Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )
jb blacklist felan araştırdım ama o programlarda belli bi hafızada tutuyor aramaları ve mesajları.
bi çok telefon bu özelliği orjinalden sunuyor iphone gerçekten saçma bi iş çıkartmış bu konuda.
nokia kullan o zaman onda var :)
5482 .posta cvp vericek bir arkadas yokmu?
Iphone5 itunes da isyerindeki pc mde muzik yukleyince evdeki pc mde eslestirdigimde icindekileri direk siliyo ;options da sadece manually manage music and videos ve open itunes when this iphone connect isaretli..Nereden duzeltebilirim?
iki bilgisayarı da yetkilendirdin mi?
iki bilgisayarı da yetkilendirdin mi?
Yetki derken? ikisinede direk kurdum ayni seyleri isaretledim.Bir yerden yapiliyosa tarif edebilirmisin?
Yetki derken? ikisinede direk kurdum ayni seyleri isaretledim.Bir yerden yapiliyosa tarif edebilirmisin?
İki farklı bilgisayarda iTunes (iphone için) ?? (http://forum.donanimhaber.com/m_35976779/tm.htm)
Müzikler ile ilgili bi ayrıntı var sanırım, yukardaki linke bi bakarmısınız.
İki farklı bilgisayarda iTunes (iphone için) ?? (http://forum.donanimhaber.com/m_35976779/tm.htm)
Müzikler ile ilgili bi ayrıntı var sanırım, yukardaki linke bi bakarmısınız.
En son yazan arkadasinki en iyi tavsiye sanirim ama kesin birsey yinede yok.Labirent gibi ne kadar sacma sapan yazilmis bir program silmek neye dayaniyo neden yani? anlamis degilim.
itunes ta üst menü çubuğunda "mağaza" altında "bu bilgisayarı yetkilendir" diye bir seçenek vardır.
her iki bilgisayardaki itunes ta da yapman gerek bunu..
En son yazan arkadasinki en iyi tavsiye sanirim ama kesin birsey yinede yok.Labirent gibi ne kadar sacma sapan yazilmis bir program silmek neye dayaniyo neden yani? anlamis degilim.
müziklerdeki telif hakkı nedeniyle alakalı bişey olabilir. alternatif program olarak itools kullanabilirsin.
itunes ta üst menü çubuğunda "mağaza" altında "bu bilgisayarı yetkilendir" diye bir seçenek vardır.
her iki bilgisayardaki itunes ta da yapman gerek bunu..
müziklerdeki telif hakkı nedeniyle alakalı bişey olabilir. alternatif program olarak itools kullanabilirsin.
Tesekkur ederim...
Youtube app sorunsuz çalışıyor artık.
B.Battal
07-12-2012, 14:54
iOS 6.1 Beta 3 var şu anda.. sistem yöneticileri değil, yazılım geliştirici onlar :)
Bizim IT'deki sistem adm. bir arkadaş yüklemiş ondan oyle çıktı ağzımdan :D:D yazılım geliştirici arkadaşlar doğrudur düzeltme için teşekkürler :) sertifika gerekiyormuş sanırım bu yüklemeyi yapabilmek için
Bizim IT'deki sistem adm. bir arkadaş yüklemiş ondan oyle çıktı ağzımdan :D:D yazılım geliştirici arkadaşlar doğrudur düzeltme için teşekkürler :) sertifika gerekiyormuş sanırım bu yüklemeyi yapabilmek için
Evet doğru.. UDID Kaydı..
Haftaya belki isteyen bir kaç kişinin telefonunu kaydedebilirim talep olursa :)
Turkcell yaptı duyurusunu 14 aralıkta satışa başlıyor TIM ler, fiyatı 2.149 tl
TURKCELL MAĞAZA (http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-5-16GB/1004797/.html)
Yazık olacak 3.000 verip alanlara yurtdışı telefonları
acaba bu fiyat direk satış fiyatımı yoksa bi hatla beraber tahattüt falanmı istiyorlar
acaba bu fiyat direk satış fiyatımı yoksa bi hatla beraber tahattüt falanmı istiyorlar
direk satış fiyatı.
Hocam size bir sorum olacak.Telefonumu 6.0 ı yüklerken sizin tavsiyelerinizle telefonu restore edip sıfırdan 6.0 ı kurdum.Hiç bir sorunla karşılaşmamıştım.şimdi kullandıgım uygulamaların güncellemelirini yükleye yükleye sanırım yeni güncellemeler 6.0 a entegre olamıyor.Facebook da filan mesaj yazarken yavaşlamalar oluyor.Bazen uygulamalardan atmalar yapıyor.Sözün özü yine sıfırdan mı 6.1 i kurayım yoksa direkt wifiden güncelleme mi.yapayım.
Eğer sıfırdan restore ile temiz kurulum önerirseniz rica etsem restore dosyasının ve güncelleme dosyasına nasıl ulaşacağımı ve bu işlemleri tekrar nasıl yapacağım konusunda kısa bir bilgilendirme yaparsanız çok makbule geçer.
6.1 final sürümü henüz çıkmadı zaten.. çıkar çıkmaz yüklemeyin.
Zamanım olursa buradan duyuruyor olacağım. Normal şartlarda tel üzerinden yapabilirsiniz bu sürümü diye tahmin ediyorum.
iOS5 -> iOS6 radikal değişiklikler söz konusu olduğu için böyle bir sorun yaşadı bazı kişiler.. Ancak bu build değişikliği.. Çok sorun yaşanacağını sanmıyorum ama yine de bekleyin sıkıntı varsa ben yaşayayım ben onu sorunu, sonra sizi uyarırım :)
DERAN_TUYNER
07-12-2012, 17:47
Ben isterim nesela :)
iphone a biraz hakim olan arkadaşlara vereceğim zaten.. sen de bunlardan birisin :)
beta sürüm yükleyince yok şurası cortladı burası patladı diye başıma ekşimeyecek kişiler lazım çünkü.. :D adı üstünde beta sürüm yüklenecek :)
DERAN_TUYNER
07-12-2012, 17:55
iphone a biraz hakim olan arkadaşlara vereceğim zaten.. sen de bunlardan birisin :)
beta sürüm yükleyince yok şurası cortladı burası patladı diye başıma ekşimeyecek kişiler lazım çünkü.. :D adı üstünde beta sürüm yüklenecek :)
Yok basına eksimem ama bulduğum buglari paylaşırım seninle bu arada iTunes STORE açıldı cocuklar gibi sevindim kaç gündür Apple Tv'nin dibine vurdum elveda D&R elveda üst gecitteki korsan Kemal :)
Yok basına eksimem ama bulduğum buglari paylaşırım seninle bu arada iTunes STORE açıldı cocuklar gibi sevindim kaç gündür Apple Tv'nin dibine vurdum elveda D&R elveda üst gecitteki korsan Kemal :)
hafta sonu şu yapılandırmayı yapayım da konu açarım bununla ilgili, ya da buradan duyururum :)
DERAN_TUYNER
07-12-2012, 18:08
hafta sonu şu yapılandırmayı yapayım da konu açarım bununla ilgili, ya da buradan duyururum :)
Teşekkür ederim
Yonetimden ufak bir ricam var bu konu yardim konusu olduğu için eğer mümkünse teşekkür butonu koyabilirmisiniz
Şu elimde 2. nesil ipod var arkadaşımın.. Sorun şu, safariyi açınca kendi kendine 3-5 saniye sonra kapanıyor.. restore yaptım, güncelledim ama hala devam ediyor böyle bir sorunla karşılaşan, yardımcı olacak var mı?
Edit: arama yaparken kapatıyor kendini yani hiç bir şey yazmayınca duruyor
musti2jz
07-12-2012, 21:35
Abiler tuş kilidi kapanınca bir süre sonra wifi bağlantısının kesilme problemiyle karşılaşan yok mu hiç? Whatsapp tan konuşuyorum tuşu kilitliyorum bir kaç dakika içinde açmazsam tuş kilidini whatsapp tan yazılanlar gelmiyor tuş kilidini açıp ta ki tekrar bağlantı gelene kadar. Telefon 4s jailbreak felan yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim :))
ulasoztas1
07-12-2012, 21:40
Abiler tuş kilidi kapanınca bir süre sonra wifi bağlantısının kesilme problemiyle karşılaşan yok mu hiç? Whatsapp tan konuşuyorum tuşu kilitliyorum bir kaç dakika içinde açmazsam tuş kilidini whatsapp tan yazılanlar gelmiyor tuş kilidini açıp ta ki tekrar bağlantı gelene kadar. Telefon 4s jailbreak felan yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim :))
aynısı bende de oluyor tuş kilidine girince wifi kopuyor sonra tekrar bağlanıyor. tuş kilidiyle ilgili düşünmüştüm ben sorun olarak görmemiştim :D
musti2jz
07-12-2012, 21:44
aynısı bende de oluyor tuş kilidine girince wifi kopuyor sonra tekrar bağlanıyor. tuş kilidiyle ilgili düşünmüştüm ben sorun olarak görmemiştim :D
Benim için çok büyük sorun oldu sürekli ekranın açık kalması gerekiyor şarj sıkıntısı oluyor :)) eğer çözümünü bulursanız bana da yazarsanız sevinirim :d
KingoAtmo
08-12-2012, 09:19
5 için jb çıktımı
Bende sorun olarak gormemistim pil omrunu uzatma politikasi diye dusunmustum
Camera Awesome - Awesomize Your Memories (http://www.awesomize.com/)
bunu android'e port edicek kimse var mi?
Bu bir problem ya da sorun değil. Batarya performansını artırmak için yapılan bir şey. Telefon kilitlendiğinde wi-fi veri akışını kesiyor. Kilit ekranındayken sadece hücresel veri ve 3G açık kalıyor. Eğer Jb kullanıyor olsaydınız, "insomnia" adlı tweak'i kurup kilit ekranındayken wi-fi bağlantınızın kapanmamasını sağlayabilirdiniz.
5 için jb çıktımı
Hayır çıkmadı.
bugun telefonu elıme aldım telefon da hiç bi hareket yok. home basıyorum yok lock basıyorum yok.
en son ıkısıne aynı anda basılı tuttum baştan kurdu kendını fılan
ama gene sıkıntılı kasmalar fılan vardı hat aramalar hat kesmeler
kapattım tekrar actım duzeldı. :S heralde bu yenı surum de sıkıntılar var cıdden.
bırde bu itunes i guncelledık ne nasıl yapılr ben anlamadım. nasıl muzık atıcam ya nasıl :D
ipad de modem özelliği yapabilen bi app varmı acaba ?
