Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Oyunlar
arkadaşlar kontrol ve oynanabilirlik açısından keyifli olan tavsiye edebileceğiniz formula 1 oyunları varmı ? :)
Beyler Portal 2 çıkmış indiriyorum şimdi.ilk oyunun devamıymış.ilk oyun harikaydı bu nasıl bakalım :D
tolgakaynak
21-04-2011, 11:19
Beyler Portal 2 çıkmış indiriyorum şimdi.ilk oyunun devamıymış.ilk oyun harikaydı bu nasıl bakalım :D
portal 2 nasıl bi oyun ?
hemen indirmeye başladım .. kaldı 15 part :)
portal 2 nasıl bi oyun ?
Öncelikle kesinlikle 1. sini oynamanız gerekiyor.İnanılmaz iyi bir oyun gerek senaryosu gerek oynanabilitesi olarak.Birsürü deneye / bulmacaya tabii tutuluyorsunuz.Zeka oyunu bir bakıma ama oynadığınızda zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz :icon_tup:
Şimdi coilover vs. aldıktan sonra tune diyoruz,
ardından menude aracı ındırıyoruz sonra save dedikten sonra sana hangı pıstlerde bu setupın kaydedılmesı ıstedıgını soruyor en ustten all u seçip tekrar save et çık o zaman oluyor valla benım butun araçlar yerle bir, kamber vs. takılıyorum :)
Yok araba pistte yerlerde o konuda sıkıntı yok da o nfs tanıtım videosundaki gibi tune ederken alcalmıyor :D
Test drive kafayı yedirtti.Saatlerce download ettim oyunu kurdum kırekini yaptım hala bana aktivitasyon kodu soruyor boşu boşuna o kadar uğraştık :ofk:
Test drive unlimited 2 kuran var mı daha önce?
Crack yaptıktan sonra update yaptıysa sorar.
30 küsür liraya orjinal key al, online da oynarsın cok keyifli oluyor.
Key almam dersen internet baglantısını kes ya da son update neyse onun crackini bul yapıstır :)
Anladım abi sağol.. crack yaptıktan sonra uptade ettirmemek lazım sanırım silip tekrar kurayım ..1 saat oynayıp sıkılcam biliyorum sıf meraktan oynamak istiyorum.Crysis2 kurdum 35 dk oynadım bıraktım :D
Valla TDU2 bence cok cok güzel.
Online oynarsan tabiki. Kumarhane bile var poker yapıyorsun yarısmadıgında.
Birsürü türk ve yabancı var, yarısıyorsun club kuruyorsun toplu yarıslara giriyorsun.
Misal techten 4 kisi karsına 4 yabancı alıp yarısıyorsun her türlü yolda, pist olur virajlı dag yolu olur vs.
İlk anda kontroller biraz garip geliyor ama birsürü klavye ve direksiyon ayarı mevcut güzel oynayabilmek icin nette :)
cagri-35
21-04-2011, 19:38
Yok araba pistte yerlerde o konuda sıkıntı yok da o nfs tanıtım videosundaki gibi tune ederken alcalmıyor :D
Ya bende vakıt bulup cekemedım fotosunu yapmanın ama basarmıssın o zaman..
Menude dıkkat etmedım ama bıldıgın pısstte tamponu dıfuzoru yere surterek kıvılcım cıkartıyorum. Şahitlerim var :hahaha:
arkadaşlar Call of Duty B.O. yeni bitirdim bu tarzda hangi oyunları tavsiye dersinz_?
Ya bende vakıt bulup cekemedım fotosunu yapmanın ama basarmıssın o zaman..
Menude dıkkat etmedım ama bıldıgın pısstte tamponu dıfuzoru yere surterek kıvılcım cıkartıyorum. Şahitlerim var :hahaha:
okadar nasıl basıyosunuz ? benımkı okdar basık olmuyo bide kamberler sonda olmasına ragmen sadece fotograf modunda dikkatlı bakınca anlayabılıyorum kamber oldugunu :D :D
cagri-35
21-04-2011, 23:10
Valla ben bı r32 bıde z4 yaptım resmen yerle bir :D
screenshot alıyorum ama paıntte sıyah ekran gelıyor yoksa koyucam ama koyamıyoruum..
mönitör ekranın fotosunu çekebılırsın :D
merak ettim valla ayarlarda nerde hata yapıyorum :)
meLaNchoLic
21-04-2011, 23:39
crysis 2 ve shift 2 laptopta kasmaz heralde dimi ya :D
core i5 işlemcim var 6gb ddr3 ram 1gb ati hd5650 ekran kartım var
bide colin mcrae rally dirt3 ü bekliyorum ben asıl oyunum o benim ya :D rallici ruhumu yok edemiyorum arkadaş toz toprak olcak yarışta :D
Onurkk06
22-04-2011, 14:00
Moral kombat 9 cıkmış oynayan var sa izlenim alalım :D
tolgakaynak
22-04-2011, 14:04
arkadaşlar online hepimizin oynıyabiliceği bi oyun yokmu :D ben çok isterim şahsen akşamları
initial-D
12-05-2011, 23:03
race 07 üzerine kurulan stcc indirdim.
race 07 harika bir oyundu sürüş ve rakipler açısından.ne var ki stcc araçları ve önden çekişlerin kontrolleri bir garip geldi.benmi bişeyleri yanlış yapıyorum anlamadım.
otomobillerin arkası aşırı derecede savruk.birtek race 07de de olan wtcc bmwlerin kontrolleri eski ayarında kalmış.stcc bmw 320si ları bile ralli parkuru olsa asfalt ralli arabası gibi kullanabilrim
yine çok gariptirki bazı pistlerde 2009 stcc 320si 6 ileri vites olanlar, 2007 wtcc 320si 5 ileri olandan 4 saniye daha hızlı olabiliyor daha ayar kasmadığım halde ki wtcc bmw 320si ile oyunun max zorluğu olan 110 da şampiyon olabiliyordum.şimdi stcc bmw 320si 6 ileri ile deniyeceğim bakalım.
stcc araçlarında 6 ileri bmwlerin arka farları yanmıyor.
orjinal volvoların ön ve arka kamberleri saçma derecelerde bence(-5,0).yine volvo 850 ve s40tan özellikle s40 virajda zorlayınca anında takla atıyor virajda.aynı sorun volvo the game de de vardı ama burada daha belirgin.
camaroların vites oranları saçma ve müdahale edilemiyor.
bir sezon düzenleyeceğim bakalım.beğenmezsem race 07 ye dönücem.
çünkü race 07de otomobillerin sürüşü tepkileri çok çok iyi.hepsinden önemlisi gerçekten aklı başında rakiplerle yarışıyor olmak.tamam sizden çok hızlı olmadıkları sürece yada siz hata yapmadığınız sürece zor atak yapıyorlar ama ben 10 turluk yarışta arkamdaki ile bütün yarış byunca 2 saniyeye sabitlediğim fark 8. turda kendi en hızlı turumu atmama rağmen 9. turda beni yakalayıp 10.turda atak yapmaya çalışmaları güzel.yada 3 araç yan yana giderken geç fren yapıp yol dışına çıkan birini görmek güzel.benden tamamen alakasız bir şekilde kendi başına hata yapabilen, fren noktasını kaçıran yada viraj boyunca yanlayan bmw yi tutmaya çalışan bir yapay rakip görmek güzel, virajı dönmeye başlamış adamın içine dalınca kazaya sebebiyet vermemek için bi anda kendini 1 arabalık mesafe kadar kenara açan pilotlar iyi oluyor.suzukada hairpini 3 otomobil dönüyoruz ve kimse kimseye dokunmuyor:)
stcc2 tavsiye ederim,beğenmeyenlere race 07 mutlaka diyorum.nogripracing sitesinden istediğim pistleride indirdim gayet güzel oldu
lethaldoze
13-05-2011, 20:40
race 07 üzerine kurulan stcc indirdim.
race 07 harika bir oyundu sürüş ve rakipler açısından.ne var ki stcc araçları ve önden çekişlerin kontrolleri bir garip geldi.benmi bişeyleri yanlış yapıyorum anlamadım.
otomobillerin arkası aşırı derecede savruk.birtek race 07de de olan wtcc bmwlerin kontrolleri eski ayarında kalmış.stcc bmw 320si ları bile ralli parkuru olsa asfalt ralli arabası gibi kullanabilrim
yine çok gariptirki bazı pistlerde 2009 stcc 320si 6 ileri vites olanlar, 2007 wtcc 320si 5 ileri olandan 4 saniye daha hızlı olabiliyor daha ayar kasmadığım halde ki wtcc bmw 320si ile oyunun max zorluğu olan 110 da şampiyon olabiliyordum.şimdi stcc bmw 320si 6 ileri ile deniyeceğim bakalım.
stcc araçlarında 6 ileri bmwlerin arka farları yanmıyor.
orjinal volvoların ön ve arka kamberleri saçma derecelerde bence(-5,0).yine volvo 850 ve s40tan özellikle s40 virajda zorlayınca anında takla atıyor virajda.aynı sorun volvo the game de de vardı ama burada daha belirgin.
camaroların vites oranları saçma ve müdahale edilemiyor.
bir sezon düzenleyeceğim bakalım.beğenmezsem race 07 ye dönücem.
