlıkla sayfadaki diğer sekmelere tıklamış oluyorum. chrome indirdim durum değişmedi. bu postu yazarken ekranıma gene bildirim düştü girdim bakıyorum ama gönderen kişide birşey gözükmüyor. posta güvercini gibi gelir elbet :)
arkadaşlar,
hafta sonu note 4 almaya diye çıktım bir kaç tim gezdim ama nereye sorsam elimizde yok dediler. en son i6+ ı incelerken birden karar verip 64 gb modelini aldım. yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ama kafamı karıştıran bazı şeyler var. daha önce de iphone kullandım ama şarj sebebiyle pek uzun sürmedi. (i6+ bu konuda beni şaşırttı 1,5 gün rahat gidiyor) kullanan insanların ios hatasız stabil vs. gibi yorum yapıyorlar. yalnız benim kullanımımda hiç te öyle stabil falan değil. uygulama indiriyorsun 5 uygulamanın 2 sinde hata verip tekrar denensin mi diyor. ayrıca android te saniyelerde inen uygulama için uzun sayılabilecek bir süre bekletiyor. whatsapp ta yazı yazarken bildirim sesleri birbirine girip garip sesler çıkartıyor. kapalı olan ekrana whatsapp bildirimi düşüyor uygulamayı açıp okuyayım diyorum bariz şekilde bekletiyor. telefonu aldık artık *** atacak durumda da değilim ama şunu da söyleyebilirim ki evde duran nexus 5 çok daha stabil ve hızlı. ayrıca safari de bir sayfa açıyorum ***** ekran büyük aşağı yukarı parmak ile kaydırmak lazım ama sürekli gecikmeler yaşanıyor bundan dolayı yanlışlıkla sayfadaki diğer sekmelere tıklamış oluyorum. chrome indirdim durum değişmedi. bu postu yazarken ekranıma gene bildirim düştü girdim bakıyorum ama gönderen kişide birşey gözükmüyor. posta güvercini gibi gelir elbet :)
Dün yada bugün ios8.1.1 çıktı bi güncelleme yapın. iphone 3-4-5 kullanmış biri olarak sizin yaşadıklarınızı hiçbirinde yaşamadım. Elektronikte şans artık :)
RottingChrist
20-11-2014, 09:36
salı akşamı 8.1.1 güncellemesini yapmıştım. eşimde i6 var onda dediğim şikayetler yok. bir kaç video izledim ordan anladığım kadarıyla uygulamaların 6+ ın geniş ekranına tam uyumlu olmamasından kaynaklı sıkıntılar varmış. inşallah kısa zamanda güncellemeler gelir sorunlar ortadan kalkar. en büyük çekincem şarj olayıydı onun ortadan kalkmış olmasına çok sevindim.
Caner B.
20-11-2014, 10:05
Iphone 6 kullananlar pil suresinden memnun mu ? Ortalama kullanimda ne kadar gidiyor ?
Yurtdışına gidip gelecek birini arıyorum, telefonumun garantisi var ama amerika cihazı diye bir şey yapılamıyor.. o yüzden gidip gelecek birini arıyorum..
Yurtdışına gidip gelecek birini arıyorum, telefonumun garantisi var ama amerika cihazı diye bir şey yapılamıyor.. o yüzden gidip gelecek birini arıyorum..
Valla aynı konudan biz de müzdaribiz. Geçen hafta İspanya'ya giden arkadaşlara verdik. Apple Store cihazın Amerika'ya gönderilmesi gerektiğini söyleyip 15 gün içinde bilgi gelir dedikleri için değiştiremediler.
Benden tavsiye Avrupa değil de direk Amerika'ya gidecek birini bul. Hatta bulursan bana da haber ver :D:D
RottingChrist
20-11-2014, 11:17
6+ a facebook messenger i yükledim telefon numarasını girdim onay kodu istedim geldi ama kodu girdikten sonra devam diyorum gene onay kodu gönderip duruyor. devam sekmesine tıklıyorum aktif gözükmüyor gene kod atıyor :(
Iphone 6 gold almayı düşünüyorum. Kullanıpta goldun kötü bi yönü olduğunu düşünen varmı?
Siyahlar en küçük çiziği bile çok belli ediyor o yüzden düşünmüyorum. Gümüşte almayı düşünmüyorum çünkü beyaz i5 kullanıyorum sıkıldım.
Renk tavsiyesi bekliyorum açıkçası :)
Iphone 6 gold almayı düşünüyorum. Kullanıpta goldun kötü bi yönü olduğunu düşünen varmı?
Siyahlar en küçük çiziği bile çok belli ediyor o yüzden düşünmüyorum. Gümüşte almayı düşünmüyorum çünkü beyaz i5 kullanıyorum sıkıldım.
Renk tavsiyesi bekliyorum açıkçası :)
Sorunu cvbını kendi kendine vermişin zaten :P
Gold çok sırıtıyor. Aslında space grey'in ön kısmı siyah olmasa çok güzel ama öyle olunca kömür gibi oluyor. Bence en güzeli silver.
RottingChrist
20-11-2014, 11:29
6 gold 5 gold kadar şık durmuyor bence.
Sorunu cvbını kendi kendine vermişin zaten :P
Gold çok sırıtıyor. Aslında space grey'in ön kısmı siyah olmasa çok güzel ama öyle olunca kömür gibi oluyor. Bence en güzeli silver.
ya verdim de kafam karışık işte :D
gidip bugün bidaha inceleyim bari. Silver da çok sade duruyor ya
Aynen buna katılıyorum. 5s gold çok güzel olduğu için zaten aklım gold'da kaldı :D
Biraz önce bi arkadaşıma da aynısını dedim. 5s 6ya göre biraz daha dar olduğu için güzel görünüyor.
Hele 6plus'ta gold cidden külçe altın gibi :D
6 plus kullaniyorum gri renk gayet yakisikli :) pil omru sasirtti 1.5 gunu geciyor
RottingChrist
20-11-2014, 12:28
aslında telefonun kasa hatlarını ovalleştirerek o klasik görüntüyü yok edip ilk nesil iphone lara bezetmişler. 4 ve 5 serisi kasaları çok beğeniyorum ben.
6 ve 6+ ı inceledim de, 6 daha cazip geldi.
RottingChrist
21-11-2014, 10:00
6+ ta telefonun ekranı açıkken biri arama yaparsa reddet butonu ekranda çıkıyor fakat ekran kapalı durumdayken cevaplama ve mesaj ile reddet seçeneklerinden başka birşey çıkmıyor. bunun sebebi ne acaba?
bütün iphone larda öyle zaten. kilit tuşuna 2 kere basınca reddetmiş oluyorsunuz.
Iphone 6 kullananlar pil suresinden memnun mu ? Ortalama kullanimda ne kadar gidiyor ?
i6 nın sarj suresinde bence i5 ten pek bi farkı yok yaklasık %25-30 gibi daha iyi ama oda ister istemez yeni olmasından kaynaklı diye düşünüyorum çünkü bir sene sonra batarya eskisi kadar performanslı olmuyor. Ama i6+ ta işi çözmüşler arkadaşım sürekli oyunda oynamsına rağmen 1,5 gün gidiyor.
RottingChrist
21-11-2014, 10:49
alışacağız inşallah.
bütün iphone larda öyle zaten. kilit tuşuna 2 kere basınca reddetmiş oluyorsunuz.
AppStore'daki red uygulamaları ne iş? Bilen var mı ?
AIDS'e destek amaçlı aldığın programın gelirleri Apple'a veya program geliştiriciye değil desteğe gidiyor.
http://i61.tinypic.com/2a5jf3k.jpg
Yeni yila ozel birseymi
iphone 6 da ios 8,1,1 guncelleme geldı guncellemeyı telefona ındıremıyourm itunes den ındırıp yukluyurm bunun bır acıklaması varmı daha onceden sureklı telefona ındırıyorduk sımdı bılgısayara ındırıp ordan yukluyurum ...
Drift oyunu önerebilecek var mı ? Bi kaç tane indirdim Çöp.
hondafit
25-11-2014, 18:23
Drift oyunu önerebilecek var mı ? Bi kaç tane indirdim Çöp.
Carx drift sağlamdır
Caner B.
25-11-2014, 18:33
Bugün iphone 6 aldım bakalım pil süresi nasıl gidecek.
Carx drift sağlamdır
+1 tavsiye
Carx drift sağlamdır
Gerçekten başarılıymış. Buna benzer başka tavsiye var mı ?
ipadimin hafızasındaki müzikleri dinlerken ekran kapandığı zaman cihaz kendini resetliyor. Başına gelen veya çözüm hakkında yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
Carx drift sağlamdır
Teşekkürler oyun gayet keyifli keşke altın satmak için diğer araçların fiyatını uçuk şekilde ayarlamasalar.
Başka önerisi olan var mı peki :)
Tarife ile birlikte en uygun ip6 64gb nereden alınır?
Teşekkürler oyun gayet keyifli keşke altın satmak için diğer araçların fiyatını uçuk şekilde ayarlamasalar.
Başka önerisi olan var mı peki :)
sky ile biraz kastıktan sonra ae86 aldım, para akıyo 86 ile best time yapıp altın madalya almak çok çok daha kolay :)
sky ile biraz kastıktan sonra ae86 aldım, para akıyo 86 ile best time yapıp altın madalya almak çok çok daha kolay :)
Bende ae86 yı aldım büyük umutla ama araba eşek gibi yürümüyor keyifli değil. Birde her arabada drift-racing-turbo-stock diye bölümler var hep para tuzağı :D başka haritalar için kıyamet kadar altın istiyor herifler.
ae86 oem ken altın kupayı al, bi de bronz, sonra racing kit al torku az olunca grip yapabiliyosun :D drifte fazla kaçmadan dönersen iyi puan getiriyo :D
160 bin oldu benim bi kaç oynayışımda 86 yı racing e çevirdikten sonra :D
160 bin oldu benim bi kaç oynayışımda 86 yı racing e çevirdikten sonra :D
Yani ne kadar ayar denediysem 2.03.569 un altına inemedim :D
243k küsüratı var :D
2.00.919 döndüm en iyi zaman, ae86 racing spec :D
Control settingsi söyler misin :) gaz pedalı otomatik mi ?
Sinir oldum 2.02 ye indi daha da yapamıyorum iyisini çıldırıcam.
Arkadaşlar,
Whatsapp'tan mesaj gönderdiğimizde "tik" diye bi ses geliyor. Bunu nasıl kapatabiliriz ?
Control settingsi söyler misin :) gaz pedalı otomatik mi ?