8.000rpm
09-12-2012, 23:02
İpad icin su yoruma bayiliyorum ;
İpad aslinda onemli bir ihtiyac degil , laptop veya baska bir tablet markasi ile de ayni seyleri rahatlikla yapabilirsiniz , olsa da olur olmasa da yani...
ama ipad'e sahipseniz elinizden asla birakamiyorsunuz...
ipad bırakılcak oyuncak değil
coaster crazy oynunu yükleyin her gün 3 kere şarj edin
Resimleri şifreli gizleyebildiğimiz bir program vardı dimi yada yöntem varmı ?
onursumer
09-12-2012, 23:57
iphone hiç sevemedim ama ipod bambaşka bişey ya
şuan 4. nesil ipodum var 5. nesil almayı düşünüyorum
ufak tanışabilir ve yapamyacağı iş yok ayrıca iphone gibi pat diye sarjıda bitmiyor :)
ios 6 yı nasıl 5.1.1 yaparız?
5.1.1 sw dosyasını indirdim ama mac e takınca itunes sadece 6.0.1 e güncellemeye çalıştı. ki telefon dfu mode da idi. illa red snow falan mı sokmam lazım işin içine?
Resimleri şifreli gizleyebildiğimiz bir program vardı dimi yada yöntem varmı ?
Bana boyle sorularla gelin iste :D
Ky-calc
Bildigin hesap makinesi. Ama onceden belirledigin sifreyi yazip esittir isaretine basinca gizli album geliyor. Gizli albume ustedigin foto ve videoyu koyabilirsin. Uygulamanin guzel yani, uygulama acik ve sen fotolara bakarken biri gelirse hemen iphonun meshur Home dugmesine basip ugulamayi asagi atiyorsun ve tekrar actiginda hesap makinesi olarak aciliyor ve seni kurtariyor.
Ulan su bekarlik bize neler yaptiriyor arkadas yaa :D benim biran once evlenmem lazim. Gerci asil evlenince kullanmak lazim bu uygulamayi hahaha :))))
B.cihangir
10-12-2012, 08:45
ios 6 yı nasıl 5.1.1 yaparız?
5.1.1 sw dosyasını indirdim ama mac e takınca itunes sadece 6.0.1 e güncellemeye çalıştı. ki telefon dfu mode da idi. illa red snow falan mı sokmam lazım işin içine?
telefonun 4s ise malesef 5.1.1 e düşüremezsin telefonunun 5.1.1 shsh kaydı yoksa yine düşüremezsen telefonun 4s değil ve bu kaydın elinde varsa ozaman yardımcı olurum sana ama redsn0w kullanmak zorundasın :D
B.Battal
10-12-2012, 08:49
Yeni SPIGEN SGP case'im geldi içinden parlak ön cam filmi de çıkıyor ve çok kaliteli. Case de mat şeffaf ve oldukça ince şuan case'li haliyle bile iphone 4'lerden daha ince ve hafif :) hb'de 49.90'dı sanırıım tavsiye ederim.
Spigen Sgp iPhone 5 Ultra Thin Air Şeffaf Kılıf (Ekran Koruyucu Hediye) - Telefon - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-5-ultra-thin-air-seffaf-kilif-ekran-koruyucu-hediye/productDetails.aspx?productId=telkilsgpultrairsf&categoryId=16102)
http://i.imgur.com/U4581.jpg
telefonun 4s ise malesef 5.1.1 e düşüremezsin telefonunun 5.1.1 shsh kaydı yoksa yine düşüremezsen telefonun 4s değil ve bu kaydın elinde varsa ozaman yardımcı olurum sana ama redsn0w kullanmak zorundasın :D
yok benimki 4s ama arkadaşın 4. ben zaten o hatayı yapmadım 5.1.1 ile mutlu mesut yaşıyorum. tabii bunda jb in de rolü var.
redsnow ile yapılanı az çok biliyorum ona bakacağız artık. teşekkürler yine de.
Shadow_Dancer
10-12-2012, 23:59
Yav bende bi sorun baş gösterdi bu aralar, şarj %10 seviyesindeyken çat diye şarjı bitip kapanıyor telefon.. eski kasa nokialar gibi? telefon 4s, var mı başına gelen..?
Bana boyle sorularla gelin iste :D
Ky-calc
Bildigin hesap makinesi. Ama onceden belirledigin sifreyi yazip esittir isaretine basinca gizli album geliyor. Gizli albume ustedigin foto ve videoyu koyabilirsin. Uygulamanin guzel yani, uygulama acik ve sen fotolara bakarken biri gelirse hemen iphonun meshur Home dugmesine basip ugulamayi asagi atiyorsun ve tekrar actiginda hesap makinesi olarak aciliyor ve seni kurtariyor.
Ulan su bekarlik bize neler yaptiriyor arkadas yaa :D benim biran once evlenmem lazim. Gerci asil evlenince kullanmak lazim bu uygulamayi hahaha :))))
böyle arartınca çıkmadı program :( bulmam lazım
Benim telefonu teknik servise verdim, ertesi gün yenisini verdiler. : ) Ludacris'le iphone 5 takasına girecektik, adam forumdan kovuldu. . . : )
Day Walker
11-12-2012, 07:21
Yav bende bi sorun baş gösterdi bu aralar, şarj %10 seviyesindeyken çat diye şarjı bitip kapanıyor telefon.. eski kasa nokialar gibi? telefon 4s, var mı başına gelen..?
aynen bende de oluyo. Uyarı geliyo sonra kapanıyo.
Benim telefonu teknik servise verdim, ertesi gün yenisini verdiler. : ) Ludacris'le iphone 5 takasına girecektik, adam forumdan kovuldu. . . : )
muştuda vardı galiba.
Emrecim su sekilde arat cikiyor
secret photos KYMS
Shadow_Dancer
11-12-2012, 09:10
muştuda vardı galiba.
Valla ayar oldum ya, acaba geri mi versem apple'a..
bende de %30 seviyelerindeyken olmustu. restore edin, halen aynıysa servise verin. batarya ile ilgili problem.
muştuda vardı galiba.
O takas etmez o. Ne zaman yaralı parmağa işemiş. (Duymasın, çizer :D )
i tunes çok karışık değilmi arkadaşlar ? bi boktan sinek uçuramadım ben :(
Day Walker
11-12-2012, 10:50
walla %10 ben cihazı nadir düşürüyorum %30 larda falan oluyo akşam yatarken şarja takıp sabah çıkartıyorum çok problem değil benim için.
O takas etmez o. Ne zaman yaralı parmağa işemiş. (Duymasın, çizer :D )
işine gelirse yapar yapar :D
Geçti artık Oğuz abim. Tam olarak şu an itibari ile, valide hanımın isteği üzerine yeni 4S'imi kullanmaya başladım. : ) Quantum abi 5'in mantıklı olmadığını, 5S'in daha mantıklı olacağını söylediği için 5S'i bekleyeceğim. Büyüklerimi dinlemenin haklı mutluluğu ile yazıma son veriyorum. Teşekkürler. :DF
iOS 5'e Geri Dönüş Yolları | KARTALIN GÖZÜNDEN ® 2010 (http://www.kartalingozunden.com/ios-5e-geri-donus-yollari)
B.cihangir
11-12-2012, 11:22
iOS 5'e Geri Dönüş Yolları | KARTALIN GÖZÜNDEN ® 2010 (http://www.kartalingozunden.com/ios-5e-geri-donus-yollari)
abi ben bunu kaç ipsw ile kaç kez denediğimi hatırlamıyorum redsn0w kullanamadan geri dönüş yapanı görmedim :D
beyler ıos 6 da harıtanızda omerlı barajının ortasında pendık tuzla gıbı seyler yazıyormu harıta karıstı da :D
abi ben bunu kaç ipsw ile kaç kez denediğimi hatırlamıyorum redsn0w kullanamadan geri dönüş yapanı görmedim :D
atayistler bunuda aciklasin ozaman :D
Shadow_Dancer
11-12-2012, 19:20
walla %10 ben cihazı nadir düşürüyorum %30 larda falan oluyo akşam yatarken şarja takıp sabah çıkartıyorum çok problem değil benim için.
işine gelirse yapar yapar :D
Ben ios 6'yı telefon üzerinden kurdum, sanırım ondan da kaynaklanıyor olabilir, telefon degil 4 bilinmiyenli denklem anasını satim az kaldı kayacam samsung'a.
ben bazen 4s %1 e kadar düşürüyorum yine hemen kapanmıyor %10 garip durum
benim 4s te % 1 e kadar düşüyor ama hiç bir kapanma olmuyor,bence temiz kurulum yapın.
Anlayamadıgım bir sorunla karşı karşıyayım. Appstore'dan güncelleme gelmiş 2 tane indireyim dedim ,ama farklı mail adresimle işlem yaptırıyor bana şifreyi giriyorum yanlış . Ayarlar kısmından diğer mailimi etkinleştiriyorum her zaman kullandıgım ama appstore a girdiğimde yine o giremedigim mail karşıma çıkıyor . Yardımcı olacak var mı ?
By_HaNNibaLL
11-12-2012, 20:44
Anlayamadıgım bir sorunla karşı karşıyayım. Appstore'dan güncelleme gelmiş 2 tane indireyim dedim ,ama farklı mail adresimle işlem yaptırıyor bana şifreyi giriyorum yanlış . Ayarlar kısmından diğer mailimi etkinleştiriyorum her zaman kullandıgım ama appstore a girdiğimde yine o giremedigim mail karşıma çıkıyor . Yardımcı olacak var mı ?
daha önce farkli bi kimlik kullanarak app indirmişsiniz sonrada yeni kimliği açtiğiniz için eski şifresini soruyordur.
Programi kaldirip yeni kimlik ile yeniden indirin düzelir herşey benimde başima gelmişti
beyler iphone 5 i moderm olarak kullanmak ıstıyorum ama ıcınde kısısel eresım noktası dıye bır bolum yok nasıl baglıcm bunu bı zahmet yardım edın :)
daha önce farkli bi kimlik kullanarak app indirmişsiniz sonrada yeni kimliği açtiğiniz için eski şifresini soruyordur.
Programi kaldirip yeni kimlik ile yeniden indirin düzelir herşey benimde başima gelmişti
Valla bir şeyler yapıp çözdüm galiba hayırlısı dayı :)
temem buldumm ucak modu acık kalmıs :D
arkadaşlar takas teklifi geldi 3gs nasıldır bu saatten sonra alınırmı yeni oyunları uygulamaları açabiliyormu?
arkadaşlar takas teklifi geldi 3gs nasıldır bu saatten sonra alınırmı yeni oyunları uygulamaları açabiliyormu?
ios 6.0.1 yukledim ben arkadasın telefonuna.
herhangı bı sorunla karsılasmadık.
Apple TV nin yenisinin çıkıcağını duydum sizce doğruluk payı var mı ?
