Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Oyunlar
radara giricek hızı nasıl yapıyosunuz yahu.. şehir içinde 50 yazıyo ama radar görmedimhiç.. radar uyarısı olan şehır dışında limit 90 zaten tırlarda okadar gidiyo :D
Volvo FH16 ile yüklü 150-160 arasını gördüm :D Önceki sayfada eklediğim videoda linkler var, tırların şanzımanını gerçek oranlarına ayarlayıp hız limitörünü kaldırmaya yarıyor. Bir de tırı yaylandırmaya. Kesinlikle indir öyle oyna :) Radar uyarıları yok bu arada, radar zart diye karşına çıkıyor uzun yolda sabit olarak.
Burak-Akın
02-11-2012, 23:00
gta4 e toyota corolla ae101 le honda civic vti kurdum, toyotayla klasik geziyorum hondayla yanlıyorm fena sarıyo :D tavsiyee :D
şu oyunu kuramadım gitti :(
arkadaşlar stupid zombies tarzı pc oynucamz oyunlar war mı_? bildiğiniz
Volvo FH16 ile yüklü 150-160 arasını gördüm :D Önceki sayfada eklediğim videoda linkler var, tırların şanzımanını gerçek oranlarına ayarlayıp hız limitörünü kaldırmaya yarıyor. Bir de tırı yaylandırmaya. Kesinlikle indir öyle oyna :) Radar uyarıları yok bu arada, radar zart diye karşına çıkıyor uzun yolda sabit olarak.
90la gitmek sıkıcı oluyo ciddende yaylanmasına uyuz olurum ben zaten 2 saatte kalkamıyo bide yaylanırsa katliam olur :D sadece hızla ilgili bişeler varsa güzel olur bakayım ben bi :)
Bad-Fast
02-11-2012, 23:06
blackbox çektim ben torrentten direk yükledim çalıştı genelde varsa blackbox çekiyorum yoksa ii yorum varsa indiriyorum
yorumların hepsi kötüydü flt ye indirmedim o yüzden bakim blackbox a :)
Skidrowdan indirdim nfs mw yi. Bence su ana kadar yapılmış en iyilerden. Araçların sesleri vs leri çok çok iyi.
agah senin şu arşivi bana pm atabilirmisin :)
ne arşivi abi
şu oyunu kuramadım gitti :(
nye
murat_ileri
02-11-2012, 23:31
eve gidince size bi torrent arşivi atim ben :D tıkla indir tarzında :D
ne arşivi abi
nye
açıklama yeterli oldu mu :D
Bad-Fast
02-11-2012, 23:40
Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition [RePack] [R.G. Catalyst]
bunu rahatça oynayan var mı :)
he o arşiv pertingen :D :D
akucukdogan
02-11-2012, 23:58
En gıcık kaptığım şey geldi başıma. Bi yerden oyun indirdim bitti falan bi baktım oyun rusça.. Etmediğim küfür kalmadı.. Ne bahtsızım arkadaş... Bu arada Driver San Francisco linki var mı torrent ? Olan varsa özel mesaj atarsa çok memnun olurum.
murat_ileri
03-11-2012, 00:03
warcraft 3 arıyorum bilen duyan varmı :D
90la gitmek sıkıcı oluyo ciddende yaylanmasına uyuz olurum ben zaten 2 saatte kalkamıyo bide yaylanırsa katliam olur :D sadece hızla ilgili bişeler varsa güzel olur bakayım ben bi :)
Yaylanması ivmelenirken oluyor sadece. Tabi daha çabuk devriliyor tır orası ayrı :) İlk kalkışı da biraz abartmışlar, hadi zor kalkıyor tamam da niye 20 km ile giderken kendiliğinden zart diye duruyor tekrar kalkmakla uğraşmak zorunda kalıyoruz anlayamadım. Oyunda sinir olduğum noktalardan birisi bu, yavaş manevra yapmak işkence. Yavaş yavaş ilerleyim diyorsun pat duruyor tır. Sonra kaldırmak için uğraş dur. Hadi neyse deyip tekrar kaldırıyorsun bu sefer yine duruyor, sövmeye başlıyorsun :D
bu bahsettiğiniz tır oyun u hangisi :D
Yaylanması ivmelenirken oluyor sadece. Tabi daha çabuk devriliyor tır orası ayrı :) İlk kalkışı da biraz abartmışlar, hadi zor kalkıyor tamam da niye 20 km ile giderken kendiliğinden zart diye duruyor tekrar kalkmakla uğraşmak zorunda kalıyoruz anlayamadım. Oyunda sinir olduğum noktalardan birisi bu, yavaş manevra yapmak işkence. Yavaş yavaş ilerleyim diyorsun pat duruyor tır. Sonra kaldırmak için uğraş dur. Hadi neyse deyip tekrar kaldırıyorsun bu sefer yine duruyor, sövmeye başlıyorsun :D
aynen öle alt devirler işkence resmen :D netten buldum bi eklentı sistem dosyalarının içine attım 120keri 130ları görmek çok güzel boşken makasa çıkıyorum komedi oluyo :D
akucukdogan
03-11-2012, 00:50
pmledm mersinli ağbey :D
Teşekkür ettim çok sağol :)
Teşekkür ettim çok sağol :)
rica ederim ne demek. hertürlü oyun linki atılır :D
Skyhawk34
03-11-2012, 06:44
Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition
torrent halınde bulamadımda yardımcı olurmusunuz ozelden beklıyorum
Teşekkürler :)
Canselmo
03-11-2012, 11:33
bu ets2 yi oynadım oynadım sonra etkinelştirme istedi 3 tane cd key girdim gene kabul etmedi :(
yeni patch çıktı bende oyun orj yükledim birde dfgt ile oynuyorum ne kadar frene az basarsam okadar yavaş duruyor.Klavyede tat vermez bence ets2 :)
bu ets2 yi oynadım oynadım sonra etkinelştirme istedi 3 tane cd key girdim gene kabul etmedi :(
Etkinleştirme yaparken internete bağlı olmamak gerekiyor. Ancak her defasında yine interneti kapatıp yine etkinleştirmek gerekiyor. :)
onursumer
03-11-2012, 11:47
ets2 de işleri buyuttum
2. garajım kendi tıırım hariç 3. tane tır ım 3 şoforum var
günlük gelirim ortalama kalan kar 15bin dolar
çektiğim kredilere 8bin oduyorum gerisi bana kalıyor :)
şu kredileri bitirirsem ciddi yatırım yapıcam bi 500bin kredi daha kullanıca tum pıyasayı ele geçiricem :)
bu arada benim aracın kadranı mil gosteriyor pek karşıtırmadım ama nasıl değiştiriyoruz
ayrıca hız limitoru olayını açsanıza biraz :)
KGüneyli
03-11-2012, 11:49
- ETS de baya zorlasmıs ciddileşmiş oyun. Eskisi gibi iki manevrada sokamıon dorseyi o daracık rampaya :D
Etkinleştirme yaparken internete bağlı olmamak gerekiyor. Ancak her defasında yine interneti kapatıp yine etkinleştirmek gerekiyor. :)
firewall yada antivirüsü kullanarak oyunun internete bağlanmasını engelle ;) bı defa etkinleştir rahatsn sonra ;) :)
akucukdogan
03-11-2012, 12:01
ets2 de işleri buyuttum
2. garajım kendi tıırım hariç 3. tane tır ım 3 şoforum var
günlük gelirim ortalama kalan kar 15bin dolar
çektiğim kredilere 8bin oduyorum gerisi bana kalıyor :)
şu kredileri bitirirsem ciddi yatırım yapıcam bi 500bin kredi daha kullanıca tum pıyasayı ele geçiricem :)
bu arada benim aracın kadranı mil gosteriyor pek karşıtırmadım ama nasıl değiştiriyoruz
ayrıca hız limitoru olayını açsanıza biraz :)
Ets2 de bi türlü yeni garaj alacak bi yer bulamadım deliricem :)
onursumer
03-11-2012, 12:03
sevkiyat yaptığın şehirlerde oluyor genelde hemen iş alma orda 1-2 tur at bulursun :)
Sweet Vagabond
03-11-2012, 12:31
Önerebileceğiniz bi rally oyunu varmı ? Yada off road olarak ? Ama off roadda yarış değilde free dağ bayır, dere geçicek, kumda batma gibi şeyler olucak. Bilgisi olan yada oynayan varsa sevinirim. :)
OnurÖzden
03-11-2012, 12:46
ets2 90 km limitini nasıl kaldırıcaz, oyun baymaya başladı :D
Euro Truck Simulator 2 Realistic Physics Mod v1.5 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6FR18T56ayo)
şunu yükledim, hız hala 90 km sadece kafa sekiyor :D
edit:hallettim, youtube linkini paylaşan üyeye teşekkürler :)
Painkiller
03-11-2012, 12:56
ETS'de benden hariç 1 şoförüm ve 1 tırım daha var ama en son bayramdan önce oynadım baya ara verdim, şimdi yazıları görünce gaza geldim biraz daha kasayım ben.:D
ulasoztas1
03-11-2012, 13:16
'American Lowriders' diye bir oyun indiriyorum bakalım nasıl çıkıcak.
