PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul içi yada civarı atış poligonu?

Ko®ay
20-10-2010, 20:58
Arkadaşlar istanbul içinde veya yakınında gebze falanda olur bildiğiniz açık olursa daha iyi özellikle makinalı tüfek seçenekleri falan olan bi atış poligonu varmı?

Teşekkürler..

oxygen
20-10-2010, 21:00
altunizade'de kapalı var

yan53
20-10-2010, 21:01
beykoz akbabada doga kolejının orda acık hava polıgonu var..ama ne makınalar felan var bılemıcem

Ko®ay
20-10-2010, 21:04
beykoz akbabada doga kolejının orda acık hava polıgonu var..ama ne makınalar felan var bılemıcem

Bi internet sitesi yada telefon numarası varmı bildiğin?

Selcuk_RoL
20-10-2010, 21:04
altunizade silah dünyası işini görürmü??

okanturan
20-10-2010, 21:06
gaziosmanpaşada var kapanmadı ise

Ko®ay
20-10-2010, 21:08
gaziosmanpaşada var kapanmadı ise

orda sadece tabanca var moruk bana makinalı lazım bol bol sıktığım günler geldi aklıma :D:D

Ko®ay
20-10-2010, 21:13
altunizade silah dünyası işini görürmü??

orayı inceledim netten ama orasıda sadece tabanca galiba? gerçe telefonu aldım yarın arayıp sorucam bide..sağol

yavuz364
20-10-2010, 21:20
Floryada var, gayet güzel.. Fly-inn in 50 metre öncesinde..

Ko®ay
20-10-2010, 21:22
Floryada var, gayet güzel.. Fly-inn in 50 metre öncesinde..

tabanca harici bişeyler varmı bilidiğiniz?

yavuz364
20-10-2010, 21:32
evet smith wesson dan tüfeğe kadar çok fazla seçenek var :)

tabanca harici bişeyler varmı bilidiğiniz?

yan53
20-10-2010, 21:35
valla teli ve neti yok sanırım çünkü köy yeri oldugu için resmiiyette poligon kullanılıyor ama sanırsam kendi silahınlada gidiyor olabilirsin ama ole sitesi felan yoktur..

ömerve
21-10-2010, 00:01
eyüpte kanal7 binasının yanında var..atış poligonu,silah harici ateş edebiliyormusun bilmiyorum

Ko®ay
21-10-2010, 16:15
Evet arkadaşlar yokmu daha seçenek rica etsem?
Makinalı tüfek lazım bana

rcpyldz
21-10-2010, 17:33
hep merak etmişimdir fiyatları nasıl oluyor ?

cem36
21-10-2010, 17:43
hep merak etmişimdir fiyatları nasıl oluyor ?

Silah Dünyası 'nda silahsız gidersen en az 25 atış yapabılıyorsun silahı onlar veriyor (glock 19, beretta f81 ve bir kaç tabanca daha vardı) atış başı 3 lira. En az 25 atış oldugu için 75 lira.
Kendi ruhsatlı tabancala gittiğinde atış başı 1.5 lira. Kurşunu onlar veriyor çok uygun.

Ben genelde silah dunyasına gidiyor fakat bir iki kezde kartal ın üstü sanırım soğancık taraflarında bir yere gitmiştim nasıl tarif edicem bilmiyorum açık hava poligonu

rcpyldz
21-10-2010, 17:47
Silah Dünyası 'nda silahsız gidersen en az 25 atış yapabılıyorsun silahı onlar veriyor (glock 19, beretta f81 ve bir kaç tabanca daha vardı) atış başı 3 lira. En az 25 atış oldugu için 75 lira.
Kendi ruhsatlı tabancala gittiğinde atış başı 1.5 lira. Kurşunu onlar veriyor çok uygun.

Ben genelde silah dunyasına gidiyor fakat bir iki kezde kartal ın üstü sanırım soğancık taraflarında bir yere gitmiştim nasıl tarif edicem bilmiyorum açık hava poligonu

tsk ederim :)

Ko®ay
21-10-2010, 18:57

tarif et işte hocam ya :D bana açık lazım makinalı tüfekte oluyor onlarda;)

MiaMi
21-10-2010, 21:21
Koray sana Tisaş zigana tavsiye ediyorum bi süre keser :)

jA6cInTTLlc

MiaMi
21-10-2010, 21:33
GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ GİDECEĞİMİZ BÖYLE Bİ YER OLSA YÜZÜMÜZ GÖZÜMÜZ SİMSİYAH DÖNSEK. NERDEEE