DERAN_TUYNER
14-12-2012, 13:20
Apple TV nin yenisinin çıkıcağını duydum sizce doğruluk payı var mı ?
nerden duydunuz ATV3 yeni çıktı zaten beş altı ay falan oldu
agresive
15-12-2012, 00:37
abilerim kardeşlerim ios 6.0.1 i kurduk fakat simdeki numaraları telefona aktaramıyorum pc den veya icloud tan aktar çıkıyor sadece pcde kayıtlı değil numaralar nasıl yüklüyeceğim bulamadım teli abim kullanıyordu ondan aldım itunes hesabı falan onun adına yardımcı olursanız çok sevinirim..
edit :sorun çözüldü
iPhone 5 ve iPad Mini ler için iOS 6.0.2 yayınlandı. (Diğer cihazlar için 6.0.1 son sürümdür)
WiFi bağlantısı sorunlarıni halleden küçük bir patch.. Başka bir şey yok.
http://static.shiftdelete.net/img/article_new/ipad-ios-6021355863745.jpg
Telefonumu garantiye verdim ve onlar da swap cihaz verdiler.. Ben herşeyi yedeklemiştim ama programlarımın hiç biri geri gelmedi restore yapınca ne yapmalıyım ?
Ken_Block
20-12-2012, 07:51
Herkese selamlar 1 haftadır böyle bir sorunlar karşılaşıyorum telefonum iphone 4.. Jailbreak vs. yok..
App Store'da güncellemelere girince baya bi güncelleme karşıma çıkıyor ama tak güncellemeye basınca böyle birşey geliyor.. Sizce bu sorun nedir??
http://g1212.hizliresim.com/14/n/h2f8m.png
Telefonumu garantiye verdim ve onlar da swap cihaz verdiler.. Ben herşeyi yedeklemiştim ama programlarımın hiç biri geri gelmedi restore yapınca ne yapmalıyım ?
programlar gelmez.
güncellemeler bölümünde satın alınanlar ekranında daha önceden indirdiğin programları görebilirsin.
iPhone 5 ve iPad Mini ler için iOS 6.0.2 yayınlandı. (Diğer cihazlar için 6.0.1 son sürümdür)
WiFi bağlantısı sorunlarıni halleden küçük bir patch.. Başka bir şey yok.
http://static.shiftdelete.net/img/article_new/ipad-ios-6021355863745.jpg
Eve geçince artık yüklerim (:
Buarada şarja yönelik ne zaman bir çalışma yapacaklar bilgin varmı abi?
Cydia kullanan ipad 3 icin ( ios 5.1.1) tapatalkcnasil yuklenir yadimci olur musunuz? Google da bulduklarimdan pek birsey anlamadim.
Elimdeki ipad3 ü aldığımdan beri hiç güncellemedim şuan sürümü 5.1 gözüküyo bunu güncellerken birçok şeyin silinmesinden korkuyorum...
+ şarj durumu ne oluyor ?
Elimdeki ipad3 ü aldığımdan beri hiç güncellemedim şuan sürümü 5.1 gözüküyo bunu güncellerken birçok şeyin silinmesinden korkuyorum...
+ şarj durumu ne oluyor ?
benim ayped miniye yeni sürümü yükledim(6.0.2),wifi düzeldi.şarj da yaklaşık 8 saat oldu %14 de.şarj süresi pad te değişiklik gösterebilir.
benim ayped miniye yeni sürümü yükledim(6.0.2),wifi düzeldi.şarj da yaklaşık 8 saat oldu %14 de.şarj süresi pad te değişiklik gösterebilir.
Valla benimkinde hiç bi problem yok şimdi elleyip bozmiyim diyorum :D
Wifi için eve geliyorum ağlarda gözükmüyo ama otomatik bağlıyo sol üstte gözüküyo net olduğu
Şarj olarak bütün gün oyun internet ve video ile 14 saat gidiyo
bende 5'i güncelledim ama bir düzelme göremedim,
wifi bağlantısı kopuyor 3G ye düşüyor sonra yeniden geliyor falan.
4te böyle sorunlar yaşamamıştım.
6.0.2 yüklemeyin şarj daha kötü oldu, üstelik wifi de bir degisiklik yok.
6.1 eli kulağında, onu kurup sonucları paylaşırım
6.1 beta 4 çıktı, o daha iyi görünüyor su anda. 6.1 daha iyi olacak saniyorum
Korkudan 5.1.1 deyim hala:) ama sizde böyle diyorsanız az daha sabredip 6.1'i beklemek en iyisi gibi
umarım 6.1 de pil ömrü uzar.
Korkudan 5.1.1 deyim hala:) ama sizde böyle diyorsanız az daha sabredip 6.1'i beklemek en iyisi gibi
Aynen benim durum en iyisi hiç dokunmamak :D
DERAN_TUYNER
23-12-2012, 16:41
Ben 6.1 beta 4 kullanıyorum wifi bir cıt daha iyi ama pil baya baya farketti olumlu yonde
mustafa-u
24-12-2012, 18:50
telefonum 5.1.1 jbli
geçen gün whatsapp guncellemesini indirdim ( 2.8.7 )
jb li ekranda bu işlemden sonra whatsapp açılırken kendini kapatıyor çalışmıyor ..
ama safe modda gayet güzel ve stabil şekilde çalışıyor .. installous veya vshare den hertürlüsünü indirdim ama yine olmadı ..sizce sorun nedir neyle çakışıyor veya sorunu nasıl giderebilirim ..
BİRAZ ÖNCE BÖYLE BİR HABERLE KARŞILAŞTIM ??
Apple'dan bomba! iPhone 6 geliyor
iPhone 5'in satışları hızla devam ederken, yeni iPhone 6 veya iPhone 5S hakkındaki söylentiler de artmaya başladı.
DigiTimes'ın haberine göre iPhone 6'nın çıkış tarihi, 2013'ün ortalarında yer alacak. Ortaya çıkan bazı fotoğraflar ise bu söylentiyi doğrular nitelikte görünüyor. Ancak yeni iPhone'un iPhone 6 mı yoksa iPhone 5S mi olarak adlandırılacağı belli değil.
İsim konusunda Apple'ın ürün satışa çıkarma periyodundan sonra değişiklikler yaşanmış, 12 ayda bir yerine 6 ayda bir ürün çıkarmaya başlayan Apple, cihazlarına "Yeni" ekini getirmekten başka bir belirleyici koymamaya başlamıştı.
Yeni iPhone'un özellikleri konusunda da pek detaylı bilgiler yok. Tek söylenebilecek şey, eğer yeni iPhone, bir iPhone 5S olursa, daha hızlı bir işlemci, daha fazla RAM ve benzer bir tasarım görebiliriz. Bunların yanında Apple, kullanıcıların şikayet ettiği kameradaki morluk sorunu gibi sorunları gidermiş olabilir. Şimdilik bize bekleyip görmek kalıyor.
Kaynak: Özgür Yıldız - Teknokulis
http://f1212.hizliresim.com/14/w/hcszr.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
İlkten bi "hadi lan" dedim de, sonra yazarı da paylaşmışsın. Özgür yazmış, çok sevdiğim bi arkadaşımdır. Asılsız, abidik gubidik haber yapmaz.
selamlar bi abimin iphone 4 ü var yurt dışından almış zamanında unlock aldığını söyledi kanadadan almış direk kullanmaya başlamış.modem firmware si 04.10.01 4.3.5 yüklü şuan jb falan yok, ios6 ya yükseltmek istiyoruzda acaba kapanırmı diye tereddütteyim. bileniniz varmı sıkıntı yaşarmıyız kapanmasın telefon :)
Onurkk06
31-12-2012, 12:12
Eğer iphone böyle devam ederse satışlarda gerilemeye başlıyacak samsung baya yol katetti bu konuda çünkü
Silence45
31-12-2012, 12:18
İos 6.0.2 İphone 5 şarjım 2 3 gündür acayip şekilde çabuk bitiyor.Restore yapsam mı var mı önerileriniz ?
apple tvyi kullanan birisi nedir ne degildir almaya degermı bı acıklayabılırmı
mac'lerden , ipad'den ve iphone'dan tv ye görüntü aktarmaya yarayan bir cihaz diye biliyorum
Google chrome u varsayılan tarayıcı yapmak mümkün mü? Yani tıkladığım linkler safaride değilde chromeda açılsın istiyorum.
DERAN_TUYNER
31-12-2012, 13:25
Ben kullanıyorum ve şok memnunum filim kiralayabiliyor ve satın alabiliyorsunuz diğer i devicelardan mirroring veya airplay yapabiliyorsunuz ATV3 benimki tavsiye ederim google ve youtubedan bakın diğer özelliklerine anlamadığınız yada aklınıza takılan soru olursa yardımcı olurum
şöyle bir haber gördüm , inşallah doğru değildir ... android kullanıyorum gerçi ama gene de jb ios için candır , kandır yani :)
techno-labs.com / Jailbreak'cilerin Bir Kalesi Yıkıldı (http://www.techno-labs.com/1/37832/1/oku.html)
Harbiden acilmiyor intallous
Goodnight, sweet prince.
We are very sad to announce that Hackulous is shutting down. After many years, our community has become stagnant and our forums are a bit of a ghost town. It has become difficult to keep them online and well-moderated, despite the devotion of our staff. We're incredibly thankful for the support we've had over the years and hope that new, greater communities blossom out of our absence.
With lots of love,
Hackulous Team
kapatmış adamalar dükkanı.
eyvahlar olsun ... bi daha da ios a gelmem :)
intallous un kapanmasına neden üzülüyorsunuz? :)
M_PROJECT
31-12-2012, 19:59
intallous un kapanmasına neden üzülüyorsunuz? :)
0.99$ a app almak insnalara koyuyor ama 10tl ye 1 paket sigara almak ihtiyac meselesi :D support developers ulan !! :D
turbo&quattro
31-12-2012, 20:13
0.99$ a app almak insnalara koyuyor ama 10tl ye 1 paket sigara almak ihtiyac meselesi :D support developers ulan !! :D
vurdu ve gol oldu :D
3s'e ios 6'yı yukledım sonra Facebook'u guncelledım. Faceyi her açtıgımda ' ıos'a benım emaılım olarak gırıs yapıldı' dıyor bunu nasıl ıptal edeblırım.
Yemişim İnstallousu, Cydia'da daha ne cevherler var. Beleş uygulama dediğin nedir ki.
ygtkrmdnz
01-01-2013, 13:03
iphone5 6.0.2 den sonra sarj durumu arttı mı azaldı mı sarj konusunda fikirleriniz nedir
iphone5 6.0.2 den sonra sarj durumu arttı mı azaldı mı sarj konusunda fikirleriniz nedir
Çok bir fark yok bende.
iPhone iPad vs alıp uygulamalarda tas çatlasın 10tllik uygulama parası vermeyecek varsa önerim nokia dir
Aynen öyle işte.. Kendi adıma teşekkür ederim usta.
Kendi yaşında eşşek kalmamış adamın teki de bedava uygulama nasıl yüklenir diye konu açmış. Hani sorsan böyle bir konuyu açarak forum içinde prim yaptığını sanıyor.
Amma velakin kafa yapısının ne kadar fırıldak üçkağıtçı olduğu ortaya çıkıyor, o da bunun farkında değil..
