PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Omak
30-09-2012, 20:48
şuanda şans eseri ekranımda siyah arka plan üzerinde belli olan kırmızı bir nokta mı diyeyim,piksel mi diyeyim bilmiyorum? buldum.
işin yoksa uğraş. cihaz 4 günlük 5

Opsss bence bu 5 i biraz aceleye getirdiler sanirim siyahlarinda alimunyum kisminin boyasi cok nazikmis kolay cizilebiliyormus. Apple yapma boyle caylak hareketler. Ben bi mudded daha dayanayim 4s candir can :d

sinan-s
30-09-2012, 20:49
4s 4s 4s :):):)

Omak
30-09-2012, 20:57
S olmadimi kesmicek gibi gelio bana 5s ciksinda onu alak bare

turci
30-09-2012, 20:59
garantili cihaz benim değiştirme şansım var da, trde garantisiz alanların başına gelirse yazık olur.

sanctuary35
01-10-2012, 11:44
stok kullanmak bize uymaz Spor u çıksın ozman alırız :) 5s stayla :)

kadirsa
01-10-2012, 12:33
Beyler, 3GS kullanıyorum. iOS6'ya yükselteyim mi yükseltmeyeyim mi? artısı eksisi ne olur? telefon kasılmasın?

DERAN_TUYNER
01-10-2012, 12:48
ITunes'deki diğer kısmı (sarı renkli olan yer) 3GB oldu nasıl temizlenir jb yok :)

mrtngn
01-10-2012, 19:03
Arkadaslar acil bi yardıma ihtiyacım var..Kuzenim bi arkadasından iphone4 almış jailbreak'li...Telefon suan 5 saniyede bir acılıp kapanıyor..Bende pek hakim olmadıgım için anlamıyorum..Ne sekilde çözebiliriz acil yardım ihtiyacım var..

Quantum
01-10-2012, 19:12
ITunes'deki diğer kısmı (sarı renkli olan yer) 3GB oldu nasıl temizlenir jb yok :)

video var mı kayıtlı..

Arkadaslar acil bi yardıma ihtiyacım var..Kuzenim bi arkadasından iphone4 almış jailbreak'li...Telefon suan 5 saniyede bir acılıp kapanıyor..Bende pek hakim olmadıgım için anlamıyorum..Ne sekilde çözebiliriz acil yardım ihtiyacım var..

temiz restore.. yedek yüklemeden..

mrtngn
01-10-2012, 19:58
Jailbreak'li cihazı restore yaptığımızda jailbreak gidip orjinal sürüm mü geliyor ? Yoksa jailbreak'tan devam mı ?

Antalyalogy
01-10-2012, 20:04
iapfree nin masaustune atip menulere girmemesi sorununun cözumu bilen arkadaslardan pm rica ediyorum

Quantum
01-10-2012, 20:08
Jailbreak'li cihazı restore yaptığımızda jailbreak gidip orjinal sürüm mü geliyor ? Yoksa jailbreak'tan devam mı ?

jailbreak tarih olur.
normal ios sürüm gelir

iapfree yi yukledim cydia dan eternity warriors 2 de free gem vs almak icin ama acinca iapfree yi menusu gelmiyor direk masaustune atiyor , oyuna girip gem vs almak isteyincede oyundan atiyor.
var mi cözumunu bilen arkadaslar?

şu anda illegal bir şey sorduğunun farkındasın değil mi

Antalyalogy
01-10-2012, 20:25
jailbreak tarih olur.
normal ios sürüm gelir

şu anda illegal bir şey sorduğunun farkındasın değil mi

editledim sizde editleyin lutfen

Quantum
01-10-2012, 20:28
editledim sizde editleyin lutfen

cümlen illegal demedim ki editledin cümleni.. :)

iap free olayının tamamı illegal zaten.. neyi editleyeceğim?

Kadyr
01-10-2012, 20:30
neymıs o legal olmayan bızde kurak:D

Quantum
01-10-2012, 20:35
neymıs o legal olmayan bızde kurak:D

uygulama içi satın alınma olayı..
oyun oynarken gold satıyorlar mesela.. 9 dolar 19 dolar vs..

ha biliyor muyum problemi nasıl giderileceğini? biliyorum..
yardımcı olur muyum?
hayır..
bu tip illegal konularda yardımcı olmam, herkes de biliyor bunu..

DERAN_TUYNER
01-10-2012, 20:50
video var mı kayıtlı..

Video derken g playerda var ama o uygulamalar barında görünüyor iosun videosunda iki tane kısa var stanford konuşması falan benim çektiğim video yok cihazda

sinan-s
01-10-2012, 20:54
Arkadaşlar elimde 4s beyaz orjınal ön ve arka kasa vardır.İsteyen e satarım..

Quantum
01-10-2012, 21:02
Video derken g playerda var ama o uygulamalar barında görünüyor iosun videosunda iki tane kısa var stanford konuşması falan benim çektiğim video yok cihazda

o "diğer" içeriğini yazayım o zaman sen telefonundan neye müdahale edeceğine karar ver :)

Telefon belleğindeki;
- m4a, avi, vs videolar,
- m4c uzantısındaki zil sesleri, ses kayıtları..
- Mailler, eklerindeki dosyalar.
- yükleyip sildiğin programların artık dosyaları..

Bunlardan sadece ilk 3üne müdahale edebilirsin restore yapmadan..

Telefonun jb li ise ancak sildiğin programların klasörlerini ve telefonun diğer bölümlerine serpiştirdiği sistem dosyalarını vs silebilirsin..

JB yoksa restore yapman şart.

benim 4.5gb olmuştu, ios6 kurarken restore yaptım, şu an 800mb civarında sanırım.

şu ilk 3 madde ile bir ilgilensene.. bak sonuca, kesmezse restore yaparak artık dosyalardan kurtulman gerek..

mrtngn
01-10-2012, 21:16

Sağolasın abicim hallettik :icon_tup:

Antalyalogy
01-10-2012, 21:16
cümlen illegal demedim ki editledin cümleni.. :)

iap free olayının tamamı illegal zaten.. neyi editleyeceğim?
hocam sen bilirsin :icon_tup:

Burak E.
03-10-2012, 15:33
arkadaşlar babama hediye gelen iphone açılırken welcome yazısı cıkıyormuş telefon almanyadan alınma cakma olmasından şüpheleniyorumda bi yardımcı olun şimdiden teşekürler

Day Walker
03-10-2012, 15:43
arkadaşlar babama hediye gelen iphone açılırken welcome yazısı cıkıyormuş telefon almanyadan alınma cakma olmasından şüpheleniyorumda bi yardımcı olun şimdiden teşekürler

ekran görüntüsü varsa yardımcı olabiliriz.

Burak E.
03-10-2012, 15:44
ekran görüntüsü varsa yardımcı olabiliriz.

teşekkür ederim suan yok ofısten cıkınca bakıcam ama sacma geldi bana telefon acılırken welcome yazısı felan

Quantum
03-10-2012, 15:51
Her dilde çıkmıyor mu o yazı?

Ben sorun olduğunu düşünmüyorum.. Willkommen beklemeyin Almanya dan geldi diye..
ama telefonu her açıp kapatışta gelmez bu..
ilk açtığınızda ios kurulumunu yaparken gelir.
telefonu her açıp kapatışınızda welcome yazıyorsa Çinlilere bi el sallar kulaklarını çınlatırsınız :)

http://cultofmac.cultofmaccom.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/06/iOS5_setup_language.jpg

Burak E.
03-10-2012, 15:57
Her dilde çıkmıyor mu o yazı?

Ben sorun olduğunu düşünmüyorum.. Willkommen beklemeyin Almanya dan geldi diye..
ama telefonu her açıp kapatışta gelmez bu..
ilk açtığınızda ios kurulumunu yaparken gelir.
telefonu her açıp kapatışınızda welcome yazıyorsa Çinlilere bi el sallar kulaklarını çınlatırsınız :)

http://cultofmac.cultofmaccom.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/06/iOS5_setup_language.jpg

sanırım çin malı bakalım 1 saat sonra belli olucak :)ama eger degilse cakma hediye ıphone 4 olucak :)

Frid
03-10-2012, 21:47
şimdi güncellemeye başlıyorum bende liste uzunmuş :D

iOS 6 Yazılım Güncelleme

Bu güncelleme aşağıdakiler de dahil olmak üzere 200’ün üzerinde yeni özellik içerir:

• Harita
◦ Apple tarafından tasarlanmış vektör tabanlı haritalar
◦ iPhone 5, iPhone 4S, iPad Wi-Fi + Hücresel (2. ve 3. nesil) üzerinde sesli yönergelerle adım adım navigasyon
◦ Gerçek zamanlı trafik bilgileri
◦ iPhone 5, iPhone 4S, iPad (3. nesil) ve iPod touch (5. nesil) üzerinde önemli büyük şehir bölgelerinin foto gerçekçi, etkileşimli 3B görüntüsü için üzerinden uçuş (Flyover)
◦ Yelp fotoğrafları, beğeni düzeyleri, değerlendirmeleri ve varsa fiyatları ile yerel arama sonuçları
◦ Yol tarifi isteme ve bir güzergâh üzerindeki yerleri bulma ile ilgili Siri bütünleşmesi
• Siri iyileştirmeleri
◦ Spor: beyzbol, basketbol, Amerikan futbolu, futbol ve hokey için puanlar, oyuncu istatistikleri, maç programları, takım listeleri ve lig durumu
◦ Filmler: fragmanlar, gösteri zamanları, değerlendirmeler ve veriler
◦ Restoranlar: rezervasyonlar, değerlendirmeler, fotoğraflar ve bilgiler
◦ Tweet gönderme
◦ Facebook’ta yayımlama
◦ Uygulama başlatma
◦ Desteklenen otomobillerde gözler serbest (Eyes Free) özelliği
◦ Yerel arama Siri tarafından desteklenen ülkelerde kullanılabilir (ilk kullanıma sunuluşunda kullanılabilirlik sınırlı olabilir)
◦ Kanada (İngilizce ve Kanada Fransızcası), Çin (Mandarin), Hong Kong (Kantonca), İtalya (İtalyanca), Kore (Korece), Meksika (İspanyolca), İspanya (İspanyolca), İsviçre (İtalyanca, Fransızca, Almanca), Tayvan (Mandarin), ABD (İspanyolca) için ek ülke ve dil desteği
◦ iPhone 5, iPhone 4S, iPad (3. nesil) ve iPod touch (5. nesil) üzerinde desteklenir
• Facebook bütünleşmesi
◦ Ayarlar’da tek oturum açma
◦ Fotoğraflar’dan, Safari’den, Harita’dan, App Store’dan, iTunes’dan, Game Center’dan, Bildirim Merkezi’nden ve Siri’den yayımlama
◦ Herhangi bir gönderi için konum ekleme ve hedef kitleyi seçme
◦ Güncel Facebook profil fotoğraflarını ve kişi bilgilerini Kişiler’de görüntüleme
◦ Facebook etkinliklerini ve doğum günlerini Takvim’de görüntüleme
◦ App Store’daki ve iTunes Store’daki içerikleri beğenme ve arkadaşlarınızın beğenilerini görme
• Paylaşılan Fotoğraf Yayınları
◦ Seçilen fotoğrafları seçtiğiniz kişilerle paylaşma
◦ Arkadaşlarınız paylaşılan fotoğrafları Fotoğraflar uygulamasında, iPhoto’da ve Apple TV’de görüntüleyebilir
◦ Arkadaşlarınız fotoğrafları tek tek beğenebilir ve onlara tek tek yorum ekleyebilir
• Passbook
◦ Uçuş kartları, mağaza kartları, film biletleri ve diğer kartlar için tek bir yer
◦ Uçağa binme, kahve satın alma, sinemaya girme ve diğer işlemler için barkod görüntüleme
◦ Kartlar belirli bir zamanda veya yerde Kilitli Ekran’da görüntülenir
◦ Kartlar otomatik olarak güncellenebilir
◦ iPhone ve iPod touch üzerinde desteklenir
• FaceTime iyileştirmeleri
◦ iPhone 5, iPhone 4S ve iPad Wi-Fi + Hücresel (3. nesil) üzerinde hücresel ağ üzerinden FaceTime desteği
◦ iPhone telefon numaranıza gelen FaceTime aramalarını iPad’inizde ve iPod touch’ınızda alma
• Telefon iyileştirmeleri
◦ Gelen aramaları ve bildirimleri kapatmak için Rahatsız Etme özelliği
◦ Aramayı reddederken 'Mesaj ile Yanıtla' seçeneği
◦ Aramayı reddederken zamana veya konuma göre 'Daha Sonra Anımsat' seçeneği
• Mail iyileştirmeleri
◦ Önemli kişilerden gelen e-postalara hızlı bir şekilde erişmek için Önemli Kişiler posta kutusu
◦ Bayraklı e-postalar kutusu
◦ E-posta oluştururken fotoğraf ve video ekleme
◦ Parolayla korunan Office belgelerini açma
◦ Posta kutularını yenilemek için aşağı çekme
◦ Her bir hesaba ayrı imza
• Safari iyileştirmeleri
◦ Aygıtlarınızın tümündeki açık sayfaları görmek için iCloud sekmeleri
◦ Çevrimdışı Okuma Listesi
◦ Fotoğrafları karşıya yükleme desteği
◦ iPhone ve iPod touch üzerinde tam ekran yatay görüntü
◦ Akıllı uygulama başlıkları
◦ JavaScript performans iyileştirmeleri
• App Store ve iTunes Store iyileştirmeleri
◦ Güncellenmiş mağaza tasarımı
◦ iTunes Önizleme tarihçesi
◦ Sezonumu tamamla (Complete my season)
◦ Albümümü tamamla (Complete my album)
• Game Center iyileştirmeleri
◦ Puanlarını ve başarılarını geçmek için arkadaşlarınıza meydan okuma
◦ Yüksek puanları ve başarıları Facebook ve Twitter üzerinde yayımlama
◦ Facebook arkadaşlarınızı taban alan arkadaş önerileri
• Erişilebilirlik iyileştirmeleri
◦ Aygıtı tek bir uygulamayla sınırlamak veya dokunmatik girişi ekranın belirli alanlarıyla kısıtlamak için Güdümlü Erişim
◦ Harita, AssistiveTouch ve Büyütme ile VoiceOver bütünleşmesi
◦ iPhone 5 ve iPhone 4S üzerinde iPhone için yapılmış işitme cihazları desteği
• Kişiler, Takvimler, Anımsatıcılar, Fotoğraflar ve Bluetooth üzerinden paylaşılan veriler için geliştirilmiş gizlilik denetimleri
• Anımsatıcılar uygulamasında anımsatıcıların sırası değiştirilebilir
• iPhone’daki uyarılar için özel titreşimler
• iPad için Saat uygulaması
• Müzik parçası ile saat alarmı
• Kişiler’deki tüm alanlarda arama yapma
• Geliştirilmiş video sesi kalitesi için otomatik film modu
• Seçilen sözcüğün Çince, Fransızca, Almanca ve İspanyolca tanımları
• Fransızca, Almanca, Türkçe, Katalanca, Arapça ve İzlandaca için yeni klavye yerleşimleri
• Klavye kestirmeleri iCloud yoluyla aygıtlar arasında paylaşılır
• Bluetooth MAP desteği
• HTTP için genel ağ proxy’si
• Çin için özellikler
◦ Baidu ile web’de arama
◦ Sina Weibo bütünleşmesi
◦ Videoları Tudou’da paylaşma
◦ Videoları Youku’da paylaşma
◦ El yazısı ve Pinyin için geliştirilmiş metin girişi
• Hata düzeltmeleri