çünkü race 07de otomobillerin sürüşü tepkileri çok çok iyi.hepsinden önemlisi gerçekten aklı başında rakiplerle yarışıyor olmak.tamam sizden çok hızlı olmadıkları sürece yada siz hata yapmadığınız sürece zor atak yapıyorlar ama ben 10 turluk yarışta arkamdaki ile bütün yarış byunca 2 saniyeye sabitlediğim fark 8. turda kendi en hızlı turumu atmama rağmen 9. turda beni yakalayıp 10.turda atak yapmaya çalışmaları güzel.yada 3 araç yan yana giderken geç fren yapıp yol dışına çıkan birini görmek güzel.benden tamamen alakasız bir şekilde kendi başına hata yapabilen, fren noktasını kaçıran yada viraj boyunca yanlayan bmw yi tutmaya çalışan bir yapay rakip görmek güzel, virajı dönmeye başlamış adamın içine dalınca kazaya sebebiyet vermemek için bi anda kendini 1 arabalık mesafe kadar kenara açan pilotlar iyi oluyor.suzukada hairpini 3 otomobil dönüyoruz ve kimse kimseye dokunmuyor:)
stcc2 tavsiye ederim,beğenmeyenlere race 07 mutlaka diyorum.nogripracing sitesinden istediğim pistleride indirdim gayet güzel oldu
Ben gtr evo yu indirdim ve yakjlaşık 2 haftadır oynuyorum.
Nfs shıft 2 yi dört gözle bekleyip hüsrana uğrayınca ve lfs den sonra hiç bir oyuın keyf vermeyince ve nurburgrın pıstınde gazlamak için yanıp tutuşunca karşıma bu oyun cıktı.Şimdilik ayarlarını felan bilmiyorum.Mod vs varmı bılmıyorum.Açıp nurburgrıng pıstını secıp başlıyorum gazlamaya.Çok gerçekçi gercekten.Ben hayatımda ilk defa araç seslerinin bu kadar kışkırtıcı ve gerçekçi olduğu başka bir oyun görmedim.(LFS nin tek eksiği araç sesleri bence)Hele o koniegsegg yokmu o çift turbo v8 de nasıl bır ses vardır o 4000 d/d ile 5500 d/d arası yokmu kafayı yedırıyo bana özellikle basla veya müzik sisteminde evde gerçek araba var zannedersiniz :)
Bu galiba yama senin anlattığın.Bunu bi denesemmi birde mod felan varmı gtr evo da.Neler yapim ayar felan o0larak önerin varmı daha keyifli hale getirmek için oyunu.
KoramiraL
13-05-2011, 22:43
Arkadaşlar TDU 2 oynayan varmı acaba ?
initial-D
13-05-2011, 23:02
Ben gtr evo yu indirdim ve yakjlaşık 2 haftadır oynuyorum.
Nfs shıft 2 yi dört gözle bekleyip hüsrana uğrayınca ve lfs den sonra hiç bir oyuın keyf vermeyince ve nurburgrın pıstınde gazlamak için yanıp tutuşunca karşıma bu oyun cıktı.Şimdilik ayarlarını felan bilmiyorum.Mod vs varmı bılmıyorum.Açıp nurburgrıng pıstını secıp başlıyorum gazlamaya.Çok gerçekçi gercekten.Ben hayatımda ilk defa araç seslerinin bu kadar kışkırtıcı ve gerçekçi olduğu başka bir oyun görmedim.(LFS nin tek eksiği araç sesleri bence)Hele o koniegsegg yokmu o çift turbo v8 de nasıl bır ses vardır o 4000 d/d ile 5500 d/d arası yokmu kafayı yedırıyo bana özellikle basla veya müzik sisteminde evde gerçek araba var zannedersiniz :)
Bu galiba yama senin anlattığın.Bunu bi denesemmi birde mod felan varmı gtr evo da.Neler yapim ayar felan o0larak önerin varmı daha keyifli hale getirmek için oyunu.
gtr evo oynamadım.ama simbin bu işi iyi yapıyor ona eminim:)oyunu zevkli hale getirmek için ne yapabilirsin bilemem ama buraya bakabilirsin.üye olup indirebileceğin şeyler mevcut
NoGripRacing :: Race 07 / GTR Evo / Race On Downloads (http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=5)
otomobil ayarları hakkında birşey diyemem çünkü oynamıyorum evo yu şu an:)
berkay_aydin
14-05-2011, 09:52
Arkadaşlar TDU 2 oynayan varmı acaba ?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/54059-tdu2-17.html
Konusu bile var :)
KoramiraL
14-05-2011, 11:35
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/54059-tdu2-17.html
Konusu bile var :)
eyvallah hocam teşekkuler... :icon_tup:
emir_hks
18-05-2011, 21:21
Assassin's Creed serisinin yeni tanıtılan versiyonu Revelations İstanbul'da geçicekmiş
http://www.level.com.tr/images/ekrangoruntuleri/assassinscreedrevelations/01.jpghttp://www.merlininkazani.com/images/games/7243/galeri_3.jpg
http://www.merlininkazani.com/images/games/7243/galeri_4.jpg
İlk seriden beri oynayan biri olarak merakla bekliyorum :)
ulasoztas1
18-05-2011, 22:53
Assassin' Creed in hastası oldum yeni versiyonu her çıktığında 3-4 gün eve odama kapanıyorum soyutluyorum kendimi, istanbulda geçicekse daha da sarıcaktır :)
::ZaFeR::
26-05-2011, 14:14
http://3.bp.blogspot.com/-SH5kdSomCi4/TanYO0gY6sI/AAAAAAAAC_I/nUgYHclgru0/s1600/DIRT+3+game+cover.jpg
DIRT 3 çıktı.DFGT ile gayet güzel oynanıyor.Klavye ile denemedim
dirt 3 ü merak ediyorum cidden .. şimdi sırf bunun için windows yüklemekte istemiyorum açıkcası .. bakalım ya windows yüklücez yada ps3 e alıcaz
Jam da Joker
26-05-2011, 14:28
FRP seven varsa
Witcher 2 tavsiye ederim..
dirt 3 torenti için yardımcı olabilcek varmı ? :D
berkayGLRN
26-05-2011, 17:06
cok ıyı olur bende cok merak ediyorum dirt 3 ü:)
Tek link var dediler geldik :)
Arenabg de var beyler dirt 3.. 7.40 gb
Çalışıp çalışmadığını kontrol etmedim.Torent dosyasını rapide attım buyrun.
https://rapidshare.com/files/1990025488/Dirt_3-SKIDROW.torrent
Dirt 3 ü çektim geçen oynadım 1-2 yarış gerçekten 2 ye göre çok başarılı :)
ulasoztas1
09-06-2011, 18:18
arkadaşlar Dirt 3 ü yükledim oynuyorum ancak save edemiyorum bir türlü Windows Game Save Failed diyor, oyyun orjinal olmadığı için heralde?? bununla karşılaşan yada çözümü bilen var mı?
Oyuna girişte Games for Windowslive den offline profil
oluşturmalısınız
Games for Windowslive den Hesap Alma ve Save Yapma [Resimli anlatım]
Games for Windowslive den Hesap Alma ve Save Yapma [Resimli anlatım] - Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar (http://www.fulloyun.com/f109/games-for-windowslive-den-hesap-alma-ve-save-yapma-%5Bresimli-anlatim%5D-34879/)
Oyunda Save sorunu yaşayanlar bilgisayar adınız yani kullanıcı
adınız Türkçe karakter içermemelidir.Yoksa hata vericektir.Ör: Alı yerine ALI
olmalıdır vs. gibi.Yoksa save sorunu çıkartıyor.
linke bakarsanız sorunu çözersiniz sanırım
Shadow_Dancer
09-06-2011, 18:25
dşrt3 gerçekten guzel olmuş, klavye hakimiyeti felan da çok başarılı.. ilk bölümde aldım puntoyu yaradana sıgındım :)
ulasoztas1
10-06-2011, 14:59
linke bakarsanız sorunu çözersiniz sanırım
teşekkür ederim:) linki inceledim ancak bana profil oluşturma seçeneği çıkmadı ki offline profil açiyim, :) pc ismi de türkçe karakter taşımıyor ama gene save diyince hata veriyor...
teşekkür ederim:) linki inceledim ancak bana profil oluşturma seçeneği çıkmadı ki offline profil açiyim, :) pc ismi de türkçe karakter taşımıyor ama gene save diyince hata veriyor...