Sinir oldum 2.02 ye indi daha da yapamıyorum iyisini çıldırıcam.
sens tam ortada,
linearity ve otm fren 1/4
steer asist açık
el freni açık fakat hiç kullanmıyorum
throttle slider kapalı
2.00.480 yaptım en iyi :D
1.59.600 e düştü best diğer pisti açtım :)
Bende duz 2.xxx yaptim :D
Arkadaşlar,
Whatsapp'tan mesaj gönderdiğimizde "tik" diye bi ses geliyor. Bunu nasıl kapatabiliriz ?
Whatsapp'ın içindeki ayarlar (en alt sağda dişli simgesi)- Bildirimler-Uygulama İçi Uyarılar içerisinden ayarlayabilirsin
Turkcell'den hediye gelen, kutusunda hiç açılmamış 6plus 64gb Silver var.
İsteyen varsa pm atabilir. 2800TL.
RottingChrist
08-12-2014, 10:23
android telefonumda kullandığım hava durumunu gösteren bir program vardı. durum çubuğunda güncel hava sıcaklığını sabit gösteriyordu ve bulunduğun bölgede ani değişiklikler olduğunda uyarı mesajları gönderiyordu. sağnak yağış olasılığı vs. gibi. app store da buna benzer bildiğiniz uygulama var mı? adını tam hatırlayamadığım için arama da yapamadım.
iPhone6 ve iPhone6 Plus da telefonu elinize alıp baş parmağınızın ulaşamadığında home tuşuna bastığınızda ekran aşağıya doğru kayıp daha kolay kullanım sağlamaktaymış. Fakat ben bu olayı bulamadım :) Home tuşuna çift bastığımda önce den açılan sayfalar çıkıyor yani aşağıya kayan ekran falan yok. İnternette de araştırdım fakat anlatılır şeklinde hiç yok , bilgisi olan ve uygulayan var ise paylaşırsa çok seviniriz :)
RottingChrist
08-12-2014, 10:41
home tuşuna basmıyorsun. ana ekrandayken home tuşuna parmağını iki kere seri şekilde dokundurman yeterli. (basma değil dokundurma) aynı işlemi tekrarladığında aşağı inen iconlar tekrar eski yerine geliyor.
iPhone6 ve iPhone6 Plus da telefonu elinize alıp baş parmağınızın ulaşamadığında home tuşuna bastığınızda ekran aşağıya doğru kayıp daha kolay kullanım sağlamaktaymış. Fakat ben bu olayı bulamadım :) Home tuşuna çift bastığımda önce den açılan sayfalar çıkıyor yani aşağıya kayan ekran falan yok. İnternette de araştırdım fakat anlatılır şeklinde hiç yok , bilgisi olan ve uygulayan var ise paylaşırsa çok seviniriz :)
eyvallah kardeşim :) çözdüm olayı çok saol , baya mantıklı bir olay..
edit düzeltme, eyv abim saolasın :)
RottingChrist
08-12-2014, 10:52
sorun değil. :)
edit düzeltme, eyv abim saolasın :)
home tuşuna basmıyorsun. ana ekrandayken home tuşuna parmağını iki kere seri şekilde dokundurman yeterli. (basma değil dokundurma) aynı işlemi tekrarladığında aşağı inen iconlar tekrar eski yerine geliyor.
Sorması ayıp ne iş'e yarıyor bu ? :rolleyes:
"iphone tek elle kullanilabilen en iyi akilli telefon" imajini devam ettirme adina bence :)
Mesela ben tek elle kullanamayacagim bir telefonu tercih etmem.
RottingChrist
08-12-2014, 11:38
tahminimce şöyle. apple ve kullanıcıları diğer telefonların büyük olmalarından dolayı dalga geçer ve tek el ile kullanılamadığı için kullanışsız bulurlardı. şimdi apple 6+ ı çıkarınca aynı duruma düşmemek için böyle basit bir özellik koymuş. (benim için kullanışsız)
linkte bulunan video da 2:20 den sonrsı tam olarak ne işe yaradığını gösteriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Pge0hnI6oA4
yedeklemesi yapılmamış çekildikten 2-3 saat sonra yanlışlıkla silinen bir videonun geri gelme şansı var mı arkadaşlar ? cihaz 5 sürüm 7.1.1.
RottingChrist
08-12-2014, 18:29
az önce telefon ile facebook a girdim ve haber kaynağı menüsü açık durumdayken kameranın etrafındaki tozu sileyim dedim. kamerayla uğraşırken neye bastım ne yaptım bilmiyorum ama birden sesli şekilde ekranda duran fotografı kimin paylaştığını kaç kişinin beğendiğini nerede paylaşıldığı gibi bilgileri sesli olarak bildirdi. belki bilinen bir durumdur ama ilk defa gördüğüm için şaşırdım kaldım. :) bunun nasıl olduğunu bilen var mı?
Pusula aynı zamanda su terazisi olarakta kullanılabiliyormuş :hahaha:
8.1.2 güncellemesi ile birlikte istenmeyen zil tonları silinebiliyormuş..
Bgn face de gezerken birşeye bastım anlamadım tüm herseyi sesli okumaya başladı
Benim telefonda fazladan kullanılan 1gb var onu çözemedim neyden kaynaklanıyor normalde 4.5gb gibi bir boş alan olması lazım ama 3.6gb var..
İP5 te Vainglory oynıyamayan var ise yardımcı olabilirim.... Ben yükledim oynuyorum keyifle...
Apple zorlu veya akasyadan iphone için randevu almam lazım. Fakat ne zaman girsem boş randevu yok . Yardımcı olabilecek var mıdır , en azından ne zaman girmem lazım.
Apple zorlu veya akasyadan iphone için randevu almam lazım. Fakat ne zaman girsem boş randevu yok . Yardımcı olabilecek var mıdır , en azından ne zaman girmem lazım.
gece 12'den sonra şansını dene. Yoksa gündüz randevu alman çok zor.
7083700 bu numarayı arayıp alın randevunuzu..
Gelen ve giden telefon görüşmelerini kaydetmemiz program önerisi olan var mı?
gece 12'den sonra şansını dene. Yoksa gündüz randevu alman çok zor.
7083700 bu numarayı arayıp alın randevunuzu..
Tesekkurler , 00:01 de denedim yine yok . Yarin bu telefonla deneyecem sansimi .
Tesekkurler , 00:01 de denedim yine yok . Yarin bu telefonla deneyecem sansimi .
Apple'ın yayınladığı programlara uyumlu ise telefonunuz istediğiniz gün sabah 10'da Zorlu'da olun. Size yardım ederler.
Ben de randevu alamamıştım gittim telefonum değişim programına uyuyordu şirket kalitesi kapsamında değişim programına girdim.
byspeedman
13-12-2014, 13:10
Arkadaşlar bende 4s var 7.1 yüklü yeni sürüm 8,1,2 yüklemelimi? görüşü olan varmı düşünceleriniz nedir.
Arkadaşlar bende 4s var 7.1 yüklü yeni sürüm 8,1,2 yüklemelimi? görüşü olan varmı düşünceleriniz nedir.
yuklemeyın derım yavaslıyor telefon
beyler 5s de kamera bazen ters cekıyor anlamıs degılım ac kapa yapınca duzelıyor HDR yazısı felan ters donuyor cekıyor ters cekmıs oluyor sınır ettı garantıye gıtsem reset atıp vercek yıne aynısı oluyor
byspeedman
15-12-2014, 09:07
Arkadaşlar iphone 6 en uygun en hesaplı en akıllıca nerden alınır tavsiyelerinizi bekliyorum
Ahmet Saraçoğlu
16-12-2014, 23:04
Hala alamadim zorludan randevu.cİddİ sikinti olmaya baŞladi.
Arkadaşlar iphone 6 en uygun en hesaplı en akıllıca nerden alınır tavsiyelerinizi bekliyorum
http://store.apple.com/tr/buy-iphone/iphone6
Ahmet Saraçoğlu
17-12-2014, 09:59
iphone umu bul özelliği ile yer tespiti yapabileceğin en ucuz apple cihazı nedir?ipodlarda yada iphone 2 de falan varmı bu özellik?
serkanokan
17-12-2014, 10:55
Arkadaşlar ipad konusunda bilgisizim. Amacım internetten film izlemek ve gazete okumak,facebook,instagram,twitter..
İpad mini değil de normal büyük olanlardan düşünüyorum.
İnternet üzerinden dizi veya film performansı nasıldır? Dilediğiniz siteden izleyebiliyor musunuz? Kimi zaman flash player hatası veriyordu iphoneum, öyle hatalarla karşılaştığınız oluyor mu?
Bu kullanım amacına yönelik hangi ipad modelinden itibaren almalıyım? Son çıkan serisi baya bi pahalı geliyor çünkü.
Draniela
18-12-2014, 07:54
arkadaşlar iphone 6 için kılıf alsam mı diye düşünüyorum kasası çok hassas geldi gözüme ya da ön arka cam filmi alsam mı neler önerirsiniz ?
arkadaşlar iphone 6 için kılıf alsam mı diye düşünüyorum kasası çok hassas geldi gözüme ya da ön arka cam filmi alsam mı neler önerirsiniz ?
Ekran için kalın olan koruyuculardan kullanıyorum. Arka taraf için film yok bildiğim kadarıyla.
Kap kullanıcam dersen spigenden şaşma. Ben zevkime göre olanı bi türlü bulamadım.
Ama dediğin gibi arka taraf biraz hassas. En ufak bişeyde çizilecekmiş hissi veriyor.
Arkadaşlar ipad konusunda bilgisizim. Amacım internetten film izlemek ve gazete okumak,facebook,instagram,twitter..
İpad mini değil de normal büyük olanlardan düşünüyorum.
İnternet üzerinden dizi veya film performansı nasıldır? Dilediğiniz siteden izleyebiliyor musunuz? Kimi zaman flash player hatası veriyordu iphoneum, öyle hatalarla karşılaştığınız oluyor mu?
Bu kullanım amacına yönelik hangi ipad modelinden itibaren almalıyım? Son çıkan serisi baya bi pahalı geliyor çünkü.
Günümüz Video kalitesi göz önüne alınırsa 3-4 sene sonra bile amaca hizmet edebilmesi adına ipad air öneririm. Yani şu an yeni satışa çıkan modelin bir alt modeli.
Aynı flash muhabbetti ipad'lerdede oluyor. Jailbreak yaptıktan sonra flash destekli browser yükleyerek o dertten kurtulmak mümkün. JB yapmazsan ücretlide satın alabilirsin tabi ki.
iphone vs olmaksızın ipad tek başına navigasyon işide görsün, hatta ben Tom Tom vs.de yüklerim dersen hat girişli almanı tavsiye ederim. Hat girişi olmayan cihazlarda dahili gps olmadığından (son modelleri incelemedim belki vardır) navigasyon çalışmaz.