Bazı özellikler bazı ülkelerde veya bazı bölgelerde kullanılamayabilir. Lütfen daha fazla ayrıntı için şu web sitesini ziyaret edin:
<http://www.apple.com/ios/feature-availability>

Bu güncellemenin güvenlik içeriğiyle ilgili bilgi için, lütfen şu web sitesini ziyaret edin:
<http://support.apple.com/kb/HT1222>

SERHATCAN
03-10-2012, 22:56
iphone 4 kullanıyorum wireless çok zayıf, çekmesi için modemin dibine girmek gerekiyor çözümü ne olabilir?

onursumer
03-10-2012, 23:36
wifi kaynağı başka cihazlarda sorunsuzsa telefonunun wifi kartında sorun var gibi :)

SERHATCAN
03-10-2012, 23:39
donanımsal bir sorunmudur acaba? wifitrak diye bir uygulama var bunu yüksem düzelirmi?

Ers
04-10-2012, 08:34
edit....................

cenk
04-10-2012, 21:02
arkadaşlar , iphone mi satıyorum.
sizden ricam, ben mail adresimi şifrelerimi vs..vs.. telefondan nasıl silerim ?

raptor
04-10-2012, 21:07
Sahibinden uygulamasında arama kriterlerini daraltarak arama yaptıgında programdan atma yapan oldu mu?

Ers
04-10-2012, 21:09
arkadaşlar , iphone mi satıyorum.
sizden ricam, ben mail adresimi şifrelerimi vs..vs.. telefondan nasıl silerim ?

restore.....

VTİ1035
04-10-2012, 21:15
Sahibinden uygulamasında arama kriterlerini daraltarak arama yaptıgında programdan atma yapan oldu mu?

+1 ve bugun sabahtan beri hata veriyor

cenk
04-10-2012, 21:17
restore.....

tamam dostum teşekkürler.
bütün k.kartı bilgilerimi, mail adreslerimi, mesajlarımı, telefondaki isim listesini vs..vs..
hepsini siler mi?

Ers
04-10-2012, 21:29
bütün k.kartı bilgilerimi, mail adreslerimi, mesajlarımı, telefondaki isim listesini vs..vs..
hepsini siler mi?
evet .. ama once yedek al baska iphone atarsın gerekir ise.

Day Walker
04-10-2012, 21:53
hepsini siler mi?

Ayarlar/genel/ sıfırla

Telefonu fabrika ayarlarına getirir restore ye gerek yoktur.

cenk
04-10-2012, 21:55
tamam arkadaşlar restore de yaptım, genel ayarlarından da sıfırladım :)
teşekkürler.

turbo&quattro
06-10-2012, 23:22
Bugun kulaklikla muzik dinlerken skype den gelen arama sonrasinda ses yari yariya gitti pek onemsemedim . Az once kulaklik olmadan kendi hoparlorunden muzik dinlerken sesin yine az oldugunu farkettim ve pause ye basip teli acip kapadim . Tel acilinca ses hepten gitti ve birkac kere reset atmama ragmen geri gelmedi . Neler yapmam gerekiyor bilgisi olan varmi ?

Edit

Alttaki sesin kisilip acildigi yerde kayboldu

http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/14CDA36E-410C-4FD3-AC05-8A29D343B509-132-00000000CA092BB6.jpg

S.Özeren
07-10-2012, 01:37
valla ilk günler iyiydide benimde ios 6 dan sonra ufak tefek sorunlarım başladı

whatsap'dan 1 kere yazıyolar telefon 3 kere ötüyor ekranda göstermiyor :D kafayı yedirtcek bana

JumboAli
07-10-2012, 03:48
benımde es zamanlama yapmasına ragmen muzık atmıyo telefonuma neden yapıoyo olabılır?

ios6 42 13gb kulanılan hafıza?

turbo&quattro
07-10-2012, 04:35
Hicbirsey yapmadan kendi kendine sorunum cozuldu .

CoSA
07-10-2012, 05:11
merhaba iphone 3g 16gb alsam işimi görür mü ? İşten kastım mesajlaşma günlük ortalama 100 mesaj whatsapp ve o tarz şeyler ? ayrıca ortalama aylık kaç gb internet kullanıyorsunuz 1024mb paketim var yeterli olur mu android mi alayım yoksa 3g 16gb mı ?

TolgaEsentepe
07-10-2012, 07:29
Ara sıra hiç yapmadığı şekilde ufak kasmalar yapmaya başladı 4s. Birde önceden meşgule aldıktan sonra ekran açılır cevapsız çağrı olarak çıkardı ekranda direk arardım oda çıkmıyor artık. Müsait bi zamandA sıfırlayıp ios6 yı öyle kurmak gerekicrk anlaşılan :(

Ken_Block
07-10-2012, 07:49
ios6 geldiğinden beri youtube çalışmıyor herkesin bildiği üzere bu yüzden benim için bu eksiklik..
geçenlerde araştırdım youtube'a benzeyen tonlarca program var ama doğru düzgün çalışmıyor bir kaçı..
dün program indirdim youtube'un aynısı firefox çkarmış bu programın adı "YouPlayer"

http://a1.mzstatic.com/us/r1000/099/Purple/v4/86/a6/c8/86a6c81a-f14c-2da2-d286-cff615c293c8/mzl.uaongulc.320x480-75.jpg

http://a1.mzstatic.com/us/r1000/066/Purple/v4/59/3b/0f/593b0fd4-15f0-e073-f033-f2d51a1ef2cf/mzl.xbridthe.320x480-75.jpg

http://a3.mzstatic.com/us/r1000/093/Purple/v4/3e/7b/51/3e7b5179-25a1-f4b6-a2cc-b40a43e980a2/mzl.tgnrhgzc.320x480-75.jpg

http://a1.mzstatic.com/us/r1000/061/Purple/v4/1b/b4/c7/1bb4c77d-b317-fcca-9408-8ee0da8e7de4/mzl.opaqchod.320x480-75.jpg

Buradan İndirebilirsiniz (http://itunes.apple.com/us/app/youplayer-youtube-player-for/id561921453?mt=8)

turci
07-10-2012, 14:10
resmi Youtube bugün bedava,Google ürünü. videolar direk paylaşım yapılabiliyor. (Facebook,Twitter, mail, vs vs )

Ken_Block
07-10-2012, 17:38
resmi Youtube bugün bedava,Google ürünü. videolar direk paylaşım yapılabiliyor. (Facebook,Twitter, mail, vs vs )

Abi ben ios6 ya geçtiğim gün bedavaya indirmiştim bu google ürününü fakat aratmaya başlayınca error veriyodu bugüne özel değil bedava olması diye biliyorum ben.. Ama şimdi arattım bişeyler ve çalıştı artık bulduğum programı silebilirim:):) Eğer program ücretli olursa bedava olmasına yetişemeyenler içi yukarıda paylaştığım programı indirebilirler..:icon_tup:

ygtkrmdnz
07-10-2012, 17:51
5 kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum 4s ile arasında ekran ve kasa dışında ne gibi fark var 5i almamız için geçerli bir neden söyleyelim :D

RsErdi
07-10-2012, 17:55
5 kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum 4s ile arasında ekran ve kasa dışında ne gibi fark var 5i almamız için geçerli bir neden söyleyelim :D
youtube da videolar var izleyeblirsn karşılaştırmaları

ygtkrmdnz
07-10-2012, 18:09
karşılaştırmalar ile bire bir kullanıcı yorumları arasında büyük fark var o yüzden yazdım konuya

Ken_Block
07-10-2012, 18:14

5 kullanıcıları mı:beuj: geldi mi 5 Türkiye ye:eek:

ygtkrmdnz
07-10-2012, 18:57
burada hep görüyorum telefoncularda artık baya çoğaldı forumdada alıp kullanan arkadaşlar var

Ken_Block
07-10-2012, 19:10
burada hep görüyorum telefoncularda artık baya çoğaldı forumdada alıp kullanan arkadaşlar var

valla hiç haberim yoktu bundan..:)
nanosim işini nasıl halletmişler peki:confused:

SaBRi
07-10-2012, 21:48
nano sim sonrası telefona mesaj gelmiyo :D

sinan-s
07-10-2012, 21:56
iphone 5 siyah olan modeli kenar metal kısımları SİYAH renk yapmışlar ve boyası çabuk atıyor dikkatlı kullanmak lazım :) 4S de daha ıyıydı :D

Quantum
07-10-2012, 22:05
valla hiç haberim yoktu bundan..:)
nanosim işini nasıl halletmişler peki:confused:

kesmişler.. :)

Onurkk06
07-10-2012, 22:43
telefonumda menü geçişlerinde takılmalar oluyor nedendir acaba :(

Onurkk06
07-10-2012, 22:45
Ara sıra hiç yapmadığı şekilde ufak kasmalar yapmaya başladı 4s. Birde önceden meşgule aldıktan sonra ekran açılır cevapsız çağrı olarak çıkardı ekranda direk arardım oda çıkmıyor artık. Müsait bi zamandA sıfırlayıp ios6 yı öyle kurmak gerekicrk anlaşılan :(

bende de garip garip takılmalar başladı galiba aplle 5 için paraları hazırlayın yavaştan mesajı veriyor ios 6yla :D

turci
07-10-2012, 23:04
Abi ben ios6 ya geçtiğim gün bedavaya indirmiştim bu google ürününü fakat aratmaya başlayınca error veriyodu bugüne özel değil bedava olması diye biliyorum ben.. Ama şimdi arattım bişeyler ve çalıştı artık bulduğum programı silebilirim:):) Eğer program ücretli olursa bedava olmasına yetişemeyenler içi yukarıda paylaştığım programı indirebilirler..:icon_tup:

bana denk geldi o sebeple bedava dedim çünkü bazı programlar belli bir süre bedava indirilebiliyor.
ben indirdim bayağı kullanışlı, eski Youtube tan paylaşım yapılamıyordu, bunda hepsi mümkün.

açıkcası ben dırek 4ten geçtim o sebeple çok fark var, 4s'im olsaydı geçer miydim? hayır :)

nano sim kartı olması mecbur değil, normal simler kesilerek kullanılıyor.