EFt Arklar ben çözdüm sorunu sizede anlatım yeni profil yarat dediğimiz zaman ekrana bişi çıkıyo sağ alt köşede continue olan ekranda sayfayı aşağı çektiğimizde Create a Local Profile yazısı görüceksiniz ona basın küçük bi kutucuk açılacak oraya istediğiniz nicki yazıp tmm dediğiniz zaman oluşturmuş olacaksınız bu kadar herkeze iyi oyunlar =)
bide böyle bişey var,olduğunu yazmışlar bu şekilde..
black ops un sistem gereksinimleri nedir beyler?
E2200 işlemci
2 gb 667 mhz işlemci
512 mb 256 bit 9600 GT işlemciyi 6600 istiyor diyorlar da nette? :( kullanıcı görüşleri pls! :)
gtr evo oynamadım.ama simbin bu işi iyi yapıyor ona eminim:)oyunu zevkli hale getirmek için ne yapabilirsin bilemem ama buraya bakabilirsin.üye olup indirebileceğin şeyler mevcut
NoGripRacing :: Race 07 / GTR Evo / Race On Downloads (http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=5)
otomobil ayarları hakkında birşey diyemem çünkü oynamıyorum evo yu şu an:)
İ Racing e bekleriz. :)
Dirt 3 ü acil save yapmam lazım 131 ile rally keyfi bir başka :D
initial-D
11-06-2011, 11:31
farming simulator 2011
dün gece akşam 8den sabaha karşı 5e kadar kitledi beni:)
tarla tezek traktör biçerdöver vs ilgisi olan varsa denesin.1gb kadar bir boyutu var, yüksek özellik istemiyor
Dirt 3 wrong Disc inserted uyarısı veriyor başlatamadım bir türlü oyunu. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan ?
Dirt 3 wrong Disc inserted uyarısı veriyor başlatamadım bir türlü oyunu. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan ?
aynı hatayı bende alıyorum kopya almsdm cd yı net kapalı yukle dedı kapalı yukledık net ama nafıle :S
aynı hatayı bende alıyorum kopya almsdm cd yı net kapalı yukle dedı kapalı yukledık net ama nafıle :S
Crack bakmak lazım sanırım ben oyunu çekeli baya oldu o sırada yapımcı firma çoktan kopyaları banladı bence :D
Crack bakmak lazım sanırım ben oyunu çekeli baya oldu o sırada yapımcı firma çoktan kopyaları banladı bence :D
olabilir işin ilginç tarafı oyunu sılerken donuyo :D silemıoruzda
netten cd keymı alcsak orjin :P
Crack yaptım ondada farklı bi hata vermeye başladı.
H.sonu evde tıkılıp oyun oynamamı istemiyor sanırım :D
Merter'e yakın olup gelip şu oyunu adam gibi çalışır hale getirecek birileri varsa öğlen Burger King ısmarlarım kendisine :D
Nihahaha simdi oralarda olmak vardi :)
Saka maka ben bu tarz bi hata ile karsilasmadim acaba kurulum sirasinda bisi mi oldu :o
fastchild
18-06-2011, 09:50
prostreet oynayan varmı??
careerde sürekli ayne racedaydayım 3 gündür hala %1 inin bitirmişimrekor kırmadığım ne drag kaldı ne grip
Nihahaha simdi oralarda olmak vardi :)
Saka maka ben bu tarz bi hata ile karsilasmadim acaba kurulum sirasinda bisi mi oldu :o
Delirecem screen shotlar ile avutuyorum kendimi :D
Normal kurdum crack'i içine attım ama nafile. Vazgeçip silecem ve çıkıp arabayı çalıştırıcam isyanlardayım :D
Bende beşiktaşdayım gelın yardım edın dirt 3 ü oynayamıoruz :D
halimizden anlamıo :D
Pes ettim ve oyunu sildim :D
Pes ettim ve oyunu sildim :D
bu gıdısle bende ole yapacam
:D
Oyunu uninstall edemiyorum da :D ne kadar güzel :D
Oyunu uninstall edemiyorum da :D ne kadar güzel :D
sılerken Donuya dımı :D aynı sorun bendede var :D
Evet dondu. neyse uğraşamam ben bununla birisi varsa kurabilecek her türlü desteğimi sunarım Merter'e gelmesi durumunda :D
banada aynen :D yemak ısmarlarım xD
emir_hks
18-06-2011, 11:00
Dirt 3 silinmiyor :D Eğer skidrow torrent indirdiyseniz sanal sürücüyle açın,bilgisayarıma girip sağ tuşla dirt3 ün klasörünü açın,skidrow klasörünün içindeki dosyları ilaç olarak kullanın.Unutmadan bu işlemleri yaparken virüs programını kapatmanız gerekiyor yoksa ilaç dosyalarını virüs olarak görür.İşin en sıkıcı yanı oyuna girerken bunların hepsini hep yapmanız gerekecek :) (Başka çözüm yolu varmı bilmiyorum :) )
Oyunun simgesine tıklayıp giremeyenler games for windowslive a girip güncelleme yapmaları lazım.
Download - Games For Windows (http://www.gamesforwindows.com/en-US/download/)
Oyun içinde save yapamayanlar ise bilgisayar kullanıcı adında Türkçe karakter kullanmasın :)
Yegenim geldi biseyler yapti 2 bira karsiliginda :D neyse suan oynuyorum isteyene 4 bira karsiligi yonlendiririm :hehe:
ulasoztas1
18-06-2011, 12:01
anadolu yakasında yemek + 2 bira karşılığı dirt3 save yapan aranıyor :D
İzmir'de olsaydınız eyidi :D
Diablo 3 çıkmış? Doğru mudur?
DogukanB
18-06-2011, 17:29
dirtte gymkhana çok iyi olmuş, düşünenin ellerinden öpüyorum
mertarıkan
29-09-2011, 14:06
driver çok iyi görünüyo yavuz abi teşekkür ederiz :) başladım indirmeye :)
pes 2012 oynuyoruz bi kaç gündür .. ben çok beğendim oynanış olarak 2009 gibi hızlı 2011 gibi pas stili vs .. açıklar yok değil ancak düzelir muhtemel .. mesela taçları yanlış veriyor .. tıpkı 2009 daki gibi sıfıra inip vurunca kaleci armut gibi yiyor :)
driver'ın demosunu denedim ps3 de .. ilk izledim güzel bence ..
by_hayali
29-09-2011, 14:10
pes 2012 oynuyoruz bi kaç gündür .. ben çok beğendim oynanış olarak 2009 gibi hızlı 2011 gibi pas stili vs .. açıklar yok değil ancak düzelir muhtemel .. mesela taçları yanlış veriyor .. tıpkı 2009 daki gibi sıfıra inip vurunca kaleci armut gibi yiyor :)
driver'ın demosunu denedim ps3 de .. ilk izledim güzel bence ..
akşam gelimde bi pes'te koyim sana o zaman :D
driver çok iyi görünüyo yavuz abi teşekkür ederiz :) başladım indirmeye :)
nerden buldun torent mi kullandın?
benimde baya hoşuma gitti video
silentpr
29-09-2011, 14:30
F1 2011 drs+nos süper yapmışlar :D driverda bu akşama biter indiriyorum darksiders indirdim 72part X 200 mb godofwar3 tarzı pc için grafik ler gayet güzel yaklaşık 1tb oyun arşivi var :D pes+fifa2012 indirdim ama daha kurmadım onlarada zamanla sıra gelir :D
Bad-Fast
29-09-2011, 15:08
Juiced 2 de çok iyi olmasada güzel sarıyor ;) typer s2000 nsx si gibi modelleride içinde barındırıyor ;)
By_HaNNibaLL
29-09-2011, 15:13
Başladim bende indirmeye 7.46 gb :D
By_HaNNibaLL
29-09-2011, 21:53
http://img580.imageshack.us/img580/4003/adszymh.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/580/adszymh.jpg/)
kabul ediyorumu secemiyorum :(
Low-Rider
29-09-2011, 21:54
yazıyı en aşağıya kadar indir , sonra seçebilirsin
By_HaNNibaLL
29-09-2011, 21:59
yazıyı en aşağıya kadar indir , sonra seçebilirsin
teşekkürler abi :D :D
Skyhawk34
29-09-2011, 22:30
Sunu yapmadan girmeyi deneyin, bende öyle calıstı.
Grafikler efsane olmus, hersey full acık kasmadan oynuyorum..lisanslı güzel arabalar var ve inanılmaz trafik yapılıyor, baya kalabalık trafik var ;)
zamunda falan ugrasıyorum torrent bulamadım yardım edbilirmisiniz ?