http://img441.imageshack.us/img441/5212/americanlowriders.jpg
ETS2'de etkinleştirme kurbanlarından biride benim :) Dün oyunu yükledim etkinleştirdim hiç bişey olmadan bi kaç saat oynadım (etkinleştirme yaparken internetim açıktı) biraz önce açtım oyunu bi sevkiyat yaptım ve demo süresi doldu yazısı çıktı karşıma..Tekrar etkinleştirme yapmak için 3 farklı key denedim ama olmadı (internet açık ve kapalı şekilde)..Yardımcı olabilcek arkadaşlar var mı acaba :)
Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition
torrent halınde bulamadımda yardımcı olurmusunuz ozelden beklıyorum
Teşekkürler :)
sana yok. :Deli:
Önerebileceğiniz bi rally oyunu varmı ? Yada off road olarak ? Ama off roadda yarış değilde free dağ bayır, dere geçicek, kumda batma gibi şeyler olucak. Bilgisi olan yada oynayan varsa sevinirim. :)
drit3 :)
AliSafak
03-11-2012, 14:55
Motorm4x off road tarzı bir oyun oynamıstım baya güzeldi.
Ön arka kilitli diferansiyel bile vardı çok zevkliydi tavsiye ederim :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/548398_489239511107756_1960109432_n.jpg
bahar2013'e ps için itelemişler.Hayırlısı
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/548398_489239511107756_1960109432_n.jpg
bahar2013'e ps için itelemişler.Hayırlısı
rockstar ertelemez :rolleyes:
kaza etmiyeydim bugün gidip bu ekran kartını alıcaktım :)
sırf gta5 için :)
VATAN COMPUTER - ASUS - GTX560 Ti 448 Cores DCU II GDDR5 1280MB 320 Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı (http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx560ti448dc22di-gtx560-ti-448-cores-dcu-ii-gddr5-1280mb-320-bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62814)
rockstar ertelemez :rolleyes:
Tam da bitti diyecektik. Grand Theft Auto V çıkışı bahar 2013'e alındı. Sizi şimdilik bu görselle baş başa bırakıyoruz..
PS Türkiye resmi sayfasından aldım ve aktardım.
kaza etmiyeydim bugün gidip bu ekran kartını alıcaktım :)
sırf gta5 için :)
VATAN COMPUTER - ASUS - GTX560 Ti 448 Cores DCU II GDDR5 1280MB 320 Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı (http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx560ti448dc22di-gtx560-ti-448-cores-dcu-ii-gddr5-1280mb-320-bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62814)
sağlık olsun. zaten daha cok var. o zamana fiyatı düşer :)
Tam da bitti diyecektik. Grand Theft Auto V çıkışı bahar 2013'e alındı. Sizi şimdilik bu görselle baş başa bırakıyoruz..
PS Türkiye resmi sayfasından aldım ve aktardım.
rockstar hiçbi acıklamasında tarih v.s vermedi. ilk haber bu ve ilkbaharda cıkıcak diyor.
onursumer
03-11-2012, 18:24
ets2 90 km limitini nasıl kaldırıcaz, oyun baymaya başladı :D
Euro Truck Simulator 2 Realistic Physics Mod v1.5 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6FR18T56ayo)
şunu yükledim, hız hala 90 km sadece kafa sekiyor :D
edit:hallettim, youtube linkini paylaşan üyeye teşekkürler :)
bu başka geliştiricilerin yaptığı bir modmu ?
bende eve gidince deniym ozellikle dikkat etmem gereken birşey varmı yüklerken
ETS de korsan oynayanlar sakın 1.3 patchini indirmeyin. Oyun aktivasyonu olmuyor. Orjinal oynayanlar devam etsin :)
Mod yüklerken sadece belgelerim klasöründe Euro Truck Simulator isimli dosyanın içerisindeki mods klasörüne atın. Başka birşeye gerek yok, modların dosya uzantısı " .sii " şeklinde.
onursumer
03-11-2012, 19:26
ETS de korsan oynayanlar sakın 1.3 patchini indirmeyin. Oyun aktivasyonu olmuyor. Orjinal oynayanlar devam etsin :)
Mod yüklerken sadece belgelerim klasöründe Euro Truck Simulator isimli dosyanın içerisindeki mods klasörüne atın. Başka birşeye gerek yok, modların dosya uzantısı " .sii " şeklinde.
1.3 te onemli birşey varmı yüklemek için ? ben satın almadım oyunu bi deniym diye ilk başta sonra acaip sardı lisans alsam bi extra sı varmı avantajı vs ?
1.3 te onemli birşey varmı yüklemek için ? ben satın almadım oyunu bi deniym diye ilk başta sonra acaip sardı lisans alsam bi extra sı varmı avantajı vs ?
Açıkçası oyunu yapan firma tüm varlığını bu oyuna harcadı. Eğer orjinal alan sayısı yetersiz gelirse maddi sıkıntıdan kapatabilirler. Oyunu korsan olarak oynayın, eğer ilginizi çekerse ve severseniz orjinalini alırsınız. Yine de takdir sizin. 1.3 patchini ben yüklemedim, şimdilik 1.1 ile devam ediyorum haftaya zamanım olursa yüklerim. Nette yazıyordur farklılıkları vs sanırım. Yükleyince buraya yazarım :)
onursumer
03-11-2012, 19:56
Açıkçası oyunu yapan firma tüm varlığını bu oyuna harcadı. Eğer orjinal alan sayısı yetersiz gelirse maddi sıkıntıdan kapatabilirler. Oyunu korsan olarak oynayın, eğer ilginizi çekerse ve severseniz orjinalini alırsınız. Yine de takdir sizin. 1.3 patchini ben yüklemedim, şimdilik 1.1 ile devam ediyorum haftaya zamanım olursa yüklerim. Nette yazıyordur farklılıkları vs sanırım. Yükleyince buraya yazarım :)
bende severmiyim acaba diyerek çektim 1.1 olarak şuan takılıyorum fena değil şimdilik eğlenceli bir oyun
diğelim lisans almaya krar verdim şuan kullandığım oyundan devam edebiliyorum dimi ? emeklerim boşa gitmesin :D
bende severmiyim acaba diyerek çektim 1.1 olarak şuan takılıyorum fena değil şimdilik eğlenceli bir oyun
diğelim lisans almaya krar verdim şuan kullandığım oyundan devam edebiliyorum dimi ? emeklerim boşa gitmesin :D
Belgelerimdeki save dosyası silinmediği sürece hiçbir problem olmaz sanırım :) yine de %100 emin değilim :D
Mikrop_Ali
03-11-2012, 20:26
yaw şu hondaların oldugu bı oyun vardı swap fılan yapıyoduk neydı adı konusuda vardı bulamadım
emir_hks
03-11-2012, 20:55
Scs yetkilileri Ets 2 için geçenlerde Türkiye'deki satışlara göre ilerde Türkiye haritasını ekleyebiliriz demişlerdi.Eğer oyunu orjinal alacaksanız gittigidiyordan yada başka sitelerden key şeklinde almayın arada en fazla 10-11 lira fark var,aldığınız keyler genellikle Rus keyleri onun için 9 kasımı bekleyip kutulu bir şekilde alın ki Türkiye'de satış adetleri çoğalsın.
Scs yetkilileri Ets 2 için geçenlerde Türkiye'deki satışlara göre ilerde Türkiye haritasını ekleyebiliriz demişlerdi.Eğer oyunu orjinal alacaksanız gittigidiyordan yada başka sitelerden key şeklinde almayın arada en fazla 10-11 lira fark var,aldığınız keyler genellikle Rus keyleri onun için 9 kasımı bekleyip kutulu bir şekilde alın ki Türkiye'de satış adetleri çoğalsın.
Tezini desteklicek herhangi bir kaynak varmı?
Gerçi ben kendi sitesinden aldım ordan indirdim bi yamuk yapmazlar herhal :D
WRC 3 için keyi olanlardan yardım bekliyorum panpalar :D
emir_hks
03-11-2012, 22:23
Tezini desteklicek herhangi bir kaynak varmı?