Sen redeem kodlarla uğraş, 3 kuruşluk uygulama indirmek için üçkağıt yap, ya da crack uygulama indir, sonra de ki Türkiye niye gelişemiyor, vay efendim niye otomobil üretemiyoruz de..
Ama o leblebi kadar beyni bilmiyor ki herşeyi tüketmeye programlanmış.. Üretim nedir bilmiyor ki.. Mercedes Bmw geçtim, altına bisiklet verilse o bile fazla ki o kafaya..
Tüketen değil üreten olma, üretemiyorsan üreteni destekleme bakış açısı gerek bizlere..
Arkadaşımın iphone 3gs'i var konuştukdan sonra telefonu bırakmış tekrar telefonu eline aldığında telefon hiç bir şekilde açılmamış home+power tuşunu denedım ekran gelmıyor usb işareti filanda çıkmadı. bir yardımcı olurmusunuz ne yapmak gerekır?
iPhone 5, şekil değiştirmeye başladı (http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/iPhone-5-sekil-degistirmeye-basladi-.htm)
başına gelen yoktur dimi inşallah ...
iPhone 5, şekil değiştirmeye başladı (http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/iPhone-5-sekil-degistirmeye-basladi-.htm)
başına gelen yoktur dimi inşallah ...
Çalışmasında sorun yok ekrana bile zarar gelmemiş helal olsun bence :D
kardeşimin 3gs inde whatsapp problemi var yeni sürümü indiremiyoruz ne yapmamız gerekiyor
kardeşimin 3gs inde whatsapp problemi var yeni sürümü indiremiyoruz ne yapmamız gerekiyor
aynı sorun bendede var code gondermıyor old version diye ee yenı versiyonu yuklemeye kalksam ios surumu desteklemıyo istedıgı iosuda 3g ye yukleyemıyoruz :D
iOS 4.3 veya üst sürümünü gerektirir.
iOS versiyonu nedir 3GS nin?
Mutlaka indirememe sebebinizi söyler AppStore
B.Battal
02-01-2013, 15:25
Adam'lar sorun demiş bir de yahu biri de Galaxy S3'e Note'a falan otursa ya d*tünde patlasa :D
iOS 4.3 veya üst sürümünü gerektirir.
iOS versiyonu nedir 3GS nin?
Mutlaka indirememe sebebinizi söyler AppStore
4.3 sürümünü 3gs e yükleyemiyoruz abi desteklemiyor
Benim 5'imde gözü vardı zaten bu gidişle alıcam bir tane daha :D
exchange hesabı kuramıyorum, nette araştırıyorum ekran görüntüleri farklı, ios6 olunca değişti heralde, yardımcı olabilecek var mı?
İos 6.0.2 İphone 5 şarjım 2 3 gündür acayip şekilde çabuk bitiyor.Restore yapsam mı var mı önerileriniz ?
Tamamiyle aynı sorunla karşı karşıyayım 1 gün zor gitmeye başladı güncellemez olsaydım iphone 5 e yaramadı bu :(
iOS6 kurun :)
4.3 ten sonrasını destekliyor yani. 4.3.0 ve sonrası.. 5.0, 5.1, 6.0 vs
şu anda 6.0 yüklersin. biraz yavaş olsa da çalıştırır 3gs
whatsapp yeni kodlama sistemine geçti. artık sms le 4 haneli kodlar geliyor.
bu da demektir ki 1usd vermeden kurmaya çalışılan tüm versiyonlar silindikten sonra ya da yeni kurulum yapılırken tekrar çalışmaz. mutlaka yeni versiyon kurmanız gereklidir. kod gelmiyor yoksa..
Tamamiyle aynı sorunla karşı karşıyayım 1 gün zor gitmeye başladı güncellemez olsaydım iphone 5 e yaramadı bu :(
Gizlilik - Konum servisleri - sistem servisleri -
saat dilimi ayarlama
trafik
genius
bu 3ünü kapatın, şarjda hissedilir bir artış olacak.
Day Walker
03-01-2013, 10:07
iPhone'daki düşük batarya seviyesini gösteren kırmızı rente pil sembolüne sık rastlıyorsanız, bir sonraki iPhone olan iPhone 5 'i çok sevme ihtimaliniz yüksek olabilir.
US Patent Office (Amerikan Patent Bürosu)'na Apple tarafından dün yapılan yeni bir patent başvurusu bir sonraki iPhone'da kullanılacak bataryanın ömrünü uzatacak (aylar sürebilecek) bir teknolojiye ait.
Bu teknoloji nasıl çalışmaktadır?
"Hareketli bir magnetin (mıknatıs) bobin şeklindeki kıvrımlı bir iletken tel içinden geçmesi ile elektrik (elektromotive, voltage) oluşur" konsepti üzerinden bataryayı yeniden şarj etme sağlanabilir ve bu teknolojiye de "induction charging" - indüklenmiş şarj denilmektedir.
Ancak bu teknolojiyi mobil cihazlara adapte etmek büyük bir problem, Apple'ın patent dosyasında da belirttiği üzere;
"Kayda değer bir güç çıkışı elde edebilmek için, klasik bir sistem tipik olarak sistemin boyutunu dahi aşacak kadar kalın bobin telleri içerir. Dahası, klasik sistemdeki bobin telleri ve magnetin konumlandırılması verimsiz bir biçimde kullanılacak cihaz boyutunu çok büyütmüş olur.
Apple bu problemi klasik bobin tellerinin ultra incelikte olan "printed" (baskı edilmiş) versiyonunu oluşturarak ve elektronik devre üzerine yerleştirerek çözmüş durumda.
Cihaz hareket ettirildiğinde (kullanıcı yürüdüğü esnada) ufak magnetler (mıknatıslar) elektronik devre üzerine baskı şeklinde konumlandırılan silindirik bobin tellerinin içerisinden geçmeye başlayarak akım üretecek ve cihazın bataryasını şarj etmeye başlayacaktır.
Bu şarj yöntemi ile batarya süresindeki artış ne kadar olacak henüz bilinmiyor ancak kayda değer bir artış olacağı tahmin edilmektedir.
Bu patent birkaç nedenden ötürü önem arz etmektedir;
1) Kullanıcılar telefonları ile gün geçtikçe telefonları ile her işlerini halletmeyi tercih etmekte ve çok sık kullanmaktalar ve bu nedenle de batarya ömrü çok önemli olmaktadır.
iPhone 4S'deki düşük perdormansı batarya ömrü nedeni ile iPhone 5 'de bu patentte belirtilen teknolojinin kullanılması ihtimali mevcuttur.
Bu teknolojinin iPhone 5 'de kullanılması durumunda, Apple'ın piyasadaki pozisyonuna büyük bir destek sunacaktır.
2) Bu teknoloji iPhone 5 ile piyasaya sürüldüğünde, mobil donanım ve yazılım gelişiminde çarpıcı bir etki yapacaktır.
Güce aç donanım bileşenleri telefonlarda kullanılmaya başlayacaktır.
Geliştiriciler bu yeni güç kaynağının avantajını kullnarak geliştirecekleri uygulama ve oyunlarda hali hazırda kendilerini kısıtlamakta olan batarya ömrü kriterlerine pek öenm vermeden yapabildiklerinin en iyisini uygulama ve oyunlarına adapte edebileceklerdir.
Tabi Apple bu patenti aldığı için, iPhone dışında diğer mobil cihazlarda bu teklonojiyi kullacak firmalar Apple'a patentten dolayı satışı yapılan her cihazdan elde ettikleri gelirden belirli bir yüzde payını Apple'a vermek durumunda kalacaklardır.
US Patent Office Linki:United States Patent: 8330061 (http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=1&f=G&l=50&co1=AND&d=PTXT&s1=apple.ASNM.&s2=induction&OS=AN/apple+AND+induction&RS=AN/apple+AND+induction)
Day Walker
03-01-2013, 10:08
Bu haber süper oldu iphone6 yada iphone 5s de olursa mükemmel olur ve satış rekorları kırar.
musti2jz
04-01-2013, 18:47
şuan voice over'ın maduru oldum sanırım! merakımdan açtım bir türlü kapatamadım dokunmatiği de kullanamıyorum nerdeyse aşağı yukarı kaydırma felan yapamıyorum kapatamıyorum çıldırdım ressmen! :@
edit = çok şükür kapatabildim Allah bir daha açtırmasın :))
Aynen öyle işte.. Kendi adıma teşekkür ederim usta.
Kendi yaşında eşşek kalmamış adamın teki de bedava uygulama nasıl yüklenir diye konu açmış. Hani sorsan böyle bir konuyu açarak forum içinde prim yaptığını sanıyor.
Amma velakin kafa yapısının ne kadar fırıldak üçkağıtçı olduğu ortaya çıkıyor, o da bunun farkında değil..
Sen redeem kodlarla uğraş, 3 kuruşluk uygulama indirmek için üçkağıt yap, ya da crack uygulama indir, sonra de ki Türkiye niye gelişemiyor, vay efendim niye otomobil üretemiyoruz de..
Ama o leblebi kadar beyni bilmiyor ki herşeyi tüketmeye programlanmış.. Üretim nedir bilmiyor ki.. Mercedes Bmw geçtim, altına bisiklet verilse o bile fazla ki o kafaya..
Tüketen değil üreten olma, üretemiyorsan üreteni destekleme bakış açısı gerek bizlere..
Engin abi iPad e virüs girme gibi olay olabilir mi ?
mechanic
05-01-2013, 16:19
nokiadan kaydedilmiş vcard'ları ayfona atabiliyor muyuz_?
mechanic
05-01-2013, 16:54
aktarılamadı diyor da icloud da. limitleri geçen bir vcard da değil ... anlamıyorum başka ylu yok mu?
İlginç, böyle bir teknolojiyi koskoca samsung düşünemedi apple yapacak helal vallahi :) Apple kullanıcısı olarak yazıyorum
arkadaslar aksam uzerı mesajlasırken telefonum bir anda dondu ve kapandı. acmaya calıstım fakat acılmadı. ekranda itunes logosu ve altındada usb resmi cıkıyor. telefonu bir turlu acamadım. bu sorunun neden oldugunu bılen yada daha once boyle bı sorunla karsılasan oldumu ? itunese baglıyorum bu sefer geri yuklerken hata veriyor bir turlu cozemedim gitti.
Az önce telefonum titredi mesaj sesi geldi ama ekranda bildirim işareti cıkmadı töbe estafurullah basına gelen varmı :D
Düzeltme gelen giden mesajım yok ama mesaj sesi geldi ve titredi ..