COD Black Ops da 2. hayalkırıklıgı oldu.
Umarım yeni yıla daha düzgün oyunlar cıkar.
abi ne demek ya Black Ops mükemmel bir oyun valla hiç bitmesin istedim :D
Skyhawk34
29-09-2011, 22:42
deiver torrent buldum iyi durumda skidrow
Modern Warfare 3 e Hazırlanın birde Battlefield 3 ortalık biraz sallanacak
silentpr
29-09-2011, 22:48
driver ı logitech direksiyona bağlayabilen varmı ?? nette bakımdım göremedim drift güzel oluyor 165 yaptım en fazla direksiyonla daha iyi olur gibime geliyor
Kısaydı cok, ondan öyle demistim ;)
ha anladım abi :) bu arada Driver San Francisco içinde çok sağol çok güzel brişeye benziyor sayende haberdar oldum indiriyorum bakim kaç güne inerse artık TTNET saolsun :D
Low-Rider
29-09-2011, 22:54
Ben tam ekran yapamıyorum delircem.
1440X900 yapıyorum ortada kalıyor oyun, kenarlar siyah bosluk.
Tam ekran secmezsem de altta windows görünüyor.
Biri atinin ekran kartı driverını kaldırmıs kurmus olmus, onu da denedim olmuyor.
Bizim ekran kartları aynı değilmiydi?
bende problem yok full ekran:Dsen her yeni çıkan oyun kuruşunda benzer problem yaşıyorsun
alt enter yapmayı deneyin f1 2010da aynı olay vardı düzeliyor.
By_HaNNibaLL
29-09-2011, 23:55
oyun cok tehlikeli herkeze tavsiye ederim rs 6 ile ilanilmaz drift yapiliyo :D
Driver'da adam arabadan yine mi inemiyor???
By_Carizma
30-09-2011, 03:12
son 1 haftadır izlediğim videolar arasında en çok beğendiğim :)
Need For Speed: The RUN
nQbm18oLbt4
z-9dt3xL_gM
nası sacmalıycagını sasırmıs artık nfs polis arabası tank kıvamında yolda diğer giden araçlar tek mermide patlıyo çatlıyo
kar buz üstünde 150 160 mil yap viraj al üstüne ver allah ver nosları oda yetmiyo bide son 2 oyundur modaları kayalar mayalar düşüyo ediyo vs ah nerde ilk
serileri nerde nfs porsche :) onlar daha oynanırdı enazından
nası sacmalıycagını sasırmıs artık nfs polis arabası tank kıvamında yolda diğer giden araçlar tek mermide patlıyo çatlıyo
kar buz üstünde 150 160 mil yap viraj al üstüne ver allah ver nosları oda yetmiyo bide son 2 oyundur modaları kayalar mayalar düşüyo ediyo vs ah nerde ilk
serileri nerde nfs porsche :) onlar daha oynanırdı enazından+1 çok abartıyolar :icon13:
initial-D
30-09-2011, 09:54
serileri nerde nfs porsche :) onlar daha oynanırdı enazından
nfs unleashedden sonra çalışanların bazıları ayrılıp simbin developements a geçip gtr-gtr evo-gtr2-race 07-stcc-wtcc2010 gibi sağlam simulasyon oyunları çıkardılar.
ozamandan beri yapılan nfs serileride leş zaten,o tarihten beri çıkan özellikle race 07 serilerinde wtcc araçları kadar iyi simulasyon oyunuda yok.
Musti PoweR
30-09-2011, 10:35
driver ın linkini pm olarak atamazmısnız bizde cekelim :D
Z7xL5Tz7VUk
axuufVf3Quo
En güzel FPS GELIYOR =)
z0RuR3FREFw
YdgmH9Vv2-I
3 milyon preoder yapıldı Ve 20 milyona Yakın Takipcisi var =)
Gelmiş Geçmiş Yıllardır Beklenen MMO!
Cod ve Star Wars'ın çıkış tarihi nedir?
cod - 8 kasım
star wars - 22 aralık
Thracian
30-09-2011, 15:10
star wars a preorder nerden veriliyor ??? :D
alper_pug
30-09-2011, 16:37
-Documents and Settings/User Name (Bende Admin)/Local Settings/Application Data/Ubisoft Game Launcher klasöründeki settings.yml dosyasını silin.
Win7 de bu klasörleri nasıl bulabilirim. Bu işlemi yapmadan açılmadı oyun bende :confused:
driver san francisco'yu bugun steam'den satın aldım güzel olmuş simdilik begendim online oynama imkanı da var daha ne olsun =)
Oyunun Orjinal fiyatı nedir tam olarak ?
Driver san francisco
Steam'de 44.99 dolar'a satılıyor bir de 54.99 dolarlık versiyonu var aralarında bir kaç araba oynuyor ekstra olarak =)
Battlefield 3 ortalığı baya kızdırıcak call of duty ile başa baş gidicekler gibi :icon_tup:
Battlefield 3: Operation Guillotine / Physical Warfare Pack Trailer [HD] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QcDdLQiIeK0)
Battlefield 3 | 12 Minutes Of Gameplay - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-FktL2pu2wE&feature=related)
-Documents and Settings/User Name (Bende Admin)/Local Settings/Application Data/Ubisoft Game Launcher klasöründeki settings.yml dosyasını silin.
Win7 de bu klasörleri nasıl bulabilirim. Bu işlemi yapmadan açılmadı oyun bende :confused:
Win 7 bende kullanıyorum malesef bende öyle bi dosya bulamadım driverin simgesine sağ tıklayıp yöneti olarak çalıştır'a tıklanıyınız bende öyle açılmıştı.. :)
ceratoniaorg
04-10-2011, 12:38
Bf 3 ün betası çok ciddi hatalarla doluymuş çıkma tarihi bukadar yakınken umarım o hataları giderirlerde bu kadar bekleyen adamın hevesini kırmazlar
onursumer
04-10-2011, 16:33
Battlefield 3 un betasını çektim ps3 de storeden fena değil full surum eksiksiz daha iyi olucaktır
Driver san francisco ps3 de varmı bi bakim ona :D
Battlefield 3 ne zaman çıkıyor ?
Skyhawk34
04-10-2011, 20:05
kasımda pc si çıkıyor galibaa google a yazın battlefield 3 çıkış tarihi diye haberleri goruceksınız
ayrıca Modern Warfare 3 den 1 hafta sonramı ne cıkacak
silentpr
04-10-2011, 20:59
OYUNLAR TAMAMEN SİMULATÖRDÜR
Sağlam bir Sistem istiyor AMA benim var :D
Railworks 3 Train Simulator 2012
3n9FMY8lO4U
DEĞİŞİK BİR OYUN ARIYORSANIZ İŞTE BU OYUN BİÇİLMİŞ KAFTAN OYNUYORUM ŞUAN
bHW844wl5Uc
bu arada Driver San Francisco içinde çok sağol çok güzel brişeye benziyor sayende haberdar oldum indiriyorum bakim kaç güne inerse artık TTNET saolsun :D
5gün oldu daha %36sı indi :ofk: bu torrenti hızlandıracak bişe yok mu? tek tek indirsem şimdiye tamamdı ya :(
driver san francisco indirdim yükledim oyuna girerken bind key to account diyor oraya ne yazacaz?
Başka bir crak denerseniz sorun çözülebilir :)
silentpr
11-10-2011, 22:05
SİSTEM İSTEYEN OYUNLAR BİRİSİ SENARYOYU KENDİNİZ BELİRLİYORSUNUZ
OYUNDA İSTER ÇAKTIRMADAN GİDİN İSTER ÇARPIŞARAK KARAR SİZİN
100 DEN FAZLA OYUN İÇİNDE FARKLI SENERYO OLDUĞU SÖYLENİYOR
sanırım ben en boktan senaryoda ilerliyorum böyle zor oyun görmedim :D
5Tnqut_sIn8&feature=sh_e_se&list=SL
Yeni oynama fırsatım oldu bir başladığınızda bırakamıyorsunuz yaklaşık tek solukta 6 saat oynadım böyle oyunlar nadir çıkıyor artık
IQEJIEtU3tQ
battlefield 2 yi aldım geçen online falan oynuyorumda oyun ilk versiyon galiba nerden update edilir orj. oyun
SerhatA.
17-10-2011, 18:32
Arkadaşlar size en sevdiğim oyunu tavsiye ediyorum ;
Bully Scholarship Edition
Lise öğrencisinin hayatını konu alan bir oyun.
Tek kelimeyle süper :icon_tup: Efektler kullanım sesler herşey 10 üzerinden 9..
Herkeze tavsiye ediyorum.