Gerçi ben kendi sitesinden aldım ordan indirdim bi yamuk yapmazlar herhal :D
Dikkat ederseniz satıcıların çoğu açıklamalarında eng-rus keyi diye zaten belirtirler.Benim sürekli alışveriş yaptığım nuclear var kendisi Bulgaristan'da yaşadığını ve keylerin rus olduğunu anlatmıştı zamanında,donanımhaberde konuyu bulabilirsem paylaşırım.Bf3 olsun cod serisi olsun oyun ilk çıktığı zaman key alanlar vpnle aktif ediyorlar oyunları.Hatta şöyle bir örnek vereyim Tdu2 ilk çıktığı zaman direk almıştım keyi, gelen kod buydu
http://d1211.hizliresim.com/13/3/flrvu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
İsteyen olursa rahat rahat kullanabilir keyi bayadır oynamıyorum zaten :D
Zaten Türkiye'de 100 lira civarı kutulu olan oyunu 30-40 liralara satmak pek mantıklı değil :)
Bildiğim kadarıyla key işini yapanlar keyleri rus sitelerinden alıp yapıyorlar buda var tabi :)
Misal plati.ru
onursumer
03-11-2012, 22:26
valla eğer oyle birşey varsa alırım çünkü oyun pahalı değil uygun fiyatlı ve keyifli
türkiye haritasıda olursa keyife gel :D
ah şöyle istanbulu yapsalar gta ya da oynasak :D sanırım sadece 1 tane oyun var istanbulda geçen :(
Gta5 cıksın seve seve gidip orj alcaz ps3. Nasıl olcak acaba detaylı bilgi varmı ? :D
türkiye haritasıda olursa keyife gel :D
sonra ver elini anadolu :D :D Canısı.. :hahaha:
Gta5 cıksın seve seve gidip orj alcaz ps3. Nasıl olcak acaba detaylı bilgi varmı ? :D
dağcılık var, modifiye var, avlanma var. cok güzel şeyler var cokkk.
ah şöyle istanbulu yapsalar gta ya da oynasak :D sanırım sadece 1 tane oyun var istanbulda geçen :(
driver var baska varmı :)
driver var baska varmı :)
driver ? bilmiyordum. assassin creed var.
Painkiller
04-11-2012, 03:02
Uncharted 2'nin ilk bölümlerinde Topkapı Sarayı'na giriyorsunuz, çatılarda atlayıp zıplıyorsunuz falan, o da var.
Uncharted 2'nin ilk bölümlerinde Topkapı Sarayı'na giriyorsunuz, çatılarda atlayıp zıplıyorsunuz falan, o da var.
bunu da bilmiyordum :D
varmı arttıran ?
S.Özeren
04-11-2012, 03:09
ETS güzelde grafikler hard core çok kasıyor :D
Skyhawk34
04-11-2012, 06:37
Medal of honor için torrent atabilecek varmı ozelden ?
Medal of honor için torrent atabilecek varmı ozelden ?
pmledim knka.
--
sleeping dogs oynayan bi benmi varım :D
pmledim knka.
--
indirdim yükledim ama açmıyor oyun yada hatalar verip duruyo gece bakamadım fazlaz dur kurcalıyım hatta bakım ne derdi varmış :D
Oyun aşkına geldim, ets2, tdu2, ship simulator extremes indiriyorum, belki Moh warfighter da indiririm, grafikler çok iyiye benziyo :)
onursumer
04-11-2012, 14:46
pmledim knka.
--
sleeping dogs nasıl değermi çekmeye ? değer diyorsan torrent pm alim :D
birde ets2 oynayan arkadaşlar bugün itibariyle benim keyler patladı oyuna giremiyorum.. satın almadıysanız sizinkilerde patlayacaktır, çok fazla kaptırmayın kendinizi :D
birde ets2 oynayan arkadaşlar bugün itibariyle benim keyler patladı oyuna giremiyorum.. satın almadıysanız sizinkilerde patlayacaktır, çok fazla kaptırmayın kendinizi :D
oyuna gir key istesin çık bir daha gir 3-4 defadan sonra daha sormuyor :D:D
pmledim knka.
--
valla oyun şaçmalıklar abidesi sokakta bir görev var çeteyle silahlı çatışıcam başlıoz çatışmaya polis geliyor buseferde o vuruyor arkadan lan mallar bende polisim :D baktım hep aynı bıraktım
modern warfare 3 yuklıyım dedım cd den yukleme bıttı sıyah ekranda system 32 dıye bısey cıktı ordan yukelmeye basladı bayadırda suruyo beklıyecekmıyız bunu bu nedir?
oyuna gir key istesin çık bir daha gir 3-4 defadan sonra daha sormuyor :D:D
sleeping dogs a geçtim şimdi sonra bakıcam dediğin gibi olur inş. :D
Eğer sim tarzı oyun seviyorsanız bunu bir deneyin adamı bayabir meşgul ediyor bazen 1 bölümü 6 saat oynadığımı bilirim şehirdeki otobus tren tramvay metro kısacası taşımacıkla ilgili şirket kurup durakları güzergahları siz belirleyip şirkete para kazandırıyorsunuz oyun içinde görevler var biraz ingilizce istiyor ama oyun dünyada çok tutulduğu için youtube da bölüm videoları mevcut oyunun 2. cıkıcak yakın zamanda
Oyunu burdan indirin 600mb oyun ama çok uzun süreler oynanıyor
Cities In Motion [MULTI4] PC Simuladores Espaol,English,French- GamesTorrents (http://gamestorrents.com/pc-game-cities-in-motion-multi4-multi3-descargar-torrent-7146.html)
FemH4GhEqEs
valla oyun şaçmalıklar abidesi sokakta bir görev var çeteyle silahlı çatışıcam başlıoz çatışmaya polis geliyor buseferde o vuruyor arkadan lan mallar bende polisim :D baktım hep aynı bıraktım
var bazı sacmalıkları evet :D :Dşu sıra görevden cok para kasıyorum. koenigsegg alcam :D :D
Eğer sim tarzı oyun seviyorsanız bunu bir deneyin adamı bayabir meşgul ediyor bazen 1 bölümü 6 saat oynadığımı bilirim şehirdeki otobus tren tramvay metro kısacası taşımacıkla ilgili şirket kurup durakları güzergahları siz belirleyip şirkete para kazandırıyorsunuz oyun içinde görevler var biraz ingilizce istiyor ama oyun dünyada çok tutulduğu için youtube da bölüm videoları mevcut oyunun 2. cıkıcak yakın zamanda
Transport Giant 2 diye çok zevkli 2d bir oyun vardı, onun 3d platforma geçmiş hali gibi geld bana.. Ama ben 2d yi daha seviyorum nedense :)
Transport Giant 2 diye çok zevkli 2d bir oyun vardı, onun 3d platforma geçmiş hali gibi geld bana.. Ama ben 2d yi daha seviyorum nedense :)
2d iyidir kasma yapmaz :D:D
2d iyidir kasma yapmaz :D:D
Kasmada sıkıntı yok, tüm oyunları tam ayarda oynayabiliyorum :) Ama simulasyon türü oyunlarda 2d den daha çok zevk alıyorum nedense, nostalji tutkusu da diyebiliriz belki..
onursumer
04-11-2012, 15:54
parası neyse verir alırz artık :D
parası neyse verir alırz artık :D
Valla satın alın 2-3 senede anca yenisi çıkar zaten.Oyunun kendine ait yurt dışı radyoları çok güzel :) Türk radyoları ekledim türkü falanda dinliyorum tam kamyoncu spec :D
İnternette güvenlik duvarından oyun exe sini engelleyin diye bir açıklama vardı, şimdi indirdim oynuyorum, bakalım hata olacak mı :)
İnternette güvenlik duvarından oyun exe sini engelleyin diye bir açıklama vardı, şimdi indirdim oynuyorum, bakalım hata olacak mı :)
Yüzde yüz 1-2 güne seninde patlıcak bence hiç başlama bağımlısı olup benim gibi satın almak zorunda kalırsın :)
Yüzde yüz 1-2 güne seninde patlıcak bence hiç başlama bağımlısı olup benim gibi satın almak zorunda kalırsın :)
Ya açıkçası oyun fena değil, ama çok güzel de değil.. Bunda geçireceğim vakti forzada daha değerli şekilde geçirebilirim.. Zaten bunu oynayabilmek için sağlam vakit ayırmak gerek.. Ben, cihazı aç 10dk oyna zevkini al kapatcılardanım :D
sleeping dogsu oynamak güzelde bıçaklı kel adamı öldürmek için yarım saat ugraşıp sinir krizi geçirdikten sonra adamın halen yaşıyo olması oyundan sogumama neden oldu.. benmi geçemıyorum yoksa atladıgım bi noktamı var ?
h.guroglu
04-11-2012, 17:42
ets de keyleri patlıyan varsa çözüm yolunu buldum yardımcı olabilirim
ets de keyleri patlıyan varsa çözüm yolunu buldum yardımcı olabilirim
ben :D ne yapmamız gerekiyor ?
Şunu indiriyorum bakalım eğlenceli mi :)
h.guroglu
04-11-2012, 18:37
ben :D ne yapmamız gerekiyor ?