4f7wTMnWbqQ

okanturan
21-10-2010, 22:38
GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ GİDECEĞİMİZ BÖYLE Bİ YER OLSA YÜZÜMÜZ GÖZÜMÜZ SİMSİYAH DÖNSEK. NERDEEE

4f7wTMnWbqQ

tayfun abi site yönetiminden bi organizazyon isteyelim bu işlerdende sen iyi anlarsın paintball turnuvası yapalım siyah olarak değil eve rengarek dönelim :D:D

EM-RE
22-10-2010, 08:19
altunizadede silah dünyasını tavsiye ederim
ama kendi silahın varsa onunla git...
diğer türlü çıkınca adama koyuyor ödemesinden dolayı...
ben de oraya gidıorum...
sadece yeni bişi çıkartmışlar sen sıkarken arkanda biri duruyor o rahatsız ediyor işin açıkçası eskiden yoktu yeni çıkmış oda..güvenlik için diyorlar ama insan huzursuz oluyor.
sonuçta oraya bir şekilde stres atmaya gidiyorsun yada ne bilim deişik duygular tek kalsan daha huzurlu olur..
ama tavsiye ederim,güzel yer...

HONDAHAN
13-11-2015, 14:34
Arkadaşlar eski de olsa bir konu var ve soracağım soru da aynı diye yenisini açmak istemedim, hortlattım. ( Hem de konu güzel, güncel bilgileri alalım.)

Altunizade poligonun da kapattığını duydum. İstanbul Anadolu yakası ya da Gebze 'de silah ile atış yapılabilecek poligon bilgisi olan var mı ? Aydos 'ta var ama orası tüfek.

HaKo
13-11-2015, 14:39
florya sapağındaki açık hala , baya çeşitli silahlarda var tavsiye ederim.

Fiyatı da 10 ya da 15 mermi 35 TL mi neydi pistol ile atarsan.

HONDAHAN
13-11-2015, 14:46
ISAV olması lazım orası, geçmişte gittim, gayette güzel, şuanda da 20 mermi 35 TL kampanyası var ama uzak orası ya.

ckrc
13-11-2015, 15:21
Evet, hayatta ki en büyük hobim silahlar.

İstanbulda ki en güzel poligon Akdeniz Poligon web sayfasını incelerseniz adresi hakkında bilgi alabilirsiniz, envanteri en geniş, aydınlatması,güvenliği ses yalıtımı mükemmele yakın.
http://www.akdenizguvenlik.com.tr/detay.asp?id=1618
ISAV, araçsız ulaşımı çok kolay olsa da kalabalik, düzensiz, dağınık ve eğitmenleri çok kötü. Tavsiye Etmem.
E5- Beşyol Metrobus durağının tam karşısında.
Florya Atış Poligonu; güzeldir, keyiflidir 1-2 sefer gittim memnun kaldım ama bana uzak olduğu için gitmıyorum. Envanteri geniştir.
ASP Eyüp Poligonu ; güzeldir, keyiflidir yine envanter kısıtlı olsa da kendi ruhsatlı silahınızla gidecekseniz iyidir.
MNE Ümraniye Poligonu(anadolu yakasında başka bulamadım); Envanter kısıtlı, aydınlatma kötü ama eğitmenler çok iyidir. Talat Hoca iyidir, amatörseniz gerçekten buraya gidebilirsiniz.

Altunizade silah dünyası kapandı, tadilatta ne zaman açılacak bilinmiyor.

Varsa silaha,atışa meraklı forum üyeleri bir poligon zirvesi yapabiliriz.

ckrc
13-11-2015, 15:23
Arkadaşlar eski de olsa bir konu var ve soracağım soru da aynı diye yenisini açmak istemedim, hortlattım. ( Hem de konu güzel, güncel bilgileri alalım.)

Altunizade poligonun da kapattığını duydum. İstanbul Anadolu yakası ya da Gebze 'de silah ile atış yapılabilecek poligon bilgisi olan var mı ? Aydos 'ta var ama orası tüfek.

Yakacıkta ki trap poligonununa da gidebilirsiniz eğer tüfek atıcılığı seviyorsanız, fiyatları çok uygundu(1 senesinden bahsediyorum)

KOSEREN
13-11-2015, 15:57

Aydos ta atış yapmaya gittiğimizde tabanca sıkan da vardı.

bilaloztkr
13-11-2015, 16:03
yeni konu açmamak için burdan soruyorum;ankarada bildiğiniz poligon varmı,kendi ruhsatlı tüfeğimizle gidebilirmiyiz,babamın tüfeğini alıp gidebilirmiyim(yanımda babamda olacak,ruhsat onun)

ckrc
13-11-2015, 16:09
yeni konu açmamak için burdan soruyorum;ankarada bildiğiniz poligon varmı,kendi ruhsatlı tüfeğimizle gidebilirmiyiz,babamın tüfeğini alıp gidebilirmiyim(yanımda babamda olacak,ruhsat onun)

Balgatta oyak poligon var, tabanca atışı yapaibilirsiniz sadece.