Engin abi iPad e virüs girme gibi olay olabilir mi ?
hayır yok neaısl bir problem yaşıyorsun?
nokiadan kaydedilmiş vcard'ları ayfona atabiliyor muyuz_?
atarsın ama excel e dönüştürmen gerek listeyi
arkadaslar aksam uzerı mesajlasırken telefonum bir anda dondu ve kapandı. acmaya calıstım fakat acılmadı. ekranda itunes logosu ve altındada usb resmi cıkıyor. telefonu bir turlu acamadım. bu sorunun neden oldugunu bılen yada daha once boyle bı sorunla karsılasan oldumu ? itunese baglıyorum bu sefer geri yuklerken hata veriyor bir turlu cozemedim gitti.
http://cdn.blogsdna.com/wp-content/uploads/2011/04/DFU-Mode2.jpg
bu ekran değil mi..
tinyumbrella programını indir..
sonra buradan exit recovery yap. çıkacaktır.
http://www.mmcn.org/wp-content/uploads/2012/12/exit-recovery.png
sonra aşağıdaki linkteki adımları uygula.. sorun yaşamayacaksın.
DFU ve Recovery Mod'lara almak ve bu modlardan çıkmak (http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/21897-dfu_recovery_modlara_almak_modlardan_cikmak.html)
[QUOTE=Quantum;6516398]hayır yok neaısl bir problem yaşıyorsun?
problem değilde bizim bilgisayrcı kameraları ipad e bağlayamadı sorunu da bize yıktı kardeşimle bizim bozduğumuzu ve virüs girdiğini iddia etmekte ondan emin olayım dedim :)
.::EmrE::.
05-01-2013, 23:36
iPhone 5 in metal kısımlarını piano black boyamak mümkün olur mu sizce? İnanılmaz çiziliyor bu yaptıkları boyalı alıuminyum. Herşeyi çıkarsak iskelet kalsa, piano black atsak - ? :) Ya da başka bi renk falan? deneyen olmusmudur acaba
05-01-2013, 23:42
Apple in pil için yaptıgı patentin fikir babaları arasında bir Türk görmek beni çok gururlandırdı...
Inventors: Rothkopf; Fletcher (Los Altos, CA), Moolsintong; Jan (San Francisco, CA), Fisher; Joseph (San Jose, CA), Sander; Wendell (Los Gatos, CA), Kocalar; Erturk (Sunnyvale, CA)
Assignee: Apple Inc. (Cupertino, CA)
Appl. No.: 13/051,691
Filed: March 18, 2011
Ertürk soyadı acaba Giresunlumudur ki? :)
05-01-2013, 23:55
Ertürk soyadı acaba Giresunlumudur ki? :)
Soyadı değil ismi Ertürk :) Önce soyadı yazılıyor bu tür belgelerde.
[QUOTE=Quantum;6516398]hayır yok neaısl bir problem yaşıyorsun?
problem değilde bizim bilgisayrcı kameraları ipad e bağlayamadı sorunu da bize yıktı kardeşimle bizim bozduğumuzu ve virüs girdiğini iddia etmekte ondan emin olayım dedim :)
yok öyle bir şey :)
kendi standartlarına uygun olmayan her tür yazılım kodlarını anında reddeder apple.
uygulamaların bir onay sürecinden geçmesinin sonucudur ios ta virüs olmamasının sebebi
Gizlilik - Konum servisleri - sistem servisleri -
saat dilimi ayarlama
trafik
genius
bu 3ünü kapatın, şarjda hissedilir bir artış olacak.
Ciddi manada iyileşme oldu, bende de açikmış kapattım. Totalde 1-2 saat farketti aynı kullanımla.
Ken_Block
06-01-2013, 16:09
Hala Yardım Bekliyorum Güncellemeler 24'ü Buldu.. (http://www.techturkey.com/forum/6472082-post5576.html)
Hala Yardım Bekliyorum Güncellemeler 24'ü Buldu.. (http://www.techturkey.com/forum/6472082-post5576.html)
güncelle kısmından değil, arama kısmından güncellenecek uygulamanın ismini yazıp arattığında ne çıkıyor?
"güncelle" çıkması gerek. oradan güncelleyebilirsin.
"güncelle" çıkmıyorsa uygulamayı sil tekrar yükle.
Az önce telefonum titredi mesaj sesi geldi ama ekranda bildirim işareti cıkmadı töbe estafurullah basına gelen varmı :D
Düzeltme gelen giden mesajım yok ama mesaj sesi geldi ve titredi ..
Arada kaldı sanırım Q abi bi sıkıntı olucak bunun habercisimi sence ?
Arada kaldı sanırım Q abi bi sıkıntı olucak bunun habercisimi sence ?
bişey olmaz yaw :)
maillerine bak belki mail gelmiştir bildirim kısmına düşmemiştir :)
bişey olmaz yaw :)
maillerine bak belki mail gelmiştir bildirim kısmına düşmemiştir :)
Mail ile mesaj sesim ayrı zaten abi bişey olmaz diyorsan sıkıntı etmiyorum bide gizlilik kısmından önceki yazdıgın posttaki 3 şeyi kapattım şarjı biraz da böyle denicem sonra sarjlı kapak almayı dusunuyorum
Bu tarzda
http://image5.sahibinden.com/photos/10/67/09/88106709sei.jpg
Mail ile mesaj sesim ayrı zaten abi bişey olmaz diyorsan sıkıntı etmiyorum bide gizlilik kısmından önceki yazdıgın posttaki 3 şeyi kapattım şarjı biraz da böyle denicem sonra sarjlı kapak almayı dusunuyorum
Bu tarzda
http://image5.sahibinden.com/photos/10/67/09/88106709sei.jpg
özellikle trafik ve saat kısmını kapadıysan çok farkedecek şarjın
salih_560
07-01-2013, 17:11
iphonu pc bagladımda 0xE8000065 bu hata kodunu veriyor ve iphone itunes görmüyor bu nedir arkadaşlar bi yardımcı olsanız acaba pc yeni format attım itunes tekrar yükledim ama bu hata kodunu veriyor nedir bunun cözüm yolu acaba bilgisi olan yardımcı olursa cok makbule gecer ...
abdullah songür
07-01-2013, 18:31
bi sorum olacaktı arkadaşlar
concord silver edition diye bi ipad aldım buna oyun yükleyebiliyormuyuz:)
İçinde android vardır muhtemelen onun .
iphonem jailbreak'li 5.0.1 versiyonu ve samfree ile kullanıyorum . Bu durumda daha yeni güncelleme yapabilir miyim telefonuma ? Vede tek hat dısında kullanamıyorum bunun bir çaresi var mıdır bilgisi olan yada yönlendirebileceginiz bi yer var mıdır ? Teşekkürler simdiden .
Apple uyumlu saat kullanan varmı
andorid var cihazının içinde ios yok.
Android oyunlarından kurabilirsin.
iphonu pc bagladımda 0xE8000065 bu hata kodunu veriyor ve iphone itunes görmüyor bu nedir arkadaşlar bi yardımcı olsanız acaba pc yeni format attım itunes tekrar yükledim ama bu hata kodunu veriyor nedir bunun cözüm yolu acaba bilgisi olan yardımcı olursa cok makbule gecer ...
ben hiç yaşamadım bu sorunu ama problemi bir kaç yolla çözenler olmuş.
cydia içindeki wifisync tweak ını sildikten sonra çalıştırabilenler,
kabloyu değiştirince sorunu halledenler,
telefonu restore ettikten sonra sorunu aşanlar,
pc nin bios unu tekrar yükleyenler,
telefonu recovery mod a aldıktan kablo ile itunes a bağlama
vsvs.. belli bir çözüm yok. bunlardan bir tanesi ile hallolacak.
Arkadaşlar iPhone 5 wifi problemi nasıl çözülecek ? 6.0.2 ye güncelledim.Düzelmişti, bu aralar yine sıkıntı yaratmaya başladı.
barış_erdal
07-01-2013, 20:24
arkadaşlar sattığım iphone da app store dan çıkış filan yapmadım kredi kartım da kayıtlı. alan kişi app indirirken şifre sorar mı. ben indirirken şifre sormuyordu diye hatırlıyorum
arkadaşlar sattığım iphone da app store dan çıkış filan yapmadım kredi kartım da kayıtlı. alan kişi app indirirken şifre sorar mı. ben indirirken şifre sormuyordu diye hatırlıyorum
Ücretsiz uygulama indirmeye kalksa bile şifre sorar. Sıkıntı olmaz yani. Ama kapatmakta fayda var tabi.
Day Walker
08-01-2013, 07:31
Keşke cihazı verirken sıfırlasaydın.
Ayarlar/Genel/Sıfırla
salih_560
08-01-2013, 12:32
andorid var cihazının içinde ios yok.
Android oyunlarından kurabilirsin.
ben hiç yaşamadım bu sorunu ama problemi bir kaç yolla çözenler olmuş.
cydia içindeki wifisync tweak ını sildikten sonra çalıştırabilenler,
kabloyu değiştirince sorunu halledenler,
telefonu restore ettikten sonra sorunu aşanlar,
pc nin bios unu tekrar yükleyenler,
telefonu recovery mod a aldıktan kablo ile itunes a bağlama
vsvs.. belli bir çözüm yok. bunlardan bir tanesi ile hallolacak.
abi şöle acıklayayım o zaman pc komple formatladım hiç bir sıkıntısı kalmadı daha önceden kabloyu tanılamıyordu pc formattı attım kabloyu gördü mesala telefonuda gördü ondan sonra itunes dondu pcde ondan sonra tekrar denedim bu seferde yazdıgım hata kodunu verdi durum bu şekilde bende araştırdım netten dediklerini aynılarını okudum senin bilgin vardır diye yazdım buraya :D
barış_erdal
08-01-2013, 13:13
Ücretsiz uygulama indirmeye kalksa bile şifre sorar. Sıkıntı olmaz yani. Ama kapatmakta fayda var tabi.
aynen ipod da denedim soruyomuş rahatladım :)
abi şöle acıklayayım o zaman pc komple formatladım hiç bir sıkıntısı kalmadı daha önceden kabloyu tanılamıyordu pc formattı attım kabloyu gördü mesala telefonuda gördü ondan sonra itunes dondu pcde ondan sonra tekrar denedim bu seferde yazdıgım hata kodunu verdi durum bu şekilde bende araştırdım netten dediklerini aynılarını okudum senin bilgin vardır diye yazdım buraya :D
yok hiç karşılaşmadım böyle bir hatayla.
barış_erdal
08-01-2013, 15:51
arkadaşlar ipod touch 4g cihazım jb li. wifi çekiminde orun var jb den olabilir diye geri yüklemek istiyorum. itunes dan geri yükle diyorum geri yüklenip güncellenecek diyor. sürümü 5.1.1 de bırakmak istiyorum geri yüklersem 6 ya yükselceğini söylüyor. jb yi nasıl kaldırabilirim aynı sürümde bırakarak ?
besyoali
08-01-2013, 17:07
Arkadaşlar ios6 yükledikten sonra ıphone fena oldu kendinden geçti resmen neyse en büyük sıkıntı applestore dan bişey yükleyemiyorum yüklemeye başlıyor ve duruyor ne yapabilirim.
tavsiye teşekkür ederim....
devil_berk22
09-01-2013, 13:15
dynobox adlı programı indirdim çok güzel ve ücretsiz öneririm
16 gb telefonumda 119 şarkı 7 video 272 foto ve 43 adet uygulama var kapasite 13.7 gb kullanılablir 6gb normal mi acaba bu kadar az kalması
telefonun hoparlor sesı azaldı ya nedendır bılgısı olan varmı?
yazılımsal bı hatamıdır yoksa hoparlorumu bozuldu acaba.