öncelikle oyunu komple siliyorsun üzgünüm ama yeniden başlamak zorundasın
oyunu silerken belgelerim içerisindeki eurotruck2 klasörünü silmeyi unutma silmezsen senden yeniden key isiticektir
oyunu kurarken internet bağlantını kapat ve oyuna girerken netin kapalı olsun güncelleştirmelerden haberdar olmak istiyormusun sorusuna HAYIR de
dediğim gibi oyunu kurarken ve oyuna girerken netini kapat aksi taktirde senden yeniden key isityecektir ben bu şekilde oynuyorum lvl 20 lerdeyim şu anda
oyunu silerken belgelerim içerisindeki eurotruck2 klasörünü silmeyi unutma silmezsen senden yeniden key isiticektir
oyunu kurarken internet bağlantını kapat ve oyuna girerken netin kapalı olsun güncelleştirmelerden haberdar olmak istiyormusun sorusuna HAYIR de
dediğim gibi oyunu kurarken ve oyuna girerken netini kapat aksi taktirde senden yeniden key isityecektir ben bu şekilde oynuyorum lvl 20 lerdeyim şu anda
teşekkürler.. gitti güzelim kariyer :(
h.guroglu
04-11-2012, 19:02
teşekkürler.. gitti güzelim kariyer :(
yapcak bir şey yok benim kariyerimde gitti 2 ye başladım yeniden
Dediğin şekilde yaptım oyuna ilk girişte key istedi umarım ikinci giriştede istemez :)
h.guroglu
04-11-2012, 21:07
Dediğin şekilde yaptım oyuna ilk girişte key istedi umarım ikinci giriştede istemez :)
tmm ilk girişte istemesi normal net bağlantısını kesip oyuna girdiğiniz sürece tekrar key istemiyecektir
onursumer
04-11-2012, 21:13
benim key patlarsa kariyerim gitmesin diye satın alırım valla :D
S.Özeren
04-11-2012, 21:27
Allaha şükür bende sorun yok key sağlam çıktı :D
sleeping dogsu oynamak güzelde bıçaklı kel adamı öldürmek için yarım saat ugraşıp sinir krizi geçirdikten sonra adamın halen yaşıyo olması oyundan sogumama neden oldu.. benmi geçemıyorum yoksa atladıgım bi noktamı var ?
hhangi bölüm bilmiyorum ama yumrukla gir tekmeyle gir. ama f ye basma dayak yersin :D
Allaha şükür bende sorun yok key sağlam çıktı :D
3-4 kere girdim çıktım keyleri girdim tekrardan :D açıldı şimdilik tekrar kapanana kadar devam :D :D
hhangi bölüm bilmiyorum ama yumrukla gir tekmeyle gir. ama f ye basma dayak yersin :D
çarşıdan kovalamaya başladıgın sonra bınanın üstüne çıktıgın ve adamlarının kafasını aspiratörlere soktugun kel adam :D f ye basınca tutup atıyosun dıger adamları ama bıçaklı adama yemıyo hart hurt saplıyo bıçagı :D
Bad-Fast
05-11-2012, 00:20
o baya zorluyor ona f değil , sağ click le sakin şekilde dövüceksin bende baya uğraşmıştım :D
ets2 'ye bi direksiyon kurayim dedim anam agladi ya..ne işkenceli direksiyonum varmis arkadas.. :D
o cok basit ya :D daha onlar ne ki. nelerle kapıscaksnz :D :D 12 tane adam gelcek üzerinize bıcaklı.
o baya zorluyor ona f değil , sağ click le sakin şekilde dövüceksin bende baya uğraşmıştım :D
o cok basit ya :D daha onlar ne ki. nelerle kapıscaksnz :D :D 12 tane adam gelcek üzerinize bıcaklı.
12 tanemi :eek:
tamam başlamadan bitiriyorum ben bu oyunu :D gelemem öle sıkıntıya arkadaş keyif alıcam diye daha beter sinir stres oluyorum :D hayır madem mevzu var ben neden salak gibi tekme tokat dalıyorumki adamlara :beuj: izin versin döner bıçaklarıyla dalalım :D :D :D
12 tanemi :eek:
tamam başlamadan bitiriyorum ben bu oyunu :D gelemem öle sıkıntıya arkadaş keyif alıcam diye daha beter sinir stres oluyorum :D hayır madem mevzu var ben neden salak gibi tekme tokat dalıyorumki adamlara :beuj: izin versin döner bıçaklarıyla dalalım :D :D :D
kungfu kursunda her defasında 1 hareket öğrencen + dua ettiğinde can barın yükseliyor. az bişi daha oyna. önüne geleni dövmek isticeksin :D
kungfu kursunda her defasında 1 hareket öğrencen + dua ettiğinde can barın yükseliyor. az bişi daha oyna. önüne geleni dövmek isticeksin :D
dua nası edicem :D dün bi ara farkettım bar yükselıyodu kaçtım bende saga sola doldu öle saldırdım elemana.. sanırım tam olarak hangi hareketlerle öldürcegımı çözemedim.. nette bakındım adam kırmızı oluncda sağ-sol klıkle bıçagını alırsınız dıyo . evet aldım bıçagı ama gögüs yarası olarak :D
dua nası edicem :D dün bi ara farkettım bar yükselıyodu kaçtım bende saga sola doldu öle saldırdım elemana.. sanırım tam olarak hangi hareketlerle öldürcegımı çözemedim.. nette bakındım adam kırmızı oluncda sağ-sol klıkle bıçagını alırsınız dıyo . evet aldım bıçagı ama gögüs yarası olarak :D
evin kapısında bi tane kırmızı parlayan kısa bi bahçe aydınlatması tarzında bişey var, ona git sağ tıkla gerisi kolay :D bıcaklı adama full sol tık gir, kırmızı yanarsa sürekli sağ tık yap sana atak yapana kadar. ohoo sen 1 tane bıcaklıdan bıktıysan ilerde napcan acaba :D ne kadar hk var sende :D para yani.
tmm ilk girişte istemesi normal net bağlantısını kesip oyuna girdiğiniz sürece tekrar key istemiyecektir
Oyuna her giriste mi net baglantisini kesmemiz lazim?
Ben ilkinde kestim ama digerlerinde neti kapatmadan girdim zaten sardi baya kac gundur oynuyorum kendiminkinden haric 2 tir daha aldim yazik olur walla
Bad-Fast
05-11-2012, 13:53
evin kapısında bi tane kırmızı parlayan kısa bi bahçe aydınlatması tarzında bişey var, ona git sağ tıkla gerisi kolay :D bıcaklı adama full sol tık gir, kırmızı yanarsa sürekli sağ tık yap sana atak yapana kadar. ohoo sen 1 tane bıcaklıdan bıktıysan ilerde napcan acaba :D ne kadar hk var sende :D para yani.
benim en zorlandığım bölüm oydu ondan sonra çözdüm işi jackie chan gibi alayına gidiyordum :D , kuytu köşede sokak dövüşü organizasyonları var orda 13 kişiyle falan dövüşüyorsun onlar daha bi güzel :D
benim en zorlandığım bölüm oydu ondan sonra çözdüm işi jackie chan gibi alayına gidiyordum :D , kuytu köşede sokak dövüşü organizasyonları var orda 13 kişiyle falan dövüşüyorsun onlar daha bi güzel :D
zaten oyundaysam ya o dövüşlerdeyimdir ya da horoz dövüştürüyordurum :D ck sağlam paralar var cokkkk :D yarım saatte 437 k HK yaptm :D
ulasoztas1
05-11-2012, 16:25
Ets2 de key girerken neti kesmedim 3 gündür sürekli oynuyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım. yaşarsam da oyunu alırım büyük ihtimalle uzun yol şarkıları ile fena zevkli oluyor :D
Sleeping dogsda ben bu 2 yada 3. sahnede kel adamı geçemıyorum dövüyorum dövüyorum ölmüyo 1 taktiği varmı bilen ?
duvardan fırlayıp tekma atıorum adama kalkıo gene ellerım ağrıdı dövmekden :D
Bad-Fast
06-11-2012, 20:53
o zaten dayak arsızı ya :D baya dövdükten sonra f ile yakalayabiliyordun galiba sonra oralarda ki kırmızı yanan şeylere sokucan :)
ben en iyisi 12 13 tane adam döverken videoya alim. şov yapam yani :D :D
morgy_drag
06-11-2012, 20:57
uzun zaman oldu ben sd yi bitireli fakat..
dövmeye zorlandıklarınızı sabırla bekleyin ustunuze gelmesini
daha sonra karsı karakterde kırmızı yanar yanmaz sag klık sol klık ve deısık kombınasyonlarla dalın ıste Allah ne verdıyse :D
ama sag klık sart..
morgy_drag
06-11-2012, 21:00
bu arada varmı yeni oyunlar? sleeping dogs tan sonra pek zevk alamadım acıkcası diğerlerinden..
ets2 ıyı bu aralar..
varmı baska tavsıyeler?
bu arada varmı yeni oyunlar? sleeping dogs tan sonra pek zevk alamadım acıkcası diğerlerinden..
ets2 ıyı bu aralar..
varmı baska tavsıyeler?
batman arkham asylum
h.guroglu
06-11-2012, 21:28
ets2 ıyı bu aralar..
varmı baska tavsıyeler?