Tüfek atıcılığı için açık alan poligonları gerekiyor, ankaralılar genelde dağa-bağıra elmadağa kırıkkaleye doğru gidiyor diye biliyorum.

HONDAHAN
13-11-2015, 16:11

İstanbulda ki en güzel poligon Akdeniz Poligon web sayfasını incelerseniz adresi hakkında bilgi alabilirsiniz, envanteri en geniş, aydınlatması,güvenliği ses yalıtımı mükemmele yakın.
Akdeniz G (http://www.akdenizguvenlik.com.tr/detay.asp?id=1618)
ISAV, araçsız ulaşımı çok kolay olsa da kalabalik, düzensiz, dağınık ve eğitmenleri çok kötü. Tavsiye Etmem.
Florya Atış Poligonu; güzeldir, keyiflidir 1-2 sefer gittim memnun kaldım ama bana uzak olduğu için gitmıyorum. Envanteri geniştir.
ASP Eyüp Poligonu ; güzeldir, keyiflidir yine envanter kısıtlı olsa da kendi ruhsatlı silahınızla gidecekseniz iyidir.
MNE Ümraniye Poligonu(anadolu yakasında başka bulamadım); Envanter kısıtlı, aydınlatma kötü ama eğitmenler çok iyidir. Talat Hoca iyidir, amatörseniz gerçekten buraya gidebilirsiniz.

Bilgilendirmeler için teşekkürler ama uzak olduğu için arkadaşları ikna edemiyorum, tek te çekilmez. Ümraniye 'ye geçmişte gitmiştim, eğitmen ihtiyacımız yok ama çok erken kapatıyor, 8 miydi neydi. Evet bir poligon zirvesi yapılabilir. Hatta kalabalık olursa pazarlığa bile meydan olur :)

bilaloztkr
13-11-2015, 16:13

Tüfek atıcılığı için açık alan poligonları gerekiyor, ankaralılar genelde dağa-bağıra elmadağa kırıkkaleye doğru gidiyor diye biliyorum.

hocam,dağa bayıra bizde çıktık ama sıkıcı oluyor,maden suyu şişesi ile bir yere kadar:)

HONDAHAN
13-11-2015, 16:13
Aydos ta atış yapmaya gittiğimizde tabanca sıkan da vardı.

Bi arayalım bakalım. Öyle ya neden izin vermesinler ki ?

ckrc
13-11-2015, 16:14
Bi arayalım bakalım. Öyle ya neden izin vermesinler ki ?

izin vereceklerini sanmıyorum, hele bu dönemde.
Siz MNE'yi arayın isterseniz.

ckrc
13-11-2015, 16:15
hocam,dağa bayıra bizde çıktık ama sıkıcı oluyor,maden suyu şişesi ile bir yere kadar:)

Poligonda ne farkı var ki, kağıda ateş ediyorsunuz?
Siz trap atıcılığı kovalıyorsanız, trap tabakları alın öyle antrenman yapın. "tüfek poligonu" diye bir şey yok zaten, açık havada düzenlenmiş soda şişeleri var.

ckrc
13-11-2015, 16:16
Bilgilendirmeler için teşekkürler ama uzak olduğu için arkadaşları ikna edemiyorum, tek te çekilmez. Ümraniye 'ye geçmişte gitmiştim, eğitmen ihtiyacımız yok ama çok erken kapatıyor, 8 miydi neydi. Evet bir poligon zirvesi yapılabilir. Hatta kalabalık olursa pazarlığa bile meydan olur :)

MNE 9'da kapatıyor.

bilaloztkr
13-11-2015, 16:22
Poligonda ne farkı var ki, kağıda ateş ediyorsunuz?
Siz trap atıcılığı kovalıyorsanız, trap tabakları alın öyle antrenman yapın. "tüfek poligonu" diye bir şey yok zaten, açık havada düzenlenmiş soda şişeleri var.

tüfek ile kağıda ateş etmek büyük hayalim,kağıt olaydı iyiydi:) tüfek ile kapalı alan çok iyi olur diye düşünmüştüm ama demek ki olmuyormuş.tabaklara biraz önce baktım,fiyat uygun gibi geldi 150 tane 50tl,alınabilir.