Ben ipad mini retina kullanıyorum. teknik özellikleri (ekran boyutu hariç) ipad air ile birebir aynı. Bende yattığım yerden film izleyeyim ve nette gezineyim diye aldım. Yatay kullanımda iki elle kavrayınca klavyenin tüm tuşlarına ulaşım imkanı sağlıyor. Air'de bu mümkün değil. En azından benim ellerim yetişmedi.
Pahalıdır ama Orj. Apple deri case almanı şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten parasını hakkediyor, çok başarılı bir koruması var, aktif kapaklı vs vs.
Flash için jb yapmanıza gerek yok. "Puffin" web browser'ı indirebilirsiniz. Biraz yavaştır diğer browserlara göre ama genel olarah her flashlı uygulamayı açar.
Ben de 2 senedir ipad mini wifi+cellular kullanıyorum. Kılıf olarakta bu > ( http://www.teknosa.com/urunler/125044065/logitech-folio-i5-carbon-black-koruyucu-kilif ) Bence çok başarılı. Orijinal case'ler ise çok pahalı.
serkanokan
18-12-2014, 09:41
Günümüz Video kalitesi göz önüne alınırsa 3-4 sene sonra bile amaca hizmet edebilmesi adına ipad air öneririm. Yani şu an yeni satışa çıkan modelin bir alt modeli.
Aynı flash muhabbetti ipad'lerdede oluyor. Jailbreak yaptıktan sonra flash destekli browser yükleyerek o dertten kurtulmak mümkün. JB yapmazsan ücretlide satın alabilirsin tabi ki.
iphone vs olmaksızın ipad tek başına navigasyon işide görsün, hatta ben Tom Tom vs.de yüklerim dersen hat girişli almanı tavsiye ederim. Hat girişi olmayan cihazlarda dahili gps olmadığından (son modelleri incelemedim belki vardır) navigasyon çalışmaz.
Ben ipad mini retina kullanıyorum. teknik özellikleri (ekran boyutu hariç) ipad air ile birebir aynı. Bende yattığım yerden film izleyeyim ve nette gezineyim diye aldım. Yatay kullanımda iki elle kavrayınca klavyenin tüm tuşlarına ulaşım imkanı sağlıyor. Air'de bu mümkün değil. En azından benim ellerim yetişmedi.
Pahalıdır ama Orj. Apple deri case almanı şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten parasını hakkediyor, çok başarılı bir koruması var, aktif kapaklı vs vs.
Bilgiler için çok teşekkür ederim, çok aydınlatıcı oldu. Dün bir teknoloji markete gidip canlı canlı bakayım dedim, en yeni model olmasından dolayı air2 etkiledi baya bi beni.. Aralarında 300tl ye yakın fiyat farkı var sanırım air ile.. Gözle görünür fark olarak home tuşu parmak izi okuyabilen ile değişmiş, ekranın çözünürlüğü aynı ancak yansıtma engelleyici bir kaplama yapılmış, bir de işlemcisi değişmiş. Uzun vade kullanacağım için işlemcinin en güncel versiyon olması verilecek fiyat farkına değer diye düşündüm. Bimekste 1349tl, Gold iletişimde 1379tl fiyat aldım. Gold neredeyse tüm kartlara peşin fiyatına 9 taksit yaptığı için daha mantıklı geldi, Bimeks sadece maximum karta 9 taksit yapıyor.
Bununla birlikte başka bir forum sitesinde ipad air2 cellular için telefon görüşmesi de yapılabiliyor yalnız mesaj alıp gönderme olmuyor demiş, sanırım bir application üzerinden bunu gerçekleştirebiliyorlar onun için öyle yazdılar.. Yoksa apple.com da böyle bir bilgi göremedim ben.
Flash için jb yapmanıza gerek yok. "Puffin" web browser'ı indirebilirsiniz. Biraz yavaştır diğer browserlara göre ama genel olarah her flashlı uygulamayı açar.
Ben de 2 senedir ipad mini wifi+cellular kullanıyorum. Kılıf olarakta bu > ( http://www.teknosa.com/urunler/125044065/logitech-folio-i5-carbon-black-koruyucu-kilif ) Bence çok başarılı. Orijinal case'ler ise çok pahalı.
Bilgi için çok teşekkür ederim, ipad mini gözüme biraz ufak görüntü, pratiklik açısından çok avantajlı ama sanırım ipad air2 alacağım.
Draniela
18-12-2014, 14:07
Aynen öyle ya bir garip geldi :) narin gibi çok. O kılıf takoz gibi yalnız kibar şeffaf gördüm nette ama canlısını görmek lazım
Ekran için kalın olan koruyuculardan kullanıyorum. Arka taraf için film yok bildiğim kadarıyla.
Kap kullanıcam dersen spigenden şaşma. Ben zevkime göre olanı bi türlü bulamadım.
Ama dediğin gibi arka taraf biraz hassas. En ufak bişeyde çizilecekmiş hissi veriyor.
İphone 6+ için 4 adet kılıf aldım.
İlk aldığım gün 30tl 'ye no name şeffaf kılıf aldım her tarafını saran ki gayet güzel ince ve kibardı.
Daha sonra Spigen TR'den ''Thin Fit A'' açık gri kılıf aldım, ince kibar ama alt ve üst açık.
Şimdi ise Londradan Spigen Neo Hybrid (kenarları açık gri) ve Air Skin 0.33mm (gunmetal koyu) aldım.
Linklerini veriyorum;
1-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Thin-Fit-A,PR-708.html
2-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Neo-Hybrid,PR-715.html
3-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Air-Skin-033mm,PR-795.html
Yorumlarıma gelicek olursak, Air skin kesinlikle günlük kullanılacak, incecik hiç kılıf olduğunu hisseetirmeyen ve şık duran en iyi kaptır. Başka kap almaya gerek yok bu amaçla. Kesinlikle tavsiye ederim.
Neo Hybrid, koruma isteyen telefonunu düşüren veya hor kullanan kişiler için en ince ve şık koruyan kılıftır hem yumuşak hem sert plastikten oluşuyor gayet güzel.
Thin Fit ise yukarıdaki ikisini bir araya getirmeye çalışmış ama olmamış. Öncelikle çabuk çiziliyor. Alt ve üst koruması yok, çokta ince değil. Yani düşürürseniz darbeye açık sayılır, çizilmeyi engelliyor evet ama kendisi çabuk çiziliyor.
Bilgiler için çok teşekkür ederim, çok aydınlatıcı oldu. Dün bir teknoloji markete gidip canlı canlı bakayım dedim, en yeni model olmasından dolayı air2 etkiledi baya bi beni.. Aralarında 300tl ye yakın fiyat farkı var sanırım air ile.. Gözle görünür fark olarak home tuşu parmak izi okuyabilen ile değişmiş, ekranın çözünürlüğü aynı ancak yansıtma engelleyici bir kaplama yapılmış, bir de işlemcisi değişmiş. Uzun vade kullanacağım için işlemcinin en güncel versiyon olması verilecek fiyat farkına değer diye düşündüm. Bimekste 1349tl, Gold iletişimde 1379tl fiyat aldım. Gold neredeyse tüm kartlara peşin fiyatına 9 taksit yaptığı için daha mantıklı geldi, Bimeks sadece maximum karta 9 taksit yapıyor.
Bununla birlikte başka bir forum sitesinde ipad air2 cellular için telefon görüşmesi de yapılabiliyor yalnız mesaj alıp gönderme olmuyor demiş, sanırım bir application üzerinden bunu gerçekleştirebiliyorlar onun için öyle yazdılar.. Yoksa apple.com da böyle bir bilgi göremedim ben.
Evet fark yaklaşık o kadar. o zaman air veya air 2 derim. Her karta 9 taksit iyi bir olay. İpad'i telefone çevirme olayı ilk ipadler için vardı biliyordum. Diğer ipad ler için harici bir cihaz ile tel özelliği eklenebiliyor. Cihaz ile ipad eşleştiriliyor. Kart cihaza takılıyor vs vs. onun dışında air 2 ye özgü bir şey varsa bende şimdi duydum açıkçası
Draniela
18-12-2014, 18:51
İphone 6+ için 4 adet kılıf aldım.
İlk aldığım gün 30tl 'ye no name şeffaf kılıf aldım her tarafını saran ki gayet güzel ince ve kibardı.
Daha sonra Spigen TR'den ''Thin Fit A'' açık gri kılıf aldım, ince kibar ama alt ve üst açık.
Şimdi ise Londradan Spigen Neo Hybrid (kenarları açık gri) ve Air Skin 0.33mm (gunmetal koyu) aldım.
Linklerini veriyorum;
1-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Thin-Fit-A,PR-708.html
2-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Neo-Hybrid,PR-715.html
3-http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Plus-Kilif-Air-Skin-033mm,PR-795.html
Yorumlarıma gelicek olursak, Air skin kesinlikle günlük kullanılacak, incecik hiç kılıf olduğunu hisseetirmeyen ve şık duran en iyi kaptır. Başka kap almaya gerek yok bu amaçla. Kesinlikle tavsiye ederim.
Neo Hybrid, koruma isteyen telefonunu düşüren veya hor kullanan kişiler için en ince ve şık koruyan kılıftır hem yumuşak hem sert plastikten oluşuyor gayet güzel.
Thin Fit ise yukarıdaki ikisini bir araya getirmeye çalışmış ama olmamış. Öncelikle çabuk çiziliyor. Alt ve üst koruması yok, çokta ince değil. Yani düşürürseniz darbeye açık sayılır, çizilmeyi engelliyor evet ama kendisi çabuk çiziliyor.
Ben fabrikada kullanacağım üretime indiğimde genelde birşeylere dokunduğumda ellerim yağlanıyor çünkü. Air skin epey hoşuma gitti acaba bu yere düştüğünde telefon kılıfın içinden fırlar mı ? :)
ayrıca önüne de ekran koruyucu alacağım sitede o da var 2 tanesi 40 lira diyor yedek kalır kendim uygularım yağa pasa çapağa vs. dayanıklı hale gelir :D
CasabLanca
18-12-2014, 18:56
kaç zamandır şarj kablosu alıyordum piyasadan en ucuzu da en pahalısı da en fazla 1 ay idare ediyordu, bugün apple.com dan bakayım dedim ne göreyim orjinal kablo 50 tl. hemen ankara cepada bulunan apple storea gittim aldım. piyasada orjinal muadili diye olanları 70-80 liraya satıyorlar
Draniela
18-12-2014, 20:03
Millet çok çakal cidden orjinalden pahalıya satıyorlar
Ben fabrikada kullanacağım üretime indiğimde genelde birşeylere dokunduğumda ellerim yağlanıyor çünkü. Air skin epey hoşuma gitti acaba bu yere düştüğünde telefon kılıfın içinden fırlar mı ? :)
ayrıca önüne de ekran koruyucu alacağım sitede o da var 2 tanesi 40 lira diyor yedek kalır kendim uygularım yağa pasa çapağa vs. dayanıklı hale gelir :D
Air skin yarı mat bir yüzeye sahip ve %70 transparan yani telefonun arka yüzeyini gösteriyor. (Apple logosunu seçebiliyorsun) O yüzden elin yağlı veya ıslak ise kap üzerinde baya iz bırakır.