Medal of Honor Warfighter en son bu çıktı
görmemişim yazdığını.. şu anlık 161k lardayım alayına dalıyorum artık bıçak levye hiç sorun değil... düzenli kursa gidiyorum hepsini pataklıyorum :D hatunla buluştuk bi kere bidaha aramadı yalnız moralim bozuk :D birde merak ettiğim güçlenmek için; levelleri tamamlayınca verdiği dövüş özellikleri ve dua edince artan güç harici yapmamız gereken bişe varmıdır ? (uyku-yiyecek-içecek ve masaj zaten düzenli şekilde :D )
morgy_drag
06-11-2012, 21:36
batman arkham asylum
sd den sonra pek sevmedim..herkes sevmiş ama bana garip geldi..
sesler bile bi değişik..tak-tuk efektler veriyor yumruklarda felan..pek oynayamadım..sildim :)
Medal of Honor Warfighter en son bu çıktı
teşekkürler..indirelim bakalım :)
Omsi yi oynayan var mı buralarda :)
LSupj_qgh3U
görmemişim yazdığını.. şu anlık 161k lardayım alayına dalıyorum artık bıçak levye hiç sorun değil... düzenli kursa gidiyorum hepsini pataklıyorum :D hatunla buluştuk bi kere bidaha aramadı yalnız moralim bozuk :D birde merak ettiğim güçlenmek için; levelleri tamamlayınca verdiği dövüş özellikleri ve dua edince artan güç harici yapmamız gereken bişe varmıdır ? (uyku-yiyecek-içecek ve masaj zaten düzenli şekilde :D )
600 k param var. benim de. fazlasını yaparım ama gerek yok şimdilik face level kasıyorum :D kamera hackliyorum yani :D dövüşlere gitmeden önce ne bulursan ye iç. ekstra damage, ekstra dayanıklılık sağlıyor :D
Omsi yi oynayan var mı buralarda :)
valla tren uçak hertürlü simleri denedim omside tuş olaylarını ne yaptıysam çözemedim oyunu ayarlıyorum çıkıyorum tekrar başlatınca sıfırlanıyor ayarlar en son bastım deleteye bıraktım :D
Medal of honor warfighter oynuyorum şuan bitmek üzere gece yine ets 2 kasıcam level 24 :D
bu arada oyundaki 1-2 mod hariç çoğunu sildim
hız modunu sildim zevk vermiyor scania aldım 360hp ağır yükte rapmaları 1.viteste zar zor tırmanıyor daha zevkli oluyor :D
S.Özeren
06-11-2012, 23:01
omsı için link var mı ?
ETS 2 ye baya güzel yamalar buldum havalı korna falan yaptım paso basıyorum :D
bide şu radarları kaldıra bilsek süper olurdu :D
ETS bir bendemi kasılıyor arkadaş vay anasına ya :D
omsı için link var mı ?
valla zamanında fuloyundan indirmiştim şimdi tüm linkler kırık :(
Allahını seven daha yeni oyun ismi vermesin :D sabah most wanted öğlen ets2 akşam sleeping dogs ve gece medal of honorla günü sonlandırıyorum.. pc'de yer kalmadı yoruldum artk :D :D :D
Allahını seven daha yeni oyun ismi vermesin :D sabah most wanted öğlen ets2 akşam sleeping dogs ve gece medal of honorla günü sonlandırıyorum.. pc'de yer kalmadı yoruldum artk :D :D :D
mw nasıl güzelmi :D
zor oldu kıl payı kurtartık paçayı :D ama sonunda 150.000 $ kazandık :D
http://a1211.hizliresim.com/13/7/fq2fh.png (http://bit.ly/c25MCx)
mw nasıl güzelmi :D
ben sevdim valla araçlar güzel en azından bi yere çarptıktan sonra 1ci aracı yakalamak için dk.larca gitmen gerekmıyo mesela :D
valla tren uçak hertürlü simleri denedim omside tuş olaylarını ne yaptıysam çözemedim oyunu ayarlıyorum çıkıyorum tekrar başlatınca sıfırlanıyor ayarlar en son bastım deleteye bıraktım :D
hız modunu sildim zevk vermiyor scania aldım 360hp ağır yükte rapmaları 1.viteste zar zor tırmanıyor daha zevkli oluyor :D
Omsi de başta bende de öyle olmuştu sonra nasıl olduysa ayarlar kaldı :D
ETS de hız sınırı yaması kalsın ama 310 hp motorlu bir tırla madendeki kepçeleri taşımaya çalış bence. Yetiştirmek için göbeğin çatlıyor, sollamaya çıkıyorsun ortada kalıyorsun. Yokuşlarda 2. vitese düştüğümü bilirim :D Asıl tır sürme zevki o zaman ortaya çıkıyor.
omsı için link var mı ?
Ö.m. attım.
burkaykalyon
07-11-2012, 12:29
eğer 1 kişi daha oyun tavsiyesinde bulunursa keserim netini!işlerim yoğun evde iş yapmam gerekiyo yapamıorum la!!!!
:D:D:D
Omsi de başta bende de öyle olmuştu sonra nasıl olduysa ayarlar kaldı :D
ETS de hız sınırı yaması kalsın ama 310 hp motorlu bir tırla madendeki kepçeleri taşımaya çalış bence. Yetiştirmek için göbeğin çatlıyor, sollamaya çıkıyorsun ortada kalıyorsun. Yokuşlarda 2. vitese düştüğümü bilirim :D Asıl tır sürme zevki o zaman ortaya çıkıyor.
Ö.m. attım.
aynen bende scania var 360lık bi hız yamasını kaldırdım otobanda 90la gitmek sıkıyor gerçi zaten 120yi anca yapıyor yük varken :D rampa çıkarken çıkamadı 10.viteste unutmuşum vites düşürene kadar yavaşladı arkamda hayvanlar nekadar hızlı geliyorlarsa artık yüküme yüzde 60 zarar verdiler. birde bazen durduramıyorum şöyle yöntem buldum 10vites falansa çakıyorum 3 e + motor freni+normal fren (el frenini çekince motor freni işe yaramıyor) zank diye duruyor :D Logitech Dfgt ile yük parkını tek seferde dikiz aynalarından yapabiliyorum :D
http://img855.imageshack.us/img855/1805/ets200004b.png
http://img502.imageshack.us/img502/892/ets200003p.png
http://img194.imageshack.us/img194/1451/ets200002r.png
http://img442.imageshack.us/img442/317/ets200001.png
yeni tırımı aldım beyler alayına gider :D hella tarzı sis lambalarılarıyla sellektör attımı veya uzunda gittimi birden sabah olmuş gibi oluyor :D
kıskandım valla :D kaçıncı levelde açıldı bu tır ? :D
şu oyunu bitirim, ets ye de başlıcam. iştahını kabartıyorsunuz insanın :D
kıskandım valla :D kaçıncı levelde açıldı bu tır ? :D
levellik sorun yok ya para olsun istediğin tırı al :)
ETS candır :D
Tekrar indirdim ets2 yi cok kötüsünüz :D
paradan yana sıkıntı yok kullandıgım tırda 700hp+ lık setup falan var ama diğerleri için seviyo istiyor.. büyük oynadım parayı erken buldum ben :D :D
http://img802.imageshack.us/img802/4483/ets200012m.png (http://imageshack.us/photo/my-images/802/ets200012m.png/)
tolgakaynak
07-11-2012, 23:43
arkadaşlar bu ETS 2 oyunu tır oyunu sanırım peki klawyeden falan zevkli oluyormu amac nedir biraz bilgi verebilirmisiniz. indiricemde oyunu
arkadaşlar bu ETS 2 oyunu tır oyunu sanırım peki klawyeden falan zevkli oluyormu amac nedir biraz bilgi verebilirmisiniz. indiricemde oyunu
amacımız nakliye. gerçekcidir. (simülasyon). acıklayıcı oldummu ya la :D
S.Özeren
07-11-2012, 23:47
valla bendede 5 tır var ben MAN takılıyorum yol tutuşu harika :D
motoru büyüttükte depo küçüldü o biraz sıkıntı oldu
6 saat falan ayırırsanız rahat 300 bin euro üstü para oluyo zaten :D
haram para yedim bak şimdi noldu :D :D :D
http://img585.imageshack.us/img585/8797/ets200013.png (http://imageshack.us/photo/my-images/585/ets200013.png/)
S.Özeren
08-11-2012, 00:01
şifremi yazıyosunuz yoksa :D
10 garaj = 50 araç + 50 şöför :D sonrası kalan paradan belli olmuyormu :D ayrıca şöförlerdeki araçların hepside sisli lambalı falanlı filanlı harcıyom harcıyom bitmiyo :D :D
S.Özeren
08-11-2012, 00:07
aaa görmemişim aynen :D
herkes keyi benden aldı ya la :D bakalım şimdi bana key atan olcakmı :(
sendeki key patlayalı günler oldu :D ama keyler sabrımı zorluyo inatla almıcam bende oyunu.. en kötüsü silerim :D
sendeki key patlayalı günler oldu :D ama keyler sabrımı zorluyo inatla almıcam bende oyunu.. en kötüsü silerim :D
güncelini atarmısıın dememimi bekliosun :D
güncelini atarmısıın dememimi bekliosun :D
güncelmi ney kim nasıl ?:beuj:
:D :D attım attım
Beyler oyun başlarken bi güncelleme sordu ama ı ıh cıx dedim yapma dedim :) Güncelleme ile girememenin alakası var mı galiba, güncellemeden tat alamıyo muyuz oyundan :)
güncelmi ney kim nasıl ?:beuj:
:D :D attım attım
gelmedi key fln.