Frid
08-10-2012, 14:27
Şuan 4s iso6 facebook uygulamasında sıkıntı yaşayan varmı

Ken_Block
08-10-2012, 14:46
kesmişler.. :)

iphone 6 çıktığında ne poh yiyecekler merak ediyorum sim kartı sıkıp suyunu telefona mı dökerler artık orası belli değil:D:D

c@n
08-10-2012, 15:15
güncelleme sonrası telefon şarz dayken aşırı ısınma oluyo.sizde de boyle bi sorun varmı

Quantum
08-10-2012, 15:20
öncelikle şarz değil ŞARJ..

ios6 da böyle ısınma sorunu bende yok, duymadımda..
evdeki voltaj dengesizliği böyle ısınma sorunları yapabiliyor.
ve tabiiki çin malı çakma şarj kabloları ve üniteleri..

orjinal değilse şarj kablon ve fişi, orj ile dene..
orj ise başka bir yerde dene.. ısındığını tespit ettiğin yerde voltaj dengesizliği olabilir..

ProdriveSTI
08-10-2012, 15:22
Dün arkadaşın Iphone5'ini kullandım,çok gereksiz bir telefon kusura bakmayın beğenmedim.

Android forever ! :D

mmtrıza
08-10-2012, 15:25
yeni uygulama tavsiyeleri bekliyoruz :D

Kaan
08-10-2012, 15:29

Telefon oldukça ince hafif ve ekranın 1 satır büyümesi oldukça farketmiş.
Ciddi bi kullanıcı çok net bi şekilde farkeder.Telefon kağıt gibi hem incelik hem hafiflik yönünden.

Bu arada iPhone 5 Alacaklara benden bir uyarı.

Ben cihazımı perşembe günü aldım.Bu sefer tercihimi siyahtan yana kullanmıştım.Fakat cihazım sorunlu çıktı iade edip beyazla değiştirdim.

Amerikadan gelen cihazlarda Sprint operatörüne ait olan cihazları kesinlikle almıyosunuz.Telefonda SiMKİLİT Yok fakat SMS Göndermeme sorunu var dolayısıyla iMessage ve FaceTime aktive olmuyor.
Cuma günü apple ile görüşme yaptık ve Sprint cihazları için bir güncelleme çıkacağı fakat zamanının belli olmadığı çıktığındada cihazların sim kilide düşeceği bilgisini aldık.

Apple resmi sitesinin forumlarındada aratırsanız çıkıyor iPhone 5 SMS Error diye hatta size linklerini koyayım.

Sprint'in web forumundada aynı konu tartışılmış.Dünya bir çok kişi cihazdan almış hepsi perişan durumda.Ben cihazımı erken farkedip hemen değiştirdim.

AT&T ve Verizon larda sorun yok.

Bu arada Amerikada cihazım ve Simfree MD635LL/A product code'um Sprintin ki MD 638LL/A idi sanırım tam hatırlamıyorum.

https://discussions.apple.com/thread/4350285?start=0&tstart=0

https://discussions.apple.com/thread/4371703?start=0&tstart=0

Sprint Community: Use iPhone 5 outside the US? (http://community.sprint.com/baw/thread/99345?start=30&tstart=0)

İsviçreden gelen 12 cihazımdanda 2 si SimLock çıktı Apple Store dan alındığı halde onlarıda geri iade ettim.Denemeden almayın bilginize.

Ken_Block
08-10-2012, 15:40
http://allthingsd.com/files/2012/07/Dropbox.jpeg
http://vitamincm.com/wp-content/uploads/2009/04/dropbox1.png

Çok Kullanışlı Bir Program

Son birkaç yılın en önemli teknolojilerinden biri şüphesiz ki "Cloud Computing". Bu teknolojininde en güzel kullanımlarından biri ise Dropbox. Dropbox'u en kısa tanımıyla dosya paylaşım platformu olarak tanımlayabiliriz.

Artık bilgisayar kullanıcıları dosyalarına her türlü platformdan online olarak ulaşmak istiyorlar. Eğer birden çok bilgisayar kullanıyorsanız, bu dosyaların senkronizasyonu günümüzde önemli bir hal aldı.
Örneğin, bilgisayarınızdaki bir dosyaya, anında telfonunuzdan ulaşabilmek çok sık ihtiyaç duyulan bir özellik haline geldi.

Bu senkronizasyonu ise Dropbox aracılığıyla yapmak hem çok kolay hemde ücretsiz (2 GB'a kadar). Öncelikle yapmanız gereken Dropbox'un sitesine girip bir account yaratıyorsunuz. Daha sonra ise siteden bir uygulama indiriyorsunuz. (14 MB kadar) Uygulama yüklenirken size belirli bir dosya yeri soruyor. Kurulum bittikten sonra o dizindeki (folder) bütün dosyalar otomatik olarak internetle senkronize olacak. Daha sonra bu dosyalarınızı internetten Dropbox sitesine girerek de görebilirsiniz.

Siteden iPhone, Blackberry, Android için olan uygulamaları telefonunza yükleyerek dosyalarınıza mobıl olarak erişim sağlayabilmenizde mümkün.

Ücretsiz olarak 2GB yer sunan dropbox kapasitenizi isterseniz ücretli olarak artırabilmeniz mümkün. Kapasitenizi artırmanın bir başka yolu ise arkadaşlarınıza Dropbox'u önermek. Her getirdiğiniz kullanıcı için 250 MB yer kazanıyorsunuz (8 GB'a kadar).
(Alıntı)
?v=w4eTR7tci6A&feature=player_embedded

http://a1.mzstatic.com/us/r1000/069/Purple/v4/a8/c6/d8/a8c6d820-d064-1b25-e6ed-9a456e706cb3/mzl.xuyjzyrm.320x480-75.jpg

http://a4.mzstatic.com/us/r1000/086/Purple/v4/78/f6/ce/78f6cea5-3e75-09d1-a9d3-c35c0a8c923b/mzl.robmxcgg.320x480-75.jpg

http://a2.mzstatic.com/us/r1000/061/Purple/v4/71/15/21/711521c8-6d15-b0dd-2820-2678eeb67534/mzl.salvctpq.320x480-75.jpg

http://a2.mzstatic.com/us/r1000/109/Purple/v4/07/2f/93/072f9394-8779-32d2-4f52-d8e25a2f2f23/mzl.qyiozyiw.320x480-75.jpg

=>Buradan İndirebilirsiniz<= (http://itunes.apple.com/us/app/dropbox/id327630330?mt=8)

sMh
09-10-2012, 16:19
Beyler exchange hesabı kurulumunda yardımcı olabilecek var mı?

Day Walker
09-10-2012, 16:23
mail adresi nedir.

sMh
09-10-2012, 16:26
mail adresi nedir.

outlook kurmak istiyorum, info@sirketadı.com

urukain
09-10-2012, 17:53
bu ipad mini ciddi ciddi çıkacak mı veya sadece bir söylentiden mi ibaret?? Bilgisi olan birisi var mı tam aradığım gibi olur eğer çıkarsa :)

Ken_Block
09-10-2012, 18:25
bu ipad mini ciddi ciddi çıkacak mı veya sadece bir söylentiden mi ibaret?? Bilgisi olan birisi var mı tam aradığım gibi olur eğer çıkarsa :)

ilk ipad miniyi geçen elleştim:D çin malı:Deli: adamlar nokia gibi yapmışlar dedim sakat iş:eek:

!KO
09-10-2012, 19:07
iphone 5 imi bekliyim s3umu alıyım :D

Day Walker
09-10-2012, 19:39
outlook kurmak istiyorum, info@sirketadı.com

Ayarlar/mail/exchange seni cihaz yönlendiriyor

Ken_Block
09-10-2012, 20:48
iphone 5 imi bekliyim s3umu alıyım :D

iphone candır:) beklemek istemiyosan 4-4s de şeker gibi gider:D

ali-d
10-10-2012, 11:35
Sahibinden.com uygulama güncellemesi geldi sonunda.

https://itunes.apple.com/tr/app/sahibinden.com-mobil/id418535251?mt=8

http://a4.mzstatic.com/us/r1000/067/Purple/v4/8e/41/fa/8e41fa52-cda0-8bae-9f02-5b4a31f465f1/mzl.czpmfrwa.175x175-75.jpg

What's New in Version 1.3.2

-iOS 6 uyumlu hale getirildi

------------------

Detaylı arama yaparken programdan atma sorunu düzeltilmiş.

STP
11-10-2012, 01:45
4g de ıos 6 kurduktan sonra rahat sekılde 1 gun gıden sarj 1 gunu bırakın 3 4 saat gıtmez oldu, acılen ıos 5 e donmem lazım bı sekılde yada bu sorunu nasıl halledıcez

Ludacris
11-10-2012, 01:57
4g de ıos 6 kurduktan sonra rahat sekılde 1 gun gıden sarj 1 gunu bırakın 3 4 saat gıtmez oldu, acılen ıos 5 e donmem lazım bı sekılde yada bu sorunu nasıl halledıcez

300 vereyim git 5 al hacı:icon_tup:

STP
11-10-2012, 02:00
5 ım olmadıgını kım soyledıkı?(Kaan saolsun) ben 4 umdekı sorunu yazdım sadece ;)

Ludacris
11-10-2012, 02:16
5 ım olmadıgını kım soyledıkı?(Kaan saolsun) ben 4 umdekı sorunu yazdım sadece ;)

benimde var hemde 2 tane:p
hemde orjinal

sMh
15-10-2012, 10:09
Ayarlar/mail/exchange seni cihaz yönlendiriyor

Yönlendiriyor da hata veriyor

Day Walker
15-10-2012, 10:13
exchange ayarlarında kullanıcı adı bölümüne

şirket adı/kullanıcı adı yap bizde öyle

mesela benimki Aksigorta/odereli

Kaan
15-10-2012, 15:35

bütün 5 ler senin ;) SHSH kaydın olsa 2 dakkada hallederim onuda kaydın yok paşam malesef düşüremeyiz onu :mad:

trgy
15-10-2012, 16:09
Arkadaslar elimde 4s var sıfır.genpadan garantili üst açma tuşu hafif içerde gibi,garantiye versem değişim mi olur yoksa onarım mı?

İug
16-10-2012, 07:40
Bir sorunum var yardım ederseniz çok sevinirim. Ios6 ya geçtiğimden beri youtube(app storedan indirdim) arka planda çalışmıyor, iso5te (dahili youtube vardı) sorun olmadan çalışıyordu. İnternette biraz bakındım ama kimse bu sorundan bahsetmemiş ya da bahsedenleri görmedim. Arka planda sadece ipod(müzik) ve safariden girdiğim youtube çalışıyor. Benim istediğim youtube(app storedan indirilen) u arka planda çalıştırıp müzik dinlerken safariden internete girmek vs. Ios6 ya wifi üzerinden geçiş yaptım acaba sorun olmuş olabilir mi?

onursumer
16-10-2012, 11:03
Arkadaslar elimde 4s var sıfır.genpadan garantili üst açma tuşu hafif içerde gibi,garantiye versem değişim mi olur yoksa onarım mı?

bazen değişim bazen onarım veriyorlar

ust tuş genelde değişim olabilir orta tuş olsaydı kesin değişim olurdu genpada

geçen günlerde arkadaşın telefonu gonderdik ust tuş zor basıyordu telecevice direk değişim yaptı

Quantum
16-10-2012, 11:08
genpa tamir, teleservice değişim yapıyor.

onursumer
16-10-2012, 11:10
genpa tamir yapabilse gene iyi 4-5 ay uğraştım adamlarla yeni cihaz için :D

Quantum
16-10-2012, 11:12
genpa tamir yapabilse gene iyi 4-5 ay uğraştım adamlarla yeni cihaz için :D

al birini vur ötekine.. ben de teleservice den yeni cihaz alabilmek için 40 gün bekledim.

Onurkk06
16-10-2012, 11:24
arkadaşlar ios 6 dan sonra telefonda bazen 5 6 saniyeliğine dokunmatik donuyor gibi oluyor menü geçişleri sırasında takılıyor arama yapacakken falan deli oluyo insan bi çözümü var mı dır bunun?

trgy
16-10-2012, 19:55
@onursümer@Quantum

bilgiler için teşekkürler.telefonu türkcell Platinum üyesi olan bir arkadasıma verdim bakalım değişimmi vercekler,beklemedeyim (:

inş.değişim olur.

fatiii
16-10-2012, 20:06
arkadaşlar ios 6 dan sonra telefonda bazen 5 6 saniyeliğine dokunmatik donuyor gibi oluyor menü geçişleri sırasında takılıyor arama yapacakken falan deli oluyo insan bi çözümü var mı dır bunun?