Telefonun air skinden çıkması mümkün değil çok sıkı oturuyor hiç boşluk yok, esneme yok, oynama yok.
Benim sana önerim Neo Hybrid olur senin şartların için çok daha başarılı olur.
Draniela
18-12-2014, 20:29
Air skin yarı mat bir yüzeye sahip ve %70 transparan yani telefonun arka yüzeyini gösteriyor. (Apple logosunu seçebiliyorsun) O yüzden elin yağlı veya ıslak ise kap üzerinde baya iz bırakır.
Telefonun air skinden çıkması mümkün değil çok sıkı oturuyor hiç boşluk yok, esneme yok, oynama yok.
Benim sana önerim Neo Hybrid olur senin şartların için çok daha başarılı olur.
aslında mantık olarak air skin tam istediğim oluyor eğer öyle cidden ince ve rahatsız etmiyorsa normalde de kullanırım. transparan olması da cabası oldu. Oluşan izler kılıftan çıkabilecek gibi mi peki ? Yani yüzeyinin nasıl olduğunu tam bilmediğimden yorum yapamadım
Evet kolayca çıkabiliyor, ben temizliğe hassas biriyim her gün silerim, silinince iz vs de yapmıyor bendeki gunmetal koyu olan açık renkler hakkında yorum yapamıcam.
macbook pro için detaylı bilgi alabilir miyim acaba?
iphone6 telefonumda şebeke sorunu yaşıyorum instagram ve whatsapp bildirilerim geç geliyor interetim komik derece de yavaş. Kullandığım operatör Türkcell paketim platin paket. müşteri temsilcimi aradığımda her hangi bir sorun gözükmediğini belirttiler.
yukarıda ki şebeke kutucuğunum ise hiç 5 tane dolu şekilde görmedim ya 2 tane ya 3 tane dolu oluyor hep. acaba bu problem mi ? başka yaşıyan var mı?
Apple Watch hakkında neler düşünüyorsunuz? Almayı planlayanlar var mı..
kaç zamandır şarj kablosu alıyordum piyasadan en ucuzu da en pahalısı da en fazla 1 ay idare ediyordu, bugün apple.com dan bakayım dedim ne göreyim orjinal kablo 50 tl. hemen ankara cepada bulunan apple storea gittim aldım. piyasada orjinal muadili diye olanları 70-80 liraya satıyorlar
Media Markta biraz daha uygun fiyatları bilginiz olsun
appstore dan alınca nakitte %10 indirimli veriyorlar zaten kabloyu. yazın ben de almıştım.
Draniela
25-12-2014, 11:01
iphone6 telefonumda şebeke sorunu yaşıyorum instagram ve whatsapp bildirilerim geç geliyor interetim komik derece de yavaş. Kullandığım operatör Türkcell paketim platin paket. müşteri temsilcimi aradığımda her hangi bir sorun gözükmediğini belirttiler.
yukarıda ki şebeke kutucuğunum ise hiç 5 tane dolu şekilde görmedim ya 2 tane ya 3 tane dolu oluyor hep. acaba bu problem mi ? başka yaşıyan var mı?
telefonu sıfırlamayı denedin mi belki kendine gelir ?
4s için en uygun bataryayı nereden alabilirim bilgisi olan var mı ?
sadece belli bir yerdemi bu sorunla karşılaşıyorsunuz örneğin evinizdeyken ?
yoksa genel olarak mı şikayetçisiniz ?
Dostlar ben yeni geçtim elma'ya 4S 16 gblık aldım yakınımdan.
herşeyini sıfırlayıp vermiş ios 7.0xx bişey var gayet stabil hızlı cihaz. Şimdi İOS 8.0.2'ye geçeyim mi ? Cihaz yavaşlar mı ? keşke yapmasaydım der miyim ?
Birde telefon cebimde ısındı çok fena bi çıkardım cihaz aşırı ısındı v.s dedim bu ne lan dsg gibi :D şaka bir yana normal midir?
ozan gülle
29-12-2014, 01:56
Beyler bende bugun bi telefon aldim iphone 4 sifirlanmis aslinda ipod gibi kullanmak icin aldim benim hatti takamadim 5 kullandigim icin hatsiz telefon kurulumu olmuyormu?
Dostlar ben yeni geçtim elma'ya 4S 16 gblık aldım yakınımdan.
herşeyini sıfırlayıp vermiş ios 7.0xx bişey var gayet stabil hızlı cihaz. Şimdi İOS 8.0.2'ye geçeyim mi ? Cihaz yavaşlar mı ? keşke yapmasaydım der miyim ?
Birde telefon cebimde ısındı çok fena bi çıkardım cihaz aşırı ısındı v.s dedim bu ne lan dsg gibi :D şaka bir yana normal midir?
sakın yükseltme ios 8 e pişman olursun eşşekler gibi. cebinde durduk yere çok ısınıp ısıdan kapanması normal değil. o şekilde genelde yaz aylarında aracın gögüslünde unutup ele alınamayacak kadar ısındığında yapar.
Bilo, sıcaktan (ev içi 20 derece gibi) soğuğa çıkınca da ısınma olabiliyor veya tam tersi durumlarda.
Ben 15 derece alanyadan, 1 derece edirneye geldiğim zaman ısınıyor 1 saat içerisinde düzeliyor ilk aldığımdan beri 5.
Amerikadan alinan iphone 6 plus in LTE ozelligi Türkiye'de desteklenir mi ?
Türkiye'de apple da satilan cihazlar A1584 a1524 kodlu cihazlar
Ayni kod ile uretilmis amerikan iphone nun LTE ozelligi Türkiye'de calisir mi ?
İkinci sorum , A1584 ile A1524 arasında ki fark nedir ?
ip5 de ios8 e yükseltmek ne kadar mantıklı olur hocam?
yoksa hiç fantazi aramayıp 7.1 de devam etsem mi?
erdiyuce
31-12-2014, 11:12
Dün 4s cihazıma son güncelleme olan 8.1.2 yi yükledim. Yükleme yaptıktan sonra da diş fırçasına bir iki damla kolonya damlatıp şarj girişini hoparlör çıkışlarını falan temizleyim dedim. Daha sonra telefonu açtım ve zil sesim çok az çıkmaya başladı. Ne gibi bir problem olmuş olabilir
4s için en uygun bataryayı nereden alabilirim bilgisi olan var mı ?
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-4s-batarya-orijinal-1430-mah-140995028
burdan aldım değiştirdim menunum.
değiştirdikten sonra tarihi ayarla yoksa şebeke gelmez.
Tüm Apple ürünlerine ZAM geldi. (iPhone, iPad, Macbook, iMac, MacPro vsvs ve diğer elektronik aksesuarlar)
Bu zamma katkısından dolayı tüm Vestel ailesine sonsuz teşekkürlerimi(!) sunarım.
İpadde uygulama güncelleme sorunu yaşıyorum. Cihaz ipad air den önce çıkan , yeni ipad diye çıkmıştı. Şuan sürümü 7.0.3 . App storeda yaklaşık 15 güncelleme oldu ama güncelle dediğimde direk uygulamaya geçiş yapıyor. Uygulamaları nasıl güncellemem lazım.
ogunozcan
01-01-2015, 14:05
İpadde uygulama güncelleme sorunu yaşıyorum. Cihaz ipad air den önce çıkan , yeni ipad diye çıkmıştı. Şuan sürümü 7.0.3 . App storeda yaklaşık 15 güncelleme oldu ama güncelle dediğimde direk uygulamaya geçiş yapıyor. Uygulamaları nasıl güncellemem lazım.
app store kullanıcı adı ıle ılgılı olabılır cunku o uygulamaları farklı bı adres ıle ındırmıs olablırsın su anda farklı bı adres kullanıo olabılırsın
app store kullanıcı adı ıle ılgılı olabılır cunku o uygulamaları farklı bı adres ıle ındırmıs olablırsın su anda farklı bı adres kullanıo olabılırsın
Alındığı günden beri devamlı aynı adresle kullanıyorum. Acaba şuan telefonda kullandığım kimlikle giriş yapsam düzelir mi ? Telefonda farklı kullanıyorum. Tabi telefonda ki ile girersem oynadığım oyunların hesapları ipade mi geçer ? ( clash ve boom beach oynuyorum telden )
Umut_Akkuş
01-01-2015, 17:30
İyi akşamlar 5s kullanıcısıyım ios7 sürümünde telefon , ios8'in son sürümünde sıkıntı var mı ? geçmeli miyim ?
sakın yükseltme ios 8 e pişman olursun eşşekler gibi. cebinde durduk yere çok ısınıp ısıdan kapanması normal değil. o şekilde genelde yaz aylarında aracın gögüslünde unutup ele alınamayacak kadar ısındığında yapar.
Bilo, sıcaktan (ev içi 20 derece gibi) soğuğa çıkınca da ısınma olabiliyor veya tam tersi durumlarda.
Ben 15 derece alanyadan, 1 derece edirneye geldiğim zaman ısınıyor 1 saat içerisinde düzeliyor ilk aldığımdan beri 5.
sağ olsun arkadaş verirken cihazı kılıflı şarj cihazı vermişti. onunla cepte şarj olurken bu ısınma sorunu yaşandı. sonra daha da yaşamadım.
ip5 de ios8 e hiç yükseltmeyin. ben bir sıkıntıdan dolayı mecbur yükselttim siz siz olun hiç heyecan aramayın:)
JB yaptım yapmaz olaydım :Deli:
Cydia dışında başka bir app yok sanırım oyun yada app indirmek için. Hatta cydiada çoğu program ücretli olmuş ulan ne anlamı var o zaman JB yapmanın :ofk:
İşin yoksa restore yap şimdi .:icon13:
JB yaptım yapmaz olaydım :Deli:
Cydia dışında başka bir app yok sanırım oyun yada app indirmek için. Hatta cydiada çoğu program ücretli olmuş ulan ne anlamı var o zaman JB yapmanın :ofk:
İşin yoksa restore yap şimdi .:icon13:
Ben ilk yaptıgımda ios 4 yada 5 di sanırım sadece cydia vardı ama geçenlerde birkaç kişiyle konuştuğumda 1-2 store daha eklendi demişlerdi sanırım. JB de para harcanması çok saçma olmuş :D Bence yinede silin gitsin JB i. Kısa süre sonra kesinlikle performans sorunları yaşatıyor. Zaten cihaz yavaşlayıp kasılıcaksa ios kullanmanında anlamı yok. Gidip android alınır. APK lar yüklenir bedavadan oynanır. Hemde JB den çok daha kolay.
ip5 de ios8 e hiç yükseltmeyin. ben bir sıkıntıdan dolayı mecbur yükselttim siz siz olun hiç heyecan aramayın:)
Ben 8.1.2 kullanıyorum şuan 5 te. Aldığımda 8 vardı. İlk sürüm sonra gelen güncellemelerle gittikçe iyi hal aldı. Ben şuan memnunum.