şaka şaka teşekkürler :D :D
Beyler oyun başlarken bi güncelleme sordu ama ı ıh cıx dedim yapma dedim :) Güncelleme ile girememenin alakası var mı galiba, güncellemeden tat alamıyo muyuz oyundan :)
Demo olarak takılırsın kanka:)
paradan yana sıkıntı yok kullandıgım tırda 700hp+ lık setup falan var ama diğerleri için seviyo istiyor.. büyük oynadım parayı erken buldum ben :D :D
http://img802.imageshack.us/img802/4483/ets200012m.png (http://imageshack.us/photo/my-images/802/ets200012m.png/)
tırr fenamışşş bi akşam deniyek :D ben bütün modifiye parçalarını açtım hileyle :D :D
şu oyuna bi mutli player yapamadılar tadından yenmezdi :D
onursumer
08-11-2012, 10:13
yaw bi banamı key sormuyo bu oyun :D nazar değcek :D
bu arada ben günlerdir direksyion sallıyorum kredi borcunu odeyebilmek için şu para olayını bi açın bakiym :D
tırr fenamışşş bi akşam deniyek :D ben bütün modifiye parçalarını açtım hileyle :D :D
şu oyuna bi mutli player yapamadılar tadından yenmezdi :D
750hp hız limitörsüz full kesicide oynuyorum, üzerim bak :D
parçaların hilesi nasıl oluyo bi pm atarmısın :D
bu arada ben günlerdir direksyion sallıyorum kredi borcunu odeyebilmek için şu para olayını bi açın bakiym :D
youtube'da anlatımlı videoları mevcut, program yardımıyla ufak bi hile yapıp büyük bi servet sahibi olabiliyoruz :D :D
[QUOTE=BLuEBoY;6357126]750hp hız limitörsüz full kesicide oynuyorum, üzerim bak :D
parçaların hilesi nasıl oluyo bi pm atarmısın :D
pm atıldı modlamaya devam :D chat engineye gerek yok bende trainer var 700 cash para veriyo hep keşşş para :D
Banada sormuyoda çaktırmıyorum nazar değmesin diye zar zor oynuyorum zaten :D
seyyar gazinomu sizlere sunuyorum arkadaşlar, daha fazla far takıcak yer bulamadım :D :D
http://img42.imageshack.us/img42/9213/ets200014.png (http://imageshack.us/photo/my-images/42/ets200014.png/)
ets2 hız rekorunuz ne ?
Yamalı 154 yaptım ben ingiltere de otobanda..daha da gitmiyo :D
arkadaşlar hile mile yok mu bi paylaşın level atlayamıyorum tırım yok quick job ile mal mal gezinip duruyorum sıkıldım artık
edit : maximum 94 hız yaptım bunlara bir çözüm yok mu sıkıldım güzelim oyundan
Sleeping Dogs 1.5 milyon satışa imza atmış, duyurulur :D :D
fm 13 de oyundan atma sorununu çözen oldumu arkadaşlar ?
Yenisini bulabilsem :) Skidrow sıkıntılı çıkarmış bu sefer.
arifozcelik
08-11-2012, 18:46
görüntü kalitesi benide gıdıkladı indiriyorum bakalım ne olacak
ulasoztas1
09-11-2012, 10:20
ETS2 de hız limitini yama ile yükselttim ben 150 max. hız oyunun zevki arttı paso sollamaya çıkıyorum :D
http://img685.imageshack.us/img685/2927/ets200000w.png
Sürtmeysaa sikintuu varidürr :cool::D
Helal basık beyler :D tümseklerde kaldırımlardan geçerken altı vuruyor :D
doncarlo
09-11-2012, 11:57
fm 13 de oyundan atma sorununu çözen oldumu arkadaşlar ?
Crack yenileninceye kadar el kol bağlı malesef.
Nasıl basıyorsunuz ben onu çözemedim :) bir bilen anlatsa PM yolu ile konuyu çok takip edemiyorumda :)
yeni pc aldım bi zahmet torrentları yollayın :D
driver san francisco
ets2
sleeping dogs
biraz oyun oynayalım :D
yeni pc aldım bi zahmet torrentları yollayın :D
driver san francisco
ets2
sleeping dogs
biraz oyun oynayalım :D
pm atılmaktaa
Takip eden varsa Call Of Duty:Black Ops 2 düştü duyurulur.(Skidrow)
''Black Ops 2 ile ilgili ilk video da yayımlandı. Videodan da görüldüğü gibi artık helikopterler yerini uçan daha farklı araçlara bırakmış. Daha farklı diyoruz ancak bilim kurgu filmlerinden pek alıştığımız tasarımlar aslında. Black Ops 2, gelecekte geçiyor. Bu yüzden daha gelişmiş silahlar, araçlar, robotlar bulunuyor. Yine videonun sürprizi arasında zombiler de yer alıyor. ''
Yazı alıntıdır.
x3tedlWs1XY
Edit:Sistem gereksinimlerine verelim;
İşletim sistemi: Windows Vista SP2 veya Windows 7
İşlemci: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz veya AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
RAM: 32-bit için 2GB, 64-bit için 4GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB veya ATI Radeon HD 3870 512 MB
Not:Az önce torrente de uyarı yazılmış Xp desteklemez diye.
birazda uzay çağında savaşalım :D
teşekkürler bilgilendirme için :)
alper_pug
13-11-2012, 02:22
obaaa iyi oldu bu black ops , torrente başladım bile :D
Skyhawk34
13-11-2012, 08:14
call of duty black ops 2 torrent elimde mevcut AGAH (Ömerede) verdim 2 mizden birinden pm isteyerek alabilirsiniz
şimdi moh warfire indirdim kuramıyorum product code diyor bunun singlı yokmu :D
lethaldoze
13-11-2012, 09:50
ben bi blac ops2 torent sipariş etsem mail kutuma ne zaman düşer acaba :D
Rica ediyorum arkadaşlar torrent linkini.
şimdi moh warfire indirdim kuramıyorum product code diyor bunun singlı yokmu :D
Kuramayanlar
Oyunu 1.dvd deki fairlight klasöründeki steam işrati gibi simgeye tıklayarak kuruyoruz daha önceden kurmaya çalıştıysanız origin klasörünü silin öyle kurun.
Ufak siyah ekran gelicek ordan kuruluma başlıyoruz
2.dvd yi isticek kurulum 3-4 dk sonra biticek
Otomatik crack isticek işaretini no diyoruz
Sonra gelen işarete yes diyoruz
2.Dvd deki crack yapıyoruz normal olarak
Launcherdan oyunu çalıştırıyoruz antivirüs programınız virüs olarak aglıcak izin ver diyoruz (bende avg yüklü) sonra oyun çalışıcak . Oyun açılış ekranında no chek çıkıcak aşşağıdan launch game tıklıyoruz oyundayız... Orgininle hiçbir işimiz yok. iyi oyunlar
Başka siteden kendimden alıntı :D
Bu arada Black Ops 2 yi indirmişim daha oynuyamıyacam gibime geliyor uzun süre biton oyun birikti :D
lethaldoze
13-11-2012, 16:24
''Onlyali'' Teşşekkür ederim kardeşim saol torrent için
Black ops cekiyorum bakalım sistem kaldırıcak mı ? :D
Bad-Fast
13-11-2012, 17:41
black ops 2 de sıkıntılar var bence biraz bekleyin çözüm gelsin , 15 gb hiç oldu :)
bi hevesle yeni aldığım pc'ye driver san francisco kurdum bu hatayı verdi çözümü bilen var mı yada burda ne diyor?