Aynen bendede oyle milletin 3gs leri hizlandi bizim 4s cortladi

Quantum
16-10-2012, 20:16
restore yapacaksınız arkadaşlar.
ios5 in üzerine kurmayın diye defalarca söylendi, yazıldı.
ios6 da hız anlamında hiç bir sorun yok.

tomtom un haritası google haritasını aratıyor
appstore dan indirdiğiniz youtube application unda bug var.
son olarak bildirimlerdeki bir iki küçük bug haricinde sorunsuz bir işletim sistemi.

hız sorunu yok. donma sorunu yok. takılma yok. kendi kendine restart etme işlemi yok.

üstelik benim telefonum ip4
a4 işlemci de sistemsel bir sorun yaşamıyorken 4s te sorun yaşamanızın sebebi işletim sistemi değil, onu doğru bir şekilde kuramamış olmanızdandır.

fatih(fb)
16-10-2012, 20:38

geçen perşembe teleservice e verdim power hiç basmıyordu bugun değişim cihazı bekleniyor yazdılar

CasabLanca
17-10-2012, 12:34
epeydir gündemi takip etmiyorum mağaradan yeni çıktım sayılır :D
ipad ve iphoneda ios6 güncellemesi yaptık ama jailbreak çıktı mı ?

Ers
17-10-2012, 12:41
jb 3g sıfırla dediğimde cihaz elma ekranında kaldı,
restore çekeyim dedim 1015 hatası verdi,

araştırdım aşağıdaki leri yapmam gerktiğini gordum.

1) ireb ile PWNED DFU mod a alıp
2) itunes ile sifht + restore ile custom firmware göstermek ve hatasız yüklemek
3) redsn0w_win_0.9.6b5 ilede orjinal firmware yüklemem gerektiği

ancak 2. adımda
itunes ile sifht + restore ile custom firmware yüklerken 1600 hatası aldım:

ve ne yaptıysam cozemedim. sorun ne olablir ?

hosts dosyasında sorun yok. kendim custom firmware aldım bu seferde 1600 hatası verdi? recovery mod da 1604 hatası veriyor.

vpn den dolayı olablirmi ?

1600 hatasını nasıl çözcez?

Edi: ireb 5 yerine ireb 4 ile PWNED DFU moda aldım hata vermeden custom fw yuklendi. çözülmüştür.

boosted_pug
17-10-2012, 13:41
Arkadaslar jailbreak li new ipad 5.1.1 kullaniyorum cihazi vodafone dan aldim 1gb lik 3g kullaniyorum kotayi asincada hiz düşüyo ama kullanmaya devam edebiliyorum benim sorunum cihaz edge ile 3g arasinda otomatik geçiyo ben edge kullanmak istiyorum cünki hiz düştüğünde edge daha hızlı oluyor bunu nasil yapabilirim herhangi bi program felan warmidir

barutçu
17-10-2012, 13:54
Arkadaslar jailbreak li new ipad 5.1.1 kullaniyorum cihazi vodafone dan aldim 1gb lik 3g kullaniyorum kotayi asincada hiz düşüyo ama kullanmaya devam edebiliyorum benim sorunum cihaz edge ile 3g arasinda otomatik geçiyo ben edge kullanmak istiyorum cünki hiz düştüğünde edge daha hızlı oluyor bunu nasil yapabilirim herhangi bi program felan warmidir

AYARLAR > GENEL > HÜCRESEL > 3G'yi etkinleştir ON/OFF kapatırsan hep EDGE ile bağlanırsın.

Onurkk06
17-10-2012, 18:14
İphoneturkey.biz die bir uygulama var beleş olan programları gösteriyor carmageddon ücretsiz görünüyor şu an :)

Quantum
17-10-2012, 19:05
İphoneturkey.biz die bir uygulama var beleş olan programları gösteriyor carmageddon ücretsiz görünüyor şu an :)

ne o APPZAPP mı :)

Onurkk06
17-10-2012, 21:10
Evet appstore de iphoneturkey.biz de incelemeler beleşe düşen programları falan gösteriyor baya ii uygulama indirdim sayesinde:)

Quantum
17-10-2012, 22:29
Evet appstore de iphoneturkey.biz de incelemeler beleşe düşen programları falan gösteriyor baya ii uygulama indirdim sayesinde:)

sen bizim konuyu baştan incele istersen biraz..
aylar önce tanıtıldı o program..
ve daha niceleri..
belki işine yarayacak çok program vardır..

ygtkrmdnz
17-10-2012, 22:50
bu facebook ve facebook messenger uygulamaları ile neden gelen kutudaki mesajlarımızı silemiyoruz böyle bir saçmalık daha görmedim ben ya

FurkanÇ
17-10-2012, 23:09
ios 6 yı yüklemeden önce okulumun otomasyon sistemine girebiliyodum şimdi giremiyorum sebebi nedir acaba ? bide arkadaşımda excel programı açılıyo benimkinde açılmıyo onunda sebebinide merak ediyorum? acaba sıkıntı benim telefondamı diye merak ettimde ... şimdiden teşekkür ederim

ulasoztas1
17-10-2012, 23:26
İOS 6 yı yüklediğimden beri wifi özelliğinde sorun yaşıyorum modeme bağlanıyor ama ne app stor'u nede safariyi açamıyor sürekli yüklüyor gösteriyor. hattan girdiğim zaman bir sorun yok. nedendir ve nasıl çözülebilir ?:confused:

CasabLanca
18-10-2012, 08:05
epeydir gündemi takip etmiyorum mağaradan yeni çıktım sayılır :D
ipad ve iphoneda ios6 güncellemesi yaptık ama jailbreak çıktı mı ?

yalova kaymakamından herkese merhabaaaaa

Day Walker
18-10-2012, 08:16
Tethered olarak var yani cihazı kapatırsan bilgisayarla başlatıyosun.

fatiii
18-10-2012, 08:19
ios 6.1 bekliyorum :D emiinim ki wifiden yüklesek bile sorunlar kaybolucak :D

ios 6 yukleyipte memnun olan 4s sahibi görmedim

lucky Jackal
18-10-2012, 09:11

Katılıyorum,bende pc ye indirdim ama yorumları görünce yüklemedim

Day Walker
18-10-2012, 09:23
restore yapacaksınız arkadaşlar.
ios5 in üzerine kurmayın diye defalarca söylendi, yazıldı.
ios6 da hız anlamında hiç bir sorun yok.

tomtom un haritası google haritasını aratıyor
appstore dan indirdiğiniz youtube application unda bug var.
son olarak bildirimlerdeki bir iki küçük bug haricinde sorunsuz bir işletim sistemi.

hız sorunu yok. donma sorunu yok. takılma yok. kendi kendine restart etme işlemi yok.

üstelik benim telefonum ip4
a4 işlemci de sistemsel bir sorun yaşamıyorken 4s te sorun yaşamanızın sebebi işletim sistemi değil, onu doğru bir şekilde kuramamış olmanızdandır.

Katılıyorum,bende pc ye indirdim ama yorumları görünce yüklemedim

Yukardaki postu dikkatle okuyun.

Tunacan
18-10-2012, 09:48
IOS 6 iphone 4 ün içine etti.
wifi rezalet hale geldi. full çeken yerden algılamıyor artık.
donmalar vs canıma tak etti.

Bir eski sürüme restore yaparsak sadece ios 6 mı değişiyor. bilgilerimize birşey olur mu?

Asil
18-10-2012, 10:00
Ben ios'umu son sürüme güncellemedim bir önceki sürümde. Fakat installous'u 5. sürüme yükselttim. Şimdi installous üzerinden hiçbir download işlemi yapamıyorum "magnet" haricindeki download linkleri (sendspace vb. ) açılmıyor. Yani verification code yazdığımız ekran açılmıyor. Sorun ne olabilir?

Day Walker
18-10-2012, 10:20

Bir eski sürüme restore yaparsak sadece ios 6 mı değişiyor. bilgilerimize birşey olur mu?

Ben ios'umu son sürüme güncellemedim bir önceki sürümde. Fakat installous'u 5. sürüme yükselttim. Şimdi installous üzerinden hiçbir download işlemi yapamıyorum "magnet" haricindeki download linkleri (sendspace vb. ) açılmıyor. Yani verification code yazdığımız ekran açılmıyor. Sorun ne olabilir?

sorularınızın cevapları için iPhoneYardim.net (http://www.iphoneyardim.net/forum.php) adresinden yardım alabilirsiniz.

Quantum
18-10-2012, 10:54

programları appstore dan indirin.
orada hiç bir sorun yok..

sorularınızın cevapları için iPhoneYardim.net (http://www.iphoneyardim.net/forum.php) adresinden yardım alabilirsiniz.
oğuz bi dükkan açaydık şuraya ikimiz de birer clio falan almıştık :D

eski sürüme geri dönemezsiniz.
shsh kaydınızın olması gerek. o da bildiğim kadarıyla çok stabil bir şekilde dönemiyorsunuz..

bu facebook ve facebook messenger uygulamaları ile neden gelen kutudaki mesajlarımızı silemiyoruz böyle bir saçmalık daha görmedim ben ya

silemiyorsun, arşive gönderiyorsun.. bunun için facebook destek ekibinden yardım alabilirsiniz facebook app ilgisi yok. öyle kurgulanmış.

ios 6 yı yüklemeden önce okulumun otomasyon sistemine girebiliyodum şimdi giremiyorum sebebi nedir acaba ? bide arkadaşımda excel programı açılıyo benimkinde açılmıyo onunda sebebinide merak ediyorum? acaba sıkıntı benim telefondamı diye merak ettimde ... şimdiden teşekkür ederim

otomasyon sistemine nasıl bağlanıyorsun. safari üzerinden mi. yoksa başka bir app mı var.
excel programının ismi nedir. arkadaşındaki işletim sistemi nedir. excel programı ios6 uyumlu olduğundan emin misin. havada kalan bir kaç soru var.

İOS 6 yı yüklediğimden beri wifi özelliğinde sorun yaşıyorum modeme bağlanıyor ama ne app stor'u nede safariyi açamıyor sürekli yüklüyor gösteriyor. hattan girdiğim zaman bir sorun yok. nedendir ve nasıl çözülebilir ?:confused:

ios6 yı restore yaparak mı yüklediniz? yoksa telefon üzerinden mi güncelleme yaptınız ya da itunes üzerinden ios5 üzerine mi kurdunuz?

Tunacan
18-10-2012, 11:04
Cevap için teşekkürler...

boosted_pug
18-10-2012, 11:23
AYARLAR > GENEL > HÜCRESEL > 3G'yi etkinleştir ON/OFF kapatırsan hep EDGE ile bağlanırsın.

Hocam malesef ipad de o switch yok o yüzden bi tweak felan ariyorum

Quantum
18-10-2012, 11:38

ios5 teki ekranını hatırlayamadım ama böyle bir ekran varsa;
on olan yeri off,
off olan yeri on yap tamamdır.

http://techtrackr.com/wp-content/uploads/2010/05/main-menu.png

fatiii
18-10-2012, 11:59
arkadaşım sıkıntılardan sonra dediğiniz gibi restore yaptı belki biraz daha iyi gibi ama sorunlar hala aynen devam o yuzden bende hiç restore yapma gereği duymadımki bundan öncede hep wifi üzerinden güncelleme yaptım başıma böyle bişey gelmemişti..bence ios kaynaklı sorun eminimki kısa süre içinde 6.1 falan gelecektir

barutçu
18-10-2012, 12:04

Akşam bakayım olması lazım die hatırlıyorum.

Yoksa başka bir çözümde Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak 3G kullanımını iptal ettirmen olacaktır.

3G üyeliğin aktif olmayınca sadece EDGE ile bağlanacaksın.

Quantum
18-10-2012, 12:08
arkadaşım sıkıntılardan sonra dediğiniz gibi restore yaptı belki biraz daha iyi gibi ama sorunlar hala aynen devam o yuzden bende hiç restore yapma gereği duymadımki bundan öncede hep wifi üzerinden güncelleme yaptım başıma böyle bişey gelmemişti..bence ios kaynaklı sorun eminimki kısa süre içinde 6.1 falan gelecektir

ios5 ile ios6 arasında çok fark var. çok radikal değişiklikler söz konusu.
o yüzdendir ki versiyon değişmiş durumda 5 ve 6 şeklinde..
siz daha önce build ler arasında güncelleme yapıyordunuz. 5.0 dan 5.1 e, 5.1 den 5.1.1 e

bu güne kadar sorun yaşamamış olmanız çok normal. ios4 ten ios5 e geçerken telefon üzerinden güncelleme yapmış olsaydınız ve sorun yaşamamış olsaydınız haklısınız diyecektim ama ios4 te de telefon üzerinden güncelleme özelliği yoktu.

kullanıcı hatasıdır. burada apple ın tek bir hatası var o da ios6 ya geçişlerde telefon üzerinden yaptırmayacaktı bu işi..

ios6.1 içinde ios5 ten dolayı oluşan dosyaları release edip ios6 ile değiştiren/disable eden bir script yazılmazsa 6.1 güncellemesinde yine aynı hatayı alacak, aynı sorunları yaşayacaksınız..

restore etmeniz yetmiyor arkadaşlar.. yedekleri geri yüklediğinizde hiç bir önemi kalmıyor bu restore işleminin.. bilgisayardaki yedeklerinizi geri yüklemeyeceksiniz..