Ben ilk yaptıgımda ios 4 yada 5 di sanırım sadece cydia vardı ama geçenlerde birkaç kişiyle konuştuğumda 1-2 store daha eklendi demişlerdi sanırım. JB de para harcanması çok saçma olmuş :D Bence yinede silin gitsin JB i. Kısa süre sonra kesinlikle performans sorunları yaşatıyor. Zaten cihaz yavaşlayıp kasılıcaksa ios kullanmanında anlamı yok. Gidip android alınır. APK lar yüklenir bedavadan oynanır. Hemde JB den çok daha kolay.
Eskiden böyle değildi, appstore gidi başka bir serverdan neredeyse tüm uygulamaların crackli halini bedava indirip kullanıyorduk. Üstüne bide crackli olmayuan programlarda çalışmıyor uyuz oldum restore yapıyorum şimdi.
Eskiden böyle değildi, appstore gidi başka bir serverdan neredeyse tüm uygulamaların crackli halini bedava indirip kullanıyorduk. Üstüne bide crackli olmayuan programlarda çalışmıyor uyuz oldum restore yapıyorum şimdi.
Vshare'ı kurdun mu?
Vshare'ı kur, repo kaynaklarını ekle, herşeyi vshare'dan aratıp kur. Gene beleş.
Vshare'ı kurdun mu?
Vshare'ı kur, repo kaynaklarını ekle, herşeyi vshare'dan aratıp kur. Gene beleş.
Ya arkadaş niye önce sölemiyonuz amk restore yapılıyo şu an cihaz.:Deli:
Koskoca BAŞhekimsin utanmıyormusun bedava crackli uygulama kovalıyorsun
Koskoca BAŞhekimsin utanmıyormusun bedava crackli uygulama kovalıyorsun
Lan siz otelde crack çakarken biz bişey diyomuyuz :D
Ya arkadaş niye önce sölemiyonuz amk restore yapılıyo şu an cihaz.:Deli:
Biz gıcığız :D :D :D
Biz gıcığız :D :D :D
Geri JB yaptım vshare kurdum appsyn dahıl ama acılmıyo program. Açılıp kapanıyor daha dogrusu. Hakkaten gıcıksın he :)
Lan siz otelde crack çakarken biz bişey diyomuyuz :D
töbe töbe kandil günü :D
töbe töbe kandil günü :D
He muayyen gününe mi denk geldi baby yarın devam edersin :P
uluckaban
02-01-2015, 11:56
8.1.2 sürümünü nasıl düşürebilirim ?
He muayyen gününe mi denk geldi baby yarın devam edersin :P
tabi canım yarın tam gaz kumburgaz :D
Geri JB yaptım vshare kurdum appsyn dahıl ama acılmıyo program. Açılıp kapanıyor daha dogrusu. Hakkaten gıcıksın he :)
Vardır bir4 püh noktası gözden kaçan. Ben ipadde çatır çatır kullanıyorum valla :D
Neyse sen normal ios'a dön :D :D :D :D
Gıcığız vesselam :)
Bu arada senin dükkan asm mi? Gebze asm?
Vardır bir4 püh noktası gözden kaçan. Ben ipadde çatır çatır kullanıyorum valla :D
Neyse sen normal ios'a dön :D :D :D :D
Gıcığız vesselam :)
Bu arada senin dükkan asm mi? Gebze asm?
Yes şekerpınar.
Yes şekerpınar.
Bizim bir arkadaş geçen burun ameliyatı oldu orda ama hiç aklıma gelmedi seni aramak :S :S
YKB anlaşma varsa ben oraya geleyim bari:)
Bizim bir arkadaş geçen burun ameliyatı oldu orda ama hiç aklıma gelmedi seni aramak :S :S
O konuları hiç bilmiyorum, biz saplıyoruz onlar hesaplıyo :D
İsabet oldu aklına gelmemesi kardeşim. Grip olan arkadaşımı buna yönlendirdim, çocuk östaki borusu elinde eve döndü. Usta hatası demişler danışmadan.
İsabet oldu aklına gelmemesi kardeşim. Grip olan arkadaşımı buna yönlendirdim, çocuk östaki borusu elinde eve döndü. Usta hatası demişler danışmadan.
Olum yan sanayi malzeme kullanıyosunuz ondan sonra vay efendim niye arıza çıkıyo hep :icon_bla:
Olum yan sanayi malzeme kullanıyosunuz ondan sonra vay efendim niye arıza çıkıyo hep :icon_bla:
Çimentosu eksik atılmış ben napiyim :hehe:
O konuları hiç bilmiyorum, biz saplıyoruz onlar hesaplıyo :D
İmece usulü çalışırız. Al gülüm ver gülüm:D
,Hahahaha.
O zamanj biz arızalı kısmı kendimiz söküp götürelim bunlara :D
Apple Store'da öğrenci indirimi varmıydı ?
Ne bu belediye otobüsü mü :)
Normal allaaan öğrencisiysen indirim yok :)
Apple ile anlaşmalı bilgisayar programcılığı, yazılım mühendisliği vs gibi okullarda okuyorsan, developer da uygulamayı "öğrenciler ücretsiz indirebilir" onayını vermişse free indirebiliyor sadece..
Onun dışında yok indirim mindirim :)
Ne bu belediye otobüsü mü :)
Normal allaaan öğrencisiysen indirim yok :)
Apple ile anlaşmalı bilgisayar programcılığı, yazılım mühendisliği vs gibi okullarda okuyorsan, developer da uygulamayı "öğrenciler ücretsiz indirebilir" onayını vermişse free indirebiliyor sadece..
Onun dışında yok indirim mindirim :)
%5 öğrenci indirim var :)
1449TL'lik ipad air2'yi 1376TL'ye aldık...
Beyler yeni vergi muhabbeti yüzünden (Vestel sağolsun) 150-250tl civarı bindirim geldi Apple ürünlerine.
Ha ben uygulama olarak düşündüm.
Evet bazı cihazlarda öğrenci indirimi var..
Fiyatlar da burada.
http://store.apple.com/tr/browse/campaigns/education_pricing
Draniela
07-01-2015, 14:28
order and chaos online oynayan yok mu aramızda ? tek başıma sıkıldım hep yabancılarla takılıyorum :D
İstanbul'da AppleStore'dan randevu alamayanlar varsa 0212 2331577'den yardım alabilir. Apple'ın yetkili servisiymiş.
Yerleri Şişli Camii'nin orada.
http://www.arti.net.tr/index.php/iletisim
bu ekran sararması ve pixel ölülüğü için normalde telefon sıfırı ıle degısmıyor muydu ? Benımkının ekranının degıstırıp tamır ettıler.
mechanic
10-01-2015, 07:57
Merhabalar,
Mail'im 1.4 gb yer kaplıyor görünüyor ancak sadece 2 mail var ?! Hiden boş, çöp boş, taslak boş...
Çok saçma yani basitbir yazı hafıza kaydı yapıyor yani ayarları ama çok yer kaplıyor. Bunu düzeltebilir miyim?
byspeedman
10-01-2015, 08:06
arkadaşlar i could ta neler yedek içeriğini nasıl görürüm 6 ya geçince 4s teki bilgilerimi ona nasıl aktaracağım
CasabLanca
10-01-2015, 10:22
Merhabalar,
Mail'im 1.4 gb yer kaplıyor görünüyor ancak sadece 2 mail var ?! Hiden boş, çöp boş, taslak boş...
Çok saçma yani basitbir yazı hafıza kaydı yapıyor yani ayarları ama çok yer kaplıyor. Bunu düzeltebilir miyim?
https://itunes.apple.com/tr/app/battery-doctor-master-battery/id446751279?l=tr&mt=8
bu programı indirin, içinde cookie temizleme vs. var ordan taratma yapın belki düzelebilir
mechanic
10-01-2015, 10:44
https://itunes.apple.com/tr/app/battery-doctor-master-battery/id446751279?l=tr&mt=8
bu programı indirin, içinde cookie temizleme vs. var ordan taratma yapın belki düzelebilir
O program var işe yaramadı.
mechanic
10-01-2015, 10:47
Resim
http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/661/HRO96n.jpg (http://imageshack.com/f/idHRO96nj)
arkadaşalr rehberimi nasıl yedeklerim side kiler olsun tel hafızası olsun nasıl yaparız ?
Arkadaşlar ios8 le birlikte gelen silinen fotoğrafların son silinenler isimli albüme düşmesini nasıl engelleyebilirim? Sildiğim fotoğraf direk silinsin gitsin istemiyorum yedeklemesin:) Mümkün müdür böyle birşey?
arkadaşalr rehberimi nasıl yedeklerim side kiler olsun tel hafızası olsun nasıl yaparız ?
turkcellin bir programı vardı oraya yedekleyebiliyordun diye hatırlıyorum
Aramızda ipod classic kullanan var mı?
Ios da androidddeki quick blocker gibi sms spam filtresi var mi? O kadar cok sms geliyor ki..
Var 7 senelik aleti bu sene ilk defa itunesdan upgrade ettim mahvoldu. Pili yanlis gosteriyor sarki atliyor sapitti:(
Ios da androidddeki quick blocker gibi sms spam filtresi var mi? O kadar cok sms geliyor ki..
Ben istemediğim ilgilenmediğim yerlerden mesaj geldikçe engelliyorum. Bir daha o kaynaktan mesaj gelmiyor. Belki öyle bir yol izleyebilirsiniz
coastguard
11-01-2015, 21:50
ipad 2 7.1.1 evde düşürdüm şarj yerine denk geldi yamuldu biraz düzelttim ,
Alette bir şey yok gözüküyor ama modemin olduğu odada bile artık zor 2 diş çekiyor
Ürünü 8.1.1 güncellemeli miyim ne yapmalıyım anlamadım?
Var 7 senelik aleti bu sene ilk defa itunesdan upgrade ettim mahvoldu. Pili yanlis gosteriyor sarki atliyor sapitti:(
Itunesden uprage etmeden kullanamiyor muyuz?Yoksa illa güncelleme mi istiyo?