http://img547.imageshack.us/img547/6379/adszjf.png (http://imageshack.us/photo/my-images/547/adszjf.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Yeni bir oyun keşf ettim tavsiye ederim çelik gibi sinirlere ps3 tarzı bi gamepad niniz varsa kaçırılmaması gereken bir oyun
Skidrow indirin :)
Sine Mora [MULTI10][SKIDROW] PC Espaol,English,French,Italian,German- GamesTorrents (http://gamestorrents.com/pc-game-sine-mora-multi10skidrow-multi5-descargar-torrent-9636.html)
Syf6XUmaKvU
ulasoztas1
14-11-2012, 17:29
black ops 2 de sıkıntılar var bence biraz bekleyin çözüm gelsin , 15 gb hiç oldu :)
ne gibi sıkıntılar acaba? tam indiriyordum bunu grünce duraksadım boru değil 15gb :)
Bad-Fast
14-11-2012, 18:50
ne gibi sıkıntılar acaba? tam indiriyordum bunu grünce duraksadım boru değil 15gb :)
açılmıyormuş ki , bizde arkadaşlarda indirip baktık açılmadı şuan , steam yükliyince açılıyor diyorlar bakalım yazarım deniyip :)
Bad-Fast
15-11-2012, 19:11
black ops için steam i indircekler bulmak için link (http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=steam+indir&source=web&cd=3&cad=rja&ved=0CC8QFjAC&url=http%3A%2F%2Fdownload.chip.eu%2Ftr%2FSteam_483 96454.html&ei=VjGlUOeOIomo4gT6j4HoAg&usg=AFQjCNHbWNzHKbhx7iF1DkXURDt8iPcygQ) , bende intro dan takılıyor atıyor :)
Skyhawk34
15-11-2012, 22:09
Black opsu kurmaya başlıcamda nereden başlasam bilemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
http://img15.imageshack.us/img15/2668/adszhvn.png (http://imageshack.us/photo/my-images/15/adszhvn.png/)
Black opsu kurmaya başlıcamda nereden başlasam bilemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
http://img15.imageshack.us/img15/2668/adszhvn.png (http://imageshack.us/photo/my-images/15/adszhvn.png/)
001 den başla rardan dışarı çıkarmaya. Çıkardıktan sonra setup ordadır büyük ihtimal.
Skyhawk34
15-11-2012, 22:25
tamamını cıkartıcaz heralde 17 ye kadar deneyimli olan varmı cunku cok uzun zamanda cıkıolarda :) 15.3 gb toplam
h.guroglu
15-11-2012, 22:34
tamamını cıkartıcaz heralde 17 ye kadar deneyimli olan varmı cunku cok uzun zamanda cıkıolarda :) 15.3 gb toplam
sadece ilk partı çıkartman yeterli gerisini kendi otomatik olarak halledicek ;)
Skyhawk34
15-11-2012, 22:37
sadece ilk partı çıkartman yeterli gerisini kendi otomatik olarak halledicek ;)
hemen denıyorum ustad beklemede kal olmazzsa sorarım tekrar :)
h.guroglu
15-11-2012, 22:38
buralardayım daha ama bu şekilde çok oyun kurdum sorunsuz kurarsın eğer partlarda problem yoksa
bence black ops 2 konsol için yapılmış.pc de oynamak için çok ama çok iyi bir sistem gerekli.
ucuzlayınca ps3 e alır oynarım :)
Bad-Fast
15-11-2012, 22:47
açtım ama tam bakamadım oyuna , yarın yazarım :)
Skyhawk34
15-11-2012, 22:55
Sorun su alttaki üç dosyadada tıkladıgımda zaman cubugu biraz dönüyor duruyor nereden çalışacak acaba :S
http://img841.imageshack.us/img841/1570/adszknx.png (http://imageshack.us/photo/my-images/841/adszknx.png/)
Bad-Fast
15-11-2012, 23:01
bende şöle oldu , oyuna tıklıyıp başlama esnasında kapanıyordu , steam yükledim ve pc tarihini 13üne aldım oyun sıkıntısız açıldı :)
en altdan 2. olanla açıcaksın ama işte :)
Skyhawk34
15-11-2012, 23:05
döndürüyor döndürüyor fakat açılmıyor steami kapatıp acmayı denedım bu sefer donme süresi iyicene uzadı ama sonuc aynı sonunda hiç bişey yokmus gibi zaman cubugu donmeyı bırakıyor :)
tıkladıgımız gibi oyununmu acılması gerekıyor nerede bunun cracği falan ?
Bad-Fast
15-11-2012, 23:10
bak o bende de ilk başta oldu , steam i yükledim sonra update yapmasını bekledim update bitti , steam e daha bişey yapmadım öle durdu , redist deki şeyleri elle yükle , ve pc tarihini 13 kasım yap bu kadar bende oldu .
indirdiğinin içinde crack yokmuydu yoksa da , ***** sitelerde var zaten skidrowun crack fixleri falan
h.guroglu
15-11-2012, 23:11
pekı dırekt demontools tan acmayı denedınmı partları bırde oyle dene
partlardan bırının ıcınde setup yada autorun olması lazım bu ıkısınden bırı yoksa partları eksık ındırmısın demektır yenıden farklı bır suruım ındırmen gerekır
Skyhawk34
15-11-2012, 23:12
pc tarihini 13 kasım yapmak sıkıntı zaten steam güncel içinde orjianl oyunlar var
başka bir yonetmı yokmudur
daemon tools winrarları faln gormuo bile
goldbergbrk
15-11-2012, 23:21
banada black opps 2 torrent pm atarmısınız hacılar :)
benım pcde sorun çıkarmı bu oyunda
win7 64 bit
amd phenom2 x4 955 3.2ghz
asus m4a88td m evo anakart
8 gb 1600mhz kingstone ram
1 tb hard disc
msi hd cyclone 6850 hd 1gb 256 bit ddr5 ekran kartı
kasada thermaltake
Bad-Fast
15-11-2012, 23:24
sıkıntı değil ya oyun bitene kadar kalsın nolcak :)
başka bi yöntem bulamadım daha he bide şöle bişey varmış " Sağ alttaki hoparlör simgesine tıklayınca açılan kısmın en üstünde yine büyük hoparlör simgesi var ona tıklayınca pencere açılıyor gelişmiş sekmesine gelip üst tarafta örnek hız ve bit derinliği kısmında 24bit 44100hz seçeceksiniz. "
bide senin indirdiğinle benim indirdiğim farklı sunumlar bende direk setup vardı ;)
abi pc'yi 13 kasıma almanın amacı nedir?
Bad-Fast
16-11-2012, 12:28
abi pc'yi 13 kasıma almanın amacı nedir?
amacını bende anlamadım , oyunun çıkış tarihi vs. gibi bişeyler yazmışlar bende neyse deniyim dedim açıldı :)
bir kaç bölüm oynadım , grafikler atmosfer çok güzel olmuş biraz basit yapmışlar sanki ama iyi , teknolojik silahlar falanda ayrı bi hava katmış :)
beyler sleeping dogs'u yüklü olan ordan bana buddha.dll dosyasını atarsa çok sevap kazanacak
GokhanRS
16-11-2012, 20:54
beyler bütün oyunlar için crack v.b dosyalar keygenler v.s için size bir site ismi söyleyeyim. bu güne kadar çok çok fazla yardımı oldu bana. yaklaşık 10 sene oldu kullanıyorum.
GameCopyWorld - Mirrors - No-CD, No-DVD Patches, Game Fixes, Trainers & Cheats (http://www.gamecopyworld.com/)
Onurkk06
16-11-2012, 21:04
bullet run diye bi multiplayer oyun varmış oynayan var mı ?