Arkadaşın yedeklerini geri yüklemiştir.

Day Walker
18-10-2012, 12:09
programları appstore dan indirin.
orada hiç bir sorun yok..

oğuz bi dükkan açaydık şuraya ikimiz de birer clio falan almıştık :D

eski sürüme geri dönemezsiniz.
shsh kaydınızın olması gerek. o da bildiğim kadarıyla çok stabil bir şekilde dönemiyorsunuz..

silemiyorsun, arşive gönderiyorsun.. bunun için facebook destek ekibinden yardım alabilirsiniz facebook app ilgisi yok. öyle kurgulanmış.

otomasyon sistemine nasıl bağlanıyorsun. safari üzerinden mi. yoksa başka bir app mı var.
excel programının ismi nedir. arkadaşındaki işletim sistemi nedir. excel programı ios6 uyumlu olduğundan emin misin. havada kalan bir kaç soru var.

ios6 yı restore yaparak mı yüklediniz? yoksa telefon üzerinden mi güncelleme yaptınız ya da itunes üzerinden ios5 üzerine mi kurdunuz?

aynen abi :D

Kaan
18-10-2012, 12:10

24 Ay garantisi olan bir cihaz ilk 12 ayı doldurmadığı sürece değişim kriterlerine uyar ise Genpa olsun Teleservice olsun hiç bişi farketmez değişim yapılır 13.ayda cihazın arızalansın değişim yapmazlar anca tamir edilir yada ücreti karşılığı değiştirilir.Bu genpada da teleservicede de böyledir.

fatiii
18-10-2012, 12:48
hadi restore ettik diyelim yedekleme işi nasıl olcak i clouddan sadece kişileri yedekten geri alsak genemi olmaz?

Kaan
18-10-2012, 12:53
hadi restore ettik diyelim yedekleme işi nasıl olcak i clouddan sadece kişileri yedekten geri alsak genemi olmaz?

telefonu temiz restore et icloud da kişiler yüklü ise kurulum ekranında telefonu yeni bir iphone olarak tanıt icloud dan yedeklemeyi geri yükleme daha sonra ayarlar menüsünden iCloud a giriş yap rehber otomatik gelir ordaki yedeklemeyide gir sil baştan yedekleme aç sorun olmaz.

fatiii
18-10-2012, 13:03
telefon yurt dışı restore ederken cortlamasın :D

Day Walker
18-10-2012, 13:04
telefon yurt dışı restore ederken cortlamasın :D

simkilitliyse sakın yapma dikkat ett shsh kaydını al.

fatiii
18-10-2012, 13:05
simkilitliyse sakın yapma dikkat ett shsh kaydını al.

nasıl anlarızki simkilitli falan oldugunu :icon_wack

Day Walker
18-10-2012, 13:22
nasıl anlarızki simkilitli falan oldugunu :icon_wack

gevey falan kullanıyomusun sim kartın orda.

fatiii
18-10-2012, 15:37
gevey falan kullanıyomusun sim kartın orda.

Yok normal sim kart geveyi falan yok wifi ustunden falan yukleme yapiorum yeni surumleri

Omak
18-10-2012, 15:48

sen bi ara gözlükçüye uğra iyi göremiyorsun.

ben hiç bir problem yaşamadım yaşamıyorumda ios6 da. gayette memnunum 5.1.1 den çok daha iyi oldu. (benim gibi birçok insan var)

milyon kere yazıldı problemlerin neden kaynaklandığı nasıl çözüleceği okumuyorsunuzki.

yedeği itunes den kalıp olarak almayın.

rehberi icloud a yedekleyin.

fotoğraf video vs. yide itools ile veya itunes den manuel olarak koyun bilgisayarınıza.

daha sonra ios6 yı restore ederek yükleyinki telefon işletim sistemi sıfırdan yüklensin. (hani bilgisayarlarınıza format atıyorsunuz ya) böyle daha açıklayıcı oldu sanırım.

5.1.1 den 6 ya güncellemede problem çıkıyor. restore yaparak 6 yüklemek en sağlıklısı.

daha sonra icloud dan rehberinizi, itools veya itunes den resimlerinizi geri yükleyebilirsiniz.

kalıp olarak alınan yedeği geri yüklemeyin.

FurkanÇ
18-10-2012, 18:06
[QUOTE=

[/QUOTE]

sisteme safari üzerinden bağlanıyorum daha önce bağlanmamda sıkıntı yoktu ios6 dan önce ios6 da sıkıntı yaşıyorum. excel windowsun heralde onu tam bilmiyorum ama oda arkadaşımın telefonunda açılıyor. Arkadaşımda ve bende iphone 4 var ondaki ilk çıkan surumu yüklü bende ios6

fatiii
18-10-2012, 21:15
sen bi ara gözlükçüye uğra iyi göremiyorsun.

ben hiç bir problem yaşamadım yaşamıyorumda ios6 da. gayette memnunum 5.1.1 den çok daha iyi oldu. (benim gibi birçok insan var)

milyon kere yazıldı problemlerin neden kaynaklandığı nasıl çözüleceği okumuyorsunuzki.

yedeği itunes den kalıp olarak almayın.

rehberi icloud a yedekleyin.

fotoğraf video vs. yide itools ile veya itunes den manuel olarak koyun bilgisayarınıza.

daha sonra ios6 yı restore ederek yükleyinki telefon işletim sistemi sıfırdan yüklensin. (hani bilgisayarlarınıza format atıyorsunuz ya) böyle daha açıklayıcı oldu sanırım.

5.1.1 den 6 ya güncellemede problem çıkıyor. restore yaparak 6 yüklemek en sağlıklısı.

daha sonra icloud dan rehberinizi, itools veya itunes den resimlerinizi geri yükleyebilirsiniz.

kalıp olarak alınan yedeği geri yüklemeyin.

oraları geçtik gozlukcu arkadasım gordugun uzere sim kilit konusundayız hemen senin yazının bi ustunde..

tamam anladık restore restorede bu wifiden indiren 3gs ve 4 lerde nıe tık yok adamlar canavar gıbı kullanıyor.

Omak
18-10-2012, 21:44
Bendeki gozlukler seni kesmiyor anlasilan. Senin cizdirmeye ihtiyacin var. :)
Yahu kim diyor 3 gs ve 4 lere birsey olmuyor diye? Var 4 ve 3 gs de problem yasayanlar. Ha herkez yasamiyor iste senin yaptigin gibi ios6 ya gecis yapip problem yasamayanlarda var. Sans.

Sen gozluk isini birakta biraz gerilere dogru oku biraz bu konuyu ozellikle quantumun yazdiklarini oku.

ulasoztas1
18-10-2012, 21:45

pc den itunes üzerinden yükledim restore yapmadan. restore yapıp denesem düzelir mi ki :confused:

Omak
18-10-2012, 21:46
Gevey kullanmiyorsan birsey olmaz bas restore u

Omak
18-10-2012, 21:47
pc den itunes üzerinden yükledim restore yapmadan. restore yapıp denesem düzelir mi ki :confused:

Restore yaparak yukle buyuk ihtimal acilarin dinecek :D

trgy
18-10-2012, 22:33
24 Ay garantisi olan bir cihaz ilk 12 ayı doldurmadığı sürece değişim kriterlerine uyar ise Genpa olsun Teleservice olsun hiç bişi farketmez değişim yapılır 13.ayda cihazın arızalansın değişim yapmazlar anca tamir edilir yada ücreti karşılığı değiştirilir.Bu genpada da teleservicede de böyledir.

ohh be beklediğim cevap bu işte :D

teşekkürler kank,şimdi bekliyorum bakalım ne zaman haber gelecek diye.

Quantum
18-10-2012, 22:44
sisteme safari üzerinden bağlanıyorum daha önce bağlanmamda sıkıntı yoktu ios6 dan önce ios6 da sıkıntı yaşıyorum. excel windowsun heralde onu tam bilmiyorum ama oda arkadaşımın telefonunda açılıyor. Arkadaşımda ve bende iphone 4 var ondaki ilk çıkan surumu yüklü bende ios6

şimdi böyle uzaktan biraz havaya ateş etmek gibi oluyor ama test etmen gerek noktasal tespit için.
öncelikle ya chrome ya opera browser kur telefonuna.. onlardan bağlanmayı dene..
bağlanırsan muhtemelen safarinin güvenlik sertifikalarında bir sorun olmuştur güncelleme esnasında ki tahminim yine senin de sistem ios5 üzerine kurulu..

neyse,
o browserlar bağlanamıyorsan başka bir ios6 kurulu cihazda test etmeni öneririm.

bir de microsoft un ios üzerine uygulaması yok. ios un kendisi zaten salt okunur şeklinde excel açıyor. hücrelere müdahale edemiyorsun ama.
yok ben biraz oynamak istiyorum excel dosyası ile diyorsan office programları var applestore da kimisi free kimisi ücretli..

sonuç olarak tarif ettiğim şekilde tekrar kurulum gerekiyor.
kolay gelsin.

Quantum
18-10-2012, 23:27
iOS 6 dan şikayet eden arkadaşlar..

Problemleriniz TEMİZ RESTORE yapmadan bitmeyecek bunu kabullenin..

Problemli bir işletim sistemi değil ios6.
Kurulum hatası yapıyorsunuz.

Telefondan yapmayacaksınız bu işi.
(zaten tekrar kurulum yapacak arkadaşlar artık telefondan yapamaz, son sürüm diyecek telefonunuz)

Öncelikle iCloud üzerinden yedeğinizi alın!.. Özellikle telefon rehberinizin yedeğini!..
Aynı zamanda film rulosu içindeki fotoğraflarınızı da alın..

Telefonu yurtdışı olan ve simkartında gevey cihazı olanlar yani simlock telefon kullananlar güncelleme yapmasın.. Telefon yerine iPod unuz olur aksi taktirde..

Yedekleme işleminiz bittikten sonra aşağıdaki dosyalardan telefonunuza uygun olanı indirin.

iPhone 3gs için;
http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7173.20120919.sDDMh/iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

iPhone 4 için;
http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7175.20120919.wvv7Y/iPhone3,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

iPhone 4S için;
http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7181.20120919.lEuOK/iPhone4,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

iPhone 5 için;
http://imageshack.us/a/img811/4622/iphone5h.png

iPad2 WiFi 3g için;
http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7165.20120919.eZTyh/iPad2,2_6.0_10A403_Restore.ipsw

iPad2 WiFi için;
http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-0804.20120919.9SgHU/iPad2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

New iPad WiFi 3G için;
http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7161.20120919.5CyjO/iPad3,2_6.0_10A403_Restore.ipsw

New iPad WiFi için;
http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-3515.20120919.OYzOG/iPad3,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

Önce bu dosyalardan kendi cihazınız için uygun olan hangisi ise onu seçip bilgisayarınıza indirdikten sonra;

iTunes açıyor ve cihazınızı bilgisayara bağlıyorsunuz.
iTunes sol menüsünde cihazınızı görüyorsunuz.

Cihazınızı görüp üzerine tıkladığınızda karşınıza gelen ekranda iki buton göreceksiniz..
Bir tanesi Güncellemeleri Denetle diğeri Geri Yükle

Restore restore dediğimiz şey bu Geri Yükle butonu ile yapılıyor.

Klavyenizdeki Shift tuşuna basarak Geri Yükle butonuna basıyorsunuz.

Karşınıza göz at ekranı gelecek. Oradan az önce indirdiğiniz ipsw dosyasını gösteriyorsunuz ve gerisini iphone ve itunes a bırakıyorsunuz.

Yaklaşık 20dk 30dk sonra cihazınız kapanıp açıldıktan sonra itunes a tekrar bağlanacak ve karşınıza bir ekran gelecek.

iPhonunuzu ayarlayın başlıklı bir ekran gelecek..

Burada Yeni Bir iPhone olarak ayarla ve Şu yedeklemeyi geri yükle: xxxxx şeklinde iki seçeneği olan bir ekran gelecek.
Varsayılan (default) olarak ikinci seçenek seçili gelir. Yani yedekleme kurdurmak ister.

Siz Yeni bir iPhone olarak ayarla seçeneğini seçip tamam diyorsunuz.