Sıfıra yakın bir cihaz buldum çok ta uygun hazır bulmuşken kacirmiyim diyorum:)Malûm üretimi de durduruldu nostalji olur biraz :)
devil_berk22
12-01-2015, 02:27
arkadaşlar ıphone 6 için hangi kılıfı önerirsiniz ?
arkadaşlar ıphone 6 için hangi kılıfı önerirsiniz ?
http://www.spigen.com.tr/ zevkine göresini begenebilirsin 3.telefonda 4.spigenim daha saglam ve eli yüzü düzgün kaba durmayını bulamadm galiba :)
slim armor / neo hybrid / style armor
biraz daha kaba saba dersen tough armor
Ipod classic upgrade etmek zorunda degilsin, hatta etme oyle kullan.
Bende bir tane ipad 2 var. ios 5, bunu ios 7 e unofficial cikaramaz miyim ya, apple ios 7 signature yayinlamayi birakmis
turkcellin bir programı vardı oraya yedekleyebiliyordun diye hatırlıyorum
Turkcellyedek , fakat ios 8 i desteklemediğinden dolayı sürüm hatası veriyor bilginiz olsun.. Android de nasıl bilmiyorum :)
Arkadaşlar 6 ay önce vatan pc den aldığım 4s şarj olmuyor. Telefon şarj yerinde bi siyahlık mevcut. Orjinal şarj cihazıyla şarj ediyordum ama olmuyor artık. Apple buna ne gibi bi çözüm sunabilir ? Zorludaki store gitsem ilgilenirler mi ?
Draniela
12-01-2015, 21:27
iphone 6 da ekranın sağ üst kısmında telefonla konuşurken çıt çıt ses geliyordu böyle ekran oynar gibi. son günlerde duymaya başlamıştım.
ekranda ttec kırılmaz ekran koruyucu vardı ve bazen parmakla hafif bastırdığımda o sesi duyuyordum dedim acaba ekran mı sorunlu yoksa ekran koruyucu mu sorunlu? o kadar para vermeme rağmen çok ayar olup söktüm az önce ama hala bu sesi alıyorum 3 4 defa yapınca sanki ekran yerine oturuyor ve oynamıyor gibi ses kesiliyor. Biraz zaman geçtiğinde yine aynı sesi alabiliyorum.
Bu sıkıntıyla daha önceden karşılaşan var mı ? Servise göndereyim mi ? Yenisi gelsin :D
Draniela
12-01-2015, 21:30
iphone 6 da ekranın sağ üst kısmında telefonla konuşurken çıt çıt ses geliyordu böyle ekran oynar gibi. son günlerde duymaya başlamıştım.
ekranda ttec kırılmaz ekran koruyucu vardı ve bazen parmakla hafif bastırdığımda o sesi duyuyordum dedim acaba ekran mı sorunlu yoksa ekran koruyucu mu sorunlu? o kadar para vermeme rağmen çok ayar olup söktüm az önce ama hala bu sesi alıyorum 3 4 defa yapınca sanki ekran yerine oturuyor ve oynamıyor gibi ses kesiliyor. Biraz zaman geçtiğinde yine aynı sesi alabiliyorum.
Bu sıkıntıyla daha önceden karşılaşan var mı ? Servise göndereyim mi ? Yenisi gelsin :D
Yazmayı unutmuşum servise göndersem yedek olarak kullanabilecek bir telefonum yok. Kaç günde gelir ya da direkt olarak iletişime geçsem yardımcı olabilirler mi ?
Korupark avmdeki apple store'a sordum 10 12 gün içinde hallolur işiniz dedi ama orada çalışanın servis vs. işlerden ne derece bilgisi vardır bilemiyorum.
Vatan bilgisayar'dan aldım telefonu acaba az daha bekleyip yaz sonunda falan mı göndersem iyice bozulur belki ?
Silence45
12-01-2015, 21:45
Apple Store dan randevu alıp gidin değişim kararı çıkar ise 10 dk da hallederler ki kronik bu bildiğim kadarıyla
Yedeklemeyi neden icloud üzerine yapmıyorsunuz? Turkcell yedek vs gibi 3ncü parti uygulamalarla çok basit bir işlemi zorlaştırıyorsunuz kendi ellerinizle..
Diğer bir konu da sms blocklama uygulaması yok AppStore da.. sms blocklaması dediğiniz şey kişiyi blocklamak aslında. Kişi blocklama yaptığını söyleyen uygulamaların alayı yalan. iOS'ta geliştiricilere böyle bir uygulama yapma yetkisi vermiyor Apple. O özellik de yine kendi içinde mevcut.
Ancak numara bölümünde direkt isim yazılmış olarak gelen sms lere bir şey yapamıyorsunuz diye biliyorum. Gerçi ben onları da engelliyorum da tekrar aynı kanaldan gelip gelmediklerini hatırlayamadım. Belki onda da işe yarıyordur, bu da böyle diyemedim birden.
RottingChrist
13-01-2015, 12:16
6 serisi iphone ların S modeli çıkacak mı acaba?
beyler ios'a çok alıştım ben. ipad mini 2 almayı istiyorum en uygun nereden alabilirim ipad mini 3'e baktımda arada tek fark parmak izi okuyucuymuş.
6 serisi iphone ların S modeli çıkacak mı acaba?
S değil de mini modelinin çıkacağı söyleniyor. 4 serisi ile aynı ekrana sahip olacakmış..
RottingChrist
13-01-2015, 12:45
eşime 6 plus aldım ve bir hafta kadar ben kullandım şarjını çok beğendim. iki ay içinde bana da yurt dışından 6 plus gelecek acaba beklesem de S çıkınca mı alsam diye düşünüyordum.
S değil de mini modelinin çıkacağı söyleniyor. 4 serisi ile aynı ekrana sahip olacakmış..
eşime 6 plus aldım ve bir hafta kadar ben kullandım şarjını çok beğendim. iki ay içinde bana da yurt dışından 6 plus gelecek acaba beklesem de S çıkınca mı alsam diye düşünüyordum.
Plus gelecekse bence bekleme :)
Ben de plus kullanıyorum herşeyiyle güzel cihaz. Muhtemelen gelecek olan seri de Samsunglardaki "Neo" gibi bişey olacaktır.
RottingChrist
13-01-2015, 13:11
diğer markaların modelleri için önceden yapılan tahminler yakın çıktığı için pek süpriz olmuyor da apple ın sağı solu belli olmuyor. ekran küçülürse muhtemelen plus ın pil ömrünü arar oluruz.
Plus gelecekse bence bekleme :)
Ben de plus kullanıyorum herşeyiyle güzel cihaz. Muhtemelen gelecek olan seri de Samsunglardaki "Neo" gibi bişey olacaktır.
Draniela
13-01-2015, 15:23
geçen görmüştüm s ler çıkacak ve miniler çıkacakmış yıl sonunda
Ahmet Saraçoğlu
15-01-2015, 19:40
iphone 5 te sağlık içerisindeki adım sayar çalışmıyor.O özellik 5s ten itibaren mi başlıyor yoksa açmam gereken bişeylermi var ayarlardan?
iphone 5 te sağlık içerisindeki adım sayar çalışmıyor.O özellik 5s ten itibaren mi başlıyor yoksa açmam gereken bişeylermi var ayarlardan?
Sağlık uygulaması adım sayan bir uygulama değil..yanına bir program yüklediğinizde, ilgili verileri orda topluyor.. mesela fitwell indirebilirsiniz..
Ahmet Saraçoğlu
16-01-2015, 08:04
Yok detayları biliyorum , ama Analiz raporundaki adım sayma olayıyla ilgileniyorum.
eşimde 5s var , onda analiz raporu bölğmğnde direkt olarak gösteriyor günlük kaç adım atıldığını.Bende aynı yerde veri yok yazıyor.
http://i.hizliresim.com/Q4LlvV.png
Onun tel yanımda olmadıı için ekran görüntüsü alamadım ama günlük haftalık adımı sayıyor 5s.Bizde olmayan bi özellikmi , ayar mı açmam gerekiyor?
Bende 2 haftadır Plus kullanıyorum bence telefon yani.. Ben hep iphone ekranları çok küçük şarjları çok az gidiyor derdim Note serisi kullanırdım ama hep telefonlar 2 tık yavaştı. Adamlar tam istediğimiz gibi telefon çıkardı aldım ve resmen hayranım telefona. Eksileri varmı tabii var ancak o eksiler gözüne bile gelmez çünkü geneli çok iyi.
devil_berk22
16-01-2015, 19:36
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. yeni ıphone 6 aldım ancak ıphone 4s im varken pc ye yedekleme yapmıstım suan onları nasıl yeni telime geçirebilirim bir yol gösterin.
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. yeni ıphone 6 aldım ancak ıphone 4s im varken pc ye yedekleme yapmıstım suan onları nasıl yeni telime geçirebilirim bir yol gösterin.
Yeni telefonu bilgisayar'a takın. Itunes'i açıp yedekten geri yükle yaptığınız zaman yedeğinizi görür ve yüklersiniz.
SerkanYazgan.
18-01-2015, 03:04
Adımsayar için 5 lerde çip yok, 5s te hareket algılayıcı m7 çipi var. Kısaca 5s ve 6 da çalışıyor şuan için.
Ayrıca adımsayar net bilgi vermiyor ne 5s te nede 6 da. Telefonla yaptığınız çoğu hareket adım olarak algılanabiliyor:)
Whatsapp ya da msj ile gelen instagram linkine bastığımda app'da değil safaride açıyor.
Bunu düzeltebiliyormuyuz ?
Adımsayar için 5 lerde çip yok, 5s te hareket algılayıcı m7 çipi var. Kısaca 5s ve 6 da çalışıyor şuan için.
Ayrıca adımsayar net bilgi vermiyor ne 5s te nede 6 da. Telefonla yaptığınız çoğu hareket adım olarak algılanabiliyor:)
olm hareket sensörü var elle sallarsanda adım diye yiyor zaten. telefon napsın ona :D yalandan donanım ekliyorlar işte :D
olm hareket sensörü var elle sallarsanda adım diye yiyor zaten. telefon napsın ona :D yalandan donanım ekliyorlar işte :D
Samsungun ki baya iyi calisiyordu :D benimde 5s de basak saymiyor iphone 6 sayiyor sanirim :D
Basamak demeye calistim basak degil :D
RottingChrist
21-01-2015, 10:12
2. el bir 4s aldım ve 8.1.2 sürümü yüklenmiş durumda. çok rahatsız etmese de bazı acil durumlarda takılmalar canımı sıkmaya başladı. Downgrade yapmak istiyorum fakat bu cihazın en stabil çalıştığı sürüm nedir onu merak ediyorum. bu işlemi yapmanın faydası ve zararı ne olabilir? bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum. tşk.