beyler max payne 3 oynayan varmı aranızda ? şimdi yükledim crack yaptım oyunu açınca max payne yazısı çıkıyo entere bas diyo basıyorum oyuna giriş yapıyo yazı dönüp duruyo ölece.. varmı fikri olan ? :)
alper_pug
17-11-2012, 12:52
Ben aylardır kurmaya çalışıyorum :D , en az 10 farklı sorun yaşadım 10 farklı çözümüde var nette ama ben başaramadım :D
çok saçma olmuş, dediğin gibi 50tane yöntem var 50liside farklı.. ben çözdüm ama olayı.. direk sildim :D :D
h.guroglu
17-11-2012, 20:40
beyler max payne 3 oynayan varmı aranızda ? şimdi yükledim crack yaptım oyunu açınca max payne yazısı çıkıyo entere bas diyo basıyorum oyuna giriş yapıyo yazı dönüp duruyo ölece.. varmı fikri olan ? :)
yüklemesi biraz uzun sürüyor ben oynadım bir ara bekleyince açılması lazım
Onurkk06
17-11-2012, 20:55
2 aydır bilgisayarımda öyle yüklü aynısını yapıyor bi türlü bulamadım 27 gb boşuna gitdi resmen bekliyor hala bi umut :D
buddha.dll aranıyooooor :D
buddha.dll download - 2shared (http://www.2shared.com/file/uJWhYPpC/buddha.html)
buddha.dll aranıyooooor :D
yüklemesi biraz uzun sürüyor ben oynadım bir ara bekleyince açılması lazım
valla loading dedi çıktm bi sigara içtim, evi dolaştım, su içtim geri geldi halen bekliyordu.. vedim eksiyi sildim, çözümü bulunursa tekrar yüklücem ama exe.si duruyor :)
2 aydır bilgisayarımda öyle yüklü aynısını yapıyor bi türlü bulamadım 27 gb boşuna gitdi resmen bekliyor hala bi umut :D
yer kaplaması tek sorun benım için, inş. çözeriz :D
Bad-Fast
18-11-2012, 00:49
black ops 2 bir kaç bölüm sonra kabak tadı verdi bende :)
arkadaşlar bugün yaptığım upgrade ile yeni sistemim şu:
anakart: asus m5a97 evo r2.0 am3+ ddr3 2133 mhz
işlemci: amd fx x8 8150 socket 3.6 ghz am3+
ram: 8 gb ddr3
ekran kartı: asus 1gb hd 7750 128 bit gddr5
power suppyl: 600w
işletim sistemi: windows 7 home basic 64 bit
bu sistemle ets2 gibi çok basit bi oyunu orta ayarlarda rahat çalıştıramamış ve sinirlenip oyunu pc'den kaldırmıştım. şimdi bana yeni oyunlar içerisinde bu sistemin rahatlıkla başa çıkabileceği ets2 tarzı zevkli bi oyun önerebilir misiniz? nfs5: porsche unleashed tarzı otomobil oyunları da olabilir veyahut red alert 2: c&c gibi oyunlar da. ;)
burakcan
24-11-2012, 16:27
görüntü iyi duruyo oyunun denemek lazım
Burak-Akın
24-11-2012, 16:40
çok saçma olmuş, dediğin gibi 50tane yöntem var 50liside farklı.. ben çözdüm ama olayı.. direk sildim :D :D
yeni oyunları yüklemek için ayrı bi ustalık istiyor! Gta IV, maxpayne vs. vs.
resmen adamın ömründen ömür alıyor
yeni oyunları yüklemek için ayrı bi ustalık istiyor! Gta IV, maxpayne vs. vs.
resmen adamın ömründen ömür alıyor
aynen ya la eskiden next next diyip geçiyorduk şimdi uğraş dur yok şu yüklenmiyo yok şu hata bu hata :ofk:
F1 2012 çok güzel bir oyun birde zorda oynarsanız saç yoldurur o derece
Bad-Fast
24-11-2012, 18:54
hitman çıktı ve mükemmel tavsiye ederim ;)
nfs most wanted tavsiye ederim arkadaşlar ilk başlar biraz zor gelsede alışınca çok zevkli bi oyun tek eksi yanı bi amacı yok kariyer gibi :(
hitman çıktı ve mükemmel tavsiye ederim ;)
bi türlü inmedi dur bakalım nasılmış ama hitman serisinin hepsi iyiydi zaten o yüzden şaşırtacağını düşünmüyorum
Bad-Fast
24-11-2012, 19:15
gelişmiş özellikler falan baya iyi görünüyor daha ilk bölümü geçtim 2 saat sürdü oda :)
gelişmiş özellikler falan baya iyi görünüyor daha ilk bölümü geçtim 2 saat sürdü oda :)
ilk bölüm 2 saat mi hay maşallaaah güzel güzel zor iyidir tribe sokacak orası ayrı
Bad-Fast
24-11-2012, 19:24
ben sessiz halletmeden yanayım , taktik uyguluyorum yani yoksa sıka sıka 10 dk sürmez :D
ben sessiz halletmeden yanayım , taktik uyguluyorum yani yoksa sıka sıka 10 dk sürmez :D
hitman dedin mi sessiz olacan zaten yoksa ne anlamı kalıyor counterdan :D:D
hitmani yükledim oynadım pc kapattım açtım bi daha açılmadı var mı çözümünü bilen?
Bad-Fast
28-11-2012, 21:32
bende öle bi sıkıntı hiç olmadı , sıkıntısız gidiyor az kaldı bitmesine :)
ay başında kota eski hızına kavuşsunda bende bakıcam şu Hitman amcaya :D
h.guroglu
28-11-2012, 21:53
en son hitmeni indirdim 2 bölüme kadar oynadım fena değil oynanabilirlik geçer not aldı
bu arada bu gün itibariyle farcry 3 torrente düştü bilginize ben indirmeye başladım bile
Bad-Fast
28-11-2012, 22:12
ay başında kota eski hızına kavuşsunda bende bakıcam şu Hitman amcaya :D
ben 3 mbitle indirdim 2 günde zaman sıkıntım var oynamadan gidemezdim hitman fanıyım :) beklentimide hayli hayli karşıladı ..
en son hitmeni indirdim 2 bölüme kadar oynadım fena değil oynanabilirlik geçer not aldı
bu arada bu gün itibariyle farcry 3 torrente düştü bilginize ben indirmeye başladım bile
o fake olabilir , bir kaç yerde gördüm , skdrow falan beklemek daha iyi olur gibi :)
h.guroglu
28-11-2012, 22:14
ben 3 mbitle indirdim 2 günde zaman sıkıntım var oynamadan gidemezdim hitman fanıyım :) beklentimide hayli hayli karşıladı ..
o fake olabilir , bir kaç yerde gördüm , skdrow falan beklemek daha iyi olur gibi :)
skidrow çıktı bende onu indiriyorum şu anda zaten
normal hızda zaten 3mbiti geçemediğim için aylık 120gb lara çıkınca iyice yerlere düşüyo.. dayanıcam 3gün daha :D
bende öle bi sıkıntı hiç olmadı , sıkıntısız gidiyor az kaldı bitmesine :)
steamı yükleyince geçti skidrow var bende de o otelli bölüm ne zor öyle ya geçemedim gittim arkadaş vizeler bitsin bakacam icabına :D
far cry3 akar :D
düşmüş mü torrente? :D
düşmüş mü torrente? :D
düşmezmiiiii :D 10 gb :icon_tup:
Shadow_Dancer
28-11-2012, 22:42
Black ops 2'ye başladım bende.. güzel oyun gerçekten.. bi de su euro truck'a sardım güzel oldu :D
Hitman
007 legend
far cry 3
most wanted
driver san fransisco
gran turismo 5
sleeping dogs
call of duty
Benim ps3 ateş ediyo bu aralar.
h.guroglu
28-11-2012, 22:50
black ops bu akşam itibariyle bitti
bir yandan euro truck kasıyorum lvl 20 lerdeyim
birazdanda Medal of Honor Warfighter a başlıcam bakalım o nasıl bir oyunmuş
hitmen daha 2 bölüm oynadım bıraktım medal of honor dan sonra onu oynarım
bir yandanda farcry 3 iniyor
offf oofff oynıcak bitirilicek çok oyun var daha :D:D:D
Shadow_Dancer
28-11-2012, 22:51
yav şu playstationda nasıl oynuyosunuz bu cod tarzı oyunları, bi ben mi beceremiyorum arkadaş.. fifa felan olmasa cihazı açtıgım yok.. aylardır duruyo oyle..
dishonored indi bakim nasıl bir oyunmuş screenshootlarda güzele benziyordu ama bakalım
dishonored indi bakim nasıl bir oyunmuş screenshootlarda güzele benziyordu ama bakalım
yorumunu bekliyorum.
yav şu playstationda nasıl oynuyosunuz bu cod tarzı oyunları, bi ben mi beceremiyorum arkadaş.. fifa felan olmasa cihazı açtıgım yok.. aylardır duruyo oyle..
i like the move it move it :)
vbcQWEh6GZA&feature=fvst
Bad-Fast
28-11-2012, 22:59
skidrow çıktı bende onu indiriyorum şu anda zaten
hadi ya daha 1 saat önce bakmıştım , iyiymiş :)
normal hızda zaten 3mbiti geçemediğim için aylık 120gb lara çıkınca iyice yerlere düşüyo.. dayanıcam 3gün daha :D
bende normalde 600-700 basıyordum ama ayın 15 i oldun mu sabit 3 e düşüyoruz :)
steamı yükleyince geçti skidrow var bende de o otelli bölüm ne zor öyle ya geçemedim gittim arkadaş vizeler bitsin bakacam icabına :D
bende yüklü olduğundan sıkıntı yapmadı hiç , hakkıyla oynayınca hiç kolay olmuyor zaten :D
alirizaatilla
28-11-2012, 23:00
hitman oyunu hangi siteden indirilio yada link alabilirmiyim?
bu videodan sonra, "yok hacı, ben bu oyunu sevmedim" dicek insan varmı aranızda :D
J6gnOVJsCsM
zaten Far Cry dedimi işler değişiyor :D
zaten Far Cry dedimi işler değişiyor :D
sorma ya. nasıl grafiktir o öyle. :icon_wack
3nXjcMlX8oE
asıl grafikleri burdan daha ii anlarsın çıksada oynasak die bakıyorum :D
mükemmel olmuş türkçe yama ile oynamak lazım