Telefonunuz ilk gün elinize aldığınızdaki gibi yazılımsal anlamda sıfır olarak elinizde..

Daha sonra ayarlardan appstore hesabınızı girip 10 dk kadar bekliyorsunuz, rehberiniz de yerinde..

Çok önemli bilgilendirmeler:

* Şunu söylemeliyim ki restore yaptığınızda telefonunuzdaki mp3 ler gider. Onları hiç bir şekilde telefonun içinden bilgisayara alma gibi bir durum yok.

** Ayrıca başka bir bilgisayardan senkronize ederek oluşturduğunz klasör içindeki resimler de gider. Film rulosu içindeki fotoğraflarınızı alabiliyorsunuz.
(telefonunuzu bilgisayara bağladığınızda bilgisayarım içinden flashdisk/external disk şeklinde görüyorsunuz. Copy-Paste ile alırsınız bilgisayarınıza)

*** iCloud a tam yedekleme aldığınızdan emin olun. Eksik yedekleme yaparsanız rehberinizle vedalaşırsınız..

**** ve en önemlisi bu işlemleri yaptığınızda eksik ya da yanlış yaptığınız herhangi bir adım sonrası, herhangi bir sebepten dolayı bir sorun yaşarsanız sorumluluk kabul etmiyorum.

Temiz bir restore işleminden sonra telefonunuzda şikayet ettiğiniz hiç bir sorununuz kalmayacak..

Anlatımımda anlamadığınız bir bölüm varsa sormaktan çekinmeyin lütfen..

Herkese kolay gelsin..

onursumer
18-10-2012, 23:34

bu 13. ayı kim belirliyor ? genpa 3 aylık cihazı tamir edebilir ki yapıyor herzaman teleservice genelde değişime gidiyor mobiltelde aynı

kanunen bunun 3. 5. 19. ayı yokki hiçbir firmada boyle birşey kendince belirleyemez

eğer cihaz arızalı ise ve giderliemiyorsa veya uzun sureli beklemek gerekse değişimi yapılır

ki serviste değişimi yapılan cihaz sıfır değil sıfırlanmış cihazlardır herzaman

fatiii
19-10-2012, 09:49
evde bu dediklerini tek tek yapıcam inşallah kilitlenmez :/

DERAN_TUYNER
19-10-2012, 10:25
şimdi böyle uzaktan biraz havaya ateş etmek gibi oluyor ama test etmen gerek noktasal tespit için.
öncelikle ya chrome ya opera browser kur telefonuna.. onlardan bağlanmayı dene..
bağlanırsan muhtemelen safarinin güvenlik sertifikalarında bir sorun olmuştur güncelleme esnasında ki tahminim yine senin de sistem ios5 üzerine kurulu..

neyse,
o browserlar bağlanamıyorsan başka bir ios6 kurulu cihazda test etmeni öneririm.

bir de microsoft un ios üzerine uygulaması yok. ios un kendisi zaten salt okunur şeklinde excel açıyor. hücrelere müdahale edemiyorsun ama.
yok ben biraz oynamak istiyorum excel dosyası ile diyorsan office programları var applestore da kimisi free kimisi ücretli..

sonuç olarak tarif ettiğim şekilde tekrar kurulum gerekiyor.
kolay gelsin.

numbersı kesınlıke tavsıye ederim 9,99 ama son kuruşuna kadar hak ediyor hem iphone da hem ipadde hele birde icloud.com kulllanıyorsan çok faydasını görür arkadaş şiddetle tavsiye ederim

fatiii
19-10-2012, 16:51
şimdi başladım restoreye bu whats up falan ücretsiz geri yuklüyeblicekmiyiz :D

turci
19-10-2012, 16:54
eğer iTunes ile senkronize edilmişse gelir, ben 5i kurduğumda hepsi otomatikman yüklenmişti.

Omak
19-10-2012, 16:58
mp3 lerim ve başka pc den senkron ettiğim resimlerim gitmesin diyenler itools kullanabilirler.

iTools One-stop manager of your iPhone, iPad & iPod Touch (http://itools.hk/cms/webpage31.htm)

Kadyr
19-10-2012, 17:00
Jb ciksada 6 kursak:)

RsErdi
21-10-2012, 15:20
jailbreak cıkmadımı ios 6 için hala yav

efe_
21-10-2012, 22:53
ipod nano 6. jenerasyon'umdaki galeriden fotoğraf almam gerekiyor arkadaşlar ama nette herhangi bir makale bulamadım bunla ilgili...Bilgisayarımdan girdiğimde herhangi bir resim vs gözükmüyor , gizli dosyaları göster dediğimdede gözükmüyor.İtools zaten ipod tanımıyor...
Fikri olan ?

Onurkk06
22-10-2012, 00:29
şimdi başladım restoreye bu whats up falan ücretsiz geri yuklüyeblicekmiyiz :D

Aynn bende bedavaya düştüğünde yüklemiştim:)

turbo&quattro
22-10-2012, 16:30
Arkadaslar elimde 32gb unlock iphone4 var cok uygun fiyata verecegim .

crused
25-10-2012, 19:53
iphone 4s ios 6 icin jailbreak cıktımı ? iphone4, ve digerleri icin var ama 4 s icin cıktımı??? birde 5.1.1 de shs kaydı olmayan. alındıgında ios6 yuklu cıhazı 5.1.1 dondurme sansı var mı ? bir kac kisi ifatih ile olabilecegını soledi ama aramıza var mı bunu bilen basaran ?

Burak-Akın
25-10-2012, 20:01
mayıs ayında restore yaptım helan bazı güncellemeleri kabul etmiyor. Telefonum iphone 3gs

Frid
25-10-2012, 20:09
4s iso6 kullanıyorum lisanslı cihazım itunes üzerinden kurulum yaptım, başlarda sorun yoktu ama 2 haftadır wifi bağlantısında sıkıntı var yavaş ve bazen otomatik bağlanmıyor bağlı olsa da iletiler gitmiyor genellikle, 3g kullanıma geçtiğimde sıkıntı ortadan kalkıyor

tunceR
25-10-2012, 21:37
iphone 4 te biri arayınca arkasındaki flash yanıyo çakıyo habire bu nasıl oluyo napmak lazım :)

sinan-s
25-10-2012, 21:49
iphone 4 te biri arayınca arkasındaki flash yanıyo çakıyo habire bu nasıl oluyo napmak lazım :)

Onu istersen ayarlar/ erişilebilirlik sekmesın den kapatabiliyorsun..Ben yanmasını seviyorum :D

tunceR
25-10-2012, 21:51
erişebilirliklerden - uyarı için led flash açıyorum ama hiç bişey olmuyo biri arayınca olmuyo bişey ?

Sert@ç
25-10-2012, 21:52
Yeni bı pc aldım ipade şarkı atcam ama komple hersey silinir diyo iTunes nasıl yedeklerin herseyi

TolgaEsentepe
25-10-2012, 22:03
erişebilirliklerden - uyarı için led flash açıyorum ama hiç bişey olmuyo biri arayınca olmuyo bişey ?

4s var spotlight diye yerde açınca yanıyor bende

tunceR
25-10-2012, 22:15
spotligt araması diye bi seçenek var girince kişiler,uygulamalar,müzikler vsvs seçenkeler çıkıyo hepsinin yanında da tik işareti var ??

sinan-s
25-10-2012, 22:31
Uyarı için led flaş diye bir seçenek var...Onu açman lazım tuncer..

TolgaEsentepe
25-10-2012, 22:32
pardon ayarlar erişebilirlik uyarılar için led flash olcak :)

tunceR
25-10-2012, 22:37

sorun o işte onu sormuştum olmuyo bişey :):)

TolgaEsentepe
25-10-2012, 22:40
ben restore ye başlıyorum quantum abinin anlattığı dahilinde sizde yapın bence :D dona dona galaxy nin vasat telefonları gibi oldu yaa :D

sinan-s
25-10-2012, 22:41
ben restore ye başlıyorum quantum abinin anlattığı dahilinde sizde yapın bence :D dona dona galaxy nin vasat telefonları gibi oldu yaa :D

Ben hiç sıkıntı yaşamadım tolga :)

TolgaEsentepe
25-10-2012, 22:47
ben özellikle mesaj bölümünde çok donma yaşıyordum restore ediyoruz bakalım :)

TolgaEsentepe
25-10-2012, 23:04
5 dakika sürdü restore çok hızlı oldu. rehberi geri getiremedim ama :(

powERS
26-10-2012, 10:52
beyler ***** evdeyiz bos bos oturuyoruz ios 6 ya geceyım dedım. bende ip4 var. 5.1.1 jaıl fılan yok.

pc uzerınden yapıcaktım guncellemeyı ındırdı 800 kusur mb bı guncelleme ama dosya ıslenıyo derken baglantı hatası gıbı bısey dedı. yapmadı. bunun nedenı nedır bılen varmı ?

sımdı wlan uzerınden dırekt telefonun ayarlar kısmından guncellemeyı dusunuyrum.

ama aslında oda pek ıcıme sınmıyor. pc den yapmanın bı yolu varmıdır ?

Kadyr
26-10-2012, 11:05
Dosya inipte yapmadiysa reset attinmi bide host ayarimi ne vardi onu silmek gerekiyordu

powERS
26-10-2012, 12:13
İndi tamamen isleniyo derken baglanti hatasi ag ayarlarinizi kontrol edin gibi bi uyari verdi.

Dosya indi de neye reset atmak lazim?
Host ayari derken ? Biraz acik olun yau :)

Frid
26-10-2012, 16:28
şimdi geri yükleme yaptım bakalım düzelecek mi

Kadyr
26-10-2012, 16:46
Nette bi bak ben telefondan giriyorum oyuzden detay veremiyorum. İlgili sekilde google yazarsan cikar zaten

Dağhan
26-10-2012, 16:55
Ufak bir öneri olsun telefon güncellemeyi wireless ile yapmayın derim yani itunes'a bağlayıp önce yedek alıp ardından restore üstüne de güncel sürüm yükleyince daha senkronize çalışıyor telefon.
Rehber yedeklemek için her zaman mycontactsbackup öneriyorum.

powERS
26-10-2012, 23:18
Ufak bir öneri olsun telefon güncellemeyi wireless ile yapmayın derim yani itunes'a bağlayıp önce yedek alıp ardından restore üstüne de güncel sürüm yükleyince daha senkronize çalışıyor telefon.
Rehber yedeklemek için her zaman mycontactsbackup öneriyorum.

ben ne anlatıyom.. olmuyo olmuyoo :D

nedır cozumu ?

o ayarları nerden yapıcaz ?

CasabLanca
27-10-2012, 05:37
..adlı iphone'a geri yüklenemedi. bilinmeyen bir hata oluştu (11)
ios6dan 5.1.1e dönmek istiyorum ama itunes bu arızayı veriyor nette aramadığım delik kalmadı çözümü ne

Kadyr
27-10-2012, 08:39
Shsh kaydi varmiki

Day Walker
27-10-2012, 10:33
İtunes Türkiye için satın alma işlemlerini TL ye çevirdi. :)

Dolar için çok diyen arkadaşlara gelsin :D 1.77 TL yani bi dal sigara parası olmuş :D

efe_
27-10-2012, 11:10
Resmi store da açtılarmı tamamdır :)

CasabLanca
27-10-2012, 11:58
Shsh kaydi varmiki

Shsh felan yok ama ios6ya gecerken telefonda absinthe jb vardi bir ise yarar mi

Dağhan
27-10-2012, 12:09
ben ne anlatıyom.. olmuyo olmuyoo :D

nedır cozumu ?

o ayarları nerden yapıcaz ?

Ben direk sana yazmadım abi genel olarak paylaşmıştım :D
Senin sorunun cevabını tam bilmiyorum ama başlık içinde konuşulmuştu net hatırlıyorum :D

Kadyr
27-10-2012, 12:11
Shsh felan yok ama ios6ya gecerken telefonda absinthe jb vardi bir ise yarar mi

Appleturk forum varya oraya bi bakiversene yaziyodu olmuyo diye biliyorum belki baska yolu vardir

CasabLanca
27-10-2012, 12:17
Appleturk forum varya oraya bi bakiversene yaziyodu olmuyo diye biliyorum belki baska yolu vardir

netten bir videoya baktım adamın dediklerini uyguladım shsh kaydı var galiba
umbrella ile baktım sonuç bu
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/shsh.jpg

Kadyr
27-10-2012, 12:34
netten bir videoya baktım adamın dediklerini uyguladım shsh kaydı var galiba
umbrella ile baktım sonuç bu
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/shsh.jpg

ben daha once hıc yapmadım ama oyle donuldugunu duydum hep bu forumda.
bu forum ıyıdır bı bakarsın sen Jailbreak - Unlock (http://www.fenomac.com/jailbreak-unlock/)

Kadyr
27-10-2012, 12:37
İndi tamamen isleniyo derken baglanti hatasi ag ayarlarinizi kontrol edin gibi bi uyari verdi.