16 gb telefonumda 119 şarkı 7 video 272 foto ve 43 adet uygulama var kapasite 13.7 gb kullanılablir 6gb normal mi acaba bu kadar az kalması
video dediklerin ve şarkıların boyutları ne biliyormusun?
Bende şarkı var 5mb şarkı var 115mb video ona keza.
telefonun hoparlor sesı azaldı ya nedendır bılgısı olan varmı?
yazılımsal bı hatamıdır yoksa hoparlorumu bozuldu acaba.
ahize mi alttan gelen ses mi?
Twitter vs kullanıyorsan, uygulama git gide şişiyor. Boyutu yüksek olan uygulamalar varsa sil tekrar kur.. Benim twitter uygulamam 1 gb falan olmuştu ön bellekleme yüzünden.
ahize mi alttan gelen ses mi?
ahizeden. arama yapıyorum cevır sesı duyulmuyo bıle.
Beyler sarj aleti calindi simdi sarj aleti lazim
Onerceginiz marka varmidir
Orjinallerinin fiyati nedir bilen varmidir?
türkcellden 30 mu 40 a ne almıştım
Apple orijinal yedek parça sürmüyor piyasaya. Çıkma bulabilirsin. Ya da Artwizz gibi onaylı markalar kullanabilirsin.
Apple orijinal yedek parça sürmüyor piyasaya. Çıkma bulabilirsin. Ya da Artwizz gibi onaylı markalar kullanabilirsin.
Nasil yahu teknosa exxtralarda tada mediamarktta filan orjinal diye satilanlar da orjinal degilmi?
ArtwiZ mi diosuniz simdi yani
Bende hic birine guvenemiyorum ama beslemesi kac olmali 1a diyor cogunda ama bit kadar seyin 1a basicagina pek inanmiyorum
ahizeden. arama yapıyorum cevır sesı duyulmuyo bıle.
Abi bende de zamanla azalmıştı yani şöyle diyeyim sağlıklı olanda ses seviyesi 1 de iken benimkine denkti diyebilirim.. Garantisi varsa ver abi swap yapıyorlar yeni cihaz geliyor.. Şu anki telefonum 2 haftalık 1.5 yıl kullandıktan sonra..
Abi bende de zamanla azalmıştı yani şöyle diyeyim sağlıklı olanda ses seviyesi 1 de iken benimkine denkti diyebilirim.. Garantisi varsa ver abi swap yapıyorlar yeni cihaz geliyor.. Şu anki telefonum 2 haftalık 1.5 yıl kullandıktan sonra..
İlk arızada verirlermi yeni tel
Nasil yahu teknosa exxtralarda tada mediamarktta filan orjinal diye satilanlar da orjinal degilmi?
ArtwiZ mi diosuniz simdi yani
Bende hic birine guvenemiyorum ama beslemesi kac olmali 1a diyor cogunda ama bit kadar seyin 1a basicagina pek inanmiyorum
En son bu sekildeydi, sonradan satılmaya başlandıysa bilmiyorum.
Artwizz apple onayli bir firma. Sorun yaşatmaz.
İlk arızada verirlermi yeni tel
valla bende verdiler bir de home tuşu tam işlevini falan yapmıyor dedim işte direk swap oldu..
valla bende verdiler bir de home tuşu tam işlevini falan yapmıyor dedim işte direk swap oldu..
Swap derken?
Bende ilk home tuşundan dolayı gönderdim tuş tamir oldu
Sonra sesten dolayı gönderdim yenilediler.
Swap derken?
Bende ilk home tuşundan dolayı gönderdim tuş tamir oldu
Sonra sesten dolayı gönderdim yenilediler.
swap cihaz yenileme işte :) öyle yazar swap diye..
iPhone'nun fiyatı yarıya düşecek! haberi (http://www.internethaber.com/iphonenun-fiyati-yari-yariya-dusecek-492782h.htm)
Silence45
09-01-2013, 22:23
Ucuz olsun diye malzemeyi değiştirmenin anlamı nedir ya.İphone denince zaten akla malzeme kalitesi ve işçilik gibi detaylar geliyor.Ki yurtdışında fiyatıda pahalı değil gayet normal diğer cihazlara göre.Bence kötü olur.
Fatih Kavak
10-01-2013, 10:59
İphone 4s mesaj gelince kendi kendine kapanıp açılıyor daha önce başına gelen oldu mu böyle bişey problem neden kaynaklı olabilir?
Burak E.
10-01-2013, 12:05
benim ıphone 3gs home tuşuna bikez basıyorum bazen 2 kes algılıyor 2 kez basıyor tek algılıyor bozuldu sanırım degişim talep edebilirmiyiz yada kaç gunde tamir edilir.
Anadolu yakasında (ümraniye meydan-Ataşehir Palladium) Lydia var örneğin. Kendileri Apple Premium Reseller dir. Orjinal Apple ürünleri satar. Bilkom gibi. Avrupa yakasında var mı bilmiyorum. Orjinal Apple ürünleri satıyor ki şarj cihazı da var.
Avrupa yakasında premium reseller hangi mağazalar var bilmiyorum ama bu gibi yerlerden alabilirsin orjinal cihazı.
Orj.şarj cihazı almadığında, cihaz şarjda iken dokunmatiği sapıtıyor. kullanamıyorsun. Mutlaka şarjdan çekip kullanıp tekrar şarja takman gerek ki bu ürünlerden kullanmanı tavsiye etmiyorum.
Araç içi şark ünitesi istiyorsan ise tek marka, BELKIN.. Aracımda BELKIN in stand lı şarj ünitesini kullanıyordum ip4 ile birlikte, çok memnundum. Hem çok hızlı şarj ediyor, hem ürün kalitesi üst düzeyde, hem de cihaza bataryaya zarar vermiyor.
Made in USA
BELKIN in direkt priz ünitesi yok bildiğim kadarıyla. masa üstü dock larından var. Onlar da çok kaliteli. Onlardan da düşünebilirsin.
Web Sitesi: Belkin: Türkiye (http://www.belkin.com/tr/)
Araç içinde ve masa üstü dock olarak aşağıdaki iki ürünü kullandım, çok memnun kaldım. TEKNOSA larda bulabilirsin.
http://www.belkin.com/images/TuneBaseDirect.jpg http://www.belkin.com/images/product/F8Z795_0019/372.jpg
benim ıphone 3gs home tuşuna bikez basıyorum bazen 2 kes algılıyor 2 kez basıyor tek algılıyor bozuldu sanırım degişim talep edebilirmiyiz yada kaç gunde tamir edilir.
2 yılı geçti ise ki muhtemelen geçmiştir, garantisi birmiştir. Değişim talep edemezsin.
Yetkili servislerde ücretli tamir talep edersen de astarı yüzünden pahalı olur. Saçma sapan bir fiyat çekerler.
Onun yerine eminönünde falan çok rahat yaptırısın. Ama tavsiye edeceğim bir yer yok ne yazık ki. Internette bu tecrübeleri yaşamış çok kişi var, onların tecrübe ettiği firmalar var, araştırmanı öneririm netten..
Burak E.
10-01-2013, 12:28
2 yılı geçti ise ki muhtemelen geçmiştir, garantisi birmiştir. Değişim talep edemezsin.
Yetkili servislerde ücretli tamir talep edersen de astarı yüzünden pahalı olur. Saçma sapan bir fiyat çekerler.
Onun yerine eminönünde falan çok rahat yaptırısın. Ama tavsiye edeceğim bir yer yok ne yazık ki. Internette bu tecrübeleri yaşamış çok kişi var, onların tecrübe ettiği firmalar var, araştırmanı öneririm netten..
yok abi daha garantim var 9 ay oluyor alalı turkcellden aldım tah.
şarj kapagının orası catladı home tuşunda sıkıntı başladı kilit tuşuna basıyorum kilitleniyor 5-10 saniye sonra kilitleme sesi geliyor felan garantiye göndercem ama telefonsuz kalıcam.
yok abi daha garantim var 9 ay oluyor alalı turkcellden aldım tah.
şarj kapagının orası catladı home tuşunda sıkıntı başladı kilit tuşuna basıyorum kilitleniyor 5-10 saniye sonra kilitleme sesi geliyor felan garantiye göndercem ama telefonsuz kalıcam.
vodafone dan aldıysan değişim yaparlar.
turkcell den aldıysan muhtemelen tamir (belki değişim.. şans..)
1 ile 1.5 ay arasında telefonun serviste kalacak.
bağlı olduğun operatördeki durumuna göre (Turkcell deki premium üyelik gibi örneğin) sana yedek tel veriyorlar ya da vermiyorlar.
Ben 40 gün beklemiştim :)
Vodafone dan almıştım, yenisi ile değiştirmişlerdi teleservice.
Kamera sorunu yaşamıştım home buton sorunu değil, ama Home Tuşu sorunu yaşayanları da değiştiriyordu teleservice. Hatta forumdan orada da çalışan bir arkadaş yardımcı olmuştu sağolsun.
Day Walker
10-01-2013, 12:36
Engin abi güncelleme gelmiş ellerine sağlık.
Burak E.
10-01-2013, 12:36
vodafone dan aldıysan değişim yaparlar.
turkcell den aldıysan muhtemelen tamir (belki değişim.. şans..)
1 ile 1.5 ay arasında telefonun serviste kalacak.
bağlı olduğun operatördeki durumuna göre (Turkcell deki premium üyelik gibi örneğin) sana yedek tel veriyorlar ya da vermiyorlar.
Ben 40 gün beklemiştim :)
Vodafone dan almıştım, yenisi ile değiştirmişlerdi teleservice.
Kamera sorunu yaşamıştım home buton sorunu değil, ama Home Tuşu sorunu yaşayanları da değiştiriyordu teleservice. Hatta forumdan orada da çalışan bir arkadaş yardımcı olmuştu sağolsun.
kamera sorunu derken abi geç mi acılıyordu bende kamera geç acılıyorda.
3gs lerin sıfırı yok sanırım bana 4 mi vericekler.
Car Charger + Lightning ChargeSync Cable 2.1 AMPFor iPad, iPad mini, iPad 4th gen | Car Chargers | Charging | Power | Products | Belkin UK site (http://www.belkin.com/uk/null-Belkin/p/P-F8J090?q=::devicePath:/Device/IPHONE/IPHONE5)
mesela bu ürünün kalitesi nasıldırki?daha hızlı şarj ediyor demişsiniz peki daha hızlı şarj etmesi pile bir zarar vermezmi?
