Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuk Soğutma?
Yaz bitti kış geldi ama sürekli koltuk soğutan minder ilanları görüyorum
acaba aramızda kullananlar warmı işe yarıyomu??
örnek olarak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-waeco-magiccomfort-mcs-10-n-koltuk-sogutma-minderi-12v-60-eu-kd/detay?
ayrıca lüx arabalarda bulunan sistemlerde bunlara benzermi çalışıyor?
Waeco iyi markadır. Koltuğa entegre edilebilen ısıtma ve soğutma sistemleride var. Sahibinden'de adamın ilanı olacaktı. Küçük fanları falan.
fanlar nası ıse yarıo onu anlayamadım ustune oturduumuzda nerden hava çekicekte bizi serınletıcek:D
otuzdört
23-11-2010, 18:53
fanlar nası ıse yarıo onu anlayamadım ustune oturduumuzda nerden hava çekicekte bizi serınletıcek:d
:d:d:d:d:d:d
Soğutmalı sistemler (fanlar) genelde bir adet pedi soğutur o da sizi soğutur. Yani teorik olarak biraz aşağıda olsa da fanın üzerinde oturursunuz. Ufak bildiğiniz dayanıklı fakat bilgisayar fanına benzeyen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-koltuk-isitma-400-tl-kampanya/mega-foto/?photo=9
TolgaEsentepe
23-11-2010, 18:59
yazın sıcakta ter falan adamı hasta etmezmi bu ya insanın belini falan kitler vala :D
yazın sıcakta ter falan adamı hasta etmezmi bu ya insanın belini falan kitler vala :D
Valla yazın akşamında sarhoşları cırt ediyordum ben güzel oluyor. :D :D :D
Kışın da olur... :D
Soğutmanın çok sağlıklı olmadığını okumuştum. Devamlı kullanımda alttan soğuk almak böbreklere ve mideye epey zarar veriyormuş..
alttan alınan soguk sıkıntı yaratır beyler demedi demeyin
by serçe
23-11-2010, 19:30
bence sağlıklı bir şeye benzemiyor terli oturduktan sonra çeşitli hastalıklar bekleye bilir ama ne kadar soğutuyor oda var tabi
Valla yazın akşamında sarhoşları cırt ediyordum ben güzel oluyor. :D :D :D
Kışın da olur... :D
okdar soğutuyosa iyiymiş ya:)
yaşa taşa oturmamak lazım
_driver_
23-11-2010, 20:05
bir kac yaz önce bir arkadaşımın akrabası yurt dışından getirmişti. dediğin olay başına geldi..
Emir_b16a
23-11-2010, 20:08
arkadaşlar bi göze parmak sokulmaz bide g.te biri mikrop kapar dieri alışkanlık yapar :D
çok ısıtıp soğutmamak lazım cır cır yapar adamı :)
belin tutulur kamyon şöförü değilsen gereksiz bi ayrıntı
Deri döşemede çok işe yarıyor soğutma, yazın özellikle araca ilk bindiğinizde yanan deriyi soğutunca güzel oluyor :)
Hasta olmassınız buzdolabı etkisi yaratmıyor merak etmeyin
otuzdört
23-11-2010, 21:00
Deri koltuğum olmadıgından sıkıntı yok :D
soguk olmazda sıcak her zamn sevilir :D
Peki suni deri koltuğumuz var ise,
Bu ısıtma kitlerinden aldığımızda nasıl takılır, yaklaşık takım maliyeti nedir. Isı açma-kapama veya derecelendirme nasıl yapılır, düğmesi nereye monte edilir ( direk havalandırmanın açma kapamasına mı yoksa ayrı bir yere mi ) bilen var mı?
rcbasaran
23-11-2010, 22:14
Gayet kullanışlı özellikle deri döşemeli araçlarda. Tabi herşeyde olduğu gibi bu ürünüde bilinçli kullanmak lazım, aşırı terliyken sonuna kadar açıp oturmaya gerek yok, kendi aracım da dahil olmak üzere yaklaşık 4 yıldır çeşitli araçlarda kullandık, hiçbir sıkıntı , ne sağlıksal ne de ürünsel olarak yaşamadık..
panpaa biz önce arabayı cörmın sıtayla yapmıcakmıydık yakıştımı bütçeyi boş beleş şeylere yatırmaya... :D
panpaa biz önce arabayı cörmın sıtayla yapmıcakmıydık yakıştımı bütçeyi boş beleş şeylere yatırmaya... :D
cörmın beyaaa yapıştırması yaptırıcam ilk önce :D