Bildiğim kadarı ile şu an downgrade yapamazsın çünkü apple eski surumleri dijital olarak imzalamıyor.
RottingChrist
21-01-2015, 12:40
nasıl yapıldığına dair bir iki video izledim ama karışık geldiği için cesaret edemedim açıkçası.
Bildiğim kadarı ile şu an downgrade yapamazsın çünkü apple eski surumleri dijital olarak imzalamıyor.
hondafit
21-01-2015, 12:50
adım sayar için ekstra ürün kullanmanız lazım jawbone falan.
Aramızda bu ürünü deneyen var mı ?
http://www.liquipelturkiye.com.tr/liquipel_nedir.php
mikrofon, şarj aleti girişi ve hoparlör ne olacak ? Bence en önemlisi bu :)
2. el bir 4s aldım ve 8.1.2 sürümü yüklenmiş durumda. çok rahatsız etmese de bazı acil durumlarda takılmalar canımı sıkmaya başladı. Downgrade yapmak istiyorum fakat bu cihazın en stabil çalıştığı sürüm nedir onu merak ediyorum. bu işlemi yapmanın faydası ve zararı ne olabilir? bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum. tşk.
Cihazı update etmeden önce shs kaydı alınmışsa downgrade kapısı açık. Cihazın kendi shs dosyası olmadan maalesef mümkün değil
GuneyOnur
22-01-2015, 10:19
Abi donanımda şöyle bir konu buldum benimde ilgimi çekti bayağı ;
http://forum.donanimhaber.com/m_74369203/tm.htm
130 Lira sabit ücret + 2 Yıl da garanti // Bence kesinlikle yaptırılması gereken bir şey .. :)
birisi bir yerde pilini değiştirmişti iphone 5'in garantiyle filan hiç uğraşmadan, 100tl filan yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam,
kimdi acaba ve nerede yapmıştu bu işi acaba?:)
mikrofon, şarj aleti girişi ve hoparlör ne olacak ? Bence en önemlisi bu :)
Benim şarj aletinin kablosunu Temmuzda Zorludan elden aldığım halde soket sıkıntılı, şarj aletinin tek tarafını görüyor şarj olmak için :D
birisi bir yerde pilini değiştirmişti iphone 5'in garantiyle filan hiç uğraşmadan, 100tl filan yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam,
kimdi acaba ve nerede yapmıştu bu işi acaba?:)
Zorlu'da o gün ablanın teki 160 mı 180 mi ne verdi, 5dk sürmedi değiştirilip işinin hallolması :)
ben 5 i değişim kapsamından değiştirmiştim akasya da 180 yazıyordu kağıtta + kdv olur mu bilemiyorum ama ben para vermedim :)
8.1.3 ü yükleyen var mı ?
iPhone 5s, iPad Air ve iPhone 6 Plus a yükledim, bu 3 cihazda bir problem göremedim. Performans açısından 8.1.2 ile arasında şimdilik bir fark yok gibi görünüyor.
4S, iPhone 5 ve iPhone 6 için bir tecrübem olmadı lakin 4S ve 5 için kısmi hızlanma olduğundan bahsediliyor. iPhone 6 için yine iPhone 6 Plus ta olduğu gibi rutin çalışmasına devam ettiği bilgisi var.
Batarya performanslarını konuşmak için henüz erken. Bu akşamdan ve yarın sabahtan itibaren de bu konuyla ilgili bilgiler düşmeye başlar internete.
8.1.3 ü yükleyen var mı ?
Çıktığı gibi arkadaşımın 4s'ine temiz kurulum yaptık hiç bir değişim olmadı. Tek amacı JB açığını kapatmak. iOS 8.1.2 ile Jb'li kullanmak daha iyi sonuç veriyo. Launch daemonları kapatıp animasyon hız tweakleriyle hızlandırmak gayet stabil ve yeterli 8.1.2 zaten yeterince iyi 5S'te sıkıntılı bataryam kalibre olup düzeldi 5saat kullanım 13-14 saat bekleme kadar dayanıyo sabah 8 akşam 9-10 yoğun kullanım.
Bende yükledim iphone 6 Plus cihazıma 8.1.3 güncellemesini ve şuana kadar gram fark görmedim. Bakalım 2-3 gün içinde bir fark olursa anlarız sanırım
Çıktığı gibi arkadaşımın 4s'ine temiz kurulum yaptık hiç bir değişim olmadı. Tek amacı JB açığını kapatmak. iOS 8.1.2 ile Jb'li kullanmak daha iyi sonuç veriyo. Launch daemonları kapatıp animasyon hız tweakleriyle hızlandırmak gayet stabil ve yeterli 8.1.2 zaten yeterince iyi 5S'te sıkıntılı bataryam kalibre olup düzeldi 5saat kullanım 13-14 saat bekleme kadar dayanıyo sabah 8 akşam 9-10 yoğun kullanım.
Tek amacının JB açığını kapatmak konusunda kaynak alabilir miyim?
Ya da nereden öğrendin? Kimden? Hangi kaynaktan?
Tek amacının JB açığını kapatmak konusunda kaynak alabilir miyim?
Ya da nereden öğrendin? Kimden? Hangi kaynaktan?
Tek amacı derken tabiki de sadece o açık için çıkmadı. Dişe dokunur tek fix Ota update için alan gereksiniminin azalması.Ve haliyle Jb için güvenlik fix'i içermesi iOS 8.2 zaten yakın zamanda çıkacak 8.1.3 öncesinde hazırlık gibi bişey major update olmadığı için çok bi yenilikle gelmiyo zaten. Uğruna güncelleme yapılacak bişey yok.
iOS 8.1.3 Kapatılan güvenlik açıkları:
http://support.apple.com/en-us/HT204245
Tek amacı derken tabiki de sadece o açık için çıkmadı. Dişe dokunur tek fix Ota update için alan gereksiniminin azalması.Ve haliyle Jb için güvenlik fix'i içermesi iOS 8.2 zaten yakın zamanda çıkacak 8.1.3 öncesinde hazırlık gibi bişey major update olmadığı için çok bi yenilikle gelmiyo zaten. Uğruna güncelleme yapılacak bişey yok.
iOS 8.1.3 Kapatılan güvenlik açıkları:
http://support.apple.com/en-us/HT204245
Ota alan gereksinimin az olması, hata düzeltimi değildir bu birincisi. Bunu uydurma bir zahmet.
Güvenlik için geliştirmeler yapılması demek JailBreak için düzeltimler olduğu anlamına gelmez. Adamların işi gücü yok JB ile yarışıyor gibi bir algı oluşturuyorsunuz oturduğunuz yerden. :)
Devamlı yaşayan sistemlerde mutlaka açıklar olacaktır, bu herhangi bir yazılım projesi de olabilir, bir mobil yazılımı da olabilir. Apple Merkezindeki geliştiriciler işte tam da bu açıkları kapatıyorlar ki 8.1.3 teki bahsi geçen güvenlik güncelleleri; Remote Desktop for Mac ve benzer uygulamalar ile ilgili güvenlik güncelleşrilmeleri ( OS X 10.10.2) ve iOS 8.1.2 nin bu güncelleştirilmeye uyumlaştırılmasıdır. Ayrıca iOS 8 ile ilgili bazı sistem dosyalarının kararsız çalışmaları ihtimali karşısında alınmış önlemlerle ile ilgili bir güncelleme. Toplasan da çıkarsan da bu kadar işte.. Daha öte bir şey yok..
Linkini verdiğin o liste bana yaklaşık 3 hafta önceden geliyor. Biliyorum ben onları zaten. Ben senden şu sözünü ettiğin JailBreak ile ilgili kaynak istedim. Var mı resmi bir kaynağın.. Yok..
iOS ta bir güncelleme olduğunda hemen "JailBreak açığını kapatıyorlar aabi" moduna giriyorsunuz. Şu konuya bile 2-3 kez yazmışsın, ağzından çıkan şey sadece Jail Break açığını kapatıyorlar..
Milletin ağzına sakız olmuş JB Açığını kapatıyorlar mevzusu.. Biraz da böyle fix mix yazıp bilir kişiyim edaları.. :)
Kendinizi her konuda bilgili ve bilir kişi sanıyorsunuz ama olmak istediğin şey oturduğunuz yerden göbeğinizi kaşıyarak olunmuyor bu dünyada.
Yeterince vakıf olmadığın konularda insanları yanlış yönlendirip yanlış bilgiler paylaşmayın şurada..
Day Walker
29-01-2015, 07:54
Hala Jail Break yapan varmı yaw :D
Ben param yokken bedava uygulama indirmek için kuruyodum hahaahahah :hehe:
RottingChrist
29-01-2015, 09:37
iphone 6 ve 6 plus için şunlardan almayı düşünüyorum. su ile işim olmaz ama suya karşı da koruması gayet güzel olmuş. 6 da sırıtmayabilir ama 6 plus a bunları takarsak tablet gibi gezeriz elimizde.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-6-plus-metal-lunatik-love-mei-kilif-5.5-197852156/detay
https://www.youtube.com/watch?v=yPz1NuTl5Ys
iphone 6 ve 6 plus için şunlardan almayı düşünüyorum. su ile işim olmaz ama suya karşı da koruması gayet güzel olmuş. 6 da sırıtmayabilir ama 6 plus a bunları takarsak tablet gibi gezeriz elimizde.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-6-plus-metal-lunatik-love-mei-kilif-5.5-197852156/detay
https://www.youtube.com/watch?v=yPz1NuTl5Ys
arkadaşımda 5 için bunun benzeri bir kap işinden dolayı. ahşap imalat montaj ıvır zıvır falan yaptıkları için tozdan talaşdan bıktı geçen görünce kurcalamak ver dedim tam avmnin yürüyen merdiveninde attı direk basamakların üstüne seke seke gitti napıon lan dedim baktım bidaha attı haha :D banamısın demiyor maşallah ama cebe girmesi cıkmasıdert biraz
http://www.ebay.com/itm/LOVE-MEI-APPLE-iPHONE-6-4-7-Outdoor-Metall-Case-Schutz-Hulle-Bumper-Cover-/301478012647?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BC llen&var=&hash=item46317d66e7
aynı ürünse ebay ciddi uygun demektir:)
RottingChrist
29-01-2015, 10:31
aslında marka olarak aynı marka ama bunun bir kaç değişik tipi var. sahibinden linkini verdiğimi çok beğendim. sankli ele oturması daha kolay gibi gözüküyor.
http://www.ebay.com/itm/LOVE-MEI-APPLE-iPHONE-6-4-7-Outdoor-Metall-Case-Schutz-Hulle-Bumper-Cover-/301478012647?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BC llen&var=&hash=item46317d66e7
aynı ürünse ebay ciddi uygun demektir:)
RottingChrist
29-01-2015, 10:37
note edge için daha ekran koruyucu bile çıkmadan adamlar kılıf yapmış.
http://www.lovemeicases.com/love-mei-powerful-bumper-for-galaxy-note-edge/
3g'li ipad'im var. Herhangi bir Apple kullanıcısına msj attığımda ya da facetime görüşmesi yaptığımda tel no değil mail adresim çıkıyor.
