Orijinalini görmek için tıklayınız : 2005 mıtsubıshı evo 8
Merhaba arkadaslar
Sizden ricam asagidaki arabayi bilen varsa bana bilgi verirse cok makmule gecer. Tesekkurler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-evolution-mitsubishi-lancer-evolution-30325746/detay
arac temız duruyor ama tanıyan arkadaslar dogru bılgıyı verıceklerdır
Xenomorph
01-10-2010, 17:44
lancer gıbı duruyor :D
lancer gıbı duruyor :D
+++++++++++++++
ygtkrmdnz
01-10-2010, 18:22
bende evoların içinde şunu beğeniyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-evolution-cok-temizden-biraz-daha-fazlasi-30908191/detay
kardes o da guzel de cok para istiyor en son 45000 tl olur dio.
Güncel.
Araç hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyoruz.Araç nedir,ne değildir?Yapma 9'mu,8'mi?
bende evoların içinde şunu beğeniyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-evolution-cok-temizden-biraz-daha-fazlasi-30908191/detay
arac kazalı ve de değişeni çok olan bir araç...o paraların arabası değil kesinlikle...
Ferhat_V
01-10-2010, 20:02
resimlere bakarsak araç 8
gri renkte 8 kaç tane var bilmiyorum ama teki siteye üyeydi eski plakası 33
maslakda dogan ustanın orda cok gordum subaru varken dogan usta bılgı verır heralde
Bahsettiğiniz kişinin telefon numarasını alabilir miyiz mümkünse?
zamanında biraz söküldü takıldı bilidğim kadarıyla ama sormak lazım eğer jantlar başka evoya ait değilse o 8 bu şanzıman kırmıştı sanırım önceki senelerde bildiğim kadarıyla sonra ne oldu bilmiyorum
Hmm...Biraz daha bilgiler çıkmaya başladı araç hakkında.Şu yukarıda bahsedilen Maslak'taki ustanın numarasını filan bulsak daha iyi olur bizim için.
Dedigine gore Dogan Usta da kople motor yapilmis. ama sahibi Libya da oldugu icin elemani net bir sey soyleyemiyor.
Tholl-ga
02-10-2010, 09:39
eski mut plaka olan evo bu
Araba diri durmuyor bende takip ediyorum ilanları.Fiyat biçmek bana düşmez ama 35.000km lik bi arabaya benzetemedim.
musa'nın eski arabası galiba
Araba diri durmuyor bende takip ediyorum ilanları.Fiyat biçmek bana düşmez ama 35.000km lik bi arabaya benzetemedim.
Kardes 35.000 lik bi araba deil zaten. Motor yapilmis komple. Cok uygun fiyata alinacak motoru kaportasi onemli benim icin son durumu
;1730932']musa'nın eski arabası galiba
Musanın telefonunu alma sansimiz var mi?
musa şuanda ülke dışında =) araçı en iyi doğan usta bilir
neyse dogan ustaya ulasabilirsek ogrenecegiz arabanın durumunu
merhaba araba musa nın eskı araba eskı mut plaka 20 kes debrıyaj deısmıstır,2 kez sanzıman kırdı(tr de bır ılk:),motoru dogan usta yapmıstı canı cıkmıs bı aractır.
alana hayırlı olsun:)
merhaba araba musa nın eskı araba eskı mut plaka 20 kes debrıyaj deısmıstır,2 kez sanzıman kırdı(tr de bır ılk:),motoru dogan usta yapmıstı canı cıkmıs bı aractır.
Kardes tesekkur ederim. Konu kilitlenebilir.
ygtkrmdnz
02-10-2010, 12:11
expertiz tamamlandı :D
Evoların kocası cıktı noktayı koydu :)
bu olay çok güzeldi...
nokta olmuş :D
Cimmeria
03-10-2010, 14:44
Surda açılan araç sorgularından gecer not alan araba olucakmi acaba hiç :)