Anadolu yakasında ........]
iyide Q abim ben İzmirdeyim :)
Dün öyle bakınırken Vodafone bayisinde baktım 100 liraya yan sanayi satmaya çalışıyorlar. 1.kaliteymiş filan.
orjinalde var 180 lira dedi.
bende yok artık dedim.
altı üstü şarj aleti.
sırf apple diye bi yarı fiyat farkı köstürmeye kalkıyorlar.
ekran koruma jelatini s3 10 tl ip4 15 tl. ki daha küçük olmasına rağmen.
kılıflar desen aynı şekil..
Engin abi güncelleme gelmiş ellerine sağlık.
evet buton düzenlemesi, ip5 uyum düzenlemesi oldu sadece, ve free değil artık. :)
5 uygulama daha eli kulağında yayına girmek üzere.. mail bekliyorum :)
kamera sorunu derken abi geç mi acılıyordu bende kamera geç acılıyorda.
3gs lerin sıfırı yok sanırım bana 4 mi vericekler.
yok siyah bir leke vardı fotoların üzerinde.. donanımsal bir problemdi.
şimdi yanlış bilgi vermeyeyim nasıl olacağı konusunda. belki fark isterler 4 verirler, ya da tamir yönüne gidilir. Onu bizzat kendin sor istersen.
iyide Q abim ben İzmirdeyim :)
Dün öyle bakınırken Vodafone bayisinde baktım 100 liraya yan sanayi satmaya çalışıyorlar. 1.kaliteymiş filan.
orjinalde var 180 lira dedi.
bende yok artık dedim.
altı üstü şarj aleti.
sırf apple diye bi yarı fiyat farkı köstürmeye kalkıyorlar.
ekran koruma jelatini s3 10 tl ip4 15 tl. ki daha küçük olmasına rağmen.
kılıflar desen aynı şekil..
yok yok 180 lira para verilmez. ip5 kulaklıklar 120tl civarı sanırım.. hesap et işte.. Yanlış bilgi vermeyeyim, yanlış hatırlamıyorsam 50 lira falan galiba orj kablolar da.
lydia yi ara belki kargo vs halledebilirsin.
Car Charger + Lightning ChargeSync Cable 2.1 AMPFor iPad, iPad mini, iPad 4th gen | Car Chargers | Charging | Power | Products | Belkin UK site (http://www.belkin.com/uk/null-Belkin/p/P-F8J090?q=::devicePath:/Device/IPHONE/IPHONE5)
mesela bu ürünün kalitesi nasıldırki?daha hızlı şarj ediyor demişsiniz peki daha hızlı şarj etmesi pile bir zarar vermezmi?
belki ürünlerine gözü kapalı girin.. ben 2 yıldır kullandım yukarıdaki her iki ürünü de, gerçekten çok kaliteli ürünler ve sorunsuz..
hızlı şarj ediyor dediğim şu..
normal elektrik prizi hızında şarj ediyor ki hızlı şarj olur bu şekilde..
ama orj kablo ile usb den şarj ettiğinizde çok yavaş şarj eder.
masa üstü dock notebook üzerinden usb ile şarj ettiğiniz zaman yine orj kablo hızında şarj ediyor ancak araç şarj ünitesi elektrik prizine taktığınız andaki hızında, yani hızlı bir şekilde şarj ediyor..
orj kabloları kullanarak yaptığınız şarj ın üzerinde bir hızda şarj oluyor demek istemedim yani :) O şekilde anlaşılmasın
Genelde şarja gece takarım sabaha kadar prizde kalır bataryaya sıkıntısı olur mu bu durumun?
Genelde şarja gece takarım sabaha kadar prizde kalır bataryaya sıkıntısı olur mu bu durumun?
Kesinlikle olmaz.. hatta lion bataryalar ne kadar çok şarj edilirse o kadar iyi aslında..
%20 nin altına düşürmeyin mümkün olduğu kadar.. Buna dikkat edin.
Burak E.
10-01-2013, 13:51
servisimi aramam gerekicem abi akşam bi arıyım bakalım fark veririm sıkıntı yok cunku tırtlamaya başladı benimki :D
yok yok 180 lira para verilmez. ip5 kulaklıklar 120tl civarı sanırım.. hesap et işte.. Yanlış bilgi vermeyeyim, yanlış hatırlamıyorsam 50 lira falan galiba orj kablolar da.
lydia yi ara belki kargo vs halledebilirsin.
sitelerine baktım ama fiyat yok :S hatta satış bile yok gibi. :( 50 lira gibi bir rakamsa alınır. orjınaller tabiki.
Birşey sorucam ipad2 ile ipad3 arasında ölümcül fark varmı ?
ipad3 alcagına 2 alınırmı? ipad3 ün dezavantaj olarak bir eksigi varmı ?
sitelerine baktım ama fiyat yok :S hatta satış bile yok gibi. :( 50 lira gibi bir rakamsa alınır. orjınaller tabiki.
Birşey sorucam ipad2 ile ipad3 arasında ölümcül fark varmı ?
ipad3 alcagına 2 alınırmı? ipad3 ün dezavantaj olarak bir eksigi varmı ?
telefonla görüşmen daha sağlıklı olur lydia ile..
ölümcül fark retina ekran olması.
ipad 3 ekran kalitesi gerçekten başarılı. ipad3 ten sonra ipad2 ye baktığında puslu görünüyor bir daha görmek bile istemiyorsun :)
ipad 3 ün çok ısınması gibi bir dezavantajı var. Sonrada toparladılar mı bilmiyorum ancak ipad2 alacaksan yeni üretilmiş olmasına dikkat et. ilk version ipad2 ler ile ikinci jenerasyon ipad2 ler arasında farklar var.
Yaptığı iş sebepli onursümer teknik olarak daha hakim her iki model arasındaki farka. Ondan ipad lerin teknik özellikleri bakımından daha ayrıntılı bilgi almanı öneririm.
wi-fi açamıyorum.nedenini bilen varmı?
iphonem jailbreak'li 5.0.1 versiyonu ve samfree ile kullanıyorum . Bu durumda daha yeni güncelleme yapabilir miyim telefonuma ? Vede tek hat dısında kullanamıyorum bunun bir çaresi var mıdır bilgisi olan yada yönlendirebileceginiz bi yer var mıdır ? Teşekkürler simdiden .
yok mu yardımcı olacak doayen bi arkadas :)
yok mu yardımcı olacak doayen bi arkadas :)
Simfree ise güncellersin. Ancak tek hat dışında kullanamaman enteresan geldi bana. Duymadım bu güne kadar böyle bir şey. Turkcell çalıştıran vodafone da avea da çalıştırır..
Gevey ile kullanmıyorsun cihazı değil mi?
Simfree olmayan bir cihazı güncellersen anında nurtopu gibi bir ipod sahibi olursun.. Emin ol simfree olduğundan.
Yurtdışı mı cihaz?
iPad 3 ile 2 arasında ekran farkını ben fark etmedim hatta parlaklığı en düşükte bile gözümü aliyo (gözüm son günlerde kötü)
En önemli fark kamera resmen iPhone2 ile iphone5 farkı gibi
Simfree ise güncellersin. Ancak tek hat dışında kullanamaman enteresan geldi bana. Duymadım bu güne kadar böyle bir şey. Turkcell çalıştıran vodafone da avea da çalıştırır..
Gevey ile kullanmıyorsun cihazı değil mi?
Simfree olmayan bir cihazı güncellersen anında nurtopu gibi bir ipod sahibi olursun.. Emin ol simfree olduğundan.
Yurtdışı mı cihaz?
gevey ve yurtdısı cihaz .
Geveyse sakın güncelleme.. güncellediğin andan itibaren telefon çöp olur.
cihazın simfree değil, simlock
internette belli bir ücret karşılığı kilidi açan siteler var. Onları araştırmanı öneririm. 150tl karşılığı halledersin. Ondan sonra gevey le kullanımı iptal edip normal simyuvası ile kullanacaksın. o zaman da istediğin kartı tak çıkar, güncellemeni yap.
Geveyse sakın güncelleme.. güncellediğin andan itibaren telefon çöp olur.
cihazın simfree değil, simlock
internette belli bir ücret karşılığı kilidi açan siteler var. Onları araştırmanı öneririm. 150tl karşılığı halledersin. Ondan sonra gevey le kullanımı iptal edip normal simyuvası ile kullanacaksın. o zaman da istediğin kartı tak çıkar, güncellemeni yap.
Teşekkür ederim .
macbookta iphone'a nasıl sarkı atabılırız windowstayken itunesa tutup bırakıyoduk ne guzel mac i cozemedım bılen varsa yardımcı olabılırmı
macbook ta neden itunes üzerinden yapmayı denemiyorsun?
baska nerden yapabılırım? windowsta itunes uzerınden yapıyordum macte bılmıyorum soylermısınız
agresive
11-01-2013, 01:26
ben T.tech kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım daha önce başka marka bir şarj aleti almıştım arada bu cihaz telefona uygun değildir gibi uyarı veriyordu T.tech de hiç böyle bişey yaşamadım memnunum tek sıkıntım benim iphone 4 telefonum camı kırıldı 1.sınıf 200 tl diyorlar orjinali bulamazsın diyorlar böyle saçmalık duymadım :s bu birinci sınıf dedikleri camı taktırsam sıkıntısı olurmu bende bunu sorayım bilgilendirirseniz sevinirim.
baska nerden yapabılırım? windowsta itunes uzerınden yapıyordum macte bılmıyorum soylermısınız
Mac te de aynı.. Fark yok ki.. Mac te de aynen win gibi iTunes ile göndereceksiniz mp3 dosyalarını..
Anlamadım ki nasıl bir sorun yaşadığınızı..
11-01-2013, 02:32
Arkadaşlar sizce Chrome mu Safari mi? iOS platformunda?
Safari cromu sildim
Jb varsa puffin var birde flashli siteleri aciyor
Apple Store'dan randevu aldım telefon için,piksel ve wifi sorunum devam ediyor.
değiştireceklerini umut ediyorum.
Arkadaşlar sizce Chrome mu Safari mi? iOS platformunda?
chrome'la mutluyum ben.
ios üzerinde ben safari kullanıyorum. Bana daha hızlı geliyor. Belki alışkanlık belki psikolojiktir bu bilmiyorum ama chrome alışamadım. win ve mac te ise chrome kullanıyorum.
Opera da chrome kıvamında.. hemen hemen aynı hızdalar. Hatta bir tık aşağıda olabilir opera.
Puffin flash açmasına rağmen oldukça yavaş bir browser.
Mac te de aynı.. Fark yok ki.. Mac te de aynen win gibi iTunes ile göndereceksiniz mp3 dosyalarını..
Anlamadım ki nasıl bir sorun yaşadığınızı..
valla olmuyor oyle atılmıyor
2 hafta önce 5 aldım, ilk defa iphone kullanıyorum. Bu kadar hatasız çalışan bi elektronik ürün görmemiştim.
Tek sıkıntım cihazın köşeleri çok çabuk deforme olacak gibi düşünmem. Çok dikkatli kullanırım ben böyle cihazları. Çünkü bi kere düşsün ya da belirgin bi deforme olsun, o dakikadan sonra hiç özen göstermemeye başlıyorum.