Bunu nasıl düzeltebiliriz ?
İphone 6 kullanıyorum. Herhangibir güncelleme yapmadığım halde Notlar daki tüm notlarım silinmiş.
Bunun nedeni ne olabilir we notları geri getirme şansım warmı?
Teşekkürler.
G.S.İ_07
31-01-2015, 01:08
iOS 8.1.3 iPhone update 2gün olmuş geleli evet beyler nedir durum sizde?5 5s 6 kullanıcıları?değer mi 8.1.2 den 13 e genel olarak?
İphone 6 kullanıyorum. Herhangibir güncelleme yapmadığım halde Notlar daki tüm notlarım silinmiş.
Bunun nedeni ne olabilir we notları geri getirme şansım warmı?
Teşekkürler.
Icloud'tan yedeğinizi geri yükleyin.
3g'li ipad'im var. Herhangi bir Apple kullanıcısına msj attığımda ya da facetime görüşmesi yaptığımda tel no değil mail adresim çıkıyor.
Bunu nasıl düzeltebiliriz ?
Ayarlar> Face Time "Size şuradan facetime ile ulaşılabilir" burdan istediğinizi seçebilirsiniz. Benim tavsiyem e-posta adresi. Telefon faturanıza yansıyabiliyor facetime konuşmaları ve mesajları. Bana 5 TL yansımıştı. O yüzden e-posta adresimi kullanıyorum.
iOS 8.1.3 iPhone update 2gün olmuş geleli evet beyler nedir durum sizde?5 5s 6 kullanıcıları?değer mi 8.1.2 den 13 e genel olarak?
Daha az kasıyor ve stabil şuan. Geçmemek için bir neden yok.
instagram neden ipadde yok :S
instagram neden ipadde yok :S
iphone için olanını indir pampa :D
İpad İnstagram app'si olmamasına bende sinir oluyorum. Birde mark aldığından beri ara ara, çeşit çeşit bug yiyor program.
2. el 4s var elimde ama wifi kullanılamıyor telefonda gri-soluk. http://support.apple.com/tr-tr/TS1559 burdaki olayı yaptım ama yinede değişmedi
nasıl çözebiliriz bu sorunu başka bi çözüm falan var mıdır ?
hondafit
31-01-2015, 22:26
2. el 4s var elimde ama wifi kullanılamıyor telefonda gri-soluk. http://support.apple.com/tr-tr/TS1559 burdaki olayı yaptım ama yinede değişmedi
cihazınızın wi-fi modülü arızalı garantiniz varsa gönderin cihazın yenisi gelir.internette çözümler var buzdolabına filan koyunca düzeliyor ama bir kaç hafta sonra yine bozuluyor.
G.S.İ_07
01-02-2015, 01:08
Kardeşim büyük ihtimal cihazının wi-fi modülü yanmış.Bende de vardı ama kendi tamircim yapamamıştı.Modül değiştirmek zor yani değiştirsen de olmuyor dedi.
Olmadı risk alıp modülü değiştir.
Bu arada evdeki iphone 5 vardı boşta iOS 8.1.3 iPhone update kurdum resmen cihaz uçuyor.Pil performansı için erken.
buzdolabına atınca 15dakika sonra tekrar gene gidiyo. dediginiz gibi kalıcak artık öyle garanti falan yok cihazın
CasabLanca
01-02-2015, 23:47
buzdolabına atınca 15dakika sonra tekrar gene gidiyo. dediginiz gibi kalıcak artık öyle garanti falan yok cihazın
tek çözüm buzdolabı yöntemi, kronik sıkıntısı
iphone 5 bataryasını değiştiren yada maliyeti hakkında bilgisi olan var mı?
iphone 5s parmak izimi okumuyor uzun zamandır, bir kaç kere sildim tekrar okuttum onda da zor okudu zaten. Hatunun parmak izini okuyo ama çat diye. Önceden yoktu böyle bi sorun hemen okuyodu, benim parmak bozuldu heralde?
Valla tamamen hatırlama üzerine yazıyorum, yani hiçbir netliği yok, 140 lira gibi aklımda kalmış. :)
batarya değiştirme programından değiştirmiştim ücret ödemedim ama bana verdikleri kağıtta 180 TL yaziodu
Bataryayı değiştirmek yerine biraz daha koyup 2.el temiz bi 5s bakayım en iyisi
75 tl ye ben değiştiriyorum.
ramco 06
04-02-2015, 21:16
Yavv arkadas hondalarin usb takinca sesi neden kisiliyor bu iphone larin yardimci olcak varmi
nakayama
12-02-2015, 16:05
Arkadaşlar video indirebilceğim bir program tavsiye edermisiniz.
Arkadaşlar video indirebilceğim bir program tavsiye edermisiniz.
takipteyim. bana da lazım. özellikle instgrama yüklemelik :)
takipteyim. bana da lazım. özellikle instgrama yüklemelik :)
https://itunes.apple.com/us/app/video-downloader-download/id576731399?mt=8
3g ipad'de bi sorun var çözemedim. Telefonum ile tabletin hatlarının yerlerini değiştiriyorum internete giriyor. Ama tabletin kendi hattı takılı iken girmiyor. Nerede hata yapıyor olabilirim? Dün akşama kadar nete girebiliyordum..
Beyler acele yardiminiza ihtiyacim var, iphone video atamiyorum. Telefon iphone 4, 7.1 surumu, itunes 12.0.1 galiba.
Mov uzantili daha onve ayni telefonla cekilmis videoyu atiyorum, telefonda goremiyorum.
fotograflardan videolari dahil et aecenegi secmeme ragmen goremiyorum. bi el atin nasil yapacagim.
Bende iphone 4s bataryasi degistirmek istiyorum. Acikcasi tirsiyorum dandik dundik bisey takarlarda patlar diye. Allah korusun ufaklik bazen bosta bulunca aliyor telefonu kurcaliyor.
Nedir fiyatlari?
Türkçe Siri. 8.3 ile birlikte gelecekmiş. Şimdilik beta sürümü var.
http://www.sihirlielma.com/2015/02/24/turkce-siri/
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-4s-batarya-orijinal-1430-mah-140995028
burdan aldım değiştirdim menunum.
değiştirdikten sonra tarihi ayarla yoksa şebeke gelmez.
daha önce yazmıştım alıntı yaptım.
Bende iphone 4s bataryasi degistirmek istiyorum. Acikcasi tirsiyorum dandik dundik bisey takarlarda patlar diye. Allah korusun ufaklik bazen bosta bulunca aliyor telefonu kurcaliyor.
Nedir fiyatlari?
Türkçe Siri. 8.3 ile birlikte gelecekmiş. Şimdilik beta sürümü var.
http://www.sihirlielma.com/2015/02/24/turkce-siri/
siriye bak tersliyor bide nemi yapıyorum diye :D
türkçeleştirmiş konusmaları hece hece su robot vari yeni ögrenmeye baslamıs cocuk kıvamındaki konsumayı bir düzeltemediler. seninle ko-nu-şu-yorum, ri-ja ederim söylesi tarzındaki gibi :). en güzelini heralde yandex navi yapıyor daha onun gibi tane tane ve net soyleyen cihaza yazılıma denk gelemedim
https://itunes.apple.com/us/app/video-downloader-download/id576731399?mt=8
Bu programı indirdim ancak pek anlayamadım instagram'da gördüğüm bir videoyu kaydedip kendi profilimde paylaşmak istiyorum. Bu programla yapabilirmiyim ? Yapabilirsem nasıl :) teşekkürler.
Bu programı indirdim ancak pek anlayamadım instagram'da gördüğüm bir videoyu kaydedip kendi profilimde paylaşmak istiyorum. Bu programla yapabilirmiyim ? Yapabilirsem nasıl :) teşekkürler.
https://itunes.apple.com/us/app/repost-regram-for-instagram/id809009732?mt=8
yada buna benzer başka uygulamada olabilir
instagram k.adı sifreni yazıp giriş yap repost dedikten sonra video sende ve senin instagramında
Hemen deniyorum ya gerekli bir olay bazen bir video görüyorsun çok iyi paylaşmak istiyorsun olmuyor :) Teşekkür ederim.
iphone 5 kullanıyorum son zamanalarda özellikle 3g açıkken oluyor %35 %40 bi civarlarda şarj bitip kapanıyor 10 dk sonra açınca tekrar açılıyor sonra yine kapanıyor apple ile telefonda görüşmemde bataryamın durumu yeşil görünüyormuş sıkıntı yok dedi.şarj makinem orjinal kablom yan sanayi bu yüzden olmuş olabilir mi acaba?orjinal kablo alıp bataryayı kalibre etsem düzelir mi.nasıl kurtulcam bu durumdan
iphone 5 kullanıyorum son zamanalarda özellikle 3g açıkken oluyor %35 %40 bi civarlarda şarj bitip kapanıyor 10 dk sonra açınca tekrar açılıyor sonra yine kapanıyor apple ile telefonda görüşmemde bataryamın durumu yeşil görünüyormuş sıkıntı yok dedi.şarj makinem orjinal kablom yan sanayi bu yüzden olmuş olabilir mi acaba?orjinal kablo alıp bataryayı kalibre etsem düzelir mi.nasıl kurtulcam bu durumdan
aynı durum benim 5 te vardı bataraya değişti düzeldi :) akasya apple da baktılar batarya kırmızı sınırın çok altındaydı.
Telefonda nasıl baktılar senin bataryanının durumuna?
Tarık V.
25-02-2015, 08:05
aynı durum benim 5 te vardı bataraya değişti düzeldi :) akasya apple da baktılar batarya kırmızı sınırın çok altındaydı.
Akasya'da randevu vs. almadan göstermek mümkün mü acaba?
Akasya'da randevu vs. almadan göstermek mümkün mü acaba?
ne desem yalan olur bakarlar mı bakmazlar mı, ben mağaza yeni açıldığı zaman kaptım randevuyu garantiye aldım boşa gitmiyim diye :)
garanti devam ediyormuydu fark ediyormu acaba?
instagrab, gayet kullanışlı tavsiye ederim