Dosya indi de neye reset atmak lazim?
Host ayari derken ? Biraz acik olun yau :)

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

burda host dosyasını aç notepad de apple ıle alakalı yazılar olan satırı sıl gıtsın kaydet reset at sonra bidaha dene

gfb01
28-10-2012, 20:12
4s e bugun msj geldi imei klonlanmis neyapacaz arkadaslar yardim

Kadyr
28-10-2012, 20:20
Ayfonlaridami klonluyolar artik ya. Faturan varmi

gfb01
28-10-2012, 20:22
Fatura yok yurtdisi cihazi aldigim kiside yok

Kadyr
28-10-2012, 20:28
Kutusu vardir herhalde.bu durumlarda napilir bilmiyorum ama mantiken cihazin senin oldugunu ispatlamak gerek.kutu varsa bi operatorden destek al istersen

gfb01
28-10-2012, 20:44
Kutusu vardir herhalde.bu durumlarda napilir bilmiyorum ama mantiken cihazin senin oldugunu ispatlamak gerek.kutu varsa bi operatorden destek al istersen

Aradim btk ya yonlendiriyor onlarda bekle eşleşebilir diyor nasil eşleşecekse

Ers
28-10-2012, 21:23
4s e bugun msj geldi imei klonlanmis neyapacaz arkadaslar yardim

gelen mesajdaki imei iyi bak tutuyomu telefondakiyle.

gfb01
29-10-2012, 06:37
gelen mesajdaki imei iyi bak tutuyomu telefondakiyle.

Son rakam eksik gelen msajda ama imei btk sitesine girince klonlanmis diyor

Onurkk06
30-10-2012, 23:19
market falan açılmıyor nedendir acep foursquareye de bağlanmıyor

powERS
31-10-2012, 13:22
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

burda host dosyasını aç notepad de apple ıle alakalı yazılar olan satırı sıl gıtsın kaydet reset at sonra bidaha dene

hoömmm..eve gidince bi bakayım sagol.

blumenberg
31-10-2012, 13:25
Clash of clans diye online bir oyun var, ona sardım bu ara

Onurkk06
31-10-2012, 20:12
Arkadaşlar programlara giriyo gibi olup atıyor neden yapar acaba?

Quantum
31-10-2012, 20:14
Arkadaşlar programlara giriyo gibi olup atıyor neden yapar acaba?

altta açık program varsa onları kapat tekrar dene..
ram e fazla yüklendiğinden yapıyor..
ram inde boş yer yok. .

Ahmet Saraçoğlu
31-10-2012, 20:25
İnstagram a sardım suan ama ipad de küçük ekran calısıyor,,, hd uygulaması yokmudur instagram ın

Quantum
31-10-2012, 20:30
nasıl küçük ekran yahu.. bundan değil mi senin ekranın.. mis gibi işte?

http://oneobservers.files.wordpress.com/2012/06/instagram_ipad_hd_photo-window.jpg

Ahmet Saraçoğlu
31-10-2012, 20:42
Yok abi şu şekil
http://i.imgur.com/G1Pm2.png

Normalde x2 boyutta durursa iphone ekranı ebadında duruyor ,x1 yaparsam fullscreen oluyo ama düşük çözünülük olduğu için pixel pixel oluyo malesef.

Quantum
31-10-2012, 20:46
Yok abi şu şekil
http://i.imgur.com/G1Pm2.png

Normalde x2 boyutta durursa iphone ekranı ebadında duruyor ,x1 yaparsam fullscreen oluyo ama düşük çözünülük olduğu için pixel pixel oluyo malesef.

iphone versiyonu olanı yüklemişsin ya da güncellemesini yapmamışsın..

sil uygulamayı, appstore dan tekrar indir Ahmet

Ahmet Saraçoğlu
31-10-2012, 21:02
Güncelledim yine değişmedi , sildim , store dan tekrar arattım , ipad uygulamalarında direkt ''instragram'' adında app yok , instapad, instabrowser , instapic vss vss isimler var , iphone uygulamalarını tıkladığımda çıkıyor instagram ama o da küçük ekran abi.

Senin screenshoot aldığın app ın ismi direkt instagram mı??

Onurkk06
31-10-2012, 22:04
altta açık program varsa onları kapat tekrar dene..
ram e fazla yüklendiğinden yapıyor..
ram inde boş yer yok. .

altta açık program da yok foursuqare 2 gündür böyle birde yüklediğim yeni oyunlar var onlarda da böyle yapıyor altda açık program da yok

Kahnweb
31-10-2012, 22:09
Merhabalar, bunlar da benim sizler için listeledigim uygulama listesi umarım ısınızı görür. ;)

Camera+
GTA3
IM+ Pro
Messenger Pro
Tunein Pro
Sahibinden
Real Racing2
Temp Run
Twitter
Facebook
Mekanist
Emoji
Yemek Sepeti
İş Cep
SoundHound
Rollercoaster
Yandex Haritalar
iTurkeyBiz
Adobe Reader
Mackolik
Messenger Pro
Photobucket
Lynkee2
Number1FM
iTunes U*
Speed Test
Remote
Turkcell Muzik
Şehirler Arası Mesaf
Field Test
AdSheet
İnstagram
iGunPro
Siego Hero
Higway Rider
DiamonDash
SpeedBox
Star TV
Sygic
iDrumStar Pro
Angry Birds
Flashlight
FlightRadar24
TomTom Navi
iGo
sygic europa 4gb
Parking Mania

Kahnweb
31-10-2012, 22:12
Güncelledim yine değişmedi , sildim , store dan tekrar arattım , ipad uygulamalarında direkt ''instragram'' adında app yok , instapad, instabrowser , instapic vss vss isimler var , iphone uygulamalarını tıkladığımda çıkıyor instagram ama o da küçük ekran abi.

Benim iPad'de de uygulamalar sizin ki gibi görünüyor. Düzeltebilir miyiz ki...

Quantum
31-10-2012, 22:25

ya instagram da sanırım photoshop o.. ya da instagram ın sadece tasarım olarak yayınladığı görseller..
ipad de instagram kullanmıyorum kendine özel tasarım var sanıyordum..

şu anda görünen o ki o söylediğin app lerden birisini seçeceksin..
çok çirkin olmuş böyle iphone versiyonu..

ya da azıcık sabret, o fotodaki gibi bi tasarım yapayım instagram ın ipad versiyonu için :D

altta açık program da yok foursuqare 2 gündür böyle birde yüklediğim yeni oyunlar var onlarda da böyle yapıyor altda açık program da yok

programdan atması ram e aşırı yüklenmesi ama..

home ve start a birlikte bas, kapanıp elma çıkacak.. elma logosu çıkana kadar da basmaya devam et.. toparlanır belki..
ip4 müydü senin çocuk?

Onurkk06
31-10-2012, 22:46
ya instagram da sanırım photoshop o.. ya da instagram ın sadece tasarım olarak yayınladığı görseller..
ipad de instagram kullanmıyorum kendine özel tasarım var sanıyordum..

şu anda görünen o ki o söylediğin app lerden birisini seçeceksin..
çok çirkin olmuş böyle iphone versiyonu..

ya da azıcık sabret, o fotodaki gibi bi tasarım yapayım instagram ın ipad versiyonu için :D

programdan atması ram e aşırı yüklenmesi ama..

home ve start a birlikte bas, kapanıp elma çıkacak.. elma logosu çıkana kadar da basmaya devam et.. toparlanır belki..
ip4 müydü senin çocuk?

evet ip4s yardımınız için teşekkürler bu arada

Onurkk06
31-10-2012, 22:49
zombie gs güzel oyun uçakla zombileri vuruyoruz

motoheroz gayet güzel zevkli ubisoft oyunu

vintique resim efekt programı baya çeşit var
heart rate kalp atış hızınızı ölçüyor

Quantum
31-10-2012, 23:08
evet ip4s yardımınız için teşekkürler bu arada

oldu mu toparladı mı kendini makina..

blumenberg
01-11-2012, 08:17

Aralarında instapad ve padgram'ı beğendim ben, ınstagram'daki fotografları kayır edebiliyorsunuz.. Normalde yapılamıyordu

Tuncer M.
01-11-2012, 14:37
Arkadaşlar birkaç sorum olacak.

Bu iphone5 için sim farklılığını nasıl hallediyorlar? Önceki gibi kesiliyor mu? Fazladan parça mı takılıyor? Özel bir simi mi var?

Burada 670€, buradan mı alsam? Tr'de birinden alıp, pasaportuma mı işletsem?

Quantum
01-11-2012, 15:29
Arkadaşlar birkaç sorum olacak.

Bu iphone5 için sim farklılığını nasıl hallediyorlar? Önceki gibi kesiliyor mu? Fazladan parça mı takılıyor? Özel bir simi mi var?

Burada 670€, buradan mı alsam? Tr'de birinden alıp, pasaportuma mı işletsem?

istersen kesersin istersen özel sim alırsın.. keyfine göre.. özel parça vs yok. eski sim in küçüğü

almanya da telefon var mı? 4 hafta veriyorlar dediler?

Tuncer M.
01-11-2012, 15:34
istersen kesersin istersen özel sim alırsın.. keyfine göre.. özel parça vs yok. eski sim in küçüğü

Ben Ispanya'dayım. Burada 3-4 hafta arası diyor resmi sitesinde. Fakat 4s de alabilirim aralarında uçurum yoksa. Hem 4s daha kısa.
Şimdi baktım da arada 100 eurocuk fark var. 2.el satmaya kalksam min 400 tl fark eder o sebeple 5 alacağım sanırım.

Quantum
01-11-2012, 18:49
iOS 6.0.1 Güncellemesi az önce yayınlandı.

Bu güncelleme aşağıdakiler de dahil olmak üzere iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini içerir:

-iPhone 5'in yazılım güncellemelerini kablosuz olarak yüklemesini engelleyen bir hata düzeltilmiştir

-Klavyenin üstünde yatay çizgilerin görüntülenmesine neden olan bir hata düzeltilmiştir

-Kamera flaşının çalışmamasına neden olan bir sorun giderilmiştir

-Şifreli WPA2 Wi-Fi ağlarına bağlıyken iPhone 5 ve iPod touch (5. nesil) güvenilirliği artırılmıştır

-Bazı durumlarda iPhone'un hücresel ağı kullanmasını engelleyen bir sorun giderilmiştir

-Hücresel Veri'yi Kullan anahtarı iTunes Match için birleştirilmiştir

-Kimi zaman kilitli ekrandan Passbook'taki kart ayrıntılarına erişmeye izin veren bir Parolayla

-Kilitleme hatası düzeltilmiştir

-Exchange toplantılarını etkileyen bir hata düzeltilmiştir

Sert@ç
01-11-2012, 18:54
iPad kullananlar google chrome yüklesin ve sağ üstteki mikrofon simgesinden arama yapsınlar gerçekten çok zevkli + zor kelimeleri bile hatasız arıyo ilk defa sesli yanıt programını sevdim

Quantum
01-11-2012, 19:16
güncelleme yaptım..
hız anlamında pek bir değişiklik hissedemedim.
batarya konusunda yorum yapmak için erken, kullanmak gerek.
çok bariz bir değişiklik var ki appstore çok çok hızlanmış.

bu arada youtube uygulamasındaki arama bölümündeki bug giderilmiş.. baya oldu güncelleme geleli yeni aklıma geldi.. şu an sorunsuz çalışıyor video arama yaptırabiliyorsunuz app üzerinden (safari üzerinden zaten sorunsuz çalışıyordu)

trgy
01-11-2012, 19:25
fotoğraflarımı nasıl yedek alabilirim?önerebilceğiniz program varmı ?

Kahnweb
01-11-2012, 19:30
fotoğraflarımı nasıl yedek alabilirim?önerebilceğiniz program varmı ?

Bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayarim kısmından tanimlanan aygıtın icine girin ardından tüm resimleri seçin kopyalayın yerel diskiniz (C) de klasor acın ve icine yatıştırın. Diğer türlü kaybolabiliyor.

Tuncer M.
01-11-2012, 19:58

Bu arada benim arkadaşım almanyada kontratlı olarak aldı Vodafone'den ip5. Kontratsızlar için mi 4 hafta veriyorlarmış?

Quantum
01-11-2012, 19:58
ios 6.1 beta da çıktı.. hayırlı olsun.
6.1 final ile birlikte itunes11 de geliyor..

Quantum
01-11-2012, 19:59
Bu arada benim arkadaşım almanyada kontratlı olarak aldı Vodafone'den ip5. Kontratsızlar için mi 4 hafta veriyorlarmış?

aynen öyle.. telefon yok piyasada :) bulamıyoruz..

