Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 Kia Sportage TV - Navigasyon Kilit? -İzmir-
Arkadaşlar çok samimi bir arkadaşımda 2009 Kia Sportage var garantisi bu ay bitti. Yolda giderken bildiğiniz gibi "güvenlik nedeniyle vs..." tarzında uyarı vererek TV'i otomatik kapatıyor. Bunu İzmir'de güvenilir olarak nereden açtırabilriz.
Fiyatı ne olur tahminen?
Not: Araç'da bebek olduğu için arka ekrana veriliyor görüntü o yüzden kullanılacak. Güvenlik ihlal konusu değildir yani :)
Teşekkürler...
Ebayde Audının MMI ları için özel yazılımlar satılduğunu duymuştum.Bakın isterseniz bulabilirsiniz?
Ebayde Audının MMI ları için özel yazılımlar satılduğunu duymuştum.Bakın isterseniz bulabilirsiniz?
teşekkürler bakıyorum hemen.
El frenin altında bi parça herhalde bu iptal etsek ne olur die düşündük bizde ama gözümüz kesmedi =)
El fren müşüründen kablo gidiyor o tip ünitelere. O kabloyu keserseniz sorununuz çözülür. Bazılarını kesmek değil şase yapmak gerekebiliyor.
Not.: Fren müşürünün kablosunu değil fren müşüründen DVD ye giden kabloyu keseceksiniz.
onu drekt baglıyobılıyorsun dıye bılıyorum .el frenının oradan ıptalı mumkundu galıba
El fren müşüründen kablo gidiyor o tip ünitelere. O kabloyu keserseniz sorununuz çözülür. Bazılarını kesmek değil şase yapmak gerekebiliyor.
Not.: Fren müşürünün kablosunu değil fren müşüründen DVD ye giden kabloyu keseceksiniz.
onu drekt baglıyobılıyorsun dıye bılıyorum .el frenının oradan ıptalı mumkundu galıba
Çok teşekkürler herhnagibir bir elektronkçi yapabilir herhalde.
Şimdi biz kurcalamayalım bi ton kablo var orda. Yanlışlıkla ikaz filan... keseriz...
Tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı izmir'de?
Çok teşekkürler herhnagibir bir elektronkçi yapabilir herhalde.
Şimdi biz kurcalamayalım bi ton kablo var orda. Yanlışlıkla ikaz filan... keseriz...
Tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı izmir'de?
vallahı ızmırde yok kusura bakma :D .ama basıt bırseydı.Daha onceden satmış oldugumuz bır arabada ekranı calmıslardı ekranlı teslım etmek ıcın soz vermıstık ekran aldık taktırırken bende gormustum sormustu ptal edelımmı dıye el frenının oradan dıye. satılacagı ıcınyok demıstm ben
kendimiz kessek mi acaba :D
karsiyakaliozi
13-10-2010, 12:46
huseyın var karsıyakada andıran elektronık işciliği güzeldir http://www.andiranelektronik.com.tr/images/harita-buy.jpg adresi burda
huseyın var karsıyakada andıran elektronık işciliği güzeldir http://www.andiranelektronik.com.tr/images/harita-buy.jpg adresi burda
Eyvallah yarın sabahtan rahatsız etcez artık hüseyin'i sağolasın :)