Sistem gereksinim olarak pek yüksek olmasına gerek yok.
http://img155.imageshack.us/img155/3300/2075hrn.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_dE2nEjxfamA/S1BHqI2WSBI/AAAAAAAAAO0/I5ZiLqzcGMU/bully-scholarship-edition.473160.jpg
Bully: Scholarship Edition Trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pi6A-JxQ7LY)
driver san francisco
wPM_HOGnK0o
oyundaki arabalar ( hepsinde kokpitten sürüüş var )
Abarth 500 (2008)
Abarth Fiat 695 ss Assetto Corse (1970)
Alfa Romeo 159 Ti (2009)
Alfa Romeo 8C Competizione (2007)
Alfa Romeo Giulia TZ2 (1965)
Alfa Romeo Giulietta (2010)
Alfa Romeo Mito (2009)
Alfa Romeo Spider Duetto (1966)
AMC Pacer (1980)
Aston Martin Cygnet (2011)
Aston Martin DB5 (1963)
Aston Martin DB9 Volante (2010)
Aston Martin Rapide (2010)
Aston Martin V12 Vantage (2010)
Audi A4 2.0 TFSI (2010)
Audi Q7 4.2 FSI quattro (2010)
Audi R8 5.2 FSI quattro (2010)
Audi RS 6 Avant (2008)
Audi S5 Coupe (2010)
Audi Sport quattro S1 - Rally (1985)
Audi TT RS Coupe (2010)
Bentley Arnage T (2005)
Bentley Continental Supersports (2010)
Cadillac CTS-V (2010)
Cadillac DTS (2010)
Cadillac Eldorado (1959)
Cadillac Escalade (2007)
Cadillac Escalade - Cop (2007)
Cadillac XLR-V (2009)
Chevrolet Bel Air (1957)
Chevrolet Blazer (2001)
Chevrolet C10 (1965)
Chevrolet C10 - Tow-Truck (1965)
Chevrolet Camaro SS (1968)
Chevrolet Camaro SS - Jones’ car (2010)
Chevrolet Camaro Z28 (1986)
Chevrolet Chevelle SS (1970)
Chevrolet Corvette (1960)
Chevrolet Corvette Z06 - Drift (2009)
Chevrolet Corvette ZR1 (2010)
Chevrolet Corvette ZR1 - Cop (2010)
Chevrolet El Camino (1973)
Chevrolet Impala (2006)
Chevrolet Impala - Taxi (2006)
Chevrolet Volt (2011)
DeLorean DMC-12 (1983)
Dodge Challenger R/T - Tanner’s car (1970)
Dodge Challenger SRT8 (2009)
Dodge Charger R/T (1969)
Dodge Charger SRT8 (2009)
Dodge Charger SRT8 - Cop (2009)
Dodge Grand Caravan (2009)
Dodge Grand Caravan - Taxi (2009)
Dodge Monaco (1974)
Dodge Monaco - Cop (1974)
Dodge Neon (2002)
Dodge Ram 3500 Laramie (2010)
Dodge Ram SRT10 - Jericho’s car (2006)
Dodge Viper SRT10 ACR (2009)
Ford Crown Victoria (1999)
Ford Crown Victoria - Cop (1999)
Ford Crown Victoria - Taxi (1999)
Ford F-150 XLT SuperCrew (2010)
Ford F-350 Super Duty (2008)
Ford Gran Torino (1974)
Ford GT (2006) Ford Mustang Convertible (2008)
Ford Mustang GT Fastback (1968)
Ford Mustang Mach 1 (1973)
Ford RS200 - Rally (1985)
Ford Shelby GT500 (2010)
Ford Taurus SHO (2010)
GMC C5500 (2008)
GMC C5500 - Ambulance (2008)
GMC Savana - News Van (2005)
GMC Sierra (1998)
GMC Sierra - Monster Truck (1998)
GMC Vandura (1983)
Hudson Hornet (1951)
Hummer H3X (2009)
Jaguar E-Type (1966)
Jaguar XFR (2010)
Jaguar XKR (2010)
Jeep Wrangler (1988)
Lamborghini Countach LP400S (1978)
Lamborghini Diablo VT (1994)
Lamborghini Gallardo LP560-4 (2009)
Lamborghini Jalpa (1986)
Lamborghini Miura (1972)
Lamborghini Murcielago LP640 (2007)
Lamborghini Murcielago LP670-4 SV (2009)
Lancia Stratos - Rally (1974)
Lincoln Town Car (2010)
Maserati GranTurismo S (2008)
McLaren F1 (1997)
McLaren MP4-12C (2011)
McLaren SLR (2008)
Nissan 370Z (2009)
Nissan 370Z - Drift (2009)
Nissan GT-R (2010)
Nissan Skyline GT-R (R33) - Drift (1998)
Oldsmobile Cutlass 442 (1970)
Oldsmobile Vista Cruiser (1972)
Pagani Zonda Cinque (2009)
Pontiac GTO The Judge (1970)
Pontiac Lemans (1971)
Pontiac Solstice GXP (2009)
Pontiac Solstice GXP - Drift (2009)
Pontiac Trans ** (1975)
Pontiac Trans ** (1977)
Pontiac Trans ** (1980)
Range Rover Sport Supercharged (2010)
Ruf CTR 3 (2010)
Ruf CTR Yellow Bird (1987)
Ruf RK Coupe (2010)
Ruf RK Spyder (2009)
Ruf Rt 12 (2010)
Shelby Cobra 427 (1966)
Shelby GT500 (1967)
Volkswagen Camper (1965)
Volkswagen Scirocco R (2009)
Volkswagen Scirocco R - Rally (2009)
Volkswagen Baja Buggy (1963)
Volkswagen Beetle (1963)
Volkswagen Beetle Convertible (2009)
resimleri : IGCD.net - Internet Game Cars Database (http://www.igcd.net/movie.php?id=100000220&width=1680)
370z drift video
XBrWQKHoGh0
r33 drift video buda daha cıkaramadım r33u :D
cFI0ON_sh3Q
r33 370z drift version bide slr cok güzel drift yapıyo denemenizi tavsiye ederim :D
forza 4 çıktımı acaba ya ? alsak mı xbox bitane daha :D
SerhatA.
17-10-2011, 22:15
Bu akşam oyunlara baktım ve ekran kartım kaldırmadığından dolayı moralim bozuldu :D
Şimdi yarın hemen gidip bi ekran kartı alayım :D
Battlefield 3 torrente düşmüş durumda herkeze iyi oyunlar :)
call of duty gibi olcakmı acaba
Battlefield 3 | Caspian Border Gameplay - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NDDfPxF3EFE)
Skyhawk34
21-10-2011, 12:50
Battlefield 3 | Caspian Border Gameplay - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NDDfPxF3EFE)
torrent lere bi bakmak lazım elinde hazır varsa ozelden yollarmısının banada
bu arada battlefield asla call of duty serisi gibi olmaz her ikiside bribirine yakın oyunlar değildir
bildiğim kadarı ile daha oynanamıyor cracki çıkmadı
DEĞİŞİK BİR OYUN ARIYORSANIZ İŞTE BU OYUN BİÇİLMİŞ KAFTAN OYNUYORUM ŞUAN
bHW844wl5Uc
Bu oyunu nasıl bulabilirim :)
bildiğim kadarı ile daha oynanamıyor cracki çıkmadı
evet crack bekliyoruz bir kaç güne çıkar :)
h.guroglu
21-10-2011, 20:51
370z drift video
XBrWQKHoGh0
ilk girişte çalan şarkının adını bilen varmı acaba :D
Bu adamlar nasıl km ye çevirmiş hız göstergesini birde benim oyun jerichoyu yakaladıktan sonra camaro veriyor polislerin orda bir patlama sesi veriyor ve oyun hata verip kapanıyor napayım ?
Skyhawk34
21-10-2011, 21:29
crack den kaynaklandıgını düşünüyorum crack ne ?
crack den kaynaklandıgını düşünüyorum crack ne ?
Sikidrowmudur nedir ondan işte :D
Skyhawk34
21-10-2011, 21:34
bnmkıde oyleydı hayret hatada ne yazıyor mesela
bnmkıde oyleydı hayret hatada ne yazıyor mesela
Program durduruldu kapatılıyor diyor ya win7 64 bit kullanıyorum şu sizin crack i bi denesem upload edermisiniz zahmet olmazsa hotfile olursa çok iyi olur :)
Skyhawk34
21-10-2011, 22:09
oyunu bitirdim ve sildim ama crack kat ph den crack bulurum
Skyhawk34
28-10-2011, 16:11
Battlefield 3 oynuyanlar varmış :D
clonedvd torrent çalışmıyor diye söylentiler var aramızda oynuyan varmıdır ?