Tuncer M.
01-11-2012, 20:05
aynen öyle.. telefon yok piyasada :) bulamıyoruz..

Ben de bakındım da, kontratsız için fiyat bile vermiyorlar apple.es dışında.

Istilldo
01-11-2012, 20:46
ios6 jailbreak haberleri varmı kimsede ??

c@n
01-11-2012, 21:00
Anladığım kadarıyla ip4 için hiç bir yenilik yok.
not:Güncelleme yapmış bulunmaktayım

ygtkrmdnz
01-11-2012, 22:54
4s kullanıyorum store ciddi hızlanmış yada bana öyle geliyor :D özellikle sağa sola geçişler daha akıcı artık

XoR
02-11-2012, 10:27
He-Man gelmiş çekin oynayın gari :D

80′li yılların unutulmaz çizgi filmi He-Man, iOS’te - LOG (http://www.log.com.tr/80li-yillarin-unutulmaz-cizgi-filmi-he-man-ioste/)

Day Walker
02-11-2012, 11:16
He-Man gelmiş çekin oynayın gari :D

80′li yılların unutulmaz çizgi filmi He-Man, iOS’te - LOG (http://www.log.com.tr/80li-yillarin-unutulmaz-cizgi-filmi-he-man-ioste/)

Aynen çıktı:D

nfs most wanted bile var 12 TL :D

Tunacan
02-11-2012, 11:19
6.0.1 umarım hücresel bağlantı sorununu çözer.
Yüklüyorum şimdi...

turci
03-11-2012, 00:35
ip5 bulunmaz hint kumasi gibi oldu.

5 icin update yapan var mi? vakit kaybina deger mi?

Yiğit Güllüler
03-11-2012, 10:32
6.0.1 yaptım fakat hucresel baglantı yanı E acıyorum cıkmıyor acılmıyor nede 3g acıl yardım ınternete baglanamıyorum gerı yuklemede yaptım olmadı baska bole sorunu olan varmı keske yuklemeseydım

Ludacris
03-11-2012, 10:42
izmirde aypondan anlayan buluşup tanışmak isteyen varmı :D
2 düzine kullanıp içine mp3 atamayan yedekleme yapamayan nadir insanlardanım ank :(

Quantum
03-11-2012, 10:54
ip5 bulunmaz hint kumasi gibi oldu.

5 icin update yapan var mi? vakit kaybina deger mi?

vakit kaybı yok en fazla 10 dk. zaten herşeyi telefon yapıyor. telefon üzerinden güncelle de masanın üzerine bırak, 10dk sonra git masanın üzerinden al telefonu kullanmaya başla :)

6.0.1 yaptım fakat hucresel baglantı yanı E acıyorum cıkmıyor acılmıyor nede 3g acıl yardım ınternete baglanamıyorum gerı yuklemede yaptım olmadı baska bole sorunu olan varmı keske yuklemeseydım

geri yükleme yaparken ayarlarını geri yüklüyorsan bunu yapmanın hiç bir faydası olmaz. temiz restore yapmalısın.
Restore yaptıktan sonra tel rehberinin otomatik olarak geri yüklenmesi için icloud yedeklemenin açık olduğundan emin ol. Bunu kontrol etmenin yolu www.me.com dan apple kullanıcı ismini ve şifreni yazdığında rehber kısmında kişilerini görürsen yapmışsın demektir.

sonra restore yaparken new iphone olarak restore yapman gerekir. yedeklerini geri yüklersen önceki tüm ayarlarını, küçük sistem dosyalarını, birbirini ters tetikleyen protokolleri geri yüklemiş olursun, yani aslında hiç bir şey yapmamış olursun.. Yedekleri geri yükleme durumu bazı durumlar için faydalı ancak en doğrusu temiz restore dediğimiz yedekleri almayarak new iphone seçeneği üzerinden yapılan restore işlemidir.

Data ile ilgili yani Edge ya da 3G ile ilgili herhangi bir sorun yok. Aksine WiFi çekim gücü biraz daha iyileştirilmiş durumda.

Ancak bu yeni sürümde bile hala bug var. Özellikle notification center kısmında..
6.1 beta çıktı. Tahminim 3 beta dan sonra 6.1 Final çıkacaktır. Şubat ikinci yarısı, mart ilk yarısı aralığında çıkacağını tahmin ediyorum. Bu zamana kadar 6.0.2 çıkar mı bilmiyorum. Çıkadabilir, çıkmayadabilir.

DERAN_TUYNER
03-11-2012, 11:19
Paşam yine saçma bir soru takıldı aklıma Steve reisin ilk Iphonu sundugu keynoteda var olmasına rağmen Visual Voicemaili bir türlü aktif edemedim sanırım opratörden kaynaklanıyor :(

How to use Visual Voicemail on iPhone - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TAClqCbYBnQ)

How to use Visual Voicemail on iPhone - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TAClqCbYBnQ)

Quantum
03-11-2012, 11:25
Paşam yine saçma bir soru takıldı aklıma Steve reisin ilk Iphonu sundugu keynoteda var olmasına rağmen Visual Voicemaili bir türlü aktif edemedim sanırım opratörden kaynaklanıyor :(

TR de ki operatörler bunu desteklemiyor diye biliyorum.

Omak
03-11-2012, 20:29
izmirde aypondan anlayan buluşup tanışmak isteyen varmı :D
2 düzine kullanıp içine mp3 atamayan yedekleme yapamayan nadir insanlardanım ank :(

Ben varim ev gaziemir is karabaglar herzaman yardimci olurum problem degil.

Yiğit Güllüler
04-11-2012, 12:34
vakit kaybı yok en fazla 10 dk. zaten herşeyi telefon yapıyor. telefon üzerinden güncelle de masanın üzerine bırak, 10dk sonra git masanın üzerinden al telefonu kullanmaya başla :)

geri yükleme yaparken ayarlarını geri yüklüyorsan bunu yapmanın hiç bir faydası olmaz. temiz restore yapmalısın.
Restore yaptıktan sonra tel rehberinin otomatik olarak geri yüklenmesi için icloud yedeklemenin açık olduğundan emin ol. Bunu kontrol etmenin yolu www.me.com dan apple kullanıcı ismini ve şifreni yazdığında rehber kısmında kişilerini görürsen yapmışsın demektir.

sonra restore yaparken new iphone olarak restore yapman gerekir. yedeklerini geri yüklersen önceki tüm ayarlarını, küçük sistem dosyalarını, birbirini ters tetikleyen protokolleri geri yüklemiş olursun, yani aslında hiç bir şey yapmamış olursun.. Yedekleri geri yükleme durumu bazı durumlar için faydalı ancak en doğrusu temiz restore dediğimiz yedekleri almayarak new iphone seçeneği üzerinden yapılan restore işlemidir.

Data ile ilgili yani Edge ya da 3G ile ilgili herhangi bir sorun yok. Aksine WiFi çekim gücü biraz daha iyileştirilmiş durumda.

Ancak bu yeni sürümde bile hala bug var. Özellikle notification center kısmında..
6.1 beta çıktı. Tahminim 3 beta dan sonra 6.1 Final çıkacaktır. Şubat ikinci yarısı, mart ilk yarısı aralığında çıkacağını tahmin ediyorum. Bu zamana kadar 6.0.2 çıkar mı bilmiyorum. Çıkadabilir, çıkmayadabilir.

vakıt ayırıp anlatıgınız ıcın tesekkur ederım hemen denıcem

Melih-Ö
04-11-2012, 12:38
İos 6.0.1 yükledim pek bir fark göremedim. Belli bariz farklar var mıdır? ayfon 4s telefon

Kahnweb
04-11-2012, 12:40
İos 6.0.1 yükledim pek bir fark göremedim. Belli bariz farklar var mıdır? ayfon 4s telefon

Görsel anlamda bir farklılık yok sadece eksikler giderilmiş.

Melih-Ö
04-11-2012, 12:42
Teşekkürler 2-3 sayfa arkada bütün bilgiler varmış önceden bakaymışım sağolun :)

delsolemrah
04-11-2012, 13:03
Bende ipad 3 var whatsapp uygulaması yok nerden nasıl indiricem bilen varmı

musti2jz
04-11-2012, 14:52
Merhaba abilerim arkadaşlarım dün itibariyle 4s ime kavuştum yalnız iphone la ilgili pek bir bilgim yok. ilk başta yapmam gereken bişeyler varmı? ve apple store hesabı nasıl abilirim?

Tuncer M.
04-11-2012, 14:54

Whatsappı sadece telefon özelliği olan cihazlara indirebiliyorsun benim bildiğim. Yani ipadlere olmuyor diye biliyorum.

Kubi
04-11-2012, 15:54
5 kullanan arkadaşlar , kasada boya atma problemi yaşıyormusunuz ?

Quantum
04-11-2012, 16:20

jailbreak olması lazım.
ios5 varsa jailbreak yapabilirsiniz. onsuz olmaz.

Daghan_cc
04-11-2012, 16:21
5 kullanan arkadaşlar , kasada boya atma problemi yaşıyormusunuz ?

Bugun 2. Gunum henuz yasamadım :D
Boyle bı durum olucakmıkı :(

Kubi
04-11-2012, 19:35
Bugun 2. Gunum henuz yasamadım :D
Boyle bı durum olucakmıkı :(

olduğunu söylüyorlar , fotoğrafını bulursam koyarım

redbaron
04-11-2012, 19:50
arkadaşımın yaptığı bir oyun piyasaya çıktı.sürükleyici , eğlenceli bir oyun . hemde ücretsiz .sitesinin linkini veriyorum burdanda indirebilirsiniz.app store dada im jack diye aratırsanız çıkıyor.oyunun adı im jack .

I'm Jack (http://www.imjackgame.com/)

Kubi
04-11-2012, 20:02
http://img.wonderhowto.com/img/83/70/63484173707342/0/avoid-scuffgate-and-other-iphone-5-problems.w654.jpg

http://www.google.com.tr/imgres?um=1&hl=tr&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=vfrChTOzDUdAiM:&imgrefurl=http://mashable.com/follow/jlballard1/&docid=AUG7yJdC-e_VJM&imgurl=http://mashable.com/wp-content/uploads/2012/10/my-iphone.jpg&w=640&h=400&ei=4bmWUKjROo2YhQfnl4GICg&zoom=1&iact=rc&dur=487&sig=112082826606715328666&page=3&tbnh=138&tbnw=221&start=41&ndsp=30&ved=1t:429,r:35,s:20,i:231&tx=106&ty=64

http://www.google.com.tr/imgres?um=1&hl=tr&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=d5h0BV2MG3REZM:&imgrefurl=http://www.gsmdome.com/iphone/scuff-gate-iphone-5-has-case-problems-black-case-show-fast-wear-down-signs_33375&docid=mVp9yAX1N4bX4M&imgurl=http://www.gsmdome.com/wp-content/uploads/2012/09/apple-iphone-5-phone-review-9.jpg&w=635&h=424&ei=4bmWUKjROo2YhQfnl4GICg&zoom=1&iact=hc&vpx=377&vpy=166&dur=474&hovh=168&hovw=249&tx=163&ty=98&sig=112082826606715328666&page=1&tbnh=140&tbnw=201&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:1,s:0,i:66

http://www.google.com.tr/imgres?start=221&um=1&hl=tr&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=8pvDk_Tp4qYmRM:&imgrefurl=http://www.idownloadblog.com/2012/09/25/schiller-email-on-scuffgate/&docid=lYXVWy4Adu0ZMM&imgurl=http://media.idownloadblog.com/wp-content/uploads/2012/09/Black-iPHone-5-scratch-002.jpg&w=600&h=453&ei=HbqWUO-ZHoTChAf9_ICIBg&zoom=1&iact=rc&dur=437&sig=112082826606715328666&page=10&tbnh=153&tbnw=212&ndsp=29&ved=1t:429,r:22,s:200,i:70&tx=121&ty=63

SkY
04-11-2012, 20:05
geçen hafta yeni ipad aldım eşime onda gelmiş güncelleme 6.0.1.dün yükledim ama eski halini pek bilmediğim için ne fark oldu anladım sayılmaz.ama açıklamalarında birçok eksikliği düzelttiklerini yazmışlar.

Kubi
04-11-2012, 20:11
geçen hafta yeni ipad aldım eşime onda gelmiş güncelleme 6.0.1.dün yükledim ama eski halini pek bilmediğim için ne fark oldu anladım sayılmaz.ama açıklamalarında birçok eksikliği düzelttiklerini yazmışlar.

yeni ipad dediğiniz 3 mü 4 mü ?

SkY
04-11-2012, 20:13
yeni ipad dediğiniz 3 mü 4 mü ?

ipad 3 olarak satılmıyor sanırım yeni ipad olarak çıktı piyasaya.ama 3.nesil diyelim