johnie
13-11-2015, 16:29
Ayvansaray - Eyüp tarafında Renault var -
https://tr.foursquare.com/v/asp-at%C4%B1%C5%9F-poligonu/4eea007430f8b3998191185b
https://www.google.com.tr/maps/place/Asp+Akademi+Spor+Poligon/@41.0383057,28.9306116,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x14caba0c612617c9:0x13e36 1cf0c02b67a?hl=tr

ckrc
13-11-2015, 16:41
Ayvansaray - Eyüp tarafında Renault var -
https://tr.foursquare.com/v/asp-at%C4%B1%C5%9F-poligonu/4eea007430f8b3998191185b
https://www.google.com.tr/maps/place/Asp+Akademi+Spor+Poligon/@41.0383057,28.9306116,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x14caba0c612617c9:0x13e36 1cf0c02b67a?hl=tr

ASP Orası sanırım.

bhb
13-11-2015, 16:48

Oyak-büyük anadolu kapalı, MKE yi sadece silah satın aldığın gün kullanabiliyorsun

Durango
13-11-2015, 17:55
Asp poligonu tavsiye ederim mühimmat başına 2.5 tl ödersiniz o kadar. Florya'daki poligonu tavsiye etmem, yıllar önce bir kez gitmiştim silah kirası, mühimmat ücretleri abuk seviyedeydi.

ckrc
13-11-2015, 19:14
Oyak-büyük anadolu kapalı, MKE yi sadece silah satın aldığın gün kullanabiliyorsun

Oyakta hasan bey vardi, aradigim zaman randevuyla bana firsat veriyordu.
Isterseniz numarasini paylasabilirim.
Mke tandogan aynen silah aliminda deneyebiliyorsunuz.

poseidon
16-11-2015, 08:03
Şirinevler Beşyol metrobüs durağının orada

http://www.isavatispoligonu.com/

G_TT_I
16-11-2015, 09:41
Ümraniyede de vardı ama öyle makineli filan veren biyer görmedim hiç, giden arklar direk fiyatlarıda yazarsa iyi olur.

johnie
21-12-2015, 14:07
Konuyu güncellemek istiyorum,

Mecidiyeköy de oturuyorum, çevre de olan poligonları söyler misiniz rica etsem ?
Nette çok ayrıntılı bir şey bulamadım..
varsa giden eden paylaşırsa sevinirim.

poseidon
21-12-2015, 16:53
Konuyu güncellemek istiyorum,

Mecidiyeköy de oturuyorum, çevrede olan poligonları söyler misiniz rica etsem ?
Nette çok ayrıntılı bir şey bulamadım..
varsa giden eden paylaşırsa sevinirim.

Bir metrobüse bakar.
Altunizade durağında inince üst geçitin 50 mt gerisinde pelit pastanesinin karşısında silah dünyası var. Orayı tavsiye edebilirim.

http://www.silahdunyasi.com/default.aspx?tabid=856

ckrc
21-12-2015, 17:08
Bir metrobüse bakar.
Altunizade durağında inince üst geçitin 50 mt gerisinde pelit pastanesinin karşısında silah dünyası var. Orayı tavsiye edebilirim.

Poligon - Atış Poligonu (http://www.silahdunyasi.com/default.aspx?tabid=856)

Orası şu an tadilatta, poligon kapalı.

http://www.akdenizguvenlik.com.tr/detay.asp?id=1618

lethaldoze
21-12-2015, 19:09
Enişte Polis benim. Mermieride ayarlamış. Acaba kendi silahımız ve kendi mermimiz ile Ümraniyeye gitsek nasıl olur acaba.
Öyle kabul ediyorlarmı. Polis olmanın bi faydası olurmu.

ckrc
21-12-2015, 20:30
Enişte Polis benim. Mermieride ayarlamış. Acaba kendi silahımız ve kendi mermimiz ile Ümraniyeye gitsek nasıl olur acaba.
Öyle kabul ediyorlarmı. Polis olmanın bi faydası olurmu.

Faydasi da zararida olmaz, kendi mermilerinizle ve silahinizla atis basina 1,5 tl ucret odeyerek atis yapabilirsin tabi ki.

GKD
21-12-2015, 21:34
peki ne silahımız ne mermimiz var o zman ücretler ne oluyor

ckrc
21-12-2015, 22:12
peki ne silahımız ne mermimiz var o zman ücretler ne oluyor

Umraniye icin yerli silah ve 9 mm ile 2,5 tl
Ithal silah ile 5 tl atis basi fiyati var minimum 20 atis yapmak gerekiyor.