Bad-Fast
28-10-2011, 16:42
Bu adamlar nasıl km ye çevirmiş hız göstergesini birde benim oyun jerichoyu yakaladıktan sonra camaro veriyor polislerin orda bir patlama sesi veriyor ve oyun hata verip kapanıyor napayım ?
upgradelerden oluyor o bende upgrade buldum uğraştım falan sinirlendim full save in bulup kolaya kaçtım zaten ordan sonra oyun bitiyormuş bişey yok devamında yani :)
upgradelerden oluyor o bende upgrade buldum uğraştım falan sinirlendim full save in bulup kolaya kaçtım zaten ordan sonra oyun bitiyormuş bişey yok devamında yani :)
Bende oyunu bitirdim bi nane yok :D
cagri-35
28-10-2011, 16:52
Battlefield 3 çok güzel.
Ayrıca cities xl da keyifli öneririm sim city nin baya baya gelişmişi.
Skyhawk34
28-10-2011, 16:57
rica etsem battlefield 3 link atarmısın bana ?
edit : hallettim reloaded 1.3 mbps ile çekiyor
cagri-35
28-10-2011, 17:13
Evet reloaded ınkını ındırın ındıktn sonra yukledıkten sonra d yada c nereye attıysa orada dosya adı battlefıel 3 tm ya . ılgınctır oradakı tm yı sıldıgınızde oyun calısır hale gelıyor basta bendede hata verıyordu win 7 64 bit kullanıyorum bende.
Yukleme ekranı bıttıkten sonrada update falan edıcek onuda ıyı bekleyın ve bırde son olarak bende oyun oynarken donuyordu onuda ekran kartına update cekmekle buldum bıldıklerım bu kadar su anda gayet guzel calısıyor yalnız ben cok oynamamaya calısıyorum call of gıbı cabucak bıtmesın dıye sındıre sındıre vakıt buldukca oyunuyorum :)
By_HaNNibaLL
28-10-2011, 17:29
Drive SA drift inanilmaz zevkli ya :D görev yaptiğim falan yok hep drift
emir_hks
28-10-2011, 17:46
Xp kullananlar battlefield 3 ü indirmesin boşuna,xp de çalışmıyor :)
Skyhawk34
28-10-2011, 18:18
battle 3 1 mpbs in aşagısına inmeyen torrent var isteyen pm ye ;)
Shadow_Dancer
28-10-2011, 18:57
arenadan mı çekiyosun skyhawk?
Skyhawk34
28-10-2011, 19:01
zamundadan editlenmiş galiba benim zamundada üyelik varda bana arkadaş attı reloaded
By_HaNNibaLL
28-10-2011, 19:06
battle 3 1 mpbs in aşagısına inmeyen torrent var isteyen pm ye ;)
pm atarmisiniz
Skyhawk34
28-10-2011, 19:23
pm atarmisiniz
tamamdır yolladım
h.guroglu
28-10-2011, 20:12
kardeşim link uçmuş bilgine :(
driver san francisco yu bulamadım bi türlü torent de fake dosyaları çıktı yardımcı olabilcek varmı bizde tadalım şu oyunu :D :D
Skyhawk34
28-10-2011, 20:20
battlefield link uçmuşsa yenisini upload ettim
h.guroglu
28-10-2011, 20:45
driver san francisco yu bulamadım bi türlü torent de fake dosyaları çıktı yardımcı olabilcek varmı bizde tadalım şu oyunu :D :D
pm atıldı......
Skyhawk34
28-10-2011, 21:29
Battlefield 3 ü herkese tavsiye ederim ...
battfield 3 bitirdim süper bi oyun yapmışlar grafikleri gayet güzel ama grafik hatalarıda var baya.. :) herkeze tavsiye ederim..
Jam da Joker
29-10-2011, 13:18
Battlefield icin bende pm alabilirmiyim
Skyhawk34
29-10-2011, 13:21
pm ler yollandı ;)
Bad-Fast
29-10-2011, 16:43
Battlefield 3 ü herkese tavsiye ederim ...
şimdi yukledim c de biyere çıkartıp crac yaptım , klasör başındaki ™ yi sildim oyna girdim , normal bi yukleme gibi olmadı ama klasör çıkartıp direk oynamaya girdim ekran çözünürlüğünü sesi falan ayar çekmeyi beceremedim sorun var galiba donmalar oluyor oyunda pc mde iyi :o
Skyhawk34
29-10-2011, 16:46
şimdi yukledim c de biyere çıkartıp crac yaptım , klasör başındaki ™ yi sildim oyna girdim , normal bi yukleme gibi olmadı ama klasör çıkartıp direk oynamaya girdim ekran çözünürlüğünü sesi falan ayar çekmeyi beceremedim sorun var galiba donmalar oluyor oyunda pc mde iyi :o
Options / Video zaten orada var anlayamadım ama eğer dosyayı sildiysen upload edeyim indir sende
Bad-Fast
29-10-2011, 16:49
bende zamunda üyeliği var o sorun değilde , mesela videoya girip çözünürlük değişcem ya tıklıyorum ama hiç girmiyor sesde aynı şekilde , anlam veremedim biraz deniycem olmadı silip tekrar kurcam :)
Skyhawk34
29-10-2011, 16:50
aslında sondaki 3 kelime bence en mantıklısı :D :D
Bad-Fast
29-10-2011, 16:52
o yol görünüyor zaten :D saçmaladı menü çünkü :D
Skyhawk34
29-10-2011, 16:54
o yol görünüyor zaten :D saçmaladı menü çünkü :D
haa bide forumlarda araştır aynı hatayı yaşıyan olur belki bakmak lazım
ilk girişte çalan şarkının adını bilen varmı acaba :D
aranıyor +1 :D
Bad-Fast
29-10-2011, 21:24
yemedi :) oyuna girip hafif takılmalarla oynuyabiliyorum ama böle oynanmaz , option dan görüntü ayarlarına giremiyorum hiç bişey değiştiremiyorum, ilginçtir :)
sorun tek bende de değil bunun gibi bi dünya sorunla karşılaşan olmuş crack bekliycez mecbur , crackden deniliyor
cagri-35
29-10-2011, 22:30
ekran kartınızı guncelleyın en buyuk yasanın sıkıntı ondan kaynaklanıyor ıstısnasız tum ekran kartı fırmalarının guncelleme bolumunde bf3 ıle alakalı dokuman ve update var.
Skyhawk34
29-10-2011, 22:33
ekran kartınızı guncelleyın en buyuk yasanın sıkıntı ondan kaynaklanıyor ıstısnasız tum ekran kartı fırmalarının guncelleme bolumunde bf3 ıle alakalı dokuman ve update var.
az önce soyledı arkadasım güncelleyince problem çözülüyormuş bi dene
Bad-Fast
29-10-2011, 22:55
en son bitane yukledim olmadı ,ati benim kart ama çıkmadı daha yazıyorlar net de bulamadım beta için bişeyler vardı onlarda silinmiş ...
bende enteresan olan görüntü çözünürlüğünü sesi falan değiştiremiyorum düşük çözünürlük olsa belki sorun olmıycak ama option da hiç bir değişiklik yapamıyorum
Skyhawk34
29-10-2011, 22:59
ati nin official siteye gir ordan yükle ?
cagri-35
29-10-2011, 23:28
catalyst die bisi var , ben onu ındırdım sıtesınden guncelledı yukledı bıseyler. Ondan berıdır donan oyunda ne bır gram atlama var ne donma catır catır oynuyorum.
Bad-Fast
30-10-2011, 00:01
catalyst die bisi var , ben onu ındırdım sıtesınden guncelledı yukledı bıseyler. Ondan berıdır donan oyunda ne bır gram atlama var ne donma catır catır oynuyorum.
kendi sitesine girip catalyst diye bişey indirdim ama bende aynı sorun devam ediyor adınıda yazım sende ki farklı mı anlamadım ki :)
11-9_vista32_win7_32_dd_ccc_ocl
Skyhawk34
30-10-2011, 06:24
kendi sitesine girip catalyst diye bişey indirdim ama bende aynı sorun devam ediyor adınıda yazım sende ki farklı mı anlamadım ki :)
11-9_vista32_win7_32_dd_ccc_ocl
bendeki cracki bi upload edeyimmi ?
Bad-Fast
30-10-2011, 19:03
valla zahmet olmazsa olur :) zamunda dan indirip cd içindeki cracki diyorsan aynıdır gerçi :)
lethaldoze
30-10-2011, 20:24
Arkadaşlar battle 3 torent pm liyecek biri varmı rica etsem.