Bi tane kap aldım, moshinin sahtesini ama üst ve alt kısımı tam kapatmayanlardan. Bana bütün kenarlarını kapatacak ve çok kaba olmayan bi koruma önerebilir misiniz?
Ozaki ocoat 0.3mm düşünülebilir, ya da goruntuyu bozmamasi ve darbe emici olmasi acisindan aşağıdaki de ideal.
iPHONE 5 KILIF FLEXİBLE GLOSSY SİLİKON TPU 3FİLM GittiGidiyor'da 68859850 (http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-kilif-flexible-glossy-silikon-tpu-3film-68859850)
12-01-2013, 10:11
En ideal kılıf Ozaki iCoat 0.3mm. 3gr da ağırlığı var. Tek kötü yanı pürüzlü bir yüzeyi olması. Cihazı kılıfsız kullanmayın. Düşürmediğim halde çizilmeye ve beyazlamaya başladı. Gidip iCoat aldım.
dün iphone 5 aldım kulaklık hopörlörü sesde yankılanma yapıyor varmı sizdede böyle bi problem.
beyeler yarın kız arkadasımın telefonu servıse verıcem. ıcındekı app ları fılan nasıl yedeklıycez? itunes oncekı versiyonlarda yapıyordumda bu yenı surumu pek cozemedım :S
yedekle demek yeterlı oluyormu ? yanı herseyı yazılım odur budur app ları fılan yedeklıyormu nedır mantıgı ?
valla olmuyor oyle atılmıyor
ben anladım sanırım itunesin içinde bir yerde elle (manuel) ayarla müzikleri gibi bişi olması lazım onu işaretleyin olucak
En ideal kılıf Ozaki iCoat 0.3mm. 3gr da ağırlığı var. Tek kötü yanı pürüzlü bir yüzeyi olması. Cihazı kılıfsız kullanmayın. Düşürmediğim halde çizilmeye ve beyazlamaya başladı. Gidip iCoat aldım.
Nerden aldın Emre link varmı internetten alabilicegimiz?
tayreep_john
13-01-2013, 23:55
arkadaşlar abimin iphonunu kullanıcam bi süre. onun için kendi rehberim gerekli bana ama telefonda abimin rehberi duruyo onu itunes haricinde tüm oalrak silemiyosn diye biliyorum.
i tunes indirdim kabloyu taktım ama sadece şarkı listesi görebiliyorm eşleşme vs yok :( nasıl yapıcam yardım edebilrmsnz acil... !
arkadaşlar abimin iphonunu kullanıcam bi süre. onun için kendi rehberim gerekli bana ama telefonda abimin rehberi duruyo onu itunes haricinde tüm oalrak silemiyosn diye biliyorum.
i tunes indirdim kabloyu taktım ama sadece şarkı listesi görebiliyorm eşleşme vs yok :( nasıl yapıcam yardım edebilrmsnz acil... !
rehberi o şekilde silemezsiniz.. yazılımı sıfırdan kurmanız gerek.. yedek geri yüklemeyin ama.
tayreep_john
14-01-2013, 00:01
rehberi o şekilde silemezsiniz.. yazılımı sıfırdan kurmanız gerek.. yedek geri yüklemeyin ama.
onu nasıl yapıcaz biliyomusun ??? ama dediğim gibi telefon la itunesi eşleştiremedeim görmüyor...
onu nasıl yapıcaz biliyomusun ??? ama dediğim gibi telefon la itunesi eşleştiremedeim görmüyor...
eşleşme olmadan kurulmaz. eşleşme neden olmuyor, herhangi bir hata veriyor mu ?
tayreep_john
14-01-2013, 00:06
eşleşme olmadan kurulmaz. eşleşme neden olmuyor, herhangi bir hata veriyor mu ?
hata da verdide daha önce hiç kullanmadım itunesi programı masa üstünden açtığımda sadece şarkı listesi falan diyo. müzikler vs...
verdiği hatayı paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz..
tayreep_john
14-01-2013, 00:10
verdiği hatayı paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz..
galiba gördü bilgisayarı :) tmm şimdi naapmam lazım..?
Fatih Kavak
15-01-2013, 23:07
İphone 5 piksel patlaması garanti kapsamında servise götürürsem değişim mi olur tamir mi?
Çok acil bir şey sormak istiyorum,iphone 4s telefona sahibim istemedigim bir numarayı engellemek istiyorum bana mesaj atmasın aramasın,nasıl yapabiliriz ?
Çok acil bir şey sormak istiyorum,iphone 4s telefona sahibim istemedigim bir numarayı engellemek istiyorum bana mesaj atmasın aramasın,nasıl yapabiliriz ?
Çok acil şu an .
Yardımcı olacak kimse yok mu
Day Walker
16-01-2013, 08:35
Jailbreak yoksa bişey yapamazsın.
Blacklist app si olmalı.
jb yok abi lanet olsun ya uğraş dur şimdi.
Day Walker
16-01-2013, 08:58
Apple stora bi bak istersen black list vb. uygulamalar var ancak sağlıklı çalışmıyor diye biliyorum.
Hiç ihtiyacım olmadığı için pek araştırmadım.Bişeyler bulursam burdan yazarım.
Abi tuhaf tuhaf şeyler çıkıyor yazdım da ,yani hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum :(
B.cihangir
16-01-2013, 09:15
ios 6 kullanıyorsan şu arazi ol u kullan bir süre?
ios 6 kullanıyorsan şu arazi ol u kullan bir süre?
Arazi olmakla alakası yok,mesaj atıp aramasını istemiyorum.
Anıl..
Blacklist tarzı çalışan bir uygulama yok appstore da.. 1-2 tane var böyle ama aslında onlar cacık.. Bu kadar şikayete rağmen nasıl kaldırılmadı hayret. Adam da çatır çatır satıyor tüm dünyada, bütün storelarda da hep top50 de :D Enteresan valla.. Apple böyle bir şeye izin vermiyor..
iOS un kendisinin böyle bir özelliği de yok.
jailbreak varsa telefonunda tweak olarak böyle bir uygulama kurabilrsin.
Bu tip tweaklar son 1.5 yıldır toparladıysalar bilmiyorum ama ondan önce bunların alayı patatesti.. Belki hala öyledir, belki toparladılar çalışıyordur, bilmiyorum.
Bu özellik senin için çok elzemse sana önerim;
ya block özelliği olan cihazlardan alman, (bazı android cihazlarda var deniyordu. Android cihazlar hakkında hiç bilgim yok)
ya da s40 ya da s60 symbian işletim sistemi olan bir nokia alıp blacklist java uygulamasını yüklemen. s60 larda çok da güzel çalışıyordu.
Abi vodafone'dan yapabilir miyiz bu işlemi :D
tahmin etmiyorum.. yakın zamana kadar operatörler bu tip uygulamalar yapmıyordu.. sistemleri değişmişse bilmiyorum.. ama sanmıyorum açıkçası..
By_HaNNibaLL
16-01-2013, 13:36
Telefonun şarjindan cok şikayetciyim önceden sabah 7 de cıkattim mi 22 ye kadar devam ediyordu şimdi 5 saat gibi bi surede bitiyor zaten yüzde 30dan sonrasi ortalama yarim saat gibi bi sürede bitiyor.
Telefonu restore etsem bi faydasi olur mu yada ne yapmam gerekiyor
operatörü bilmem ama kendi yapabileceğin 2 çözüm yolu var.
ya android tabanlı bir telefona geçiş yapacaksın android de öyle bir program var marketinde çokta güzel, yada iphone jb yapıp jb de çalışan blacklist programlarından birini kuracaksın. ios orjinal halde böyle birşeye izin vermiyor.
operatörü bilmem ama kendi yapabileceğin 2 çözüm yolu var.
ya android tabanlı bir telefona geçiş yapacaksın android de öyle bir program var marketinde çokta güzel, yada iphone jb yapıp jb de çalışan blacklist programlarından birini kuracaksın. ios orjinal halde böyle birşeye izin vermiyor.
Telefonum garantili jb yapasım yok :(
Telefonum garantili jb yapasım yok :(
jb garanti dışı bırakmaz.
jb garanti dışı bırakmaz.
Sanki birinden,bi zararı olabiliyormuş diye duydum ama
Sanki birinden,bi zararı olabiliyormuş diye duydum ama
anıl istersen yap. garantilik bir durum olursa servise bırakcak oldugun zaman restore et telefonu ver hıc bısey olmuyo.
gercı sanırım jb li olsa bile bişey demiyolar cunku yenıden yazılım attıkları ıcın sadece jb sız olarak gelıyo sana..
evet jb demısken ve garantımde bıtmısken artık jb yapmak ıstıyorum ama extra fransızım.
nedır ? en verımlı kullananı kolay olanı yardımcı olurmusunuz?
anıl istersen yap. garantilik bir durum olursa servise bırakcak oldugun zaman restore et telefonu ver hıc bısey olmuyo.
gercı sanırım jb li olsa bile bişey demiyolar cunku yenıden yazılım attıkları ıcın sadece jb sız olarak gelıyo sana..
evet jb demısken ve garantımde bıtmısken artık jb yapmak ıstıyorum ama extra fransızım.
nedır ? en verımlı kullananı kolay olanı yardımcı olurmusunuz?
Kafam hafif dumanlı,bir yandan aöf bir yandan hatun işleri
Azer bülbül takılıyorum
Kafam hafif dumanlı,bir yandan aöf bir yandan hatun işleri
Azer bülbül takılıyorum
Bro herşey oluruna varıyo. tamam disiplini bırakmıcan ama fazlada kafaya takmıcan. biliyon olcakla ölceğin önüne geçilmez.
Engin abi telefonum son zamanlarda kasmaya başladı ne yapabilirim acaba (iphone4)
Engin abi telefonum son zamanlarda kasmaya başladı ne yapabilirim acaba (iphone4)
restore et :)
çok program yükleyip silmişsindir :)
Herkese iyi akşamlar.. Arabama evlerdeki bilgisayarın ekranını Tv'ye taşıyan ara kablo tarzı bise yaptırdım.. Bunu acmam için telefonun jailbreak olması gerekiyor daha sonra tv aut programı ile telefonun ekranını arabaya taşıyacağım.. Gelelim soruna bnm telefonda 6.0.1 yüklü bunu 5.1.1 yapmak gerekiyormuş.. Kafayı yemek üzereyim 4 telefoncuya gittim yapamadılar dünya para verdim kabloya kullanmasam olmaz.. Bu arada telefon iphone 4S.. Şimdiden değerli vaktini ayırıp yardım eden herkese teşekkür ederim..
Normal bi hdmi cıkısı direk baglanıyor tvlere 4s ler siz nasıl bir sistem yaptınız ?
By_HaNNibaLL
17-01-2013, 19:58
Beni neden kimse sevmiyo soruma cevap gelmedi