Skyhawk34
30-10-2011, 21:22
Crack Uplandı yollandı battle 3 torrent yollandı ;)
driver sanfrancisco güzel bence oynanabilir oyunlar arasında .. can sıkıntısından mac'e yükledik windows oynuyoruz zaman zaman .. battlefiled 3 de yükledim ama güzelim oyunu full çözünürlük oynayamadıktan sonra mındar etmiyim diyorum sanırım ps3'e alıcam :)
lethaldoze
30-10-2011, 21:52
Eyvallah Allahrazı olsun çok makbule geçti :)
Bad-Fast
30-10-2011, 21:55
çok saolasın olmadı gene skidrowu bekliycem artık böle oynanmaz bu :) ilgin için tşkler ;)
Skyhawk34
30-10-2011, 21:55
Eyvallah Allahrazı olsun çok makbule geçti :)
sende sağol :D
yalnız battle çok çabuk bitti o kızdırdı şimdi ben ne oynucam oyun önerin bana :D
Skyhawk34
30-10-2011, 21:56
çok saolasın olmadı gene skidrowu bekliycem artık böle oynanmaz bu :) ilgin için tşkler ;)
hadi yaa valla elimden geleni yaptım aynı durumdan muzdarip bi sürü insan var onların yazılarını oku artık başkada bişey aklıma gelmiyor :S
Bad-Fast
30-10-2011, 21:57
okudum zatende yapcak bişey yok bekliycez :))
beyaztorrent.com Battlefield 3 var ben indirdim sıkıntısız oynuyorum.
cagri-35
30-10-2011, 23:22
Bende zamundadan indirmiştim bu arada bf3 ü
Skyhawk34
02-11-2011, 17:47
Öncelikle Battle 3 kasanlar... : ekran kartının eski driverını yukleyın ve oyun guncellemesi yapmayın arkadaşımın sorunu kalktı :D donma için...
VEE GTA 5 Çıkacakkk.... ;)
Rockstar Games (http://www.rockstargames.com)
h.guroglu
02-11-2011, 17:51
la biz daha 4 ünü oynamadık 5 hangi ara çıkıyor
Bad-Fast
02-11-2011, 17:56
Öncelikle Battle 3 kasanlar... : ekran kartının eski driverını yukleyın ve oyun guncellemesi yapmayın arkadaşımın sorunu kalktı :D donma için...
VEE GTA 5 Çıkacakkk.... ;)
Rockstar Games (http://www.rockstargames.com)
eyv. :) gta çok fena olcak gibi :)
Skyhawk34
02-11-2011, 17:58
yinede çok bişey gostermemişler trailerında baklaım cıkınca anlayacagız ancak ben ümitliyim bayağı süre beni oyalayacak :D
Bad-Fast
02-11-2011, 19:23
bi tarih verilmiş mi acaba kesin 2012 yaza doğru falan yollarlar herhalde :)
Low-Rider
02-11-2011, 19:24
battlefield 3 çok iyiymiş cidden , çok beğendim
Jam da Joker
02-11-2011, 19:27
Battlefield iyi hoşta şu yapay zeka kötü olmuş.. Hardda oynuyorum yanımdaki adam siperde vuruluyor karşı düşman açık alanda ayakta duruyor 1 tane vuran yok gibi saçma sahneler görünce oyundan soğudum
Low-Rider
02-11-2011, 19:31
Battlefield iyi hoşta şu yapay zeka kötü olmuş.. Hardda oynuyorum yanımdaki adam siperde vuruluyor karşı düşman açık alanda ayakta duruyor 1 tane vuran yok gibi saçma sahneler görünce oyundan soğudum
bunun önüne hiç bir zaman geçemicekler herhalde , bu tür oyunların her yeni çıkanında var bu olay
ama atmosfer çok iyi
h.guroglu
02-11-2011, 19:31
valla benimki inmedi daha bu ay baya download yaptığımdan hızım düştü şu anda %70 lere anca geldi insin bi bakıcaz bakalım nasıl
cagri-35
04-11-2011, 10:29
Call of Duty Modern Warfare 3 gelmiş diyorlar. Ama xbox içinmiş pc ye ve ps yede herhalde eli kulağındadır.
Torrentlere düşmüş xbox olanı... Çoooooook güzel olucak .
Designer
04-11-2011, 10:43
Battlefield dan hiç memnun kalmadım sebep olarak 1. si 1günde bitti 2. si o izlediğmiz videolarla alakası yok
http://a1111.hizliresim.com/r/4/bfnv.jpg
Var mı oynayan?
1'i gayet zevkliydi, 2. yi deneyelim bi de : )
Skyhawk34
04-11-2011, 15:59
Call of duty modern warfare 3 : 8 inde çıkıyor pc için olanı single ına yüksek puan veriyorum ancak multiplayer online moduna orta seviye bir puan veriyorum...
cdkeyini almayı pek düşünmüyorum ama alabilirim ne de olsa MW 2 de var bu şekilde bi seri yapabilirim :D
Ps3 oyunlarını sorunsuz sıkıntısız hangi sitelerden indirebiliriz beyler bi yardım edin ?
Low-Rider
04-11-2011, 22:31
Hala oynayamadım ya, biseye iso olarak koy da alıyım senden ctesi pazar bitiririm :D
13-15gb birşey
external'a koymam lazım anca unutmazsam oda:D
Bad-Fast
05-11-2011, 13:20
bu ara eski bi oyuna sardım "swat 4" bu tarz yakın tarihte çıkmış güzel bişey var mı :) swat 4 çok hoşuma gitti :)
cagri-35
05-11-2011, 13:34
bf3 bitti. Tek kelime ile mükemmeldi. Hızlı bitmesin diye az az oynadım ama anca 1 hafta kadar dayandı belki biraz fazla. Keşke daha uzun senaryolar olsa ama bu grafiklerle bile 13 gb gibi tutuyor herhalde o tarz birşey 40 gb falan olurdu :)
Need for Speed The Run unutmayalım arkadaşlar :D
Need for Speed The Run - Full Michael Bay Trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lMKrtq1kp6Y)
call of duty modern warfare 3 torrente düştü şuan ama crack bekleniyor 1 haftaya kadar çıkar büyük ihtimal.. :)
Musti PoweR
05-11-2011, 15:00
Driver san francisco bitti. var mı bu tarz oyun :D hot pursiut coktan bitmisti zaten :D
S.Özeren
05-11-2011, 15:03
Call of Duty Modern Warfare 3 gelmiş diyorlar. Ama xbox içinmiş pc ye ve ps yede herhalde eli kulağındadır.
Torrentlere düşmüş xbox olanı... Çoooooook güzel olucak .
aynen bomba gibi geliyor COD un bütün serileri efsane zaten :D
http://www.youtube.com/watch?v=1xjCdN_rWCE
Battlefield ı ben 'kurdistan' yazısını gördükten sonra oynamadan sildim öyle geçsede geçmesede hoşuma gitmedi .
cagri-35
05-11-2011, 19:21
Haklısın kesinlikle.
bu oyunlar için nasıl bi sistem lazım acaba :D
bende çift çekirdek 2.0ghz,2gb ram,512 mb ati nin bi ekran kartı var 512 de ramden çalıo 1gb oluyo ama ben oyun performansından hiç memnun değilim bu makinanın..nasıl bi modifiye lazım sizce
Onurkk06
05-11-2011, 22:00
bu saatten sonra modifiye biraz zor kurtarır bence sistemi baştan alırsan düzene gider yada ekran kartı alırsan bi süre deaha idare eder
sanfrancisco bendede bitti .. artık run'ı bekliyoruz.. :) ps3'e alıcaz mecburen mac oyun işi için uygun değilmiş anladım :D
Skyhawk34
06-11-2011, 08:24
MW 3 ' e 2 gün
The Run ' a 9 Gün ... remainin' :D
h.guroglu
06-11-2011, 11:29
the run ı merakla bekliyorum bakalım önceki serilergibi kırma bir oyun olmıcak inşallah
mw3 zaten söylenebilcek laf yok :D
lethaldoze
08-11-2011, 12:02
cod mw3 torent olan varmı arkadaşlar indirsek....
driver fena sarıyo zevkli oyunda ortalıkta camaroyla alfadan başka araba yok sıkıldım bunaldım artık :D
can sıkıntısına mecburen gittik ps3'e call of duty mw 3 'ü aldık .. gelmiş belli yerlere .. uncharted3'üde aldım komple türkçe olması güzel .. 2ide bitirmiştim 3ü bitirmesem olmaz :)
onursumer
08-11-2011, 13:30
driverde direksiyon çalışmıyormuş düşünüyorum alsammı almasammı diye ?
l.a noire ile dirt3 u alıcam
başka ps3 e oyun tavsiyesi alayım
call off duty e klavye mause desteği geldimi acaba :D
uncharted3 u bende alıcam da sırada oynamam gereken oyunlar var :D
h.guroglu
08-11-2011, 23:58
driver fena sarıyo zevkli oyunda ortalıkta camaroyla alfadan başka araba yok sıkıldım bunaldım artık :D
garajdan diğer arabaları açarsan onlarda oluyor baya bende ruflar paganiler lambolar fln full açık şu anda
Low-Rider
09-11-2011, 00:06
oh süper daha battefield bitmeden cod geldi indirenzi:D
h.guroglu
09-11-2011, 03:03
ya arkadaşlar bu torrentleri hızlandırmanın bir yolu yokmu ya cod u indiriyorum şu anda 3,1 le geliyor 8 mbit bağlantım var başka birşeyde indirmiyorum ama seed yok diyemi bukadar yavaş iniyor acaba bilen varsa beni bir aydınlatsın :D
ya arkadaşlar bu torrentleri hızlandırmanın bir yolu yokmu ya cod u indiriyorum şu anda 3,1 le geliyor 8 mbit bağlantım var başka birşeyde indirmiyorum ama seed yok diyemi bukadar yavaş iniyor acaba bilen varsa beni bir aydınlatsın :D
aynen öle nekadar seed okadar hız :D demek
CallofDuty Modern Warfare 3 RELOADED torrente düştü indirmek isteyenlere duyrulur:allaalla:
Skyhawk34
09-11-2011, 08:08
CallofDuty Modern Warfare 3 RELOADED torrente düştü indirmek isteyenlere duyrulur:allaalla:
+1 pm lütfen ... :D
kickbuttowski
09-11-2011, 09:23
Tir simulasyonlarini seven varsa Hard Truck serisi Trucks&Trailers diye yeni bi oyun cikardi turkce dil secenegide mevcut guzel bi oyun man, daf, scania, volvo, iveco gibi tirlar mevcut.. sistem gereksinimleride herzamanki hardtruck serisi gibi iste..
zpb6-i-rrlE
gorevler terletiyor demedi demeyin :)
Uncharted 3ü yeni bitirdim 2den kısaydı sanki :) oyunu almak isteyen varsa satabilirim :)
lethaldoze
09-11-2011, 10:53
+1 PM de ben alabilirmiyim.
Tir simulasyonlarini seven varsa Hard Truck serisi Trucks&Trailers diye yeni bi oyun cikardi turkce dil secenegide mevcut guzel bi oyun man, daf, scania, volvo, iveco gibi tirlar mevcut.. sistem gereksinimleride herzamanki hardtruck serisi gibi iste..
zpb6-i-rrlE
Çok güzel oluyor bunlarda g25 desteği varmı acaba.
Skyhawk34
09-11-2011, 11:45
http://img846.imageshack.us/img846/4307/adszetx.png (http://imageshack.us/photo/my-images/846/adszetx.png/)
Fiber hııznda internet :D
::ZaFeR::
09-11-2011, 12:25
Ben de COD MW3'ü çekmeye başladım.Ne zaman biter Allah bilir :D
Low-Rider
09-11-2011, 12:37
gece açık bıraktım bitmiş
bir kurayım:D
Lord Of The Rings'in sonuncusunu indirdim. Stateji değil FPS.. Advanture yapmış bu sefer adamlar. Bir yerden sonra sıkıyor, devamlı aynı hareketler.. Uzun soluklu bir oyun ama
Bad-Fast
09-11-2011, 13:30
http://img846.imageshack.us/img846/4307/adszetx.png (http://imageshack.us/photo/my-images/846/adszetx.png/)
Fiber hııznda internet :D
bende başlıycam akşama ön izlenimlerini yazarsan sevinriim :)
Skyhawk34
09-11-2011, 13:31
bende başlıycam akşama ön izlenimlerini yazarsan sevinriim :)
Tamam %65 :icon_tup:
onursumer
09-11-2011, 13:51
Uncharted 3ü yeni bitirdim 2den kısaydı sanki :) oyunu almak isteyen varsa satabilirim :)
nekadar istiyorsun :D pm alim :)
Bad-Fast
09-11-2011, 14:42
F.E.A.R. 3 ü büyük bi önyargı ile indirdim ama gece biraz ses açık şekilde oynamak sarıyor tavsiye ederim :)
lethaldoze
09-11-2011, 15:18
Arkadaşlar yokmu torent pm liyecek. Cod mw3 için. Bizde harranlıyız :D :D
lethaldoze
09-11-2011, 15:37
skyhawk34 Allahrazıolsun :)
Jam da Joker
09-11-2011, 16:10
Bende MW3 için pm rica ediyim.
S.Özeren
09-11-2011, 16:11
zpb6-i-rrlE
harbiden zor
Skyhawk34
09-11-2011, 18:44
MW 3 ilk bölüm bitti grafikler sanki hiç değişmemiş ama konu farklı ve merak uyandırıyor :)
PM alabilir miyim ? :)
Battlefield 3 ü aldım playstation storedan download ediyor şu anda %40 :)
cagri-35
09-11-2011, 18:58
Mw 3 ü indiriyorum sabahtan beri zamundadaki linkten daha dogrusu indirmeye calısıyorum bır ara 1.1 mbiti gördü kaldı genelde 3-4 mbitle indirirdi nedense hep 40 50 kb en yuksek 100kb :( çok indiren var diyemidir anlamadım. Artık biter yarına falan herhalde.
onursumer
09-11-2011, 19:17
tır oyunu ps3 te yokmuş sinir oldum ya pc yi de kaldırdım evde sadece laptop var oynayamıyorum
gta nın yenisi çıkyomus vala 4 5 gözle bekliyorum :)
GTA V Official Trailer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VjZ5tgjPVfU) tanıtımı
MW3 için bi pm de ben alabilirmiyim ?
call of duty 3 için torrent linki verebilecek olan varmı acaba ?
S.Özeren
09-11-2011, 22:17
gta nın değişiklikleri nasıl olcak acaba
Low-Rider
09-11-2011, 22:19
şu gta'ya lisanslı arabaları koysalar artık , araba değiştirmeye kasmasak
ne olursa olsun gta fantastik bi oyun :) en azından bende bi geçmişi var
gta 1 oynadım sadece ondan sonra hiç oynamadım o yıllar ne fantastik ne zevkli geliyodu :)
h.guroglu
09-11-2011, 23:12
gta 1 oynadım sadece ondan sonra hiç oynamadım o yıllar ne fantastik ne zevkli geliyodu :)
şimdi oynasan kesinlikle düşüncen değişir buna garanti veriyorum ;)
bilmiyorum site ismi yapmak yasam mı ama CallofDuty Modern Warfare 3 RELOADED indirmek isteyenler TorrenT Film Bitturk :: Hoşgeldiniz TorrenT Film Bitturk (http://www.bitturk.net) 2dk üye olup indirebilirler siteyle herhangi bir baglantım yoktur. arada sırada oyun vs indiririm okadar.
onurgoyunc
10-11-2011, 09:34
oynayan oldu mu mw3 ü?
RottingChrist
10-11-2011, 09:52
forza 4 e fena sarmış durumdayım. kurcaladım fakat aracın dıştan görünür hali ile oynamayı beceremedim. bunda sadece kokpit içinden mi kontrol edebiliyoruz. si yı doldurduk şekle soktuk ama dışardan göremiyorum oynarken. :)
lethaldoze
10-11-2011, 16:35
oynayan oldu mu mw3 ü?
Ben dün akşam kurudm bir bölüm oynuyayım dedim. Özlediğimdenmidir nedir bırakamadım. Muhteşem yanında boş kalır. Harika olmuş.
kickbuttowski
10-11-2011, 16:42
tır oyunu ps3 te yokmuş sinir oldum ya pc yi de kaldırdım evde sadece laptop var oynayamıyorum
laptoplada oynayabilirsiniz sistem gereksinimleri cok fazla degil.. ben ozellikle eurotruck filan oynarken vitesi manuel yapip shift up shift downu mouse a koyuyordum hem kameranin yonunu degistirip hemde vitesi mousetan atabiliyorsunuz..
Bad-Fast
10-11-2011, 16:54
ya bu cod 3 torentde inmiyor nedendir acaba :)
h.guroglu
10-11-2011, 18:38
ya bu cod 3 torentde inmiyor nedendir acaba :)
millet bencil davranıp indirdiğini siliyor benimde 1,0 0,3 atrası gidip geliyor yaw :(
onurgoyunc
10-11-2011, 18:54
Ben dün akşam kurudm bir bölüm oynuyayım dedim. Özlediğimdenmidir nedir bırakamadım. Muhteşem yanında boş kalır. Harika olmuş.
tahmin ettiğim gibi :) grafikler nasıl 2'ye göre? eğer çok fark yoksa alayım diyorum, 2'den daha fazla kasacaksa boşuna almıcam. görsellikte önemli :)
Bad-Fast
10-11-2011, 19:10
millet bencil davranıp indirdiğini siliyor benimde 1,0 0,3 atrası gidip geliyor yaw :(
seed de görünüyor gerçi zamunda da arenabg de falan pek olmaz böle ama :s